View Full Version : Ταξιδι για Ελλαδα Ιουλιο 2006
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Ο Kostas NL και η αφεντια μου κανονιζουμε να κατεβουμε Ελλαδα μεσω Ιταλιας με τα τουμπανα γυρω στον Ιουλιο του 2006 . . .
Βεβαια ειναι νωρις ακομα αλλα μεσω αυτης της προσκλησης ισως φτιαξουμε τσουρμο για να γινει τζερτζελο και ταξιδι με φραμπαλα........
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kostas NL
09/10/2005, 00:17
Ναι, ναι....
Να προσέλθουν οι πιστοί....
Θα περάσουμε ωραία.
:beer: :beer: :beer:
κατεβειτε εσεις και θα βαλουμε εμεις τα δικα μας τουμπανα να βαρανε :a022:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ο Kostas NL και η αφεντια μου κανονιζουμε να κατεβουμε Ελλαδα μεσω Ιταλιας με τα τουμπανα γυρω στον Ιουλιο του 2006 . . .
Βεβαια ειναι νωρις ακομα αλλα μεσω αυτης της προσκλησης ισως φτιαξουμε τσουρμο για να γινει τζερτζελο και ταξιδι με φραμπαλα........
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
κατεβειτε με τα τουμπανα και θα φτιαξει την διαδρομη εν Ελλαδι
ο .. crs-k
και μετα να δω τι θα τα κανετε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ο .. crs-k
Θα λερωθουνε λιγακι αλλα υπαρχει και ο dirtymoto ..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
κατεβειτε εσεις και θα βαλουμε εμεις τα δικα μας τουμπανα να βαρανε :a022:
Μα θελουμε παρεα λεμε στο κατεβασμα ..........
:p
Ε ναι καλε αφου βρειτε παρεα και κατεβειτε θα συναντηθειτε μαζι μας με τα δικα μας τουμπανα εννοω.....
και τι θες τωρα
να ψαχνουμε εμεις παρεα στο ανεβασμα
για να εχετε εσεις παρεα στο κατεβασμα?
για ελάτε:winka: για ελάτε:wave2:
Dodok edessa
12/10/2005, 20:07
ρε παοκτζη βάτραχε !!:uplate:
καλα ρε απο τωρα για τον Ιουλιο του 2006 λές ???:hypnotize
:lol:
Kostas NL
12/10/2005, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
για ελάτε:winka: για ελάτε:wave2:
Ναι nimbus ερχόμαστε πραγματικά...το αποφασίσαμε, επιλέγουμε διαδρομές, κάνουμε σχέδια για τα μπαγάζια...ψάχνουμε περισσότερη παρέα και γενικά απολαμβάνουμε την όλη προετοιμασία.
ωραία:D
μια χαρά θα περάσουμε:wave2:
για να βλέπω διαδρομές:)
ακούω ιδέες:sun:
Krokodilos001
12/10/2005, 20:25
ooox gia mena xtiapei i kampana!!!
:bigcry:
Arkei na exo ta aperetita koukompinia.
Oso gia diadromi, mporo na stin po apo tora. Me polles enalaxtikes lisis analogo to orario.
Pantos ena pragma pou aksizi einai ena tour stis alpis.....
Kostas NL
12/10/2005, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
ooox gia mena xtiapei i kampana!!!
:bigcry:
Arkei na exo ta aperetita koukompinia.
Oso gia diadromi, mporo na stin po apo tora. Me polles enalaxtikes lisis analogo to orario.
Pantos ena pragma pou aksizi einai ena tour stis alpis.....
Ναι φιλε Γιαννη για σενα χτυπαει...
Αντε να βρεθουμε βρε γμτ...
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ρε παοκτζη βάτραχε !!:uplate:
καλα ρε απο τωρα για τον Ιουλιο του 2006 λές ???:hypnotize
:lol:
Σκουληκα υποχθονιε ανεβα για να κατεβουμε .............
Μονο ετσι σωζεστε .........
και τι θες τωρα
να ψαχνουμε εμεις παρεα στο ανεβασμα
για να εχετε εσεις παρεα στο κατεβασμα?
Ναι ! Ναι ! Εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιι !!!
:a20: :a18: :a25: :a25: :a54:
Krokodilos001
13/10/2005, 15:31
Ke kala bre tifoefs ke Kosta_nl, esis to apofasisate na salparete ton ioulio me tis fregates, ego ke oi ipoliipou tapini motosikletistes me tis aples mixanotrates pos na akolothousisoume??
:confused:
Dioti apokliete na anteksete tous xalarous (podilatikous) rithmous taksidiou pou xrisimopoio gia megales apostastis. Xoria ppou sixenome to autobaan ke protimo tis touristikes diadromes... :smilea:
Oi xamiles ptisis einai gia kontines anaxeteisis.... :lol: :lol:
Ektos ke an me trabate:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: na kano ke ikonomia stin benzina:rotflmao: :rotflmao: tin poutana olo anebenei...:( :( :bigcry:
ante re gamoto, argei to sabatokiriako...??
Kostas NL
13/10/2005, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Ke kala bre tifoefs ke Kosta_nl, esis to apofasisate na salparete ton ioulio me tis fregates, ego ke oi ipoliipou tapini motosikletistes me tis aples mixanotrates pos na akolothousisoume??
:confused:
Dioti apokliete na anteksete tous xalarous (podilatikous) rithmous taksidiou pou xrisimopoio gia megales apostastis. Xoria ppou sixenome to autobaan ke protimo tis touristikes diadromes... :smilea:
Oi xamiles ptisis einai gia kontines anaxeteisis.... :lol: :lol:
Ektos ke an me trabate:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: na kano ke ikonomia stin benzina:rotflmao: :rotflmao: tin poutana olo anebenei...:( :( :bigcry:
ante re gamoto, argei to sabatokiriako...??
Alla exo akousei ego gia tous ru8mous sou, telos pavtov...
Oloi oi ru8moi eivai apodextoi...sto kato kato diakopes 8a exoume, pavtos eimai kai polu uper twv touristikov diadromov.
:beer: :beer:
ο .. crs-k
ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ !!! :mad:
Θα μου βγαλετε και κανα ονομα ... :sick:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ !!! :mad:
Θα μου βγαλετε και κανα ονομα ... :sick:
:lol: :rotflmao: :lol:
Γουσταρωωωω ..................... βρε λες και το γυρισες σε ασφαλτο τελευταια και δε ξερουμε ακομα τιποτα ;;;
:lol: :lol: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Ε ναι καλε αφου βρειτε παρεα και κατεβειτε θα συναντηθειτε μαζι μας με τα δικα μας τουμπανα εννοω.....
Κοιτα να δεις τεμπελια που σας δερνει ..............
Αραχτοι στη σκιαδα με μπυροπουλα και μεις μεσα στην Ευρωπη να μετραμε χιλιομετρα !!
μμμμμμμμμμμμμμμμμμ τι καλα !!
Γουσταρωωωω ..................... βρε λες και το γυρισες σε ασφαλτο τελευταια και δε ξερουμε ακομα τιποτα ;;;
:lol: :lol: :D
Απλα ...
Ειμαι του "βουνου" (του "γιατρου" στην πραγματικοτητα), ειτε με ασφαλτο, ειτε με χωμα ! :winka:
:smokin: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απλα ...
Ειμαι του "βουνου" (του "γιατρου" στην πραγματικοτητα), ειτε με ασφαλτο, ειτε με χωμα ! :winka:
:smokin: :beer: :wave2:
Εδω δεν εχουμε βουνα ............. καμπος καργα ... και γελαδια !!
Μονο ασφαλτο ............. στο χωμα απαγορευεται βολτες .........
Αλλα Γερμανια, Αυστρια, Ιταλια βουνο να δει η ψυχουλα 'ς !!
Γερμανια εχει ενα βουνο με Βαλκυριες ................ πολυ μυστηριο μερος ............
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Krokodilos001
17/10/2005, 19:18
Axxxx oi alpeis....
Den ksero an tha mporo na kano afto to taksidi gia ellada ton sigekrimeno ioulio,
alla mia gira stis Alpies tha tin kano sigoura.
Ksekinas apo louxemborgo, ke Ardenes katebenis pros anatoliki Galia, Norvane. Kobis aristera pros elbetia ke arxizeis to kabalima ke to alpen crosing pros Austria.
To girnas ligo deksia ke to pernis anapoda apo tis noties plebres.
An den einai aparetito i poreia pros ta ellinika edafi....tote sinexizis pros italikes alpeis ke kataligeis sti notia Galia, - kannes, monako, san tropez ....etsi gia ilio ke mpania
Afto tha itane orea gira!!!!
:sun:
Efoson pezei o prosdiorismos Ellada omos kobeis ta misa toulaxiston apo afta ke sigentronese stis italo elbetikes diadromes...
To odostroma stis elbetikes alpeis einai teleio....
Ke fisika den ksexano ke ta ellinika megaleia,,,,
Ipiros--- katara crosssing...Metsobo , nomos grebenon...zaxaroxoria.. ke alla tetia iperoxa
:rotflmao:
Axxxx re na ti kala na ginei.......
Elate elate
...
:lol: :lol: :lol: :lol:
kala akougete,ean mehri tote ehoume hrono elefthero apo ti douleia...no problem!!ego psofao gia tetaia...cafe stin italia kai mesimeriano stin Germania!!ANETAAAAAAAAAAAA
Για οσους θελουν να κανουν το ταξιδι για Ολλανδια με την προοπτικη της μαζικης επιστροφης υπαρχουν μερικες επιλογες .....
Η πρωτη ειναι απο Ιταλια (Βενετια) μεσω Ελβετιας στη Γερμανια (Στουτγκαρδη-Φρακφουρτη-Ντυσσελντορφ) και μετα Ολλανδια......
Κοιτατε χαρτη .... 1260 χλμ
Σε αυτη τη διαδρομη σημαντικη σημειωση ειναι οτι στην Ελβετια τα βενζιναδικα κλεινουν απο τις 22:00 μεχρι το πρωι !!! Αρα πριν τις 21:30 φουλαρισμα τεποζιτο...
Για μηχανες με μικρα τεποζιτα δεν νομιζω αυτη η διαδρομη να ειναι βολικη ....
Επισης οσοι επιθυμουν να μην κανουν ολο το ταξιδι (περιπου 3.500 χλμ με ανοδο και καθοδο) και θελουν μερος συναντησεως μια συγκεκριμενη ημερομηνια στα ενδιαμεσα η στην Ιταλια καλο ειναι να το δηλωσουν ωστε να βρουμε τις απαραιτητες συνισταμενες των ραντεβου..........
27611
Μια αλλη διαδρομη ειναι μεσω Ιταλιας (Βενετια) - Αυστρια (Ινσμπρουκ) - Γερμανια (Μοναχο-Κολωνια-Ντυσσελντορφ) - Ολλανδια .........
Κοιτατε χαρτη... συνολικα 1300 χλμ
Για ολους τους συμμετεχοντες θεωρουμε δεδομενο οτι εχουν πληρη ταξειδιωτικο εξοπλισμο, ολα τα εγγραφα τους ειναι ΟΚ και οι μηχανες εχουν παρει ΟΚ απο καθε μηχανικο ελεγχο οσο αφορα συντηρηση, θορυβο εξατμισεων και ποιοτητα ελαστικων.
27613
Η διαδρομη Ολλανδια - Ελλαδα θα ειναι μια εκ των δυο διαδρομων κατοπιν συννενοησεως με οσους λαβουν μερος στη καθοδο των μυριων .....
:D :D :D
Επισης υπαρχουν και μερικες εξτρα διαδρομες πχ. εντος της Ελβετιας , εντος της Αυστριας η εντος της Ιταλιας για γενικη ικανοποιηση εκτος αυτοκινητοδρομων αλλα αυτο σημαινει καμμια 1500-αδα χλμ εξτρα ...... σε περιφερειακους δρομους ....
Επισης σαν παραδειγμα στελνω ενα χαρτη με διαδρομη Βενετια-Ανκωνα-Ρωμη-Ναπολι-Μπαρι σαν ενδειξη που ειναι ενα συνολο 1150 χλμ περιπου ...
27614
Αφιξη στην Πατρα και κατευθυνση προς Ιωαννινα, περασμα Καταρας και σαν πρωτη διαδρομη Καρδιτσα-Λαμια-Αθηνα για οσους ενδιαφερονται.
Κοιταξτε χαρτη ......... συνολικα 700 χλμ περιπου
27616
Αυτη η διαδρομη ειναι μεγαλυτερη για οσους ενδιαφερονται ......
κατοπιν συννενοησεως μεσα στο καραβι για Ελλαδα ..... σε οσους αντεξουν την αντιπαραθεση και τα κρασα του καραβιου ....
Κοιταξτε χαρτη ..... συνολικα 1090 χλμ περιπου..
27620
Υπολογιζουμε απο την αναχωρηση Ολλανδια εως Αθηνα στο Δελεαρ ......... εεεεεετσι γιατι θαχει κρυες μπυρες και βροχη ως συνηθως ...... υπο σκιαν ............
να κανουμε 7-8 μερες εκτος και αν καπου στη διαδρομη μας πιασει τεμπελια και θελουμε κανα αραγμα σε τιποτα ψητοπωλεια ....... η σε τιποτα βουνοκορφες για ρομαντζα ...........
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
1. Ναι. Ομολογω δεν ειναι φθηνη διαδρομη αλλα ΑΞΙΖΕΙ περα για περα !
Κατ' αρχην τα χλμ και οι χωρες που περνας, οι διαφοροποιησεις του καιρου και πανω απ' ολα η εμπειρια οδηγησης σε συνθηκες 60% διαφορετικες απο Ελλαδα ειναι ολα τα λεφτα !
2. Η διαμονη Ολλανδια (εξαρταται τη συμμετοχη - ειχα πει σε αλλο ποστ παλιοτερα- μπορουν να μεινουν σε μενα 2-3 ατομα με υπνοσακκους γιατι δεν εχω τοσα κρεβατια, 2-3 σε Kostas NL και Krokodilos001 κανα 2-3-4-5-6-7 :D
και αν ειναι κι' αλλοι σε πανσιον στη πολη που μενω η Ουτρεχτη.
(Εννοειται οτι ολοι θα συνεισφερουν αν χρειαστει πανσιον)
Φαγητο αλα στρατωνας !!!
Δηλαδη καζανι, καραβανα, φακες, φασολαδα κλπ κλπ εδεσματα οικιακα εκτος και αν υπαρχουν αλλες επιλογες ......
3. Για να πω την αληθεια με την Africa που ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ τις προηγουμενες χρονιες γινοτανε ενα καλο σερβις πριν φυγω για τη διαδρομη.
Δηλαδη ο μαστορας τρωει γκρινια !
παιρνω παντα μαζυ μου 1 φιλτρο λαδιου, 1 λιτρο λαδακι, σπρει για αλυσιδα, 1 σπρει με υλικο για τα λαστιχα ετσι και πατησω κανα καρφι και σπρει για να καθαριζω το τζαμι του κρανους απο τα πτωματα και τις κοιλιες που κολλανε απανω.
Επισης 2 ζευγαρια ωτοασπιδες (1 ζευγαρι για δρομους και 1 για αυτοκινητοδρομους)
αλλοιως φτανεις τελειως κουφος στο προορισμο σου !!!!!!
Ενα κουτακι με πρωτες βοηθειες (Αχρειαστες να ειναι ).
Χαρτι για τουαλετα γιατι αν δε θελετε να δινετε 50 λεπτα στα βενζιναδικα πατε στα παρκινγκ για τις αναγκες και εκει δεν εχει χαρτι !
Φυσικα στην πρασινη καρτα της ασφαλειας πρεπει να εχει και οδικη βοηθεια.
Και το ροζ διπλωμα Ευρωπης με διαβατηριο η ταυτοτητα.
Μετρητα καπου 300 ευρω γιατι δεν υπαρχουν παντου ΑΤΜ !
Ιταλια πληρωμες με μετρητα τις βενζινες.
Αυστρια-Γερμανια με μετρητα η πιστωτικη.
Εισητηρια στο καραβι με πιστωτικη καρτα.
Διαφορα σαντουϊτς, ενεργειακες μπαρες και σουπερ-ντουπερ redbulls για το δρομο.
4. Το παλαβωμα των Ολλανδων με τις χαιρετουρες δεν ειναι και τοσο παλαβωμα :roll:
Σκεψου εισαι κατι ωρες στον αυτοκινητοδρομο και τα ματια σου κολλανε μπροστα! Κακο αυτο !
Αν δεις καποιον απο αποσταση να σε χαιρεταει ξυπνας και κοιτας παλι μακρυα !!!! Χμμμμ ! Καλο αυτο ! Ευτυχως που καποιος σε ξυπναει !!
Στους αυτοκινητοδρομους εχει 3 λωριδες. Η βοηθητικη χρησιμοποιειται ΜΟΝΟ απο αστυνομια, πυροσβεστικη και ασθενοφορα οταν εχουν κινηση συναγερμου και ΜΟΝΟ ! Αλλοιως πανε οπως ολοι στη δεξια.
Η αριστερη χρησιμοποιειται ΜΟΝΟ για προσπερασμα !
Αρα αν εισαι αριστερα μολις περασεις ξαναμπαινεις δεξια !!!!
Σε περιπτωση μποτιλιαρισματος υπαρχει μια σχετικη ανοχη σε μοτοσυκλεττες που περνουν με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ταχυτητα αναμεσα απο τα μποτιλιαρισμενα κουτακια.
5. Αρα καλα θατανε εαν θελετε να ερθετε τελος Ιουνιου με αρχες Ιουλιου για να συγκεντρωθουμε και να βγαλουμε το σχεδιο της διαδρομης με ολες τις λεπτομερειες.
:D
Ατε ριχτε ιδεες για να βγει το σχεδιο πτησης !!
Kostas NL
21/11/2005, 21:34
Συνεχίζοντας την προσπάθεια να σας κάνουμε να ανηφορίσετε προς την Ολλανδία το καλοκαίρι, σας παραθέτω highlights της περσινής πτήσης, που εύκολα μπορούν να αποτελέσουν και σταθμούς της επομένης.
Δεν θα λείψουν τα ωραία κτίρια, για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής....
28779
Kostas NL
21/11/2005, 21:35
...τα κάστρα για τους ιππότες του τότε και του τώρα...
28780
Kostas NL
21/11/2005, 21:36
...idem...
28781
Kostas NL
21/11/2005, 21:38
...δεν θα λείψει και το σήμα κατατεθέν της Ολλανδίας...
28782
Kostas NL
21/11/2005, 21:39
...θα σας πάμε για τυρί στη Γκούντα (Gouda)...
28783
Kostas NL
21/11/2005, 21:40
...ε δεν θα σας αφήσουμε και χωρίς να δείτε το παλάτι του Άμστερνταμ...
28784
Kostas NL
21/11/2005, 21:42
...να μην περιπλανηθείτε και λίγο στα δρομάκια του ¨Αμστερνταμ?...
28785
Kostas NL
21/11/2005, 21:43
...θα δούμε και άλλα κάστρα...
28786
Kostas NL
21/11/2005, 21:44
...μέχρι και τον Λένιν και τον Πικάσο θα σας πάμε να γνωρίσετε...(σε κερί βέβαια)
28787
Kostas NL
21/11/2005, 21:46
Μετά σιγά σιγά θα αρχίσουν οι ετοιμασίες του ταξιδιού και τα φορτώματα, όπως εδώ καλή ώρα...
28788
Kostas NL
21/11/2005, 21:47
...και περνώντας τη Γερμανία θα κατηφορίσουμε προς την Αυστρία...
28789
Kostas NL
21/11/2005, 21:48
...τι να πω, άνυδρη αυτή η Αυστρία...
28790
Kostas NL
21/11/2005, 21:50
...τέλος αρχίζει και μυρίζει Μεσόγειος με το που μπαίνεις στην Ιταλία, εδώ πλάνα της Βενετίας.
28791
Kostas NL
21/11/2005, 21:51
...idem...
28792
Kostas NL
21/11/2005, 21:52
Venecia...
28793
Kostas NL
21/11/2005, 21:55
Το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί 22 ώρες για Ιγουμενίτσα και 30 ώρες για Πάτρα.
Άντε λοιπόν να ζεσταίνονται τα ταξιδιωτικά αίματα.
28794
Kostas NL
21/11/2005, 21:56
,
Kostas NL
21/11/2005, 21:57
Αλλη μια Ιταλια ......με τον Ρωμο και το Ρωμηλο να πινουν γαλατακι !!!
28797
Κερκυρα λιμανι .............
28799
Ηγουμενιτσα . . . . .
28801
Πρωινος ηλιος ελληνικος ........
28802
ta eho kai ego se video..alps/elveteia/Austria/italia ktl ktl..Ollandia den eho ftasei akoma....kala akougetai.Ta venzinadika stin Elveteia kleinoune noris alla dehontai kai automatic machine payments meta tis 10pm...ekei sothika ego(afoy odigousa kai nyhta)
Προς Ιωαννινα ..........
28810
Βραδυνο φως .......... γκαζολαμπα !
28812
Μετσοβο............ γιαουρτι με μελι ..............ψητα αρνια ..... κοκορετσια .............
28813
Εχει και λυκους εκει σαπαν και αρκουδες ! !!
28814
Μετεωρα........ Εκει νοιωθεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μικροοοοος !!!
28817
Παρνασσος με καλωδια γμτ τη ΔΕΗ μου !
28818
Ο δρομος για Φτερολακκα απο Αμφικλεια ..............
28819
Ψηλα απαρτα βουνα χωρις καλωδια πια !!
28820
Εχουμε και σαρκοφυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:winka: :winka: :winka:
28821
υπαρχει κανεις που το σκεφτεται σοβαρα για ολλανδια ή εστω μονακο,νικαια και να συναντηθουμε με τα παιδια;απο ελβετια ξερω οτι ειναι σουπερ-ντουπερ γιατι εχω φτασει ως εκει με το παλιο μου αισθημα(μπου-μπου) φυσικα.αν ειναι κανεις που γουσταρει να το κουβεντιασουμε σοβαρα να ποσταρει γιατι πρεπει να κανουμε κουμαντα για αδειες και γκαφρά.για να σας δω τωρα!και κανενας πατριωτης απο ιταλια γερμανια δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.
Το σκέπτομαι σοβαρά, αλλά δεν έχω ακόμα την ευχέρεια να σιγουρέψω. Κατά Μάιο μεριά θα ξέρω γμτ!
:D :D
Τοτε θα το συγουρεψουμε ολοι με φαινεται ...............
Προς το παρον μπλαντιφακινγκ οικονομιες !!
:sick: :sick: :sick:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ετσι γιατι παντα κατι προκειπτει τελευταια στιγμη και μας χαλαει το προγραμμα.ας το εχουμε καπου στο νου μας για να παμε
Λοιπόν, επειδή είμαι ανώμαλος τύπος, θα μοιραστώ την τελευταία φαντασίωσή μου:
Μερος 1: Αθήνα-Βερολίνο και επίσκεψη τον velisaris. Αν ως τότε έχει πάρει μηχανάκι ο φίφης, εννοείται βόλτα μέχρι Σουηδία, μόνο και μόνο για να περάσουμε τη γέφυρα του Oresund (http://www.roadtraffic-technology.com/projects/oresund/)!
Μέρος 2: Βερολίνο-Ολλανδία και catch up με την εκεί παλιοπαρέα. Ελαφρύς (πεζός) τουρισμός στα πέριξ (βλ. Red District και τα συναφή :D) και...
Μέρος 3: Ομαδική κατάβαση στις δυτικές Άλπεις για Centopassi! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14769)
Μέρος 4: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Με ή χωρίς ενδιάμεσο μοτοτουρισμό στην Ιταλία. Καπάκι γύρα Θεσσαλίας ή Στερεάς νομίζω *δεν* ενδείκνυται :p
---
Σχόλιο 1: Μακάρι να μπορούσα να το κάνω όλο αυτό με το CB, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Το βρωμοσούζουκο δεν ξέρω τι θα βγάλει στο δρόμο! :lol:
Σχόλιο 2: Πολλά τα χλμ Άρη, μάλλον (σίγουρα) θα χρειαστεί να προγραμματίσω ελαφρύ σέρβις καθ'οδόν, αλλά οι ολλανδοί φίλοι μας μάλλον μπορούν να με κονεξάρουν.
Σχόλιο 3: Σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής είναι εφικτή η συνάντηση με άλλους συναδέλφους GT, πριν ή μετά το Centopassi.
---
Το ένα και μόνο θέμα που αποτελεί εμπόδιο είναι η ΑΔΕΙΑ από την εργασία και τίποτα άλλο...
:( :( :( :sick:
Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?
:eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?
Ναι και είναι κολλητικό...
latris mixanis
30/11/2005, 13:01
Μερος 1: Αθήνα-Βερολίνο και επίσκεψη τον velisaris. Αν ως τότε έχει πάρει μηχανάκι ο φίφης, εννοείται βόλτα μέχρι Σουηδία, μόνο και μόνο για να περάσουμε τη γέφυρα του Oresund (http://www.roadtraffic-technology.com/projects/oresund/)!
Μέρος 2: Βερολίνο-Ολλανδία και catch up με την εκεί παλιοπαρέα. Ελαφρύς (πεζός) τουρισμός στα πέριξ (βλ. Red District και τα συναφή :D) και...
Μέρος 3: Ομαδική κατάβαση στις δυτικές Άλπεις για Centopassi! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14769)
Μέρος 4: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Με ή χωρίς ενδιάμεσο μοτοτουρισμό στην Ιταλία. Καπάκι γύρα Θεσσαλίας ή Στερεάς νομίζω *δεν* ενδείκνυται :p
---
Σχόλιο 1: Μακάρι να μπορούσα να το κάνω όλο αυτό με το CB, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Το βρωμοσούζουκο δεν ξέρω τι θα βγάλει στο δρόμο! :lol:
Σχόλιο 2: Πολλά τα χλμ Άρη, μάλλον (σίγουρα) θα χρειαστεί να προγραμματίσω ελαφρύ σέρβις καθ'οδόν, αλλά οι ολλανδοί φίλοι μας μάλλον μπορούν να με κονεξάρουν.
Σχόλιο 3: Σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής είναι εφικτή η συνάντηση με άλλους συναδέλφους GT, πριν ή μετά το Centopassi.
---
Το ένα και μόνο θέμα που αποτελεί εμπόδιο είναι η ΑΔΕΙΑ από την εργασία και τίποτα άλλο...
Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?
Αυτό δεν είναι φαντασίωση αλλά οργασμός :blush:
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Σεμνάάάάάάάάά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
:rotflmao: :rotflmao:
Μπορώ να έχω τέτοιους όπως περιγράφηκαν απάνω πολλαπλούς κατα φαντασίαν? :lol: :rotflmao: :wave2: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σεμνάάάάάάάάά...
Όχι σεμνά............... ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Όχι σεμνά............... ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ό,τι πείτε sensei Motoyasu Kinoshita...
Σωστάάάάάάάάάά...
---
---
Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?
Εγκρινεται απο μενα .................... αν και γυρος Θεσσαλιας η Στερεας με φαινεται πολυ δελεαστικο ......
ειναι το παιχνιδι πριν τον οργασμο .....
Αλλα εισαι σιγουρος θες σερβις εδωωωωωωωω ολλανδιααααααα ;;;;
Σε περισσευουν γιουργια ;;;;;;;;;;;
Αλλα αν ειναι αλλαγες λαδιων και διαφορα ψιλα τα κανουμε εδω μονοι μας !!!
Τα πιο χοντρα μας πιανουν το κολο οι ολλανδοι και τους λεμε και ευχαριστω !!!
:eek: :eek: :eek:
Ναι ναι, για λαδάκια μιλάω μόνο. Τα ψιλοκαίει το ρημάδι το σουζούκι! :)
Κατα τ'αλλα, απο ημερομηνίες εσείς εκεί πέρα τι λέτε? Πότε έχετε αναχώρηση?
Για Centopassi τι σκέφτεστε?
Ναι ναι, για λαδάκια μιλάω μόνο. Τα ψιλοκαίει το ρημάδι το σουζούκι! :)
Κατα τ'αλλα, απο ημερομηνίες εσείς εκεί πέρα τι λέτε? Πότε έχετε αναχώρηση?
Για Centopassi τι σκέφτεστε?
Εμενα με ακουγεται καλα και πρεπει να δουμε και τι λενε οι αλλοι ....
Αναχωρηση γυρω στο τελος της 1ης βδομαδας του Ιουλιου αλλα οχι ακομα καποια σταθερη μερα ... παιζουν αδειες απο δουλεια και τα σχετικα ....
Για Centopassi ειδα και το thread επι του αντικειμενου ...........ειναι 19 εως 22 Ιουλιου και κανει κανα 1000ρικο ολο το πακεττο αλλα μετα πρεπει να ξεχασουμε διακοπες Ελλαδα μια και οι μερες μας θαναι ελαχιστες ...........τουλαχιστον για μας απο Ολλανδια με 4-5 βδομαδες αδεια......
:eyepop:
Εδώ στην πατρίδα τα πράγματα με τις άδειες -όπως γνωρίζεις- είναι δύσκολα έως πολύ δύσκολα (για τις εταιρείες που κλείνουν τον Αύγουστο). Χρόνος βέβαια υπάρχει για να ωριμάσει η ιδέα... αλλά πρέπει να κάνω καναδυο case scenarios με ημερομηνίες να δω πως βγαίνει.
Εδώ στην πατρίδα τα πράγματα με τις άδειες -όπως γνωρίζεις- είναι δύσκολα έως πολύ δύσκολα (για τις εταιρείες που κλείνουν τον Αύγουστο). Χρόνος βέβαια υπάρχει για να ωριμάσει η ιδέα... αλλά πρέπει να κάνω καναδυο case scenarios με ημερομηνίες να δω πως βγαίνει.
Η φαση ειναι αν εμεις απο δω την κανουμε 17-18 Ιουλιου, να ειμαστε Γαλλια για το "ετσι" και στις 23 να ειμαστε Βενετια η καπου σε κανα Ιταλικο λιμανι για Ελλαδα..... τοτε περισσευουν μερες για διακοπες Ελλαδα...
Ξερεις ποσα χλμ ειναι συνολικα αυτο το "γεγονος" ;;;
Για να δουμε τι χρειαζομαστε απο λεφτα και υλικα (λαδια,σπρεϋ,κλπ) ;;;
...εγώ πάλι, τον Αύγουστο θα έχω άδεια(όλο τον αυγουστο)...
Επομένως για πιό νωρίς χλωμόοοο:sick:
Στις διαδρομές εντός ελλάδας, κάτι γίνεται...
Krokodilos001
01/12/2005, 15:17
Aρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Υπολογιζουμε απο την αναχωρηση Ολλανδια εως Αθηνα στο Δελεαρ ......... εεεεεετσι γιατι θαχει κρυες μπυρες και βροχη ως συνηθως ...... υπο σκιαν ............
να κανουμε 7-8 μερες εκτος και αν καπου στη διαδρομη μας πιασει τεμπελια και θελουμε κανα αραγμα σε τιποτα ψητοπωλεια ....... η σε τιποτα βουνοκορφες για ρομαντζα ...........
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
1. Ναι. Ομολογω δεν ειναι φθηνη διαδρομη αλλα ΑΞΙΖΕΙ περα για περα !
"Sigoura den einai ftino, kante koumanta"
Κατ' αρχην τα χλμ και οι χωρες που περνας, οι διαφοροποιησεις του καιρου και πανω απ' ολα η εμπειρια οδηγησης σε συνθηκες 60% διαφορετικες απο Ελλαδα ειναι ολα τα λεφτα !
"Eidika an exei kolokero me broxi tha einai empeiria "
2. Η διαμονη Ολλανδια (εξαρταται τη συμμετοχη - ειχα πει σε αλλο ποστ παλιοτερα- μπορουν να μεινουν σε μενα 2-3 ατομα με υπνοσακκους γιατι δεν εχω τοσα κρεβατια, 2-3 σε Kostas NL και Krokodilos001 κανα 2-3-4-5-6-7 :D
"Ne exo megalo saloni gia stromatsada ke kana dio kanapedes, xoris problima "
και αν ειναι κι' αλλοι σε πανσιον στη πολη που μενω η Ουτρεχτη.
(Εννοειται οτι ολοι θα συνεισφερουν αν χρειαστει πανσιον)
Φαγητο αλα στρατωνας !!!
Δηλαδη καζανι, καραβανα, φακες, φασολαδα κλπ κλπ εδεσματα οικιακα εκτος και αν υπαρχουν αλλες επιλογες ......
"Ginete ke alios?????"
3. Για να πω την αληθεια με την Africa που ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ τις προηγουμενες χρονιες γινοτανε ενα καλο σερβις πριν φυγω για τη διαδρομη.
Δηλαδη ο μαστορας τρωει γκρινια !
"trabaei ta malia tou, ke ego mazi pou agou ti tou les"
παιρνω παντα μαζυ μου 1 φιλτρο λαδιου, "Na to kaneis ti?????" 1 λιτρο λαδακι, σπρει για αλυσιδα, 1 σπρει με υλικο για τα λαστιχα ετσι και πατησω κανα καρφι και σπρει για να καθαριζω το τζαμι του κρανους απο τα πτωματα και τις κοιλιες που κολλανε απανω.
Επισης 2 ζευγαρια ωτοασπιδες (1 ζευγαρι για δρομους και 1 για αυτοκινητοδρομους) "Aparatites oi roufianes"
"Alla ego i mikra aftia exo oi megales einai oi otoaspides" "Aman na tis balo"
αλλοιως φτανεις τελειως κουφος στο προορισμο σου !!!!!!
"giafto kalietera makria apo souper germanikous aftokinitdromous xoris oria taxitas"
Ενα κουτακι με πρωτες βοηθειες (Αχρειαστες να ειναι ). "Pes to ksana"
Χαρτι για τουαλετα γιατι αν δε θελετε να δινετε 50 λεπτα στα βενζιναδικα πατε στα παρκινγκ για τις αναγκες και εκει δεν εχει χαρτι ! "Sou pianoun to kolo oi poustides"
Φυσικα στην πρασινη καρτα της ασφαλειας πρεπει να εχει και οδικη βοηθεια. "E afto tora...."
Και το ροζ διπλωμα Ευρωπης [/B]"ola roz ke europaika einai " [/B]με διαβατηριο η ταυτοτητα.
Μετρητα καπου 300 ευρω γιατι δεν υπαρχουν παντου ΑΤΜ !
Ιταλια πληρωμες με μετρητα τις βενζινες. "ke me karta"
Αυστρια-Γερμανια με μετρητα η πιστωτικη.
Εισητηρια στο καραβι με πιστωτικη καρτα. "i ke me metrita an exeis, xlomo bebea "
Διαφορα σαντουϊτς, ενεργειακες μπαρες και σουπερ-ντουπερ redbulls για το δρομο. "Exei ke kati orea pagomena kafedoidei sta benzinakida tis germanias" "Ase pou an peiis kafe se germaniko benzinakidiko tifla na exei to red bull, Ekei na deis ftera"
"An den exeis geri krasi, to xarti toualetas pou anaferthike noritera apo konta"
4. Το παλαβωμα των Ολλανδων με τις χαιρετουρες δεν ειναι και τοσο παλαβωμα :roll:
Σκεψου εισαι κατι ωρες στον αυτοκινητοδρομο και τα ματια σου κολλανε μπροστα! Κακο αυτο ! "Giafto einai oi kathreptes, blepeis ke piso gia alagi"
Αν δεις καποιον απο αποσταση να σε χαιρεταει ξυπνας και κοιτας παλι μακρυα !!!! Χμμμμ ! Καλο αυτο ! Ευτυχως που καποιος σε ξυπναει !!
Στους αυτοκινητοδρομους εχει 3 λωριδες. Η βοηθητικη χρησιμοποιειται ΜΟΝΟ απο αστυνομια, πυροσβεστικη και ασθενοφορα οταν εχουν κινηση συναγερμου και ΜΟΝΟ ! Αλλοιως πανε οπως ολοι στη δεξια.
Η αριστερη χρησιμοποιειται ΜΟΝΟ για προσπερασμα !
Αρα αν εισαι αριστερα μολις περασεις ξαναμπαινεις δεξια !!!!
Σε περιπτωση μποτιλιαρισματος υπαρχει μια σχετικη ανοχη σε μοτοσυκλεττες που περνουν με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ταχυτητα αναμεσα απο τα μποτιλιαρισμενα κουτακια.
5. Αρα καλα θατανε εαν θελετε να ερθετε τελος Ιουνιου με αρχες Ιουλιου για να συγκεντρωθουμε και να βγαλουμε το σχεδιο της διαδρομης με ολες τις λεπτομερειες.
"Na to bgalo ego na to bgalo ego???? Ne Ne Ne, eimai kalos se afta ekserebnitika!!! Alithia!!"
Ατε ριχτε ιδεες για να βγει το σχεδιο πτησης !!
[quote]
Thello Lefta aaaaaa gamoto
tha einai orea!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Adeia to kanonizo. Lefta pos tha kanoniso...
A ne min ksexaso, thelo ke pio megali mixaniii...
:bigcry: :bigcry:
Ti suzuka mou tin kobo mikri...
Oso giato centropasi, den nomizo oti einai aparaitio to episimo. Kanonizzoume monoi mas opio bouno theloume na kabalizoume. Exei aftona.
Px. anti na perasis apo to elbetiko tounel ke pethaneis apo tin kapnila anebeneis to bouno apo pano, einai peripu 45' alla fobero topio, ke ipsometro, Ftaneis sta sinefa..
Orea stasi einai sto Luxemburg. ke oreo perasma apo ardenes stin boria anatoliki galia
Λοιπόν, η ανωμαλία που περιέγραψα νωρίτερα, μαζί με Centopassi και *χωρίς* έξτρα τουρισμό, αλλά μόνο από προορισμό σε προορισμό, είναι:
6000km.
Έξι χιλιάδες χιλιόμετρα. Και δεν έχω βάλει απολύτως καμία βόλτα εκεί στο Βερολίνο (πόσο μάλλον ως τη Σουηδία). Δε με χαλάνε καθόλου... ΟΜΩΣ το κόστος για τόσα χιλιόμετρα με Busa είναι εξωφρενικό. Και ντάξει, αυτό παλεύεται. Το θέμα σέρβις είναι που δεν παλεύεται μάλλον. Το θέμα πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια δε το ακουμπάω καν!
Έχω κάνει ήδη 3 φορές Ευρώπη (αλλά με κουτί, συν μια ακόμα ως επιβάτης) και πάνω-κάτω ξέρω τι παίζεται. Ξέρω λοιπόν ότι για να χαρείς μια τέτοια βόλτα πρέπει να κάνεις λίγα χλμ/ημέρα. Και να κουβαλάς 50GB μνήμης για φωτογραφίες! :D
Λοιπόν σκέφτομαι, εδώ το Centopassi από μόνο του είναι άθλος, γιατί να το τριπλασιάσω? Οι μέρες δε βγαίνουν ούτως ή άλλως... ούτε με σφαίρες. Οπότε πάμε για άλλο πλάνο. Δε γίνεται να γίνουν όλα μονομιάς :(
Εγώ από τη μία θέλω να πάω στο Βερολίνο να δω τον παπάρα τον velisaris, από την άλλη ήδη έχω ψηθεί για Centopassi.
Ως εκ τούτου, οι επιλογές είναι 2:
(1) Ανκόνα-Βερολίνο, και μετά ραντεβού με tifoefs/kostasNL για direct κατάβαση. Νομίζω αυτό πάει ~4000km που και πάλι δεν είναι λίγα, και επίσης δε περιλαμβάνεται έξτρα τουρισμός.
(2) Ραντεβού με tifo/kostas στη Nice για Centopassi, και επιστροφή με οψιόν για λίγο ακόμα τουρισμό. Αυτό πρέπει να μου βγαίνει γύρω στα 3000 και κάτι ψιλά.
Ολλανδοί συνάδελφοι, εσείς από μόνοι σας τι γενικά πλάνα έχετε?
:smilea:
29713
Να χουμε πλάνα και για τις άλλες χρονιές...
Τεχνολογικά θα μαστε προετοιμασμένοι... ;)
Αν δεν έρθω , προσφέρω εξοπλισμό, laptop , GPS , live χάρτες, μνήνες για φωτό κλπ.... ;) :wave2:
Εσύ ως τότε θα έχεις Blackbird και θα έρθεις!
:cool: :cool: :cool:
mixanobio$
02/12/2005, 12:41
PAIDES EGW EIMAI MESA!!!!!!!!!! NA PAME!!!!!!!!!!!!!!!!
EIDIKA TWRA POU EIMAI K FREE!!!!
KAI TWRA TO XEIMWNA PAW!!!!!!!!!!!!
ANTE GIA NA JEKINHSOUME NA TO SYZHTAME!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
PAIDES EGW EIMAI MESA!!!!!!!!!! NA PAME!!!!!!!!!!!!!!!!
EIDIKA TWRA POU EIMAI K FREE!!!!
KAI TWRA TO XEIMWNA PAW!!!!!!!!!!!!
ANTE GIA NA JEKINHSOUME NA TO SYZHTAME!!!!!!!!
Τωρα χειμωνα ειναι πολυυυ ζορικα για ταξιδι, ειδικα στις Αλπεις.
Μιλαμε για πολυυυ κατω του μηδεν θερμοκρασιες και πολυ χιονι !!
Μετα ειναι και το αλατι που ριχνουν στο δρομο που γαμαει ολα τα αλουμινια στις μηχανες και τα λαστιχα !!
Μετα χρειαζεται μεγαλη εμπειρια οδηγηση σε παγωμενο δρομο.....
Ειναι κατι σαν καλοκαιρι στην ελλαδα αλλα 10 φορες πιο γλυστερα !!!
Krokodilos001
05/12/2005, 16:24
Τωρα χειμωνα ειναι πολυυυ ζορικα για ταξιδι, ειδικα στις Αλπεις.
Μιλαμε για πολυυυ κατω του μηδεν θερμοκρασιες και πολυ χιονι !!
Μετα ειναι και το αλατι που ριχνουν στο δρομο που γαμαει ολα τα αλουμινια στις μηχανες και τα λαστιχα !!
Μετα χρειαζεται μεγαλη εμπειρια οδηγηση σε παγωμενο δρομο.....
Ειναι κατι σαν καλοκαιρι στην ελλαδα αλλα 10 φορες πιο γλυστερα !!!
An den brexei ke den xionizei, ke exi mono stegno krio, ke ise poli kala ma para poli kala ntimenos ke exeis mixanima pou ka kobei poli aera, tote ke sto xeimonoa einai orea.
To alati einai poustia alla oso exei alati perpatas aneta, an den exei ..... ke exei pagomeni drosia sto dromo....diskola ta pragamta.
Pantos se xeimonona to megisto einai kapou dio ores kabalima me kalo ntisimo. Meta stasi gia anathermasi. An brexei thelei kathe ora mia stasi gia stegnoma. To diskolo einai sta xeria ke ta podia!
Oi meres einai episis poli poli mikres, giro stis 8 ores fos.
Opote an einai na kaneis xeimerino taksidi, frontise na exeis apostasis pou se pernei me tin mera, Otan nixtosei to krio afksanete para poli!
Δε θατανε καλα να καναμε μια λιστα υποψηφιων να δουμε που βρισκομαστε οσο αφορα συμμετοχες ;;;
Εγώ, μετά την κουβέντα που κάναμε με τον Κώστα στο Δέλεαρ, μάλλον με βλέπω (αν και εφόσον) για παρέα στην επιστροφή, και όχι στον ερχομό σας...
Εκτός αν κάνω το ταξίδι στο Βερολίνο που έλεγα κατά το Μάϊο, οπότε... :(
Εγώ, μετά την κουβέντα που κάναμε με τον Κώστα στο Δέλεαρ, μάλλον με βλέπω (αν και εφόσον) για παρέα στην επιστροφή, και όχι στον ερχομό σας...
Εκτός αν κάνω το ταξίδι στο Βερολίνο που έλεγα κατά το Μάϊο, οπότε... :(
Ναι μας ειπε ....
Αλλα παντα κατι αλλαζει στο τελος ετσι κι' αλλοιως !
Προχθες τα λεγαμε με το Κωστα και εδω ειναι ολα ακομα εν' αναμονη !
Εμεις παιρνουμε μισθο διακοπων το Μαϊο (Μας κρατανε 8% καθε μηνα και το παιρνουμε ολο μαζυ καθε Μαϊο για διακοπες) οποταν φτανει ετσι και δεν υπαρχουν ασχημα μειον σε τραπεζες για διακοπες.
Οποταν ο Μαϊος ειναι ο μηνας των αποφασεων.....
Η διαδρομη ετσι κι' αλλοιως δυσκολη δεν ειναι 3-4 μερες προετοιμασια θελει ....
Krokodilos001
17/01/2006, 15:35
Emena to pote, den me endiaferei idietera. Opote ke na einai exo megali ebeliksia sto na kanoniso tin adeia.
Ellada den tha pao. Tha katebo me tin parea mexri italia. Me endiaferei na kano mia bolta stis alpis, ke meta tha pao galia sto kamping ton filon mou. Afta se xalarous rithmous na to efxaristitho.
An iparxei xronos tha exei genikotera eksormisis.
Sti Galia pou leo einai kentrika anatolika, se imi-orini perioxi. Exei diafores poli omorfes diadromes. Grigores strofes, kalo kratima. Apo astinomia etsi ke etsi. Min sou tixei.
Ekei konta nomizo einai ka mia pista. Monizo tis Formula1. Perioxi Auxere - Nevers... Exei to kalokeri ke track days. Malon akriba....alla analogos isos bolebe ke mia tetia empeiria.
Telika den perno megalitero mixanima opote tha arxiso na proetimazo afto pou exo.
Afta gia tin diki mou simetoxi.
mixanobio$
17/01/2006, 15:38
egw eimai mesa... na synnanth8oume na ta poume apo konta...
elega gia meta ton maio giati opws eipe k o kwstas ton maio exei akoma PAGO ean den kanw la8os....
ena radebou oloi mazi na to kanonisoume!
Εμεις εδω εχουμε δυνατοτητες φιλοξενιας οπως και ναχει το προγραμμα. Επισης διαφορα μικροσερβις τα κανουμε μονοι μας ...
Ο κροκοδιλος εχει μεγαλο σπιτι και εγω αγροικια με μεγαλο χωραφι για ενσταυλισμο των μηχανων με φυλακα τη διονυσια !!
mixanobio$
18/01/2006, 12:55
tifoefs ta eipame eimai to no1 poios 8a einai to no2???
Ama er8w k me gunaika 8a exei xwro (krebataki) k gia ekeinh? ;) (estw k mazi me thn dionysia!!!)
:)
Ama er8w k me gunaika 8a exei xwro (krebataki) k gia ekeinh? ;) (estw k mazi me thn dionysia!!!)
Ειπαμε ρε διαολε ! Εχουμε χωρο για 10 νοματαιους ! Οι υπολοιποι θα χωρεσουν οταν ξυπναει η πρωτη βαρδια !!
Φυσικα φαγητο με καραβανα ! Φακες, φασολια κια διαφορα αεριουχα ! Ετσι για να εχουμε και κονσερτα βραδυνα !
:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Kostas NL
25/01/2006, 22:59
Χώρο έχει αρκετό ρε Χάρη...είσαι όμως σίγουρος σε ότι αφορά την 'Διονυσία' ??
Την προτελευταία φορά που ήμουν στου Τίφου μου είπε ότι Διονυσία λένε την κατσίκα που έχει στον κήπο του, ναι αυτή που θα φάμε το Πάσχα.
Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί φώναζε το σκύλο του Διονυσία.
Άντε να βρεις άκρη...........!!
Εσυ βαλτος εισαι να με χαλας τις εκπληξεις !!
:mad: :mad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kostas NL
25/01/2006, 23:09
Εσυ βαλτος εισαι να με χαλας τις εκπληξεις !!
:mad: :mad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσύ είσαι ικανός να αρχίζεις να φωνάζεις Διονυσία ακόμη και τον Κροκόδιλά μας.
34863