Σύνδεση

View Full Version : Λαστιχα για 954

Isomnia
02/09/2013, 12:37
Καλησπερα παιδια και καλό μηνα.

Ηρθε και ο καιρός να αλλάξω τα λαστιχάκια που φοραω τωρα(και αργησα μην πω) και δεν ξερω τι να διαλέξω. Η κυκλοφορια του μοτο γίνεται και για χαλαρη βολτα μεσα στην Αθηνα και για ταξιδακια με ταχυτητα γυρω στα 180 με κανα μικρο ξεσπασμα στα 260, απο στροφες δε προσπαθω να τις απολαυμβανω παντα δηλαδη με ενδιαφερει το καλο κρατημα. Αυτο που θα ηθελα να αποφυγω εαν γινεται ειναι τα 300+ ευρω.
Υπαρχει τιποτα για την περιπτωση μου;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

sniper
02/09/2013, 13:52
Καλησπερα παιδια και καλό μηνα.

Ηρθε και ο καιρός να αλλάξω τα λαστιχάκια που φοραω τωρα(και αργησα μην πω) και δεν ξερω τι να διαλέξω. Η κυκλοφορια του μοτο γίνεται και για χαλαρη βολτα μεσα στην Αθηνα και για ταξιδακια με ταχυτητα γυρω στα 180 με κανα μικρο ξεσπασμα στα 260, απο στροφες δε προσπαθω να τις απολαυμβανω παντα δηλαδη με ενδιαφερει το καλο κρατημα. Αυτο που θα ηθελα να αποφυγω εαν γινεται ειναι τα 300+ ευρω.
Υπαρχει τιποτα για την περιπτωση μου;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς ψάχνεις αλλά δοκίμασε τα Racetek της Metzeler.

Δεν θα βρεις λάστιχα για το 954 με λιγότερα απο 280-300€.

Isomnia
02/09/2013, 14:16
Οτι δεν καταλαβες μπορεις να με ρωτησεις να σου τα ξεδιαλυνω :)

Απο οτι ψαχνω έχει διαφορα μοντελλα(Μ5,Κ3,κ.α.), εννοεις καποιο συγκεκριμενο;
Ωχ θα πρεπει να κανω λιγο υπομονη να μαζεψω κανα παραπανω φραγκο δηλαδη,χεχε

sniper
02/09/2013, 14:25
Οτι δεν καταλαβες μπορεις να με ρωτησεις να σου τα ξεδιαλυνω :)

Απο οτι ψαχνω έχει διαφορα μοντελλα(Μ5,Κ3,κ.α.), εννοεις καποιο συγκεκριμενο;
Ωχ θα πρεπει να κανω λιγο υπομονη να μαζεψω κανα παραπανω φραγκο δηλαδη,χεχε

ΟΚ, Μ5 ή τα Ζ8. Τα Κ3 δεν τα θες, εχουν "επιθετική" κορώνα, δεν βγάζουν πολλά χλμ και δεν κάνουν για βροχή.

http://www.metzeler.com/site/com/en/products/tyres-catalogue/Roadtec-Z8-Interact
http://www.metzeler.com/site/com/en/products/tyres-catalogue/Sportecm5

Isomnia
02/09/2013, 14:38
Οκ, θα τα ριξω μια ματια
Ευχαριστω και για τα λινκ. Απο ενα γρηγορο τσεκ τιμων 355 και 315 αντιστοιχα, ouch

sniper
02/09/2013, 14:47
OK, αλλά το βασικότερο πράγμα πάνω στο μηχανάκι μας είναι τα λάστιχά μας. Αν τα δικά σου δεν ειναι σόι, πρόσεχε γιατί οι πτώσεις κοστίζουν πολύ παραπάνω από ένα ζευγάρι λάστιχα.

Isomnia
02/09/2013, 15:00
Το εχω υποψιν μου αυτο, για αυτο και ψαχνομαι. Στο τελευταιο μου ταξιδι δεν μου τα ελεγαν καλα τα λαστιχα.
Βρηκα και καποια πιο οικονομικα Metzeler Rennsport και τα Michelin Pilot Power για τις διαστασεις μου που ειναι 120/70/R17 & 190/50/R17, ξερεις αν αξιζουν;

sniper
02/09/2013, 15:15
Το εχω υποψιν μου αυτο, για αυτο και ψαχνομαι. Στο τελευταιο μου ταξιδι δεν μου τα ελεγαν καλα τα λαστιχα.
Βρηκα και καποια πιο οικονομικα Metzeler Rennsport και τα Michelin Pilot Power για τις διαστασεις μου που ειναι 120/70/R17 & 190/50/R17, ξερεις αν αξιζουν;

Ta Rennsport δεν τα ξέρω. Τα Power τα είχα φορέσει παλιότερα και ήταν μια χαρά.

Isomnia
02/09/2013, 15:17
Σε ευχαριστω πολυ sniper, μαλλον τεινω προς τα κει

teo yzf r6
08/09/2013, 09:28
Τα Rennsport τα εχω βαλει στο hondaκι μου και ειναι πολυ καλα εως παρα πολυ καλα για τα λεφτα,και το κρατημα τους μια χαρα ειναι,τους εγω θα σου προτινα να τα βαλεις,σε σχεση παντα και με το στυλ οδηγησεις σου :wave2:

αν θες και πιστα και στρυψιμο στον δρομο Racetek της Metzeler ειναι αριστα,εσυ εχεις το πορτοφολι εσυ αποφασιζεις :)