View Full Version : clopy paste...
el_hymador
17/07/2013, 18:27
Πυθαγόρας ~530 πρό 0: Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὴν συμμετρίαν καὶ συμμετρία ἦν ὁ λόγος
Κατά Ιωάννη, μισό αιώνα μετά 1.1: Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος
Τι δεν καταλαβαίνεις; CLOPY PASTE!
Άμα το δει ο DAN BROWN θα κονομήσει πάλι! :bawl:
guzzistas
17/07/2013, 18:52
:cry::lol:
Πυθαγόρας ~530 πρό 0: Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὴν συμμετρίαν καὶ συμμετρία ἦν ὁ λόγος
Το μονο κακο ειναι οτι με ενα γρηγορο google που μολις εκανα, η μονη πηγη που βρηκα για αυτο ειναι ενας πρωην καθηγητης μου, φελλος επιεικως.
el_hymador
17/07/2013, 19:22
Το μονο κακο ειναι οτι με ενα γρηγορο google που μολις εκανα, η μονη πηγη που βρηκα για αυτο ειναι ενας πρωην καθηγητης μου, φελλος επιεικως.
Δεν έχεις άδικο αλλά αρκεί στον DAN BROWN έστω και η μαρτυρία του καθηγητή σου... :lol:
Πάντως το ότι έχει πέσει τρελό ξαπατίκωμα, έχει πέσει... διάβαζα στον Russell ότι ο Εμπεδοκλής λατρευόταν ως Θεός και είχε "πιστούς" που τον ακολουθούσανε παντού και ακούγανε τις ρητορείες του κρεμόμενοι από τα χείλη του, ότι είχε αποκτήσει φήμη θεραπευτή και όπου πήγαινε πλήθος κόσμου συγκεντρωνόταν για να τους γιατρέψει. Λέγανε επίσης ότι έκανε θαύματα, ένα εκ των οποίων ήταν και η ανάσταση νεκρών... εμένα όλα αυτά κάτι μου θυμίζουν πάντως... :rolleyes:
καλά το επάγγελμα του θαυματοποιού εκείνα τα χρόνια ήταν κάτι σαν του DJ στα 90s
Δεν έχεις άδικο αλλά αρκεί στον DAN BROWN έστω και η μαρτυρία του καθηγητή σου... :lol:
Πάντως το ότι έχει πέσει τρελό ξαπατίκωμα, έχει πέσει... διάβαζα στον Russell ότι ο Εμπεδοκλής λατρευόταν ως Θεός και είχε "πιστούς" που τον ακολουθούσανε παντού και ακούγανε τις ρητορείες του κρεμόμενοι από τα χείλη του, ότι είχε αποκτήσει φήμη θεραπευτή και όπου πήγαινε πλήθος κόσμου συγκεντρωνόταν για να τους γιατρέψει. Λέγανε επίσης ότι έκανε θαύματα, ένα εκ των οποίων ήταν και η ανάσταση νεκρών... εμένα όλα αυτά κάτι μου θυμίζουν πάντως... :rolleyes:
Ουδεμιαν αμφιβολια εχω περι των τοιουτων (παν νοτ ιντεντεντ)
Drake Ramore
18/07/2013, 00:04
Εμ πήγε και ο Κακομοίρογλου με το όνομα Εμπεδοκλής να κάνει καριέρα! Και χωρίς να έχει σωστούς μάνατζερ απο πίσω του να στήσουν ένα μπακραουντ που θα φτάνει μέχρι την υπερφυσική γέννηση του. Με αυτό το όνομα μόνο μαθηματικός μπορείς να γίνεις, όχι θεός!
Νιούμπης ήταν και την πάτησε!
Ενώ ο Τζίσας, Θεός έτσι; Όλα εν σοφία εποίησεν (παν ιντεντετ)
nikos_abel
05/08/2013, 07:59
Όταν μου ξεφεύγουν αυτά τα θρεντ πεθαίνουν άδοξα.... :lol:
AristidisZ
05/08/2013, 08:01
Όταν μου ξεφεύγουν αυτά τα θρεντ πεθαίνουν άδοξα.... :lol:
άντε, διάλεξε ένα γιατί αυτή τη βδομάδα εγώ να δουλέψω (τύποις) δεν πρόκειται
ας έχουμε κάτι να τρωγόμαστε βρε παιδί μου :bawl:
nikos_abel
05/08/2013, 08:06
άντε, διάλεξε ένα γιατί αυτή τη βδομάδα εγώ να δουλέψω (τύποις) δεν πρόκειται
ας έχουμε κάτι να τρωγόμαστε βρε παιδί μου :bawl:
Και ο κλήρος πέφτει
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135722&p=2359064&viewfull=1#post2359064
:bawl:
AristidisZ
05/08/2013, 08:09
Και ο κλήρος πέφτει
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135722&p=2359064&viewfull=1#post2359064
:bawl:
αυτό είναι hardcore, δε συνάδει με την καλοκαιρινή διάθεση :p
you got 1 more choise
nikos_abel
05/08/2013, 08:12
αυτό είναι hardcore, δε συνάδει με την καλοκαιρινή διάθεση :p
you got 1 more choise
Εντάξει;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136552&page=2
;)