ktm640lc4
07/10/2005, 15:53
Φτανει ο μητσος με καινουργια bmw στο καφενειο να την δειξει στον φιλο του τον βαγγο.
Εμπα μεσα ρε να δεις τι εργαλεια βγαζει η bmw.
Μπαινει ο τυπος ξεκινανε, εκει που πηγαιναν βγαινει μια γρια μπροστα τους, μπαμ στον τοπο η γρια. Ρε μα....κα τι κανεις? τρελαθηκες? του λεει ο συνοδηγος, ρε γκιοζη απο bmw ξερεις?
Οχι του απανταει, ε τοτε βγαλε τον σκασμο.
Μετα απο λιγο πεταγεται μπροστα ενα νεαρο ζευγαρι, μπαμ παρτους σβαρνα, στον τοπο τα παιδια. Ρε ηλιθιε τι κανεις? πας καλα? ο συνοδηγος τα εχει παιξει, δεν ξερει τι να πει
Ρε βλακα απο bmw ξερεις?
Οχι του απανταει παλι, ε τοτε βουλωστο, αισχτιρ.!!!!!!
Αντε παλι μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Οποτε σκεφτεται ο βαγγος, τον πουστη την αλλη φορα θα του πω ναι να δω τι θα μου πει.
Σε καμποσα φαναρια τυπος με τον σκυλο του, πεταγεται μπροστα, μπααααααμ, σβαρνα απο κατω. ρε μα..κα ξεκ.....αρη τι κανεις? θες να παμε φυλακη? το κερατο μου, ο βαγγος εχει παθει κομπλαν.
Ρε βλακα του λεει ο μητσος απο bmw ξερεις?
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛ...Α ΞΕΡΩ.
Ε που στο διαολο ειναι αυτο το φρενο ρε?
Εμπα μεσα ρε να δεις τι εργαλεια βγαζει η bmw.
Μπαινει ο τυπος ξεκινανε, εκει που πηγαιναν βγαινει μια γρια μπροστα τους, μπαμ στον τοπο η γρια. Ρε μα....κα τι κανεις? τρελαθηκες? του λεει ο συνοδηγος, ρε γκιοζη απο bmw ξερεις?
Οχι του απανταει, ε τοτε βγαλε τον σκασμο.
Μετα απο λιγο πεταγεται μπροστα ενα νεαρο ζευγαρι, μπαμ παρτους σβαρνα, στον τοπο τα παιδια. Ρε ηλιθιε τι κανεις? πας καλα? ο συνοδηγος τα εχει παιξει, δεν ξερει τι να πει
Ρε βλακα απο bmw ξερεις?
Οχι του απανταει παλι, ε τοτε βουλωστο, αισχτιρ.!!!!!!
Αντε παλι μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Οποτε σκεφτεται ο βαγγος, τον πουστη την αλλη φορα θα του πω ναι να δω τι θα μου πει.
Σε καμποσα φαναρια τυπος με τον σκυλο του, πεταγεται μπροστα, μπααααααμ, σβαρνα απο κατω. ρε μα..κα ξεκ.....αρη τι κανεις? θες να παμε φυλακη? το κερατο μου, ο βαγγος εχει παθει κομπλαν.
Ρε βλακα του λεει ο μητσος απο bmw ξερεις?
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛ...Α ΞΕΡΩ.
Ε που στο διαολο ειναι αυτο το φρενο ρε?