Σύνδεση

View Full Version : όρια ταχύτητας..... τα σχέδια της ΕΕ

spyrakos35
03/09/2013, 21:02
ε - ε - έρχεται.....

http://www.techgear.gr/eu-vehicle-speed-limiters-75774/

:eek:

Joyrider
03/09/2013, 21:10
Καιρός ήταν. Τι νόημα έχουν τα όρια όταν όλα τα οχήματα μπορούν να τα ξεπεράσουν; :shrugs: :lol:

PetranGR
03/09/2013, 21:15
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ναι,καλά....

AUFGEBRACHT
03/09/2013, 21:18
Δηλαδή θα υποχρεωθώ να πηγαίνω γρηγορότερα από ότι πηγαίνω με το ζόρι;

Nostradamus
03/09/2013, 21:23
H Γερμανια στην απ εξω βλεπω?? autoban και αγιος ο θεος!!!

PetranGR
03/09/2013, 21:38
H Γερμανια στην απ εξω βλεπω?? autoban και αγιος ο θεος!!!

ακριβώς! :P

Billymuse
03/09/2013, 21:49
Το Ελλαδιστάν θα είναι η πρώτη χώρα που θα εφαρμοστεί φυσικά :owned:

pipe_smoker
03/09/2013, 22:01
Η ποτοαπαγορευση ποτε ξαναρχιζει ειπαμε?

skylaros
03/09/2013, 22:03
Σιγά μη το επιτρέψουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες...

MG-KTiNoS
03/09/2013, 22:21
Σιγά μη το επιτρέψουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες...

το έχουν επιτρέψει ήδη

και έχουν κι ένα νέο πρόγραμμα που το λένε ντιφέντ λάιφ 2013 και η φορεστάλε στην Ιταλία πάει στα πάσα και κόβει κώλους στους μηχανόβιος
Για την περίπτωση δε, που δεν έχετε καταλάβει γιατί όλοι έχουν μαμηθεί να βγάζουν 600 πεθαμένα αυτή είναι και η απάντηση
Δεν αγωράζουν πια 1000 αφού δεν μπορούν να τρέξουν παρά μόνο σε πίστα.
:a49:

υγ
άν έχετε παλιομηχανάκι με καρμπιράτερ μην το πετάξετε...
Μια μέρα θα σας χρειαστεί.
:cool:

Viper4
03/09/2013, 22:27
Μόνο οι χωμάτινοι θα την βγάλουν στον αφρό!

MG-KTiNoS
03/09/2013, 22:29
Αυτούς τους κατάσχεσαν τα μηχανάκια πριν λίγο καιρό...
(πάλι η φορεστάλε)

Μη ψάχνω λινκ τώρα ε ?

Έχουν αρχίσει και οι τοπικές κοινωνίες να φωνάζουν γιατί οι μηχανόβιοι έκοψαν και χάνουν ένα κάρο λεφ΄τα
(καφενέδες ταβέρνες κλπ)
Έχει μαμιθεί ο Δίας μιλάμε !
:mad:

skylaros
03/09/2013, 23:09
Είναι στιγμές που πιστεύω ότι είναι ένας τύπος που βλέπει ταινίες επιστημονικής φαντασίας πχ η κοινωνία το 2347 και αντιγράφει από τις ταινίες παπαριές και μας τις πετάει στα μούτρα !!!

MG-KTiNoS
03/09/2013, 23:16
Είναι στιγμές που πιστεύω ότι είναι ένας τύπος που βλέπει ταινίες επιστημονικής φαντασίας πχ η κοινωνία το 2347 και αντιγράφει από τις ταινίες παπαριές και μας τις πετάει στα μούτρα !!!

1300 ευρώ και έξι μήνες αφαίρεση το δίπλωμα γιατί έτρεχε με 93 αντί για 60 πως σου φαίνεται ?
:plaf:

skylaros
04/09/2013, 00:18
μου έχουν κόψει κλήση στην ευθεία της Τρίπολης, εντάξει ένα εικοσάρικο ήταν πήγαινα με 140 με το κάρο και απλά ρόλλαρα για να φτάσω στα διόδια, ε μου έγραψε πως πήγαινα με 120 είχε μια πινακίδα στα 10 μέτρα που έλεγε 90 και όλοι ευχαριστημένοι. Έκανα την εισαγωγή για να πω πως με κλήσεις με τόσο μεγάλα ποσά δημιουργούν θέμα, πιο πιτσιρικάς έχω κάνει μλκια σε σημείο μεταξύ Λαμία-Λιβάδια, όταν είδα το πιστόλι βγήκα στο αντίθετο και πήγα παράλληλα με το προπορευόμενο για να μη δουν την πινακίδα μου και μετά έβαλα την ταυτότητα στο στόμα και 20 λεπτά πήγαινα δίχως αύριο και ήμασταν και τρία παιδιά μέσα... ακόμα και τώρα αν ήξερα πως θα φάω 1300 πρόστιμο παίζει να έκανα χαζομάρα ... Τώρα σε ότι αφορά το όριο ταχύτητας εντάξει είναι απλά γελοίο σε πολλά σημεία, τόσο που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται επικίνδυνο. οκ ζόρισε με κλήση κάποιον που σφάζει ένα κόκκινο στην ψύχρα, παραβιάζει ένα στοπ, βγαίνει στο αντίθετο ή θεωρεί πως ο δρόμος είναι δικός του, φυσικά γράψε και αυτόν που τρέχει αλλά έχε ένα κριτήριο για το αν είναι επικίνδυνος στο σημείο εκείνο που παραβιάζει το όριο. Αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 160 στην αττική οδό τέρμα αριστερά και αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 70 στα στενά της Κυψέλης...

redfantomas
04/09/2013, 10:33
μου έχουν κόψει κλήση στην ευθεία της Τρίπολης, εντάξει ένα εικοσάρικο ήταν πήγαινα με 140 με το κάρο και απλά ρόλλαρα για να φτάσω στα διόδια, ε μου έγραψε πως πήγαινα με 120 είχε μια πινακίδα στα 10 μέτρα που έλεγε 90 και όλοι ευχαριστημένοι. Έκανα την εισαγωγή για να πω πως με κλήσεις με τόσο μεγάλα ποσά δημιουργούν θέμα, πιο πιτσιρικάς έχω κάνει μλκια σε σημείο μεταξύ Λαμία-Λιβάδια, όταν είδα το πιστόλι βγήκα στο αντίθετο και πήγα παράλληλα με το προπορευόμενο για να μη δουν την πινακίδα μου και μετά έβαλα την ταυτότητα στο στόμα και 20 λεπτά πήγαινα δίχως αύριο και ήμασταν και τρία παιδιά μέσα... ακόμα και τώρα αν ήξερα πως θα φάω 1300 πρόστιμο παίζει να έκανα χαζομάρα ... Τώρα σε ότι αφορά το όριο ταχύτητας εντάξει είναι απλά γελοίο σε πολλά σημεία, τόσο που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται επικίνδυνο. οκ ζόρισε με κλήση κάποιον που σφάζει ένα κόκκινο στην ψύχρα, παραβιάζει ένα στοπ, βγαίνει στο αντίθετο ή θεωρεί πως ο δρόμος είναι δικός του, φυσικά γράψε και αυτόν που τρέχει αλλά έχε ένα κριτήριο για το αν είναι επικίνδυνος στο σημείο εκείνο που παραβιάζει το όριο. Αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 160 στην αττική οδό τέρμα αριστερά και αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 70 στα στενά της Κυψέλης...

KRHTH 2013 APO AKRH SE AKRH TO ORIO ΕΙΝΑΙ 70-80 ΧΛΜ.....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ Ή ΤΟ 4Χ4 ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 30 € ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟς ( ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ .....)

endopandou
04/09/2013, 12:26
Εντωμεταξύ τα νέα όρια είναι πιο υψηλά από τα παλιά :tooth:

AristidisZ
04/09/2013, 12:30
καλά ο εν κινήσει ηλεκτρονικός περιορισμός είναι από τα πλέον γελοία που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους
σκέψου να ανοιχτείς για προσπέραση και ξαφνικά να σου μπει από το πουθενά κόφτης στην τελική, μιλάμε για 100% εγγυημένο αποτέλεσμα (στούκας)

pipe_smoker
04/09/2013, 13:07
καλά ο εν κινήσει ηλεκτρονικός περιορισμός είναι από τα πλέον γελοία που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους
σκέψου να ανοιχτείς για προσπέραση και ξαφνικά να σου μπει από το πουθενά κόφτης στην τελική, μιλάμε για 100% εγγυημένο αποτέλεσμα (στούκας)

Να μην ανοιχτείς για προσπέραση κύριε.
Τί δουλειά έχεις να ανοιχτείς για προσπέραση?

Και στην κλίση που παίρνουν τα μοτοσακά να μπει κόφτης.
Που πάτε και στρίβετε μαλακιστήρια σαν παλαβά.
Να εξέχουν δυο σταθερά σταντ, ένα από την κάθε πλευρά, κι όποιος πάει να πλαγιάσει παραπάνω να γίνεται αεροπλανάκι.

MG-KTiNoS
04/09/2013, 13:09
πάντως ένα είναι σίγουρο..
λ7 υπάρχουν !

:a31:

menos
05/09/2013, 11:16
μου έχουν κόψει κλήση στην ευθεία της Τρίπολης, εντάξει ένα εικοσάρικο ήταν πήγαινα με 140 με το κάρο και απλά ρόλλαρα για να φτάσω στα διόδια, ε μου έγραψε πως πήγαινα με 120 είχε μια πινακίδα στα 10 μέτρα που έλεγε 90 και όλοι ευχαριστημένοι.
Ίδια περίπτωση πέρυσι, πλησιάζοντας τα σύνορα Αυστρίας - Σλοβακίας.. πλήρωσα 20€ επειδή με έπιασε το ραντάρ να πηγαίνω 50χλμ/ωρα ενω υπήρχε πινακίδα που έγραφε 30!!
Δεν είχε σημασία αν ρόλαρα απο τα 50 στα 30.. σημασία είχε τι έγραφε το ραντάρ στα τελευταία μέτρα μετά την πινακίδα.
Εντάξει, οι άνθρωποι έπρεπε να γράψουν 10 οχήματα για να πάνε σπιτάκι τους..

cityfly
05/09/2013, 11:35
Ίδια περίπτωση πέρυσι, πλησιάζοντας τα σύνορα Αυστρίας - Σλοβακίας.. πλήρωσα 20€ επειδή με έπιασε το ραντάρ να πηγαίνω 50χλμ/ωρα ενω υπήρχε πινακίδα που έγραφε 30!!
Δεν είχε σημασία αν ρόλαρα απο τα 50 στα 30.. σημασία είχε τι έγραφε το ραντάρ στα τελευταία μέτρα μετά την πινακίδα.
Εντάξει, οι άνθρωποι έπρεπε να γράψουν 10 οχήματα για να πάνε σπιτάκι τους..

εμένα μου ήρθε κλήση από Γαλλία - 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά - η οποία υπολογίστηκε στα 112,1 με όριο τα 110
το ραντάρ έγγραψε κάτι λίγο παραπάνω αλλά οι γάλλοι σου αφαιρούν ένα 5% για λόγους ενδεχομένου (όπως δηλώνουν) κακού καλιμπραρίσματος του ραντάρ και ανάλογα τι δείξει μετά από αυτό σε γράφουν ή όχι
Οργανωμένοι όμως η πληρωμή γίνεται με πιστωτική μέσω ίντερνετ τσάκα τσάκα...
επιστήμη την έχουν κάνει την είσπραξη χρημάτων μέσω κλήσεων

Viper4
05/09/2013, 11:42
Βάλε το 5% που αφαίρεσαν, βάλε και το +10% τουλάχιστον που έδειχνε το κοντέρ σου πάμε στα 127 km/h... άρα εσύ εκείνη την στιγμή με τόσα νόμιζες ότι πας...

vangelis 64
05/09/2013, 16:41
Πολιτισμός.:a46:

MG-KTiNoS
05/09/2013, 17:27
Πολιτισμός.:a46:

Εγώ έχω ταξιδέΨει πολύ με το μηχανάκι και οχι μόνο.
Τέτοιο πράμα όμως δεν έχω δει ακόμα.
Μια ιδέα έχω αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

vangelis 64
05/09/2013, 18:12
Εγώ έχω ταξιδέΨει πολύ με το μηχανάκι και οχι μόνο.
Τέτοιο πράμα όμως δεν έχω δει ακόμα.
Μια ιδέα έχω αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Μού ήρθε στο μυαλό το "στρατιωτάκια ακίνητα,αγέλαστα"κλπ αλλά ναι..πάει αλλού.:beer: