PDA

View Full Version : Προβλημα με πηνια cbr1000 05

angelosxs
21/07/2013, 12:49
Καλησπερα,προσφαρα πηρα ενα cbr 1000 05,μετα απο 2.500 χμ στην κατοχη μου εμεινε απο πηνια....Δεν φορτιζει την μπαταρια...

Εψαξα στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικα,αλλα ρωταω και την γνωμη σας αν γνωριζει καποιος η αν ειχε παρομοιο προβλημα και το ελυσε.

Λυση 1.

Αντικατασταση με γνησια πηνια της honda.Διαβασα οτι αν ξανα βαλω τα γνησια της honda καποια στιγμη στο μελλον θα ξανα εχω το ιδιο προβλημα.

Λυση 2.

Περιεληξη.Διαβασα οτι με περιεληξη το προβλημα λυνετε αλλα απο την εμπειρια μου ξερω οτι η περιεληξη δεν πετυχαινει παντα

Λυση 3.

Αντικατασταση με aftermarket πηνια. Κατι τετοιο ενδεικτικα http://www.motopissaris.gr/full_product.php?cat_id=361&page=1&prod_id=PW.270-957&manuf=all&group=all&fsize=all

petros1972
21/07/2013, 14:59
ρωτησες στην honda ποσο εχουν καινουργια?αντεχει η τσεπη σου?

angelosxs
21/07/2013, 15:54
Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι να λυθει μονιμα το προβλημα,αν παρω γνησια πηνια νομιζω οτι θα ξανα εμφανιστει καποια στιγμη το προβλημα...

Αν βρω την λυση που ψαχνω θα πληρωσω οσο και αν ειναι γιατι δεν το εχω ευχαριστηθει καθολου το μηχανακι μου :mad:

toyar
21/07/2013, 16:17
αν δεν εχεις προβλημα να πληρωσεις απευθυνσου σε εξουσιοδοτημενο
εκει θα ξερουν να σου πουν αν υπαρχει καποια πιο σιγουρη λυση με καποιο γνησιο ανταλλακτικο βελτιωμενο ή απο καποιο μεταγενεστερο μοντελο

sniper
21/07/2013, 20:01
Καλησπερα,προσφαρα πηρα ενα cbr 1000 05,μετα απο 2.500 χμ στην κατοχη μου εμεινε απο πηνια....Δεν φορτιζει την μπαταρια...

Εψαξα στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικα,αλλα ρωταω και την γνωμη σας αν γνωριζει καποιος η αν ειχε παρομοιο προβλημα και το ελυσε.

Λυση 1.

Αντικατασταση με γνησια πηνια της honda.Διαβασα οτι αν ξανα βαλω τα γνησια της honda καποια στιγμη στο μελλον θα ξανα εχω το ιδιο προβλημα.

Λυση 2.

Περιεληξη.Διαβασα οτι με περιεληξη το προβλημα λυνετε αλλα απο την εμπειρια μου ξερω οτι η περιεληξη δεν πετυχαινει παντα

Λυση 3.

Αντικατασταση με aftermarket πηνια. Κατι τετοιο ενδεικτικα http://www.motopissaris.gr/full_product.php?cat_id=361&page=1&prod_id=PW.270-957&manuf=all&group=all&fsize=all

Nομίζω στα 04/05 είχε γίνει ανάκληση στα πηνία... για τσέκαρέ το.

kapnias
21/07/2013, 23:41
Και εγω κατι τετοιο θυμαμαι με ανάκληση και με εγγύηση στα δεύτερα. Ρωτα σε αντιπροσωπείες ( σε πολλές για να μαζέψεις γνώμες και να βρείς την αλήθεια)

harris_x
22/07/2013, 08:27

Λυση 1.

Λυση 2.

Λυση 3.

τσεκαρε να δεις αν περιλαμβάνεται στην ανάκληση. Αν περιλαμβάνεται, ok.
Αν όχι, κάνεις περιέλιξη.

DimChios
22/07/2013, 09:21
η επεκταση της εγγυησης για τα πηνια ΝΟΜΙΖΩ ήταν μεχρι το 2011... μακαρι να κανω λαθος και να ισχυει ακομα!
Ψαξ το και ενημερωσε μας αχρειαστο να ναι!

dankannn
22/07/2013, 10:47
Αν δεν περιλαμβάνεται στην ανάκληση , δες για νεα πηνια απο το link απο κατω.
Εχουν και εναν χρονο εγγυηση απο να τραβας τα μαλια σου με περιεληξη

http://www.electrexworld.co.uk/acatalog/G111.html

angelosxs
22/07/2013, 17:06
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δεν εχει γινει ανακληση αλλα επεκταση της εγγυησης για τα πηνια οπως ειπε και ο φιλος πανω πολυ σωστα και ηταν για εξι χρονια απο την ημερομηνια αγορας.

Εριξα ατελιωτες ωρες διαβασματος στα ξενα φορουμ 1000rr κλπ. και υπαρχουν απειρες περιπτωσεις σαν την δικη μου.Αλλοι λενε οτι εχουν αλλαξει και 4-5 φορες τα πηνια.

Καπου ειδα και μια ανακοινωση της honda που ελεγε οτι τα πηνια καιγονται αν ταξιδευεις αρκετα με μικρη ταχυτητα.

Το επιβεβαιωνω εγω πριν μου καουνε εκανα 800-900χμ δικαβαλος με 100χμ/ω

Πηρα την αποφαση μου θα βαλω aftermarket πηνια με κοστος περιπου 100 ευρω και αν καποια στιγμη καουνε θα τα ξανα αλλαξω...Στις 38.000χμ

καηκαν και δεν εχουν αλλαχτει στο παρελθον