PDA

View Full Version : ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ... προσοχή

tsompanis
22/08/2013, 09:15
http://epirusgate.blogspot.gr/2013/08/blog-post_394.html

Για όσους θέλουν αυτές τις μέρες να ταξιδέψουν προς τα πάνω,τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα απο χθες,μετά την κόμπλα που παίχτηκε με την εκκλησία στο περμέτι.
4 παιδιά με μηχανές χθες δεν τους άφησαν να περάσουν απο κρυσταλοπηγή και ήρθαν κακαβιά αλλά τελικά δεν τους άφησαν παρόλο που δήλωσαν ξενοδοχείο διαμονής.
Στην κακαβιά χθες αλλά και σήμερα γίνεται ένα αλλαλούμ.
πιστεύω δεν θα κρτατήσει πολλές μέρες η κόμπλα.

όποιοι έχουν στο πρόγραμμα να φύγουν προς τα πάνω αυτές τις μέρες ας προτιμήσουν τα σκόπια.

αν υπάρχει κατι νεότερο θα ενημερώσω

Jo.Da.
22/08/2013, 10:26
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

...όποιοι έχουν στο πρόγραμμα να φύγουν προς τα πάνω αυτές τις μέρες ας προτιμήσουν τα σκόπια...

28/8/13 διανυκτερεύω στην Οχρίδα και 29/8/13 θέλω να διασχίσω την Αλβανία (θα μπω από Struga, θεωρείς προτιμότερη την είσοδο στην Αλβανία από Debar; ) και το Μαυροβούνιο για να διανυκτερεύσω στο Dubrovnik. Οι διανυκτερεύσεις είναι κλεισμένες μέσω booking και θα έχω τα χαρτιά που το αποδεικνύουν μαζί μου. Το δίπλωμά μου είναι το παλιό, κλασσικό ρόζ τρίπτυχο. Λες να έχω κάποιο θέμα γενικότερα;;;

edit: Ο χωματόδρομος που έχω διαβάσει σε περσινά ταξιδιωτικά από Σκόδρα (Shkoder) για Μαυροβούνιο (μέσω Murican) δεν υφίσταται, σωστά;

costas106
22/08/2013, 14:31
Fuck...
Το διάβασα χτές σε ιστοσελίδα και δεν το πίστευα.
Αν κάποιος έχει νεότερα, ας ποστάρει.
Ψιλοάσχετο: στο Κόσοβο πως είναι τα πράγματα?

SHOOTER045
22/08/2013, 15:10
η μεσω σκοπιων τοτε η μεσω βουλγαριας
δεν θα σκασουμε κιολας :smokin:

MG-KTiNoS
22/08/2013, 15:12
τόσο απλό...

tsompanis
22/08/2013, 15:57
Πλάκα-πλάκα εσύ από το παραπάνω τι καταλαβαίνεις;;;:confused:

καλησπέρα.
επειδή βιαζόμουνα δεν μπορούσα να γράψω και πολλά
όταν λέω προς τα πάνω,εννοώ ότι οι 9 στους 10 μηχανόβιους περνούν τρανζιτ την αλβανία για μαυροβούνιο-κροατία,για αυτό και πρότεινα απο σκόπια.

anyway τα πράγματα αρχίζουν και ηρεμούν. τώρα παίζουν το παιχνίδι του σκύλου με την γάτα.
για την ώρα η διέλευση γίνεται σχεδόν κανονικά .
πιστεύω στις επόμενες 48 ώρες θα έχει λυθεί το θέμα (μιας και προχώρησε σε άρση μέτρων το Υπ.Εξωτερικών της ελλάδας)

tsompanis
22/08/2013, 15:59
edit: Ο χωματόδρομος που έχω διαβάσει σε περσινά ταξιδιωτικά από Σκόδρα (Shkoder) για Μαυροβούνιο (μέσω Murican) δεν υφίσταται, σωστά;

υφίσταται,αλλά περισσότερα αυριο που θα έχω χρονο:wave2:

Jo.Da.
22/08/2013, 16:13
Αναμένω...:wave2:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...:beer:

la_villa
22/08/2013, 19:35
ελπίζω να μην συνεχίσουν να είναι μαλάκες οι Αλβανοί γιατί εχουμε και βενζίνη να βάλουμε....

σιγά μην τα δώσω στους κορπίτες εδώ..... 1.15 εκεί ...1.8 εδώ....

matmat
22/08/2013, 20:10
ελπίζω να μην συνεχίσουν να είναι μαλάκες οι Αλβανοί γιατί εχουμε και βενζίνη να βάλουμε....

σιγά μην τα δώσω στους κορπίτες εδώ..... 1.15 εκεί ...1.8 εδώ....

να ήταν και καλή ! ! !
με νερό γύρισα :(

SHOOTER045
22/08/2013, 21:52
να ήταν και καλή ! ! !

ατμομηχανη εχεις?:confused:

wanaka
22/08/2013, 22:38
Φίλε πέρασα από εκεί στις 16/8 και δεν υπήρχε χωματόδρομος. Υπήρχε όμως χωματόδρομος (περίπου 35χλμ με κομμάτια ασφάλτου) που ξεκινούσε από το Τεπελένι. Προσοχή στους οδηγούς γιατί είναι χαρίλαοι και οι δρόμοι είναι άθλιοι(όχι του Ουγκώ , χειρότεροι)...

wanaka
22/08/2013, 22:42
να ήταν και καλή ! ! !

Η βενζίνη στο Αργυρόκαστρο είχε 178 lek το λίτρο και στην Σκόντρα 180 δηλαδή 1,29 ευρώ και 1,30 ευρώ αντίστοιχα(1ευρώ = 137,5 lek). Έβαλα σε πρατήρια ΕΛΔΑ αλλά συμφωνώ ότι η ποιότητα δεν ήταν καλή. Νεράκι με γκαζόζα:cry:

matmat
23/08/2013, 07:45
ατμομηχανη εχεις?:confused:

Africa αλλα το ίδιο είναι χαχαχαχαχ!

matmat
23/08/2013, 07:52
Φίλε πέρασα από εκεί στις 16/8 και δεν υπήρχε χωματόδρομος. Υπήρχε όμως χωματόδρομος (περίπου 35χλμ με κομμάτια ασφάλτου) που ξεκινούσε από το Τεπελένι. Προσοχή στους οδηγούς γιατί είναι χαρίλαοι και οι δρόμοι είναι άθλιοι(όχι του Ουγκώ , χειρότεροι)...

Αμα δεν πήγες τον παραλιακό της Αχρίδας απο στρούγκα για πόγραδετς δεν ειδες τίποτα να ερχονται κατα πάνω σου στο σκαμένο και να μην εχεις που να φύγεις παρα μόνο την τρελλα και το θάρρος . Πέντε πρεπει τουλάχιστον να καταφερα να τους κάνω χριστιανους ...

motoexelixis
23/08/2013, 10:42
εγω παντως που επισκέφθηκα με μια συντομη αυθημερον βολτιτσα τους αγιους σαραντα, με εισοδο αλλα και επιστροφη απο τον συνοριακο σταθμο του μαυροματιου στη σαγιαδα,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.

Το μονο θεματακι ειναι η ισοτιμια του νομισματος,και η προθεση των αλβανων,με οσο το δυνατον ποιο ηλιθιο τροπο,να προσπαθουν να σε πεισουν οτι οταν τους πληρωνεις με ευρω,τους δινεις ποιο λιγα απο το κανονικο....

Για την ποιοτητα της βενζινης συμφωνω, αλλα και εδω δεν ειμαστε και πολυ καλυτεροι...

πυξιδας990
23/08/2013, 10:59
εγω παντως που επισκέφθηκα με μια συντομη αυθημερον βολτιτσα τους αγιους σαραντα, με εισοδο αλλα και επιστροφη απο τον συνοριακο σταθμο του μαυροματιου στη σαγιαδα,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.

Το μονο θεματακι ειναι η ισοτιμια του νομισματος,και η προθεση των αλβανων,με οσο το δυνατον ποιο ηλιθιο τροπο,να προσπαθουν να σε πεισουν οτι οταν τους πληρωνεις με ευρω,τους δινεις ποιο λιγα απο το κανονικο....

Για την ποιοτητα της βενζινης συμφωνω, αλλα και εδω δεν ειμαστε και πολυ καλυτεροι...

αυτο το περασμα ειναι ολο ασφαλτο?

matmat
23/08/2013, 13:13
αυτο το περασμα ειναι ολο ασφαλτο?

Ναι ! και σχετικά πιο ήσυχο απο Κακαβιά όπως και της Μέρτζιανης ...

Pan (dvs)
23/08/2013, 17:24
Αμα δεν πήγες τον παραλιακό της Αχρίδας απο στρούγκα για πόγραδετς δεν ειδες τίποτα να ερχονται κατα πάνω σου στο σκαμένο και να μην εχεις που να φύγεις παρα μόνο την τρελλα και το θάρρος . Πέντε πρεπει τουλάχιστον να καταφερα να τους κάνω χριστιανους ...

Τα ιδια επαθα και εγω πριν κανα-δυο μηνες.Να σε πεταει ο αλλος απο το δρομο και να εχεις και τους Αλβανους πιτσιρικαδες να προσπαθουνε να σου πουλησουνε και ψαρια.:a29:

MG-KTiNoS
23/08/2013, 17:26
Τα ιδια επαθα και εγω πριν κανα-δυο μηνες.Να σε πεταει ο αλλος απο το δρομο και να εχεις και τους Αλβανους πιτσιρικαδες να προσπαθουνε να σου πουλησουνε και ψαρια.:a29:

Δε μπήρες πσάργια ?
Έχασες !
Έχουν τρομερά χέλια ! ! ! !
:a029:

Pan (dvs)
23/08/2013, 17:36
Δε μπήρες πσάργια ?
Έχασες !
Έχουν τρομερά χέλια ! ! ! !
:a029:

Μου ηρθε καπως.Δεν ειχα ξαναδει ψαρια παστομενα στο χωμα.Την επομενη θα το τολμησω.
Πονανε ρε τα παλικαρια?:lol: