View Full Version : mv agusta brutale 750
livaditis
29/07/2013, 18:30
Σκέφτομαι να αλλάξω μηχανή και έχω πάθει έρωτα με την συγκεκριμένη μάρκα. τα οικονομικά μου μου επιτρέπουν να κοιτάω μέχρι την brutale 750 μεταχειρισμένη που μου αρέσει κιόλας. Αν θα μπορούσε να με βοηθήσει κανένας που γνωρίζει για την mv παρακαλώ να το κάνει. Με ανησυχεί κυρίως η αξιοπιστία του. Έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτή την μάρκα που δεν ξέρω τι να πιστέψω. Με τρελαινει η συγκερκιμένη μηχανή αλλά δεν θέλω να είμαι και στα συνεργεία συνέχεια. Όποιος ξέρει ας βοηθησει. Καθε πληροφορία δεκτη΄. Ευχαριστώ
Black Mamba
29/07/2013, 20:41
Tην εχω κανει test-ride για λιγο και την καψουρευτικα (και αυτη).
Ευτυχως και σαν μεταχειρισμενη ηταν πανακριβη γι' αυτο δεν την πηρα.
Εχει επιθετικη θεση οδηγησης και ειναι πολυ μικροκαμωμενη.
Σαν να οδηγεις δικυλινδρο!
Επισης εχει πολυ καλο στισημο σε φρενα, αναρτησεις.
Ο ηχος δε που ακους απο το φιλτροκουτι οταν ανοιγεις γκαζι ειναι
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!:eek:
Σαν V8 muscle car.
Δεν εχω ξανακουσει πιο ομορφο και πορωτικο ηχο σε μηχανη
αν και εχω οδηγησει ουκ ολιγες.
Ααα, και με μαμα εξατμιση εννοειται που ειναι πανεμορφη
Τα σερβις δεν ξερω ποιος τα αναλαμβανει πλεον, παλιοτερα τα εκαναν στα εξουσιοδοτημενα της Hellinmoto.
Αν το παρεις παντως το παντρευεσε και αυτο ΔΕΝ ειναι μειονεκτημα
για το συγκεκριμενο μηχανακι.:D
Lioulios
30/07/2013, 00:27
Mηχάναρος !!!
Έλεγα σε ένα φιλαράκι να την πάρει όταν έψαχνε για μοτο . Τελικά δεν την πήρε .....Και ούτε και γω την οδήγησα τελικά :cry:
Οι καμπύλες που κάνουν αυτές οι μοτό στο τεπόζιτο όταν τις κοιτάς από πίσω ...:a31:
Πάρτη όσο μπορείς . Έτσι και γω όταν ήθελα να πάρω το στρητ τριπλ όλοι μου έλεγαν τί πάω να πάρω . Το γούσταρα πολύ αυτό το μηχανάκι ... Το απέκτησα και το ευχαριστήθηκα όσο το είχα .
kotsosre
30/07/2013, 01:32
Ιταλικό.
Αν πάρεις θα μπλέξεις.
Βεβαίως και αν σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου,αγόρασε την αύριο.
Πάντως τα συνεργεία είναι μεγάλη αλήθεια,θα το διαπιστώσεις αν την πάρεις.
Japan μεριά αν θες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Ιταλικό.
Αν πάρεις θα μπλέξεις.
Βεβαίως και αν σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου,αγόρασε την αύριο.
Πάντως τα συνεργεία είναι μεγάλη αλήθεια,θα το διαπιστώσεις αν την πάρεις.
Japan μεριά αν θες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Τι ιταλικό είχες και είχες μπλέξει?
Κάτι πρέπει να σε παίδεψε πάρα πολυ για να καταλήξεις σε Ζ750...
mixalhsCr
30/07/2013, 08:38
Tuono ειχε το παιδι και ξεκινησε 2η δουλεια :evil:
Tuono ειχε το παιδι και ξεκινησε 2η δουλεια :evil:
Οκ, so what? Με ότι την βρίσκει ο καθένας...
Με τα Ζ ξεκίνανε τα χάπια και το αλκοολ συνήθως.
Όχι, δεν θ' απαντήσω.....
AristidisZ
30/07/2013, 10:36
Όχι, δεν θ' απαντήσω.....
mais pourquoi pas ?
sapila racing
30/07/2013, 10:37
To Brutale ειναι φανταστικό μηχανάκι. Πανέμορφο και με super στήσιμο.
Αν είναι όμως να το πάρεις για να κυκλοφορεις στην πόλη θα το μετανοιώσεις.
mais pourquoi pas ?
Δεν έχει γιατί...
Μ' αρέσει που κάποιοι το συγκρίνουν με τα τζαμπαν γυμνά... τα οποία δεν έχουν φρένα, δεν έχουν αναρτήσεις, δεν έχουν πλαίσια ενώ το brutale τα έχει (καλά πλαίσιο κι αυτό δεν έχει αλλά εχει το χωροδικτύωμα, που αισθητικά εμένα δεν μ' αρέσουν αλλά είναι σαφέστατα καλύτερο από τα μαντεμένια δοκάρια των άλλων).
Θα συμφωνήσω με τον Αρη ότι δεν κάνει για μέσα στην πόλη αλλά οκ, κυκλοφορούμε με τα SS εδώ μέσα, αυτό μας πείραξε;
AristidisZ
30/07/2013, 10:56
Δεν έχει γιατί...
Μ' αρέσει που κάποιοι το συγκρίνουν με τα τζαμπαν γυμνά... τα οποία δεν έχουν φρένα, δεν έχουν αναρτήσεις, δεν έχουν πλαίσια ενώ το brutale τα έχει (καλά πλαίσιο κι αυτό δεν έχει αλλά εχει το χωροδικτύωμα, που αισθητικά εμένα δεν μ' αρέσουν αλλά είναι σαφέστατα καλύτερο από τα μαντεμένια δοκάρια των άλλων).
τι να σου πω, όσον αφορά στα τεχνικά δε το ξέρω, αλλά για να το λες δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω...
εμφανισιακά πάντως είναι απλά Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο
αν το σηκώνει η τσέπη του φίλου, μεγειά του με χαρά του
αν το σηκώνει η τσέπη του φίλου, μεγειά του με χαρά του
Είναι ιταλικό όμως και θα το μετανιώσει...
Ασε που αν το Brutalle δεν καθαρίζει 270 κάτω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=26321)θα πιεί τρελό τσάϊ απ΄τα Ζ750
Ασε που αν το Brutalle δεν καθαρίζει 270 κάτω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=26321)θα πιεί τρελό τσάϊ απ΄τα Ζ750
Είσαι πολύ κακός ρπμ....
AristidisZ
30/07/2013, 11:25
Ιταλικό, Ισπανικό, Πορτογαλέζικο, σίγουρα πάντως είναι ένα μηχανάκι σπάνιο, με ότι συνεπάγεται αυτό στην γνωμοδότηση περί εμπειριών συμβίωσης :beer:
Ιταλικό, Ισπανικό, Πορτογαλέζικο, σίγουρα πάντως είναι ένα μηχανάκι σπάνιο, με ότι συνεπάγεται αυτό στην γνωμοδότηση περί εμπειριών συμβίωσης :beer:
Nαι γ@μησέ τα... κι οι Φερράρι δεν ξέρουμε τι σκ@τ@ αυτοκίνητα είναι...
Αν επιλέγεις μηχανάκι, με κριτήριο το αν θα αρέσει στον επόμενο ιδιοκτήτη ή τι θα σου πουν οι άγνωστοι κάτοχοι που θα ρωτήσεις, καληνύχτα θείε Τάκη.
AristidisZ
30/07/2013, 11:39
sorry αλλά αν είχα 300 χιλιάρικα για να πάρω αμάξι σιγά μην έπαιρνα την Ιταλική κουρούτα
911 GT2 RS ftw :smokin:
Αν επιλέγεις μηχανάκι, με κριτήριο το αν θα αρέσει στον επόμενο ιδιοκτήτη ή τι θα σου πουν οι άγνωστοι κάτοχοι που θα ρωτήσεις, καληνύχτα θείε Τάκη.
δηλαδή διαβάζοντας σε ένα φόρουμ 50 ανθρώπους να έχουν π.χ. το ίδιο πρόβλημα με ένα μηχανάκι, δεν παίρνεις μια ένδειξη ε ;
911 GT2 RS ftP :smokin:
Fixed
AristidisZ
30/07/2013, 11:42
Fixed
Αν επιλέγεις supercar, με κριτήριο το τι θα σου πουν οι άγνωστοι σε έαν φόρουμ που θα ρωτήσεις, καληνύχτα θείε Τάκη.
fixed^2
kotsosre
30/07/2013, 12:02
Δηλαδή τα Ιταλικά είναι αξιόπιστα;
Δεν πάει καλά αυτό το forum λέμε!
Θα καταρίψετε την φυσική,την χημεία,θα βρείτε το μποζόνιο του Χιγκς.Αστέρια!
Τα ίδια χρήματα θα δώσουμε;
Τα Ζ θέλουν αναρτήσεις και φρένα,τα άλλα θέλουν συνεργείο!
Εγώ προτιμάω να τα δώσω σε aftermarket παρά στο συνεργείο.
Αγοράστε δικύλινδρα-τρκύλινδρα ιταλικά. :a31: :moutza:
Γιατί έχετε japan εσείς που του γράφετε για Ιταλικό;Πιο έξυπνοι είστε;
*H Ferrari κάνει 300.000 ευρώ.
Ρίξ' τα σε ένα Japan να δεις πόσο πιο αξιόπιστο θα γίνει..
** livaditis για ρώτα το μάστορα σου για την Mv Agusta και γράψε μας εδώ απάντηση.
Όχι πάντα
Έχεις να προτίνεις κάτι;
Χλωμό.
Δεν έγινες κατανοητός.
Έχεις δει Ζ να παίρνει φωτιά; Επειδή κόλλησαν οι πεταλούδες των μπεκ;
Θα τα δώσεις όμως, γατάκι. Α, στα άφτερ πρόσθεσε κι ένα πλαίσιο και ένα ψαλίδι στο Ζ γιατί ειδικά το ψαλίδι του είναι για γέλια.
Αγοράστε δικύλινδρα-τρκύλινδρα ιταλικά
Θα μας κάνεις και υποδείξεις στο τι θα λέμε;
pipe_smoker
30/07/2013, 12:12
Οκ.
Μπήκε μπροστά μπροστά στην μπάρα των αγαπημένων να διαβαστεί το βράδυ με ευλάβεια:lol:
Αφού υπάρχει και τέτοιο θρεντ δεν ξέρω τί άλλο να περιμένω.
Οκ.
Μπήκε μπροστά μπροστά στην μπάρα των αγαπημένων να διαβαστεί το βράδυ με ευλάβεια:lol:
Αφού υπάρχει και τέτοιο θρεντ δεν ξέρω τί άλλο να περιμένω.
Α είσαι νέος....
Γενικά, ψάξε να βρεις ποστ με Ζ.... συνήθως έχουν πολύ γέλιο, ειδικά οι κάτοχοί τους :bawl:
ΕVI, παλιοκουλάδι, ακούς;
AristidisZ
30/07/2013, 12:17
Α είσαι νέος....
Γενικά, ψάξε να βρεις ποστ με Ζ.... συνήθως έχουν πολύ γέλιο, ειδικά οι κάτοχοί τους :bawl:
εγώ πάντως το καλύτερο που έχω διαβάσει είναι αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=60128&page=3&highlight=VSTROM)
αν κάποιος εξ υμών των παλαιοτέρων μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της θερινής ραστώνης είμαι όλος μάτια :lol:
pipe_smoker
30/07/2013, 12:24
sorry αλλά αν είχα 300 χιλιάρικα για να πάρω αμάξι σιγά μην έπαιρνα την Ιταλική κουρούτα
911 GT2 RS ftw :smokin:
Σ'αγαπάω πολύ και το ξέρεις.
Αλλά είσαι γελοίος:moutza:
Fixed
ftp = for the pouts?:lol:
Να δω άνθρωπο να ρίχνει 300.000 σε όχημα για να αυξήσει την αξιοπιστία του και μετά θα πάω να προσκυνήσω το "προσκεφάλι" του Τριανταφυλλίδη και θα τον πω κι εθνάρχη:rotflmao:
Άμα ρίξεις 300.000 σε ένα japan δε θα τα ρίξεις για να το κάνεις αξιόπιστο. Θα τα ρίξεις γιατί θες να πατάς τη ferrari που δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις (συνεπώς δεν έχεις και 300.000 για να του ρίξεις οπότε θα του ρίξεις πολύ λιγότερα αλλά λέμε τώρα).
Θα φτιάξεις μια κακάσχημη κωλοφτιαγμένη μπούρδα που θα θέλει συνεργείο πιο συχνά από όσο θέλει η ferrari πλύσιμο/γυάλισμα και θα αντέξει μέχρι να σπάσει όσο θα αντέξουν τα τακάκια της ferrari πριν χρειαστούν αλλαγή.
Σήμερα δεν είναι που θα ξεκίναγε ο κάυσωνας ή μου φαίνεται:rolleyes:
pipe_smoker
30/07/2013, 12:26
Α είσαι νέος....
Ναι κάτι έχει πέσει στην αντίληψή μου:D
Αγοράστε δικύλινδρα-τρκύλινδρα ιταλικά. :a31: :moutza:
** livaditis για ρώτα το μάστορα σου για την Mv Agusta και γράψε μας εδώ απάντηση.
Δεν τη παλεύουμε με τη καμμία εδώ λέμε. Εχουμε αγοράσει ιταλικά, και κάνουμε χαβαλέ στα japan :tooth:
Μη το ψάχνεις φιλαράκι...καμένοι και ΑΝ.ΕΛ εντελώς.
Κράτα το μπρίκι σου, και όταν τελειώσεις τις μετατροπές με τους αλουμινάδες που σου ΄φτιαξαν το ψαλίδι, κοίτα και κανένα Ιταλικό ή Αυστριακό στα συνεργεία.
Στα φανάρια αν πετύχεις κανένα να δουλεύει, κοίτα τους θάμνους, το φεγγάρι, τα άστρα ή δέσε κορδόνια.
Αλλιως το έργο έχει φούτσα, ξύλο και καράτε. :wave2:
sapila racing
30/07/2013, 12:29
Oσα φράγκα και να ρίξεις στο Ζ δεν θα γίνει Agusta ρε φίλε.
Παλι Ζ θα είναι και ο σκελετός του ειναι απο ανακυκλωμένους ντενεκέδες. :lol:
Για το ψαλίδι και το πηρούνι καλυτερα ας μην μιλήσω. ;)
και μια και λεμε για το Brutale 750 οταν δοκιμάστηκαν στις Σερρες ολα τα μεγάλα γυμνά 1000ρια της εποχής το Brutale 750 ηταν μακριά μπροστά.
2ο ηταν το Superduke και μετα το Speed Triple και ολα τα Japan (Z1000, SV1000, Hornet 900).
Ωραια, βγαλαμε και τα ferrari μπουρδελ@
:rolleyes:
Δεν τη παλεύουμε με τη καμμία εδώ λέμε. Εχουμε αγοράσει ιταλικά, και κάνουμε χαβαλέ στα japan :tooth:
Μη το ψάχνεις φιλαράκι...καμένοι και ΑΝ.ΕΛ εντελώς.
Κράτα το μπρίκι σου, και όταν τελειώσεις τις μετατροπές με τους αλουμινάδες που σου ΄φτιαξαν το ψαλίδι, κοίτα και κανένα Ιταλικό ή Αυστριακό στα συνεργεία.
Στα φανάρια αν πετύχεις κανένα να δουλεύει, κοίτα τους θάμνους, το φεγγάρι, τα άστρα ή δέσε κορδόνια.
Αλλιως το έργο έχει φούτσα, ξύλο και καράτε. :wave2:
Τεχνικά χαρακτηριστικά των Ζ εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=15026&page=4&p=225624&viewfull=1#post225624)
pipe_smoker
30/07/2013, 12:34
Αμ τί είναι?
Μπροστά σε ένα κωλοφτιαγμένο EVO που μυρίζει αντρίλα και ιδρωτίλα και είναι και σαν παχυλός χαρτοφύλακας με ρόδες συγκρίνεις την ιταλικιά αδερφίστικια μαλακία?
Οδηγοί Autobianchi γαρ...
Αμ τί είναι?
Μπροστά σε ένα κωλοφτιαγμένο EVO που μυρίζει αντρίλα και ιδρωτίλα και είναι και σαν παχυλός χαρτοφύλακας με ρόδες συγκρίνεις την ιταλικιά αδερφίστικια μαλακία?
Μια μικρή διόρθωση, οι μεταχειρω έχουν 300Κ, οι καινουργιες ακουμπάνε το μύριο πλέον...
ΕVO λέει... :bawl: Μπας κι εννοούσες το σαξόραλο του Τσίου; :bawl:
AristidisZ
30/07/2013, 12:39
Είπα και γω να σεβαστώ το thread του ανθρώπου αλλά με βλέπω να :vroum::vroum::vroum::vroum::vroum::vroum:
γιατι αυτες οι ιταλικες μ@λ@κιες..Lamborghini λέει και κουραφεξαλα..ολο προβληματα ειναι.θα το κανω τραμπα με civic type r..τελος.
kotsosre
30/07/2013, 12:45
Δίνεις τα διπλάσια για την AGUSTA τα οποία θα τα έριχνες σε Ζ (Japan-αξιόπιστο) και θα είχαν ίδιες αναρτήσεις,φρένα ψαλίδια.
Ανίδεο forum.
Ρωτήστε κάνα μηχανικό γιατί δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα.
Δεν το έχετε το άθλημα.
Ούτε μηχανικός είμαι,ούτε επαγγελματίας στις μοτοσυκλέτες,απλά ακούω τους επαγγελματίες,διαβάζω και ενημερώνομαι,δεν τα κατεβάζω από το μυαλό μου για να φανώ διαφορετικός,όπως κάνουν κάποιοι.
Ιταλικά-Γερμανικά αγοράστε,γιατί κρατάτε τα Ιαπωνικά;
Όπως το bmw 1000rr που δεν σπάει έ; http://www.youtube.com/watch?v=gJzYsHH2S-w
*Αν ρίξεις 300.000 στην αξιοπιστία λέμε αντράκι μου,όχι στην καγκουριά.
Εκεί το μυαλό σου εσένα.
7gibernau
30/07/2013, 12:49
Δίνεις τα διπλάσια για την AGUSTA τα οποία θα τα έριχνες σε Ζ (Japan-αξιόπιστο) και θα είχαν ίδιες αναρτήσεις,φρένα ψαλίδια.
Ανίδεο forum.
Δεν το έχετε το άθλημα.
Ούτε μηχανικός είμαι,ούτε επαγγελματίας στις μοτοσυκλέτες,απλά ακούω τους επαγγελματίες,διαβάζω και ενημερώνομαι,δεν τα κατεβάζω από το μυαλό μου για να φανώ διαφορετικός,όπως κάνουν κάποιοι.
Εκεί το μυαλό σου εσένα.
πες τα ρε δικε μου πες τα γαμω την τρελα μου....
Ανίδεο forum.
Δεν το έχετε το άθλημα.
Εκεί το μυαλό σου εσένα.
Το καβασάκι του Sykes στον τελευταίο αγώνα τερμάτισε;
Αν όχι, γιατί;
Φιλαράκι, μην το πεις οτι στο ΄πα, αλλά ΑΝ λέμε (πρόσεξε με), του αλλάξεις
1)Αναρτήσεις
2)Ψαλίδι
3)Φρένα
4) αφαιρέσεις καμμιά 20 κιλά
5) βάλεις καμμιά 10 άλογα
ένα @ θα πάρεις, και αν είναι το 1000 παιζει να πάρεις δύο. :wave2:
Edited by sniper : κακιές λέξεις.
και στο θεμα του παιδιου τωρα..το brutale 750 το εχει φιλος απ΄το 2003..το μηχανακι αψογο σε ολα του..ειναι λιγακι νευρικο βεβαια για χρηση μες την πολη οπως ειπε και φιλος παραπανω,αλλα οχι κατι που δεν συνηθιζεις..παντως ειναι ενα απολαυστικο μηχανακι σ΄ολα του και φυσικα διαχρονικο! ακομα το βλεπεις και σε μαγνητιζει..αλλωστε δεν εχουν αλλαξει και τοσο σε εμφανιση απ΄τα σημερινα..
alexxxcbr
30/07/2013, 12:55
Ανίδεο forum.
Δεν το έχετε το άθλημα.
Εκεί το μυαλό σου εσένα.
:lol::lol::rotflmao::rotflmao:Mε πεθανες μεσημεριατικα.....
pipe_smoker
30/07/2013, 12:56
Μια μικρή διόρθωση, οι μεταχειρω έχουν 300Κ, οι καινουργιες ακουμπάνε το μύριο πλέον...
Μεταχείρω παίζουν και με 60. Θες? Η συντήρηση δική σου όμως ε?:a021::lol:
Οι καινούριες είναι μάπα. Χάσανε το χαρακτήρα τους λόγω ηλεκτρονικών. Χέσ'τα λέμε:smokin:
Είπα και γω να σεβαστώ το thread του ανθρώπου αλλά με βλέπω να :vroum::vroum::vroum::vroum::vroum::vroum:
Εσύ έδειξες ασέβεια από τη στιγμή που έκανες σύγκριση ανάμεσα σε ιταλικό σούπερκαρ και γερμανικό ημίμετρο:evil:
ΥΓ. Ο άνθρωπας αφενός έγραψε ένα ποστ και την έκανε και μάλλον θα μπει (ελπίζουμε) να δει τί έχει γραφτεί κάποια στιγμή. Κοινώς υποθέτω ότι δεν παρακολουθεί.
Δε νομίζω ότι χαλάμε κάτι. Δεν είναι ότι το έχουν και πολλοί και γράφουν προσωπικές απόψεις και χαλάμε τη μαγιονέζα.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το μηχανάκι γαμεί, σπέρνει, είναι πανέμορφο, πιό ακριβό από αντίστοιχα μτχ της κατηγορίας (πχ Ζ750:lol:) κι ότι ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ κάποια προβλήματα να τα αντιμετωπίσει ίσως λόγω ευρωπαϊκής ράτσας. Όχι φυσικά ότι επειδή παίρνει agusta θα δουλεύει μόνο τον αύγουστο κλπ. Ποιος αναλαμβάνει σέρβις δεν ξέρω.
pipe_smoker
30/07/2013, 13:00
Εκεί το μυαλό σου εσένα.
rekotso, διάβαζε λίγο καλύτερα τι γράφω ρε αγορίνα μου:)
AristidisZ
30/07/2013, 13:01
Εσύ έδειξες ασέβεια από τη στιγμή που έκανες σύγκριση ανάμεσα σε ιταλικό σούπερκαρ και γερμανικό ημίμετρο:evil:
ΥΓ. Ο άνθρωπας αφενός έγραψε ένα ποστ και την έκανε και μάλλον θα μπει (ελπίζουμε) να δει τί έχει γραφτεί κάποια στιγμή. Κοινώς υποθέτω ότι δεν παρακολουθεί.
Δε νομίζω ότι χαλάμε κάτι. Δεν είναι ότι το έχουν και πολλοί και γράφουν προσωπικές απόψεις και χαλάμε τη μαγιονέζα.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το μηχανάκι γαμεί, σπέρνει, είναι πανέμορφο, πιό ακριβό από αντίστοιχα μτχ της κατηγορίας (πχ Ζ750:lol:) κι ότι ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ κάποια προβλήματα να τα αντιμετωπίσει ίσως λόγω ευρωπαϊκής ράτσας. Όχι φυσικά ότι επειδή παίρνει agusta θα δουλεύει μόνο τον αύγουστο κλπ. Ποιος αναλαμβάνει σέρβις δεν ξέρω.
αν θεωρείς την carrera ως αυτοκίνητο γενικότερα, γερμανικό ημίμετρο, πρέπει να κάνουμε μια πολύ σοβαρή συζήτηση όταν θα αποφασίσεις να καταθέσεις ένα 200άρι για αυτοκίνητο :bawl:
για το ΥΓ συμφωνώ απόλυτα :beer:
αν θεωρείς την carrera ως αυτοκίνητο γενικότερα, γερμανικό ημίμετρο, πρέπει να κάνουμε μια πολύ σοβαρή συζήτηση όταν θα αποφασίσεις να καταθέσεις ένα 200άρι για αυτοκίνητο :bawl:
για το ΥΓ συμφωνώ απόλυτα :beer:
296539
el patron
30/07/2013, 13:03
Ρε φιλε ελέος ποσο ασχέτος είσαι;;;;
Ρε φιλε ελεος ποσο ασχετος μπορει να εισαι ;???
Ανίδεο forum.
Δεν το έχετε το άθλημα.
Εκεί το μυαλό σου εσένα.
Να ρωτήσω και γω ο άσχετος κάτι ρε παιδιά ?
Πως κάνεις ένα μηχανάκι αξιόπιστο ??
Δλδ αν είχα ας πούμε 50000€ και ήθελα να το κάνω αξιόπιστο σε ποιους τομείς θα έπρεπε να ρίξω τα χρήματα μου ?
όχι τίποτε άλλο ... αλλά για να μαθαίνουμε και τίποτα :rolleyes:
Μήπως τελικά θα βγαίνει φτηνότερα να πάρει κανείς ένα Brutale και να του κοτσάρει πάνω ένα μοτέρ από Z750;
:lol:
Disclaimer : Δεν αναφερόμαστε στα Honda. Αυτά de facto & apriori γ@μ@υν όλα τα υπόλοιπα! Ευρωπαϊκά, αμερικανικά, αφρικανικά, ασιατικά, τώρα που θα βγεί και το καινούργιο Africa και το Starship Enterprise!
Δλδ αν είχα ας πούμε 50000€ και ήθελα να το κάνω αξιόπιστο σε ποιους τομείς θα έπρεπε να ρίξω τα χρήματα μου ?
Τα δίνεις για να αγοράσεις εργαλεία και βιβλία προκειμένου να ξεφύγεις από τα "μαστόρια" που δεν ξέρουν τίποτε άλλο από το "Japan δε σπάει δε χαλάει".
Και μιλάω πολύ σοβαρά.
pipe_smoker
30/07/2013, 13:09
αν θεωρείς την carrera...
Ένα αυτοκίνητο που μαμεί και δέρνει και πολύ θα γούσταρα να μου το κάνανε δώρο μαζί και τα σέρβις/βενζίνες του.
Δεν το βάζω (και δεν μπαίνει) στην ίδια κατηγορία, με Lambo, Ferrari όπως δε βάζω κι αυτά στην ίδια κατηγορία με Pagani, Koenigsegg κ.ο.κ.:beer:
(αρκετά με τα αυτοκίνητα γιατί θα μας πετροβολήσουν)
Με 3€ πας στον Τσίου, σου δίνει ένα αυτοκόλλητο Honda και το κολλάς στο ντεπόζιτο.
Ένα αυτοκίνητο που μαμεί και δέρνει και πολύ θα γούσταρα να μου το κάνανε δώρο μαζί και τα σέρβις/βενζίνες του.
Δεν το βάζω (και δεν μπαίνει) στην ίδια κατηγορία, με Lambo, Ferrari όπως δε βάζω κι αυτά στην ίδια κατηγορία με Pagani, Koenigsegg κ.ο.κ.:beer:
(αρκετά με τα αυτοκίνητα γιατί θα μας πετροβολήσουν)
296540
εδω ειναι το θρεντ με τα παγκοσμια κουλαδια που θελουν τεχνολογια σταρ γουορς στα μηχανακια τους για να στριψουν ? :smokin:
pipe_smoker
30/07/2013, 13:11
Κάνεις τάμα.
Τώρα ειδικά με την κρίση με 50 χήνες έχεις το δικό σου προσωπικό Άγιο να φυλάει εσένα και τη μηχανή σου από πασα νόσο και μαλακία.
Με 3€ πας στον Τσίου, σου δίνει ένα αυτοκόλλητο Honda και το κολλάς στο ντεπόζιτο.
Αυτό μάλιστα !! :lol:
pipe_smoker
30/07/2013, 13:12
296540
Δεν εμφανίζεται το συνημμένο. Αρκούδα είναι? (εγώ γουστάρω την πολική να ξέρεις)
καλά είναι αυτά; δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλά :p
Τα δίνεις για να αγοράσεις εργαλεία και βιβλία προκειμένου να ξεφύγεις από τα "μαστόρια" που δεν ξέρουν τίποτε άλλο από το "Japan δε σπάει δε χαλάει".
Και μιλάω πολύ σοβαρά.
Καλά κάνεις .... αλλά περίμένω κυρίως την απάντηση από τον ειδικό που ξέρει . :a014:
sapila racing
30/07/2013, 13:14
εδω ειναι το θρεντ με τα παγκοσμια κουλαδια που θελουν τεχνολογια σταρ γουορς στα μηχανακια τους για να στριψουν ? :smokin:
Kαλώστην κι άς άργησες! :beer:
Kαλώστην κι άς άργησες! :beer:
Ζ είχε ρε...
pipe_smoker
30/07/2013, 13:16
Ζ είχε ρε...
:moutza::lol::lol::lol:
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το moto.gr παρουσιάζει spy photos του Ζ750 του 2016!!!
Respect λέμε (http://www.moto.gr/forums/attachment.php?attachmentid=98704)
livaditis
30/07/2013, 13:33
Μαγκες σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οσο για το αν θα με κουρασει μεσα σε πολη δεν με απασχολει γιατι μενω σε μικρη πολη στην επαρχια. Αυτο που θελω εγω ειναι να υπαρχει μια αξιοπιστια. και οσο βλεπετε και εσεις οι αποψεις διιστανται. και ειναι λογικο απο την μια γιατι δεν ειναι πολυφορεμενη μαρκα. Με ανησυχει ομως που δεν μπορω να βρω καποιον ιδιοκτητη να μιλησω να μου τα πει οπως τα εχει βιωσει. Και οσο για την ταχυτητα που αναφερθηκε καποιος δεν με απασχολουν τα 270 η αν θα με παιρνει ενα Ζ που δεν το νομιζω. Θελω μια μηχανη που να μπορω να κινηθω νορμαλ, να ειναι ιδιαιτερη και αξιοπιστη. Ειχα κατεβει Αθήνα το σκ και είδα μια στο κέντρο. Με προβληματισε λιγο η θεση οδηγησης. Μου φανηκε λιγο περιεργη και μικρη για καποιον ψηλο. Και οσο για τα Τζαπαν η Ευρωπαικα η αμερικανικα εχω να πω πως η νοοτροπια ειναι οτι τα τζαπαν ειναι και αξιοπιστα αλλα η εμπειρια μου εχει δειξει πως μεταλα ειναι και δεν ξερεις τι θα σου βγαλουν.
Μαγκες σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οσο για το αν θα με κουρασει μεσα σε πολη δεν με απασχολει γιατι μενω σε μικρη πολη στην επαρχια. Αυτο που θελω εγω ειναι να υπαρχει μια αξιοπιστια. και οσο βλεπετε και εσεις οι αποψεις διιστανται. και ειναι λογικο απο την μια γιατι δεν ειναι πολυφορεμενη μαρκα. Με ανησυχει ομως που δεν μπορω να βρω καποιον ιδιοκτητη να μιλησω να μου τα πει οπως τα εχει βιωσει. Και οσο για την ταχυτητα που αναφερθηκε καποιος δεν με απασχολουν τα 270 η αν θα με παιρνει ενα Ζ που δεν το νομιζω. Θελω μια μηχανη που να μπορω να κινηθω νορμαλ, να ειναι ιδιαιτερη και αξιοπιστη. Ειχα κατεβει Αθήνα το σκ και είδα μια στο κέντρο. Με προβληματισε λιγο η θεση οδηγησης. Μου φανηκε λιγο περιεργη και μικρη για καποιον ψηλο. Και οσο για τα Τζαπαν η Ευρωπαικα η αμερικανικα εχω να πω πως η νοοτροπια ειναι οτι τα τζαπαν ειναι και αξιοπιστα αλλα η εμπειρια μου εχει δειξει πως μεταλα ειναι και δεν ξερεις τι θα σου βγαλουν.
Ελα πες επιτηδες το κάνεις αυτο :lol:
spyrakos35
30/07/2013, 13:37
σου αρέσει?
καλορίζικη... :beer:
και τον λογαριασμό του μάστορα στον βύρωνα..... :lol:
τοσα χρονια μιλατε για το Ζ δεν το παραδεχεστε οτι το κρυφογουσταρετε να τελειωνουμε... ενταξη δε το εχω χρονια , για την τιμη των οπλων δλδ τωρα :lol:
αστους αυτους ειναι εγκαθετοι παιδακι μου ολοι τους :P. Και Ζ θα σε περνανε και φαζερ και ΧΤ , δεν θα αγορασεις μια μηχανη με γνωμονα ποια ΔΕΝ θα σε περναει γιατι εδω μεσα υπαρχουν οδηγοι (βλεπε σαπιλα ) που και με cb50 μπορουν να σε περασουν. Η αξιοπιστια στη Ελλαδα εχει χασει το νοημα της γιατι υπαρχουν παραγωντες που δεν μπορεις να κανεις τπτ οπως πχ αναξιοπιστα συνεργεια, αναξιοπιστες αντιπροσωπειες , ακριβα ανταλακτικα , κακος χειρησμος της μοτοσυκλετα απο τον ιδιοκτητη της η κακη συντηρηση... Παρε οτι θες προσεχε ο,τι παρεις και κανε τον σταυρο σου να βρεις συνεργειΑ που να ξερει τι κανει .
livaditis
30/07/2013, 13:43
για να μην παρεξηγηθω. To Ζ ειναι ωραιο εργαλειο. Εχει επιθετικη μορφη και μ αρεσει. Οδηγουσα ενα για καιρο ενος ξαδερφου μου. δεν με ενθουσιαζει ομως. Θελω κατι διαφορετικο. και οσο για το αν κανω κατι επιτηδες θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι ειναι αυτο?
αν κανω κατι επιτηδες θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι ειναι αυτο?
Να φυτιλίαζεις τη συζητηση (χαβαλε κανουμε)
livaditis
30/07/2013, 13:45
αστους αυτους ειναι εγκαθετοι παιδακι μου ολοι τους :P. Και Ζ θα σε περνανε και φαζερ και ΧΤ , δεν θα αγορασεις μια μηχανη με γνωμονα ποια ΔΕΝ θα σε περναει γιατι εδω μεσα υπαρχουν οδηγοι (βλεπε σαπιλα ) που και με cb50 μπορουν να σε περασουν. Η αξιοπιστια στη Ελλαδα εχει χασει το νοημα της γιατι υπαρχουν παραγωντες που δεν μπορεις να κανεις τπτ οπως πχ αναξιοπιστα συνεργεια, αναξιοπιστες αντιπροσωπειες , ακριβα ανταλακτικα , κακος χειρησμος της μοτοσυκλετα απο τον ιδιοκτητη της η κακη συντηρηση... Παρε οτι θες προσεχε ο,τι παρεις και κανε τον σταυρο σου να βρεις συνεργειΑ που να ξερει τι κανει .
εχεις απολυτο δικιο. Συμφωνω.
τοσα χρονια μιλατε για το Ζ δεν το παραδεχεστε οτι το κρυφογουσταρετε να τελειωνουμε... ενταξη δε το εχω χρονια , για την τιμη των οπλων δλδ τωρα :lol:
Ναι, και στον ελεύθερό μας χρόνο μαστουρώνουμε και κάνουμε αλλαξοκωλιές με τον Βύρωνα... Πάρτα ρε τζαπάν, πάρτα εσύ μωρή Ιταλίδα σκρόφα κλπ :bawl:
εχεις απολυτο δικιο. Συμφωνω.
TZHZAΣ ΚΡΑΙΣΤ ΟΛ ΜΑΪΤΥ!
livaditis
30/07/2013, 13:47
[QUOTE=Sapadak;2357288]Να φυτιλίαζεις τη συζητηση (χαβαλε κανουμε)[/QUOTE
απλα δεν καταλαβα γι αυτο ρωτησα. και δεν ειχα καμια προθεση να αναψω την κουβεντα. αλλα ειναι λογικο νομιζω οτι οποια μηχανη εχεις αυτην και υποστηριζεις. οποτε λογικα αναβει η κουβεντα
Ναι, και στον ελεύθερό μας χρόνο μαστουρώνουμε και κάνουμε αλλαξοκωλιές με τον Βύρωνα... Πάρτα ρε τζαπάν, πάρτα εσύ μωρή Ιταλίδα σκρόφα κλπ :bawl:
αχαχαχ
TZHZAΣ ΚΡΑΙΣΤ ΟΛ ΜΑΪΤΥ!
δικαιωθηκα
:a08::a08:
AristidisZ
30/07/2013, 13:49
απλα δεν καταλαβα γι αυτο ρωτησα. και δεν ειχα καμια προθεση να αναψω την κουβεντα. αλλα ειναι λογικο νομιζω οτι οποια μηχανη εχεις αυτην και υποστηριζεις. οποτε λογικα αναβει η κουβεντα
εδώ ανάβει η κουβέντα με μηχανές που δεν έχουμε ακουμπήσει, τι σκας ; :bawl:
livaditis
30/07/2013, 13:51
Λοιπον κατι τελευταιο. Επειδη μαλλον τα γραπτα παρεξηγουντε και μαλλον λογικο και επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τα πουμε απο κοντα οποιος γνωριζει για τις mv agusta παρακαλω να απαντησει μηπως να βοηθησει. Thanks
livaditis
30/07/2013, 13:52
εδώ ανάβει η κουβέντα με μηχανές που δεν έχουμε ακουμπήσει, τι σκας ; :bawl:
Λες ε? Σαν να εχεις δικιο
spyrakos35
30/07/2013, 13:53
Λες ε? Σαν να εχεις δικιο
μένουμε ελλάδα.... ;)
δικαιωθηκα
:a08::a08:
ΦΑΚ ΟΦ ρε
Λοιπον κατι τελευταιο. Επειδη μαλλον τα γραπτα παρεξηγουντε και μαλλον λογικο και επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τα πουμε απο κοντα οποιος γνωριζει για τις mv agusta παρακαλω να απαντησει μηπως να βοηθησει. Thanks
Δύσκολα, κυκλοφορούν πολύ λιγες... καλη επιτυχια παντως
boussias
30/07/2013, 14:25
Με ανησυχει ομως που δεν μπορω να βρω καποιον ιδιοκτητη να μιλησω να μου τα πει οπως τα εχει βιωσει. .
Όλα τα μεταχειρισμένα μπορούν να βγάλουν κάποια προβλήματα. Απο το 2004 με F4 1000 Και αρκετούς γνωστούς στο εξωτερικό με Brutale, θα προσέξεις τα εξής:
1. Ρουλεμάν πίσω τροχού. Το μονόμπρατσο πιέζει πολύ τα πίσω ρουλεμάν. Προσοχή αν έχει χαλάσει και έχει φάει και το "hub" τότε πας για 1200€ το γνήσιο ανταλλακτικό. Καλή λύση εδώ είναι να το αλλάξεις με κλειστού τύπου ρουλεμάν.
2. Service 24.000 Km θέλει ρύθμισμα βαλβίδες. Εχει γίνει και εάν ναι απο ποιόν?
3. Στα 24.000 γίνεται έλεγχος και στο Injection. Προσοχή να έχει ρυθμιστεί σωστά το tps. Απο τον εγκέφαλο μπορείς να ρυθμίσεις και τα μείγματα. Αν έχει ελέυθερη εξάτμιση πρέπει να έχει δώσει και μείγμα. Αν δείς μπλέ εξάτμιση τότε δουλεύει "φτωχά"
4. Προσέχεις και τεντωτήρα καδένας. Είχε γίνει ανάκληση. Ρώτα αν έχει αλλαχτεί ποτέ. Αν όχι υπολόγιζε κανένα 100€.
Ebay βρίσκεις αρκετά ανταλλακτικά. Μπες www.mvagusta.net και διάβασε έχει ότι θέλεις εκεί. Το Πλαίσιο είναι απίστευτο. Το Μπροστινό είναι πάρα πολύ καλό. Ισάξιο σε Ohlins, χάνει μόνο λίγο στις ρυθμίσεις της συμπίεσης (έχει μικρό εύρος ρυθμίσεων που δουλεύει σωστά η συμπίεση).
Για Service Αθήνα στον Θωμά, το κατέχει και είναι καλό παιδί.
https://el-gr.facebook.com/pages/Hellinservice002-KTM-Ducati-%CE%9D%CF%84%CE%B1%CE%AE%CF%82-%CE%98%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%82/197057236978755?id=197057236978755&sk=info
My 2 cents...
livaditis
30/07/2013, 14:37
Όλα τα μεταχειρισμένα μπορούν να βγάλουν κάποια προβλήματα. Απο το 2004 με F4 1000 Και αρκετούς γνωστούς στο εξωτερικό με Brutale, θα προσέξεις τα εξής:
1. Ρουλεμάν πίσω τροχού. Το μονόμπρατσο πιέζει πολύ τα πίσω ρουλεμάν. Προσοχή αν έχει χαλάσει και έχει φάει και το "hub" τότε πας για 1200€ το γνήσιο ανταλλακτικό. Καλή λύση εδώ είναι να το αλλάξεις με κλειστού τύπου ρουλεμάν.
3. Στα 24.000 γίνεται έλεγχος και στο Injection. Προσοχή να έχει ρυθμιστεί σωστά το tps. Απο τον εγκέφαλο μπορείς να ρυθμίσεις και τα μείγματα. Αν έχει ελέυθερη εξάτμιση πρέπει να έχει δώσει και μείγμα. Αν δείς μπλέ εξάτμιση τότε δουλεύει "φτωχά"
4. Προσέχεις και τεντωτήρα καδένας. Είχε γίνει ανάκληση. Ρώτα αν έχει αλλαχτεί ποτέ. Αν όχι υπολόγιζε κανένα 100€.
Ebay βρίσκεις αρκετά ανταλλακτικά. Μπες www.mvagusta.net και διάβασε έχει ότι θέλεις εκεί. Το Πλαίσιο είναι απίστευτο. Το Μπροστινό είναι πάρα πολύ καλό. Ισάξιο σε Ohlins, χάνει μόνο λίγο στις ρυθμίσεις της συμπίεσης (έχει μικρό εύρος ρυθμίσεων που δουλεύει σωστά η συμπίεση).
https://el-gr.facebook.com/pages/Hellinservice002-KTM-Ducati-%CE%9D%CF%84%CE%B1%CE%AE%CF%82-%CE%98%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%82/197057236978755?id=197057236978755&sk=info
My 2 cents...
σε ευχαριστω για τις πληροφορίες και τον χρόνο σου
boussias
30/07/2013, 15:17
σε ευχαριστω για τις πληροφορίες και τον χρόνο σου
Τίποτε :)
Δες Αυτό:
http://www.mvagusta.net/forum/showthread.php?t=38009&highlight=Mitchy
http://www.mvagusta.net/forum/forumdisplay.php?f=13
My 2 cents...
Σωστος σε όλα:beer:
Θωμα όμως?:nono:
boussias
30/07/2013, 20:14
Σωστος σε όλα:beer:
Θωμα όμως?:nono:
Ο θωμάς έχει τα θετικά, έχει τα αρνητικά. Εγώ και όποιοι έχω συστήσει δεν έχουμε κάποιο παράπονο. Ίσως είμαι τυχερός. Ίσως παλαιά με τον Θεοδόση είχε προβλήματα με κάποια KTM. Πάντα ακούω απόψεις, σεβαστή και η δικιά σου.
:beer:
Ξέχασα, πολύ σημαντικό αν κυκλοφορείς στην πόλη, που δεν προτείνεται στο συγκεκριμένο μηχανάκι λόγω γεωμετρίας (κάμπερ, κάστερ) να αλλάξεις τις φτερωτές (του βεντιλατέρ) στο ψυγείο με μεταλλικές. Οι πλαστικές είναι πολύ κοντά στο χταπόδι και λιώνουν.
edit: αν έχεις καλά ηχεία, δυνάμωσε και πήγαινε στο 4:14
http://www.youtube.com/watch?v=wIQw0ENj7XE
Bradipous
30/07/2013, 22:13
[...]
Για μισο γιατι μπερδευτικα,
τελικα ποιο ειναι αξιοπιστο το ιταλικο ή το γιαπαν;
Πρωτα μας λες οτι τα ιταλικα τον παιρνουν και τα τζαμπαν τον δινουν (τερατα αξιοπιστιας γαρ).
Μετα μας λες να μην παρουμε φερραρι γιατι με τα 300κ που κοστιζει μπορουμε να παρουμε ενα γιαπονεζικο και να το κανουμε εξισου αξιοπιστο με την ιταλιδα.
:confused: :confused: :confused:
Υ.γ. 1: Λιγα λογια για τις φερραρι ρε αλητες!! :a015:
Υ.γ. 2: Κατι τετοιες στιγμες ειναι που η απουσια του αφρο (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=8160) απο το φορουμ γινεται αισθητη. :(
pipe_smoker
30/07/2013, 22:26
Για μισο γιατι μπερδευτικα,
τελικα ποιο ειναι αξιοπιστο το ιταλικο ή το γιαπαν;
Πρωτα μας λες οτι τα ιταλικα τον παιρνουν και τα τζαμπαν τον δινουν (τερατα αξιοπιστιας γαρ).
Μετα μας λες να μην παρουμε φερραρι γιατι με τα 300κ που κοστιζει μπορουμε να παρουμε ενα γιαπονεζικο και να το κανουμε εξισου αξιοπιστο με την ιταλιδα.
:confused: :confused: :confused:
Υ.γ. 1: Λιγα λογια για τις φερραρι ρε αλητες!! :a015:
Υ.γ. 2: Κατι τετοιες στιγμες ειναι που η απουσια του αφρο (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=8160) απο το φορουμ γινεται αισθητη. :(
Δε νογάς στάλα ε?:a21:
Αφού σου λέει ο άνθρωπας ότι θα πάρεις το γιαπωνέζικο, και θα του ρίξεις 300.000 στραγάλ... εεεε ευρώ, και θα το κάνεις ακόμα πιο αξιόπιστο απ'ότι είναι.
Σα να λέμε θα διατηρηθεί εις τους αιώνας των αιώνων όπως τα μαμούθια στους πάγους. Θα το βρουν πένα μετά από 1.000 χρόνια και θα πάρει μπρος με την πρώτη μιζιά.
Αν έχεις 300 χιλιάρικα και σκοπέυεις να τα δώσεις για αυτοκίνητο, τί καλύτερο θα μπορούσες να σκεφτείς από το να πάρεις ένα γιαπωνέζικο 1.600άρι σεντάν και τα ρέστα (πες γύρω στα 280.000) να τα δώσεις για να του βελτιώσεις την αξιοπιστία του? Εεεεε? Όχι για πες να σε δω.
ΥΓ. Ρε μπας και τα 300.000 τα μετράει σε δραχμές?:lol:
Μου φαίνεται δεν καταλαβαίνετε τίποτα σε αυτό το φορουμ! :rolleyes:
Bradipous
30/07/2013, 22:38
Αφού σου λέει ο άνθρωπας ότι θα πάρεις το γιαπωνέζικο, και θα του ρίξεις 300.000 στραγάλ... εεεε ευρώ, και θα το κάνεις ακόμα πιο αξιόπιστο απ'ότι είναι.
Σα να λέμε θα διατηρηθεί εις τους αιώνας των αιώνων όπως τα μαμούθια στους πάγους. Θα το βρουν πένα μετά από 1.000 χρόνια και θα πάρει μπρος με την πρώτη μιζιά.
Αν έχεις 300 χιλιάρικα και σκοπέυεις να τα δώσεις για αυτοκίνητο, τί καλύτερο θα μπορούσες να σκεφτείς από το να πάρεις ένα γιαπωνέζικο 1.600άρι σεντάν και τα ρέστα (πες γύρω στα 280.000) να τα δώσεις για να του βελτιώσεις την αξιοπιστία του? Εεεεε? Όχι για πες να σε δω.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
με πεθανες, λιγο ελειψε να βγουν απ΄τη μυτη τα κουκουτσια απο το καρπουζι...
ετσι ειναι αλλα που να ξερουμε εμεις οι πουθεναδες απο τετοιες μοντες - επενδυσεις...
μια ζωη αμορφωτοι χωριατες θα ειμαστε...
alexxxcbr
31/07/2013, 07:42
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
με πεθανες, λιγο ελειψε να βγουν απ΄τη μυτη τα κουκουτσια απο το καρπουζι...
ετσι ειναι αλλα που να ξερουμε εμεις οι πουθεναδες απο τετοιες μοντες - επενδυσεις...
μια ζωη αμορφωτοι χωριατες θα ειμαστε...
Γιαυτο να βρεις και εσυ γνωστες μηχανικους να στα μαθουν.:bawl::rotflmao:
Τι μ@λ@κας είμαι! Μπήκα λέει να δω τι γίνεται... Ρε καλύτερα που δεν έμπαινα μερικές μέρες τώρα....
Άκου Ζ , από το Ζορό βγαίνει; :rotflmao::rotflmao:
Πάω να στρίψω...
SHOOTER045
31/07/2013, 16:11
εγω ας πουμε αν τα ειχα θα επαιρνα ενα τζαπαν -SUBARU-MITSUBISHI και θα το εκανα rally car και τα 300.000 με το ζορι θα εφταναν για ζαντολαστιχα μεταδοση και αναρτηση
ακομα με τις εσπρεσιερες ασχοληστε? :D
Lioulios
01/08/2013, 00:55
ακομα με τις εσπρεσιερες ασχοληστε? :D
Εδώ είσαι http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136797
:bawl:
bonepeeler
01/08/2013, 01:48
Έχεις δει Ζ να παίρνει φωτιά; Επειδή κόλλησαν οι πεταλούδες των μπεκ;
χαχαχα
Το είχα ξεχάσει αυτό. Να είσαι καλά. Μου έφτιαξες τη διάθεση. :)