View Full Version : μεταβίβαση motocross
η μεταβίβαση μιας Motocross μοτοσυκλέτας πως γίνεται;
δεδομένου ότι δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας η μεταβίβαση γίνεται με μια υπεύθυνη δήλωση του πωλητή και τα χαρτιά αγοράς, σωστά;
εαν έχουν χαθεί τα χαρτιά αγοράς (είναι 2ο, 3ο 13ο χέρι) τι γίνεται τότε;
στην υπεύθυνη δήλωση υπάρχει κάποιο "στάνταρ" κείμενο που πρέπει να γραφτεί;
menelaos46
02/08/2013, 20:50
Δεν τα θυμάμαι και καλά ρε συ έχει χρόνια που είχα αλλά νομίζω μία υπεύθυνη δήλωση είχαμε κάνει τότε και κάποια έγγραφα της μοτ/τας πήρα μαζί.
Καλό είναι να πάρεις αριθμό πλαισίου και να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία για την προέλευση της μοτο.
Δεν τα θυμάμαι και καλά ρε συ έχει χρόνια που είχα ...
γέρασες!
menelaos46
02/08/2013, 20:54
γέρασες!
Θνητός κι εγώ...
SHOOTER045
02/08/2013, 23:29
Δεν τα θυμάμαι και καλά ρε συ έχει χρόνια που είχα αλλά νομίζω μία υπεύθυνη δήλωση είχαμε κάνει τότε και κάποια έγγραφα της μοτ/τας πήρα μαζί.
Καλό είναι να πάρεις αριθμό πλαισίου και να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία για την προέλευση της μοτο.
αν εχουν χαθει τα πρωτα χαρτια αγορας τα ψαχνεις με αρ παλισιου-κινητηρα απο αντ/πεια
αλλα και μια υπευθυνη δηλωση του τυπου-εγω ο ταδε πουλησα το μηχανακι μαρκας ταδε κυβικα εκεινα με αρ πλαισιου και αρ κινητηρα στον ταδε εναντι του ταδε ποσου-εισαι καλυμενος,μην το χασεις μετα και αυτο ετσι?????????/
αν εχουν χαθει τα πρωτα χαρτια αγορας τα ψαχνεις με αρ παλισιου-κινητηρα απο αντ/πεια
αλλα και μια υπευθυνη δηλωση του τυπου-εγω ο ταδε πουλησα το μηχανακι μαρκας ταδε κυβικα εκεινα με αρ πλαισιου και αρ κινητηρα στον ταδε εναντι του ταδε ποσου-εισαι καλυμενος,μην το χασεις μετα και αυτο ετσι?????????/
άρα μονο με την υπεύθυνη δήλωση κάνεις δουλεια!;
SHOOTER045
03/08/2013, 01:07
κατοχυρωμενος εισαι
οτι και να γινει αφου υπογραφει ο αλλος