View Full Version : ΦΤΗΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΧΡΙ 800 ΕΥΡΩ
Ριξε ενα τηλ σε αυτον με το zzr που σου ποσταρα θα εχεις και ρεστα απο τα 800 που διαθετεις..
angelodaegio
30/07/2013, 10:56
θα περιμενω μεχρι να βρεθει κατι που να αξιζει....υπομονη λοιπον...
angelodaegio
30/07/2013, 10:57
800 για bros δεν δινω 500 δινω.τοσα εχω και τοσο αξιζει.
AristidisZ
30/07/2013, 10:58
800 για bros δεν δινω 500 δινω.τοσα εχω και τοσο αξιζει.
ρε φιλαράκι, με όλο τον σεβασμό δηλαδή, με 500 ευρώ ούτε διακοπές δεν πας, εσύ ψάχνεις και μηχανή ;
pipe_smoker
30/07/2013, 11:01
Γ@μούν τα παζάρια σε δημόσιο θρεντ:tooth:
angelodaegio
30/07/2013, 11:13
ρε φιλαράκι, με όλο τον σεβασμό δηλαδή, με 500 ευρώ ούτε διακοπές δεν πας, εσύ ψάχνεις και μηχανή ;
γιατι δεν πας διακοπες φιλε μου με 500 ευρο?με χιλια ευρο πας κουβα για 6 μερες ολα μεσα το ξερεις?παει ο κολητος μου με την γκομενα του τελος αυγουστου!εγω να δωσω για bros πανω απο 500 δεν δινω.ειναι 20 χρονων δεν τα αγοραζει κανενας και το παντρευεσε οταν το παρω θελω αλλα τοσα για μικρο επισκευες και για μαζεματα αμα ειναι να δωσω 1500 ε συνολο για ενα bros πιστευω δεν αξιζει αυτη ειναι προσωπικη μου γνωμη βεβαια.αν πιστευεις ομως οτι 800 ε bros ειναι ευκαιρια μπορεις να το παρεις εσυ η να το πεις σε καποιο φιλαρακι σου που ψαχνει!
AristidisZ
30/07/2013, 11:15
γιατι δεν πας διακοπες φιλε μου με 500 ευρο?με χιλια ευρο πας κουβα για 6 μερες ολα μεσα το ξερεις?παει ο κολητος μου με την γκομενα του τελος αυγουστου!εγω να δωσω για bros πανω απο 500 δεν δινω.ειναι 20 χρονων δεν τα αγοραζει κανενας και το παντρευεσε οταν το παρω θελω αλλα τοσα για μικρο επισκευες και για μαζεματα αμα ειναι να δωσω 1500 ε συνολο για ενα bros πιστευω δεν αξιζει αυτη ειναι προσωπικη μου γνωμη βεβαια.αν πιστευεις ομως οτι 800 ε bros ειναι ευκαιρια μπορεις να το παρεις εσυ η να το πεις σε καποιο φιλαρακι σου που ψαχνει!
εγώ για διακοπές δίνω ένα 200ράκι το πολύ
αν πιστεύεις ότι 1000 είναι ευκαιρία, μπορείς να πας εσύ ή να το πεις σε κάποιο φιλαράκι σου που ψάχνει
angelodaegio
30/07/2013, 11:17
εγώ για διακοπές δίνω ένα 200ράκι το πολύ
αν πιστεύεις ότι 1000 είναι ευκαιρία, μπορείς να πας εσύ ή να το πεις σε κάποιο φιλαράκι σου που ψάχνει
αφου πας με 200 διακοπες συμφωνουμε!!!!:beer:
angelodaegio
30/07/2013, 11:20
αμα πει 500 ε και ειναι η μηχανη ενταξει αυριο πρωι παμε μεταβιβαση.
angelodaegio
30/07/2013, 11:29
αριστιδιζ με πιανεις????
pipe_smoker
30/07/2013, 12:28
αριστιδιζ με πιανεις????
Είναι σε άλλη συχνότητα τώρα ασ'τον.
alexxxcbr
30/07/2013, 15:43
αμα πει 500 ε και ειναι η μηχανη ενταξει αυριο πρωι παμε μεταβιβαση.
Φιλε με 500 ευρω ουτε παπι καλο δεν παιρνεις.:wave2:
angelodaegio
30/07/2013, 15:46
Φιλε με 500 ευρω ουτε παπι καλο δεν παιρνεις.:wave2:
λογικο τα παπια δεν χανουν τιμη ποτε.βεβαια πουλανε και glx 1200 ε ειναι απο τουσ ξυπνιους και αυτοι......
angelodaegio
30/07/2013, 15:48
λογικο τα παπια δεν χανουν τιμη ποτε.βεβαια πουλανε και glx 1200 ε ειναι απο τουσ ξυπνιους και αυτοι......
το παπι παλι βεβαια δεν θα σου ζητησει 1000 ε αμα ειναι παλιο γιατι με 100 ε παιρνεις κινιτιρα.....
alexxxcbr
30/07/2013, 16:04
το παπι παλι βεβαια δεν θα σου ζητησει 1000 ε αμα ειναι παλιο γιατι με 100 ε παιρνεις κινιτιρα.....
Εχεις παρει ποτε καποιο για να το φτιαξεις να δεις ποσα ευρω θα σου φυγουν?
Μετα απο 20 χρονια με μηχανακια και πολλα φραγκα σε αυτα ενα σου λεω.Βρες ενα οσο το δυνατον πιο καλο μηχανακι μπορεις και παρτο.
Το Βros με καινουργια λαστιχα αν ειναι καλο αξιζει 800 ευρω.Γιατι οχι?
Αν δεν τα εχεις κανε υπομονη 2 μηνες και παρτο μετα.:wave2:
angelodaegio
30/07/2013, 16:13
Εχεις παρει ποτε καποιο για να το φτιαξεις να δεις ποσα ευρω θα σου φυγουν?
Μετα απο 20 χρονια με μηχανακια και πολλα φραγκα σε αυτα ενα σου λεω.Βρες ενα οσο το δυνατον πιο καλο μηχανακι μπορεις και παρτο.
Το Βros με καινουργια λαστιχα αν ειναι καλο αξιζει 800 ευρω.Γιατι οχι?
Αν δεν τα εχεις κανε υπομονη 2 μηνες και παρτο μετα.:wave2:
βασικα μπορω να κανω υπομονη πολλους μηνες γιατι δεν προκειτε να το πουλισει και ειναι το μονο σιγουρο!ενω εγω του ειπα να το αγορασω αυριο το πρωι καταλαβες?
angelodaegio
30/07/2013, 16:14
ειναι αναλογα αν θες να το πουλισεις κατι!μπορει να θες να το πουλισεις οντως μπορεις να θες να το δωσεις ακριβα για να βγεις μαγκας και μπορει να θες να το βλεπεις να σαπιζει στην βροχη η σε καποιο υπογειο!επιλογες ειναι ολα!
AristidisZ
30/07/2013, 16:34
ειναι αναλογα αν θες να το πουλισεις κατι!μπορει να θες να το πουλισεις οντως μπορεις να θες να το δωσεις ακριβα για να βγεις μαγκας και μπορει να θες να το βλεπεις να σαπιζει στην βροχη η σε καποιο υπογειο!επιλογες ειναι ολα!
έχεις σκεφτεί ότι κάποιος μπορεί να έχει δώσει σε βάθος χρόνου 15 και 20 χιλιάρικα (παίζει και να λέω λίγα) για ένα μηχανάκι ;
(βενζίνες, σέρβις, λάστιχα, ασφάλειες, ζημιές κλπ κλπ )
πολύ πιθανόν να μην τον νοιάζει για 500 φράγκα να μπει στη διαδικασία να κάνει παζάρια μαζί σου ή μαζί μου ή με τον καθένα ;)
:wave2:
alexxxcbr
30/07/2013, 16:36
βασικα μπορω να κανω υπομονη πολλους μηνες γιατι δεν προκειτε να το πουλισει και ειναι το μονο σιγουρο!ενω εγω του ειπα να το αγορασω αυριο το πρωι καταλαβες?
Να σου πω την αληθεια εγω δεν θα στο εδινα,ετσι οπως μιλας.:a9:
angelodaegio
30/07/2013, 16:45
δεν με νοιαζει για το bros γιατι δεν μου αρεσει σαν μηχανακι ψαχνω κατι αλλο..χθες ηρθε ενας με ενα cb1 το εδινε 700 ε με σκασμενη φλατζα και ελεγε ειναι αστερι οταν του το ειπαμε οτι εχει σκασμενη φλατζα μας ειπε οτι δεν εχει και οτι το δινει τζαμπα 700 ε...το cb1 του 89 μοντελο το δινει τζαμπα με σκασμενη φλατζα και μικροζημιες 1000 ε....ξερεις ποιο ειναι το θεμα?οτι θα τα εχουν να σαπιζουν μια ζωη!!!και ενας που εχει μερακι να φτιαξει κατι παλιο δεν θα βρισκει!
angelodaegio
30/07/2013, 16:47
έχεις σκεφτεί ότι κάποιος μπορεί να έχει δώσει σε βάθος χρόνου 15 και 20 χιλιάρικα (παίζει και να λέω λίγα) για ένα μηχανάκι ;
(βενζίνες, σέρβις, λάστιχα, ασφάλειες, ζημιές κλπ κλπ )
πολύ πιθανόν να μην τον νοιάζει για 500 φράγκα να μπει στη διαδικασία να κάνει παζάρια μαζί σου ή μαζί μου ή με τον καθένα ;)
:wave2:
εχεις δικιο.....θα τοθ πληρωσουμε και τις βενζινες τωρα......ρε ξυπνατε ρε 20 χρονων μηχανη.....
Nostradamus
30/07/2013, 16:49
δεν με νοιαζει για το bros γιατι δεν μου αρεσει σαν μηχανακι ψαχνω κατι αλλο..χθες ηρθε ενας με ενα cb1 το εδινε 700 ε με σκασμενη φλατζα και ελεγε ειναι αστερι οταν του το ειπαμε οτι εχει σκασμενη φλατζα μας ειπε οτι δεν εχει και οτι το δινει τζαμπα 700 ε...το cb1 του 89 μοντελο το δινει τζαμπα με σκασμενη φλατζα και μικροζημιες 1000 ε....ξερεις ποιο ειναι το θεμα?οτι θα τα εχουν να σαπιζουν μια ζωη!!!και ενας που εχει μερακι να φτιαξει κατι παλιο δεν θα βρισκει!
Καλά πριν μισή ώρα δεν έλεγες με 500 το παίρνεις το brossaki???
angelodaegio
30/07/2013, 16:53
Καλά πριν μισή ώρα δεν έλεγες με 500 το παίρνεις το brossaki???
ακριβως αυτο ειπα οτι με 500 το παιρνω!
Nostradamus
30/07/2013, 16:54
ακριβως αυτο ειπα οτι με 500 το παιρνω!
Αφου δεν σου αρέσει και ψάχνεις κάτι άλλο γιατί να το πάρεις??
angelodaegio
30/07/2013, 16:56
Αφου δεν σου αρέσει και ψάχνεις κάτι άλλο γιατί να το πάρεις??
για να καταλαβεις ψαχνω κατι για καφε ρασερ το bros δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη...αν το εδινε 500 του ειπα αυριο το πρωι θα το επαιρνα γιατι θελω να ξεκινισω το προτζεκτ και να πας για μπανακι τον αυγουστο!
Nostradamus
30/07/2013, 16:58
για να καταλαβεις ψαχνω κατι για καφε ρασερ το bros δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη...αν το εδινε 500 του ειπα αυριο το πρωι θα το επαιρνα γιατι θελω να ξεκινισω το προτζεκτ και να πας για μπανακι τον αυγουστο!
και πόσα επιπλέον σκοπεύεις να δώσεις επάνω σε ότι πάρεις για να το κάνεις cafe racer?
angelodaegio
30/07/2013, 16:59
[QUOTE=(Mostra)damoS;2357416]και πόσα επιπλέον σκοπεύεις να δώσεις επάνω σε ότι πάρεις για να το κάνεις cafe racer?
αναλογα δεν μπορω να ξερω απο τωρα γιατι ρωτας?
angelodaegio
30/07/2013, 17:06
??????
Nostradamus
30/07/2013, 17:09
??????
Γιατί αν δεν είναι καρναβάλια, τότε είναι συνήθως μετατροπές που κοστίζουν.
angelodaegio
30/07/2013, 17:12
Γιατί αν δεν είναι καρναβάλια, τότε είναι συνήθως μετατροπές που κοστίζουν.
συμφωνο με αυτο!υπαρχουν και μετατροπες που κοστιζουν και ειναι και καρναβαλια,,ας μην βαλω λινκ καλυτερα,,,
andreastwin
30/07/2013, 20:32
γι'αυτο σου εγραψααααα το μηχανακι που θα παρεις το βλεπεις απο κοντα οχι απο φοτο.μπορει να ειναι 20 χρονον αλλα βαζεις βενζινα και πας οπου θελεις χωρις να βαλεις δραχμη.τωρα αν ψαχνεις για πεθαμενους ??εγω εχω πολλα χρονια για ταξειδια με το εργαλειο μου.χωρο δεν μου πιανει το εχω σκεπασμενο και οποτε μου τιν δωσειτο παω βολτα.ααααφταααα.:beer:
χωρις να εχω σκοπο ουτε να υπερασπιστω την αγγελια του παιδιου που μιλουσατε τοσην ωρα ουτε ομως και να κατηγορησω ειτε αυτον ειτε καποιον αλλον,
εκατσα και ξανακοιταξα το πρωτο σου ποστ.με βαση οτι,οπως ο ιδιος ειπες, κοιτας και για Bros μεχρι 800 ευρω...
εριξα μια ματια να δω τι παιζει στο car.gr.Βρηκα λοιπον τις ακολουθες αγγελιες...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=22&variant=bros&price-from=&price-to=%3C800&so=dm&or=d®istration-from=®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=
συμπερασμα:οτι bros υπαρχει πωλειται 700 η 800 ευρω.επομενως τι ακριβως συζητατε τοσην ωρα,για 100 ευρω??
andreastwin
30/07/2013, 20:46
Α για σου.
andreastwin
30/07/2013, 20:58
ουτε εγω το δινω τωρα γουσταρω να το βλεπω.και θα χαρω να δω κανενα γειτονακι μου πρωσγειομενο στα μυαλα, να του το δωσω να κανει τιν δουλεια του να πιασει και τοπο.:beer:
alexxxcbr
30/07/2013, 22:05
ουτε εγω το δινω τωρα γουσταρω να το βλεπω.και θα χαρω να δω κανενα γειτονακι μου πρωσγειομενο στα μυαλα, να του το δωσω να κανει τιν δουλεια του να πιασει και τοπο.:beer:
:beer::beer:Eτσι μπραβο
pipe_smoker
30/07/2013, 22:28
Γ@μούν τα παζάρια σε δημόσιο θρεντ:tooth:
Πεθαίνω λέμε:a014:
Billymuse
30/07/2013, 23:12
296586
με 800 μπορείς να χτυπήσεις και αυτό + έχει και φέρινγκ :beer:
angelodaegio
30/07/2013, 23:25
καλοταξιδο να του πεις!!!!
angelodaegio
30/07/2013, 23:25
296586
με 800 μπορείς να χτυπήσεις και αυτό + έχει και φέρινγκ :beer:
νομιζεις οτι εισαι αστειος αλλα μαλλον εισαι γελοιος.....
Ενω το θρεντ σκιζει στην σοβαροτητα...
Την αγορά στα φθηνά την ξέρω καλά, μιας και τον τελευταιο καιρο βγαζω φραγκα απο ανακατασκευες ερειπιων. Αν περιμενεις να βρεις καλο CB με 800 ή καλό bros στα 500, βλεπω το θρεντ να φτανει τις 800 σελιδες.
Σαν μια αγγελια ενος γελοιου που ελεγε "ζητειται αφρικα μεχρι 1000 ευρω. Τοσο αξιζουν. Οι αλλοι να τις κρατησετε να τις κοιτατε." Ειχε το θρασος ο κοπανος και με πηρε τηλεφωνο για τη δικια μου.
Τελικα τον γείωσα, την πουλησα 1700 και το παληκαρι που την πηρε μου ελεγε οτι σε αυτα τα λεφτα δεν βρηκε αλλη τοσο καλη...
Δεν σου λεω οτι δεν θα βρεις. Θα βρεις. Εδω θα ειμαστε ομως για να σε διαβαζουμε και σε αλλες κατηγοριες του φορουμ.
Και για να μην ξεφευγουμε...
@angelodangelo: Θες Laverda 1000 Jota του '78 με 800 ευρώ..??
Ρε μάστορα είναι καλά αυτά τα μηχανάκια ? γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλά στο δρόμο ...
ΥΓ μου προκαλεί πάντως εντύπωση που ακόμα ασχολείστε με τον φιλαράκο που ψάχνει κάποιον κακομοίρη να δαγκώσει !
angelodaegio
31/07/2013, 10:19
Ενω το θρεντ σκιζει στην σοβαροτητα...
Την αγορά στα φθηνά την ξέρω καλά, μιας και τον τελευταιο καιρο βγαζω φραγκα απο ανακατασκευες ερειπιων. Αν περιμενεις να βρεις καλο CB με 800 ή καλό bros στα 500, βλεπω το θρεντ να φτανει τις 800 σελιδες.
Σαν μια αγγελια ενος γελοιου που ελεγε "ζητειται αφρικα μεχρι 1000 ευρω. Τοσο αξιζουν. Οι αλλοι να τις κρατησετε να τις κοιτατε." Ειχε το θρασος ο κοπανος και με πηρε τηλεφωνο για τη δικια μου.
Τελικα τον γείωσα, την πουλησα 1700 και το παληκαρι που την πηρε μου ελεγε οτι σε αυτα τα λεφτα δεν βρηκε αλλη τοσο καλη...
Δεν σου λεω οτι δεν θα βρεις. Θα βρεις. Εδω θα ειμαστε ομως για να σε διαβαζουμε και σε αλλες κατηγοριες του φορουμ.
η αφρικα αξιζει 1700 συμφωνο μαζι σου αμα ειναι και σε καλη κατασταση!
angelodaegio
31/07/2013, 10:20
Ρε μάστορα είναι καλά αυτά τα μηχανάκια ? γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλά στο δρόμο ...
ΥΓ μου προκαλεί πάντως εντύπωση που ακόμα ασχολείστε με τον φιλαράκο που ψάχνει κάποιον κακομοίρη να δαγκώσει !
δεν ξαχνω κανεναν να δαγκωσω φιλε μου....δεν θελω να με πιασουνε μαλακα!!
angelodaegio
31/07/2013, 10:29
και επειδη καποιοι ειστε πολυ εξυπνοι οποιος θελει παμε ενα στοιχηματακι οτι θα βρω με 800 μηχανη cbη cb1 ηsrx και θα ειναι και πενα?θα αργισω και το ξερω αλλα οταν το παρω τοτε θα δουμε ποιος ηταν ο πιο πονυρος!γιατι οταν πουλανε cb400 φρεσκοβαμενα του κουτιου 900 ε με καινουργια λαστιχα δεν θα δωσω για παρταλια 800 περιμενετε λιγο λοιπον και οταν ερθει η ωρα θα το βαλω εδω ακριβως ποστ και βιντεο και τοτε ολοι μαζι εσεις που κραζετε θα λετε καλοριζικο!
AristidisZ
31/07/2013, 10:34
και επειδη καποιοι ειστε πολυ εξυπνοι οποιος θελει παμε ενα στοιχηματακι οτι θα βρω με 800 μηχανη cbη cb1 ηsrx και θα ειναι και πενα?θα αργισω και το ξερω αλλα οταν το παρω τοτε θα δουμε ποιος ηταν ο πιο πονυρος!γιατι οταν πουλανε cb400 φρεσκοβαμενα του κουτιου 900 ε με καινουργια λαστιχα δεν θα δωσω για παρταλια 800 περιμενετε λιγο λοιπον και οταν ερθει η ωρα θα το βαλω εδω ακριβως ποστ και βιντεο και τοτε ολοι μαζι εσεις που κραζετε θα λετε καλοριζικο!
βέβαια τα λεφτά που παζαρεύεις θα τα έχεις φάει σε βενζίνες πήγαινε - έλα να το δεις, αλλά that's another story :beer:
angelodaegio
31/07/2013, 10:39
βέβαια τα λεφτά που παζαρεύεις θα τα έχεις φάει σε βενζίνες πήγαινε - έλα να το δεις, αλλά that's another story :beer:
δεν πειραζει δεν θα εχω πληρωσει τα σκατα χρυσαφι ομως!:beer:
sapila racing
31/07/2013, 10:44
Το θέμα δεν ειναι το βάψιμο και η μόστρα σε αυτές τις μοτοσυκλέτες.
Αν τα δισκόφρενα ειναι λιωμένα και οι ζάντες στραβωμένες, θελεις με τη μια αλλά 300 Ευρω για ισιώματα και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Κι εγώ έφτιαξα απο την αρχή ενα VFR400R που μου το χάρισαν και κόστισε 1500 Ευρω σε ανταλλακτικά και μόνο.
Εγω το χάρισα στην αδερφή μου που το κυκλοφοράει στην Θεσσαλονίκη.
Τα αξίζε τα 1500 Ευρω? Εφ όσον κυκλοφοράει ακόμα και ειναι και σπάνιο μηχανάκι με πολύ καλές δυνατότητες για την ηλικία του, για μένα τα αξίζει.
Αν έβγαινε για πούλήμα κανείς δεν θα έδινε 1500, αλλά δεν θα βγεί για πούλημα.
Δεν ξερω αν με πιάνεις.
Με 500 Ευρω πάντως δεν νομίζω να βρείς μοτοσυκλέτα 400cc που να μην θέλει τουλάχιστον άλλα τόσα για να ειναι ΟΚ.
Αν επιμένεις στα 500 Ευρω κοίτα για μονοκύλινδρα 250, KLR, XLR κλπ.
Για ενα 400ρι κοντά στα 500 Ευρώ κοστίζουν πχ τα παρακάτω:
μπουζί
μπαταρία
λάστιχα
αλυσιδογραναζα
τακάκια φρένων
Μην περιμένεις οτι ενα μηχανακι που πωλείται στα 500 Ευρω δεν θα τα θέλει όλα αυτα. (τουλάχιστον!)
Γι αυτό καλύτερα να παρεις ενα που να ειναι τζάμι και δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως κι ας το παρεις και 800 και 1000, πιο φτηνα θα σου βγεί.
angelodaegio
31/07/2013, 10:49
Αν τα δισκόφρενα ειναι λιωμένα και οι ζάντες στραβωμένες, θελεις με τη μια αλλά 300 Ευρω για ισιώματα και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Κι εγώ έφτιαξα απο την αρχή ενα VFR400R που μου το χάρισαν και κόστισε 1500 Ευρω σε ανταλλακτικά και μόνο.
Τα αξίζε τα 1500 Ευρω? Εφ όσον κυκλοφοράει ακόμα και ειναι και σπάνιο μηχανάκι με πολύ καλές δυνατότητες για την ηλικία του, για μένα τα αξίζει.
Δεν ξερω αν με πιάνεις.
Με 500 Ευρω πάντως δεν νομίζω να βρείς μοτοσυκλέτα 400cc που να μην θέλει τουλάχιστον άλλα τόσα για να ειναι ΟΚ.
μπουζί
μπαταρία
λάστιχα
αλυσιδογραναζα
τακάκια φρένων
Μην περιμένεις οτι ενα μηχανακι που πωλείται στα 500 Ευρω δεν θα τα θέλει όλα αυτα. (τουλάχιστον!)
Γι αυτό καλύτερα να παρεις ενα που να ειναι τζάμι και δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως κι ας το παρεις και 800 και 1000, πιο φτηνα θα σου βγεί.
μιλησες πολυ σωστα και ωραια!τα αξιζε το vfr και μαγκια σου που το εφτιαξες!!!σαπιλα οταν ερχονται με μηχανακια που τα δινουν 800-900 και θελουν ολα τα μαζεματα που λες?οταν ειναι καλο τα δινεις οταν στα ζητανε ομως για μηχανακια που δεν τα αξιζουν?σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!εισαι απο τα ατομα εδω μεσα που παντα βοηθας η λες την γνωμη σου χωρις να κραζεις!:beer:
angelodaegio
31/07/2013, 11:02
αυτος το πουλαει 700 και ουτε ενα ευρο πιο κατω.εχει προστιμο στο κτεο 58 ε και θα το πληρωσω εγω μου ειπε.το τεποζιτο ειναι μεσα στην σκουρια και γενικα ολο το μηχανακι.καινουργια λαστιχα λεει τα λαστιχα ειναι 6 χρονων..το μηχανακι ειναι παρταλι.παω να τον δαγκωσω η να με δαγκωσει?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3945487/
αυτοι κυκλοφορουνε εκει εξω!
οταν πας να παρεις μηχανη 20ετιας πρεπει:
-να εισαι ετοιμος να δωσεις αλλα τοσα λεφτα για συμμαζεματα και κρυφες αβαριες
-να εχεις γνωσεις, ορεξη, χωρο και εργαλεια ωστε να βαλεις προσωπικη δουλεια γιατι το παλιο θελει ενδιαφερον που δεν θα βρει απο κανενα μαστορα
γι αυτο παιρνεις οτι φθηνοτερο βρεις αρκει να ειναι επισκευασιμο, με τελευταιο κριτηριο την εξωτερικη εμφανιση
αν τα παραπανω δεν υπαρχουν τοτε
-ή αγοραζεις εναν κουβα χωρις πατο που δεν θα γινει σωστο ποτε
-ή πας σε κατι πιο καινουριο μεχρι 5-6 ετων και το πληρωνεις σε αλλη τιμη
-ή αποφασιζεις οτι θα καβαλας ενα χαρχαλο κι οσο αντεξει
angelodaegio
31/07/2013, 11:05
οταν πας να παρεις μηχανη 20ετιας πρεπει:
-να εισαι ετοιμος να δωσεις αλλα τοσα λεφτα για συμμαζεματα και κρυφες αβαριες
-να εχεις γνωσεις, ορεξη, χωρο και εργαλεια ωστε να βαλεις προσωπικη δουλεια γιατι το παλιο θελει ενδιαφερον που δεν θα βρει απο κανενα μαστορα
γι αυτο παιρνεις οτι φθηνοτερο βρεις αρκει να ειναι επισκευασιμο, με τελευταιο κριτηριο την εξωτερικη εμφανιση
αν τα παραπανω δεν υπαρχουν τοτε
-ή αγοραζεις εναν κουβα χωρις πατο που δεν θα γινει σωστο ποτε
-ή πας σε κατι πιο καινουριο μεχρι 5-6 ετων και το πληρωνεις σε αλλη τιμη
-ή αποφασιζεις οτι θα καβαλας ενα χαρχαλο κι οσο αντεξει
σωστος!:)
Παντως εγω πιστευω οτι ειναι ενα θεμα η αγορα σ'αυτα τα λεφτα μοτοσυκλετας που δεν πρεπει να γινεται thread.
Εγω εδω και 2 μηνες μπορει και 3 ψαχνω μηχανακι για καθημερηνη χρηση,κοντα σ'αυτα τα λεφτα και λιγο παραπανω, αν ειχα φτιαξει καποιο θεμα απο την αρχη που αρχισα το ψαξιμο με τα μηχανακια που εχω δει ,εχω σκεφτει και πως αλλαζω γνωμες ,θα τρωγα μπαν.:lol:
Βεβαια δεν ειναι αξιο αποριας το χερι που βαζει ο ενας στον αλλο,σε ολα τα thread γινεται,αξεστοι και βρωμιαρηδες μοτοσυκλετιστες ειμαστε ,οποτε δικαιολογουμαστε.
AristidisZ
31/07/2013, 11:09
Βεβαια δεν ειναι αξιο αποριας το χερι που βαζει ο ενας στον αλλο,σε ολα τα thread γινεται,αξεστοι και βρωμιαρηδες μοτοσυκλετιστες ειμαστε ,οποτε δικαιολογουμαστε.
το άπλυτοι ξέχασες :bawl:
to the point, καταλαβαίνω εν μέρει τον angelo, από την άλλη όταν βλέπεις ότι όλα τα μηχανάκια σε αυτά τα λεφτά είναι χρέπια, σημαίνει πολύ απλά ότι αυτή είναι η αξία τους
τόσο τα κοστολογούν οι πωλητές τους, και να ξέρεις ότι αν ένα μηχανάκι είναι πραγματικά "πένα" και κάποιος θέλει να το σπρώξει ψιλοτσάμπα, δύσκολα θα το μάθεις εσύ ;) (εννοώ ότι θα το δώσει προφανώς σε γνωστό του)
pipe_smoker
31/07/2013, 11:24
Σε μια τελευταία προσπάθεια να πάρω στα σοβαρά το θρεντ, ελπίζοντας ότι το παλουκάρι δεν τρολλάρει (ή δεν είναι κλώνος κάποιου μοντ/αντμίν που μας βάζει το καλοκαιρινό διαγώνισμα υπομονής, γιατί μου κάνει εντύπωση πώς δεν έχει πέσει φωτιά και τσεκούρι μ'αυτά που γράφονται :lol: ), θα πω τα εξής:
1. Όπως λες κι εσύ, παίρνεις μηχανή 20ετίας. Το αν θα την πάρεις 200ευρώ πάνω ή κάτω από εκεί που υπολογίζεις δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Τα μηχανάκια αυτά είναι κίντερ έκπληξη και παρακάλα να μη σου βγάλουν ζημιές που θα τις πληρώνεις χρυσάφι και θα τρέχεις στο συνεργείο κάθε μήνα να ακουμπάς τα κατοστάρικα σα μαρουλόφυλλα. Το να βρεις cb με 600 φράγκα δε λέει τίποτα και τσάμπα θα ανάψεις καπνογόνα και φωτοβολίδες από τη χαρά σου. Κι αυτά που ίσως σου βγάλει στην πορεία θα είναι τεράστια διαφορά σε σχέση με τα 200 που θα έχεις γλιτώσει αντί να δώσεις 800. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι αυτό με τα 800 δε θα σου τα βγάλει.
2. Αν θες να δώσεις κάπου βάση μπας και γλιτώσεις κανα φράγκο δωσ'την αλλού.
Αν βρεις κάποιο με καινούρια λάστιχα πχ (ΚΑΙ φρέσκα ΚΑΙ καινούρια, όχι απάτητα αλλά του 2007) θα γλιτώσεις κανά 150άρι από την αλλαγή που θα χρειαζόταν να κάνεις εσύ.
Λάδια, φίλτρο λαδιού, τακάκια, υγρά φρένων μην έχεις καμιά ψευδαίσθηση ότι υπάρχει περίπτωση να τα γλιτώσεις κι ας λέει ό,τι θέλει αυτός που θα σου το πουλήσει.
Τα λάστιχα όμως που φέρνω σαν παράδειγμα μπορείς να δεις αν όντως δε χρειάζονται αλλαγή.
3. Ο μηχανικός μπορεί να "δεί" κάποια πράγματα (όπως είδε πχ τη σκασμένη φλάτζα) αλλά μην περιμένεις να κάνει το μηχανάκι φύλλο και φτερό και να του δώσει να πιει κι ένα καφέ για να διαβάσει μετά στο φλυτζάνι τη μοίρα του και να δει τί θα σου εμφανίσει στην πορεία. Θα κάνει ένα στάνταρ έλεγχο κι αν όλα φαίνονται οκ θα σου πει κι εσένα οκ. Δε θα σου υπογράψει κανά συμβόλαιο ότι παίρνεις τεφαρίκι πράμα που δε θα κάνει κιχ.
4. Σταμάτα να κάνεις σαν αντικέρ/εκτιμητής μοτοσικλετών και να λες "τόσο αξίζει η μία τόσο αξίζει η άλλη" με ακρίβεια 100άρικου γιατί (σόρρυ κιόλας) είναι πολύ αστείο.
5. Αν ΘΕΣ μηχανάκι, γίνε λίγο πιο ελαστικός στο θέμα χρημάτων και τράβα να βρεις κάτι που να σου αρέσει, πήγαινέ το για έλεγχο και παρ'το και καλορίζικο.
Αλλιώς κατέβα στο Σύνταγμα και κάνε πορεία διαμαρτυρίας να πέσουν οι τιμές στα honda 20ετίας γιατί πιάνουν οι ιδιοκτήτες κορόιδο τον κόσμο, ή κάτσε να μοιρολογείς και θα πάρεις μηχανή του αγίου φούτσου ανήμερα που θα πετύχεις κάποιον που θα λέει στην αγγελία ότι έχει η γάτα του αιμορροΐδες και πρέπει να την πάει για επέμβαση και πουλάει τη μηχανή όσο όσο.
ΥΓ. Λέω "γίνε πιο ελαστικός" γιατί, από τα όσα γράφεις, φαίνεται ότι δεν είναι ότι πεινάς κι άμα δώσεις 100ευρώ παραπάνω δε θα έχεις για το σούπερ μάρκετ. Απλά θες να φέρεις τις τιμές που παίζουν αυτή τη στιγμή στην αγορά στα δικά σου μέτρα από πείσμα ή δεν ξέρω γω τί άλλο. Αυτό δεν παίζει.
Nostradamus
31/07/2013, 11:32
Σε μια τελευταία προσπάθεια να πάρω στα σοβαρά το θρεντ, ελπίζοντας ότι το παλουκάρι δεν τρολλάρει (ή δεν είναι κλώνος κάποιου μοντ/αντμίν που μας βάζει το καλοκαιρινό διαγώνισμα υπομονής, γιατί μου κάνει εντύπωση πώς δεν έχει πέσει φωτιά και τσεκούρι μ'αυτά που γράφονται :lol: ), θα πω τα εξής:
4. Σταμάτα να κάνεις σαν αντικέρ/εκτιμητής μοτοσικλετών και να λες "τόσο αξίζει η μία τόσο αξίζει η άλλη" με ακρίβεια 100άρικου γιατί (σόρρυ κιόλας) είναι πολύ αστείο.
5. Αν ΘΕΣ μηχανάκι, γίνε λίγο πιο ελαστικός στο θέμα χρημάτων και τράβα να βρεις κάτι που να σου αρέσει, πήγαινέ το για έλεγχο και παρ'το και καλορίζικο.
Αλλιώς κατέβα στο Σύνταγμα και κάνε πορεία διαμαρτυρίας να πέσουν οι τιμές στα honda 20ετίας γιατί πιάνουν οι ιδιοκτήτες κορόιδο τον κόσμο, ή κάτσε να μοιρολογείς και θα πάρεις μηχανή του αγίου φούτσου ανήμερα που θα πετύχεις κάποιον που θα λέει στην αγγελία ότι έχει η γάτα του αιμορροΐδες και πρέπει να την πάει για επέμβαση και πουλάει τη μηχανή όσο όσο.
ΥΓ. Λέω "γίνε πιο ελαστικός" γιατί, από τα όσα γράφεις, φαίνεται ότι δεν είναι ότι πεινάς κι άμα δώσεις 100ευρώ παραπάνω δε θα έχεις για το σούπερ μάρκετ. Απλά θες να φέρεις τις τιμές που παίζουν αυτή τη στιγμή στην αγορά στα δικά σου μέτρα από πείσμα ή δεν ξέρω γω τί άλλο. Αυτό δεν παίζει.
:beer::beer:
angelodaegio
31/07/2013, 12:37
1. Όπως λες κι εσύ, παίρνεις μηχανή 20ετίας. Το αν θα την πάρεις 200ευρώ πάνω ή κάτω από εκεί που υπολογίζεις δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Τα μηχανάκια αυτά είναι κίντερ έκπληξη και παρακάλα να μη σου βγάλουν ζημιές που θα τις πληρώνεις χρυσάφι και θα τρέχεις στο συνεργείο κάθε μήνα να ακουμπάς τα κατοστάρικα σα μαρουλόφυλλα. Το να βρεις cb με 600 φράγκα δε λέει τίποτα και τσάμπα θα ανάψεις καπνογόνα και φωτοβολίδες από τη χαρά σου. Κι αυτά που ίσως σου βγάλει στην πορεία θα είναι τεράστια διαφορά σε σχέση με τα 200 που θα έχεις γλιτώσει αντί να δώσεις 800. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι αυτό με τα 800 δε θα σου τα βγάλει.
2. Αν θες να δώσεις κάπου βάση μπας και γλιτώσεις κανα φράγκο δωσ'την αλλού.
Αν βρεις κάποιο με καινούρια λάστιχα πχ (ΚΑΙ φρέσκα ΚΑΙ καινούρια, όχι απάτητα αλλά του 2007) θα γλιτώσεις κανά 150άρι από την αλλαγή που θα χρειαζόταν να κάνεις εσύ.
Λάδια, φίλτρο λαδιού, τακάκια, υγρά φρένων μην έχεις καμιά ψευδαίσθηση ότι υπάρχει περίπτωση να τα γλιτώσεις κι ας λέει ό,τι θέλει αυτός που θα σου το πουλήσει.
Τα λάστιχα όμως που φέρνω σαν παράδειγμα μπορείς να δεις αν όντως δε χρειάζονται αλλαγή.
3. Ο μηχανικός μπορεί να "δεί" κάποια πράγματα (όπως είδε πχ τη σκασμένη φλάτζα) αλλά μην περιμένεις να κάνει το μηχανάκι φύλλο και φτερό και να του δώσει να πιει κι ένα καφέ για να διαβάσει μετά στο φλυτζάνι τη μοίρα του και να δει τί θα σου εμφανίσει στην πορεία. Θα κάνει ένα στάνταρ έλεγχο κι αν όλα φαίνονται οκ θα σου πει κι εσένα οκ. Δε θα σου υπογράψει κανά συμβόλαιο ότι παίρνεις τεφαρίκι πράμα που δε θα κάνει κιχ.
απαισιοδοξος πολυ εισαι ρε!χαχαχαχαχαχ λαδια φιλτρο υγρα φρενων τα αλλαζω και μονος μου.δεν με νοιαζει να πεσουν οι τιμες με νοιαζει εμενα τι θα αγορασω.γιατι θες να με πεισεις να παρω κατι με το ζορι ο καθενας πουλαει οτι θελει και οσο θελει και ο καθενας αγοραζει οσο θελει και οτι θελει ειναι ελευθερη η αγορα!τι ζορι υπαρχει τοσο πια να αγορασω κατι που δεν πιστευω οτι αξιζει την τιμη του?ητε σωστος ητε λαθος δικα μου τα γενια και τα κτενια!οτι θελω θα παρω και θα αναψω και καπνογονα μετα και θα κανω και burn oyt στα καπακια!:a9::a12::a44:
angelodaegio
31/07/2013, 12:45
αμα δεν αξιζει αυτο το θεμα μην απαντατε μαγκες!οποιος θελει απανταει!ηρθε κανενας σπιτι σας και σας απειλισε?καθεστε και λετε για τουσ μοντ και αντιμιρ και ολο κατι σας φταιει μην απαντατε τα σοβαρα ατομα του φορουμ φανικαν με τις απαντισεις τους και το ηθος του χωρις να προσβαλουν κανεναν!ολοι οι αλλοι που κατηγοριτε το θεμα αυτο ειναι απλο παληκαρια ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΑΖΕΤΕ !!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!:beer:
AristidisZ
31/07/2013, 12:51
απαισιοδοξος πολυ εισαι ρε!χαχαχαχαχαχ λαδια φιλτρο υγρα φρενων τα αλλαζω και μονος μου.δεν με νοιαζει να πεσουν οι τιμες με νοιαζει εμενα τι θα αγορασω.γιατι θες να με πεισεις να παρω κατι με το ζορι ο καθενας πουλαει οτι θελει και οσο θελει και ο καθενας αγοραζει οσο θελει και οτι θελει ειναι ελευθερη η αγορα!τι ζορι υπαρχει τοσο πια να αγορασω κατι που δεν πιστευω οτι αξιζει την τιμη του?ητε σωστος ητε λαθος δικα μου τα γενια και τα κτενια!οτι θελω θα παρω και θα αναψω και καπνογονα μετα και θα κανω και burn oyt στα καπακια!:a9::a12::a44:
βασικά έχει ένα super four, και θέλει να στο σπρώξει
απλά επειδή το δίνει 820, το φέρνει από δω κι από κει για να μην τον πιάσεις στα παζάρια
:beer:
pipe_smoker
31/07/2013, 13:00
βασικά έχει ένα super four, και θέλει να στο σπρώξει
απλά επειδή το δίνει 820, το φέρνει από δω κι από κει για να μην τον πιάσεις στα παζάρια
:moutza:
Κοίτα να με αρχίσει κι εμένα τώρα να μου κάνει εκτίμηση πόσο θα έπρεπε να το δώσω αν το έδινα:lol:
angelodaegio
31/07/2013, 13:03
χαχαχαχα ελα αμα το δινεις 820 και ειναι καλο το παιρνω χωρις παζαρι! :D
χαχαχαχα
:bawl:
angelodaegio
31/07/2013, 13:34
χαχαχαχα
:bawl:
ωπ να ενας ακομα ΜΑΓΚΑΣ
ωπ να ενας ακομα ΜΑΓΚΑΣ
Δε νομίζω οτι απευθύνθηκα σε σένα οποτε χαλάρωσε...
Billymuse
31/07/2013, 13:46
Δε νομίζω οτι απευθύνθηκα σε σένα οποτε χαλάρωσε...
αστον είναι βαρύς τύπος...
pipe smoker +990
@angelodaegio ξαναδιάβασε το θέμα απ΄την αρχή, και σκέψου λίγο οτι αυτά που σου λένε είναι πάνω κάτω ίδια.
Σου απάντησα εχθές στα πμ, αλλά δεν είχα διαβάσει το θέμα και πως εξελίχθηκε.
Η ουσία είναι οτι ψάχνεις μοτοσυκλέτα 20ετίας και έχεις (ισχυρή) άποψη για το πόσο πρέπει να αξίζουν. Βασικά δεν μπορείς να καθορίσεις εσύ τις τιμές και κατά δεύτερον ψάχνεις σε λάθος αγορά για τα λεφτά που δίνεις.
Ενα 400 ή 600 20ετίας ΑΝ είναι τζάμι, σημαίνει οτι έχει ιδιοκτήτη που έχει ρίξει πολλά λεφτά για να το κρατήσει σ΄αυτή τη κατάσταση, και συνήθως δεν έχει ανάγκη από 700-800 ευρώ.
Πιθανότατα θα προτιμήσει να το κάψει παρά να μπεί σε παζάρια για 100 ευρώ, ή να το χαρίσει σε κάποιον που θα το εκτιμήσει.
Το σύνηθες των μοτό 20ετίας που στοιχίζουν 700-800 είναι οτι είναι χρέπια. Και ένα χρέπι θέλει για πλάκα άλλα τόσα για να τσουλήσει. Αν έχεις την τύχη να βρεις κάποιο αξιοπρεπές μηχανάκι στα 800-1000 τσίμπα το και πες και ευχαριστώ. Αλλιώς θα μείνεις με τη γκρίνια μιας και κάποιος πιο μάγκας θα τσιμπίσει εύκολα και αβίαστα.
Fair value δεν υπάρχει, και αν επιμένεις να ψάχνεις το τούμπανο με 500€ με μαθηματική ακρίβεια σου λέω οτι θα αγοράσεις κάτι που θα σου βγει απ΄το σβέρκο μετά. Δεν μπορείς να διαννοηθείς πόσο εύκολα το φθηνό γίνεται πανάκριβο.
My 2 cents and good luck.
AristidisZ
31/07/2013, 14:02
pipe smoker +990
@angelodaegio ξαναδιάβασε το θέμα απ΄την αρχή, και σκέψου λίγο οτι αυτά που σου λένε είναι πάνω κάτω ίδια.
Σου απάντησα εχθές στα πμ, αλλά δεν είχα διαβάσει το θέμα και πως εξελίχθηκε.
Η ουσία είναι οτι ψάχνεις μοτοσυκλέτα 20ετίας και έχεις (ισχυρή) άποψη για το πόσο πρέπει να αξίζουν. Βασικά δεν μπορείς να καθορίσεις εσύ τις τιμές και κατά δεύτερον ψάχνεις σε λάθος αγορά για τα λεφτά που δίνεις.
Ενα 400 ή 600 20ετίας ΑΝ είναι τζάμι, σημαίνει οτι έχει ιδιοκτήτη που έχει ρίξει πολλά λεφτά για να το κρατήσει σ΄αυτή τη κατάσταση, και συνήθως δεν έχει ανάγκη από 700-800 ευρώ.
Πιθανότατα θα προτιμήσει να το κάψει παρά να μπεί σε παζάρια για 100 ευρώ, ή να το χαρίσει σε κάποιον που θα το εκτιμήσει.
Το σύνηθες των μοτό 20ετίας που στοιχίζουν 700-800 είναι οτι είναι χρέπια. Και ένα χρέπι θέλει για πλάκα άλλα τόσα για να τσουλήσει. Αν έχεις την τύχη να βρεις κάποιο αξιοπρεπές μηχανάκι στα 800-1000 τσίμπα το και πες και ευχαριστώ. Αλλιώς θα μείνεις με τη γκρίνια μιας και κάποιος πιο μάγκας θα τσιμπίσει εύκολα και αβίαστα.
Fair value δεν υπάρχει, και αν επιμένεις να ψάχνεις το τούμπανο με 500€ με μαθηματική ακρίβεια σου λέω οτι θα αγοράσεις κάτι που θα σου βγει απ΄το σβέρκο μετά. Δεν μπορείς να διαννοηθείς πόσο εύκολα το φθηνό γίνεται πανάκριβο.
πάρα πολύ σωστό post !!!
(ξέχασες να πεις το πιο βασικό βέβαια, αλλά δε πειράζει)
Οσο καλα και να τα λες το σρξ6 δε πιανει 800-1000 ευρω ρε φιλε τι να κανουμε.
Ψαξε αλλου να πουλησεις :lol:
angelodaegio
31/07/2013, 16:39
παιδια δεν ειπα 500 ε.ειπα 500 εδινα για το μπρος.ειπα 800 και ειπα για ανακατασκευη.δεν απανταω ξανα σε μαγκακια ειρωνες οποτε θα γραφετε μονοι σας οτι θελετε. ευχαριστω βυρον για τισ συμβουλες σου!
angelodaegio
01/08/2013, 21:31
Δεν ξερω αν με πιάνεις.
μπουζί
μπαταρία
λάστιχα
αλυσιδογραναζα
τακάκια φρένων
ειπες μεγαλη ιδεα!!! θα βρω καλο klr h xlr και μετα θα το κανω scrambler!!!αυτος ειναι ανθρωπος που βοηθαει ρε!!!!!!
notakos600
02/08/2013, 13:18
ειπες μεγαλη ιδεα!!! θα βρω καλο klr h xlr και μετα θα το κανω scrambler!!!αυτος ειναι ανθρωπος που βοηθαει ρε!!!!!!
Η μόνη μετατροπή που μπορείς να κάνεις σε ένα KLR/XLR για να γίνει scrambler (και να μείνεις εντός budget) είναι να του βάλεις αυτοκόλλητα.
pipe_smoker
02/08/2013, 13:31
Η μόνη μετατροπή που μπορείς να κάνεις σε ένα KLR/XLR για να γίνει scrambler (και να μείνεις εντός budget) είναι να του βάλεις αυτοκόλλητα.
Ναι αλλά πόσο θα του τα πουλήσουν τα αυτοκόλλητα? Μήπως πάνε να τον πιάσουν κορόιδο σαν αυτούς με τα 400άρια?
Γιατί φήμες θέλουν τους πωλητές αυτοκόλλητων να έχουν γίνει πολύ πιασοκώληδες τον τελευταίο καιρό. (στείλτε σύρμα του χίου να έρθει μιλημένος να αρχίσουν τα παζάρια για τα αυτοκόλλητα να απογειωθεί τελείως το θρεντ μιλάμε):tooth:
AristidisZ
02/08/2013, 13:33
Ναι αλλά πόσο θα του τα πουλήσουν τα αυτοκόλλητα? Μήπως πάνε να τον πιάσουν κορόιδο σαν αυτούς με τα 400άρια?
Γιατί φήμες θέλουν τους πωλητές αυτοκόλλητων να έχουν γίνει πολύ πιασοκώληδες τον τελευταίο καιρό. (στείλτε σύρμα του χίου να έρθει μιλημένος να αρχίσουν τα παζάρια για τα αυτοκόλλητα να απογειωθεί τελείως το θρεντ μιλάμε):tooth:
εγώ φίλος μέχρι 13 λεπτά δίνω για αυτοκόλλητα
και άσε το Χίο να ζητάει ότι θέλει :D
Nostradamus
02/08/2013, 13:51
εγώ φίλος μέχρι 13 λεπτά δίνω για αυτοκόλλητα
και άσε το Χίο να ζητάει ότι θέλει :D
Φιλος αγορασε πριν ένα μήνα αυτοκόλλητα με 26 λεπτά απο εξωτερικό γνησια Kawasaki. Αν ο Χιος δεν έρθει με καλή προσφορά και μελάνια φρέσκα δεν αξίζει τον κόπο.
AristidisZ
02/08/2013, 13:52
Φιλος αγορασε πριν ένα μήνα αυτοκόλλητα με 26 λεπτά απο εξωτερικό γνησια Kawasaki. Αν ο Χιος δεν έρθει με καλή προσφορά και μελάνια φρέσκα δεν αξίζει τον κόπο.
26 είναι πάρα πολλά
αν είναι καλά δίνω μέχρι 19
.-
Δεν κάνω χαβαλέ μ΄αυτό που έγραψα στον angelodaegio.
Νομίζω οτι έχει μπερδευτεί πάρα πολύ με το τι θέλει να κάνει, και αν μπει στο τριπάκι της σοβαρής μετατροπής μοτό σε scrabler-bobber-cafe racer και όλα τα όμορφα χρειάζεται κάποιες βασικές γνώσεις για να μπορέσει να κάνει κάποια πράγματα μόνος του, και ΚΥΡΙΩΣ λεφτά.
Οι κάτοχοι τέτοιων μοτο συνήθως ντρέπονται να πουν πόσα λεφτά έχουν "πετάξει" για την κ@βλα τους και μόνο, οπότε ας το έχει κατά νου.
Εκτός και μιλάμε για "μετατροπή" με spray και νικελωμένους μαρσπιέδες...
notakos600
02/08/2013, 15:20
Νομίζω οτι έχει μπερδευτεί πάρα πολύ με το τι θέλει να κάνει, και αν μπει στο τριπάκι της σοβαρής μετατροπής μοτό σε scrabler-bobber-cafe racer και όλα τα όμορφα χρειάζεται κάποιες βασικές γνώσεις για να μπορέσει να κάνει κάποια πράγματα μόνος του, και ΚΥΡΙΩΣ λεφτά.
Οι κάτοχοι τέτοιων μοτο συνήθως ντρέπονται να πουν πόσα λεφτά έχουν "πετάξει" για την κ@βλα τους και μόνο, οπότε ας το έχει κατά νου.
:beer::beer:
angelodaegio
02/08/2013, 23:07
ναι αυτοκολητο spay και γυφτια πανω απ ολα!
angelodaegio
02/08/2013, 23:29
26 είναι πάρα πολλά
αν είναι καλά δίνω μέχρι 19
.-
ξερεις που δινω ενα ταληρακι ομως και δεν κανω καθολου παζαρι και την περναω και φινα ε???:smokin:
AristidisZ
02/08/2013, 23:35
ξερεις που δινω ενα ταληρακι ομως και δεν κανω καθολου παζαρι και την περναω και φινα ε???:smokin:
όχι, για ρίχτο
angelodaegio
02/08/2013, 23:39
όχι, για ρίχτο
ελα τωρα που δεν ξερεις τι παει 5 ευρουλακια..... τσισα μπεμπη
AristidisZ
02/08/2013, 23:40
ελα τωρα που δεν ξερεις τι παει 5 ευρουλακια..... τσισα μπεμπη
άραξε γιατί μας παρακολουθούν :smokin:
angelodaegio
02/08/2013, 23:41
άραξε γιατί μας παρακολουθούν :smokin:
αμα μας παρακολουθουν τοτε θα μπορουσες να μην με προσβαλεις με την ειρωνια σου!
AristidisZ
02/08/2013, 23:46
αμα μας παρακολουθουν τοτε θα μπορουσες να μην με προσβαλεις με την ειρωνια σου!
γιατί θα με κάνουν ντα ή ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα ;
δε νομίζω να απευθύνθηκα καν στη πάρτη σου anyways, άντε καλό βράδυ και σιγά σιγά με τα ταληράκια γιατί είναι πονηροί οι καιροί :wave2:
angelodaegio
02/08/2013, 23:55
Edit by McGyver
:redcard:
Angelodaegio banned.
Thread locked
Ave