Bradipous
12/08/2013, 15:52
Ο λογος για την παρακατω εταιρια: http://www.zeromotorcycles.com/
Δεν την ειχα υποψην μεχρι που "επεσα" τυχαια σε ενα βιντεο στον σωληνα οπου πρωταγωνιστουσε σε off road διαδρομη μοντελο της εν λογο εταιριας.
Περασαν τα πρωτα δευτερολεπτα και το μονο που ακουγα ηταν ο αερας και ο θορυβος απο τις ροδες στο εδαφος, "γ@μω το μπελλα τους ενα βιντεο της προκοπης δεν μπορουν να κανουν με σωστο ηχο" ηταν η πρωτη μου σκεψη.
Παρολ΄αυτα το τεποζιτο μου φανηκε ενδιαφερον και η μαρκα περιεργη.
Ποτε δεν ειδα ουτε στον δρομο κανενα τετοιο ουτε πηρε το αυτι μου κατι...
Με μια γρηγορη αναζητηση στο διαδυκτιο λοιπον ανακαλυπτω τα εξης:
-Η εταιρια εδραζει στο Αμερικα απο το 2007
-Οι μηχανες της λειτουργουν με ηλεκτροκινητηρες οι οποιοι τροφοδοτουνται απο μπαταρια λιθιου
-Ειναι αρκετα ελαφρυες και τα υλικα κατασκευης καθως και τα περιφεριακα φαινεται ναι ειναι καλης ποιοτητας
-Δεν ειναι τερατα δυναμης αλλα για ηλεκτροκινητα μοιαζουν να ειναι ικανοποιητικα
-Η εταιρια δινει αρκετη διαρκεια ζωης στις μπαταριες των μοτοσακο της
-Απο εμφανιση λιτα χωρις κατι το ιδιαιτερο αλλα συμπαθητικα
-Εχουν τα απολυτως απαραιτητα (ουτε abs ουτε αλλες ηλεκτρονικες πολυτελειες)
-Ειναι ακριβα
Απο την δικη μου οπτικη γωνια μπορω να εντοπισω τα εξης σημαντικα αρνητικα στοιχεια σε κατι τετοιο:
Ποσο αξιοπιστο μπορει να ειναι ενα τετοιο κατασκευασμα (κυριως στα περι ηλεκτρικων του) και ποσο ποιο οικονομικο τελικα οταν η αξια κτησεως του ειναι αρκετα υψηλοτερη απο ενα αντιστοιχο "φυσιολογικο" μοτοσακο και σε περιπτωση που θα χρειαστει αλλαγη μπαταριας (φανταζομαι) θα χρειαζεται μια μικρη περιουσια;
Πιθανον καθολου οικονομικοτερο παρα μονον οικολογικοτερο .
Ισως το σημαντικοτερο να ειναι η απουσια ηχου και κατα συνεπεια αισθησης οτι εισαι σε μοτοσυκλετα.
Αν δε μπορεις να βαλεις πανω την ακραπα σου και να σκας 2-3 ξερογκαζα στο φαναρι τι να το καμεις; :tooth:
Επισης η 2 year limited warranty με προβληματιζει, αρκετα.
Εχει καποιος εμπειρια απο κανενα τετοιο να μας ενημερωσει περαιτερω;
Υ.γ. Αν και φανταζομαι πως δεν κανουν τις τρελες πωλησεις, εχουν προνοησει και για τον shooter045 (http://www.zeromotorcycles.com/fleet/police/)
Δεν την ειχα υποψην μεχρι που "επεσα" τυχαια σε ενα βιντεο στον σωληνα οπου πρωταγωνιστουσε σε off road διαδρομη μοντελο της εν λογο εταιριας.
Περασαν τα πρωτα δευτερολεπτα και το μονο που ακουγα ηταν ο αερας και ο θορυβος απο τις ροδες στο εδαφος, "γ@μω το μπελλα τους ενα βιντεο της προκοπης δεν μπορουν να κανουν με σωστο ηχο" ηταν η πρωτη μου σκεψη.
Παρολ΄αυτα το τεποζιτο μου φανηκε ενδιαφερον και η μαρκα περιεργη.
Ποτε δεν ειδα ουτε στον δρομο κανενα τετοιο ουτε πηρε το αυτι μου κατι...
Με μια γρηγορη αναζητηση στο διαδυκτιο λοιπον ανακαλυπτω τα εξης:
-Η εταιρια εδραζει στο Αμερικα απο το 2007
-Οι μηχανες της λειτουργουν με ηλεκτροκινητηρες οι οποιοι τροφοδοτουνται απο μπαταρια λιθιου
-Ειναι αρκετα ελαφρυες και τα υλικα κατασκευης καθως και τα περιφεριακα φαινεται ναι ειναι καλης ποιοτητας
-Δεν ειναι τερατα δυναμης αλλα για ηλεκτροκινητα μοιαζουν να ειναι ικανοποιητικα
-Η εταιρια δινει αρκετη διαρκεια ζωης στις μπαταριες των μοτοσακο της
-Απο εμφανιση λιτα χωρις κατι το ιδιαιτερο αλλα συμπαθητικα
-Εχουν τα απολυτως απαραιτητα (ουτε abs ουτε αλλες ηλεκτρονικες πολυτελειες)
-Ειναι ακριβα
Απο την δικη μου οπτικη γωνια μπορω να εντοπισω τα εξης σημαντικα αρνητικα στοιχεια σε κατι τετοιο:
Ποσο αξιοπιστο μπορει να ειναι ενα τετοιο κατασκευασμα (κυριως στα περι ηλεκτρικων του) και ποσο ποιο οικονομικο τελικα οταν η αξια κτησεως του ειναι αρκετα υψηλοτερη απο ενα αντιστοιχο "φυσιολογικο" μοτοσακο και σε περιπτωση που θα χρειαστει αλλαγη μπαταριας (φανταζομαι) θα χρειαζεται μια μικρη περιουσια;
Πιθανον καθολου οικονομικοτερο παρα μονον οικολογικοτερο .
Ισως το σημαντικοτερο να ειναι η απουσια ηχου και κατα συνεπεια αισθησης οτι εισαι σε μοτοσυκλετα.
Αν δε μπορεις να βαλεις πανω την ακραπα σου και να σκας 2-3 ξερογκαζα στο φαναρι τι να το καμεις; :tooth:
Επισης η 2 year limited warranty με προβληματιζει, αρκετα.
Εχει καποιος εμπειρια απο κανενα τετοιο να μας ενημερωσει περαιτερω;
Υ.γ. Αν και φανταζομαι πως δεν κανουν τις τρελες πωλησεις, εχουν προνοησει και για τον shooter045 (http://www.zeromotorcycles.com/fleet/police/)