View Full Version : Καημός...
Είπα να το βάλω στα ανέκδοτα, αλλά όσο το σκεφτόμουν τόσο συμφωνούσα μ'αυτά που λέει ο μάστορας.
Οπότε το βάζω εδώ να το μοιραστούν όλοι οι ρετρολάγνοι/ρετροκαψούρηδες.
Πληροφορίες εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3832317/
AristidisZ
27/06/2013, 10:24
ο μάστορας καλά τα λέει, μόνο που για να το πουλήσει ο κάθε κάτοχος, πρέπει να πληρώσει να πληρώσει κάτι που λέγεται "τέλη κυκλοφορίας"
Μπορεί να καταθέσει τις πινακίδες προσωρινά. Όταν βρεθεί ο αγοαστής πηγαίνει και τις παίρνει. Σύμφωνοι, η τελική τιμή θα είναι κάπως αυξημένη (κατά το ποσό των τελών) αλλά κι ο αγοραστής θα πάρει μηχανάκι που θα μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα.
Τέλος πάντων, μπορεί να έχεις εσύ δίκιο, μπορεί να έχει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, μπορεί αυτός που λέει τον πόνο του. Εμένα πάντως μου καίγεται η ψυχή να βλέπω παλιά μηχανάκια (1) να τα τρώει κυριολεκτικά το χώμα ή/και (2) να λειτουργούν ή να μπορούν να λειτουργήσουν και να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν.
[Α, και (3) να είναι χρέπια του κερατά, μισό μέτρο μέσα στο χώμα, το μισό μηχανάκι να λείπει, το άλλο μισό να είναι μαϊμού, να μην έχει χαρτιά (να μην είχε ποτέ του χαρτιά;) και να μου ζητάνε το οικόπεδο και τα δύο νεφρά για να τα πουλήσουν - αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία...]
Μ.
ο μάστορας καλά τα λέει, μόνο που για να το πουλήσει ο κάθε κάτοχος, πρέπει να πληρώσει να πληρώσει κάτι που λέγεται "τέλη κυκλοφορίας"
μπορουσε να ειχε κανει κατεθεση πινακιδων για ακινησια και οχι για οριστικη διαγραφη
AristidisZ
27/06/2013, 10:37
μπορουσε να ειχε κανει κατεθεση πινακιδων για ακινησια και οχι για οριστικη διαγραφη
σύμφωνοι, αλλά και πάλι για να το μεταβιβάσει θα πρέπει να εξοφλήσει τα τέλη...
sapila racing
27/06/2013, 10:37
Man7 όπως καταλαβαίνεις το thread δεν έχει καμμια σχέση με ανακατασκευή και μεταφέρεται πάραυτα.
Man7 όπως καταλαβαίνεις το thread δεν έχει καμμια σχέση με ανακατασκευή και μεταφέρεται πάραυτα.
Έχεις δίκιο, σόρρυ...
Μ.
Το πρόβλημα του δεν είναι τα παρατημένα μηχανάκια, αλλά το οτι δεν έχει κάνει sex για πολύυυυυ καιρό.
Το πρόβλημα του δεν είναι τα παρατημένα μηχανάκια, αλλά το οτι δεν έχει κάνει sex για πολύυυυυ καιρό.
Σπούδασες Ψυχολογική Μηχανολογία..??
Σπούδασες Ψυχολογική Μηχανολογία..??
Δεν χρειάζεται Ph. D για να καταλάβεις οτι ο θυμός κάποιου κατόχου με GPZ750 με 115 hp :eek: βαμμένου πέρλα που ρίχνει μπινελίκια και υπογράφει με χριστοπαναγίες, οφείλεται στο οτι ποτέ δεν απόκτησε 900 και είναι αγάμητος καιρό. :D
ANACONDASNAKE
27/06/2013, 12:23
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ?
AristidisZ
27/06/2013, 12:24
καλώστονα κι ας άργησε
ANACONDASNAKE
27/06/2013, 12:32
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΧ ΜΕ ΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΚΟΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΙ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣ
Εννοείται...
Η Ικαρία είναι γεμάτη μαστόρια που παίζουν τις HyVo στα δάχτυλα..
(μόνο να προσέξεις να μην την κρατανε με το ένα χέρι και την χτυπάνε στην παλάμη του άλλου χεριού..)
Υ.Γ.
Έχε κι αυτήν την στάμπα στο μπλουζάκι σου, για να μην φανεί ότι και καλά κάνεις υποδείξεις στον μάστορα..;)
endopandou
27/06/2013, 12:48
:tooth: κλπδα
ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΚΟΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ
Μόνο να μην χρειαστεί να είναι το μπροστινό τμήμα που ενώνει το κεφαλι σου με το υπόλοιπο σώμα...;)
mono tou trehontos etous
AristidisZ
27/06/2013, 13:34
mono tou trehontos etous
ο αγοραστής, ο πωλητής όμως ;
stefanos
27/06/2013, 13:38
ο αγοραστής, ο πωλητής όμως ;
Τίποτα.
AristidisZ
27/06/2013, 13:41
Τίποτα.
δηλαδή αν δεν έχω παραδώσει πινακίδες και έχω να πληρώσω σήμα 15 χρόνια, αυτά παραγράφονται ;
δε το ξερα !
Δεν χρειάζεται Ph. D για να καταλάβεις οτι ο θυμός κάποιου κατόχου με GPZ750 με 115 hp :eek: βαμμένου πέρλα που ρίχνει μπινελίκια και υπογράφει με χριστοπαναγίες, οφείλεται στο οτι ποτέ δεν απόκτησε 900 και είναι αγάμητος καιρό. :D
Το 900 δεν ήταν που έβγαζε 115 hp; Κάποτε ήταν το όνειρό μου...
καλώστονα κι ας άργησε
Από 'δω και μετά τό'χασα...
Κάτι ξέρετε και δε μου λέτε;
Μ.
Πολυμήχανος
27/06/2013, 13:42
Αν και το ποστ, πήρε τον γνωστό κατήφορο, να απαντήσω σε αυτό:
Με προσωρινή ακινησία, όταν κάνεις άρση, πληρώνεις ΜΟΝΟ το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.
Με προσωρινή ακινησία, όταν κάνεις άρση, πληρώνεις ΜΟΝΟ το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.
Ναι ( Αφου υποτιθετε οτι εαν μεν ειχες νουμερο εχεις πληρωσει της προυγουμενες χρονιες εαν οχι το οχημα δεν κυκλοφορουσε..)
stefanos
27/06/2013, 13:50
δηλαδή αν δεν έχω παραδώσει πινακίδες και έχω να πληρώσω σήμα 15 χρόνια, αυτά παραγράφονται ;
δε το ξερα !
Παραδίδω οριστικά πινακίδες και παραδίδω προσωρινά πινακίδες δεν πληρώνεις.
Αν δεν έχεις παραδώσεις πληρώνεις.
AristidisZ
27/06/2013, 13:53
Παραδίδω οριστικά πινακίδες και παραδίδω προσωρινά πινακίδες δεν πληρώνεις.
Αν δεν έχεις παραδώσεις πληρώνεις.
το κατάλαβα αυτό, απλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι που τα αφήνουν, δε μπαίνουν καν στον κόπο να παραδώσουν πινακίδες, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για μηχανάκια αυτής της ηλικίας, που μπορεί π.χ. να κυκλοφορούσαν μέχρι προ 10ετίας ~ 15ετίας, οπότε όροι όπως "προσωρινή ακινησία", "οριστική διαγραφή" κτλ δεν ήταν και τόσο της μοδώς :)
δε το ξερα !
Ρωτα την φορολογικη σου ενημεροτητα να σου απαντησει...;)
Σωστός αλλά…. Δυστυχώς στο 90% των περιπτώσεων (ειδικά στην επαρχία) τα μηχανάκια έχουν πινακίδες και είναι παρατημένα (η δήλωση προσωρινής ακινησίας είναι ανέκδοτο).
Ειδικά σε «ξεχασμένα» μηχανάκια, προτιμούν να τα πετάξουν από το να τα «μεταβιβάσουν» για να μην ξυπνήσουν το υπουργείο και βρεθούν χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους. Έτσι την έχω πατήσει με το XR…. Μου το χάρισε ο προηγούμενος αλλά δεν μπορεί να το κάνει μεταβίβαση διότι δεν έχει λάβει ποτέ τέλη κυκλοφορίας και φοβάται ότι εάν πάμε για μεταβίβαση…. Θα τον τσιμπήσουν. Συνεπώς και να φτιαχτεί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ποτέ.
:(
Σωστός αλλά…. Δυστυχώς στο 90% των περιπτώσεων (ειδικά στην επαρχία) τα μηχανάκια έχουν πινακίδες και είναι παρατημένα (η δήλωση προσωρινής ακινησίας είναι ανέκδοτο).
Ειδικά σε «ξεχασμένα» μηχανάκια, προτιμούν να τα πετάξουν από το να τα «μεταβιβάσουν» για να μην ξυπνήσουν το υπουργείο και βρεθούν χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους. Έτσι την έχω πατήσει με το XR…. Μου το χάρισε ο προηγούμενος αλλά δεν μπορεί να το κάνει μεταβίβαση διότι δεν έχει λάβει ποτέ τέλη κυκλοφορίας και φοβάται ότι εάν πάμε για μεταβίβαση…. Θα τον τσιμπήσουν. Συνεπώς και να φτιαχτεί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ποτέ.
:(
έχω κάνει μεταβίβαση σε 2 μοτο 400 και 750 κυβικών με τα τέλη του προηγούμενου έτους απλήρωτα μέσω ΚΕΠ.τα οποία έχουν αναστείλει τις μεταβιβάσεις μέχρι νεωτέρας (για να μην τρέχεις άδικα...:D)
AUFGEBRACHT
27/06/2013, 19:36
Φίλος η Ικαρία είναι κάτι σαν το τρίγωνο των Βερμούδων για μοτοσακά... Μακρυά!!! Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτή μου φέρνει τρόμο...
AristidisZ
27/06/2013, 19:46
Φίλος η Ικαρία είναι κάτι σαν το τρίγωνο των Βερμούδων για μοτοσακά... Μακρυά!!! Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτή μου φέρνει τρόμο...
αναθάρρησες τελευταία ε ;
για κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο (http://www.youtube.com/watch?v=ELgmKqU4z5c)
SHOOTER045
27/06/2013, 19:48
στον γειτονα ε?
:D:D:D
sapila racing
27/06/2013, 20:33
Για την Ικαρία πάρε Serow!!! :)
AUFGEBRACHT
27/06/2013, 21:25
αναθάρρησες τελευταία ε ;
για κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο (http://www.youtube.com/watch?v=ELgmKqU4z5c)
Το ΄πες και το ΄κανες παλιοκερατά...
Ενα ΧΤ ειναι το ιδανικό για Ικαρια, θα σε παει παντού, απο Φάρο μέχρι Καρκιναγρι
AristidisZ
27/06/2013, 23:33
Το ΄πες και το ΄κανες παλιοκερατά...
περιμένουμε βιντεάκι :beer:
notakos600
29/06/2013, 06:07
Ενα ΧΤ ειναι το ιδανικό για Ικαρια, θα σε παει παντού, απο Φάρο μέχρι Καρκιναγρι
+600 ;)