PDA

View Full Version : MotoGP Round 10, Indianapolis , USA

Σελίδες : 1 2 [3]

SuperSonic
21/08/2013, 21:04
Fkol K4

O Στονερ εχει μεγαλο ταλεντο στο θεμα οδηγησης και για αυτο και εχθες ειπα σε αλλο θεμα οτι ειναι εντυπωσιακος
αυτο βεβαια δε σημαινει οτι εχει και τεχνικη,μου θυμιζει ποιο πολυ οδηγο του δρομου που το κατεχει και του εδωσαν την μηχανη και την παει ταπα.

Οδηγος που μου μου αρεσε με καλη τεχνικη και εξισου εντυπωσιακος αλλα με ιδιαιτερο στυλ οδηγησης ηταν ο Makoto Tamada,φανταζομαι τον θυμασαι.

MG-KTiNoS
21/08/2013, 21:30
Fkol K4

O Στονερ εχει μεγαλο ταλεντο στο θεμα οδηγησης και για αυτο και εχθες ειπα σε αλλο θεμα οτι ειναι εντυπωσιακος
αυτο βεβαια δε σημαινει οτι εχει και τεχνικη,μου θυμιζει ποιο πολυ οδηγο του δρομου που το κατεχει και του εδωσαν την μηχανη και την παει ταπα.

298044

ELEOS

fkol k4
21/08/2013, 21:52
@ spi900

Αν και έχω τις ψιλοδιαφωνίες μου με τον έντο, αυτό οφείλεται στο ότι ο έντο εκθειάζει περισσότερο από όσο εγώ πιστεύω πως το αξίζει τον Stoner (τον βάζει πάνω από τους άλλους μεγάλους), ενώ εγώ τον εκθειάζω λιγότερο από ότι αυτός πιστεύει πως θα έπρεπε (τον βάζω ίσα με τους άλλους ως τελικό αποτέλεσμα, αν και τον θεωρώ πιο πηγαίο ταλέντο).

Εν πάσει περιπτώσει πάντως, αν είναι να συγκρίνω με κάποιον σύγχρονο αναβάτη οδηγικά τον Stoner, αυτός θα είναι πάντα ένας από τους Rossi, Lorenzo, Pedrosa και το τελευταίο διάστημα και τον Marquez.
Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έβαζα σε σύγκριση με κάποιον αναβάτη επιπέδου Makoto Tamada, ούτε καν με αναβάτες επιπέδου Carlos Checa, Alex Barros, Marco Melandri, Sete Gibernau που έχουν πάρει και νίκες. Θα το θεωρούσα προσβολή προς το ίδιο το sport. Για τους Biaggi και Capirossi το συζητάμε ίσως (μπααα...), αλλά και αυτοί μπροστά στους παραπάνω δεν έχουν καταφέρει και πολλά, απλά έκαναν μια αξιόλογη και μακρόχρονη καριέρα (και δεν είναι και της ίδιας εποχής).

Όταν κάνω κάποια σύγκριση ικανοτήτων για έναν από αυτούς τους πέντε (Rossi, Lorenzo, Stoner, Pedrosa, Marquez), το κάνω πάντα και μόνο μεταξύ τους, δεν θεωρώ πως κανένας παίζει μπάλα στην παρέα τους (και δεν βλέπω και κανέναν να μπαίνει ακόμα στο team, ίσως τον μικρό Marquez).

SuperSonic
21/08/2013, 22:14
@ spi900

Αν και έχω τις ψιλοδιαφωνίες μου με τον έντο, αυτό οφείλεται στο ότι ο έντο εκθειάζει περισσότερο από όσο εγώ πιστεύω πως το αξίζει τον Stoner (τον βάζει πάνω από τους άλλους μεγάλους), ενώ εγώ τον εκθειάζω λιγότερο από ότι αυτός πιστεύει πως θα έπρεπε (τον βάζω ίσα με τους άλλους ως τελικό αποτέλεσμα, αν και τον θεωρώ πιο πηγαίο ταλέντο).

Εν πάσει περιπτώσει πάντως, αν είναι να συγκρίνω με κάποιον σύγχρονο αναβάτη οδηγικά τον Stoner, αυτός θα είναι πάντα ένας από τους Rossi, Lorenzo, Pedrosa και το τελευταίο διάστημα και τον Marquez.
Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έβαζα σε σύγκριση με κάποιον αναβάτη επιπέδου Makoto Tamada, ούτε καν με αναβάτες επιπέδου Carlos Checa, Alex Barros, Marco Melandri, Sete Gibernau που έχουν πάρει και νίκες. Θα το θεωρούσα προσβολή προς το ίδιο το sport. Για τους Biaggi και Capirossi το συζητάμε ίσως (μπααα...), αλλά και αυτοί μπροστά στους παραπάνω δεν έχουν καταφέρει και πολλά, απλά έκαναν μια αξιόλογη και μακρόχρονη καριέρα (και δεν είναι και της ίδιας εποχής).

Όταν κάνω κάποια σύγκριση ικανοτήτων για έναν από αυτούς τους πέντε (Rossi, Lorenzo, Stoner, Pedrosa, Marquez), το κάνω πάντα και μόνο μεταξύ τους, δεν θεωρώ πως κανένας παίζει μπάλα στην παρέα τους (και δεν βλέπω και κανέναν να μπαίνει ακόμα στο team, ίσως τον μικρό Marquez).

Κοιτα,εμενα ο Στονερ μου αρεσει επειδη ειναι εντυπωσιακος,δεν τον θεωρο κατι το τρομερο οπως τον αναφερει ο Εντο,αυτο καθαρα προσωπικη εκτιμηση
οπως γνωμη μου ειναι οτι ο Στονερ μου θυμιζει πολυ τυπο που ηρθε να τρεξει απο τους δρομους,συγκριση με τον Ταμαντα ΔΕΝ κανω απλα μου αρεσε πολυ το στυλ οδηγησης του.

Απο και και περα τον Στονερ τον εχω ενα μεγαλο ονομα του χωρου αλλα δεν θα τον βαλω σε σγκριση με τον Ροσι,ουτε κανε με τον λορενζο.
Ειναι σαν να βαζω τον Ολυμπιακο διπλα στην Μπαρτσελονα..:)

mario27
21/08/2013, 22:23
Tamada??????? wtf? Και μετά σου λένε οι βαλετζιπιωτες ότι ο στονερ θα ξεχαστει :lol:
298045

Billymuse
21/08/2013, 22:31
A Sideways Glance at Indianapolis
:a014::a014::a014:

http://youtu.be/NUIekk86dwc
χαι λαιτς
xorxe σκαει στα γελια
το νο του πορτσαραλ
παντοκ γκερλς με παγωτα

2:02 στο βίντεο...όταν λέμε τον Γίωργο GAY κάτι ξέρουμε :lol:

Billymuse
21/08/2013, 22:38
http://www.youtube.com/watch?v=2Lf1l4MfOng για όποιον δεν είδε τον αγώνα ..αλλά με άλλο τρόπο

SHOOTER045
21/08/2013, 23:41
οσοι εχουν ΟΤΕ τβ στο οτε σπορτ 2
εχει την ΜΟΤΟ2

endopandou
22/08/2013, 00:06
Γενικά μιλώντας...
Την τεχνική της ελεγχόμενης πλαγιολίσθησης ακόμη και στην είσοδο την έχουν όλοι λίγο πολύ οι αναβάτες, ακόμα και του sbk αφού και εκεί η δύναμη είναι αρκετή, όμως δεν είναι στην είσοδο αλλά τουλάχιστον απο την κορυφή και μετά, δηλαδή από το σημείο που παίρνουν το γκάζι. Στην είσοδο μπορεί να γίνει μόνο τοποθέτηση με πίσω φρένο.
Ο τρελός είχε άλλη τεχνική. Η μάλλον ας λέμε έχει γιατί ποτέ μη λες ποτέ... :smokin:

Για τον τρελό δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να αποδείξω πως είναι μια κλάση απο μόνος του όταν το έχουν πει αρχηγοί ομάδων, μηχανικοί, αναβάτες και εντέλει ακόμα και η ίδια η φτουκάτι που τον περιτριγύριζε μπας και επιστρέψει, ή ζητώντας του ευθαρσώς να οδηγήσει για να τους πει την άποψή του για το gp 12-13,24,7 ή πως λεγόταν τεσπα αδειάζοντας κυριολεκτικά τον τον βάλε και τη Χάιδω.
Αλλά και η Honda δεν πήγε πίσω όταν έπεσε στα πόδια του προσφέροντάς του τεράστια νούμερα παρότι τον άνθρωπο τον μισούσαν οι 8 στους 10 φίλαθλοι.
Αν κάποιος δεν έβλεπε πως ο αναβάτης ήταν αλλού, σημαίνει πως ή δεν μπορούσε να διακρίνει την διαφορά στην οδήγηση, ή δεν άκουσε ποτέ κάποιον δημοσιογράφο να τον εκθειάζει, ή δεν διάβασε ποτέ τίποτα στον τύπο.
Για τον χαρακτήρα του αυτά που λέγονται είναι επιεικώς αστεία. Όλοι λένε πως γουστάρουν τα τυπάκια που τα λένε στα ίσα και τελικά οι περισσότεροι αυτοαναιρούνται σε dt χρόνο.
:tomates::tomates::tomates:

Τεσπα για ακόμα μια φορά και γραφικά πλέον..., εκτιμώ πως η γενική απαξίωση στους πάντες απ τους σταυροφόρους είναι γιατί έτσι είχαν μάθει απ το γήπεδο και έτσι συνεχίζουν. Δεν είναι μόνο ο τρελός είναι όλοι, είναι το ότι λένε γ@μήσαμε πάλι όταν ο δικός τους βγαίνει 4ος και το πιστεύουν.

GIOTIS750
22/08/2013, 00:17
http://www.onlinestreamer.info/2013/05/motogp-2013_19.html?m=1
κάτω κάτω 2 hd links. Indy race

endopandou
22/08/2013, 00:19
Tamada??????? wtf? Και μετά σου λένε οι βαλετζιπιωτες ότι ο στονερ θα ξεχαστει :lol:
298045

χαχαχαχα μα να μου πεις τον Haga που είναι το ίδιο βλαμμένος, να μου πεις τον McCoy που το είχε το πλάι απλά σε λιγότερες μοίρες, να μου πεις τον Doohan που κι αν βρέθηκε ένας Κριβιγιέ αυτός έβγαλε το 110% και να κι αν κούναγε το δίχρονο, να μου πεις τον Fogarty που το παιδί ξεζούμιζε ότι δίτροχο του έδωσαν (και κατά περίεργο τρόπο σήκωνε και κούπες), να μου πεις το εντελώς βλαμμένο DePuniet που δεν νιώθει να σου πω ναι ίσως. Τον Tamada ρε Παναγία μου? Δηλαδή θα διαβάσει ο Θεός και θα πει α στα διάλα πια και θα μας ρίξει νέο κατακλυσμό :bawl:

SHOOTER045
22/08/2013, 00:21

απο εσενα τον ειδα και σε ευχαριστω :wave2:

SuperSonic
22/08/2013, 01:14
Οτι να ναι..Tι αλλο θα διαβασουμε..:lol:

Argonautis46
22/08/2013, 02:22
:pantofla:
298072\

Ρε ΡΟΣΣΙ ρε:a22:

GIOTIS750
22/08/2013, 09:21
απο εσενα τον ειδα και σε ευχαριστω :wave2:

:beer::beer:να είσαι καλά φίλε μου

Sir Eater
22/08/2013, 12:14
Εμένα μου φαίνεται ότι τελικά οι αντοροσικοι τον θέλουνε στη σύνταξη μην τυχών κάνει κανένα τσαφ και πάρει κανένα ακόμα και δεν θα τους χωράνε οι κρυψώνες!

SHOOTER045
22/08/2013, 14:18
Εμένα μου φαίνεται ότι τελικά οι αντοροσικοι τον θέλουνε στη σύνταξη μην τυχών κάνει κανένα τσαφ και πάρει κανένα ακόμα και δεν θα τους χωράνε οι κρυψώνες!

πες τα ντε
πες τα.........:a17:

KostasV2
22/08/2013, 19:09

:rotflmao::rotflmao::tooth::tooth::tooth:

RaGe_Raptor
22/08/2013, 19:10
Καλά μην το γ@μ@με κιόλας το θέμα...

endopandou
22/08/2013, 19:33
:rotflmao::rotflmao::tooth::tooth::tooth:
Βρε συ αντιρωσικέ γιατί γελάς ειρωνικά; Αμφιβάλεις πως μπορεί να ξαναπάρει πρωτάθλημα; Τα γυρολόγιά του τα είδες φέτος ή έχεις μείνει στο 11 και 12; Αμάν πια με αυτή την εμπάθεια...

spyrakos35
22/08/2013, 19:36
Βρε συ αντιρωσικέ γιατί γελάς ειρωνικά; Αμφιβάλεις πως μπορεί να ξαναπάρει πρωτάθλημα; Τα γυρολόγιά του τα είδες φέτος ή έχεις μείνει στο 11 και 12; Αμάν πια με αυτή την εμπάθεια...

είσαι πολύ μ@λ@κ@ς

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

KostasV2
22/08/2013, 19:41

Ναι, τα είδα. Είναι περίπου αυτά που έκανε πριν καμιά πενταετία. Κρίμα που οι νεώτεροι γυρίζουν πολύ πιό γρήγορα... :p

endopandou
22/08/2013, 19:43
είσαι πολύ μ@λ@κ@ς

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Με έχετε μπερδέψει. Δηλαδή να υποθέσω πως κι εσύ συμφωνείς με τον Κώστα?????
Εγώ σας λέω πως και το θέμα τίτλος 2013 δεν έχει λήξει και μαθηματικά έχει ελπίδες, ειδικά τώρα που απ ότι διάβασα και στον 2δ βρήκε καλές ρυθμίσεις για το ριμαδομπροστινό της Yamaha.

Ναι, τα είδα. Είναι περίπου αυτά που έκανε πριν καμιά πενταετία. Κρίμα που οι νεώτεροι γυρίζουν πολύ πιό γρήγορα... :p
Καλά φίλε κάτσε και αμα γίνει κανα θαύμα και σηκώσει την κούπα ο Ρωσέας να δω που θα κρυφτείτε στ αλήθεια. Νισάφι πια με την εμπάθεια...

KostasV2
22/08/2013, 20:01
Καλά φίλε κάτσε και αμα γίνει κανα θαύμα και σηκώσει την κούπα ο Ρωσέας να δω που θα κρυφτείτε στ αλήθεια. Νισάφι πια με την εμπάθεια...

Καμιά κούπα με κρασί παίζει να τη σηκώσει. Από τις άλλες, δε νομίζω Τάκη...

endopandou
22/08/2013, 20:36
Καμιά κούπα με κρασί παίζει να τη σηκώσει. Από τις άλλες, δε νομίζω Τάκη...

Δεν μας πέφτει λόγος τι κούπα θα σηκώσει μάι φρέντ. Νομίζω ότι σας τσούζει που οι άλλοι που έχουν μια - δυο όλες κι όλες και θέλετε πάση θυσία να μην σηκώνουν κούπες κι αυτοί που μπορούν...
Πιστεύω πως στην αγωνιώδη προσπάθειά σας να εξισώσετε την (απαράμιλλη...) ταχύτητα του οποιουδήποτε Ντάνι, Γιώργου, Κέισυ, Μαρκ, με τον αποδεδειγμένα καλύτερο όλων (9 είναι αυτά και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τα αμφισβητήσει) ισοπεδώνετε την προσπάθεια αναβάτη που έχει συνησφέρει τα μάλα στην 'πρόοδο' του άθλήματος' και έχει δώσει τόσες χαρές. Απο την άλλη δικαίωμά σας...

byron
22/08/2013, 21:01
και κλεινοντας επαναλαμβανω αυτο που εχω πει και σε αλλους αγωνες...ο rossi, ετσι ηταν και ετσι ειναι...αυτη την ταχυτητα την ειχε απ'οταν ξεκινησε...απλα οι αλλοι (pedrosa included) εγιναν πιο γρηγοροι και δεν μπορει να τους φτασει...

H δήλωση της 10ετίας :tooth: :tooth:
Ti άλλο θα ακούσω ρπμ...
Ο rossi ήταν έτσι απ΄την αρχή, δηλαδή δεν βελτιώθηκε καθόλου και συμπερασματικά πήρε τα ΠΠ επειδή οι άλλοι ήταν πιο αργοί.
Όταν οι άλλοι εξελίχθηκαν (Pedrosa συμπεριλαμβανομένου (κλαίω :tooth:)) o Rossi πήρε τα @@ του γιατί δεν υπήρχαν ρε παιδί μου περιθώρια...στο 100% πάει απ΄το 2000 μέχρι το 2013. Δεν έγινε πιο αργός, οι άλλοι έγιναν πιο γρήγοροι.

Μάστα...τι άλλα, όλα καλά? :tooth:

αλλα αυτος ειναι και ο μονος λογος που του εχουν δωσει ανταγωνιστικο μηχανακι να "ψευτοπρωταγωνιστει", γιατι εντελως υπολογιστικα ο crutchlow αξιζε την εργοστασιακη σελα και μετα ερχοταν ο espargaro απο πισω...+οι σπονσορες που φερνει...

αν αυτα τα απλα γεγονοτα τα συνειδητοποιησουν οι οπαδοι του, τα πραγματα θα γινουν πιο καλα για ολους...
:wave2:

Ψιτ Σταύρε, επειδή μας τα ΄χεις κάνει αερόστατο με τον Cruts, να σου πω μια αλήθεια και μια προφητεία.
1) Ενα εργοστασιακό @ άξιζε
2) @@ θα πάρει στο αιώνα τον άπαντα. Κανα δυο χρονάκια με το ντουλάπι ότι αρπάξει, και μετά θα είναι έτοιμος να "αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις" στο BSB. Στην άλλη ζωή που θα βγάλουν τρίχες τα @@ του, μπορεί να πάρει και καμμιά νίκη στα MotoGP. Στην παρούσα, άντε να πάρει καμμιά ομπρελοκοπελίτσα. :wave2:

GIOTIS750
22/08/2013, 21:01
Δεν μας πέφτει λόγος τι κούπα θα σηκώσει μάι φρέντ. Νομίζω ότι σας τσούζει που οι άλλοι που έχουν μια - δυο όλες κι όλες και θέλετε πάση θυσία να μην σηκώνουν κούπες κι αυτοί που μπορούν...
Πιστεύω πως στην αγωνιώδη προσπάθειά σας να εξισώσετε την (απαράμιλλη...) ταχύτητα του οποιουδήποτε Ντάνι, Γιώργου, Κέισυ, Μαρκ, με τον αποδεδειγμένα καλύτερο όλων (9 είναι αυτά και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τα αμφισβητήσει) ισοπεδώνετε την προσπάθεια αναβάτη που έχει συνησφέρει τα μάλα στην 'πρόοδο' του άθλήματος' και έχει δώσει τόσες χαρές. Απο την άλλη δικαίωμά σας...

:beer::beer::beer::a012:

SHOOTER045
22/08/2013, 21:54
Ti άλλο θα ακούσω ρπμ...
Ο rossi ήταν έτσι απ΄την αρχή, δηλαδή δεν βελτιώθηκε καθόλου και συμπερασματικά πήρε τα ΠΠ επειδή οι άλλοι ήταν πιο αργοί.
Όταν οι άλλοι εξελίχθηκαν (Pedrosa συμπεριλαμβανομένου (κλαίω :tooth:)) o Rossi πήρε τα @@ του γιατί δεν υπήρχαν ρε παιδί μου περιθώρια...στο 100% πάει απ΄το 2000 μέχρι το 2013. Δεν έγινε πιο αργός, οι άλλοι έγιναν πιο γρήγοροι.

Ψιτ Σταύρε, επειδή μας τα ΄χεις κάνει αερόστατο με τον Cruts, να σου πω μια αλήθεια και μια προφητεία.
2) @@ θα πάρει στο αιώνα τον άπαντα. Κανα δυο χρονάκια με το ντουλάπι ότι αρπάξει, και μετά θα είναι έτοιμος να "αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις" στο BSB. Στην άλλη ζωή που θα βγάλουν τρίχες τα @@ του, μπορεί να πάρει και καμμιά νίκη στα MotoGP. Στην παρούσα, άντε να πάρει καμμιά ομπρελοκοπελίτσα. :wave2:

στο πρωτο μερος θα διαφωνησω
στο δευτερο με βρισκεις συμφωνω :beer:

SuperSonic
22/08/2013, 22:43

Ετσι μιλαμε για πονο..
Ασε που φοβουνται παλι κανα κλυσμα οπως τοτε με τον ψαρα...

http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA

MG-KTiNoS
22/08/2013, 23:46

να σου κάΝΩ κι εγώ μια προφητεία..?
Του χρόνου που θα σουβλίζει τον κατά ένα χρόνο πιο γέρο Ρόσσι με το ντουκάτι να δω τι θα λες...
:D

SHOOTER045
22/08/2013, 23:47
αν φταιξουν τα ντουλαπια με σκελετο 916 και μοτερ GP iισως
αλλιως μια μαντρα @@@@@@@@@@@@@@

devil's animal
23/08/2013, 00:55
Ti άλλο θα ακούσω ρπμ...

αν νομιζεις οτι δεν ειναι αληθη αυτα που λεω ψαξε βρες γυρολογια στα καλα του...τοτε ντε που σηκωνε τις κουπες, επαιρνε καμια pole position και βατευε ολο το υπολοιπο grid και συγκρινε τα με τα πιο προσφατα...
και ψιτ, που'σαι επειδη ειμαι και καλο παιδι, βγαλε εξω τα "χρονια της ducati", κατι σαν να λεμε τα χρονια της χολερας και πιασε το 2009 (που σηκωσε το τελευταιο ΠΠ), το 2010 και το 2013 until now...
ενδεικτικα
mugello
2005--> 1.49.223
2006--> 1.49.167
2007--> 1.50.491
2008--> 1.48.130
2009--> 1.49.148
2010--> 1.49.751
2013--> 1.47.872

αυτοι οι χρονοι ειναι οι καλυτεροι που εκανε στο τριημερο (εκτος του αγωνα..μιλαμε για καθαρα γυρολογιο, μετα θα μιλησουμε και για τον αγωνα)
οπως βλεπεις πηρα σαν δειγμα το "σπιτι" του, που σαφεστατα του αρεσει πολυ και δεν εχει αλλαξει η χαραξη...
μετα θα μου πεις, μα εβρεχε την μια χρονια, την αλλη οχι...μια ειχαν 800cc, την αλλη 990cc...οκ, θα σου πω, αλλα αυτα ισχυαν για ολους...οχι μονο γι'αυτον...

τελος, θα επρεπε να σας προβληματιζει γιατι εχει σταματησει να νικαει και να κανει κηδειες οπως παλια...
τοσο μεγαλος δεν ειναι πια...μηχανακι πλεον εχει...ΑΡΑ??
απλα δεν μπορει να βελτιωσει αλλο...παει στο 100%, αλλα δεν φτανει με τα αρρωστακια που εχει μπλεξει...ο αλλος με το καλημερα και παει για πρωταθλημα...και οχι, δεν ειναι μονο το οτι καβαλαει Honda...το Honda δεν παει μονο του...
τελος, δεν ειναι κακο το οτι κραταει το γυρολογιο του τοσα χρονια...εγω τον θαυμαζω γι'αυτο...φαινεται οτι προσπαθει και αυτο ειναι καλο...αλλα δεν φτανει...

αυτα λοιπον ειναι τα επιχειρηματα της δηλωσης μου (που btw μπορει να'ναι και της 10ετιας)...
θα ηθελα να μου πεις τα δικα σου επιχειρηματα για το ειρωνικο σχολιο που εκανες πανω στην δικη μου δηλωση...

εγω ξερω οτι αν ενας δορυφορικος αναβατης με υποδεεστερο μηχανακι κανει πλακα στον εργοστασιακο αναβατη της ιδιας ομαδας, χωρις ο δευτερος να εχει ελαφρυντικα π.χ. rookie, τραυματισμος, κλπ, τοτε αξιζει την θεση του...(βασικα αυτο το ξερουν και οι πετρες αλλα οκ)...
δυστυχως στο δευτερο σκελος εχεις δικιο...γιατι οντως εμπλεξε με το dulapi και δεν θα κανει τιποτα στα χρονια που ερθουν, παρα να γεμιζει το grid...
εκτος και αν στο εργοστασιο της audi εμφανιστει το πληρωμα του star trek απο το ετος 3258 με εδρα την Ανδρομεδα και δειξει τον δρομο για το πρωταθλημα...:tooth:

α, και το "μας τα 'χεις κανει αεροστατα", δεν ειναι ωραιος τροπος να απευθυνεσαι στον συνομιλητη σου...
:wave2:

:wave2::wave2::wave2:

byron
23/08/2013, 07:40
Τώρα που απάντησε και ο devils μπορεί να πορευθεί εν ειρήνη το thred-άκιον. Νέος αγώνας λίαν συντόμως και τα λέτε εκεί.

endo & spi :a29:

byron
23/08/2013, 12:18
Μη το ξεχάσω...

Ευχαριστώ πολύ. κατάφερα και τον είδα το βράδυ. :beer: