View Full Version : Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη
DrIoannis
07/10/2005, 08:46
Στην Κερκυρα εχασε την ζωη του ενας ταξιτζης μετα απο λογομαχια και "κουτουλια" με το κρανος με εναν μοτοσυκλετιστη.
afrotwin
07/10/2005, 09:12
poli orea :yuck: :yuck:
Άλλη μία αφορμή για να διατηρήσουμε το στίγμα του "αλήτη, τσαντάκια, καμικάζι, μηχανόβιου"...
StarSailor
07/10/2005, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Στην Κερκυρα εχασε την ζωη του ενας ταξιτζης μετα απο λογομαχια και "κουτουλια" με το κρανος με εναν μοτοσυκλετιστη.
Αν είναι δυνατόν...όταν λέω ότι η πολύ μαγκιά κάνει κακό...
Το νέο πως το έμαθες, είσαι από Κέρκυρα? Γιατί έτσι όπως έγραψες το μήνυμα σου ακούγεται λίγο σαν ράδιο αρβύλα, εννοώ ελπίζω να μην έχει συμβεί πραγματικά και να είναι άλλη μια ιστορία που παραποιήθηκε από στόμα σε στόμα
DrIoannis
07/10/2005, 09:23
Η ειδηση βγηκε στο χαζοκουτι πριν απο λιγο στιν ΑΝΤ1.Μιλησαν και εκπροσωποι απο τους εκει οδηγους ταξι.Παιδια παντως σε οτι και αν συμβει οπουδηποτε και αν συμβει ψυχραιμια γιατι υπαρχουν και χειροτερα.
afrotwin
07/10/2005, 09:44
merikoi taksitzides ine megali alites opos ke meriki mixanovioi
ke exoume ke ala kina pistevoune meriki apo aftous oti i dromoi tous anikoun to idio pistevoun ke merikoi mixanovioi
ala na ftasoume se afto to simio
na skotonomaste ine anepitrepto ke aparedekto
ke den xriazete na ton xtipisis me to kranos kamia fora ke mia sproksia ine arketi gia na pesi na xtipisi ke na aniksi to kefali tou se kamia petra ke na mini ston topo
gia afto exoume pi pote den akoumpame ton alon mono frastika kanoume epi8esi
ke an kani ekinos tin arxi ine efkeria na vgaloume ke merika lefta
tora o asiniditos filos motosikletistis
ke 8a plirosi ke 8a pai filaki gia epi8esi ke 8a tou gini o kolos san tapsi stin filaki ke 8a steri8i tin zoi tou tin elef8eria tou ke genikos katastrafike gia enan malaka enan ili8io kologifto taksitzi
poli orea
na doume tora pos 8a ekselix8i afti i katastasi
se ti ex8res 8a mpoume
tora an sikosoun kefali prepi na tous mamisoume giati an kolosoume 8a mas patane ston dromo....
to kerato mou
exoume mpleksi asxima
StarSailor
07/10/2005, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke 8a plirosi ke 8a pai filaki gia epi8esi ke 8a tou gini o kolos san tapsi stin filaki ke 8a steri8i tin zoi tou tin elef8eria tou ke genikos katastrafike gia enan malaka enan ili8io kologifto taksitzi
Όπα ρε μάγκα, τον ήξερες τον άνθρωπο και τον βάφτησες "μαλάκα, ηλίθιο, κωλόγυφτο"...? Όχι δεν είμαστε προκατελημένοι, εμείς είμαστε οι άγιοι πάντα, οι άλλοι οι κάφροι...Ντροπή ρε συ, έχασε τη ζωή του ο άνθρωπος από έναν άλλο μάγκα του κώλου και εμείς τον κοσμούμε με όμορφα επίθετα
Ακριβώς όπως τα λέει ο Αφρο >
και έχω πέσει και σε αλήτες και μ@#@κες μηχανόβιους και σε ταξιτζήδες , μάλιστα ο ένας εξ αυτών (2 με εχουν ρίξει) με εγκατέλειψε κιόλας ευτυχως δεν ειχα πάθει κάτι παραπάνω απο μερικά γδαρσίματα και ζημιά στην μηχανή....
Απλά δεν μπορούμε να τα βαζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλα...
Τα έχουμε πει αυτά πολλές φορές: Η αλητεία και η μαλακία είναι στο ΚΕΦΑΛΙ, όχι στο ΟΧΗΜΑ.
Το κακό είναι ότι η κοινή λογική και το συλλογικό ασυνείδητο έχει αυτή τη γαμημένη την τάση να ομαδοποιεί και να τσουβαλιάζει πολύ εύκολα...
:sick:
afrotwin
07/10/2005, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
Όπα ρε μάγκα, τον ήξερες τον άνθρωπο και τον βάφτησες "μαλάκα, ηλίθιο, κωλόγυφτο"...? Όχι δεν είμαστε προκατελημένοι, εμείς είμαστε οι άγιοι πάντα, οι άλλοι οι κάφροι...Ντροπή ρε συ, έχασε τη ζωή του ο άνθρωπος από έναν άλλο μάγκα του κώλου και εμείς τον κοσμούμε με όμορφα επίθετα
filaraki i8ikes tou kolou ke ego den exoume kamia sxesi
fisika den ksero ti egine ala vale to mialo sou na doulepsi
gia na ftasi o alos sto simio na ton xtipisi ti 8a tou ipe i pos 8a ton prokalese
ke malon tou xriazotan tou tarifa ena kalo ma8ima mono pou den tou xriazotan ena monimo ma8ima
ama vgoune ke poune oti itan sxizofrnis dolofono o mixanovios tote ime la8os ke ta perno ola piso
ala ime sigouros oti anikse ton vo8ro tou o tarifas ke egine oti egine....
gia afto den me psini gia tipota ke tis pseftoi8ikes alou...
siga tora min skotosoun ke ton boush ke epidi pe8ane 8a ton sevastoume kiolas re oust...
bugsbunny
07/10/2005, 10:45
Και εγώ έχω πέσει θύμα τροχαίου με ταξιτζή ο οποίος με εγκατέλειψε και γενικά από την εμπειρία μου στο δρόμο έχω την χειρότερη άποψη για αυτήν την κατηγορία οδηγών. Σίγουρα δεν τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι αλλά μιλάμε για συντριπτική πλειοψηφία, και για να φτάσει στο σημείο να τον κουτουλήσει ο άλλος, ε, δεν θα ήταν και από τα καλύτερα παιδάκια…..
Τώρα όσο αφορά την δυσάρεστη εξέλιξη της όλης κατάστασης, στο ατυχές δηλαδή γεγονός του θανάτου του ταξιτζή, απλά θέλω να πω πόσο προσεχτικοί πρέπει να ήμαστε. Θέλω να πιστεύω ότι ο μηχανόβιος δεν αποσκοπούσε στον θανάσιμο τραυματισμό του άλλου, αλλά η κακιά στιγμή υπάρχει για όλους μας, θυμάστε τον Boban Jankovic που κουτούλησε την μπασκέτα και έμεινε παράλυτος?
Γι’ αυτό καλύτερα να προσέχουμε τους τσαμπουκάδες μας γιατί σαν μηχανή ο άνθρωπος είναι αρκετά ευαίσθητος και ακόμα και ένα “απλό” χτύπημα αν γίνει στο κατάλληλο σημείο μπορεί να εξελιχθεί μοιραίο!
Το ότι θα το πληρώσει ο τύπος θα το πληρώσει...
αλλά
εν βρασμώ ψυχής
συγκρίνετε τις 2 καταστάσεις (ταρίφας σε κουτί, μηχανάκιας στον αέρα) και πείτε μου που σταματάει η λογική αντίδραση και που η παράλογη γιατί σε μια τέτοια κατάσταση δεν διακρίνεται έυκολα την μοιραία στιγμή εκείνη....
και μην ξεχνάτε πόσοι είναι μέσα ακριβώς γιατί δεν είδαν αυτήν την γραμμή...
bugsbunny
07/10/2005, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Το ότι θα το πληρώσει ο τύπος θα το πληρώσει...
αλλά
εν βρασμώ ψυχής
Don’t be so sure :nono:
Θα το προσπαθήσει ο δικηγόρος του λογικά, αλλά δεν ξέρεις αν θα γίνει δεκτό, νομίζω…
αλλιώς τι νόημα θα είχαν οι δίκες?
enan malaka enan ili8io kologifto taksitzi
prepi na tous mamisoume giati an kolosoume 8a mas patane ston dromo....
Δηλαδή εγώ που είμαι μοτοσυκλετιστής & έχω πατέρα ταξιτζή τί μου προτείνεις; Να του ρίξω κεφαλιά να τον αφήσω στον τόπο;
TheOneAB
07/10/2005, 11:28
re paidia eimaste sovaroi????ta tarifoskila(me apeiroelaxistes e3ereseis)me tous motosikletistes(me analoges apeiroelaxistes e3ereseis ili8iwn/kopanwn klpklp)sigrinoume?
swsti i apopsi oti o sigekrimenos megas malakas!alla ti na leei min sigrinoume to pli8ws skatofaras kitrinis filis me motosikletistes. Mesa kai sta binelikia pou tou sirane OLOI edw mesa kai apo eme ta idia!simfwnw se ola alla..e ohi kai sigriseis me ta tarifoskila pou exoun mamisei kosmo kai kosmaki...kapoios pou ofeilei makaronada edw mesa(onomata den leme oik den 8igoume) eipe gia tin lisi tis kotronas sto kolama3o tou den anaferotane se aftous vevea alla...8/10 o prwtos pou 8a efarmoso tetoia lisi nomizw oti 8a nai tarifoskilo
afrotwin
07/10/2005, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Δηλαδή εγώ που είμαι μοτοσυκλετιστής & έχω πατέρα ταξιτζή τί μου προτείνεις; Να του ρίξω κεφαλιά να τον αφήσω στον τόπο;
re file den mas paratas
pigene alou na 8ixtis edo exoume doulies...
den tous vazoume emis se ena tsouvali moni tous mpenoune
ke kane oti 8es me ton mpampa sou
ai leme....
Ποιος ξερει τι θα του ειπε και θα τον εφτασε στο αμην!
Μην μου πειτε οτι δεν σας εχουν φτασει στα ορια και εσας?
Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι παλιοτομαρα, τωρα αν υπαρχουν και μερικοι καλοι στο ειδος, λυπαμαι αλλα χανονται στο πληθος.
Αυτο που με κανει και βγαινω απο τα ρουχα μου καθε φορα, ειναι οτι δεν παραδεχονται το λαθος τους στην καθε περιπτωση, και αυτο δειχνει τι ειδους ανθρωποι ειναι.
Δεν χειροκροτω την ενεργεια του μοτοσυκλετιστη, αλλα ''Ο πρώτος αναμάρτητος τον πρώτο λίθο βαλλέτω''
παντως οπως βλεπω τα μμε κανουν μια χαρα τη δουλεια τους .....
αν δεν ηταν δηλαδη ταξιτζης ο τυπος και ηταν ενας απλος πολιτης θα γινοταν τοσο θεμα η αν συνεβαινε το αντιθετο που εχει συμβει παρα πολλες φορες θα γινοτανε τοσος ντορος στη τηλεοραση....βρηκανε θεμα που θα κανει ντου και το ξαμωλησανε....τωρα το τι εγινε εκει το ξερουν μονο οι συμμετεχοντες και η περετερω αναλυση δεν βγαζει πουθενα παντου υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι μη τους βαζουμε ολους στο κουβα .....
TheOneAB
07/10/2005, 11:40
Δηλαδή εγώ που είμαι μοτοσυκλετιστής & έχω πατέρα ταξιτζή τί μου προτείνεις; Να του ρίξω κεφαλιά να τον αφήσω στον τόπο; mallon aniki stis e3ereseis epeidi exei gio me mixani...3erei gnwrizei katalavenei...ean den to kanei einai gia diples batses kai o kaliteros tropos gia na tis glitwsei einai na veltiwsei tin odigiki tou pedia kai ma8ei ean idi den gnwrizei ti esti sevasmos sta dikikla...einai na milisi ston gio tou!
Η δύναμη των σωματείων των οδηγών ταξί είναι πολύ μεγάλη...
Μην ξεχνάτε τι έγινε με την ομάδα "Πήγασος" της τροχαίας...
Προσωπικά θα διαφωνήσω με την κατά μέτωπο επίθεση σε οδηγούς (ταξί ή οποιουδήποτε άλλου μέσου)...
Το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάδι στη φωτιά, διαιωνίζοντας το πρόβλημα της έλλειψης παιδείας των οδηγών...
Αυτό που θα ήθελα να δω, είναι όλους τους συνειδητοποιημένους μοτοσικλετιστές με μία μαύρη ταινία πάνω στη μηχανή τους σε ένδειξη πένθους για το τραγικό αυτό γεγονός...
Προσωπική μου άποψη και μόνο...
ψιλοξεφηγατε μου φαινεται
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
συζητηση ειναι αυτη , μαλλον αηδια προκαλει
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αυτό που θα ήθελα να δω, είναι όλους τους συνειδητοποιημένους μοτοσικλετιστές με μία μαύρη ταινία πάνω στη μηχανή τους σε ένδειξη πένθους για το τραγικό αυτό γεγονός...
Τοτε θα επρεπε εδω και 100 χρονια το σωματειο των ΤΑΞΙ να ειχαν για σημα ενα μαυρο φουλαρι....
afrotwin
07/10/2005, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ψιλοξεφηγατε μου φαινεται
συζητηση ειναι αυτη , μαλλον αηδια προκαλει
filarako den nomizo na ides pou8ena zitite dimosios kritis ke mpikes?..
ama exoume anagki apo kati tetio 8a se fonaksoume ase to tilefono sou stin isodo...
episis ama exis tasis pros emeto exi ke sakoules eki ala den to psaxnis mpas ise egkios....
re ti travame ka8e fora me tous sostous aftou tou kosmou
magkes den ksero an to katalavate ala an den skefteste san ton x-rider iste malakes....
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
mallon aniki stis e3ereseis epeidi exei gio me mixani...3erei gnwrizei katalavenei...
Κοίταξε, στα 20 χρόνια που οδηγεί Θεσ/νίκη δεν προκάλεσε ποτέ ατύχημα & οδηγεί πολύ ψύχραιμα, δεν μάλωσε ποτέ με κανέναν στο δρόμο αν και του έχουν σπάσει τα νεύρα διάφοροι όταν οδηγεί 8-12 ώρες την μέρα. Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός & ούτε χρειάζεται διαφήμιση ο πατέρας μου. Συμφωνώ οτι το 85% των ταξιτζίδων είναι για το άσυλο (τουλάχιστον). Εμένα προσωπικά κανα 2 φορές που κόντεψαν να με σκοτώσουν στο δρόμο δεν ήταν ταξιτζίδες αλλά άλλοι "βιαστικοί" / "δεν γαμείς" / "δεν έγινε και τίποτα ρε φιλαράκι" οδηγοί ΙΧ. Ψυχοπαθείς μηχανόβιους επίσης βλέπω καθημερινά, που προσπαθούν στο κέντρο της πόλης (χωρίς εξοπλισμό) να δούν τί τελικές πιάνει η μηχανή τους...
Τρελοί υπάρχουν παντού. Δεν δικαιολογώ κανέναν. Τί θες να σου πώ τώρα Afrotwin; Οτι με την φράση "Δεν τους βαζουμε εμείς όλους σε ένα καζάνι, μόνοι τους μπαίνουν" πας να βάλεις κι όλους τους μηχανόβιους στο καζάνι των παλαβών; Για μένα μετράει τί άνθρωπος είναι κάποιος, όχι τί δουλειά κάνει ή τι οδηγεί. Τώρα αν με αυτό το μεγάλο post δεν σε αφήνω να "κάνεις την δουλειά σου" ( να καθαρίσεις κανέναν; ) σου ζητώ συγγνώμη...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
den skefteste
τωρα κατι κανεις.
δεσε και το ζωναρι σου , γιατι καπου πιαστηκε και λυθηκε
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τοτε θα επρεπε εδω και 100 χρονια το σωματειο των ΤΑΞΙ να ειχαν για σημα ενα μαυρο φουλαρι....
Καμία αντίρρηση...
Δυστυχώς όμως δεν έχει πάρει ποτέ διαστάσεις στα MME ο θάνατος ενός αδερφού μοτοσικλετιστή από σύγκρουση με ταξί...
Εγώ εκφράζω την άποψή μου, δεδομένων των διαστάσεων που έχει πάρει το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό...
afrotwin
07/10/2005, 12:02
Κοίταξε, στα 20 χρόνια που οδηγεί Θεσ/νίκη δεν προκάλεσε ποτέ ατύχημα & οδηγεί πολύ ψύχραιμα, δεν μάλωσε ποτέ με κανέναν στο δρόμο αν και του έχουν σπάσει τα νεύρα διάφοροι όταν οδηγεί 8-12 ώρες την μέρα. Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός & ούτε χρειάζεται διαφήμιση ο πατέρας μου. Συμφωνώ οτι το 85% των ταξιτζίδων είναι για το άσυλο (τουλάχιστον). Εμένα προσωπικά κανα 2 φορές που κόντεψαν να με σκοτώσουν στο δρόμο δεν ήταν ταξιτζίδες αλλά άλλοι "βιαστικοί" / "δεν γαμείς" / "δεν έγινε και τίποτα ρε φιλαράκι" οδηγοί ΙΧ. Ψυχοπαθείς μηχανόβιους επίσης βλέπω καθημερινά, που προσπαθούν στο κέντρο της πόλης (χωρίς εξοπλισμό) να δούν τί τελικές πιάνει η μηχανή τους...
Τρελοί υπάρχουν παντού. Δεν δικαιολογώ κανέναν. Τί θες να σου πώ τώρα Afrotwin; Οτι με την φράση "Δεν τους βαζουμε εμείς όλους σε ένα καζάνι, μόνοι τους μπαίνουν" πας να βάλεις κι όλους τους μηχανόβιους στο καζάνι των παλαβών; Για μένα μετράει τί άνθρωπος είναι κάποιος, όχι τί δουλειά κάνει ή τι οδηγεί. Τώρα αν με αυτό το μεγάλο post δεν σε αφήνω να "κάνεις την δουλειά σου" ( να καθαρίσεις κανέναν; ) σου ζητώ συγγνώμη...
lipon magkes otan milame sovara na afinoume saxlamares ke iponooumena
ke edo stalker den katigorisame kanenan onomastika ke fisika pantou iparxoun ekseresis
ke fisika o filos motosikletistis mpike monos tou sto kazani afton pou xanoun tin psixremia tous ke kanoun anepanorfota la8i den ton valame emis
opos otan enas taksitzis otan vrizi tin mana mas ston dromo giati ton empodizoume mpeni aftomata sto kazani ton apovrasmaton ke ton gifton den ton vazoume emis
afou mpi o opios dipote sto kazani tote ton krinoume
ke magkes ena exo na po ama den sas kovi i den exete ti na pite min mas ta prizete
den 8a eksigoume ston ka8e enan ti leme
l
opos otan enas taksitzis otan vrizi tin mana mas ston dromo giati ton empodizoume mpeni aftomata sto kazani ton apovrasmaton ke ton gifton den ton vazoume emis
afou mpi o opios dipote sto kazani tote ton krinoume
Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου! Απλά, το "καζάνι των γύφτων & των αποβρασμάτων" έχει λίγο απ΄όλα, εκεί ήθελα να καταλήξω. Έχει και ταξιτζίδες (όχι όλους) και ΙΧίδες (όχι όλους) και μηχανόβιους (όχι όλους) και.. και.. και..
StarSailor
07/10/2005, 12:24
...
Ααα τι έχουμε εδώ? Για τους άλλους ξαμολάμε τους ασκούς τους αιόλου λέγοντας χοντράδες και ανοησίες χωρίς ίχνος σκέψης...αν οι χοντράδες στρέφονται εναντίων μας χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας? Προφανώς έχεις σοβαρή έλλειψη κοινής λογικής και εγκράτιας των παρορμήσεων σου, κοινώς μου φαίνεσαι ένας ακόμα επικίνδυνος από τους πολλούς που κυκλοφορούν. Ηρέμησε τώρα και ξαναδιάβασε λίγο αυτά που έγραψες πιο πάνω, ψυχραιμία μη τρελένεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Δυστυχώς όμως δεν έχει πάρει ποτέ διαστάσεις στα MME ο θάνατος ενός αδερφού μοτοσικλετιστή από σύγκρουση με ταξί...
Ισως επειδη ειναι καθημερινο φαινομενο!
Κατι σαν τις πρωινες εφημεριδες ενα πραγμα....
afrotwin
07/10/2005, 12:36
asxeta me merikou ili8ious edo mesa pou den kseroun ti lene
to 8ema ine oti mpori na ginoun diafora iparxi periptosi afti i fasi na dinamitisi katastasis ke na doume ke ala peristatika metaksi taksitzidon dipsasmenon gia ekdikisi ke mixanovion
gia afto na exete to nou sas stous dromous
na prosexete
prosopika lipame giati aftos o an8ropos skoto8ike gia to tipota ke 8a lipsi apo tin ikogenia tou ke tous agapimenous tou gia mia aperiskepsia
ke lipame ke ton filo motosikletisti giati evale stous omous tou megalo fortio
den iparxi dikio ke adiko se enan skotomo min to vlepete apo aftin tin plevra
apla prospa8iste na to zigisete sosta mesa sas gia na min exoume provlimata
egkite diladi ston an8ropo to oti ine motosikletistis o enas ke taksitzis o alos i mpori na itan alouminas o enas ke tiropitas o alos ine apla ena tixeo gegonos
ke etsi prepi na to doume
Starsailor και Λεωνίδα ξαναγράψτε αυτά ποιο πριν πιο κόσμια....
Πέθανε κάποιος και το έχετε κάνει ανατολικό ζήτημα... λες και είναι ο πρώτος....
:smokin:
Ρε μαγκες
διαβαστε και λιγο πισω απο τις λεξεις.
Ο μοτοσυκλετιστης γαμησε τη ζωη του για εναν μαλακα ηλιθιο κωλογυφτο ταξιτζη.
Ετσι ακριβως ειναι.
Οπως επισης ο ταξιτζης εχασε τη ζωη του για ενα μαλακα ηλιθιο κωλογυφτο μηχανοβιο.
Το νοημα των παραπανω ειναι πως το τιμημα ειναι πολλες φορες πολυ μεγαλο για ψευτοτσαμπουκαδες του δρομου με ασημαντες η σημαντικες αφορμες.
tora an sikosoun kefali prepi na tous mamisoume giati an kolosoume 8a mas patane ston dromo....
Τωρα αυτο δεν το καταλαβα.
Θα πρεπει να κυκλοφοραμε τσαμπουκαλεμενοι απεναντι στους ταριφες για να μη μας καβαλησουν;:confused:
asxeta me merikou ili8ious edo mesa pou den kseroun ti lene
to 8ema ine oti mpori na ginoun diafora iparxi periptosi afti i fasi na dinamitisi katastasis ke na doume ke ala peristatika metaksi taksitzidon dipsasmenon gia ekdikisi ke mixanovion
gia afto na exete to nou sas stous dromous
na prosexete
prosopika lipame giati aftos o an8ropos skoto8ike gia to tipota ke 8a lipsi apo tin ikogenia tou ke tous agapimenous tou gia mia aperiskepsia
ke lipame ke ton filo motosikletisti giati evale stous omous tou megalo fortio
den iparxi dikio ke adiko se enan skotomo min to vlepete apo aftin tin plevra
pla prospa8iste na to zigisete sosta mesa sas gia na min exoume provlimata
egkite diladi ston an8ropo to oti ine motosikletistis o enas ke taksitzis o alos i mpori na itan alouminas o enas ke tiropitas o alos ine apla ena tixeo gegonos
ke etsi prepi na to doume
ΑΦΟΥ & ΜΠΟΡΕΙΣ & ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ
ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ
afrotwin
07/10/2005, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πέθανε κάποιος και το έχετε κάνει ανατολικό ζήτημα... λες και είναι ο πρώτος....
nikolaki ego den apef8ina ton logo se kapion prosopika ke ek ton pragmaton amin8ika epiti8omenos
apo eki ke pera den katalaveno xristo....
afrotwin
07/10/2005, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΑΦΟΥ & ΜΠΟΡΕΙΣ & ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ
ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ
ipa episis oti ama den sas kovi den 8a katsoume na eksigoume ti leme
den fteo ego pou ise xamilis noimosinis ke den katalaves apo tin arxi ti leo
i exis mia prokatalipsi tou tipou o afro ine etsi ke oti leo to vlepis pareksigisimo
malon exis provlima ke asxoloume mazi sou mpas ke katalavoun ki ali san ke esena
dukeandthecity
07/10/2005, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Συγνώμη κ. Sniper,
γιατι "καθάρισες" το post και άφησες το quote του Αφρο στο μήνυμα του starsailor ????
afrotwin
07/10/2005, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Ρε μαγκες
διαβαστε και λιγο πισω απο τις λεξεις.
Ο μοτοσυκλετιστης γαμησε τη ζωη του για εναν μαλακα ηλιθιο κωλογυφτο ταξιτζη.
Ετσι ακριβως ειναι.
Οπως επισης ο ταξιτζης εχασε τη ζωη του για ενα μαλακα ηλιθιο κωλογυφτο μηχανοβιο.
Το νοημα των παραπανω ειναι πως το τιμημα ειναι πολλες φορες πολυ μεγαλο για ψευτοτσαμπουκαδες του δρομου με ασημαντες η σημαντικες αφορμες.
Τωρα αυτο δεν το καταλαβα.
Θα πρεπει να κυκλοφοραμε τσαμπουκαλεμενοι απεναντι στους ταριφες για να μη μας καβαλησουν;:confused:
boxerakia tora iparxi periptosi na fame vrisidia ke xristopanagies mexri ke kamia psili sta fanaria ke ta vriskoun i asfalies....
ke ama mas vroune me tin psixologia tou enoxou 8a mas kavalisoun
giati iparxoun ke i kolimenoi pou vlepoun fatries opos meriki diki mas vlepoun mixanovious etsi ke i taksitzides vlepoun dikous tous
ke den ine diskolo na ginoun diafora enantion mas
ti den katalavenis?
den ine sigouro oti 8a gini tipota ala as imaste ipopsiasmenoi
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Συγνώμη κ. Sniper,
γιατι "καθάρισες" το post και άφησες το quote του Αφρο στο μήνυμα του starsailor ????
Δεν τον πρόλαβα..... τώρα όμως δεν έχει....
Δεν κάθισα να διαβάσω τα πάντα. Μερικές πληροφορίες που μπορώ να σας δώσω είναι ότι ο ταξιτζής ήταν κοντά στα 60 και ο μοτοσυκλετιστής κάτω από 30.
Δεν έριξε κουτουλιά αλλά είχε βγάλει το κράνος και τον χτυπούσε στο κεφάλι με αυτό. Στο τέλος του πέρασε και ένα κατσαβίδι στο σαγόνι που βγήκε από πίσω.
Για την ψυχοσύνθεση του μοτοσυκλετιστή δεν θα πω περισσότερα, αλλά μπορεί και να μην είχε σώας τας φρένας...
Παιδιά μπείτε σε μία γραμμή παρακαλώ...
Τουλάχιστον περιμένετε πρώτα να μάθουμε ακριβώς τι έγινε...
Για την 100% ακρίβεια των παραπάνω περιμένω κι εγώ να δω τις ειδήσεις...
dukeandthecity
07/10/2005, 13:14
κύριοι που κάθεστε και μαλώνετε σαν τα κοκόρια σκεφτήκατε λίγο ΠΟΥ έγινε το όλο σκηνικό. Στην Κέρκυρα πόσους κατοίκους έχει. Και πόσους ταρίφες ?
Ξέρεται άλλες λεπτομέρειες για το γεγονός π.χ. ήταν και οι δύο κάτοικοι του νησιού ή ο μοτοσικλετιστής ήταν απο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα κλπ κλπ.
Μιλάτε για φατρίες ταξιτζήδων και μηχανόβιων στα αστικά κέντρα και σε πόλεις που υπάρχει ανωνυμία. Αν και οι δύο είναι Κερκυραίοι δεν θα γνωρίζονταν έστω και φατσικά μεταξύ τους ????
Για ένα λυπηρό συμβάν που έγινε σήμερα το πρωί είναι λίγο νωρίς να σηκώνουμε λάβαρα επανάστασης. καθίστε να μάθουμε περισσότερα και λογομαχούμε όσο θέλουμε.
afrotwin
07/10/2005, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Δεν κάθισα να διαβάσω τα πάντα. Μερικές πληροφορίες που μπορώ να σας δώσω είναι ότι ο ταξιτζής ήταν κοντά στα 60 και ο μοτοσυκλετιστής κάτω από 30.
Δεν έριξε κουτουλιά αλλά είχε βγάλει το κράνος και τον χτυπούσε στο κεφάλι με αυτό. Στο τέλος του πέρασε και ένα κατσαβίδι στο σαγόνι που βγήκε από πίσω.
Για την ψυχοσύνθεση του μοτοσυκλετιστή δεν θα πω περισσότερα, αλλά μπορεί και να μην είχε σώας τας φρένας...
ti les re tote afti ixan proigoumena i prokite gia sxizofreni tipo me moto....
:uplate: :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
κύριοι που κάθεστε και μαλώνετε σαν τα κοκόρια σκεφτήκατε λίγο ΠΟΥ έγινε το όλο σκηνικό. Στην Κέρκυρα πόσους κατοίκους έχει. Και πόσους ταρίφες ?
Ξέρεται άλλες λεπτομέρειες για το γεγονός π.χ. ήταν και οι δύο κάτοικοι του νησιού ή ο μοτοσικλετιστής ήταν απο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα κλπ κλπ.
Μιλάτε για φατρίες ταξιτζήδων και μηχανόβιων στα αστικά κέντρα και σε πόλεις που υπάρχει ανωνυμία. Αν και οι δύο είναι Κερκυραίοι δεν θα γνωρίζονταν έστω και φατσικά μεταξύ τους ????
Για ένα λυπηρό συμβάν που έγινε σήμερα το πρωί είναι λίγο νωρίς να σηκώνουμε λάβαρα επανάστασης. καθίστε να μάθουμε περισσότερα και λογομαχούμε όσο θέλουμε.
και οι δύο Κερκυραίοι
adam_tsouk
07/10/2005, 14:22
Sorry, αλλα ό,τι και αν σου έχιε κάνει ο άλλος (από τη στιγμή που είσαι όρθιος και έχεις δύναμη για όλα αυτά) τότε το παληκάρι καλύτερα να μπει και να μείνει μέσα!
και οι δύο Κερκυραίοι
Ε τοτε ειχαν διαφορες για κτηματα:sick:
stavrogin
07/10/2005, 15:35
Δεν ξερω πιανου ηταν η ευθηνη,πιθανων να ξεφευγει απο ενα καυγα του δρομου. Αλλα μιας και ειπαμε για καυγαδες του δρομου θα πω αυτο:
Iσως το να κανει κανεις την κοτα και να το βαζει στα ποδια σε μια ατυχη συναντηση-τσαμπουκα,να ειναι το πιο εξυπνο πραγμα που μπορει να κανει.
Μου χει μεινει στην μνημη η προκληση πτωσης ενος TDM(αν θυμαμε) και ο ακρωτιριασμος των επιβατων απο ιχ αλοδαπου μετα απο λογομαχια στο δρομο.
Πρεπει εμεις να διαλεγουμε τη στιγμη που θα συγκρουστουμε και οχι να μας διαλεγει η στιγμη.
Ας εχουμε το νου μας λιγο παραπανω με τους ταριφες, μπορει και να παιξει κατι απο κανενα θερμοκεφαλο.Και μην ξεχναμε οτι η δουλεια τους ειναι για πολυ γερα νευρα,οι πιο πολλοι ειναι καμενοι.
alximistis
07/10/2005, 16:00
Ώπα παίδες... χαλαρώστε!
Πριν κρίνουμε την αντίδραση του μοτοσυκλετιστή, να δούμε το ζήτημα λίγο... απομακρυσμένα.
Πριν μερικούς μήνες κόντεψα να κάνω το ίδιο και όλως τυχαίως με ταξιτζή, αλλά στην Αθήνα.
Βγήκε με κόκκινο από στενό στην πατησίων νύχτα. Πλακώθηκα στα φρένα και ως εκ θάυματος το ΧΤάκι μου τα κατάφερε.
Ο μάγκας την "έκανε" αλλά τον πρόλαβα στο φανάρι. κατέβηκα με το κράνος στο χέρι και είδα μπροστά μου έναν 60άχρονο που έτρεμε!
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν τον χτύπησα! Θα τον σκότωνα γέρο άνθρωπο!
Κι αυτό είναι το ζήτημα για εμένα. Ότι και να έκανε ο άλλος, όποια μαλακία, χτυπάς έτσι έναν άνθρωπο;
Κι αν τον σκοτώσεις, όπως έγινε στην Κέρκυρα; Θα φέρεις βάρος ότι πήρες μια ζωή;
Αφήστε όλα τ' άλλα στην άκρη. Πόσο αλήτες είναι οι ταξιτζήδες, τι κάνουν, κ.λπ.
Αφαιρείς έτσι μια ζωή;;;;;;;;;
Για την ιστορία του πράγματος, ο ταξιτζής στην Κέρκυρα ήταν 65 ετών!
Θα χτυπάγατε και θα σκοτώνατε τον παπού σας;;;;;;
Αν θέλετε να θίξετε κάποιον, χώστε τα στον Αντ1 και τον τρόπο που το κάλυψε...
whiteran
07/10/2005, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
.......... έχασε τη ζωή του ο άνθρωπος από έναν άλλο μάγκα του κώλου και εμείς τον κοσμούμε με όμορφα επίθετα
+1
.........
L.A.x6x9x
07/10/2005, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
παντως οπως βλεπω τα μμε κανουν μια χαρα τη δουλεια τους .....
αν δεν ηταν δηλαδη ταξιτζης ο τυπος και ηταν ενας απλος πολιτης θα γινοταν τοσο θεμα η αν συνεβαινε το αντιθετο που εχει συμβει παρα πολλες φορες θα γινοτανε τοσος ντορος στη τηλεοραση....βρηκανε θεμα που θα κανει ντου και το ξαμωλησανε....τωρα το τι εγινε εκει το ξερουν μονο οι συμμετεχοντες και η περετερω αναλυση δεν βγαζει πουθενα παντου υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι μη τους βαζουμε ολους στο κουβα .....
ετσι μπραβο :MME μαμιεσται !
Αφου δεν ξερουμε δεν ηδαμε ειδαμε ότι και να πουμε είναι περιττο.
Ασε που ολοι μας λιγο πολυ εχουμε ερθει στην παρομοιες καταστασης με τον μοτοσυκλετιστη (εγω παντως πααρα πολλες ασχετος οχηματος που οδηγω & ασχετος «αντιπαλου» ειδικα με γερους τωρα πως κρατηθηκα) οπότε δεν χρειαζονται περαιτερω σχολια παρα μονον κριμα ….. και για τους δυο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από L.A.x6x9x
ετσι μπραβο :MME μαμιεσται !
tora pali tous bazoume olous sto idio kazani...uparxoun kai autoi pou kanoun sosta thn douleia tous!
mhn bgazoume etsi sumperasmata toso grhgora!
:wave2:
kawasaki ZX-12
08/10/2005, 03:10
ρε παιδια τι σηζητατε ειδε κανεις ειδησεις?
καταρχην δεν ηταν μηχανοβιος αυτος και κατα δευτερον δεν το σκοτωσε!!!
ο τυπος ηταν υπαλληλος φυλακων ητανε μεθυσμενος και ο ταριφας του ειπε οτι δεν τον παιρνει εφυγε και γυρισε μετα με εναν γνωστο του και τον εδειρε οποτε τι σηζητατε τωρα????????????
καμια σχεση!!!!!!!!!
στις ειδησεις των 12 τα εδειξε :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
ρε παιδια τι σηζητατε ειδε κανεις ειδησεις?
καταρχην δεν ηταν μηχανοβιος αυτος και κατα δευτερον δεν το σκοτωσε!!!
ο τυπος ηταν υπαλληλος φυλακων ητανε μεθυσμενος και ο ταριφας του ειπε οτι δεν τον παιρνει εφυγε και γυρισε μετα με εναν γνωστο του και τον εδειρε οποτε τι σηζητατε τωρα????????????
καμια σχεση!!!!!!!!!
στις ειδησεις των 12 τα εδειξε :wave2:
FORZA ΜΜΕ!!!!
FestoNero
09/10/2005, 02:49
Τρελη παραπληροφορηση!!
Αλλαζει καποιος τον τιτλο τωρα;
ωραία. βρήκαμε την άκρη...
DrIoannis
09/10/2005, 21:20
Τι να κανω εγω τωρα.2-3 σταθμοι πρωι και μεσημερι αυτο αναφερανε.Το βραδυ δεν ειδα ειδησεις.Α ρε ραδιο αρβηλα.
afrotwin
10/10/2005, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ώπα παίδες... χαλαρώστε!
Πριν κρίνουμε την αντίδραση του μοτοσυκλετιστή, να δούμε το ζήτημα λίγο... απομακρυσμένα.
Πριν μερικούς μήνες κόντεψα να κάνω το ίδιο και όλως τυχαίως με ταξιτζή, αλλά στην Αθήνα.
Βγήκε με κόκκινο από στενό στην πατησίων νύχτα. Πλακώθηκα στα φρένα και ως εκ θάυματος το ΧΤάκι μου τα κατάφερε.
Ο μάγκας την "έκανε" αλλά τον πρόλαβα στο φανάρι. κατέβηκα με το κράνος στο χέρι και είδα μπροστά μου έναν 60άχρονο που έτρεμε!
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν τον χτύπησα! Θα τον σκότωνα γέρο άνθρωπο!
oxi re pedi mou den ton xtipas
pas konta tou ke me poli glikia naziariki foni san aerosinodos pou ir8e na sou foresi tin kapota
tou les: signomi mporo na do to diploma sas..
ke otan to vgali to arpazis to skizis ke fevgis...
apla pramatakia:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oohhh shit....tzampas xi8yke toso melani.....xo xo xo
ma kamia sxesi milame......
AINTE RADIO-ARBYLA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To allo to 3erete ? H Kriti boulia3e leei, kai fenete mono o Psiloriths twra ! Nai re eilikrina, to akousa sto radiofono molis twra.....
:eyepop:
:rotflmao:
makis206
11/10/2005, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
To allo to 3erete ? H Kriti boulia3e leei, kai fenete mono o Psiloriths twra ! Nai re eilikrina, to akousa sto radiofono molis twra.....
Ναί ρε, καλά λένε δέν είναι ράδιο-αρβύλα, εγώ σας βεβαιώνω που βρίσκομαι στην ταράτσα του ....μπρλουμ μπρλουμ πλουπ πλουπ πλουπ πλουπ..................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
HEEEEElp ! :p
Paei o Makis paidia Pnigike hdh !!! :rotflmao: :rotflmao:
Am...sas ta lega egw.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναί ρε, καλά λένε δέν είναι ράδιο-αρβύλα, εγώ σας βεβαιώνω που βρίσκομαι στην ταράτσα του ....μπρλουμ μπρλουμ πλουπ πλουπ πλουπ πλουπ..................