View Full Version : επιστροφη στονερ????
και μαλιστα στη ντουκατι??? :eek::eek::eek:
http://news.supermoney.eu/sport/2013/07/casey-stoner-ritorno-alla-ducati-sarebbe-clamoroso-0022718.html#
τωρα καντε μεταφραση στο γοογλε για να δειτε τι λεει αλλα το ζουμι αυτο ειναι
οκ το κειμενο δεν εχει καποια επισημη πηγη αλλα φανταστειτε να γυρισει το στονερ...παραδοξο να παει στη ντουκατι και οχι στη χοντα που θα του εχουν το θρονο γυαλισμενο...αλλα οι αυστραλοι γενικα ειναι βλαμμενοι...και να τους παρει με το μπαουλο τα σωβρακα...μετα θα πρεπει να του χτισουν αγαλμα στο κολοσσαιο :lol:
MG-KTiNoS
16/07/2013, 08:44
Δε μπαίζει με την καμία.
Σαχλαμάρες των Ντουκατάκιδων είναι (οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ μαλκιας τον τελευταίο καιρό)
:lol:
Τι λε ρε παιδάκι μου...
Μήπως γυρίσει στην aprilia και στα 250? :bawl:
Calma παιδια! Θα τον ρωτησω τι παιζει το απογευμα που θα παμε για ψαροντουφεκο.
Calma παιδια! Θα τον ρωτησω τι παιζει το απογευμα που θα παμε για ψαροντουφεκο.
κάνει ψαροντούφεκο και κουράζεται;
δεν την αράζει συνέχεια έτσι;
:p
295670
Άμα γυρίσει στην DUCATI, μπορείτε να μαντέψετε ποιό YAMAHA θα βλέπει την πλάτη του;
:a9:
δύσκολο ε; :lol:
spyrakos35
16/07/2013, 09:28
Άμα γυρίσει στην DUCATI, μπορείτε να μαντέψετε ποιό YAMAHA θα βλέπει την πλάτη του;
:a9:
δύσκολο ε; :lol:
του καλ.... :evil:
κάνει ψαροντούφεκο και κουράζεται;
δεν την αράζει συνέχεια έτσι;
295670
Ναι βρε . Αραζει !
Να μια οταν ειμασταν μικροτεροι
295671
GIOTIS750
16/07/2013, 09:57
ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΑΕΙ:lol::lol::lol:
295678
295679γ@μω τα γραφεια
Οταν τον ειχαν οι ιταλοι σε καθε ατοπημα το οποιο οφειλοτανε στο ducati ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ( ανυπαρκτο μπροστινο κλπ)
ξυνιζαν τα μουτρα μετα που την πηραν χαμπαρι την δουλεια το πουλακι ΤΣΙΟΥ :wave2::wave2::wave2:
MG-KTiNoS
16/07/2013, 10:09
Αυτό τα τελευταία χρόνια το κάνουν όλοι, μόνο ο Ροσσι δε μάσαγε απ αυτά
(να τα λέμε αυτά)
Αυτό με το μπροστινο θέλει κουβέντα.
GIOTIS750
16/07/2013, 10:38
Οσοι και αν περασαν απο ducati ειχαν τα ιδια προβληματα και χαροπαλευαν να κανουν κατι...
εκτος του στονερακου 'ταλεντο ?τρελλα ?δεν νοιοθω? ολα μαζι !!!
αν επιστρεψει και ο γιατρος ειναι ακομη σε ενεργο δραση θα ειναι παρα ΜΑ ΠΑΡΑπολυ ενδιαφερον ΠΠ !!!
pipe_smoker
16/07/2013, 11:45
Δεν ξέρω Ιταλιάνικα για να καταλάβω εάν και πόσο για τον πέο είναι το άρθρο, αλλά αν πραγματικά γυρίσει είμαι περίεργος αν θα βρεθεί κανείς να τον ρωτήσει μία μία ανάποδα τις ερωτήσεις που του είχαν κάνει όταν σταμάτησε σχετικά με τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε.
Επιστημονική φαντασία μου κάνει προς το παρόν. Θα δούμε.
Ο μονος τροπος που υπαρχει για να καταλαβουμε αν επιστρεψει ειναι να διαψευσει το αρθρο,αυτο ή καποιο αλλο κτλ,τοτε θα ειναι σιγουρο οτι επιστρεφει.
Οποτε Μαριε,κατα την διαρκεια του ψαρεματος αν σε πει "οχι,δεν επιστρεφω"τοτε ανοιξε σαμπανια.
devil's animal
16/07/2013, 11:58
θα γυρισει και θα καβαλαει κανενα ART (που απο του χρονου θα ειναι πιο δυνατα) και παιζει να κανει πλακα σε ολους...
:lol::lol:
spyrakos35
16/07/2013, 12:08
και να γυρίσει, τον πρώτο καιρο τουλάχιστον δεν θα είναι ανταγωνιστικός....
μην πω οτι θα είναι σαν τον βάλε..... δευτερότριτος....
και να επιστρέψει του παραχρόνου, θα τον πάρει κανα χρονάκο τουλάχιστον να μπει στη σειρά. το 2016 ο Marques θα είναι σε άλλο πλανήτη. δε πα να ντριφτάρει ο Αυστραλός από τα paddock. πρωτάθλημα δε θα παίρνει. ο μικρός είναι από άλλο πλανήτη. αν και δε τρελαίνομαι δε μπορώ να μην αποδεχτώ το επίπεδο της ταχύτητας του σε συνδυασμό με το πόσο ώριμος δείχνει.
όλοι μεγάλοι γρήγοροι ήταν στα νιάτα τους. τις μισές φορές ήταν όμως στο νοσοκομείο.
ο μικρός έχει ωριμάσει ήδη από τη πρώτη του χρονιά. εκτός και αν στη πορεία με κάποια τυχόν ψυχολογική πίεση του βγει και αυτουνου κάνας άλλος χαρακτήρας.
devil's animal
16/07/2013, 12:26
και να επιστρέψει του παραχρόνου, θα τον πάρει κανα χρονάκο τουλάχιστον να μπει στη σειρά. το 2016 ο Marques θα είναι σε άλλο πλανήτη. δε πα να ντριφτάρει ο Αυστραλός από τα paddock. πρωτάθλημα δε θα παίρνει. ο μικρός είναι από άλλο πλανήτη. αν και δε τρελαίνομαι δε μπορώ να μην αποδεχτώ το επίπεδο της ταχύτητας του σε συνδυασμό με το πόσο ώριμος δείχνει.
όλοι μεγάλοι γρήγοροι ήταν στα νιάτα τους. τις μισές φορές ήταν όμως στο νοσοκομείο.
ο μικρός έχει ωριμάσει ήδη από τη πρώτη του χρονιά. εκτός και αν στη πορεία με κάποια τυχόν ψυχολογική πίεση του βγει και αυτουνου κάνας άλλος χαρακτήρας.
του χρονου ο stoner θα ειναι 29...καθολου μεγαλος δλδ...
και δεν νομιζω να του παρει τοσο πολυ η "προσαρμογη"...δεν ξεχνιεται ευκολα το αθλημα...
θα εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε να ανταγωνιζεται ενα ταλεντο σαν του stoner με αυτο του marquez...:hmm:
ιδανικα δλδ και οι 2 στην honda θα βλεπουμε πολυ συχνα το 1-2...:eek:
Μαρκεζ - Στονερ ειναι dream team για καθε ομαδα.
Αλλα δεν πιστευω να υπαρξει ή τουλαχιστον παρομοιο στο συντομο μελλον.
Kαι μην ξεχναμε οτι το team του Στονερ πηγε ολο στον Μαρκεζ.
spyrakos35
16/07/2013, 13:07
καλά, να σας πω και γω τι μου έλεγε ο τέως πρωταθλητής ευρώπης στα ηλεκτροκίνητα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια (ούτε φυσικές καταστάσεις ούτε τίποτα)
"μετά τον τίτλο μου, δεν το ξαναπάλεψα γιατί εκτός από τα τρελά εξοδα και τον χρόνο που χρειάζεται, η προπόνηση εντός ελλάδος δεν μπορεί να με κάνει ανταγωνιστικό σε ευρωπαικό επίπεδο.... στην ελλάδα είμαι πρώτος αλλά δεν παίρνω το παραπάνω που χρειάζεται για να ανταγωνιστώ τους ευρωπαίους"
αυτά για όσους πιστεύουν οτι ο στόνερ στην πρώτη χρονιά του θα καταφέρει σπουδαία πράγματα.....
βέβαια ποτέ δεν ξέρεις....
akaposto
16/07/2013, 13:23
επιστροφή με suzuki και βάζω φόκο το innova
:hunter:
MG-KTiNoS
16/07/2013, 13:38
το άθρο λέει άγνωστες πηγές αναφέρουν...
κι εσείς εδώ το κάνατε του Σουλειμάν !
:a022:
Εχώ νομίζω ότι θα τρέξει μα Μαχίντρα πάντως!
λοιπον ετοιμαζουν καινουριο μουλτιστραντα πικεσ πιακ λαγκουνα εντιτιον θα τρεξει στην αμερικη θα παρει το αιμα του στη κορκσκρου πισω με τρακτερωτα λαστιχα...καλυτερα θα τα παει το μηχανακι εχει κανει τοσες νικες ετσι κ αλλιως το ντεσμοσεντιτσι δε τσουλαει με τπτ :D
το άθρο λέει άγνωστες πηγές αναφέρουν...
κι εσείς εδώ το κάνατε του Σουλειμάν !
:a022:
Εχώ νομίζω ότι θα τρέξει μα Μαχίντρα πάντως!
Καλου κακου αρχιστε απο τωρα να προμηθευεστε βαζελινες. :cool:
RaGe_Raptor
18/07/2013, 00:27
ας έρθει σ'εμάς τους πονεμένους που με randy de toumpe με κυάλια θα κοιτάμε ακόμη και τα art.........αμήν...
akaposto
22/07/2013, 17:15
:vroum::vroum::vroum:
τον άλλο μήνα στου χουριού σας, ου έν'ς κι' μουναδικους ΚέισΣσ
Double world champion Casey Stoner will make a dramatic return to MotoGP action next month when he tests a factory Honda RC213V at the Twin Ring Motegi track in Japan
http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/MotoGP/2013/July/jul2213-stoner-to-test-factory-honda/
εξτραδάκι γιατί μας βάλανε μέσα οι πάνες :tooth:
devil's animal
22/07/2013, 17:49
τον άλλο μήνα στου χουριού σας, ου έν'ς κι' μουναδικους ΚέισΣσ
Double world champion Casey Stoner will make a dramatic return to MotoGP action next month when he tests a factory Honda RC213V at the Twin Ring Motegi track in Japan
http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/MotoGP/2013/July/jul2213-stoner-to-test-factory-honda/
εξτραδάκι γιατί μας βάλανε μέσα οι πάνες :tooth:
επιβεβαιωθηκε και απο την επισημη ιστοσελιδα του Stoner...
:vroum::vroum::vroum::vroum:
AUFGEBRACHT
22/07/2013, 17:53
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=18109
Άτιμη υπεραλίευση και οικονομική κρίση... Ρε τον καπετάν Αντρέα Ζέπο.
τον άλλο μήνα στου χουριού σας, ου έν'ς κι' μουναδικους ΚέισΣσ.......
ναι και εξτρα γκεστ οι.... ΣΚΟΥΟΡΠΙΟΟΟΟΝΣ!!!!! :lol:
endopandou
23/07/2013, 10:04
http://www.motogp.com/en/news/2013/stoner+to+test+with+HRC?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
spyrakos35
23/07/2013, 10:17
θα τους σπάσει τόσο πολύ τα ούμπαλα με την γκρίνια του που θα τον στείλουν πίσω για ψάρεμα..... :smokin:
endopandou
23/07/2013, 10:22
θα τους σπάσει τόσο πολύ τα ούμπαλα με την γκρίνια του που θα τον στείλουν πίσω για ψάρεμα..... :smokin:
:moutza: γιατί όσο και να μου τρίβεσαι εγώ θα σ' αγαπώ (Μαρία Αλιφέρη) :tooth:
Φευγει ο κοντος, ερχεται ο δοντιας....
Της πουτανας θα γινει του χρονου!
:evil:
:moutza: γιατί όσο και να μου τρίβεσαι εγώ θα σ' αγαπώ (Μαρία Αλιφέρη) :tooth:
:moutza: :lol:
MG-KTiNoS
23/07/2013, 18:15
Καλου κακου αρχιστε απο τωρα να προμηθευεστε βαζελινες. :cool:
Εγώ θα πάρω γιαούρτια -για σας- γιατί θα θέλω να μου πείτε τι έγινε η επανάστα του ψαρά κόντρα στη κακή Ντόρνα ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
Τα άλλα θα τα βρούμε....
Έκανε τεστ λέει τη Χόντα, (πάει η επιστροφή με το ντουκλάπι)
και όλοι εδώ μέσα που δεν ξέρουν από πσάργια και δεν θα πάνε πουθενά.
α και στα @@μου αν γυρίσει ή όχι, δεν τον γούσταρα ποτέ σαν τύπο.
:D
Εγώ θα πάρω γιαούρτια -για σας- γιατί θα θέλω να μου πείτε τι έγινε η επανάστα του ψαρά κόντρα στη κακή Ντόρνα ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
Τα άλλα θα τα βρούμε....
Έκανε τεστ λέει τη Χόντα, (πάει η επιστροφή με το ντουκλάπι)
Mα για πια επιστροφη μιλας? Δεν υπαρχει καν επιστροφη (τουλαχιστον στο αρθρο) στους αγωνες ή με wildcards .
Ο στονερ θα οδηγησει το repsol του '14 και την μοτο που θα πουλαει στις ομαδες. Απλως θα οδηγησει και θα συλλεξουν δεδομενα. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.-
endopandou
23/07/2013, 18:50
Νταξ θέλουν μεν να βοηθήσει στην εξέλιξη του RCV και του production, μα ο πόθος της Ηonda είναι να τον ξαναφέρουν πίσω κάτι που δεν έκρυψαν ποτέ.
Λέγεται πως του έκαναν και δώρο στη γιορτή του σκριπάκια με συρματασφάλιση για να έχει καλύτερο γκρίπ στο καλάμι
296004
και να τους πάρει γραμμή η Ανδριάνα τι έχει να γίνει...:tooth:
endopandou
23/07/2013, 18:58
http://repsolmailer.redwingmedia.co.uk/file.php?mode=eshot_html_preview&id=1202
akaposto
24/07/2013, 12:51
κατεβαίνει Ιαπωνία, ντύνεται σενιαρέζεται, καβαλάει
κάνει 2 γύρους (edit 1.44 στεγνό)
- νταξ', καλό είναι!
:tooth::tooth::tooth:
Argonautis46
24/07/2013, 17:41
Ελα του περνάνε το ψητό κάτω απο τη μυτη :vroum:
endopandou
24/07/2013, 18:08
Ελα του περνάνε το ψητό κάτω απο τη μυτη :vroum:
Ετσι ακριβώς. Είναι τόσο βλαμμένο που μέχρι και συμβουλές απο ψυχολόγους θα ζήτησαν για το πως να τον ξαναπροσεγγίσουν. Την έχει την τρέλα, τι να λέμε; :p
Ωστόσο, αν μόνο... :rockon::D
Argonautis46
07/08/2013, 13:55
ωραια πραματα :D
Περισσοτερες πληροφορίες έχουμε?
devil's animal
07/08/2013, 15:46
χαλαρο τον βλεπω...
sophisticated μουσακι και ετσι...:smokin:
Allst@rf
07/08/2013, 15:59
Ρε τον δόντια...
Καταφερε τελικά αυτό που πάνταηήθελε...
...να τρέχει ολομοναχος...
:tooth:
GIOTIS750
07/08/2013, 19:52
297149"Ευτυχώς σήμερα ο καιρός βελτιώθηκε αρκετά και καταφέραμε να περάσουμε αρκετό χρόνο στην πίστα", ξεκίνησε να λέει ο Αυστραλός. "Σε γενικές γραμμές η ημέρα ήταν παραγωγική και ήταν τέλειο που ξαναείδα τους ανθρώπους της ομάδας, αν και λίγοι ήρθαν εδώ. Ένιωσα πολύ ωραία που επέστρεψα στη μοτοσυκλέτα μετά από 9 μήνες κι ευχαριστώ την Honda γι' αυτή την ευκαιρία".
297150"Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα του τεστ, αλλά αυτό δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου και δεν θα κάνω συμμετοχές ως έκτακτος...".
:smokin:"Η Honda είχε τρεις μοτοσυκλέτες το 2011, με τον Dovizioso. Φέτος, ο Casey μπορεί να είναι ο τρίτος οδηγός", σχολίασε ο Andrew Westacott, Διευθύνων Σύμβουλος της πίστας. "Θα το ήθελα πάρα πολύ να είναι εκεί!". Την ίδια ώρα, ο Αυστραλός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Wayne Gardner, πιστεύει ότι είναι πιθανό να δούμε τον Casey στο Phillip Island. "Αν τα τεστ πάνε καλά και οι χρόνοι είναι καλοί και με δεδομένο ότι εξελίσσει τη μοτοσυκλέτα με την Honda, θεωρώ ότι θα πουν, γιατί δεν τρέχεις σ' έναν ή δυο αγώνες;"
απο motograndprix,gr
AUFGEBRACHT
07/08/2013, 19:56
Tϊ έγινε τελικά, θα τον παίζουν τα άλλα παιδάκια;
Αμα γυρισει αυτος , θα τον παιζουμε εμεις! :lol:
;)
Τεσπα ,εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να γυρισει αλλα ειναι γνωστος κωλοτουμπας και απο το οχι του '13 μπορει να βρεθει πανω σε κανενα RCV το '14.
Βαζω κατευθειαν τα λινκ γιατι ειναι μεγαλα τα αρθρα. Πανω κατω τα ειπε πιο πριν το αρθρο που εβαλε ο Γιοτις750!
http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/MotoGP/2013/August/aug0713-stoner-tests-2014-honda/_/R-EPI-141369
http://www.motogp.com/en/news/2013/Stoner+not+planning+wildcard+appearances
- Τρέχει ο Stoner ως wildcard στο Philip Island.
- Τον περνάει από πάνω ο μικρός που μέχρι τότε το RCV θα το θεωρεί ποδήλατο...
- Camera close-up στο ύφος του Stoner μετά τον τερματισμό...
Μερικά πράγματα είναι ανεκτίμητα...
Για όλα τα άλλα, υπάρχει η MasterCard :lol:
GIOTIS750
08/08/2013, 17:58
Μερικά πράγματα είναι ανεκτίμητα...
Για όλα τα άλλα, υπάρχει η MasterCard :lol:
:tooth::tooth::tooth:
GIOTIS750
08/08/2013, 18:07
Stoner Motegi Test 6-7 August 2013
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xNhL7EkS1OU
ζεστο ζεστο λεμε :D:D:D
Μαριε27 οδικος σου ταπα το παει!!μακαρι να γλυκαθει και να επιστρεψει
(και για τα ταμπλετς με tubemate παιζουν τα παντα) http://youtu.be/mRHWbdC2Pvs
μαρεσει οταν βλεπει ο ξυρισμενος τους χρονους που λεει what??:lol:
endopandou
08/08/2013, 20:51
αχουουου όλο χαμογελάει το χρυσό μου στο video :moutza: κακοί εχθροί του που τον λέτε μουτζούφλη :tooth:
Γιοτις το ειδα το πρωι απο το vimeo. :D
Kαλα το παει , γεμιζει τον χρονο του αυτες τι μερες. :lol:
GIOTIS750
08/08/2013, 21:28
Γιοτις το ειδα το πρωι απο το vimeo. :D
Kαλα το παει , γεμιζει τον χρονο του αυτες τι μερες. :lol:
:a013:καλο το ψαρεμα αλλα αυτο αλλο πραγμα...
@endopandou :tooth:απαιχτος
MG-KTiNoS
09/08/2013, 15:30
και να γυρίσει, τον πρώτο καιρο τουλάχιστον δεν θα είναι ανταγωνιστικός....
μην πω οτι θα είναι σαν τον βάλε..... δευτερότριτος....
ο Βάλες δεν είναι 2ο 3ος...
4ο 5ος είναι...
Να τα λέμε αυτά! '
1 Marc MARQUEZ Honda SPA 163
2 Dani PEDROSA Honda SPA 147
3 Jorge LORENZO Yamaha SPA 137
4 Valentino ROSSI Yamaha ITA 117
5 Cal CRUTCHLOW Yamaha GBR 116
297216
MG-KTiNoS
09/08/2013, 15:46
αχουουου όλο χαμογελάει το χρυσό μου στο video :moutza: κακοί εχθροί του που τον λέτε μουτζούφλη :tooth:
Αυτός Μουρτζούφης???
Απαπαπαπαπα...
ΠΟιός λέει τέτοια πράματα???
297217
Eμένα δε με βοηθήσανΕ...
Μόνο τον άλλονΑ βοηθάνΕ αλλά εγώ τρέχω από πριν με κάνει η μάνα μου...
:cry:
Καλα , οταν ετρεχε ο στονερ ο ροσσι ουτε στα @@ του πατερα του δεν ηταν! :lol:
Aμα δεν ηταν τον ειχε ριξει ο μαλακοπιτουρας τοτε και δεν ειχε γινει το δυστυχημα με τον Σιμο , εκεινη την χρονια θα ειχε μαζεψει καμια 400ρια βαθμους! :cool:
Ο στονερ εφυγε πως και πως (καπου ειχα διαβασει οτι ηταν να φυγει το 2010) και ο χλεμπονιαρης δεν λεει να φυγει.Μεχρι το 2016 λεει! :moutza:
Δεν τον βλεπω τον Πολ να παιρνει εργοστασιακο γρηγορα! :rolleyes:
MG-KTiNoS
09/08/2013, 17:56
Καλα , οταν ετρεχε ο στονερ ο ροσσι ουτε στα @@ του πατερα του δεν ηταν! :lol:
Aμα δεν ηταν τον ειχε ριξει ο μαλακοπιτουρας τοτε και δεν ειχε γινει το δυστυχημα με τον Σιμο , εκεινη την χρονια θα ειχε μαζεψει καμια 400ρια βαθμους! :cool:
Ki αν η γιαγιά μου είχε καρούλια....
MG-KTiNoS
09/08/2013, 17:57
Δεν τον βλεπω τον Πολ να παιρνει εργοστασιακο γρηγορα! :rolleyes:
Ο Ρόσσι έχει ένα χρόνο ακόμα, μετά... νο1 επιλογή, εκτώς απροόπτου ή θάματος (να πάει καλά ο άλλος Άγγλος)
:cool:
Ο Ρόσσι έχει ένα χρόνο ακόμα, μετά... νο1 επιλογή, εκτώς απροόπτου ή θάματος (να πάει καλά ο άλλος Άγγλος)
:cool:
www.motograndprix.gr/content.aspx?id=14866
Για ποιον αλλο αγγλο λες? Αμα λες γι αυτον που νομιζω του χρονου θα ειναι με γκρεσινι και δεν συγκρινετε με πολ-μαρκεζ.
Αγγλακι... δεν εχει μελλον! :bawl:
Ποιον λες ομως? :p
MG-KTiNoS
09/08/2013, 18:25
Τον Σμιθ λέω (για αυτό είπα για θάμα)
Το Ρόσσι χλωμό να τον αφήσουν μέχρι το 16... (εκτώς αν γίνει άλλο θάμα κι αρχίσει και γαζώνει...)
Θάμα εδώ, θάμα εκεί όμως... Πολλά θάματα πρέπει να γίνουν για να ΜΗΝ πάει ο Εσπαργκαρό 1η ομάδα...
297220
AUFGEBRACHT
09/08/2013, 20:06
Το Ρόσσι χλωμό να τον αφήσουν μέχρι το 16... (εκτώς αν γίνει άλλο θάμα κι αρχίσει και γαζώνει...)
Ποτέ δεν ξέρεις...εδώ ζουν ακόμα οι Rolling Stones και οι Scorpions.
pipe_smoker
09/08/2013, 20:09
Ποτέ δεν ξέρεις...εδώ παίζουν ακόμα οι Rolling Stones και οι Scorpions.
fixed:D
SHOOTER045
10/08/2013, 00:41
Ποτέ δεν ξέρεις...εδώ ζουν ακόμα οι Rolling Stones και οι Scorpions.
και ο μητσοτακης και η σαπουτζακη ζουν
αλλα μην το κανουμε θεμα.........:look:
MG-KTiNoS
17/08/2013, 10:05
Ο Ρόσσι είπε ότι ο Στόνερ θα γυρίσει και ότι τον περιμένει !
:smokin:
και ότι τον περιμένει !
Στη γωνία;
MG-KTiNoS
17/08/2013, 11:35
Δεν το διευκρίνισε...
endopandou
17/08/2013, 11:44
Καλά ότι περιμένει να γυρίσει είπε και όχι ότι τον περιμένει γιατί αυτό μπορεί να παραπέμπει κάτι στο στύλ περιμένει να τον σκίσει, άσε που δεν διευκρινίζει ποιος απ τους 2 γουστάρει να σκιστεί...
Παρόλα αυτά μακάρι να 'χει δίκιο ο πρίγκιπας
devil's animal
12/09/2013, 14:54
"ενταξει μαγκες, βγαλτε τα μπλιμπλικια...προσθεστε και καμια 40αρια αλογα ακομα στα μπρικια που σερνονται, και εγω γυρναω..." (http://www.bikerspirit.net/main/?p=17777)
casey stoner 2013
ο τυπος ειναι ενας μικρος θεουλης...
:a23::a23::a23:
MG-KTiNoS
12/09/2013, 15:04
Αυτά θεωρώ αδύνατο να τα είπε...
Το μόνο που μπορεί να είπε είναι για το Ρόσσι με τον οποίο έχει εμμονη ιδέα.
Δημοσιογράφοι ρπστ μου...
MG-KTiNoS
12/09/2013, 15:11
http://www.motosprint.it/motomondiale/motogp/2013/08/07-9040/Stoner%3A+%C2%ABNon+far%C3%B2+la+wild+card%C2%BB
τελικά ούτε για το Ρόσσι λέει τίποτα !
:a26:
μόνο για γουάιλντ κάρτ λένε και για το μηχανάκι !
ΕΛΕΟΣ ρε σεις !
http://www.motosprint.it/motomondiale/motogp/2013/08/07-9040/Stoner%3A+%C2%ABNon+far%C3%B2+la+wild+card%C2%BB
τελικά ούτε για το Ρόσσι λέει τίποτα !
μόνο για γουάιλντ κάρτ λένε και για το μηχανάκι !
ΕΛΕΟΣ ρε σεις !
να μας μεταφράσεις ρε .... μας ψήνεις πρώτα και μετά δε μπορούμε να δούμε τίποτα
MG-KTiNoS
12/09/2013, 15:20
Ωπα λάθος
μιλάμε για άλλη συνέντευξη !!!
MG-KTiNoS
12/09/2013, 15:23
http://www.motosprint.it/motomondiale/2013/09/10-9284/Stoner%3A+%C2%ABTorno+solo+se...%C2%BB
Δεν γράφει λεπτομέρειες γιατί είναι στο περιοδικό αλλά πάλι τίποτα μπύρες θα έπιναν.
Δεν μπορεί να μίλαγε σόβαρα.
endopandou
12/09/2013, 15:25
Παίδες λυπάμαι αλλά μάλλον το motosprint έδωσε παλαιότερη συνέντευξη την οποία μετέφρασε το bikerspirit για εμας (το οποίο προς τιμήν του έγραψε την πηγή), και μετά το ξανααντέγραψε το μότοργκραντπρίξτελείατζίάρ (το οποίο δεν έδωσε πηγή)
Το τελευταίο test στο Motegi δεν έγινε γιατί έβρεχε.
Αν κάνω λάθος, συγνώμη
MG-KTiNoS
12/09/2013, 15:27
Παίδες λυπάμαι αλλά μάλλον το motosprint έδωσε παλαιότερη συνέντευξη την οποία μετέφρασε το bikerspirit για εμας (το οποίο προς τιμήν του έγραψε την πηγή), και μετά το ξανααντέγραψε το μότοργκραντπρίξτελείατζίάρ (το οποίο δεν έδωσε πηγή)
Αν κάνω λάθος, συγνώμη
10/09/2013
Stoner: «Torno solo se...»
Συνέντευξη υπάρχει αλλά τι είπε δε ξέρουμε...
AUFGEBRACHT
12/09/2013, 18:30
Το test δεν έγινε αλλά το βράδυ η Αντριάννα μαγείρεψε σαλιγκάρια γιαχνί...
devil's animal
13/09/2013, 16:17
Αυτά θεωρώ αδύνατο να τα είπε...
Το μόνο που μπορεί να είπε είναι για το Ρόσσι με τον οποίο έχει εμμονη ιδέα.
Δημοσιογράφοι ρπστ μου...
10/09/2013
Stoner: «Torno solo se...»
Συνέντευξη υπάρχει αλλά τι είπε δε ξέρουμε...
η συνεντευξη ελαβε χωρα και ειπωθηκαν ΟΝΤΩΣ αυτα ακριβως που εβαλα και αποδειξη ειναι η ερωτηση που εγινε απο δημοσιογραφο στο pre race conference στο Misano της Πεμπτης, στους αναβατες, οι οποιοι ηταν rossi, lorenzo, marquez, suppo, jarvis...
"τι γνωμη εχετε για την δηλωση του stoner που ειπε οτι θελει 300 αλογα και καθολου ηλεκτρονικα??"
και η απαντηση που πηρε απο lorenzo "ουτε για πλακα παραπανω δυναμη και οπωσδηποτε ηλεκτρονικα γιατι θα πηγαινα στο φεγγαρι χωρις αυτα στην laguna seca"
rossi: "να μεινουν τα ηλεκτρονικα που ειναι για την ασφαλεια του αναβατη, αλλα οχι να γινει περαιτερω εξελιξη"
marquez: "να φυγουν τα ηλεκτρονικα, αλλα οχι περισσοτερα αλογα"
ΑΡΑ η συνεντευξη δοθηκε και ειπωθηκαν αυτα...
να ενημερωνομαστε και λιγο..
:wave2:
p.s. απο σημερα θα παιξει και το seamless για yamaha...να δουμε ποσο διαφορα θα κανει...(εσυ το ελεγες οτι εξαιτιας αυτου ειναι πισω τα yamaha)..
MG-KTiNoS
13/09/2013, 16:36
θενξ για την ενημέρωση !
η συνεντευξη ελαβε χωρα και ειπωθηκαν ΟΝΤΩΣ αυτα ακριβως που εβαλα και αποδειξη ειναι η ερωτηση που εγινε απο δημοσιογραφο στο pre race conference στο Misano της Πεμπτης, στους αναβατες, οι οποιοι ηταν rossi, lorenzo, marquez, suppo, jarvis...
"τι γνωμη εχετε για την δηλωση του stoner που ειπε οτι θελει 300 αλογα και καθολου ηλεκτρονικα??"
και η απαντηση που πηρε απο lorenzo "ουτε για πλακα παραπανω δυναμη και οπωσδηποτε ηλεκτρονικα γιατι θα πηγαινα στο φεγγαρι χωρις αυτα στην laguna seca"
rossi: "να μεινουν τα ηλεκτρονικα που ειναι για την ασφαλεια του αναβατη, αλλα οχι να γινει περαιτερω εξελιξη"
marquez: "να φυγουν τα ηλεκτρονικα, αλλα οχι περισσοτερα αλογα"
ΑΡΑ η συνεντευξη δοθηκε και ειπωθηκαν αυτα...
να ενημερωνομαστε και λιγο..
:wave2:
p.s. απο σημερα θα παιξει και το seamless για yamaha...να δουμε ποσο διαφορα θα κανει...(εσυ το ελεγες οτι εξαιτιας αυτου ειναι πισω τα yamaha)..
Οταν ρωτηθηκαν οι αναβατες για τα 300 αλογα χωρις ηλεκτρονικα ο Λορενζο ειπε οτι ουτε με σφαιρες πιο πολυ δυναμη χωρις ηλεκτρονικα,μια φορα που δεν ειχα ηλεκτρονικα στην λαγκουνα πεταξα μεχρι το φεγγαρι.
Ο Ροσι ειπε οχι παραπανω αλογα αλλα συμφωνω για την μειωση των ηλεκτρονικων,να μεινουν αυτα για την ασφαλεια των αναβατων και να βγουν ολα τα υπολοιπα που κανουν πιο δυσκολη την οδηγηση και πιο βαρετους τους αγωνες.
Ο Μαρκεζ ειπε πανω κατω τα ιδια με Ροσι,οχι παραπανω δυναμη και ναι στην μειωση των ηλεκτρονικων.
Ο Γιανοννης ειπε οτι "δεν μιλαω καλα Αγγλικα για να σας τα πω".
MG-KTiNoS
14/09/2013, 09:24
Ο Γιανοννης ειπε οτι "δεν μιλαω καλα Αγγλικα για να σας τα πω".
και όταν φ'υγανε οι άλλοι ρώτησε το μηχανικό του..
-Ρε μάστορα έχει και ηλεκτρονικά το μηχανάκι?
Για να πάρει την απάντηση.
-Ρε μάπα δε σου έχω πει να μη μιλάς διάλεκτο για δε καταλαβαίνω???
Τι ηλεκτρικά και σαχλαμάρες μου τσαμπουνάς?
Άμα βρέξει ούτε μπροστά δε μπέρνει !
pipe_smoker
14/09/2013, 10:59
και όταν φ'υγανε οι άλλοι ρώτησε το μηχανικό του..
-Ρε μάστορα έχει και ηλεκτρονικά το μηχανάκι?
Για να πάρει την απάντηση.
-Ρε μάπα δε σου έχω πει να μη μιλάς διάλεκτο για δε καταλαβαίνω???
Τι ηλεκτρικά και σαχλαμάρες μου τσαμπουνάς?
Άμα βρέξει ούτε μπροστά δε μπέρνει !
:moutza::lol::lol::lol: