View Full Version : Ρίχτε ιδέες για αγορά μοτοσικλέτας
devil's animal
07/08/2013, 11:01
παρε ενα ΧΤ 600 εκει μωρε να κανεις την δουλεια σου...
σιγα την πυρηνικη φυσικη...:a09:
Για γρήγορη νυχτερινή βόλτα, καταδρομική και καλοκαιρινή, ένα είναι το μηχανάκι......
297076
Με τέτοιο κυκλοφορεί και ο batman :tooth: :tooth: :tooth:
Με τέτοιο κυκλοφορεί και ο batman :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν ξέρω για τον ΒΑΤΜΑΝ αλλά μεγαλύτερο κινητήρα από αυτόν έχω δει σε φορτηγά και κάτι 2πλάνα του Α' ΠΠ.... :yuck:
AristidisZ
07/08/2013, 12:31
Δεν ξέρω για τον ΒΑΤΜΑΝ αλλά μεγαλύτερο κινητήρα από αυτόν έχω δει σε φορτηγά και κάτι 2πλάνα του Α' ΠΠ.... :yuck:
πάντα υπάρχουν περιθώρια
297098
297097
297099
guzzistas
07/08/2013, 12:37
όχι σκέψεις κάνω πάνω σε κάτι που έχω δει...
ο κινητήρας V ειναι αλλά έχει και σημασία πως την τηράς...
297061you see? :a09:
Προχώρα... είμαστε και γείτονες :D
ξεμαστουρωσες? :lol:
:plaf:
αν έλαβες τα λεφτά σου εσύ και όχι άλλος, μαστουρωμένος είμαι ακόμα.
:lol:
el_hymador
07/08/2013, 13:29
Προχώρα... είμαστε και γείτονες :D
έτσι λέω...
Breva 750
πιο understatement και low profile πεθαίνεις...
297104
έτσι λέω...
Breva 750
297104
Αντί για ιδέα να σου ρίξω ένα μπουκέτο να συνέλθεις;
el_hymador
07/08/2013, 13:39
Ρε αφήστε τις προκαταλήψεις σας κατά μέρος... το μηχανάκι είναι μια χαρά, έχω οδηγήσει το V7 που είχε τον ίδιο κινητήρα και σε βάζει σε απίστευτο mood, ούτε που σε νοιάζει αν σε περνάνε ΚΤΕΛ, ΔΧ φορτηγά 25αετίας, παγετώνες κτλ-κτλ. Τρομερή αίσθηση όπως όλα τα Guzzi άλλωστε, ντούπου ντούπου το μοτέρ (πλίτσι - πλιτσι το λαδάκι θα συμπληρώσει ο κακεντρεχής) πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα μια χαρά (με τόσα άλλογα βέβαια...ε, οκ...) ότι πρέπει είναι.
Ρε αφήστε τις προκαταλήψεις σας κατά μέρος... το μηχανάκι είναι μια χαρά, έχω οδηγήσει το V7 που είχε τον ίδιο κινητήρα και σε βάζει σε απίστευτο mood, ούτε που σε νοιάζει αν σε περνάνε ΚΤΕΛ, ΔΧ φορτηγά 25αετίας, παγετώνες κτλ-κτλ. Τρομερή αίσθηση όπως όλα τα Guzzi άλλωστε, ντούπου ντούπου το μοτέρ (πλίτσι - πλιτσι το λαδάκι θα συμπληρώσει ο κακεντρεχής) πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα μια χαρά (με τόσα άλλογα βέβαια...ε, οκ...) ότι πρέπει είναι.
To βάρος ξέχασες, οτι ανοιγεις το γκάζι και στρίβει μόνο του, κι αν σου αρέσουν τόσο πολύ έλα μια μέρα στο μπαλκόνι μου να τα χαζεύεις στη ράμπα του Φρατζέσκου...
(για τα ηλεκτρικά ούτε εγώ μίλησα)
catmaster
07/08/2013, 13:48
Κώστα περί ορέξεως διαφορετικότητας και άλλων δαιμονίων ουδείς λόγος εννοείται ... τον παράγοντα χώμα που είχες βάλει στο άνοιγμα του Thread που τον "κολλάς" στην breva ;;
:wave2:
Κώστα περί ορέξεως διαφορετικότητας και άλλων δαιμονίων ουδείς λόγος εννοείται ... τον παράγοντα χώμα που είχες βάλει στο άνοιγμα του Thread που τον "κολλάς" στην breva ;;
ε... καπως θα πρεπει να το σκεπασει...:lol:
Φίλος αν ασχολείσαι με την γεωργία και κατ΄επέκταση με οργώματα, φρεζαρίσματα κλπ, το μηχανάκι που διάλεξες είναι τοπ. Του τα χώνει μόνο το "New Holland"
http://www.youtube.com/watch?v=J2ieXMbDLvY.
catmaster
07/08/2013, 13:52
σωστό και αυτό αλλά πέραν της πλάκας στο μηχανάκι "εξέχουν" πράγματα που και ακριβά είναι και εύκολα βρίσκουν κάτω η και στο πλάι (καρίνες ελαιολεκάνες κλπ κλπ ) :wave2:
DimChios
07/08/2013, 13:55
αν έλαβες τα λεφτά σου εσύ και όχι άλλος, μαστουρωμένος είμαι ακόμα.
ας ειναι καλα η κοπελα αλλιως εσυ θα τα βαζες στο ταμειο υπερ ενισχυσεως της χ.α!
έτσι λέω...
Breva 750
297104
:bawl: μλκ μου, πες οτι εψαχνες αφορμη να παρεις μηχανη (ας την πουμε κι ετσι) μετα απο τοσα χρονια και ασε τα περι "καιει το 4Χ4"
Ετσι ετσι, γιατι "μια μοτοσυκλετα πρεπει να εχει χαρακτήρα"
:cry:
τον παράγοντα χώμα που είχες βάλει στο άνοιγμα του Thread που τον "κολλάς" στην breva ;;
ελα ντε? γι αυτο απορούμε ολοι! :confused:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΒΛΑΜΕΝΕ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
σωστό και αυτό αλλά πέραν της πλάκας στο μηχανάκι "εξέχουν" πράγματα που και ακριβά είναι και εύκολα βρίσκουν κάτω η και στο πλάι (καρίνες ελαιολεκάνες κλπ κλπ ) :wave2:
οκ, οπότε θα έχουμε ετοιμάσει από πριν τον λάκο... βαθύς και φαρδύς...
AristidisZ
07/08/2013, 14:00
είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για καταχθώνιο κόλπο του hymador
σας πέταξε το τυράκι με το γκούζι, και όταν βγει και πει ότι πήρε v-strom θα αρχίσετε όλοι:
πάλι καλά, ευτυχώς, καλή επιλογή κλπ
theofilos888
07/08/2013, 14:04
Μήπως θέλει tdm ο άνθρωπος και ντρέπεται να το πεί...... :D
DimChios
07/08/2013, 14:06
είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για καταχθώνιο κόλπο του hymador
σας πέταξε το τυράκι με το γκούζι, και όταν βγει και πει ότι πήρε v-strom θα αρχίσετε όλοι:
πάλι καλά, ευτυχώς, καλή επιλογή κλπ
μακαρι αλλα μην ελπιζεις! :(
Μήπως θέλει tdm ο άνθρωπος και ντρέπεται να το πεί...... :D
αμα ειναι και γινει ετσι πειτε να τον διαγραψω απο το fb
:cry:
theofilos888
07/08/2013, 14:14
Άμα είναι να πάς σε ιταλικό μία είναι η λύση http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3925853/
el_hymador
07/08/2013, 14:15
Άκη σημείωσα ότι και street δεν αποκλείονται, μιλάμε για διάσχιση σχετικά καλών χωματόδρομων για 500 μέτρα - 1 χιλιόμετρο, αυτά με λίγη προσοχή και ένα ss τα κάνει
el_hymador
07/08/2013, 14:18
:cry::bawl:
guzzistas
07/08/2013, 14:19
Οταν θα κάνεις γενικό σέρβις με 50 ευρουδάκια να δω τι θα σου λένε... :cool:
Ασε που αν βαρεθείς, το κάνουμε cafe racer, scrambler ή ότι άλλο γουστάρεις... να τρέχουν τα σάλια.
Σε αυτό πήγε το μυαλό μου αρχικά αλλά το θέμα ειναι αυτό δεν το βρίσκεις 2000. Το βρίσκεις?
Εμένα πάντως μΕ αρέσει το breva.
Αλλά πιο πολύ με αρέσει το classic. :look:
(Έχει και περισσότερες off road δυνατότητες :lol:)
297105
Tόσο μαντέμι δεν έχω ξαναδεί πάνω σε μοτοσακό...
AristidisZ
07/08/2013, 14:44
Tόσο μαντέμι δεν έχω ξαναδεί πάνω σε μοτοσακό...
αυτό είναι υποννοούμενο ότι εκτός από
cafe racer, scrambler ή ότι άλλο γουστάρεις γίνεται και ξυλόσομπα ;
αυτό είναι υποννοούμενο ότι εκτός από γίνεται και ξυλόσομπα ;
Δεν ξέρω αλλά του έχω έτοιμο και τον δρόμο που θα πάει βόλτα....
297107
guzzistas
07/08/2013, 15:10
el_hymador
07/08/2013, 15:10
Εγώ ξέρω ότι όσοι το έχουν οδηγήσει (και μερικοί από αυτούς ήταν πύρκαυλοι στριτάδες) έχουν πάθει την πλάκα τους, όχι φυσικά με τα γκάζια και τα στριψίματα αλλά με το πόσο χαλαρωτικό και βολτίσιο είναι...
... το πόσο χαλαρωτικό και βολτίσιο είναι...
Επίσης κι ο μπάφος....
el_hymador
07/08/2013, 15:14
Επίσης κι ο μπάφος....
Λίγο το έχεις να βιώνεις την επίδραση χωρίς τις συνέπειες; Μόνο τις σοκολάτες και τα κανταίφια που θες μετά, πιο οικονομικό βγαίνει το Guzzi!
Λίγο το έχεις να βιώνεις την επίδραση χωρίς τις συνέπειες; Μόνο τις σοκολάτες και τα κανταίφια που θες μετά, πιο οικονομικό βγαίνει το Guzzi!
Join the Marines, see the world, μας έλεγαν... :bawl:
hidefnick
07/08/2013, 15:40
Εγώ ξέρω ότι όσοι το έχουν οδηγήσει (και μερικοί από αυτούς ήταν πύρκαυλοι στριτάδες) έχουν πάθει την πλάκα τους, όχι φυσικά με τα γκάζια και τα στριψίματα αλλά με το πόσο χαλαρωτικό και βολτίσιο είναι...
Για πολύ αργές βόλτες όμως.... Και ξηλώνεις και τους καθρέφτες γιατί α/ κανέις δεν είναι πίσω σου και β/ μετά τα 100-120 δενβ βλέπεις απο τον κραδασμό.
Αν το πάρεις κανένα χιλιάρικο οκ. Μετά κάποιον θα βρεις να το δώσεις 500. Παραπάνω τσιμπάς http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3919368/
AristidisZ
07/08/2013, 15:43
Για πολύ αργές βόλτες όμως.... Και ξηλώνεις και τους καθρέφτες γιατί α/ κανέις δεν είναι πίσω σου και β/ μετά τα 100-120 δενβ βλέπεις απο τον κραδασμό.
Αν το πάρεις κανένα χιλιάρικο οκ. Μετά κάποιον θα βρεις να το δώσεις 500. Παραπάνω τσιμπάς http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3919368/
η ζελατίνα που έχει βάλει ο τύπος απλά δε παίζεται :a015:
Σ' αγαπάω μωρή αδέρφω για τον τρόπο που σκέφτεσαι και σου χαρίζω
https://www.youtube.com/watch?v=AbaNGU1CrXI
https://www.youtube.com/watch?v=95viXxf34-c
εύχομαι να βρεις την Αριάδνη σου και να φτάσεις στην Ιθάκη σου.
AUFGEBRACHT
07/08/2013, 18:32
H κόρη του Μίνωα τι δουλειά έχει στην Ιθάκη;
DimChios
07/08/2013, 19:19
:bawl: μη του δινεις σημασια ρε! απ τα χαπια δε ξερει τι λεει πια! :bawl:
Η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά, αλλά μέχρι να ψάξω στα σκονισμένα πατάρια του μυαλού μου ήθελα κανένα δίωρο και μία ώρα μέχρι να ελέγξω τις 2 γραμμές που έγραψα, πάμε στις 3 ώρες που δεν είχα.
Αλλά ρε πστδς άλλη δουλειά δεν είχα και οι δυό σας από το να διορθώνετε τα λάθη του vaska????
DimChios
08/08/2013, 09:26
Η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά, αλλά μέχρι να ψάξω στα σκονισμένα πατάρια του μυαλού μου ήθελα κανένα δίωρο και μία ώρα μέχρι να ελέγξω τις 2 γραμμές που έγραψα, πάμε στις 3 ώρες που δεν είχα.
Αλλά ρε πστδς άλλη δουλειά δεν είχα και οι δυό σας από το να διορθώνετε τα λάθη του vaska????
σ αγαπαμε βρε κουτο!
Αντε, χαπακώσου παλι!
Πάλι καλά, θα μπορουσε να του πει να πιάσει τον μίτο του Μινόταυρου... τον βοιδίσιο...
DimChios
08/08/2013, 09:42
Πάλι καλά, θα μπορουσε να του πει να πιάσει τον μίτο του Μινόταυρου... τον βοιδίσιο...
μίτο δε τη λες τη βοιδόπ...τσα!
:bawl:
μίτο δε τη λες τη βοιδόπ...τσα!
:bawl:
Μαλλον την εχει δει να ξετυλιγεται....
DimChios
08/08/2013, 13:52
Μαλλον την εχει δει να ξετυλιγεται....
μικρός οταν ετρωγε ξύλο λες ε?
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
μικρός οταν ετρωγε ξύλο λες ε?
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Τελικά νομίζω θα σου αφιερώσω κι εσένα μουσικό κομμάτι (και θα γ@μήσουμε το θρεντάκι του ανθρώπου).
AristidisZ
08/08/2013, 15:46
(και θα γ@μήσουμε το θρεντάκι του ανθρώπου).
δε νομίζω να θέλει βοήθεια ο συγκεκριμένος, τα καταφέρνει και μόνος του
Το λοιπόν..
Μετά από μαραθώνιες προσπάθειες ο κύριος πείστηκε να το δείξει το μηχανάκι. Αρχικά νόμιζα ότι το κράταγε κρυμμένο μη τυχόν και πουληθεί. Όλη την Παρασκευή και το Σάββατο προσπαθούσε να τον βρει και ο κύριος ήταν άφαντος. Έδιναν ραντεβού και αυτός έλειπε. Τελικά τον κατάφερε και άνοιξε το μαγαζί Κυριακάτικα λίγο πριν επιστρέψει Θεσσαλονίκη.
Ως εκ' τούτου δεν κατάφερε να το κάνει μια βόλτα ούτε τον άφησε να το βάλει μπροστά γιατί ήταν μέσα στο μαγαζί ανάμεσα σε άλλα.
Απ' όσο κατάφερε να δει είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση.
Δεν φαίνεται να έχει φάει στούκα, δεν είναι ξανα βαμμένο, ούτε έχει βαμμένα μέρη.
Δισκόφρενα χωρίς δόντι, τα τακάκια με ψωμί ακόμα.
Κινητήρας καθαρός, φλάτζες μαμά, βίδες απείραχτες (δεν έχει ανοιχτεί).
Μπότες, ψαλίδια και μαρσπιέ καθαρά από σύρσιμο.
Λάστιχα καινούρια (δεν τον ρώτησα η/α παραγωγής)
Ξέχασε να δει σε τι κατάσταση είναι γρανάζια αλυσίδα.
Κατάφερε και έβγαλε και μερικές φωτό αλλά όχι πολλές γιατί γύρω γύρω είχε άλλα παρκαρισμένα. Θα στις στείλω όταν τις πάρω και εγώ.
Γενικά μου είπε πως αξίζει και αν ενδιαφέρονταν ο ίδιος για το συγκεκριμένο θα το έπαιρνε. Το μηχανάκι δεν έχει κάτι δραματικό επάνω του που να σε αποτρέπει να ασχοληθείς με την αγορά του.
Να σημειώσω ότι γκουρού δεν είναι αλλά δεν είναι και άσχετος. Έχει μηχανή αρκετά χρόνια και έχει γνώσεις. Αν ήταν βαμμένο θα το καταλάβαινε αμέσως όπως και αν είχε ανοιχτεί ο κινητήρας. Το άσχημο είναι ότι όχι μόνο δεν μπόρεσε να το κάνει μια βόλτα αλλά ούτε να το βάλει μπροστά να το ακούσει. Ξέρω ξέρω, βασικότατο αλλά 2 μέρες τον κυνηγούσε και επειδή του τα σκότισε o τύπος άνοιξε Κυριακή, αλλιώς δεν θα είχαμε ούτε αυτά τα λίγα.
ego_o_idios
11/08/2013, 23:49
Το λοιπόν... το Vitara με έχει ξεκ*λιάσει στις βενζίνες και χρειάζομαι ένα μηχανάκι οικονομικό σε όλα του, δηλαδή και σε κατανάλωση και σε συντήρηση, για προσωπική μετακίνηση και για δουλειά. Να μπορεί να πάει μια Εθνική αξιοπρεπώς και... αυτά, τελικές, στριψίματα, στιψίματα κτλ-κτλ στα @@δια μου...α, θα χρειαστεί να μπαίνει και σε χωματάκι (λίγο εώς πολύ λίγο) oπότε τα on-off προηγούνται αλλά και σε streetοειδές δεν λέμε όχι. Αν μια παράμετρος πέραν της οικονομίας μπαίνει σχετικά ψηλά αυτή είναι της άνεσης, μην πιάνεται και ο κ*λος μου γέρος άνθρωπος.
Επειδή λοιπόν πρώτη φορά ψωνίζω μηχανάκι εντελώς χρηστικά, για ρίχτε καμία ιδεά μπας και μου διαφεύγει κάτι... προς το παρόν κοιτάω Freewind, XT 600, KLR 650, τέτοια πράγματα...
α ναι, φράγκα βια 1500 ευρά...
katarxin mixanaki na pigeni mono ef8ia den iparxi prepi na strivi
ke defteron afta pou perigrafis den ine mixanes i katara tou distixismenou ine
ke ama den exis lefta apetisis miden