Σύνδεση

View Full Version : Αγορα scooter 50 cc.

BigJojos
25/08/2013, 13:09
Καλησπέρα σας.Είμαι νέος στο forum και γενικότερα τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με μηχανές!Σε λίγες μέρες βγάζω δίπλωμα για 50 κυβικά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα Scooter ίσα ίσα να μεταφέρομαι μέσα στην πόλη. Επειδή γνωρίζω ελάχιστα θα ήθελα να μου προτείνεται ποια είναι τα καλύτερα για να αγοράσει κανείς αυτή την περίοδο.Μεταχειρισμένο θα αγοράσω οπότε θα ήθελα κάτι που να είναι γρήγορο(για scooter 50cc) και να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ανταλλακτικά του.Εσείς τι προτείνετε; Πρώτα από όλα δίχρονο ή τετράχρονο; Περιμένω τις προτάσεις σας.
Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για την αγορά Scooter 50 cc.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

AUFGEBRACHT
25/08/2013, 14:45
Καλησπέρα σας.Είμαι νέος στο forum και γενικότερα τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με μηχανές!Σε λίγες μέρες βγάζω δίπλωμα για 50 κυβικά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα Scooter ίσα ίσα να μεταφέρομαι μέσα στην πόλη. Επειδή γνωρίζω ελάχιστα θα ήθελα να μου προτείνεται ποια είναι τα καλύτερα για να αγοράσει κανείς αυτή την περίοδο.Μεταχειρισμένο θα αγοράσω οπότε θα ήθελα κάτι που να είναι γρήγορο(για scooter 50cc) και να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ανταλλακτικά του.Εσείς τι προτείνετε; Πρώτα από όλα δίχρονο ή τετράχρονο; Περιμένω τις προτάσεις σας.
Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για την αγορά Scooter 50 cc.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καταρχάς scooter 50άρι και γρήγορο είναι έννοιες παράταιρες, οπότε την ταχύτητα ξέχασέ την. Επίσης, πρέπει να γράψεις περίπου πόσα διαθέτεις για την αγορά του. Πάντως με ένα ψάξιμο από το search όλο και κάτι θα βρεις. Αααα, κράνος-τζάκετ-γάντια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, όχι είναι 50άρι και δεν τρέχει τπτ...

BigJojos
25/08/2013, 15:10
Αρχικά καλησπέρα και σ'ευχαριστώ που απάντησες τόσο σύντομα.Διαθέτω περίπου 1000 ευρω. Έχω κοιτάξει όπως είπα διάφορα μοντέλα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά πράγματα:/.Παρ'όλα αυτά έχω σταμπάρει αυτά τα 3 : Piaggio Typhoon ,Piaggio Fly και Lintex jet.Όσον αφορά το Lintex Jet δεν το γνωρίζω καθόλου,ενώ για τα άλλα έχω διαβάσει κάποια πραγματάκια σε διάφορα posts...

SHOOTER045
25/08/2013, 15:11
καλυτερα επωνυμο μεταχειρο
παρα κινεζο καινουργιο
ποιο φθηνα θα σου βγει :D

AUFGEBRACHT
25/08/2013, 15:19
καλυτερα επωνυμο μεταχειρο
παρα κινεζο καινουργιο
ποιο φθηνα θα σου βγει :D

Kαι τα πενηντάρια της Piaggio στην Κίνα κατασκευάζονται...αλλά σαφώς καλύτερα Piaggio παρά Lintex.

BigJojos
25/08/2013, 15:23
Φιλε shooter0 εχεις να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο με βαση τις προσωπικες σου εμπειριες? Αρχικα, 2χρονο ή 4χρονο:eek: ?

BigJojos
25/08/2013, 15:25
Δηλαδη ειναι αρκετα αξιοπιστη η Piaggio?

AUFGEBRACHT
25/08/2013, 15:27
Αρχικά καλησπέρα και σ'ευχαριστώ που απάντησες τόσο σύντομα.Διαθέτω περίπου 1000 ευρω. Έχω κοιτάξει όπως είπα διάφορα μοντέλα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά πράγματα:/.Παρ'όλα αυτά έχω σταμπάρει αυτά τα 3 : Piaggio Typhoon ,Piaggio Fly και Lintex jet.Όσον αφορά το Lintex Jet δεν το γνωρίζω καθόλου,ενώ για τα άλλα έχω διαβάσει κάποια πραγματάκια σε διάφορα posts...

Το Typhoon κυκλοφορεί χρόόόόόόόνια στην αγορά, ήταν το αγαπημένο των γραφείων ενοικίασης μοτοσυκλετών στα νησιά, είχα γυρίσει όλη την Σύρο με ένα τέτοιο που είχα νοικιάσει εκεί. Το Fly το είχε γνωστός μου, αξιοπρεπές και με μεγαλύτερους χώρους από το μικρότερο Ζip, δεν θυμάμαι να του έβγαλε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά από αυτά που ανέφερες θα είχα το Fly πρώτη επιλογή. Όπως είπα και παραπάνω σε αυτά τα κυβικά μη φανταστείς ούτε επιδόσεις, ούτε κάτι το εξαιρετικό, entry level μηχανάκια είναι με σκοπό την αστική μετακίνηση και τίποτε άλλο. Αααα, για ρίξε μια ματιά και στο Piaggio Ciao, απλά έχει μεγαλύτερους τροχούς σε σχέση με τα άλλα, οπτικά δεν ξέρω αν σ' αρέσει...

SHOOTER045
25/08/2013, 15:31
Το Typhoon κυκλοφορεί χρόόόόόόόνια στην αγορά, ήταν το αγαπημένο των γραφείων ενοικίασης μοτοσυκλετών στα νησιά, είχα γυρίσει όλη την Σύρο με ένα τέτοιο που είχα νοικιάσει εκεί. Το Fly το είχε γνωστός μου, αξιοπρεπές και με μεγαλύτερους χώρους από το μικρότερο Ζip, δεν θυμάμαι να του έβγαλε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά από αυτά που ανέφερες θα είχα το Fly πρώτη επιλογή. Όπως είπα και παραπάνω σε αυτά τα κυβικά μη φανταστείς ούτε επιδόσεις, ούτε κάτι το εξαιρετικό, entry level μηχανάκια είναι με σκοπό την αστική μετακίνηση και τίποτε άλλο. Αααα, για ρίξε μια ματιά και στο Piaggio Ciao, απλά έχει μεγαλύτερους τροχούς σε σχέση με τα άλλα, οπτικά δεν ξέρω αν σ' αρέσει...

+100000000000000000
σε οτι ειπε ο αουγκενταλερ...........

AUFGEBRACHT
25/08/2013, 15:31
Δηλαδη ειναι αρκετα αξιοπιστη η Piaggio?

Άλλοι θα σου πούνε είναι, άλλοι δεν είναι. Πάντως πρόκειται για τον μεγαλύτερο ίσως ευρωπαίο κατασκευαστή και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με ανταλλακτικά μιας και το ανέφερες παραπάνω ως παράμετρο. Η γυναίκα μου έχει 6 χρόνια ένα 50άρι τετράχρονο zip, οδηγικά δεν υπάρχει λόγος να το κρίνω, είναι το φθηνότερο μηχανάκι στον κατάλογο της Piaggio, μηχανολογικά πάντως δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

BigJojos
25/08/2013, 15:38
Οποτε κλεινω προς piaggio:D Για το fly πηρα και ρωτησα εναν γνωστο μου που ειχε το συγκεκριμενο μοντελο πριν ανεβει σε περισσοτερα κυβικα και μου ειπε οτι δεν του ειχε προκαλεσει κανενα προβλημα οπως ειπες και εσυ.Το ciao δεν θα το προτιμουσα λογω εμφανισης :D Το typhoon που το ειχες καβαλησει για ενα διαστημα,πιστευεις οτι αξιζει?

SHOOTER045
25/08/2013, 15:47
το typhoon
εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες
τα περισοτερα κοριτσακια πανω σε τετοιο τα βλεπω
τυχαιο?

BigJojos
25/08/2013, 15:57
Δεν νομιζωω!:D ..Για το zip ? Τι συμφερει 2τ η 4τ?

SHOOTER045
25/08/2013, 16:01
2τ αν αντεχεις την λαδιλα
ελαφρα καλυτερο αρπαγμα-εκκινηση
απλοτητα κατασκευης-κινητηρα
φθηνα αντ/κα σε περιπτωση βλαβης μοτερ
αυτα

SHOOTER045
25/08/2013, 16:05
αν θες κατι καλυτερο που να αντεξει παραπανω κοιτα για παπι 50αρι
στα λ7 που δινεις εχει ενα σωρο*ΠΡΟΣΟΧΗ*με χαρτια θα κοιταξεις να ειναι,κυκλοφορανε πολλα μαμουνιαρικα
επισης δες και αυτο ανεβηκε πριν λιγο εδω μεσα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137088

BigJojos
25/08/2013, 16:11
Να'σαι καλα σουτερ,θα το κοιταξω:D

BigJojos
25/08/2013, 16:30
Για το peugeot SPEEDFIGHT γνωριζει κανεις τιποτα το συγκεκριμενο?

AUFGEBRACHT
25/08/2013, 16:45
Για το peugeot SPEEDFIGHT γνωριζει κανεις τιποτα το συγκεκριμενο?

Άμα πατήσεις speedfight στο search θα σου βγάλει κάτι thread, προσωπικά την Peugeot δεν την έχω σ' εκτίμηση ούτε σε αμάξια ούτε σε μηχανάκια :lol:
Μια τελευταία πρόταση αν σ' αρέσει Yamaha Aerox 50cc.

SHOOTER045
25/08/2013, 16:54
ισως το ποιο στυλατο απ ολα το γιαμαχακι

BigJojos
25/08/2013, 16:57
Διαβασα τα καλυτερα λογια για το Aerox και με διαβεβαιωσαν οτι αξιζει πραγματικα.Το θεμα ειναι οτι πωλειται αρκετα ακριβα και σαν μεταχειρισμενο:S

BigJojos
25/08/2013, 16:59
Γιαυτο μου τραβηξε την προσοχη το συγκεκριμενο μοντελο επειδη ειναι αρκετα ομορφο αλλα απο θεματα αξιοπιστιας?

zannisvel
25/08/2013, 23:04
Vespa and gilera runner?