PDA

View Full Version : Ετησια Μοto.GR (looking for company)

devil's animal
09/09/2013, 09:56
Επειδη η ετησια φετος γινεται με αλλο mode...δλδ οχι της κλασικης βολτας με group και ανασυγκροτησεις κλπ,κλπ...
ψαχνω παρεα να ανεβουμε μαζι μεχρι το Πηλιο...
μηχανακι ss1000...

οποτε οποιος εχει ss γενικοτερα και θελει να ανεβει Σαββατο 28/09 πρωϊ μπορουμε να παμε παρεα...
η λογικη που γραφω για το μηχανακι μου και το μηχανακι το συν-ταξιδιωτη ειναι οτι θα συμπιπτουν πανω κατω οι ταχυτητες ταξιδιου, οι ανεφοδιασμοι κλπ...οποτε επειδη, μαλλον, μιλαμε για μια βαρετη ευθεια μεχρι το Πηλιο καλο θα ηταν να υπαρχει παρεα...

ΑΝ η παρεα μαζευτει και το επιθυμει, μπορουμε να παμε εναλλακτικα στο Πηλιο απο Ευβοια...δλδ την διαδρομη Αθηνα-Χαλκιδα-Προκοπι (Αϊ Γιαννης Ρωσσος)-Λιμνη-Αιδηψο-Αγιοκαμπος. Απο Αγιοκαμπο περναμε απεναντι στην Γλυφα με την παντοφλα και μετα ανεβαινουμε απο εθνικη μεχρι το Πηλιο...
προσωπικα προτιμω αυτη την εκδοχη, παρ'οτι θα κοστισει περισοτερο και θα μας παρει και περισσοτερη ωρα...
αλλα αυτο θα αποφασιστει με οποιον/ους δηλωσουν την επιθυμια να παμε παρεϊτσα...

τωρα, αν καποιος εχει μηχανακι που μπορει στοιχειωδως να ακολουθησει εναν ρυθμο (δεν θα πηγαινουμε συνεχεια με 200) και δεν ειναι ss, μπορει καλλιστα να το δηλωσει και να ερθει παρεα...

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ GROUP ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ.GR! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΒΟΛΤΑΣ ΤΟΥ MOTO.GR ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...

απλα θελω παρεα στην διαδρομη μεχρι το σημειο συναντησης που το moto.gr εχει οργανωσει την φετινη του βολτα...
μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε ευθυνη των πραξεων μας, μην τα ξαναλεμε...

ωρα αναχωρησης και επιλογη διαδρομης θα αποφασιστει στο παρον thread και στο τελος θα ενημερωθει και το πρωτο ποστ...
:wave2:

Λιστα Συμμετοχων:

devil's animal
manhunter
cosgili
DimChios

manhunter
09/09/2013, 10:06
Αν έρθω, το ψήνω να ανέβουμε παρέα Σταύρο.

devil's animal
09/09/2013, 11:20
Αν έρθω, το ψήνω να ανέβουμε παρέα Σταύρο.

ομορφα Κιμωνα...
μπουζι να εχεις αλλαξει στο 'ρδελο σου, μην εχουμε κανενα απροοπτο αλα italia..:tooth:

manhunter
09/09/2013, 11:50
Θα φέρω spare μαζί με πυροσβεστήρα :moutza::lol:

devil's animal
09/09/2013, 12:07
Θα φέρω spare μαζί με πυροσβεστήρα :moutza::lol:

:a013::a013:

devil's animal
09/09/2013, 12:10
να πω οτι αν καποιος νοτιος, καταυλακιωτης :p, θελησει να ακολουθησει και ν'ανεβει απο Αθηνα, τοτε εννοειται ειναι ευπροσδεκτος στην παρεα για το υπολοιπο της διαδρομης...
:beer::beer:

cosgili
09/09/2013, 22:45
Σταύρο αν με το καλό έρθω είμαι μέσα να ανέβουμε παρεάκι:beer:

Shiatman
10/09/2013, 10:30
Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσω κι εγώ από Αθήνα με ss οπότε μέσα για παρέα!

devil's animal
10/09/2013, 11:06
ok, μαγκες...
εγω εκανα μια προχειρη λιστα συμμετοχων στο 1ο ποστ για να ξερουμε τι γινετε...
ουτως ή αλλιως υπαρχει απλετος χρονος για να στανταριστουν οι συμμετοχες μεχρι τοτε...
καλο θα ηταν οποιος δηλωνει συμμετοχη να λεει και την επιθυμια του για την διαδρομη ή αν εχει καποια αλλη διαδρομη στο μυαλο του...

Shiatman
10/09/2013, 12:54
Εγώ θα κατεύω από Θεσσαλονίκη κανά 2ήμερο πρίν, οπότε δεν με χαλάει μια βόλτα από Έυβοια (που έχω να πάω από πιτσιρικάς). Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι δεν είμαι σουπερσπορτάς (δεν θα είμαι με δικιά μου μηχανή) και αν ο ρυθμός είναι αρκετά γρήγορος δεν θα μπορώ να ακολουθήσω... :a13: οπότε να μη σας το χαλάω!!

devil's animal
10/09/2013, 14:06
Εγώ θα κατεύω από Θεσσαλονίκη κανά 2ήμερο πρίν, οπότε δεν με χαλάει μια βόλτα από Έυβοια (που έχω να πάω από πιτσιρικάς). Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι δεν είμαι σουπερσπορτάς (δεν θα είμαι με δικιά μου μηχανή) και αν ο ρυθμός είναι αρκετά γρήγορος δεν θα μπορώ να ακολουθήσω... :a13: οπότε να μη σας το χαλάω!!

σκεψου οτι εγω δεν εχω καθολου γομα στις ακρες των ελαστικων, αρα δεν προκειται να στριψω...(τα λαστιχα θα επρεπε να ειχαν παει για πεταμα αλλα τα κραταω μεχρι να μπω πιστα καποια στιγμη και να βαλω φρεσκα εκει)
ακομα λοιπον και οι αλλοι να θελουν να χαρουν το πιστακι του ρω(ο)σση(ι), εμεις μενουμε στα μετωπισθεν και τους βρισκουμε Αλεξιου π.χ...
αλλα οπως και να εχει η βολτα δεν θα ειναι για ξυσιμο...θα ειναι εκδρομη μεχρι το σημειο συναντησης της ετησιας του moto.gr

αν παμε απο εθνικη, οι ταχυτητες θα ειναι αυτες που αρμοζουν σ'ενα ss...χωρις υπερβολες...:)

pipe_smoker
10/09/2013, 14:26
αν παμε απο εθνικη, οι ταχυτητες θα ειναι αυτες που αρμοζουν σ'ενα ss...

...με ή χωρίς πινακίδες?:lol:

Shiatman
10/09/2013, 14:35
σκεψου οτι εγω δεν εχω καθολου γομα στις ακρες των ελαστικων, αρα δεν προκειται να στριψω...(τα λαστιχα θα επρεπε να ειχαν παει για πεταμα αλλα τα κραταω μεχρι να μπω πιστα καποια στιγμη και να βαλω φρεσκα εκει)
ακομα λοιπον και οι αλλοι να θελουν να χαρουν το πιστακι του ρω(ο)σση(ι), εμεις μενουμε στα μετωπισθεν και τους βρισκουμε Αλεξιου π.χ...
αλλα οπως και να εχει η βολτα δεν θα ειναι για ξυσιμο...θα ειναι εκδρομη μεχρι το σημειο συναντησης της ετησιας του moto.gr

αν παμε απο εθνικη, οι ταχυτητες θα ειναι αυτες που αρμοζουν σ'ενα ss...χωρις υπερβολες...:)

:a10:

endopandou
10/09/2013, 14:36
σκεψου οτι εγω δεν εχω καθολου γομα στις ακρες των ελαστικων
:giggle:

αρα δεν προκειται να στριψω... ναι οκ...

devil's animal
10/09/2013, 15:53
...με ή χωρίς πινακίδες?:lol:

ενταξει ειπαμε μην το γ@μησουμε εντελως...
εννοειται χωρις...
:smokin:

devil's animal
10/09/2013, 15:55
:giggle:

ναι οκ...

αληθεια ρε μαλεα...
τα λαστιχα μου ειναι χαλια...

αφου σκεφτομαι οτι για να παρω επιτελους την αποφαση να τα αλλαξω...να κανω κανα burnout εξω απο το camping...:vroum:

AristidisZ
10/09/2013, 15:59
αφου σκεφτομαι οτι για να παρω επιτελους την αποφαση να τα αλλαξω...να κανω κανα burnout εξω απο το camping...:vroum:

κάπως έτσι ; (http://www.youtube.com/watch?v=20m2t8eT7K4) :bawl:

προβλέπω να βγαίνει ο sniper με την αρκούδα :lol:

DimChios
10/09/2013, 16:06
Σταυρο, αν το αποφασισω (τελευταια στιγμη θα ναι) να ερθω θα παμε παρεα αλλα προτιμω την "ευθεια" οδο λογω κοστους

...οπωσδηποτε βεβαια αν εχετε αποφασισει τη μεγαλη, δε σας το χαλαω

devil's animal
10/09/2013, 16:18
Σταυρο, αν το αποφασισω (τελευταια στιγμη θα ναι) να ερθω θα παμε παρεα αλλα προτιμω την "ευθεια" οδο λογω κοστους

...οπωσδηποτε βεβαια αν εχετε αποφασισει τη μεγαλη, δε σας το χαλαω

προστεθηκες Μητσε..
:beer:

Shiatman
15/09/2013, 11:14
Λοιπόν παίδες, άκυρος εγώ, θα κατέβω Παρασκευή από Θεσσαλονίκη, οπότε τα λέμε εκεί!

devil's animal
16/09/2013, 12:09
Λοιπόν παίδες, άκυρος εγώ, θα κατέβω Παρασκευή από Θεσσαλονίκη, οπότε τα λέμε εκεί!

καλους δρομους...
:wave2::wave2:

devil's animal
27/09/2013, 19:22
δυστυχως, εγω δεν θα τα καταφερω για την ετησια φετος...:(