Σύνδεση

View Full Version : Ποδηλάτης μου ανέβασε το αίμα!!

Σελίδες : 1 [2]

MG-KTiNoS
18/07/2013, 09:08
Αν με βρίσουν έχουν δίκιο, αν οχι δεν θα με επιβραβεύσω κιόλας επειδή έπεσα σε άνθρωπο με κατανόηση

:lol:

υγ
:boxing::boxing:

TROOPER
18/07/2013, 09:52
:plaf:

+1000 σε σαπιλα!

theofilos888
18/07/2013, 10:01
7 σελίδες για τον ποδηλάτη και τον παραβάτη! Τι να πώ; Με κάλυψε ο Άρης.....

spyrakos35
18/07/2013, 10:02
7 σελίδες για τον ποδηλάτη και τον παραβάτη! Τι να πώ; Με κάλυψε ο Άρης.....

το είχες αγχος από χθες εεεεε? :lol:

theofilos888
18/07/2013, 10:06
το είχες αγχος από χθες εεεεε? :lol:

Δε με είδες; χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Maria_P
18/07/2013, 10:13
Απο ολα οσα εγραψες Μαρια,κραταω οτι οδηγουσες αναποδα...ετσι για λιγο και προσεκτικα...και σου φανηκε φυσιολογικο
Αυριο θα περνας και με κοκκινο προσεκτικα και παλι...αν δεν το εχεις κανει ηδη
Υστερα θα οδηγεις χωρις κρανος ..αν δεν το εχεις κανει κι αυτο
Με τα χρονια οταν θα κανεις και οικογενεια με το καλο, θα ανεβαζεις το παιδι στο ρεζερβουαρ για μια βολτα βρε αδερφε μεχρι τη γωνια, σιγα τωρα...

Κατα τα αλλα φταιει ο ποδηλατης...

Καταρχήν ΒΟΥΛΩΣΕ το στομα σου για το παιδί μου!Δεν μπορείς να πεις κουβέντα άξεστε τι μάνα θα ήμουν και αν θα το έβαζα σε κίνδυνο! Μάθετε να ξέρετε που να σταματάει το στόμα σας και να μην θίγετε.
Έχω δεί τόσα ατυχήματα, τόσους ξεκοιλιασμένους και όλα έξω στο ιντερνετ για τον εξής λόγο, να είμαι πάντα προετοιμασμένη για το χειρότερο να μου κάνουν και να τους κάνω!! Έκλαψα, ήταν σκληρό πολύ αλλά έκρινα πως έπρεπε γιατί είχα πολύ ενθουσιασμό και πήγα από ποδήλατο σε 125. Χρόνια έκανα ποδήλατο. Μου το έκλεψαν και ξαναπήρα άλλο (ήμουν φοιτήτρια σε επαρχεία), τόσο πολύ μου άρεσε και μου αρέσει, έπειτα το μετέφερα Τζιά για την αδελφή μου. Κάποια στιγμή το σκεφτόμουν να πάρω ένα για Αθήνα αλλά όοοοοοοχι δεν το κάνω, ξέρω ότι θα πάω στα θυμαράκια στα σίγουρα.
Στην επαρχεία αξίζει με χίλια όμως Αθήνα με τίποτα.
Υ.Γ. Πρόσεχε τι αναφέρεις για την μητρότητα ......μια ΜΑΝΑ θα δώσει την ζωή της για τα παιδιά της στην κυριολεξία όχι να τα θέσει σε κίνδυνο!Για μένα δεν είναι μάνες!!!! Είναι άχρηστες!!!

spyrakos35
18/07/2013, 10:19
πως το έλεγε το τραγούδι των megadeath???

α, ναι,

peace sells but who's buying......

:whiteflag:

TROOPER
18/07/2013, 10:21
Καταρχήν ΒΟΥΛΩΣΕ το στομα σου..........

προσεξε με τους χαρακτηρισμους λιγακι.

DrBig
18/07/2013, 10:21
Καταρχήν ΒΟΥΛΩΣΕ το στομα σου για το παιδί μου!Δεν μπορείς να πεις κουβέντα άξεστε τι μάνα θα ήμουν και αν θα το έβαζα σε κίνδυνο! Μάθετε να ξέρετε που να σταματάει το στόμα σας και να μην θίγετε.
Έχω δεί τόσα ατυχήματα, τόσους ξεκοιλιασμένους και όλα έξω στο ιντερνετ για τον εξής λόγο, να είμαι πάντα προετοιμασμένη για το χειρότερο να μου κάνουν και να τους κάνω!! Έκλαψα, ήταν σκληρό πολύ αλλά έκρινα πως έπρεπε γιατί είχα πολύ ενθουσιασμό και πήγα από ποδήλατο σε 125. Χρόνια έκανα ποδήλατο. Μου το έκλεψαν και ξαναπήρα άλλο (ήμουν φοιτήτρια σε επαρχεία), τόσο πολύ μου άρεσε και μου αρέσει, έπειτα το μετέφερα Τζιά για την αδελφή μου. Κάποια στιγμή το σκεφτόμουν να πάρω ένα για Αθήνα αλλά όοοοοοοχι δεν το κάνω, ξέρω ότι θα πάω στα θυμαράκια στα σίγουρα.
Στην επαρχεία αξίζει με χίλια όμως Αθήνα με τίποτα.
Υ.Γ. Πρόσεχε τι αναφέρεις για την μητρότητα ......μια ΜΑΝΑ θα δώσει την ζωή της για τα παιδιά της στην κυριολεξία όχι να τα θέσει σε κίνδυνο!Για μένα δεν είναι μάνες!!!! Είναι άχρηστες!!!

:bawl:

nicksior
18/07/2013, 10:22
Εγώ να δείτε τι παθαίνω ...
Απο τότε που είδα στην ΤιΒι τον ΓΑΠ να ποδηλατεί φορώντας το στενό κολάν , κάθε που βλέπω ποδηλάτη μπροστά μου (ναι με το στενό κολάν) με πιάνει .... ασε θα φάω μπαν αν το γράψω...
Αυτό δεν το πάθαινα παλιά.
Τι έχω πάθει ρε παιδιά ? Αλλάζουν τα γούστα με την ηλικία? ή με έχει επηρεάσει η σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα?
Κανείς ψυχίατρος εδω μέσα?

nicksior
18/07/2013, 10:23
Αχ Μαρία!

liospi
18/07/2013, 10:31
εγω ειμαι με τα χιλια μαζι σου , καβαλαω ποδηλατο πριν καν ανακαλυφθει , παντα στο χερι σε δημοσιο δρομο , μεταφορα με ηλεκτρικο κτλ & ξεσαλωμα σε δαση , παρκα & ειδικα διαμορφωμενους χωρους , γιατι ? γιατι απλα δεν εχουμε ποδηλατοδρομους :D:wave2:χελοου , ως & στην εθνικη εχω δει ποδηλατες , ελεος , οι περισσοτεροι ειναι "φρεσκοι" & δεν το αγαπανε , αν αγαπας αυτο που καβαλας δεν γινεσαι επικινδυνος για τον εαυτο σου & τους υπολοιπους & πολυ απλα εχεις δικιο γιατι εσυ παρανομησες λογω των συνθηκων , αλλα αυτος δεν επρεπε καν να βρισκεται εκει , απαγορευεται να κυκλοφορει το ποδηλατο εφοσον δεν υπαρχει διαμορφωμενος ποδηλατοδρομος ωστε να κινειται με ασφαλεια , ακομα & ο νομος να το επετρεπαι αν δεν εισαι μονοκυτταρος οργανισμος μπορεις να καταλαβεις & να κατανοησεις τον κινδυνο & τις συνθηκες σε καθε μια περιπτωση , αν & εσυ εισαι η γυναικα , αυτος ηταν η κακια η σκυλα , "οχι εγω θα παω με το ποδηλατο , η τρελη" :lol: το μονο που θα σε συμβουλευα ειναι να προσεχεις , να μην μανουριαζεις γιατι πολλοι ειναι κομπλεξικοι & σαικο του κερ@τα ;)

Μη μου πεις;;;;
Ο jack norris είναι στο moto.gr

skylaros
18/07/2013, 10:32
παιδιά καλοκαίρι είναι, κάνουμε κάνα μπανάκι, αράζουμε σε καμιά παραλία, ερωτοτροπούμε για να φεύγουν τα νεύρα και η πίεση όλης της χρονιάς !!!

ps: ε και όποιος θέλει κάνει και καμιά ευγενική χορηγία σε εμένα για να παρατείνω τα μπανάκια μου και να τσιμπήσω και κάνα δίτροχο ε? :ppp

VANDA
18/07/2013, 10:33

Να προσέχουμε τι λέμε για τη μητρότητα, λες. Φάσκεις και αντιφάσκεις, από το ξεκίνημα του θρεντ. Και κάτι εκρηξούλες θυμού, περισσότερο στο δρόμο και λιγότερο εδώ μέσα, να τις προσέξεις. Δεν βγαίνουν σε καλό.

sniper
18/07/2013, 10:33
Ακόμα 114 ποστ;

Χαλάσαμε...

AristidisZ
18/07/2013, 10:34
Ακόμα 114 ποστ;

Χαλάσαμε...

να πατήσω γκάζι αφεντικό ;

sniper
18/07/2013, 10:35

Να κατσεις φρόνιμος εσύ.

daz
18/07/2013, 10:37

xaxaxa.. :lol:

theofilos888
18/07/2013, 10:37

Άνοιξε τα φτερά σου, μη ντρέπεσαι!!! :D

Maria_P
18/07/2013, 10:42
Να προσέχουμε τι λέμε για τη μητρότητα, λες. Φάσκεις και αντιφάσκεις, από το ξεκίνημα του θρεντ. Και κάτι εκρηξούλες θυμού, περισσότερο στο δρόμο και λιγότερο εδώ μέσα, να τις προσέξεις. Δεν βγαίνουν σε καλό.

Δεν σε κατάλαβα σε ποιό σημείο φάσκω και αντιφάσκω??

DrBig
18/07/2013, 10:42
Παντα το ιδιο λαθος κανουμε ολοι μας και αποτρεπουμε καποιους απο το να γραφουν ελευθερα τις αποψεις τους.
Καποιες εμπειριες ειναι αναντικαταστατες.

nickald
18/07/2013, 10:44
πως το ελεγε ο αλλος?

εκατο χιλιαδες δισκοι?

Julius
18/07/2013, 10:51
Πήγαινα ανάποδα με την hondaρα μου, και τον έβρισα γιατί τον τρόμαξα και δεν φορούσε τσαντάκι η κουλή (ψινάκης).

Και μπαίνει και ο Ρωμαίος και λεει καλά έκανες είναι παράνομος γιατί δεν έχει κλάξον και πινακίδα.

O Sapilas για ακόμα μια φορά με 5 λέξεις… 100% εύστοχια!!

ΉμαρτονΕ και τσιζας κραιστ βόηθα τι διαβάζουμε

:cry:

sniper
18/07/2013, 10:52
Πήγαινα ανάποδα και τον έβρισα γιατί τρόμαξε και δεν φορούσε τσαντάκι η κουλή.

Και μπαίνει και ο Ρωμαίος και λεει καλά έκανες είναι παράνομος γιατί δεν έχει κλάξον και πινακίδα.

Εσύ ήσουνΑ ρέει;

Julius
18/07/2013, 10:54
Παντα το ιδιο λαθος κανουμε ολοι μας και αποτρεπουμε καποιους απο το να γραφουν ελευθερα τις αποψεις τους.
Καποιες εμπειριες ειναι αναντικαταστατες.

Άγη μου αρέσει η οπτική σου φίλε!! :a10:

Julius
18/07/2013, 10:57
Εσύ ήσουνΑ ρέει;

:moutza: το εκανα edit (για τουσ κάτω απο 80 IQ)

οπότε ξαναδιάβασε :bawl: :bawl: :bawl:

σμουτς :hug:

spyrakos35
18/07/2013, 10:57
Άνοιξε τα φτερά σου, μη ντρέπεσαι!!! :D

:lol: :lol: :lol:

Maria_P
18/07/2013, 10:58
Πήγαινα ανάποδα και τον έβρισα γιατί τρόμαξε και δεν φορούσε τσαντάκι η κουλή.

:rotflmao: Είδες.....

stam2
18/07/2013, 10:58
Μαρία, διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος, (που προσωπικά σε αντίθεση με τον σνάιπερ μου φάνηκαν πολλές για ένα τέτοιο θέμα) και ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως συνεχίζεις και το κουβεντιάζεις...

Κατά κοινή ομολογία ήσουν λιγουλάκι παράνομη, (πήγαινες ανάποδα σε λεωφόρο...?) με ελαφρυντικό (και όχι δικαιολογία), πως δεν είχες άλλη επιλογή λόγω χάους. Δεκτόν το 'χουμε κάνει όλοι, λίγο πολύ... Ο τύπος πήγαινε στη σωστή κατεύθυνση και ενοχλήθηκε από την παρανομία εσού και των υπολοίπων γύρω σου. Το αν μίλησε σε σένα αντί για τον φουσκωτό δίπλα σου, μπορεί να είναι θέμα τύχης, μπορεί και επιλογής. Το ότι το συζητάς όμως τόσο πολύ και τονίζεις από μόνη σου ότι σου απευθύνθηκε επειδή είσαι γυναίκα, δείχνει ότι έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι...

και όπως παίρνεις το θάρρος από μόνη σου να κρίνεις ότι ο ποδηλάτης βγήκε απλά για βόλτα (αιτία λιγότερης σημασίας, από την ταχυμεταφορά του τάπερ σου), έτσι παίρνει και ο καθένας το θάρρος να ερμηνεύσει τη δική σου "νομιμοποίηση" της αυθαιρεσίας και να τη γενικεύσει λέγοντας πως αύριο μεθαύριο θα βάλεις και το παιδί στο τεπόζιτο. Μπορεί και να μην το κάνεις, αλλά μπορεί και να το κάνεις. Το ζήτημα είναι πως η τάση που έχεις να νομιμοποιείς την παρανομία σου βάσει δικών σου δικαιολογιών, και να θεωρείς ότι εσύ και μόνο εσύ, "μια γυναίκα μόνη της απέναντι σε όλους - το δίκαιο ενάντια στην αδικία των ανδρών", κάποια στιγμή θα σου βγει σε κακό.

Όσο για το θέμα παιδί κλπ κλπ που διέκρινα μία υστερία (συγνώμη αλλά έτσι φαίνεται), και άλλες μανάδες από πολλή αγάπη κρατάνε τα παιδάκια αγγαλιά μέσα στο αμάξι μέχρι που γίνονται αφίσα στο παρμπριζ μπροστα...

Αλλά εσύ δεν έκανες κάτι κακό έτσι? απλά πήγες ανάποδα...? Αν σε σκότωνε κάποιος όμως, πρώτα θα στερούσες από την κοινωνία το παιδί που θα έκανες και ύστερα θα στερούσες από το παιδί σου τη μάνα του....

Δεν έχουμε πάντα δίκιο Μαρία, και όταν δεν έχουμε δίκιο, ζητάμε ένα συγνώμη και πάμε στη δουλειά μας...

spyrakos35
18/07/2013, 11:01
...

+1300

case closed

(από όλες τις απόψεις - respect)

pipe_smoker
18/07/2013, 11:02

Η κοπελιά ήταν foul και δε θυμάμαι κανένας να είπε το αντίθετο.

Αντιρρήσεις υπήρξαν επί του γενικού θέματος ποδηλασίας σε κεντρικούς δρόμους. Όχι για το αν έκανε καλά που τονε στόλισε. (αν η μνήμη μου με απατά και είπε κανείς "Καλά έκανες και τον διαολόστειλες το μλκ" πάσο).

Julius
18/07/2013, 11:02
:rotflmao: Είδες.....

:moutza: το εκανα edit (για τουσ κάτω απο 80 IQ)

οπότε ξαναδιάβασε :bawl: :bawl: :bawl:

σμουτς :hug:

το αυτό (αλλά σοβαρά αυτή τη φορά).

sniper
18/07/2013, 11:03
Πραγματικά περιμένω το ποστ που θα κάνει την Μαρία να πει συγγνώμη...

Εκτύπωση το ποστ, κορνίζα, δώρο λάστιχα/ζαντες σε ειδική εκδήλωση στο Camelot κλπ...

sober
18/07/2013, 11:07
Πραγματικά περιμένω το ποστ που θα κάνει την Μαρία να πει συγγνώμη...

Ποσα χρονια πιστευεις οτι 8α ζησεις??? :bawl::bawl:

nickald
18/07/2013, 11:09
Εγω θα το εκανα και εγχειριδιο κατα ISO-EN και τετοια.....

Και θα το μοιραζα δωρεαν.....

Bowleno
18/07/2013, 11:12
...

+660 σε αυτό και τα ποστ του σαπίλα :beer:

sniper

Παραπάνω απο τη Μαρία, έτσι που το πάει... :bawl:

Julius
Η κοπελιά ήταν foul και δε θυμάμαι κανένας να είπε το αντίθετο.

Αντιρρήσεις υπήρξαν επί του γενικού θέματος ποδηλασίας σε κεντρικούς δρόμους. Όχι για το αν έκανε καλά που τονε στόλισε. (αν η μνήμη μου με απατά και είπε κανείς "Καλά έκανες και τον διαολόστειλες το μλκ" πάσο).

Μα αυτό ακριβός σχολίασα φίλε pipe, ότι έγραψε ένα γεγονός και βρέθηκαμε να βγάζουμε το κομπλεξακι μας απέναντι στους ποδηλάτες.

Και που να δείς τι λένε οι αυτοκινητιστές για τις μοτοσυκλετιστικές διηθήσεις ή οι περιπατητές για τους δρομείς που τους χαλάνε την βόλτα που τρέχουν στα πεζοδρόμια....

Μια ζωή ταμπέλα, τσουβάλιασμα και όλοι οι άλλοι είναι στραβοί εκτός από εμένα.

Bowleno
18/07/2013, 11:20

Τουλάχιστον μια μέρα παραπάνω απο την Μαρία....:bawl::bawl:

Cherouvim77
18/07/2013, 11:23
Επειδή οδηγώ και ποδήλατο και μηχανή και αυτοκίνητο, προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ αυτά που δεν θα ήθελα να μου τύχουν.
Και φυσικά θα την πω σε αυτούς που κυκλοφορούν-παρκάρουν ( είτε είναι μηχανάκια είτε αυτοκίνητα ανεξαρτήτου φύλλου και ειδικότητας ) πάνω στους ποδηλατόδρομους και δεν είναι λίγοι. Λέω ειδικότητας και αναφέρομαι στους ένστολους που αντί και αυτοί να δίνουν το καλό παράδειγμα οδηγούν επιδεικτικά πάνω στον ποδηλατόδρομο.
Δυστηχώς έτσι είναι η κοινωνία που ζούμε, παίρνει ο καθένας ένα αμάξι-μηχανή και κάνει ότι γουστάρει στους δρόμους και όχι μόνο. Και το κακό είναι οτι δεν το κάνουν μόνο παιδιά νεαρής ηλικίας που εκεί τους δικαιολογείς γιατί δεν τους έμαθε και κανείς να κάνουν το σωστό αλλά και μεγαλύτεροι.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες, μακάρι κάποια στιγμή να γίνει το αντίθετο.

PortisHead
18/07/2013, 11:27
Τσάμπα χαλατε το σαλιο σας (βασικα τα πληκτρα στο πληκτρολογιο σας).
Για να αποφανθουμε αν εχει δίκιο ή αδικο η κοπελιά
αρκει να ποσταρει μια φωτογραφια της...
:D

Maria_P
18/07/2013, 11:28
Μαρία, διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος, (που προσωπικά σε αντίθεση με τον σνάιπερ μου φάνηκαν πολλές για ένα τέτοιο θέμα) και ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως συνεχίζεις και το κουβεντιάζεις...

Κατά κοινή ομολογία ήσουν λιγουλάκι παράνομη, (πήγαινες ανάποδα σε λεωφόρο...?) με ελαφρυντικό (και όχι δικαιολογία), πως δεν είχες άλλη επιλογή λόγω χάους. Δεκτόν το 'χουμε κάνει όλοι, λίγο πολύ... Ο τύπος πήγαινε στη σωστή κατεύθυνση και ενοχλήθηκε από την παρανομία εσού και των υπολοίπων γύρω σου. Το αν μίλησε σε σένα αντί για τον φουσκωτό δίπλα σου, μπορεί να είναι θέμα τύχης, μπορεί και επιλογής. Το ότι το συζητάς όμως τόσο πολύ και τονίζεις από μόνη σου ότι σου απευθύνθηκε επειδή είσαι γυναίκα, δείχνει ότι έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι...

και όπως παίρνεις το θάρρος από μόνη σου να κρίνεις ότι ο ποδηλάτης βγήκε απλά για βόλτα (αιτία λιγότερης σημασίας, από την ταχυμεταφορά του τάπερ σου), έτσι παίρνει και ο καθένας το θάρρος να ερμηνεύσει τη δική σου "νομιμοποίηση" της αυθαιρεσίας και να τη γενικεύσει λέγοντας πως αύριο μεθαύριο θα βάλεις και το παιδί στο τεπόζιτο. Μπορεί και να μην το κάνεις, αλλά μπορεί και να το κάνεις. Το ζήτημα είναι πως η τάση που έχεις να νομιμοποιείς την παρανομία σου βάσει δικών σου δικαιολογιών, και να θεωρείς ότι εσύ και μόνο εσύ, "μια γυναίκα μόνη της απέναντι σε όλους - το δίκαιο ενάντια στην αδικία των ανδρών", κάποια στιγμή θα σου βγει σε κακό.

Όσο για το θέμα παιδί κλπ κλπ που διέκρινα μία υστερία (συγνώμη αλλά έτσι φαίνεται), και άλλες μανάδες από πολλή αγάπη κρατάνε τα παιδάκια αγγαλιά μέσα στο αμάξι μέχρι που γίνονται αφίσα στο παρμπριζ μπροστα...

Αλλά εσύ δεν έκανες κάτι κακό έτσι? απλά πήγες ανάποδα...? Αν σε σκότωνε κάποιος όμως, πρώτα θα στερούσες από την κοινωνία το παιδί που θα έκανες και ύστερα θα στερούσες από το παιδί σου τη μάνα του....

Δεν έχουμε πάντα δίκιο Μαρία, και όταν δεν έχουμε δίκιο, ζητάμε ένα συγνώμη και πάμε στη δουλειά μας...

Φυσικά και έκανα λάθος, ούτε μια στιγμή δεν είπα το ότι μπήκα σε αντίθετο ρεύμα ήμουν σωστή. οκ? Υποστηρίζω πως με βάση τον πανζουρλισμό που υπήρχε δεν ήταν καλό που πήρε το ποδήλατο στο κέντρο για την δική του ασφάλεια πρώτον. Γενικότερα το κέντρο δεν είναι για ποδηλάτες. Άποψη μου, δεν κρέμασα κανέναν.
Καλά όσο για αυτό που λές για μαμάδες που από την αγάπη τους κρατάνε αγγαλιά τα μωρά τους.........σε ένα τρακάρισμα δεν νομίζω πως θα τα σώσει η αγκαλιά όπως επίσης εγκυμονούσα να οδηγεί αμάξι. Τέλος πάντων πάει αλλού η συζήτηση. Ας κάνει ο καθένας αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό....
Γενικά τους πάω τους ποδηλάτες που πάνε να ξεφύγουν από την σαπίλα που υπάρχει και να κάνουν αυτό που αγαπούν , τους θαυμάζω πραγματικά έχει τύχει να πάνε ομάδα 4 ατόμων και να τους χαιρετίσω γιατί με πάει αλλού.......φιλία , ομαδικότητα κλπ κλπ.......αλλά στο δεδομένο περιστατικό ήταν κάτι της στιγμής ο εκνευρισμός. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά έγινε. Μακάρι να είμαι πιο ψύχραιμη την άλλη φορά και να μην ξεσπάσω σε λάθος άνθρωπο την λάθος στιγμή. Ήταν τέτοιο το σημείο να σκάνε μηχανές από παντού να ανεβαίνουν σε πεζοδρόμια ελιγμοί......δεν ήξερα αν θα μου σκάσει κανείς, τρελάθηκα. Σόρι αλλά δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια κατάσταση, είμαι αρχάρια και αναγκάστηκα να το αντιμετωπίσω. Για μένα είναι μεγάλο ρίσκο που πήρα δίτροχο στην Αθήνα να οδηγώ αλλά το ήθελα και αν δεν το έκανα τώρα , δεν θα το έκανα ποτέ στην ζωή μου. Υπάρχουν και οι δυσάρεστες καταστάσεις που μας δίνουν απο κάτι....

AUFGEBRACHT
18/07/2013, 11:32
Φυσικά και έκανα λάθος, ούτε μια στιγμή δεν είπα το ότι μπήκα σε αντίθετο ρεύμα ήμουν σωστή. οκ? Υποστηρίζω πως με βάση τον πανζουρλισμό που υπήρχε δεν ήταν καλό που πήρε το ποδήλατο στο κέντρο για την δική του ασφάλεια πρώτον. Γενικότερα το κέντρο δεν είναι για ποδηλάτες.

Μαράκι μου, με βάση τον καθημερινό πανζουρλισμό που υπάρχει στην Αθήνα για τη δική σου ασφάλεια δεν θα έπρεπε να κυκλοφορείς με μοτοσυκλέτα στο κέντρο της Αθήνας και εσύ... Αυτοκίνητα και φορτηγά εναντίον μηχανής ποιος χάνει στο θέμα ασφάλεια; ;)

sapila racing
18/07/2013, 11:36
πάνε να ξεφύγουν από τον σαπίλα

κανείς δεν ξεφεύγει απο τον sapila. :nono:

:lol: :bawl:

Maria_P
18/07/2013, 11:38
Μαράκι μου, με βάση τον καθημερινό πανζουρλισμό που υπάρχει στην Αθήνα για τη δική σου ασφάλεια δεν θα έπρεπε να κυκλοφορείς με μοτοσυκλέτα στο κέντρο της Αθήνας και εσύ... Αυτοκίνητα και φορτηγά εναντίον μηχανής ποιος χάνει στο θέμα ασφάλεια; ;)

Δεν ήταν το ίδιο, θα το καταλάβεις? Και σε εθνική έχω βγεί και στην αττική τέτοιο στρές δεν έχω ξαναπεράσει. Έλεος πια!!!!!

sniper
18/07/2013, 11:42
Δεν ήταν το ίδιο, θα το καταλάβεις? Και σε εθνική έχω βγεί και στην αττική τέτοιο στρές δεν έχω ξαναπεράσει. Έλεος πια!!!!!

Τέτοιες ακρότητες τις κάνουμε μια φορά στη ζωή μας για να έχουμε να λέμε ιστορίες στα εγγόνια μας...

Maria_P
18/07/2013, 11:56
Τέτοιες ακρότητες τις κάνουμε μια φορά στη ζωή μας για να έχουμε να λέμε ιστορίες στα εγγόνια μας...

Εθνική τώρα....βρίσκομαι στην δεξιά λωρίδα και δεξιά αυτής. Έρχεται μια τζιπάρα με χιλόοοομετρα και αν έχεις τον θεό σου μου κάνει προσπέραση ο μισός στην λωρίδα μου και ο άλλος μισός στην δική του. Ένα θα σου πω ένοιωσα την αύρα του...και τον χάρο να μου χαμογελά.....και δεν ενόχλησα κανέναν και μου κόλλησε λές και δεν είχε να πάει στην ταχείας κυκλοφορίας και δεν πήγαινα με 60 χλμ.....Δεν μπορώ να πω γενικά σέβονται και προσέχουν, δεν τους ενοχλώ όμως. Ε θα συναντήσω και το κουλό......δεν υπάρχει γιατί...

sapila racing
18/07/2013, 11:58

Ακρότητες εννοείς να βγούμε βόλτα στην Αθήνα με το μηχανάκι τις μέρες που έχει πορείες ε?

Φαντασου αυτοί που ειναι στα αυτοκίνητα τι παθαίνουν!

Toumpas
18/07/2013, 11:58
όλα καλά Μαρία, τώρα που ηρέμησες και σκέφτεσαι πιο λογικά, "ακούγεσαι" και πιο λογικά. Και σε μένα έχει συμβεί να χρεώσω λάθος άνθρωπο, είτε στον δρόμο, είτε στον επαγγελματικό χώρο, είτε στις προσωπικές σχέσεις. Το θέμα είναι να ζητάς συγγνώμη όταν ηρεμείς και να γνωρίσεις τα όρια του εαυτού σου.

Κατα την άποψη μου ο ποδηλάτης πολύ καλά έκανε και πήρε το ποδήλατο σε μέρα που οτιδήποτε μηχανοκίνητο θα συνέβαλε στην κόλαση που δημιουργήθηκε.

sniper
18/07/2013, 11:59
Εθνική τώρα....βρίσκομαι στην δεξιά λωρίδα και δεξιά αυτής. Έρχεται μια τζιπάρα με χιλόοοομετρα και αν έχεις τον θεό σου μου κάνει προσπέραση ο μισός στην λωρίδα μου και ο άλλος μισός στην δική του. Ένα θα σου πω ένοιωσα την αύρα του...και τον χάρο να μου χαμογελά.....και δεν ενόχλησα κανέναν και μου κόλλησε λές και δεν είχε να πάει στην ταχείας κυκλοφορίας και δεν πήγαινα με 60 χλμ.....Δεν μπορώ να πω γενικά σέβονται και προσέχουν, δεν τους ενοχλώ όμως. Ε θα συναντήσω και το κουλό......δεν υπάρχει γιατί...

Νear death experience...

sniper
18/07/2013, 12:00
Ακρότητες εννοείς να βγούμε βόλτα στην Αθήνα με το μηχανάκι τις μέρες που έχει πορείες ε?

Φαντασου αυτοί που ειναι στα αυτοκίνητα τι παθαίνουν!

Another near death from boredom experience.

xeiroteros
18/07/2013, 12:32
Από την προσπάθειά μου να διαβάσω ολόκληρο το θρεντ που υπέπεσε τυχαία στην αντίληψή μου, 3 πράγματα νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να πώ:
1. Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το μελλοντικό σύζυγο για το παρον θρεντ (νομίζω προλαβαίνει ακόμη)
2. Χθες (που αναφέρεται η ιστορία της κουτσής Μαρίας) έπρεπε όλοι να είμαστε στο σύνταγμα και να διαδηλώνουμε και όχι να περνάμε με τα οχήματά μας διαμαρτυρόμενοι για την κίνηση και το κλείσιμο της κυκλοφορίας, το οποίο να μην ξέρουμε και γιατί έγινε (απίστευτο αλλά αληθινό). Αντί αυτού ασχολούμαστε με ορμόνες, νευράκια και κολατσιά, τα οποία και θεωρούνται σημαντικότερα
3. Δεν υπάρχει ελπίδα, δυστυχώς

sniper
18/07/2013, 12:34
.... έπρεπε όλοι να είμαστε στο σύνταγμα και να διαδηλώνουμε ....

Ντε και καλά όλοι; Κι αυτοί που δεν συμφωνούν;

Η Μαρία είχε αποστολή μεταφοράς ταπερακίου, ντελίβερι ένα πράγμα πχ

stam2
18/07/2013, 12:38

Η Μαρία είχε αποστολή μεταφοράς ταπερακίου, ντελίβερι ένα πράγμα πχ

διακρίνω έναν τόνο ειρωνίας για το τάπερ της Μαρίας...?
άλλα μπορεί να κάνω και λάθος....:rolleyes:
:p

AristidisZ
18/07/2013, 12:39

εμένα πάλι μου ρθε στο μυαλό ο Πανούσης, "τα μπούτια σου Μαρία", τώρα πως καταλήξαμε στο "το τάπερ σου Μαρία", Κύριος οίδε !

sniper
18/07/2013, 12:45

εδικά εγώ ποτέ δεν ειρωνεύομαι τα τάπερ με φαγητό...

295792

Bowleno
18/07/2013, 12:58

295792

Tα τάπερ όχι, τον μεταφορέα τους μόνο :p

Argonautis46
18/07/2013, 12:59
Είναι τρελοί αυτοί οι Αθηναίοι :a014:

yianyian
18/07/2013, 13:00
offtopic : Μα εννοείται! Όλοι πρέπει να φωνάζουμε για τους τεμπέληδες!

Maria_P
18/07/2013, 13:00
Tα τάπερ όχι, τον μεταφορέα τους μόνο :p

Να'σαι καλά

Julius
18/07/2013, 13:07
κανείς δεν ξεφεύγει απο τον sapila. :nono:

:lol: :bawl:

295792

Respect & ενα θα πώ... σπανακόρυζο με τόνο

θα το χτυπήσω στο μπλέντερ με παγάκια και θα το πιώ με το καλάμακι του φραπέ

:look:

STOYBI
18/07/2013, 13:11
Ο πεζος παει απο το πεζοδρομιο.....

Ο ποδηλατης απο τον ποδηλατοδρομο....

Και τα υπολοιπα απο τον κανονικο δρομο....!

Στην περιπτωση της Μαριας υπαρχει απλα μια παραβαση του κοκ και τιποτα αλλο.....

Μπορουσε ο ποδηλατης να φωναξει εναν μπατσο να την γραψει αυτην και τον εαυτο του αλλα...

Δεν ειχε δικαιωμα να την βρισει....!!!

:wave2:

DimChios
18/07/2013, 13:14
Δεν ειχε δικαιωμα να ΤΟΝ βρισει....!!!

δε διαβασες σωστα

;)

Julius
18/07/2013, 13:14
Ο πεζος παει απο το πεζοδρομιο.....

Και τα υπολοιπα απο τον κανονικο δρομο....!

Στην περιπτωση της Μαριας υπαρχει απλα μια παραβαση του κοκ και τιποτα αλλο.....

Μπορουσε ο ποδηλατης να φωναξει εναν μπατσο να την γραψει αυτην και τον εαυτο του αλλα...

Δεν ειχε δικαιωμα να την βρισει....!!!

:moutza:

STOYBI
18/07/2013, 13:16
δε διαβασες σωστα

;)

Δεν εχει σημασια....... :D

McGyver
18/07/2013, 13:21

Αν υπάρχει...

Maria_P
18/07/2013, 13:25
δε διαβασες σωστα

;)

Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνετε συνέχεια...τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις εσυ και οι υπόλοιποι όσοι ειρωνεύονται μια γυναίκα που πάει φαγητό στον άντρα της????Δεν ντρέπονται λιγάκι???? Μάλλον εσύ κρατάς αυτά που θέλεις για να ρίχνεις λάδι στην φωτιά! Ξανα λέω για τελευταία φορά μετάνιωσα που τον έστειλα εκεί που τον έστειλα, δεν έφταιγε σε τίποτα το παλικάρι. Εσύ ποτέ δεν έχεις μετανιώσει για τίποτα δηλαδή???? ΤΟΣΟ τέλειος είσαι? Και οι δύο φταίξαμε. Πιστεύεις πως θα του την έλεγα αν έδειχνε και εκείνος την κατανόηση του??Δεν είμαι κακός άνθρωπος, ήταν κάτι της στιγμής.

McGyver
18/07/2013, 13:26
δεν θελω να το παιξω έξυπνος αλλα οκ! με προκαλείτε! :p
βαση νομου στην ελλαδα τα ποδήλατα επιτρέπετε να κυκλοφορούν μονο σε ποδηλατοδρομους,προαιρετικά με κρανος,ομως υποχρεωτικά πινακίδα, κλάξον (κορνα) , φως λευκό μπροστά και ανακλαστικό κόκκινο πισω. αυτα λενε οι νομοι.

Ο Κ.Ο.Κ. νομίζω άλλα γράφει :winka:...

SONone
18/07/2013, 13:27
12 σελιδες !!! yeah!!!! παμε παμε!!

DimChios
18/07/2013, 13:29
Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνετε συνέχεια...τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις εσυ και οι υπόλοιποι όσοι ειρωνεύονται μια γυναίκα που πάει φαγητό στον άντρα της????Δεν ντρέπονται λιγάκι???? Μάλλον εσύ κρατάς αυτά που θέλεις για να ρίχνεις λάδι στην φωτιά! Ξανα λέω για τελευταία φορά μετάνιωσα που τον έστειλα εκεί που τον έστειλα, δεν έφταιγε σε τίποτα το παλικάρι. Εσύ ποτέ δεν έχεις μετανιώσει για τίποτα δηλαδή???? ΤΟΣΟ τέλειος είσαι? Και οι δύο φταίξαμε. Πιστεύεις πως θα του την έλεγα αν έδειχνε και εκείνος την κατανόηση του??Δεν είμαι κακός άνθρωπος, ήταν κάτι της στιγμής.

αν ηταν κατι της στιγμης θα το ειχες παραδεχθει εδω και δεκαδες ποστ!
Επι μερους το κανεις αλλα γενικα ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ και δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!

Τελειος ειμαι αλλα δεν ειναι της παρουσης! Παρακαλω, μη το κανουμε θεμα

:smokin:

Maria_P
18/07/2013, 13:37
αν ηταν κατι της στιγμης θα το ειχες παραδεχθει εδω και δεκαδες ποστ!
Επι μερους το κανεις αλλα γενικα ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ και δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!

Τελειος ειμαι αλλα δεν ειναι της παρουσης! Παρακαλω, μη το κανουμε θεμα

:smokin:

Ούφφφφφφφ.................ειρήνη ημών.......

pipe_smoker
18/07/2013, 13:39
....έγραψε ένα γεγονός και βρέθηκαμε να βγάζουμε το κομπλεξακι μας απέναντι στους ποδηλάτες.....

....ή ευκαιριας δοθεισης κι επειδη παει προς τα εκει η κουβεντα, επιχειρηματολογουμε και λεμε τη γνωμη μας για το θεμα συνυπαρξης ποδηλατων με μηχανοκινητων οχηματων στους δρομους.

Δεν ειναι αναγκη ολα να ειναι ενα κομπλεξ.

Το οτι η Μαρια μλκιστηκε ειναι γεγονος. Κι ακομα χειροτερα ηρθε να ανοιξει και θρεντ να παραπονεθει. Προσωπικα ολα ανθρωπινα τα θεωρω, μαζι κι αυτο. Και σε καποιον που ειναι συγχισμενος συνηθιζω, προσπαθω εστω, να μην του την πεφτω μεχρι να ηρεμησει.

Το οτι το θρεντ μπορει να ηταν η αφορμη για αλλους να βγαλουν κομπλεξ κατα των ποδηλατων, κατα της μεσης ελληνιδας, κατα των διαδηλωτων που κλεινουν το κεντρο ειναι μια αλλη ιστορια.

Ειπωθηκαν κι αλλα πραγματα εκτος απο κομπλεξισμους κι εκτος απο το αν η Μαρια επραξε σωστα ή λαθος.

Απο κει και περα γνωμες εκφραζουμε και καλο ειναι να επιχειρηματολογουμε. Και παλι δε σημαινει ομως οτι θα συμφωνησουμε σε ολα.
Το σαπιλα τον εκτιμω παρα πολυ (απο τα ποστ του, δεν τον ξερω τον ανθρωπο) και συμφωνω σε οσα ειπε για το οτι ηταν φαουλ η Μαρια.
Δε νομιζω ομως οτι θα συμφωνησουμε ποτε για το γενικοτερο θεμα περι ποδηλατου σε κεντρικους δρομους. Αυτο δε σημαινει οτι θα τον βαλω σε μαυρη λιστα κι απο δω και στο εξης θα τον θεωρω μλκ. Οσο τον εκτιμουσα τον εκτιμω.

Μια χαρα κουβεντα μπορει να γινεται και χωρις κομπλεξισμους, ακομα κι αν το θεμα ανοιχτηκε για τον πιο ηλιθιο λογο. Διαθεση να υπαρχει και λιγο νιονιο:beer:

pipe_smoker
18/07/2013, 13:42

Οκ.

Τωρα να κλειδωθει.

sapila racing
18/07/2013, 13:44
Ο Κ.Ο.Κ. νομίζω άλλα γράφει :winka:...

+1074

sniper
18/07/2013, 13:45
Αν υπάρχει...

Sta @@ mas.

Julius
18/07/2013, 13:46
....ή ευκαιριας δοθεισης κι επειδη παει προς τα εκει η κουβεντα, επιχειρηματολογουμε και λεμε τη γνωμη μας για το θεμα συνυπαρξης ποδηλατων με μηχανοκινητων οχηματων στους δρομους.

Δεν ειναι αναγκη ολα να ειναι ενα κομπλεξ.

Το οτι η Μαρια μλκιστηκε ειναι γεγονος. Κι ακομα χειροτερα ηρθε να ανοιξει και θρεντ να παραπονεθει. Προσωπικα ολα ανθρωπινα τα θεωρω, μαζι κι αυτο. Και σε καποιον που ειναι συγχισμενος συνηθιζω, προσπαθω εστω, να μην του την πεφτω μεχρι να ηρεμησει.

Το οτι το θρεντ μπορει να ηταν η αφορμη για αλλους να βγαλουν κομπλεξ κατα των ποδηλατων, κατα της μεσης ελληνιδας, κατα των διαδηλωτων που κλεινουν το κεντρο ειναι μια αλλη ιστορια.

Ειπωθηκαν κι αλλα πραγματα εκτος απο κομπλεξισμους κι εκτος απο το αν η Μαρια επραξε σωστα ή λαθος.

Απο κει και περα γνωμες εκφραζουμε και καλο ειναι να επιχειρηματολογουμε. Και παλι δε σημαινει ομως οτι θα συμφωνησουμε σε ολα.
Το σαπιλα τον εκτιμω παρα πολυ (απο τα ποστ του, δεν τον ξερω τον ανθρωπο) και συμφωνω σε οσα ειπε για το οτι ηταν φαουλ η Μαρια.
Δε νομιζω ομως οτι θα συμφωνησουμε ποτε για το γενικοτερο θεμα περι ποδηλατου σε κεντρικους δρομους. Αυτο δε σημαινει οτι θα τον βαλω σε μαυρη λιστα κι απο δω και στο εξης θα τον θεωρω μλκ. Οσο τον εκτιμουσα τον εκτιμω.

Μια χαρα κουβεντα μπορει να γινεται και χωρις κομπλεξισμους, ακομα κι αν το θεμα ανοιχτηκε για τον πιο ηλιθιο λογο. Διαθεση να υπαρχει και λιγο νιονιο:beer:

Συμφωνώ 100%

sniper
18/07/2013, 13:46

και πασών των Ρωσσιών.

Julius
18/07/2013, 13:47
Sta @@ mas.

είχα καιρό να το διαβάσω και νόμιζα οτι είχες αρχίσει να μαλακώνεις λόγο ηλικίας ρε. τώρα νομίζω οτι αποκαταστάθηκε η ισορροπία στο σύμπαν

sober
18/07/2013, 13:49
Οκ.

Τωρα να κλειδωθει.

:bawl::bawl:

pipe_smoker
18/07/2013, 13:51
Απο κει και περα γνωμες εκφραζουμε και καλο ειναι να επιχειρηματολογουμε.

Να, καπως ετσι καλη ωρα:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Sta @@ mas.

VANDA
18/07/2013, 13:53
:rolleyes:
Αφού αρχίσανε και τα sms μεταξύ adminlovebirds, μπορούμε να κλείσουμε την πόρτα.
Αν και ήθελα και μια δόση Αντουάν για σίγουρη ολοκλήρωση.. αλλά κάνει τον κινέζο εδώ παραδίπλα.

AristidisZ
18/07/2013, 13:58
Οκ.

Τωρα να κλειδωθει.
Ο εν τοις ουρανοις