View Full Version : αλλαγη μοτο
witchking
01/08/2013, 10:27
καλημερα παιδια.ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι.ειμαι 25 ετων και κατοχος σκουτερ 300κυβικων.απο παντα μου αρεσαν οι μηχανες αλλα παντα κατεληγα σε σκουτερ.οποτε τωρα νομιζω πως ηρθε η ωρα να φυγω απτο σκουτερ και να παω σε μοτοσυκλετα.βαρεθηκα τα πλαστικα να τριζουν,το γκαζι φρενο και γενικα θελω να αλλαξω κατηγορια.το μοντελο που σκεφτομαι και μου αρεσει αρκετα ειναι το kawasaki er-6n και ειναι μεσα στα πλαισια των χρηματων που μπορω να διαθεσω(μιλαω για μτχρ παντα, μοντελο 06-08).να πω οτι οι μετακινησεις μου ειναι παντα με μηχανη.η αποψη σας ποια ειναι?ευχαριστω εκ των προτερων.
AristidisZ
01/08/2013, 10:30
αν χρησιμοποιείς για παντού και για τα πάντα μηχανή, εγώ θα έλεγα όχι γυμνό
παίζει ρόλο φυσικά και το που και πως θα το χρησιμοποιείς
Black Diamond
01/08/2013, 11:15
εγώ θα σου έλεγα βουρ στον πατσά.
με γυμνό και 2 ταξίδια έκανα,και βόλτες στριφτερές και απ'ολα. Για μέσα στην πόλη βέβαια με καθημερινή χρήση ίσως σε κουράσει σχετικά με το σκούτερ. Σκέψου τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις και θα υπάρξει πολύς κόσμος να σου προτείνει αντίστοιχα μοντέλα. Αν βέβαια σου έκατσε το συγκεκριμένο, να το δοκιμάσεις και προσωπικά πιστεύω θα το γουστάρεις.
Pan (dvs)
01/08/2013, 14:42
Ρε γιατι δεν ακους?Bandit 650:beer:
HelenKoR
01/08/2013, 14:48
Ανάλογα την χρήση που θα του κάνεις. Δεν έχει τους χώρους του σκούτερ και το καλοκαίρι μέσα στην κίνηση θα σε ζορίσει λιγάκι. Κατα τα άλλα φαίνεται πολύ καλή επιλογή!
Billymuse
01/08/2013, 18:16
Ρε γιατι δεν ακους?Bandit 650:beer:
ιουυυ φυσικά και όχι για αρχή πες για λόγους ομορφίας σε σχέση με το kawa :p
witchking
02/08/2013, 13:51
αν χρησιμοποιείς για παντού και για τα πάντα μηχανή, εγώ θα έλεγα όχι γυμνό
παίζει ρόλο φυσικά και το που και πως θα το χρησιμοποιείς
εσυ φιλε τι θα προτεινες?ξαναλεω οτι απο μοτοσυκλετα δεν γνωριζω.απλα το συγκεκριμενο το ειχε ενας φιλος και τον ειχε βολεψει πολυ.
AristidisZ
02/08/2013, 13:53
εσυ φιλε τι θα προτεινες?ξαναλεω οτι απο μοτοσυκλετα δεν γνωριζω.απλα το συγκεκριμενο το ειχε ενας φιλος και τον ειχε βολεψει πολυ.
μιας και σε πετύχαμε, για πες τι διαδρομές κάνεις καθημερινά :)
witchking
02/08/2013, 13:55
εγώ θα σου έλεγα βουρ στον πατσά.
με γυμνό και 2 ταξίδια έκανα,και βόλτες στριφτερές και απ'ολα. Για μέσα στην πόλη βέβαια με καθημερινή χρήση ίσως σε κουράσει σχετικά με το σκούτερ. Σκέψου τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις και θα υπάρξει πολύς κόσμος να σου προτείνει αντίστοιχα μοντέλα. Αν βέβαια σου έκατσε το συγκεκριμένο, να το δοκιμάσεις και προσωπικά πιστεύω θα το γουστάρεις.
οταν λεω για πολη δεν εννοω κεντρο.απλα οι διαδρομες μου γενικα ειναι με μοτο.σπιτι δουλεια και η οποιαδηποτε βολτα,αυτο εννοω οταν λεω για συχνη χρηση.εσυ τι αλλο θα προτεινες?
witchking
02/08/2013, 13:56
μιας και σε πετύχαμε, για πες τι διαδρομές κάνεις καθημερινά :)
οι διαδρομες μου ειναι σπιτι δουλεια και οταν παω εξω για βολτα και τα λοιπα.
AristidisZ
02/08/2013, 13:57
οταν λεω για πολη δεν εννοω κεντρο.απλα οι διαδρομες μου γενικα ειναι με μοτο.σπιτι δουλεια και η οποιαδηποτε βολτα,αυτο εννοω οταν λεω για συχνη χρηση.εσυ τι αλλο θα προτεινες?
δεν έχει να κάνει με το τι έχω να προτείνω εγώ, αν π.χ. το πήγαινε - έλα σου καθημερινά είναι 10 χλμ για δουλειά και είναι σε "κλειστή διαδρομή", θα σου λεγα ότι το γυμνό θα σε κουράσει να τη κάνεις κάθε μέρα
αν βγαίνεις Αττική Οδό ή εθνική, αλλάζει το πράμα
witchking
02/08/2013, 14:07
δεν έχει να κάνει με το τι έχω να προτείνω εγώ, αν π.χ. το πήγαινε - έλα σου καθημερινά είναι 10 χλμ για δουλειά και είναι σε "κλειστή διαδρομή", θα σου λεγα ότι το γυμνό θα σε κουράσει να τη κάνεις κάθε μέρα
αν βγαίνεις Αττική Οδό ή εθνική, αλλάζει το πράμα
γενικα κυκλοφορω και σε ανοιχτουσ και σε κλειστους δρομους,δεν εχω ι.χ και οπως καταλαβαινεις οπουδηποτε παω ειναι με μοτο.για τετοιες περιπτωσεις τι μηχανη θεωρειται εξυπηρετικη?
AristidisZ
02/08/2013, 14:09
κατά την άποψή μου on - off
αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :beer:
Pan (dvs)
02/08/2013, 14:14
ιουυυ φυσικά και όχι για αρχή πες για λόγους ομορφίας σε σχέση με το kawa :p
Το ομορφο και το ασχημο ,οπως το καλο η το κακο (και παει λεγοντας) ειναι σχετικο.Αρα τα επιχειρηματα μου ειναι περιτα ετσι και αλλιως.
Η απαντηση μου στον witchking ειναι συνεχεια καποιας αλλης συζητησης.
witchking
02/08/2013, 14:18
κατά την άποψή μου on - off
αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :beer:
ευχαριστω για την βοηθεια.παντως το er6 το ψηνω ασχημα..θα δειξει..χαχα
AristidisZ
02/08/2013, 14:18
ευχαριστω για την βοηθεια.παντως το er6 το ψηνω ασχημα..θα δειξει..χαχα
μαζί σου, πάντα κοιτάμε ότι μας αρέσει πρώτα, και καλά κάνεις και εσύ
αν μπορείς να κρατήσεις το σκούτερ σου, θα με θυμηθείς ;)
ironcross
08/08/2013, 10:21
καλημερα μαγκες!sorry που διακοπτω αλλα ειμαι σε ενα διλλημα...! απο μηχανες δεν ξερω παρα πολλα!Στην κατοχη μου εχω μια παπια και σκεφτομαι κανα 500αρι η' 600αρι αργοτερα!
εχω 2 στο μυαλο μου.. honda cb500x η' yamaha xtx660!
τι μου προτεινετε?
mixalhsCr
08/08/2013, 10:40
xtx και καλες σουζες να εχεις ! :a014:
ironcross
08/08/2013, 10:50
χαχαχα...δεν κανω τετοια εγω :p:nono:
mixalhsCr
08/08/2013, 10:52
χαχαχα...δεν κανω τετοια εγω :p:nono:
Ελα τωρα αφου σε εχω δει εξω απο το γηπεδο του ΠΑΟΚ να ξυνεις το φαναρι του yamahaa!
ironcross
08/08/2013, 11:01
χαχαχα...και μετα να τρωω καπακι ε??παντα προσεκτικος και εκει που μπορεις το ανοιγεις..τωρα θα με πεις ποσο να ανοιξει μια παπια??
νταξει οσο ανοιξει..τις προαλλες ανεβηκα σε ενα χτχ με εναν φιλο πιασαμε κανα 150αρι με κοπικανε τα ποδια..:eek:
νταξει ειναι μεχρι να το συνηθισεις!
απλα κατι κανουργιο στυλ on-off με καινουργια τεχνολογια abs και σχετικα χαμηλη καταναλωση (απο οτι λενε)
η' κατι ποιο μεγαλο και αλητικο??