PDA

View Full Version : misano και κερκιδες

HLIASCBF
06/09/2013, 13:53
Καλησπερα.Επειδη την αλλη βδομαδα θα ειμαι στο moto gp στο misano,μπορει καποιος που εχει παει ποια ειναι η ποιο φθηνη κερκιδα με video wall? Επισης τι γινεται με το parking της μηχανης στη πιστα?Υπαρχει κατι το οποιο πρεπει να προσεξω γενικα η εχετε να μου δωσετε καμια συμβουλη?Τα thread τα εχω διαβασει που εχει εδω μεσα οποτε μη μου στειλετε κανα link!Ευχαριστω πολυ!

TROOPER
06/09/2013, 14:01
λοιπον τα μηχανακια τα αφηνεις η χυμα (εννοειται με τα προβλεπομενα μετρα ασφαλειας πεταλα-disc lock, κουλουρες), η δινεις 10 ευρω (τοσα ητανε το 2009) σε καποιον ιταλο κατοικο απεναντι απο την πιστα και στο φυλαει στο σπιτι του η στον χωρο του τελοσπαντων (εμεις καναμε το 2ο) φυσικα και παλι με τα αναλογα μετρα ασφαλειας. αλλα αυτο φαντασου εγινε την μερα του αγωνα. παρασκευη και σαββατο τα ειχαμε αφησει εξω απο την πιστα κλειδωμενα.

οσο για τις κερκιδες. παρασκευη και σαββατο πηγαιναμε οπου γουσταραμε στα prato 1 και 2.
την κυριακη αναγκαστικα πας στο πρατο που εχεις εισητηριο. εμεις ειχαμε στο πρατο 1 και ειμασταν πολυ ευχαριστημενοι αφου βλεπαμε και τεραστιο κομματι της πιστας και ειχε και video wall!

καλη διασκεδαση!!! να περασετε υπεροχα!!!!!!!!

ελπιζω να βοηθησα :beer:

TROOPER
06/09/2013, 14:10
λες οτι τα διαβασες αλλα επειδη ειναι ισως λιγο undercover και μπορει να μην το ειδες, παρε να φτιαχτεις λιγο προκαταβολικα:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=87857&highlight=%CE%B5%CE%B3%CF%89+%CE%B4%CE%B5%CE%BD+%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CF%89+%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE %BA%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF

HLIASCBF
06/09/2013, 20:19
Το εχω διαβασει ρε τρελοκομειο!Εχω ριξει πολυ γελιο με την παρτη σας.Γαμω τις βολτες!