Σύνδεση

View Full Version : Τhe legendary Voskoparty 2013

tsompanis
29/08/2013, 23:02
Καλησπέρα σε όλους.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που για μια ακόμη χρόνια την 5η κατα σειρά, μπορούμε να διοργανώσουμε ένα ακόμα αντάμωμα,ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα του καλοκαιριού και λίγο πριν μπούνε τα κεφάλια μέσα.
Μια ευκαιρία βρε αδερφέ!

Φέτος αποφασίσαμε να ανεβάσουμε ανοιχτή πρόσκληση μιας και είμαστε λίγο πιο οργανωμένοι
αλλά και γιατί αυτό το πάρε δώσε με π.μ είχε κουράσει αρκετά :lol:

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Απο το 99 έχω την τύχη να μένω σε ένα όμορφο χωριό των Ιωαννίνων.Την Γρανίτσα,που βρίσκεται 3 km απο τον Ποταμό Τύρια που χύνεται στον Καλαμά στα Δυτικά του Νομού.Πρόκειται για ένα απο τα τελευταία καθαρά ποτάμια της Ελλάδος.
Επειδή το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι μόλις 50 λεπτά απο το μέρος,για πολλά χρόνια με επισκέπτονται φίλοι με μοτοσυκλέτες που φεύγουν ή γυρίζουν απο το εξωτερικό.
Όταν έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα ,μια στάση για ανασυγκρότηση στο πουθενά χωρίς κάμπινγκ, που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς και λίγο πριν αντιμετωπίσεις αυτά που έχεις αφήσει πίσω,δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!
Απο ένα σημείο και μετά,ορισμένοι (ιδίως κάτι τρελοκερκυραίοι:lol:) το έχουν ως προορισμό τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο.

Έτσι,εδώ και τέσσερα χρόνια στήνουμε ένα αντάμωμα.Κάθε χρόνο, το συνδυάζουμε και με κάποια εκδρομή,μικρή η μεγάλη.
Φέτος,έχουμε την χαρά να το συνδυάσουμε με 3 εκδρομές. Αυτή της Μοτ.Λέσχης.Κέρκυρας που γίνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς , τα επικά πλέον "Ασφάλτινα Ελληνικά Βουνά" που ξεκινά απο Παρασκευή και πρώτη διανυκτέρευση Καλαμπάκα(θα υπάρξουν πληρ.στην συνέχεια) και κάθε χρόνο έχει μεγάλη συμμετοχή και μια τοπική εκδρομή απο τους εδώ τρελαμένους που κάπου θα βρεθεί στον δρόμο με τους τρελοκερκυραίους.

Απο πέρσι μια ταξιδιάρα ψυχή που αυτόν τον καιρό κάνει εντατικά μαθήματα Τούρκικης Γλώσσας σΕ λέω και θα καταλάβετε στην πορεία του νήματος ποιόν εννοώ,το βάπτισε και έτσι σας παρουσιάζω το ,,,

The Legendary Voskoparty 2013

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Το σκηνικό έχει ως εξής.
Βρισκόμαστε μεσημεράκι-απόγευμα στο μέρος,στήνουμε αντίσκηνα,βουτάμε στο ποτάμι το οποίο είναι ζεστό αλλά ελπίζουμε να έχει καλή στάθμη (για την ώρα εχει) και το βράδυ μαζευόμαστε στην φωτιά όπως οι Γαλάτες και ακούμε μουσικές,γνωριζόμαστε,ψήνουμε-πίνουμε μέχρι πρωίας.
Το μέρος είναι ακριβώς δίπλα απο το ποτάμι,δεν υπάρχει πρόβλημα για ελεύθερο κάμπινγκ μιας και είναι ιδιόκτητος ο χώρος και έχει πολλά μέρη για να στήσει κάποιος ακόμα και αν θέλει να μείνει μόνος.Η έκταση συνολικά όπου μπορεί κάποιος να στήσει αντίσκηνο και για περισσότερες μέρες αν θέλει,είναι περίπου 120 στρέμματα παράλληλα με το ποτάμι και πυκνή βλάστηση απο Βελανιδιές και πλατάνια.

Για το βράδυ του Σαββάτου οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να φέρεται τίποτα για φαγητό ,παρα μόνο αντίσκηνα κ.λ.π καθώς και καφεδάκι για το πρωί μιας και το καφενείο είναι στα 4 χλμ.:lol: βέβαια θα παίζει και καφές απο τους περισσότερους,αλλά καλού κακού...
Κάθε χρόνο αυτά που θα φάμε και θα πιούμε τα βάζουμε ρεφενέ.πέρσι μας βγήκε απο 7 ευρώ το άτομο.βέβαια αρκετά πράγματα τα προμηθευόμαστε σε τιμές κόστους μιας και συμμετέχουν και κτηνοτρόφοι μηχανόβιοι (κοινώς θα φάτε το αφάν κατε κουφάλες:D) και αρκετοί είναι και αυτοί που φέρνουν εκλεκτά πιόματα απο τις πατρίδες τους τα οποία και τα βάζουμε στον ρεφενέ.

Φέτος θα έχουμε την τύχη να είναι μαζί μας το βράδυ του Σαββάτου μια 8μελής μπάντα βραζιλιάνικων κρουστών που με τις Μπαντουκάτες τους λένε να μας πάνε λίγο παραπέρα στο θέμα διασκέδαση...
Επίσης αρκετοί θα είναι διπλοί και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε άφοβα να πάρετε και το έτερον ήμισυ.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Δηλώστε το εδώ.
Ότι πληροφορίες θέλετε για τα εκδρομικά ρωτήστε.
Θα υπάρξουν επίσης μικρά γκρουπ που θα ξεκινήσουν και απο Αθήνα και απο Θεσσαλονίκη ανεξάρτητα απο τα Ασφάλτινα Ελληνικά Βουνά.
Λίστα δεν θα αναρτήσουμε για την ώρα, γιατί θα γίνει ένα μπάχαλο μιας και το θέμα τρέχει σε 4 φόρουμ.
Οι συμμετοχές για την ώρα,είναι περίπου 40 μηχανές.

Τα υπόλοιπα στην πορεία.:)

Για τον Συν-διοργανωτή Νονό που τον βλέπω πολύ σύντομα να παίρνει τον λόγο και μιας και έχει ντέρτια το παιδί,αφιερωμένο...

http://www.youtube.com/watch?v=4uw-eqVSlyo

Με το καλό λοιπόν να ανταμώσουμε!

Uriah Heep
02/09/2013, 09:57
The legendary Voskoparty 2013!
Για 3η συνεχή χρονιά θα είμαι παρών... Το εκκλησίασμα το γνωρίζω καλά... Βουτιές στις βάθρες του Τύρια ποταμού, σκηνάκια δίπλα στο δάσος, κουρεμένα βοσκοτόπια (μόνο πιστολάκι που δεν τα πέρασε ο "τσομπάνης"...), lighting decoration, στερεοφωνικά, γεννήτριες, μπύρες, τσίπουρα, μανγκάλ πανηγυρέ, προβατίνες με pedigree, συνεδρίες ταυτόχρονου σουρώματος, αγαπητές φατσούλες.
Και το κυριώτερο, στο εν λόγω “friends gathering”, δεν πηγαίνουμε ως εξιδανικευτές ενός λυτρωτικού συμβόλου (λέσχες, εταιρίες, προϊόντα κλπ) ή με στόχο κατάρριψης ενός παχύρευστου αριθμού συμμετοχών...
Τα μοτοσυκλετιστικά events που κάνουν γκεζί στο βοσκοτόπι το Σαββατόβραδο, είναι ανεξάρτητα και συμπληρώνουν την μάζωξη όπως πιθανόν να τη συμπληρώσει πχ και η επίσκεψη του “Bad girls wrestling club Καβάλας”...
Είναι μια ακόμα ευκαρία να ξανασυναντηθούμε με φίλους που γνωριστήκαμε μέσα απ' αυτό το φόρουμ και να περάσουμε καλά!

See ya!

:beer:

spyro
02/09/2013, 11:16
αφιερωμένο...

http://www.youtube.com/watch?v=4uw-eqVSlyo

Με το καλό λοιπόν να ανταμώσουμε!

αν έχει και Χαλιγιάνιδες το πρόγραμμα παίζει σοβαρά να το τιμήσω.

:D

PS. απο την αποκύθε πλευρά της Ολίτσκας είναι τα δικά μου χωριά

tkata
02/09/2013, 11:52

Όοοοπα.....!!!!!! Για πες από που μήπως βρεθούμε από τα ίδια μέρη καμάρι μου...Εγώ από Πεστά. :wave2:

tsompanis
03/09/2013, 13:10

Mετα χαράς πατρίδα!:beer:

Χαλιγιαναίοι θα ακουστούν πιθανόν απο cd:D

----------------------------------------------------------------------------------------------

Corvo
03/09/2013, 13:17
Τσομπανη θα τα πουμε πανω :beer:

tsompanis
03/09/2013, 13:22
Αγαπητοί φίλοι,,,
Δεν πίστευα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο,αλλά λόγω το ότι ο αριθμός των συμμετοχών ανεβαίνει επικίνδυνα είμαστε αναγκασμένοι μέχρι αύριο 4/9 να κλείσουμε τις συμμετοχές.
Οι αναβάτες μέχρι στιγμής είναι περίπου 90 και αν φύγουμε πάνω απο 100 θα υπάρξει πρόβλημα στην οργάνωση του πάρτυ.

Σας ευχαριστώ όλους και σας χαρίζω ένα κομμάτι των Macau samba που θα είναι μαζί μας

http://www.youtube.com/watch?v=6yQbf1_wDgs

Αύριο θα αναρτήσουμε και την λίστα των συμμετοχών

:beer::beer::beer::beer:

tsompanis
03/09/2013, 13:26
Τσομπανη θα τα πουμε πανω :beer:

:beer:

MikeG
03/09/2013, 13:31
Τα χαιρετίσματα μου σε όλους!

:beer: :beer: :rakaki: :rakaki:

DimChios
03/09/2013, 15:18
Α ρε ρέμπελοι!

:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

sahara
03/09/2013, 20:58
Πολυ ωραια φαση ακουγεται.
Μακαρι να μπορουσα να ανεβω.
Τα λεμε στην επομενη...!

tsompanis
03/09/2013, 22:07
@mikeg ευχαριστούμε!ρακί θα παίζει φυσικά καθώς και πολλά τσίπουρα!

@dim... :beer:

tsompanis
08/09/2013, 22:10
,,,,,,,,,,

:beer::beer:

298823

tsompanis
08/09/2013, 22:16
Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν και φέτος μαζί μας.
και του χρόνου να είμαστε καλά όλοι!:beer:

298824

tsompanis
08/09/2013, 22:17
298826

tsompanis
08/09/2013, 22:29
298827

Corvo
10/09/2013, 10:42
εναερια καλυψη με ελικοπτερο για βιντεο και φωτογραφιες!

Τι να πω για τον tsompani! Μας υποδεχτηκε λες και περιμενε την οικογενεια του και ειχε φροντισει να υπαρχουν τα παντα. Νερο να πλυθουμε, παγωμενα νερα, αναψυκτικα, πολλες παγωμενες μπυρες.
Απο φαγητο ειχε λιγα πραγματα, μονο 300 σουβλακια, 300 λουκανικα, και μια προβατινα σε παιδακια. Α και λιγο κεμπαμπ. Α και λιγα κεφτεδακια. Χαλια περασαμε....
Ειχαν σκαψει σκαλια στην πλαγια να κατεβαινουμε στο ποταμι πιο ευκολα.
Κουρεψαν το γκαζον για να κατασκηνωσουμε.
Ειχαν ανεβασει γεννητριες να εχουμε φως στο χωρο της κατασκηνωσης και μουσικη μεχρι αργα το πρωι.

Ειχε ανεβασει μεχρι και εξοπλισμο για να μας παιξει γαματη μουσικη ο Uriah Heep

Κωστα να χαιρεσαι την πανεμορφη οικογενεια σου και σε ευχαριστουμε που εκανες οτι εκανες. :beer:

MikeG
10/09/2013, 10:46
Σας περιμένουμε εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136413 για να τα πούμε όσοι δε καταφέραμε να έρθουμε στο Voskoparty!

tsompanis
10/09/2013, 17:35
Σας περιμένουμε εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136413 για να τα πούμε όσοι δε καταφέραμε να έρθουμε στο Voskoparty!

θα προσπαθήσω σε αυτήν την συνάντηση να έρθω.τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ,πρέπει να σας γνωρίσω:)

:beer::beer::beer:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0lJtfGHXxyU

δεν ξέρω αν ανεβαίνει εδώ,εμένα τώρα δεν μου το δείχνει και δεν ξέρω γιατί

MikeG
10/09/2013, 17:40
θα προσπαθήσω σε αυτήν την συνάντηση να έρθω.τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ,πρέπει να σας γνωρίσω:)

& Να φέρεις και το παρεάκι σου!

:beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
10/09/2013, 19:00

:eyepop::eyepop::eyepop: ρε συ, γαμω τα βιντεο! πως το τραβηξατε??????

Corvo
10/09/2013, 19:16

οταν ειπα πιο πανω για ελικοπτερο δεν εκανα πλακα φιλε Δημητρη....

billyP
10/09/2013, 19:40
& Να φέρεις και το παρεάκι σου!
:beer: :beer: :beer: :beer:

Είμαστε πολύ ...φαγανοί, δεν συμφέρει η παρέα μαζί μας....

billyP
10/09/2013, 19:40

Υπερπαραγωγή έστησε ο Κώστας.....:)

Uriah Heep
10/09/2013, 20:13
Αποφώνησις 1o μέρος

Άλλο ένα βοσκοπάρτυ τελείωσε!

Μετά τον καφέ, οι bable-μπαβαρέζες απομακρύνονταν -εν ακράπαις στη διαπασών- από την πλατεία της Γρανίτσας ενώ ο κλασσικός γέρων με τη γκλίτσα κατέβαινε από τα σκαλιά της εκκλησίας στο δρόμο.

Σταματάει μπροστά στη Dommie, μΕ κοιτάζει, την κοιτάζει με κουτοπόνηρο μάτι μπαγιάτικης σαρδέλας, μΕ ξανακοιτάζει με φρύδι περισπωμένη και μΕ πετάει:

"τώρα εσύ πας να φτάσεις τους άλλους?" και πριν προλάβω ν' απαντήσω, συμπληρώνει...

"κααααλά!"

Πέρασα ένα πολύ όμορφο τριήμερο -στον προνομιακό μου βιότοπο θα 'λεγα- κι έζησα την προετοιμασία μ' ένα κράμα βαρύτατα ρομαντικών κι ευρηματικών ανθρώπων... που για μια ιδέα και μια αυθεντική παρεϊστικη στιγμή, δεν φείδονται χρόνου και ιδρώτα...

Το concept? ...ευρέως φάσματος κι αυτό. Από Γούντστοκ μέχρι Σαλαμπάση πρόπερσι, σε afro ρυθμούς της Bahia από πολυμελές συγκρότημα κρουστών φέτος ...που μας "την έκανε" τελικά μπαμπέσικα...

Μετάνοιωσα που δεν έφερα 2 ευτραφείς φίλες Σαλονικιές, με τσέλο και φλάουτο για καβάντζα, να "χτυπήσουν" μερικές σονάτες του Ντβόρζακ, Μέντελσον και Σοστακόβιτς μέσα στο βουκολικό περιβάλλον, πριν το Purple Haze του Χέντριξ από τα ντέκ... Καλά θα 'ταν ...έστω κι αν θα 'χανε κάποια προβληματάκια με την άνωση, κολυμπώντας στον Τύρια...

Oh boy, τώρα που το ξανασκέφτομαι, άμα απήγγειλα συγχρόνως και μερικά βουκολικά ποιήματα του Βιργίλιου ...πιστεύω ότι θα 'ταν ακραιφνώς σουρεάλ φάση!

Συνεχίζεται...

Uriah Heep
10/09/2013, 20:14
Αποφώνησις 2ο μέρος

Από το απόγευμα της Παρασκευής που βαρούσε πιράκια η εμφάνιση των "κρουστών", άρχισα να έχω μερικές αρκετά έντονες ενοράσεις, που περιστρέφονταν γύρω από κάτι αχλαδόσχημες εχέμυθες χορεύτριες του κλασσικού μπαλέτου με χειροπέδες, από αφίσα σε τοπικό βενζινάδικο, για να καλύψουν το καλλιτεχνικό κενό. Σκέφτηκα όμως τη δυσχέρεια να πείσω τις γυναίκες ...περί ερευνητικού-επιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος, καθώς και την δυσκολία των χορευτριών να χορέψουν στις άκρες των δακτύλων...

Του χρόνου το "hand made" της όλης φάσης, θα καλύψει και τη μουσική... Μια blues band ή θα δώσει ένα ατμοσφαιρίκ κουλέρ '70ς στη μάζωξη ή ...θα εδραιώσει τον υπογράφοντα σε υψηλή θέση στους κύκλους της εμπορίας εσπεριδοειδών, με τα λεμόνια που θα δεχτεί από τους παρευρισκομένους...

Όνειρα, όνειρα, σκέψεις... ακόμα δεν τελειώσαμε με το Voskoparty '13 και με τον tsompani συζητάμε για το επόμενο, όσο πορεύεται η καθημερινή μας ύπαρξη...

Voskoparty '13, λοιπόν. Τρείς γεννήτριες, κούρεμα με την "ψιλή" σε 3 όμορα χωράφια, dj ντεκ, ενισχυτές 1000W, ηχεία, πλατφόρμες, υδροφόρα, προβολείς, φωτισμός, ντεκορασιόν με σανά και φρεσκοκομμένα τραπεζάκια από κορμό δέντρου, μαριναρισμένα σουβλάκια σε αλεσμένο κρεμμύδι, παραγγελία λουκάνικα, προβατίνα, μπύρες, αναψυκτικά, ψητά καλαμπόκια, πάγος, χωμάτινα σκαλοπάτια και σχοινένια χειρολαβή για να κατέβεις στον Τύρια, εναέρια φωτο-βιντεοκάλυψη...

Είναι μάταιο να προσπαθήσω να περιγράψω την 4ήμερη προσπάθεια του Κώστα για την προετοιμασία ενός friend gathering 110-120 ατόμων.

Φορ δε λάβ οφ Τζίζας! Ακυρώσεις χωρίς ενημέρωση...

Όχι, δεν θα σχολιάσω! Κοτσάρω μπεταντίν και αρκούμαι στα σταράτα λόγια του Βarthelot, που λέει: “μην ασχολείστε με τα άλυτα προβλήματα, τα υπόλοιπα θα λυθούν μόνα τους”...

Κι έτσι φτάνουμε στα ...κεφτεδάκια!

Πάνω από 10 κιλά κρέατα, μη εψυγμένα, με πιστοποιητικό γενεαλογικού δένδρου, αλητόβιων μόσχων της περιοχής και μπλιόρας με ονοματεπώνυμο, μΕ παρεδόθησαν το Σάββατο το μεσημέρι. Τα μετέφερα στην ταβέρνα στην πλατεία και με τη βοήθεια της ταβερνιάρισας τα άλεσα σε κιμά. Αμέσως μετά, η Σέμη άρχισε ένα μαραθώνιο τηγάνισμα... Μια λεπτομέρεια που αποκαλύπτει όλο το μεράκι του Κώστα, ενώ οι προσφορές για πεντανόστημα σουτζουκάκια Γκοτζίλα ήταν άκρως δελεαστικές...

Χάρηκα που γνώρισα νέους φίλους. Συγγνώμη άμα δεν θυμάμαι ορισμένους παλιούς... Μη μΕ παρεξηγείτε! Χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο μυαλό... Είναι και το Aλτσχάιμερ... Για παράδειγμα ξανασυστήθηκα για 3η φορά με τον Αντώνη (moby gr)... Ελπίζω του χρόνου να μην πιστεύω ότι εγώ είμαι ο moby gr κι αυτός ο Uriah Heep και να μην χασκογελάω όταν συμπληρώνω την φορολογική μου δήλωση, φορώντας σακίδιο και μεξικάνικο σομπρέρο...

Όου Σουλτάν! Oι Λέλοι ...μια κατηγορία μόνοι τους!Στην επόμενη θέλω αισθησιακά T-shirts από τον Γιάννη Γαλάτη και τιγρέ shorts...

Last but not least ...Πασχάλης. Γκράν σέφ των μοτοσυκλετιστικών συνταγών. Μετά την αναβολή του Ιουλίου, άρπαξε την ιδέα σαν καρχαρίας που αρπάζει ροδομάγουλο σέρφερ και έδεσε τα 2 events με αριστοτεχνικό τρόπο! Πολλά μπράβο! Φυσιολογικά πράγματα, μια και συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω κατηγορία των "βαρύτατα ρομαντικών, ευρηματικών, ναϊφ μηχανόβιων κλπ κλπ" Διαφορετικά, πως θα κάναμε καλό γκεζί?

Χαίρομαι που συμμετείχα σ' ένα μικρό ρόλο κομπάρσου σ' αυτή την παραγωγή!

Δεν έχω πρόχειρες τις βελόνες του πλεξίματος, για να πλέξω το εγκώμιο του Κώστα και όλης της οικογένειας. Xρειάζεται πολύς χρόνος και χώρος στον σέρβερ...

.

...κι έχω και παπαρδέλες στην κατσαρόλα!

Άφεριμ guys and girls που συμμετείχατε!

Στα επόμενα που 'ρχονται!

Cheeeeers!:beer:

billyP
10/09/2013, 20:29
Cheeeers U.Heep :beer:

MikeG
11/09/2013, 00:19
Είμαστε πολύ ...φαγανοί, δεν συμφέρει η παρέα μαζί μας....

Ελάτε και θα δούμε...

DimChios
11/09/2013, 09:32
Δε πρεπει να τα χανουμε αυτα γμτ :(

Βασίλη :beer::beer::beer::beer::beer:

vaska
11/09/2013, 13:44
Για άλλη μια φορά απόντας λόγω του τραυματισμού μου. Μπράβο και πάλι μπράβο, τέλεια πρέπει να περάσατε.

Ελπίζω στο επόμενο....

:beer::beer:

Pardalotzatziki
14/09/2013, 01:35
Αυτες ειναι ωραιες φασεις! Εχω παθει πλακα με την οργανωση...

Μπραβο σε οσους το στησανε και ας μην ηρθα....

Μακαρι να το συνεχισετε.

Με τον Uriah Heep στην περιγραφη...

tsompanis
15/09/2013, 22:58
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και ναι είναι βέβαιο ότι θα το συνεχίσουμε !!
Την υγειά μας να έχουμε όλοι και όλα τα άλλα γίνονται.
Με το καλό να σας γνωρίσουμε στο 6ο.:beer:

Jo.Da.
15/09/2013, 23:46
Respect!:a10::a013:

tsompanis
16/09/2013, 18:15
http://www.youtube.com/watch?v=ge_Sas1Fb0E

tsompanis
16/09/2013, 20:42
..και μερικές φωτό απο τον sid:)

299508

299509

299510

Jo.Da.
16/09/2013, 20:53
Και να φανταστείς 8/9 κατέβηκα από το ferry στην Ηγουμενίτσα και πήγα για καφέ Καλαρρύτες...Πού να 'ξερα...:sun::a2:

Pardalotzatziki
16/09/2013, 23:50
Πολυ BMW βλεπω...

Uriah Heep
17/09/2013, 13:11
Πολυ BMW βλεπω...

Καμία μάρκα δεν είναι ντροπή...:rolleyes:

Pardalotzatziki
17/09/2013, 14:35
Καμία μάρκα δεν είναι ντροπή...:rolleyes:

Οχι, απλα εγραψα αυτο που ειδα...

MikeG