PDA

View Full Version : περι camping οι αποριες

Σελίδες : 1 [2] 3

el_hymador
11/07/2013, 12:12
Εγώ πάντα απορούσα με αυτούς που πάνε και στήνουν κατα μεσής στην παραλία και μάλιστα την πέφτουν και για ύπνο το μεσημέρι! Μιλάμε η σαούνα η ίδια αλλά στο ποιο dry... γενικά το καλακαίρι το ελεύθερο είναι για το βουνο.

vaska
11/07/2013, 12:58
http://www.newsbeast.gr/travel/nea/arthro/556939/sta-300-euro-to-prostimo-gia-to-eleuthero-kabing/

PortisHead
11/07/2013, 13:11
Τσου ρε Λάκη....

Α να γεια σου !
Τα μονα που χρειαζεσαι στο ελευθερο camping....

nio1981
11/07/2013, 18:58
Α να γεια σου !
Τα μονα που χρειαζεσαι στο ελευθερο camping....
:bawl::rotflmao:

Pan (dvs)
12/07/2013, 08:26
Εγώ πάλι θα πω αυτό. Κάποιος που είναι να κάνει camping το έχει μέσα του, δε το μαθαίνει στα 30 ούτε το κάνει επειδή αναγκάζεται οικονομικά. Καλύτερα τότε να μη το κάνει, γιατί και θα σπαστεί ο ίδιος και η παρέα του αλλά και το πιθανότερο είναι να μη ξέρει πως να φερθεί στη φύση και στους υπόλοιπους συνειδητοποιημένους κατασκηνωτές. Άλλο πάω για μια βραδιά και είναι κομμάτι της βόλτας πχ και άλλο πάω να περάσω τις διακοπές μου.

Τα τελευταία 5 χρόνια στη Κρήτη γίνεται το έλα να δεις από τέτοιους "νέους" κατασκηνωτές αφού πλέον κουβαλάνε μαζί τους ότι μαλακία πουλάει το κάθε πολυκατάστημα και έρχονται. Οι παραλίες πλέον δεν είναι ούτε να τις πλησιάσεις.

Πο@τ@ν@ παιδεία...

:wave2:

road spirit
12/07/2013, 09:13
Εγώ πάλι θα πω αυτό. Κάποιος που είναι να κάνει camping το έχει μέσα του, δε το μαθαίνει στα 30 .....
να υποθέσω ότι εσύ βγήκες απο τη κοιλιά της μαμάς σου τυλιγμένος σε υπνόσακο και κρατώντας σκηνάκι ... ?

sniper
12/07/2013, 09:34
να υποθέσω ότι εσύ βγήκες απο τη κοιλιά της μαμάς σου τυλιγμένος σε υπνόσακο και κρατώντας σκηνάκι ... ?

Πιθανολογώ πως όχι, αλλά σίγουρα αν τον άφηναν θα πήγαινε τουαλέτα όπου έβρισκε.... free camper :bawl:

MikeG
12/07/2013, 09:51

Βαριέμαι να γράφω τα αυτονόητα... Πάντως κάποιος γενικά που ξεκινάει το camping εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών, τότε σίγουρα δεν είναι το καλύτερο κίνητρο. Αν δε τις είχε δε θα το ξεκινούσε. Άντε να πήγαινε πιτσιρικάς σε οργανωμένα camping για τους κ@λους και το πανικό το βράδυ (πχ Ποσείδι).

OldMan
12/07/2013, 10:29
Τους χαιρετισμούς μου και τα φιλιά μου από τον ωραίο Αρμενιστή...

:beer:

DimChios
12/07/2013, 10:56

Μπαρμπαροσα εσυ??

:lol:

devil's animal
12/07/2013, 11:03

Qφαλα..
:beer::beer:

AristidisZ
12/07/2013, 11:06
Qφαλα..

είναι στον Αρμενιστή και κάθεται και γράφει στο φόρουμ
και μετά μου λέτε για το τι ωραίο που είναι κάμπινγκ, έχει πεθάνει από βαρεμάρα ο άνθρωπος... :bawl:

OldMan
12/07/2013, 11:07
Qφαλα..
Αγγαρεία ήρθα να κάνω ρε....
(σκηνές άλλων στήνω..)

Gi_4ce
12/07/2013, 14:31
θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω

Pan (dvs)
12/07/2013, 14:36
θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω

Αμα παρακαλεσεις τον old man ,μαλλον θα σε αφησει να στησεις μερικες σκηνες μονος σου.:D

OldMan
12/07/2013, 14:44
Όποιος φέρει παγάκια μέσα στο επόμενο μισάωρο, έχει σπέσιαλ μεζέ....

nio1981
12/07/2013, 15:11
Βαριέμαι να γράφω τα αυτονόητα... Πάντως κάποιος γενικά που ξεκινάει το camping εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών, τότε σίγουρα δεν είναι το καλύτερο κίνητρο. Αν δε τις είχε δε θα το ξεκινούσε. Άντε να πήγαινε πιτσιρικάς σε οργανωμένα camping για τους κ@λους και το πανικό το βράδυ (πχ Ποσείδι).

καταλαβαινω τι εννοεις και σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο.θα σου φερω ενα παραδειγμα ομως...καποιος στα 30 του που δεν εχει καβαλησει μηχανάκι ξεκιναει να το κανει τωρα κυριως για οικονομικους λογους.υπαρχουν πιθανοτητες να του αρεσει , να γουσταρει και τελικα να περασει στο επομενο επιπεδο? (να παρει v strom :a22: )

μην μου πεις τι οδηγος θα γινει,αν θα φοραει κρανος κλπ.υπαρχουν και οδηγοι που απο την πρωτη ωρα που πιανουν τιμονι μαλ@κες ειναι και ετσι θα παραμεινουν...

εν ολιγης δοκιμαζω κατι ( gay alert ? ) και αν μου αρεσει εχει καλως...δεν μου αρεσει?παλι εχει καλως.τα μαζευω και γυριζω σπιτι μου και μενει η εμπειρια.

ρακη θα σου ζητουσα αλλα θα παιξει παλι φιλικη χορηγια απο τον κολλητο μου.νομιζω 2-3 παγωμενες ξαπλα στην αιωρα θα ειναι οτι πρεπει...:beer:

motomaniac
12/07/2013, 22:10
Όποιος φέρει παγάκια μέσα στο επόμενο μισάωρο, έχει σπέσιαλ μεζέ....

ημουν πριν κανα 10ημερο για δεκα μερες και πηγαιναμε αρμενιστη για ποτ η καφε. περσι ημουν αρμενιστη μια βδομαδα και με 3 μερες κριαριτσι στα τηγανια (τηγανιστηκαμε απο τον ηλιο) παντα μεγαλη παρεα και τελευταια θα πηγαινουμε μονο ελευθερο πια. θυμαμαι το καμπινγκ με τους γονεις σαν μια ρομαντικη αναμνηση. μεχρι το 92 περιπου.. μετα "γερασαν" και αφου τους φαινοταν ακριβο πλεον προτιμησαν την ανεση του δωματιου.

Νιο να παρεις ψυγειακι, μεσα θα βαζεις παγοκολωνα αν βρεις αλλιως πιθανοτατα θα βρισκεις να αγορασεις παγωμενα νερομπουκαλα. εμεις εκει βαζουμε τις μπυρες κυριως. αν εχεις ηλεκτρικη ψηστιερα παρτην μαζι σου. αν θες καρβουνα ψησταριες κλπ παλι μαζι σου ειμαι. αλλιως παιζει καμπινγκ γκαζ με μια κατσαρολιτσα κι ενα τηγανακι θα την βγαλετε αρκετα φθηνοτερα. μια ψαθα για μπροστα στην σκηνη ειναι αρκετα καλη. σκηνες παρινω απο τα λιντλ. η πρωτη τεσταρηστηκε το 2007 στην πανελληνια. αδιαβροχη αλλα δεν ανεπνεε. μετα πηρα αυτην που ειναι διπλο τοιχωμα. μια η σιτα κια μια το τεντοπανο. δεν ειχε πισω πορτα και αποριφθηκε νωρις. τωρα αυτη που εχω εχει 2 πορτες δυο παραθυρακια και απο την μια εχει προθαλαμο να βαλεις πραγματα οπως υπνοσακος ψυγειακι κ.α. το κακο ειναι οτι η συγκεκριμενη ειναι χαμηλη αλλα δεν με ενοχλει. ουτε την κοπελα μου. ξερω τι θα σκεφτονατι μερικοι οτι με τοσα 30αρια που εδωσα θα ειχα παρει απο την αρχη καλη. αλλα δεν ειναι ετσι. δινεις οσα εχεις εκεινη την στιγμη. δνε ειχα 150ε. για στρωμα ειχα το χοντρο φουσκωτο, το οποιο οντως πιανει πολυ χωρο ακομα και ξεφουσκωτο αλλα ειναι παρα πολυ ανετο. φετος μιας κι ημουν με αμαξι πηρα το στρωμα απο παλιο 3θεσιο κανπε που γινοταν κρεβατι. πιανει παρα πολυ ογκο αλλα κοιμομουν ανετα και δνε με ιδρωνε οπως τα πλαστικα. φετος καβουροτρυπες πηγα για 2 μερο και δεν κουβαλουσα ολα αυτα που σου ειπα. ευτυχως πηρα παγουρι 10λιτρο με βανακι για μπανιο γιατι κατσαμε δεκα αντι για δυο και περασαμε παρα πολυ καλα. ξανεπιστρεφω στο φαιθ και τις μπυρες μιας κι εκει ξοδεψαμε ολα μας τα λεφτα. μεριμνησε γι'αυτο.

nio1981
12/07/2013, 22:46
οσο αναφορα το αλκοολ θα γινει κολαση....ο κολλητος εξ κρητης θα σκασει 2 3λιτρα ρακη που μεσα στο φενιζολ/ψυγειο που εχω με παγο θα ειναι μπομπα ανα πασα ωρα και στιγμη....μπυρα θα παιξει μονο σε εκτακτη αναγκη....:bawl:

motomaniac
12/07/2013, 23:00
οσο αναφορα το αλκοολ θα γινει κολαση....ο κολλητος εξ κρητης θα σκασει 2 3λιτρα ρακη που μεσα στο φενιζολ/ψυγειο που εχω με παγο θα ειναι μπομπα ανα πασα ωρα και στιγμη....μπυρα θα παιξει μονο σε εκτακτη αναγκη....:bawl:

εσυ εισαι σκληος παιχτης!!! αλλα το καλοκαιρι προτιμω την μπυρα...

AristidisZ
12/07/2013, 23:03
αλλα το καλοκαιρι προτιμω την μπυρα...

καλή θέληση να υπάρχει, κι όλα τα αλκοολούχα πίνονται :bawl:

nio1981
12/07/2013, 23:48
καλή θέληση να υπάρχει, κι όλα πίνονται :bawl:

αντρικα παντα...:a33::a33:

SHOOTER045
12/07/2013, 23:48
καλή θέληση να υπάρχει, κι όλα πίνονται :bawl:

με μπερδευεις....:confused::confused::confused:

motomaniac
13/07/2013, 00:02
με μπερδευεις....:confused::confused::confused:

αν εννοει αυτο που καταλαβα απλα εγινε προστυχος.. του τυπου τα πινω ολα? αυτο.. χαχαχχαχα

SHOOTER045
13/07/2013, 00:09
αν εννοει αυτο που καταλαβα απλα εγινε προστυχος.. του τυπου τα πινω ολα? αυτο.. χαχαχχαχα

αυτο σκεφτηκα και εγω
για αυτο ειπα με μπερδευει
:eek::eek::eek:

AristidisZ
13/07/2013, 00:25
καλή θέληση να υπάρχει, κι όλα τα αλκοολούχα πίνονται :bawl:

corrected :P

SHOOTER045
13/07/2013, 00:27
corrected :P

εισαι ενας εσυ....:smokin:

DimChios
13/07/2013, 09:45
εισαι ενας εσυ....:smokin:

μη το πεις, τον εχουμε καταλαβει καιρο τωρα!

(φανταζομαι τι εγραψε κι ας μη το προλαβα πριν το κανει edit)

trelf
15/07/2013, 09:09
TOP 10 για καμπινγκ !!!

1) μωρομαντηλα
2) φακος
3) σαγιοναρα
4) ραδιοφωνακι φορητο
5) ταβλι
6) ψυγειακι+παγος, μπυρες-νερα-φρουτα
7) sleeping bag
8) καρεκλακι "σπαστο"
9) στρώμα υπνου φουσκωτο
10) αιωρα

PortisHead
15/07/2013, 09:11
TOP 10 για καμπινγκ !!!

1) μωρομαντηλα
2) φακος
3) σαγιοναρα
4) ραδιοφωνακι φορητο
5) ταβλι
7) sleeping bag
8) καρεκλακι "σπαστο"
9) στρώμα υπνου φουσκωτο
10) αιωρα

11)Ωτασπίδες
12)Ωτασπίδες
13)Ωτασπίδες
...........
...........

Pardalotzatziki
15/07/2013, 10:16
TOP 10 για καμπινγκ !!!

1) μωρομαντηλα
2) φακος
3) σαγιοναρα
4) ραδιοφωνακι φορητο
5) ταβλι
7) sleeping bag
8) καρεκλακι "σπαστο"
9) στρώμα υπνου φουσκωτο
10) αιωρα

Εχεις και το ΤΟΠ 10 για αντρες?:lol::lol:

OldMan
15/07/2013, 10:23
Εχεις και το ΤΟΠ 10 για αντρες?:lol::lol:
Μπλοκ επιταγών...

Pardalotzatziki
15/07/2013, 10:25
Μπλοκ επιταγών...

Αλλα 9...:D

OldMan
15/07/2013, 10:28
Αλλα 9...:D
Μπλοκ με 10 φύλλα ρε...

Pardalotzatziki
15/07/2013, 10:30
Μπλοκ με 10 φύλλα ρε...

Νομιζω βγαινουν μονο 25αρια... :cool:

AristidisZ
15/07/2013, 10:31

μπαααααα και 5αράκι έχω δει

Pardalotzatziki
15/07/2013, 10:34
Nio καναμε τοση κουβεντα...Αρχισες να εξοπλιζεσαι?

Εγω παντως ενα 2,5μερακι πηγα Μελανή, Ανατολικο Πηλιο..
Πεσαμε και σε βροχη, αερα και καναδυο κεραυνους για 2-3 ωρες αλλα μας εσωσε η τεντα...

Ξεφευγει το μυαλο...αυτο ειναι το καλυτερο...

OldMan
15/07/2013, 10:36
10 για προβλεπόμενη χρήση και 15 για να σκουπίζεις τον κώλο σου ...

AristidisZ
15/07/2013, 10:37
για να σκουπίζεις τον κώλο σου ...

η μόνη χρησιμότητα των επιταγών την σήμερον ημέρα...

OldMan
15/07/2013, 10:37
Πεσαμε και σε βροχη, αερα και καναδυο κεραυνους για 2-3 ωρες αλλα μας εσωσε η τεντα...
Κλωβό Faraday στήσατε..??

Pardalotzatziki
15/07/2013, 10:54
Κλωβό Faraday στήσατε..??

Δεν ηταν τοσο τραγικα...ηρθαν με τη σειρα....

Πρωτα οι κεραυνοι..πισω απο ενα λοφο που ειχε...ο κολλητος ειδε και εναν μεσα στη θαλασσα...
Μετα η βροχη...2 ωρες σιγουρα..
Μολις σταματησε η βροχη αρχισε αερα...
θα εβαζα και φωτο αλλα ηδη εχει πολυ spam το θεμα..

nio1981
15/07/2013, 13:53

ειμαι ετοιμος....τα πραγματα ειναι στο χωλ και περιμενουν τις 6 αυγουστου....:blush:

sniper
15/07/2013, 14:03
Δεν ηταν τοσο τραγικα...ηρθαν με τη σειρα....

Πρωτα οι κεραυνοι..πισω απο ενα λοφο που ειχε...ο κολλητος ειδε και εναν μεσα στη θαλασσα...
Μετα η βροχη...2 ωρες σιγουρα..
Μολις σταματησε η βροχη αρχισε αερα...
θα εβαζα και φωτο αλλα ηδη εχει πολυ spam το θεμα..

Δεν ανέφερες το σημαντικότερο...

295633

Pardalotzatziki
15/07/2013, 14:16
Δεν ανέφερες το σημαντικότερο...

295633

Που την ειδες εσυ τη χοντρη με το σκυλακι???? :D

miscelano
15/07/2013, 14:29

ναι ρε φιλε τα ιδια επαθα περισι στην ιδια παραλια!!!ειχα στησει 40 μετρα απο την παραλια, και ξυπναω 3 το βραδυ με τη σκηνη στη μουρη μου (απ τον αερα) και τη θαλασσα στα 2 μετρα αποσταση....επιτοπου τα μαζεψα και πηγα στο αυτοκινητο για υπνο....τα ιδια και στο χορευτο πριν 4-5 χρονια....εκει δεν προλαβα να μαζεψω και τα πηρε η θαλασσα σχεδον ολα...

Pardalotzatziki
15/07/2013, 14:58
ναι ρε φιλε τα ιδια επαθα περισι στην ιδια παραλια!!!ειχα στησει 40 μετρα απο την παραλια, και ξυπναω 3 το βραδυ με τη σκηνη στη μουρη μου (απ τον αερα) και τη θαλασσα στα 2 μετρα αποσταση....επιτοπου τα μαζεψα και πηγα στο αυτοκινητο για υπνο....τα ιδια και στο χορευτο πριν 4-5 χρονια....εκει δεν προλαβα να μαζεψω και τα πηρε η θαλασσα σχεδον ολα...

Ατυχια....τετοιο πραγμα δεν μου εχει συμβει....
Καθομασταν κατω απο την τεντα και παιζαμε χαρτια...στη φωτο κατω αριστερα...
Οργανωση πανω απ' ολα....

Ο κεραυνος ειναι απο βιντεο...με φωτο δεν τον πιανεις ευκολα...
Αλλα και η ανατολη του Ηλιο το κατι αλλο...
Και απο εξοχικο καλυτερο ειναι το free...για οσους γουσταρουν..

redfantomas
22/07/2013, 15:41
nea σκηνη ...σχεδον νομιμη αφου το καμπινκ απαγορευεται αλλα στην παραλια οχι στον αερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eyepop::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

http://www.newsbeast.gr/travel/budget/arthro/560658/nea-genia-skinon-gia-apithano-kabing/

nicket456
22/07/2013, 16:21
nea σκηνη ...σχεδον νομιμη αφου το καμπινκ απαγορευεται αλλα στην παραλια οχι στον αερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eyepop::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

http://www.newsbeast.gr/travel/budget/arthro/560658/nea-genia-skinon-gia-apithano-kabing/

Ο,τι πρέπει για Κυκλαδες ειναι αυτες......

bulmont
22/07/2013, 18:18

Ο,τι πρέπει για Κυκλαδες ειναι αυτες......

Εκεί που το μεγαλύτερο δένδρο είναι ο ......μαϊντανός;;;;;;;;

zolotas
22/07/2013, 18:51
φιλε ,αν δεν εισαι παντρεμενος πανε .........γιατι οταν παντρευτεις θα σου ζηταει δωματιο με θεα,πισινα,εστιατοριο ,επιπλα minimal ..........τα βλεπω απο φιλους και γνωστους

Pardalotzatziki
22/07/2013, 23:48

Να μπουνε δυο να ακουμπησει εδαφος....
Ασε που αν δεν εχει δεντρα παει χαμενη...
Το σεκς θα ειναι ενδιαφερων...

AristidisZ
23/07/2013, 11:25
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63862639

fournas
23/07/2013, 15:32
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63862639

εντόπισαν άτομα τα οποία είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους και σε χώρο Natura, θέλοντας να έρθουν πιο κοντά στη φύση.

Την ίδια ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άτομα που ήθελαν να "καπνίσουν τη φύση" με μκροποσότητα χασίς.

:bawl::cry::bawl::lol:

micro_fresh
23/07/2013, 23:43
TOP 10 για καμπινγκ !!!

1) μωρομαντηλα
2) φακος
3) σαγιοναρα
4) ραδιοφωνακι φορητο
5) ταβλι
7) sleeping bag
8) καρεκλακι "σπαστο"
9) στρώμα υπνου φουσκωτο
10) αιωρα

Κάπου εκεί βρίσκομαι κι εγώ όσον αφορά τα βασικά. Από εκεί κ πέρα, ένα βασικό μίνι φαρμακείο, αν και στα οργανωμένα συνήθως έχει στην ρεσεψιόν αντισταμινικά, παυσίπονα κτλ...

OldMan
24/07/2013, 12:31
Από εκεί κ πέρα, ένα βασικό μίνι φαρμακείο, αν και στα οργανωμένα συνήθως έχει στην ρεσεψιόν αντισταμινικά, παυσίπονα κτλ...
Στα πιο οργανωμένα έχει και ιατρείο επιθηλεωμένο μετά καλλιπύγου ιατρού μετά μπικινίου εξαρτύσεως, υποκάτωθεν της (προαιρετικώς) φορούσης ιατρικής μπλούζας...;)

spyrakos35
24/07/2013, 12:34
Στα πιο οργανωμένα έχει και ιατρείο επιθηλεωμένο μετά καλλιπύγου ιατρού μετά μπικινίου εξαρτύσεως, υποκάτωθεν της (προαιρετικώς) φορούσης ιατρικής μπλούζας...;)

ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΛΕΜΕ..... :lol:

OldMan
24/07/2013, 12:42
ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΛΕΜΕ..... :lol:
Κοίτα.. ράμματα και ενδομυϊκές ξέρω να κάνω...
(μπικίνι στα μέτρα μου δεν βρίσκω αλλά θα βολευτώ με καμιά πατεντούλα..);)

AristidisZ
24/07/2013, 12:43

το θέμα της "καλλιπυγείας" αποφεύγεις τεχνηέντως να θίξεις όμως :bawl:

spyrakos35
24/07/2013, 12:44

για μπικίνι μην σκοτίζεσαι,

βάλε ολόσωμο, θα κάνει δουλειά

296058

:lol:

lelaant41
21/11/2013, 19:57
Πειράζει που θέλω την άνεσή μου και δεν μπορώ τα σκουληκάκια και τα κουνουπάκι αγκαλιά??????

Pan (dvs)
21/11/2013, 20:10
Πειράζει που θέλω την άνεσή μου και δεν μπορώ τα σκουληκάκια και τα κουνουπάκι αγκαλιά??????

Οχι φυσικα.:D

Motori
14/05/2014, 14:36
Κάπου εκεί βρίσκομαι κι εγώ όσον αφορά τα βασικά. Από εκεί κ πέρα, ένα βασικό μίνι φαρμακείο, αν και στα οργανωμένα συνήθως έχει στην ρεσεψιόν αντισταμινικά, παυσίπονα κτλ...

Καλησπέρα σε όλους! Αν και νέο μέλος και η συζήτηση παλιά, διάβασα το θέμα μιας και φέτος θα κάνω κάμπινγκ μετά από καιρό. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να έχεις πολύ καλή και άνετη σκηνή (πχ terra που ειναι ανθεκτικές σε βροχές, βουνα κλπ) και να επιλέξεις να πας σε ένα μέρος που να σου ταιριάζει ο κόσμος που θα είναι μαζί σου. Πχ αν γουστάρεις πανικό, πας στο κάμπινγκ στην Ιο και συνδυάζεις πάρτυ και κάμπινγκ μαζί, αλλά δεν βρίσκεις ποτέ την ησυχία που έχει ας πούμε το κάμπινγκ στην Αμοργό. Και φυσικά όπως είπαν και τα παιδιά δεν πας πουθενά χωρίς όλα όσα ανέφεραν από πράγματα που πρέπει να κουβαλήσεις μαζί σου για να είσαι ασφαλής. Εξοχή είναι περιπέτειες έχει. (Ο πειρασμός να απαντησω ήταν μεγάλος! :D )

road spirit
14/05/2014, 18:52
... σημαντικό είναι να έχεις πολύ καλή και άνετη σκηνή (πχ terra που ειναι ανθεκτικές σε βροχές, βουνα κλπ) ...

αυτό (terra) προκύπτει απο προσωπική εμπειρία ?

Pan (dvs)
14/05/2014, 19:08

Ειναι της μοδας μαλλον,τωρα τελευταια.

Red Rider
14/05/2014, 20:38
Εγώ πάντως έχω ένα σακίδιο Terra wild 15 χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

skylaros
14/05/2014, 20:44
Παιδιά για καλοκαίρι και απο τα jumbo να πάρεις καλές είναι για μια δύο χρονιές max... αρκεί να σε χωράει όρθιο και να έχει παράθυρα από όλες τις πλευρές, αν δεν έχει στα πλάγια την κόβεις και κολλάς με βενζινόκολλα ένα κομμάτι σήτα και με τρία κομμάτια βέλκρο βάζεις από πάνω το κομματάκι και είσαι κομπλέ. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το υπόστρωμα και για χειμώνα και για καλοκαίρι. Τώρα αν κάποιος πηγαίνει σε βροχές και χιόνια πρέπει να επενδύσει σε καλή σκηνή που προφανώς θα είναι άβολη για το καλοκαίρι.

Pan (dvs)
14/05/2014, 20:50
Παιδιά για καλοκαίρι και απο τα jumbo να πάρεις καλές είναι για μια δύο χρονιές max... αρκεί να σε χωράει όρθιο και να έχει παράθυρα από όλες τις πλευρές, αν δεν έχει στα πλάγια την κόβεις και κολλάς με βενζινόκολλα ένα κομμάτι σήτα και με τρία κομμάτια βέλκρο βάζεις από πάνω το κομματάκι και είσαι κομπλέ. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το υπόστρωμα και για χειμώνα και για καλοκαίρι. Τώρα αν κάποιος πηγαίνει σε βροχές και χιόνια πρέπει να επενδύσει σε καλή σκηνή που προφανώς θα είναι άβολη για το καλοκαίρι.

Το καλοκαιρι ειναι πολυ πιθανο να βρεξει.Αρα παρε μια καλη σκηνη και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εγω εχω σκηνη πανω απο 25 χρονια και ειναι σαν καινουργια.Εχω φαει καταιγιδες,χιονια,λιοπυρια και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Ασε που εχει και λογικες θερμοκρασιες μεσα.Οι καινουργιες πλαστικουρες ,στον ηλιο σε κανουνε σαν κοτοπουλο.

Pardalotzatziki
14/05/2014, 21:27
Μοδα ειναι για αυτους που κανουν καμπινγκ λογω κρισης. Η Terra ηταν και ειναι καλη εταιρια.

Εγώ πάντως έχω ένα σακίδιο Terra wild 15 χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

Και γω Wild 60 απο το 1997 και σκηνη απο το 1999. Τωρα πηρα και την ομπρελα ονειρο για μηχανοβιους. Αυτη που σπαει σε μεγεθος γι αδεσιμο σε μοτο. Που ηταν πριν 15χρονια;;;

Το καλοκαιρι ειναι πολυ πιθανο να βρεξει.Αρα παρε μια καλη σκηνη και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εγω εχω σκηνη πανω απο 25 χρονια και ειναι σαν καινουργια.Εχω φαει καταιγιδες,χιονια,λιοπυρια και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Ασε που εχει και λογικες θερμοκρασιες μεσα.Οι καινουργιες πλαστικουρες ,στον ηλιο σε κανουνε σαν κοτοπουλο.

25 χρονια; Τι μαρκα;
Ιγκλου; Ουτε τρυπουλα δηλαδη, ουτε γρατσουνια, κατι κομμενο; Δεν γινεται.
Η δικια μου εχει φαει τα ζορια της απο την πολυ χρηση. Εχασε και την αδιαβροχοποιηση πια σε μερικα σημεια.

thalasinos
14/05/2014, 21:34
Τωρα πηρα και την ομπρελα ονειρο για μηχανοβιους. Αυτη που σπαει σε μεγεθος για δεσιμο στη μοτο

Απο που την αγορασες ?? ψαχνω και 'γω..

nio1981
14/05/2014, 21:39

+650

virus
14/05/2014, 23:04
για αυτην (http://www.campingstuff.gr/product_info.php?products_id=4204) λεει :)

κι αλλη (http://www.buyeasy.gr/ell/product/%CE%9F%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1_%CE%98%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82_Tresol_T erra)

αλλα εγω προσωπικα θεωρω αχρηστη την ομπρελα για παραλια. στην παραλια εχω βρει την υγεια μου με αυτην (http://www.campingstuff.gr/product_info.php?products_id=2342). καμια σχεση με ομπρελα. δροσιζει απιστευτα η σκηνη ενω με την ομπρελα γινεσαι κουδουνι απο τον ηλιο. trust me :)

o_gavros
14/05/2014, 23:41
και μια απλή τεντούλα 3*3 με πασαλάκια δίμετρα ας πούμε, φτάνει για να κάνει τη διαφορά!!!

Pardalotzatziki
15/05/2014, 00:27

+650

Απο εδω, τωρα την εχει και καλυτερη τιμη.
http://www.plus4u.gr/omprela-paralias-terra-tresol-1.80-m-ashmi%252foyrani/124003587-124003587/p

για αυτην λεει :)
αλλα εγω προσωπικα θεωρω αχρηστη την ομπρελα για παραλια. στην παραλια εχω βρει την υγεια μου με αυτην (http://www.campingstuff.gr/product_info.php?products_id=2342). καμια σχεση με ομπρελα. δροσιζει απιστευτα η σκηνη ενω με την ομπρελα γινεσαι κουδουνι απο τον ηλιο. trust me :)

Αυτη λεω, το 1999-2001 που πηγαινα καμπινγκ σχεδον καθε Σ/Κ την χρειαζομουνα πραγματικα. Εδενα κανονικη ομπρελα στο πλαϊ απο το ΧΤ ,με λαστιχο.
Οχι σαν κατι εξωγηινους που την δενανε στο τιμονι.

Και τεντες εχω....αναλογα την περιπτωση.
Περυσι στησαμε τεντα και βαλαμε για στηριγματα τις ομπρελες.

Red Rider
15/05/2014, 07:45
Μοδα ειναι για αυτους που κανουν καμπινγκ λογω κρισης. Η Terra ηταν και ειναι καλη εταιρια.

Και γω Wild 60 απο το 1997 και σκηνη απο το 1999. Τωρα πηρα και την ομπρελα ονειρο για μηχανοβιους. Αυτη που σπαει σε μεγεθος γι αδεσιμο σε μοτο. Που ηταν πριν 15χρονια;;;

25 χρονια; Τι μαρκα;
Ιγκλου; Ουτε τρυπουλα δηλαδη, ουτε γρατσουνια, κατι κομμενο; Δεν γινεται.
Η δικια μου εχει φαει τα ζορια της απο την πολυ χρηση. Εχασε και την αδιαβροχοποιηση πια σε μερικα σημεια.

Εγώ έχω το 70 με το αλουμινένιο πλαίσιο,και πραγματικά το έχω λιώσει..
Τώρα που το καλοσκεπτομαι,πρέπει να το πηρα και εγωτο 97.

Pardalotzatziki
15/05/2014, 11:04
Εγώ έχω το 70 με το αλουμινένιο πλαίσιο,και πραγματικά το έχω λιώσει..
Τώρα που το καλοσκεπτομαι,πρέπει να το πηρα και εγωτο 97.

Μονιμο σκελετο; Η 60 εχει ενα Π που βγαινει.

Motori
15/05/2014, 13:03

Έχω την GREEN II που είναι λίγο μεγάλη βέβαια για 2 άτομα που πάμε αλλά μας είναι πολύ βολική και την χρησιμοποιούμε συχνά με την γυναίκα μου. Σε σχέση με τις σκηνές των φίλων μας είναι πιο δροσερή και αν και την πήραμε λίγο στην τύχη, αποδείχθηκε πολύ καλή επιλογή. :D

Motori
15/05/2014, 13:09
για αυτην (http://www.campingstuff.gr/product_info.php?products_id=4204) λεει :)

κι αλλη (http://www.buyeasy.gr/ell/product/%CE%9F%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1_%CE%98%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82_Tresol_T erra)

Λέω να πάρω και εγώ http://www.terra-outdoor.com/product/07RSBZ5KaX8Z/RAPIDO. Πως σου φαίνεται. Είμαστε 2 άτομα και νομίζω θα κάνει ωραία σκια (σαφώς καλύτερη από την ομπρελα)

Pardalotzatziki
15/05/2014, 13:14
Έχω την GREEN II που είναι λίγο μεγάλη βέβαια για 2 άτομα που πάμε αλλά μας είναι πολύ βολική και την χρησιμοποιούμε συχνά με την γυναίκα μου. Σε σχέση με τις σκηνές των φίλων μας είναι πιο δροσερή και αν και την πήραμε λίγο στην τύχη, αποδείχθηκε πολύ καλή επιλογή. :D

Η δικια ειναι παρομοια του 1999 και πραγματικα με εχει σωσει σε περιπτωσεις που δεν εβρισκα ισκιο.
Το διπλο πανι κραταει δροσια. Αν ανοιξεις και τα πλαϊνα και φυσαει ελαχιστα εισαι μια χαρα.

Red Rider
15/05/2014, 14:01
Μονιμο σκελετο; Η 60 εχει ενα Π που βγαινει.

Ναι αυτό λέω,το Π.
Αν το βγάλεις και σφιξεις τους ιμάντες γίνεται λίγο πιο μικρό σε ογκο,και χρησιμοποιείται σαν μικρότερο σακίδιο.

virus
15/05/2014, 17:53
Λέω να πάρω και εγώ http://www.terra-outdoor.com/product/07RSBZ5KaX8Z/RAPIDO. Πως σου φαίνεται. Είμαστε 2 άτομα και νομίζω θα κάνει ωραία σκια (σαφώς καλύτερη από την ομπρελα)

συμβουλη μου ειναι να προσεξεις να εχει περιμετρικη σιτα γυρω γυρω. αυτη θα σου δωσει την πολυποθητη δροσια. θα παθεις πλακα. οσο για την συγκεκριμενη που ποσταρες ολιγον ακριβη και σαν πολυπλοκη μου φαινεται στο στησιμο. περι ορεξεως ο καθενας οπως την βρισκει. απλα εγω θελω να κανω το πολυ πεντε λεφτα να στησω και μετα αραγμα :)

edit. τωρα ειδα οτι ειναι αυτοματη :eek: η δικη μου αποψη. πολυ ακριβη και αν σπασει προφανος θα παει για πεταμα ολη. που να ψαχνω για τζιτζιβλικια. επισης η πισω πλευρα εχει την σιτα ψηλα, αρνητικο για μενα. η σιτα να τρεχει γυρω γυρω και οσο το δυνατον χαμηλα ;)

Pan (dvs)
15/05/2014, 19:36

Πολλα λεφτα για το τιποτε.
Αυτη που σου λεει ο virus πιο πριν,με 16,5 ευρα, κανει αρκετα καλη δουλεια.Υπαρχουνε και υφασματινες τετοιες.

Δεν ειναι καιρος να πεταμε λεφτα παλικαρια.

amyroukai
15/05/2014, 20:16
Απορία: Στον αέρα, πως συμπεριφέρονται δαύτες; Το πανάκι 3Χ3 που λέει ο γαύρος το δοκίμασα να το στήσω σε παραλία με κροκάλα αλλά και με άμμο με αέρα (όχι θύελλα, αλλά είχε ένα κατιτίς) και μάλλον όσοι το είδαν θα γελάνε ακόμα... Απλά δεν στέκεται. Οι τέντες/σκηνές αυτές μήπως γίνονται Μαίρη Πόπινς και τις δεις να πετάνε μακριά σου;

virus
15/05/2014, 21:03
Απορία: Στον αέρα, πως συμπεριφέρονται δαύτες; Το πανάκι 3Χ3 που λέει ο γαύρος το δοκίμασα να το στήσω σε παραλία με κροκάλα αλλά και με άμμο με αέρα (όχι θύελλα, αλλά είχε ένα κατιτίς) και μάλλον όσοι το είδαν θα γελάνε ακόμα... Απλά δεν στέκεται. Οι τέντες/σκηνές αυτές μήπως γίνονται Μαίρη Πόπινς και τις δεις να πετάνε μακριά σου;

ανετοτατα καθονται. βαζεις τα πραματα σου μεσα και με το βαρος κρατανε την σκηνη κατω. επισης η περιμετρικη σιτα ανακουφιζει κατα πολυ το μπαλοναρισμα. κι ενοειτε την στηνεις κοντρα στον αερα. δηλαδη πλατη σκηνης κοντρα στον αερα.

ειχα παει κεδροδασος περυσι κι ειχε απιστευτο αερα. μια χαρα την εβγαλε με μια σπασμενη μπανελα μονον. κι ολοι οι αλλοι δεν μπορουσαν να στησουν ομπρελα λογω αερα. το απογευμα οι περισσοτεροι ηταν καμενοι απο τον ηλιο κι εμεις μια χαρα.

o_gavros
19/05/2014, 19:49

Για την τέντα,
πασαλάκια διμετρα και αρκετά μεγάλες πέτρες δεμένες με σχοινάκι πάνω εκεί που πιάνει το πανί με το πασαλάκι,διαγώνια απλωμένες και δεν φοβάσαι πράμα.
ντάξει τώρα άμα πιάσει ξερω γω μποφόρ που πέφτει απαγορευση απόπλου, ε τότε θα παίξει πούλος

Pardalotzatziki
19/05/2014, 23:43
Για την τέντα,
πασαλάκια διμετρα και αρκετά μεγάλες πέτρες δεμένες με σχοινάκι πάνω εκεί που πιάνει το πανί με το πασαλάκι,διαγώνια απλωμένες και δεν φοβάσαι πράμα.
ντάξει τώρα άμα πιάσει ξερω γω μποφόρ που πέφτει απαγορευση απόπλου, ε τότε θα παίξει πούλος

Να συμπληρωσω...χοντρουτσικο σκοινακι καλυτερα. ΚΑΙ πασαλακι ΚΑΙ πετρα. Αλλα πρεπει να βρεις καλα πασαλακια ή να φτιαξεις.

Motori
22/05/2014, 11:19
Να συμπληρωσω...χοντρουτσικο σκοινακι καλυτερα. ΚΑΙ πασαλακι ΚΑΙ πετρα. Αλλα πρεπει να βρεις καλα πασαλακια ή να φτιαξεις.

Αυτό παιδια και για τις πιο "απλές" κατασκευές? πχ http://www.terra-outdoor.com/product/07RbDIkPN3I/NIYA Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, με βοηθάτε πολύ γιατί από οτι βλέπω είστε πολύ πιο ενημερωμένοι από μένα

virus
22/05/2014, 17:05
Αυτό παιδια και για τις πιο "απλές" κατασκευές? πχ http://www.terra-outdoor.com/product/07RbDIkPN3I/NIYA Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, με βοηθάτε πολύ γιατί από οτι βλέπω είστε πολύ πιο ενημερωμένοι από μένα

α την εχουν βελτιωσει βλεπω. ζουπερ ειναι θα παθεις πλακα οταν την χρησιμοποιησεις, κι η τιμη μια χαρα ειναι :)

amyroukai
22/05/2014, 20:19
Η terra siwa μου φαίνεται καλύτερη και πχιο ευρύχωρη. Αλλά θα πάω να τις δω και από κοντά.

el_hymador
22/05/2014, 20:47
Προσωπικά αυτές τις μισές igloo - τέντες δε τις γουστάρω καθόλου. Είχαμε πάρει μια επώνυμη πριν 3 χρόνια και ήταν ένα δράμα. Πρώτον, βασική προϋπόθεση για να την παλέψεις είναι ο αέρας. Με άπνοια ή ελαφριά αύρα, ότι εξαερισμό και σίτα να ανοίξεις σε κάποια φάση αισθάνεσαι σαν να είσαι σε ξυλόφουρνο (μισό). Δεύτερον, το μέγιστο της σκιάς, για να καλύψει δύο άτομα και τα συμπράγκαλα, είναι προφανώς με τον ήλιο στην πλάτη... έλα όμως που δεν έχουν όλες οι παραλίες ιδανικό προσανατολσιμό και πολλές φορές αν βάλεις τον ήλιο στην πλάτη έχεις και την θάλασσα στην πλάτη... μ@λ@κι@.

Τεντούλα με πασαλάκια θεωρώ οτι είναι πολύ πιο καλή λυση, έχει λίγο περισσότερο ζόρι στο στήσιμο ειδικά αν φυσσάει αλλά και καλή σκιά κάνει και σου προσφέρει 360 μοίρες απρόσκοπτη θέαση...

stefanos
22/05/2014, 23:39
και οι τέντες είναι σπαστικές.
Θέλουν δουλειά στο στήσιμο, με ένα άτομο μπλέκει η κατάσταση, ο αέρας είναι εμπόδιο.
Βέβαια στο camping στήνεις μιά πάνω από την σκηνή και δημιουργείς σκιά ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει.
Αν καταλήξεις σε αυτή τη λύση πρόσεξε να είναι με 8 τρύπες περιμετρικά ώστε να την στήσεις και με 2 κοντάρια και με 4.
Τα μισά igloo όπως τα είπε ο hymador.
H ομπρελίτσα είναι η καλύτερη, λίγο προβληματική στην μεταφορά αλλά αποτελεσματική και εύκολη.

Bob_o_mastoras
22/05/2014, 23:48
Το καμπινγκ στην Αμοργο που ΕΙΧΕ ησυχια (το δημοτικο στα Καταπολα) εχει κλεισει δια παντως δυστυχως. Τα αλλα δυο δεν ενδεικνυνται. Σιγουρα οχι αυτο της Αιγιαλης. Οτι χειροτερο απο καμπινγκ υπαρχει και δωρο η φασαρια. Το αλλο ψιλοπαλευεται αλλα πολυ κυριλε και σε ακυρο μερος.
Εκει κοντα θα προτεινα free στη Δονουσα (Κεδρο η Λιβαδι, το Λιβαδι θελει 400 μετρα μονοπατι με μεγαλη κλιση για να το φτασεις αλλα αξιζει).
Παρα πολυ καλα για free camping νησια η Νισυρος και η Τηλος. Τηλο σου 'χουν και ντουζιερες απο το δημο.

Για οργανωμενο καμπινκγ δεν χρειαζεσαι σχεδον τπτ αλλο εκτος απο σκηνη, σλιπινκγ μπαγκ και υποστρωμα. (τα αλλα τα βρισκεις και εκει)
Για free προσθεστε γκαζακι για φαι-καφε (εγω τα κανω στα καρβουνα συνηθως), κατσαρολακι, σχαρα ισως, πλαστικα πιατα-ποτηρια και μαχαιροπηρουνα, πολυεργαλειο που εχει και σφυρι, ΦΑΚΟ, ελβετικο σουγια (με τυρμπουσον οπωσδηποτε!!), ψαθες, γκαζολαμπα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΙΩΡΑ οπου και να πατε.

:sun:

Pardalotzatziki
23/05/2014, 00:17
Βέβαια στο camping στήνεις μιά πάνω από την σκηνή και δημιουργείς σκιά ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει.
Αν καταλήξεις σε αυτή τη λύση πρόσεξε να είναι με 8 τρύπες περιμετρικά ώστε να την στήσεις και με 2 κοντάρια και με 4.

Περυσι πηγαμε 2 φορες σε παραλια χωρις ισκιο και ειχα μια πλαστικη τεντα 3x5 και τη βγαλαμε μια χαρα. Με στηριγματα τις ομπρελες.
Ειδικα αν εχει αερακι, εισαι μια χαρα.
Απλα η πλαστικη θελει λιγο υψος γιατι ζεσταινεται πολυ και σε χτυπαει η ζεστη.
Την πρωτη φορα ειχε πολυ αερα και βροχη. Μας εσωσε αλλα μια ριπη αερα την τιναξε λιγο πριν παμε για υπνο.
Δεν ειχαμε πετρες στα πασαλακια και ενα απο αυτα εγινε πυραυλος και καρφωθηκε στην σκηνη. Ειμασταν για ατυχημα!!! Θελει προσοχη σε περιεργες καιρικες συνθηκες!
Τα μαζεψαμε και την αλλη βαλαμε πετρες. Αυτο που βλεπετε στη φωτο.

edit: Ξεχασα να πω οτι τα πασαλακια τα ειχε φτιαξει ο πατερας μου αρχες του 80 και ειναι απο μπετοσιδερα.
Χωρις πλακα, φτηνα τη γλυτωσαμε και χωρις πλακα προσεχετε τι κανετε. Στη φυση βγαινουμε και πρεπει να υπολογιζουμε τα παντα.

Φετος λεγαμε να κανουμε 5 κονταρια 2,5μ το ενα(30-50 ποντοι θα μπαινουν στην αμμο), καθε ενα σε 3 κομματια. Σκεφτομαστε να το κανουμε απο λεπτη σωληνα υδρευσεως.
Μια τρυπα στη μεση της τεντας με ενα μπουντουζι(κρικο) για να εχει στηριξη και στο κεντρο και λιγο υψος.
Εφικτο λετε;;

el_hymador
23/05/2014, 08:57
H άλλη λύση είναι να πάτε βουνό... :D

archi
23/05/2014, 09:18
μιας και έχετε πιάσει το θέμα της σκίασης. Μετά από τρία χρόνια δοκιμών προτείνω δίχτυ σκίασης (http://www.skroutz.gr/c/1526/Dichtya-Pania.html?keyphrase=%CE%B4%CE%B9%CF%87%CF%84%CF%85+%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82). Είναι η ιδανική λύση για αυτό που θέλετε. Σας το κόβουν σε ότι διάσταση θέλετε. μπαίνουν πλαστικά κλιπς για να το δένετε όπως θέλετε και είναι διάτρητο για να περνάει κάπως ο αέρας. Μόνο μειονέκτημα ο μεγάλος όγκος αν θέλετε να πάρετε μεγάλη διάσταση. έχει μεγάλη αντοχή στον αέρα και στο χρόνο πάντως. Εγώ έχω ένα μεγάλο και έχω βάλει μέχρι και ολόκληρη τη σκηνή από κάτω σε παραλία που δεν είχε καθόλου σκιά και την βγάλαμε τέλεια.

motomaniac
23/05/2014, 12:41
μιας και έχετε πιάσει το θέμα της σκίασης. Μετά από τρία χρόνια δοκιμών προτείνω δίχτυ σκίασης (http://www.skroutz.gr/c/1526/Dichtya-Pania.html?keyphrase=%CE%B4%CE%B9%CF%87%CF%84%CF%85+%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82). Είναι η ιδανική λύση για αυτό που θέλετε. Σας το κόβουν σε ότι διάσταση θέλετε. μπαίνουν πλαστικά κλιπς για να το δένετε όπως θέλετε και είναι διάτρητο για να περνάει κάπως ο αέρας. Μόνο μειονέκτημα ο μεγάλος όγκος αν θέλετε να πάρετε μεγάλη διάσταση. έχει μεγάλη αντοχή στον αέρα και στο χρόνο πάντως. Εγώ έχω ένα μεγάλο και έχω βάλει μέχρι και ολόκληρη τη σκηνή από κάτω σε παραλία που δεν είχε καθόλου σκιά και την βγάλαμε τέλεια.

ειναι καλη ιδεα! το καναμε στο κριαριτσι αλλα δεν κραταει οσο ενα πανι. μαυριζεις και καιγεσαι κανονικα και κατω απο το διχτυ. απλα οχι τοσο πολυ. το θεμα του ογκου παντως δεν ειναι μεγαλο. αφου συρικνονεται αρκετα.

Motori
23/05/2014, 13:15
Αγριεύτηκα με τα πασαλάκια φίλε pardalotzatziki! Να πάμε κάμπινγκ είπαμε όχι να ζήσουμε το Βλέπω το Θάνατό Σου! :lol: Έχω πολύ ψάξιμο για φέτος παίδες από ότι βλέπω. Θα πάω να δω και κάποια σκίαστρα από κοντά πέρα από το terra που έχω βάλει στο μάτι. Πάντως για το θέμα της ησυχίας στο κάμπινγκ εγώ δεν έχω πρόβλημα. Και κανόνια να βαράνε αδιαφορώ :D

Bob_o_mastoras
23/05/2014, 13:35
Ρε παιδες εσεις χτιζετε λυομενα να 'ουμ. Τζαμπα το κουβαλημα!
Εγω πηγαινα free με μια σκηνη sleeping bag και κανα υποστρωμα και μια χαρα τη εβγαζα. Ουτε τεντες, ουτε καρεκλες, ουτε τπτ. Αμα δεν πας Αυγουστο εισαι αρχοντας κιολας. Θα βρεις κατα 95% φυσικη σκια, κανα δεντρακι και ετσι, αρκει να ξερεις κατιτις για το μερος απο πριν.
Και μετα προσαρμοζεσαι στο περιβαλον. Δεν θελει πολλα πολλα. Ετσι ερχεσαι σε μεγαλυτερη επαφη με τη φυση.
Εχω κανει free μονο με αιωρα και sleeping bag να φανταστειτε. Ειχαμε βεβαια σκηνες στην παρεα αλλα εγω χυμα ετσι. Μια χαρα ηταν.

Σε περιπτωση ομως που πατε με αμορε και ειναι ψιλοκυριλε τοτε πρεπει να οργανωθειτε αλλιως... :pantofla:

KotsosDR
23/05/2014, 14:08
http://www.realfarmacy.com/the-best-camping-accessory-you-could-ever-hope-for/#O2tS8c10SZVFxtZp.01

Bob_o_mastoras
23/05/2014, 14:22
http://www.realfarmacy.com/the-best-camping-accessory-you-could-ever-hope-for/#O2tS8c10SZVFxtZp.01

ΑΜΑΝ!! Εκπληκτικο εργαλειο!!!! Μπραβο Κοτσο!!!!! Θα το παραγγελνα ΤΩΡΑ αλλα εινα πανακριβο ρε γμτ :a018: !
415 δολλαρια!:cry:

infidel
23/05/2014, 15:13
https://www.youtube.com/watch?v=SqImIChxJ-E