View Full Version : γαντια lookwell
Vagelis26b
02/09/2013, 13:16
Καλησπερα παιδες..Λοιπον,εδω κ 5 μηνες περιπου πηρα ενα μπουφαν δερματινο της lookwell ,σε προσφορα ,και μεχρι τωρα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,πραγγματικο value money...Ειμαι σε αναζητηση για γαντια (δρματινα) και επειδη εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο την εν λογω εταιρεια θελω να παρω γαντια της ιδιας εταιρειας.Εψαξα αρκετα στο ιντερνετ και ειδα οτι γαντια lookwell φερνει μονο η τεομοτο της kawasaki.Ξερει καποιος κ κανενα αλλο μαγαζι Πειραια-Αθηνα που να τα φερνει?Ρωταω για να μπορω να εχω πιο μεγαλη ποικιλια οταν με το καλο θα κανω ντου για την αγορα..
https://www.google.gr/#q=lookwell+%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1
δες ποιοι από αυτούς είναι έμποροι... ;)
Vagelis26b
02/09/2013, 19:19
thanks..Αλλα το εψαξα κ εγω ετσι.Αλλος ενας ειναι που τον βγαζει μεσω car.gr αλλα ειναι Λαρισα.Μαλλον τεομοτο θα παω ελπιζοντας να βρω ποικιλια για να εχω να συγκρινω..
akispoulis
02/09/2013, 21:30
εχει στοκ. πολυ καλο παιδι ,καλος μαστορας και πολυ φηλος... τηλ του απο εμενα! http://www.dimitropoulos-moto.gr/home/#.UXLJpGOpsuo.facebook
Vagelis26b
03/09/2013, 00:03
Σ ευχαριστω φιλε μου αλλα ψαχνω μαγαζια κυριως σε Πειραια Αθηνα για να μπορω να δοκιμασω απο κοντα τα γαντια.Αν τα παραγγειλω χωρις να τα εχω δοκιμασει ειναι λιγο ρισκο...Γαμωτο εχω πορωθει ασχημα,βγαζουν κατι πολυ ωραια γαντακια.....ελπιζω να ειναι το ιδιο ωραια κ στην τιμη..........!
Εγώ πάντως φίλε μου πρώτη φορά την ακούω αυτήν την μάρκα. Αν ήταν τόσο καλή δεν θα είχε ακουστεί;
Vagelis26b
03/09/2013, 12:48
Απλα πιστευω οτι για τα χρηματα που δινεις παιρνεις πολυ καλη ποιοτητα,ισως το οτι δεν ειναι μεγαλο ονομα βοηθα στο να κρατιουνται χαμηλα οι τιμες..Παντως μεχρι στιγμης το μπουφαν που εχω φαινεται αρκετα ποιοτικο με αρκετη ενισχυση σε ωμους και αγκωνες,ελπιζω βεβαια να μην μου χρειαστουν ποτε...:)
Εγω παντως μια φορα φιλε μου εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος εως τωρα...
akispoulis
03/09/2013, 20:37
εχω ,και εγω lookwel δερμα!. το εχω 5+ χρονια. ειναι παρα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!Αυτα τα εφερνε η teocar.εαν δεν κανω λαθος!..
sapila racing
03/09/2013, 20:41
Η Lookwell ειναι πολύ παλιά εταιρεία με μεγαλη ιστορία καλή ποιότητα και με σωστές τιμές.
Σε αντίθεση πχ με καποιες άλλες πολύ γνωστές των οποίων η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα....
Vagelis26b
03/09/2013, 23:25
Εμενα αυτο που μ αρεσει πιο πολυ στο μπουφαν ειναι οτι σ δινει την αισθηση πανοπλιας,βαρυ μεν αλλα αυτο προσθετει ενα εξτρα αισθημα ασφαλειας...!!Ελπιζω τελος του μηνα οταν παω απο την τεομοτο να βρω κατι καλο κ σε γαντια...!