View Full Version : Κράνος χωρίς ημερομηνία λήξης;
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι έτοιμη να αγοράσω το K-4 Evo της AGV. Μπορεί να ακουστεί λίγο χαζή η απορία μου, αλλά η κοπέλα στο κατάστημα μου πρότεινε αυτό το κράνος κι όχι ένα πιο φθηνό, γιατί αυτό δεν έχει ημερομηνία λήξης, ενώ το άλλο έληγε σε 4 χρόνια. Η απορία είναι η εξής: Όλα τα κράνη δεν λήγουν; Αφού φθείρονται τα υλικά και τα πλαστικά τους; Για το συγκεκριμένο κράνος, έχει κανείς σας άποψη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γεια χαρά,
μάλλον εννοεί ότι το υλικό του κελύφους δε χάνει τις μηχανικές του ιδιότητες στα πλαίσια της σωστής χρήσης και συντήρησης.
Αυτό δεν ισχύει για τα μαξιλαράκια και τη ζελατίνα που θα πρέπει σε κάποιο διάστημα να τα αλλάξεις όποιο κράνος κι αν πάρεις.
Το συγκεκριμένο κράνος που αναφέρεις το αγόρασα πρόσφατα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από άποψη βάρους και θορύβου όσο βέβαια και τιμής.
... αλλά η κοπέλα στο κατάστημα μου πρότεινε αυτό το κράνος κι όχι ένα πιο φθηνό, γιατί αυτό δεν έχει ημερομηνία λήξης...
Αν την κοπελα την λένε Λία, και στο μαγαζί κυκλοφορουσε ένας κοντός αυτιάς με πολύ τρίχα, ναι δίκιο είχε...
ναι δίκιο είχε...
Η Λία ή κοντός αυτιάς με την τρίχα..??
Η Λία ή κοντός αυτιάς με την τρίχα..??
Ουδείς εξ αυτών, προφανώς....
Σαν την ανύπαρκτη ημερομηνία λήξης του κράνους...
Να γίνεσαι σαφής σύντροφε, γιατί η παρεξήγηση λίγο θέλει για να ανάψει ...
Nομίζω ότι η συντρόφισα Olka το 'πιασε το υπονοούμενο.
Γεια χαρά,
μάλλον εννοεί ότι το υλικό του κελύφους δε χάνει τις μηχανικές του ιδιότητες στα πλαίσια της σωστής χρήσης και συντήρησης.
Αυτό δεν ισχύει για τα μαξιλαράκια και τη ζελατίνα που θα πρέπει σε κάποιο διάστημα να τα αλλάξεις όποιο κράνος κι αν πάρεις.
Το συγκεκριμένο κράνος που αναφέρεις το αγόρασα πρόσφατα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από άποψη βάρους και θορύβου όσο βέβαια και τιμής.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ...Βέβαια τώρα κοιτάζω και το επόμενο από αυτό που είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά έστω για δεύτερο λέω να το πάρω...Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα...Γυναίκες!
redfantomas
10/07/2013, 18:23
Η σειρά K4 Evo της AGV διαθέτει κέλυφος από Fiberglass ACF ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ...ΕΔΩ ΚΑΡΜΠΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ....ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΚΤΛ ...( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ )
Αν την κοπελα την λένε Λία, και στο μαγαζί κυκλοφορουσε ένας κοντός αυτιάς με πολύ τρίχα, ναι δίκιο είχε...
Ο κοντός αφτιάς ήταν ένας με νούμερο παπουτσιού 45???:P
Ευχαριστώ!:)
Aggelos_SV
10/07/2013, 18:25
295276
Ευχαριστώ OldMan!:)
Η σειρά K4 Evo της AGV διαθέτει κέλυφος από Fiberglass ACF ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ...ΕΔΩ ΚΑΡΜΠΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ....ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΚΤΛ ...( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ )
Τέτοια λέγε μου να περάσει ακόμα ένας μήνας για να αποφασίσω!:P
295276
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Λες το κράνος να τα καταφέρει και στην Πατησίων;;;
Aggelos_SV
10/07/2013, 18:31
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Λες το κράνος να τα καταφέρει και στην Πατησίων;;;
Αν πάρεις και μια cordura ή δερμάτινο με επένδυση από mithril...κάτι γίνεται!!:lol:
redfantomas
10/07/2013, 18:33
Τέτοια λέγε μου να περάσει ακόμα ένας μήνας για να αποφασίσω!:P
MIA XARA EINAI TO ΚΡΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΛΟ) ,,ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ...ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΛΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥ 2006 ( ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ Ή ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ) CAPS LOKC ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΠΑΛΙ...
Αν πάρεις και μια cordura ή δερμάτινο με επένδυση από mithril...κάτι γίνεται!!:lol:
Cordura θα πάρω... Χρειάζομαι και δαχτυλίδι;;;:P
MIA XARA EINAI TO ΚΡΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΛΟ) ,,ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ...ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΛΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥ 2006 ( ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ Ή ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ) CAPS LOKC ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΠΑΛΙ...
Έχεις στο νου σου κάποιο τέτοιο μαγαζί;;;
Aggelos_SV
10/07/2013, 18:41
Cordura θα πάρω... Χρειάζομαι και δαχτυλίδι;;;:P
Μπά....έτσι κι αλλιώς αόρατη θα είσαι για τους περισσότερους οδηγούς! :p
Μπά....έτσι κι αλλιώς αόρατη θα είσαι για τους περισσότερους οδηγούς! :p
χαχαχα!Πολύ ενθαρρυντικό για νέα οδηγό!Ευχαριστώ!:P
Καταρχήν μακριά από το συγκεκριμένο μαγαζί. "Επαγγελματίας" που λέει πίπες ΔΕΝ είναι επαγγελματίας. Βρες λοιπόν κάποιον σοβαρό άνθρωπο και πήγαινε διάλεξε ένα καλό κρανάκι. Όπως λέει και μία ψυχή το κράνος κάνει όσο κοστολογείς το κεφάλι σου:beer:
Pan (dvs)
10/07/2013, 20:24
Υπαρχουνε και κρανη χωρις ημερομηνια?
Υπαρχουνε και κρανη χωρις ημερομηνια?
Του στρατου.
pipe_smoker
10/07/2013, 21:12
Του στρατου.
:confused::confused::confused::confused:
295279
Του στρατου.
Τα παλιά, τα σιδερένια, τα καινουργια από κέβλαρ έχουν...
Οι υπόλοιποι απαίδευτοι....
295280
Ευχαριστώ πολύ όλους σας! 'Ησασταν εξυπηρετικότατοι!
SHOOTER045
12/07/2013, 23:55
ετσι
μην δουν γυναικα εδω μεσα
ξεσκιζονται....:D:smokin:
Ο γ' πληθυντικός μου άρεσε!:P
SHOOTER045
13/07/2013, 00:11
Ο γ' πληθυντικός μου άρεσε!:P
θενκς
εισαι πολυ ευγενικια :D:D:D
Ε άμα το ήξερα, θα άνοιγα θέμα στο ''Συναντήσεις και βόλτες" γιατί σήμερα έκατσαν όλα στραβά κι έμεινα μέσα, να έχω να επιλέξω ανάμεσα σε πολλές μηχανές για βόλτες!
Υ.Γ:Χιούμορ έκανα...Μην παρεξηγείσαι!
SHOOTER045
13/07/2013, 00:23
βρεχει και δεν εχεις ομπρελα?
δεν πληρωθηκες?
η μηχανη σου επαθε λαστιχο και δεν χρησιμοποιεις ταξι?
ειχες παει εντουραδα και ποναει ολο το κορμι σου?
δεν εχεις ρουχα να ταιριαζουν με τα νυχια σου?
:D:D:D
δεν παρεξηγηθηκα
καθε αλλο μαλιστα :tooth::tooth::tooth:
SHOOTER045
13/07/2013, 00:23
παρε και μια :beer: για παρεα...
Ευχαριστώ για την μπύρα!Αν και προτιμώ το κρασί!:P
Δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από κανέναν σήμερα!
Το σκίσαμε το off topic!
Άσε που έχω ξεμείνει με το αυτοκίνητο!:P
SHOOTER045
13/07/2013, 00:31
και κρασι εχουμε λεμε παραγωγης :smokin:-ακους αριστειδη...
μια απ τα ιδια δεν ηρθε κανενας να με βοηθησει στο ποτισμα και ψοφησα
ανοιξε αλλο στο καφενειο τοτε
δεν ειναι κακο καμια φορα το τουτου
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι έτοιμη να αγοράσω το K-4 Evo της AGV. Μπορεί να ακουστεί λίγο χαζή η απορία μου, αλλά η κοπέλα στο κατάστημα μου πρότεινε αυτό το κράνος κι όχι ένα πιο φθηνό, γιατί αυτό δεν έχει ημερομηνία λήξης, ενώ το άλλο έληγε σε 4 χρόνια. Η απορία είναι η εξής: Όλα τα κράνη δεν λήγουν; Αφού φθείρονται τα υλικά και τα πλαστικά τους; Για το συγκεκριμένο κράνος, έχει κανείς σας άποψη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
εγω δεν θα προτιμουσα agv.
κατα τα αλλα ναι ολα ληγουν αλλα μερικα ληγουν πιο συντομα απο αλλα (εχει να κανει με τα υλικα τους).