Σύνδεση

View Full Version : Γύρω απο Θεσσαλονίκη ,τι υπάρχει ;

Σελίδες : [1] 2

PetranGR
11/09/2013, 00:12
Καλησπέρα,

Όσο και αν περίεργο σας ακούγετε λίγο τα προβλήματα λίγο , το άγχος λίγο η εξεταστική λίγο όλα μαζί σκασμένος γαρ εγώ θέλω να ξεφύγω απο την ρουτίνα για λίγο έστω για 1 μέρα.

Σκέφτομαι και θέλω να φύγω λίγο μια μέρα απο εδώ όποτε βρώ χρόνο και να πάω να κάνω ένα όμορφο ταξίδι 150-200 χλμ. απόσταση απο Θεσσαλόνικη.Αλλά;

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ .

Να έχει τοπία,δεν θέλω να βλέπω πάλι μια ξερή ευθειά όπως στα Ιωάννινα, αν και ήταν ωραία με καλή άσφαλτο προτιμώ να δώ κάτι διαφορετικό όπως πχ στην Έδεσσα τους καταράχτες.
Να έχει πράσσινο και νερό αν γίνεται να πάω να αράξω λίγο να ξεκουραστώ ψυχολογικά.

Δεν ζητάω πολλά ε; Πράσσινο και νερό.Τι πιο απλό;

Μιλάμε για αυθημερόν,πρωί πάω και απόγευμα να είμαι πίσω.

Λογικά θα το κάνω μόνος, ή μπορεί με ένα φιλαράκι μου καλό.Θα δείξει.

Όσο και αν περίεργο ακούγετε,απλά θέλω να προτείνετε μέρη που μπορώ να πάω ,γιατί δεν ξέρω.

Να'στε καλά
(Κάποιος είχε δώσει την ευχή μετά το ταξίδι στα Ιωάννινα οτι τώρα που άρχισα να μην ξεκολλάω απο τους δρόμους...)

devil's animal
11/09/2013, 00:16
εισαι διπλα στην Χαλκιδικη και ακομα σκεφτεσαι το μερος?? τωρα που εχει σπασει και ο πολυς ο κοσμος απο τις θαλασσες, ειναι πανεμορφα...
θα σου προτεινα 2ο ποδι να το παρεις τερμα κατω...Σαρτη, Συκια...
ή αν θελεις πολυ απομονωση πας μεχρι την Ουρανουπολη, τρως το παγωτακι σου, πινεις τον καφεδακο σου και γυρνας παλι πισω....
:wave2:

PetranGR
11/09/2013, 00:18
εισαι διπλα στην Χαλκιδικη και ακομα σκεφτεσαι το μερος?? τωρα που εχει σπασει και ο πολυς ο κοσμος απο τις θαλασσες, ειναι πανεμορφα...
θα σου προτεινα 2ο ποδι να το παρεις τερμα κατω...Σαρτη, Συκια...
ή αν θελεις πολυ απομονωση πας μεχρι την Ουρανουπολη, τρως το παγωτακι σου, πινεις τον καφεδακο σου και γυρνας παλι πισω....
:wave2:

Είμαι δίπλα όπως το λες.

Το πιστευεις οτι δεν γνωρίζω πολλά απο Χαλκδική ; όπως οι περισσότεροι ορμάνε στο 1ο πόδι και μάλιστα σχετικά κοντά στα Beach Bar μόνο Καλοκαίρι.

Για αυτό ρωτάω εδώ ,για να με ανοίξετε λίγο τα μάτια να δώ και λίγο παραπέρα,γιατί το κεφάλι μου κοντεύει να σκάσει.

Απομόνωση ΌΣΟ δεν φαντάζεσε θέλω,και να μην δώ και για ώρα άνρθωπο δεν με ενδιαφέρει

s_gogos
11/09/2013, 00:26
Καλημέρα!

Οπότε θέλω να χαλαρώσω (ή και όχι) πάντα παίρνω τον δρόμο για Αρναία (Χαλκιδική).

Περιφερειακή, Βασιλικά, Αγ.Πρόδρομο, Παλαιόκαστρο και μετά τα απίστευτα στροφιλίκια μέσα στη φύση, καφέ κάτω απ'τον πλάτανο στην πλατεία της Αρναίας!

Περίπου 75 χιλιόμετρα απ'το κέντρο της Θεσσαλονίκης πρέπει να 'ναι.

Κι αν δεν θες να δεις και άνθρωπο παίρνεις σπαστό απ'το σπίτι, αράζεις σε κάποια απ'τις πολλές στροφές με θέα και τον απολαμβάνεις βρίσκοντας τον εαυτό σου.

MikeG
11/09/2013, 00:29
Ανέβα προς Σέρρες και βουρ στο Λαϊλιά.

SHOOTER045
11/09/2013, 00:31
ΕΔΕΣΣΑ
πρασινο,και νερο στο φουλ
εναλλακτικα λουτρα αριδαιας-ιαματικα για χαλαρωμα-και οχι μονο :D φαγητο πολυυυ καλο
και διαδρομες μεχρι καιμακτσαλαν
100 χλμ θεσ/νικη-εδεσσα
120 θεσ/νικη-λουτρα αριδαιας
150+θεσ/νικη καιμακτσαλαν

PetranGR
11/09/2013, 00:36
Καλημέρα!

Οπότε θέλω να χαλαρώσω (ή και όχι) πάντα παίρνω τον δρόμο για Αρναία (Χαλκιδική).

Περιφερειακή, Βασιλικά, Αγ.Πρόδρομο, Παλαιόκαστρο και μετά τα απίστευτα στροφιλίκια μέσα στη φύση, καφέ κάτω απ'τον πλάτανο στην πλατεία της Αρναίας!

Περίπου 75 χιλιόμετρα απ'το κέντρο της Θεσσαλονίκης πρέπει να 'ναι.

Κι αν δεν θες να δεις και άνθρωπο παίρνεις σπαστό απ'το σπίτι, αράζεις σε κάποια απ'τις πολλές στροφές με θέα και τον απολαμβάνεις βρίσκοντας τον εαυτό σου.

Δεν θα σου πώ ψέμματα,αλλά με άρεσε πάρα πολύ αυτό που πρότεινες,το έβαλα στον χάρτι και μόνο πράσσινο δείχνει γύρω γύρω, αν πάω έτσι όπως το είδα.
Στον χάρτη δείχνει και αρκετά σημεία τα οποία έχουν στροφυλίκι όπως λές,αλλά ντάξει κυρίως για την Φύση πάω,απο οτί είδα έχει και καταφύγιο στον Άγιο Πρόδρομο,είναι προσβάσιμο με SuperSport;

Ανέβα προς Σέρρες και βουρ στο Λαϊλιά.

Αυτό πάλι ,θέλω να το αποφύγω ειλικρινά όσο και αν είδα οτι ανεβαίνω σε βουνό κτλ. είναι όσο ναναι πολύ ξερό μέχρι να φτάσω και πάλι σε πόλη θα πάω,αλλά θα το σκεφτώ.Θέλω κάτι πιο μοναχικό.

Σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες όμως.

PetranGR
11/09/2013, 00:38
ΕΔΕΣΣΑ
εναλλακτικα λουτρα αριδαιας-ιαματικα για χαλαρωμα-και οχι μονο :D φαγητο πολυυυ καλο
100 χλμ θεσ/νικη-εδεσσα

Έδεσσα πήγα τις προάλλες γιατί ήταν κάτι εύκολο μέχρι τους καταράχτες μόνο.

Τα εξτρά που λες είναι μέρη τα οποία είναι έτσι εκεί γύρω πάνω σε μια ευθεία;

SHOOTER045
11/09/2013, 00:40
τσου
στροφιλικι απο επαρχιακο
μεχρι ντιπ ορεινο εσυ και οι λυκοι
παιζει και ευθεια
αλλα εναλλακτικες εχεις αρκετες

PetranGR
11/09/2013, 00:43
τσου
στροφιλικι απο επαρχιακο
μεχρι ντιπ ορεινο εσυ και οι λυκοι
παιζει και ευθεια
αλλα εναλλακτικες εχεις αρκετες

Στα πρώτα έχω πάει όπως Έδεσσα σκέτο μόνο για τους καταράχτες .

Στα Λουτρά της Αριδαίας και το Καιμάκτσαλαν ούτε καν έχω πάει ποτέ μου.
Πάει το Supersport για δεν είναι προσβάσιμο επειδή μου λες ντιπ ορεινό ;

Προτιμώ να κάνω περισσότερα χλμ. για κάτι πιο όμορφο.Εννοώ οτι προτιμώ να πάω στο Καιμακτσαλαν αν είναι πιο μακριά σε αυτά τα χλμ. ώστε να γυρίσω κιόλας.

SHOOTER045
11/09/2013, 01:01
α)θες/νικη χαληδονα,γιαννιτσα,μαυροβουνι-κανεις δεξια για αριδαια,απο εκει εναλλακτικα ακολουθεις ειτε μεσω αψαλου ειτε μεσω αριδαιας για λουτρα ποζαρ
β)ομοιως με παραπανω ως την αριδαια,απο εκει μπαινοντας αριδαια δεξια για εξαπλατανο,και ψαχνεις αρχαγγελο-χωριο-στροφιλικι να λυσαξεις,φτανεις και περνας αρχαγγελο δυο επιλογες ειτε δεξια προς μ.λιβαδια-οικισμος- η ευθεια προς σκρα πολυκαστρο,αν παρεις την πρωτη απλα εσυ το δασος οι οξιες κλπ
καλη ασφαλτος αλλα προσοχη στα ζωα,ημερα και αγρια στα λιβαδια παιζει καλος καφες και τσιπουρομεζεδες-εντουρο σταση,απο εκει συνεχιζεις μεσα στο δασος-χαλαει η ασφαλτος-γριβα-καστανερη-αξιουπολη
γ)εδεσσα αγρας,κανεις δεξια μετα τον αγρα και πριν την λιμνη,περνας κερασια,σαρακηνους και κατεβαινεις μεγαπλατανο,κανεις αριστερα και φτανεις ορμα-λουτρα/μετρια ασφαλτος με χασιματα. αν πας ορμα πλακωσου στα παιδια στην ταβερνα διονυσος πες<απ τον μητσο τον Ζ>ορμα λουτρα 5 χλμ,επιστροφη απο αριδαια,μαυροβουνι γιαννιτσα κλπ
δ)εδεσσα αγρας-περνας την πρωτη λιμνη-συνεχιζεις
αρνισσα-κανεις δεξια,οδηγας παραλληλα με την λιμνη-αν παρεις την δευτερη εισοδο για αρνισσα η την αποφευγεις
βγαινεις ξανθογια,απο εκει παναγιτσα,ζερβη,νεος αγ αθανασιος και βουρ για καιμακτσαλαν-παιζει καφες στο σαλε-ασφαλτος μετρια ως κακη
φαγητο στην πλατεια της παναγιτσας,κατω απ τον πλατανο
*ΠΡΟΣΟΧΗ*λογω υψομετρου με το που πεφτει ο ηλιος σε ολες τις διαδρομες θα το δαγκωσεις,οποτε προγραματισε ωρα και ρουχισμο
αν το παρεις αποφαση στειλε πμ για περαιτερω

SHOOTER045
11/09/2013, 01:03
Στα πρώτα έχω πάει όπως Έδεσσα σκέτο μόνο για τους καταράχτες .

Στα Λουτρά της Αριδαίας και το Καιμάκτσαλαν ούτε καν έχω πάει ποτέ μου.
Πάει το Supersport για δεν είναι προσβάσιμο επειδή μου λες ντιπ ορεινό ;

Προτιμώ να κάνω περισσότερα χλμ. για κάτι πιο όμορφο.Εννοώ οτι προτιμώ να πάω στο Καιμακτσαλαν αν είναι πιο μακριά σε αυτά τα χλμ. ώστε να γυρίσω κιόλας.

οταν λεω ντιπ ορεινο εννοω αφαλτος στο πουθενα
μεσα στα βουνα

spyrakos35
11/09/2013, 05:01
http://goo.gl/maps/EKcFO

είναι κατιτίς παραπάνω αλλά αξίζει νομίζω.....

DAN_DAN
11/09/2013, 07:51
ΕΔΕΣΣΑ
100 χλμ θεσ/νικη-εδεσσα

+1000
Πάνε προς Αριδαία, θα απολαύσεις διαδρομή! Πρόσεχε μόνο μέχρι τα Γιαννιτσά, είναι παλιόδρομος.

Άλλη πρόταση, πάνε προς Κικλίς-Πορόϊα.

Sapadak
11/09/2013, 07:56
Τράβα μια Καβάλα απο πίσω

A
299073

B
299074

nickald
11/09/2013, 08:03
Εισαι κοντα σε διαδρομες προς Νυμφαιο, ορεινη Χαλκιδικη (με προσοχη γιατι ακομα εχει Ουνους στο δρομο), Σερρες.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Πραγματικα εχεις παρα πολλες επιλογες.

Pan (dvs)
11/09/2013, 08:08
http://partetavouna.blogspot.gr/2011/09/blog-post_29.html

Αυτο και οι χαρτες google θα σου δωσουνε αρκετες ιδεες.

MG-KTiNoS
11/09/2013, 08:28
Πάλι μια ξερή ευθειά όπως στα Ιωάννινα???
:lol:

irinia
11/09/2013, 08:34
YΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ.............ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πού προσφέρονται όλα γιά ήμερήσια έκδρομή μέ σύνολο χιλιομέτρων 300-400 πού δέν είναι
καί τόσο κουραστικό γιά μονοήμερη έκδρομή.
ΔΡΑΜΑ ........φοβερές διαδρομές άπό πάνω βγαίνοντας άπό Έθνική
ΣΕΡΡΕΣ........Πορρόϊα,Λαϊλιάς,Κερκίνη........είναι ύπέροχα
ΚΑΤΕΡΙΝΗ......Όλυμπος,Έλατοχώρι......Πιέρια
ΝΑΟΥΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ,........βουνά φανταστικά,Άγιος Νικόλαος,Σέλι,άπό τήν άλλη μεριά Ριζώματα
φοβερές πλαγιές παράλληλα μέ τήν Έθνική πρός Κοζάνη.
ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ..........Χολομώντας αύτό τό βουνό τά έχει όλα καί άντέχει άκόμα
δέν έγινε Πήλιο όπου τά ραντίσματα στά μήλα κατέστρεψαν τά νερά..!!
ΕΔΕΣΣΑ..............πού έγραψαν πολλοί μέ τίς όμορφιές της,τόν Άγρα καί τό φυσικό τοπίο
άπό πάνω της.
Μήπως οί λίμνες ΠΡΕΣΠΕΣ......... είναι μακρυά..??
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΚΑΙΜΑΚΤΣΙΛΑΝ..... τρομερή φύση,όποιος άντέχει καβαλλάει Νυμφαίο.
ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ άπό τό στόμιο στά Τέμπη μέχρι Καστοριά Φλώρινα Σέρρες Δράμα καί τό Νέστο
προσφέρεται γιά ήμερήσια
Φεύγεις άπό Παντελεήμονα στήν Έθνική καί βγαίνεις στό πίσω μέρος τού Ολύμπου ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟ
καί άπό έκεί άνεβαίνεις στό ΛΙΒΑΔΙ ΟΛΥΜΠΟΥ τρομερή διαδρομή ,φοβερή φύση.
Πιάνεις άνηφόρα άπό τά ΚΟΥΦΑΛΙΑ καί άνεβαίνεις στό άλλο ΛΙΒΑΔΙ άπό ΚΑΣΤΑΝΕΡΗ καί κάνεις ένα γύρο
περνώντας άπό τίς κερασιές , ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ καί μετά κατηφόρα ΚΟΥΠΑ.
Έχει τόσες όμορφιές........καί τόσο κοντά μας.

AristidisZ
11/09/2013, 08:59
Πήλιο
περνάς και μια βόλτα να επιθεωρήσεις που θα στήσεις σκηνή :P

MikeG
11/09/2013, 09:25
Μεταφερόμαστε στις "Βόλτες".

sonic22
11/09/2013, 10:58
Τράβα μια Καβάλα απο πίσω
:sick:

spyrakos35
11/09/2013, 11:18

:moutza:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ομολογώ οτι δεν το είχα δει έτσι....... :lol::lol::lol::lol::lol:

Sapadak
11/09/2013, 11:30

Ευτυχως είχα βάλει κεφαλαίο Κ :lol:

alex14
11/09/2013, 11:31
Εγω μολις γυρισα απο Εδεσσα, Καστορια, Νυμφαιο, Μετσοβο κτλ. Απορω που ψαχνεις να βρεις που θα πας.
Εχετε καταπληκτικα μερη εκει πανω.

:beer:

MG-KTiNoS
11/09/2013, 12:12
Μπορείς πάντα να έρθεις Αθήνα....
Μονοήμερο.
Που να τρέχεις εκεί γύρω απ τη Θεσ/κη?
:cool:

spyrakos35
11/09/2013, 12:23
Μπορείς πάντα να έρθεις Αθήνα....
Μονοήμερο.
Που να τρέχεις εκεί γύρω απ τη Θεσ/κη?
:cool:

:moutza: και συ.....

:bawl:

PetranGR
11/09/2013, 13:22
Μου δώσατε όλοι πάρα πολλές ιδέες να έχω να κάνω, το βλέπω να ανεβάζω λίγο τα χλμ. μου και να κάνω το κάτι τις παραπάνω, προς στιγμή όσο πάει ανεβαίνει η περίτπωση να κάνω αυτό που λέει ο SHOOTER045 ή ο s_gogos (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=28549) .

pan DVS (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=43923) όχι που δεν θα έβρισκες εσύ να μου προτείνεις αγορίνα :D Να'σε καλά,ακόμα θυμάμαι που ήθελες να με βοηθήσεις με μια εξυπηρέτηση στα Ιωάννινα ;)

Θα κάτσω να τα σκεφτώ,και να δώ λίγο τους χάρτες με τις ιδέες σας ,και μετά ; Βούρ!!! :D

Να'στε καλά

Pan (dvs)
11/09/2013, 13:30
Πάλι μια ξερή ευθειά όπως στα Ιωάννινα???

Aντε ντε.
Μαλλον εννοει την Εγνατια.

PetranGR
11/09/2013, 13:33
Aντε ντε.
Μαλλον εννοει την Εγνατια.

Ναι,αυτό εννοούσα, βαρέθηκα να πηγαίνω με σταθερή ταχύτητα μόνο μια ευθεία,δεν βλέπεις και τίποτα μόνο τούνελ και καλή άσφαλτο,και αν το κάνεις και νύχτα όπως το έκανα εγώ στης 1 το βράδυ , χρειάζεσε πάνα...

AristidisZ
11/09/2013, 13:34
γιατί δε κατεβαίνεις μια βόλτα μέχρι Κακιά Σκάλα που το χες και απορία ; :bawl:

Pan (dvs)
11/09/2013, 13:35
Ναι,αυτό εννοούσα, βαρέθηκα να πηγαίνω με σταθερή ταχύτητα μόνο μια ευθεία,δεν βλέπεις και τίποτα μόνο τούνελ και καλή άσφαλτο,και αν το κάνεις και νύχτα όπως το έκανα εγώ στης 1 το βράδυ , χρειάζεσε πάνα...

Επρεπε να κανεις επιστροφη απο Κονιτσα-Τσοτυλι ...Απο τις πολυ ομορφες διαδρομες,εχε την στο νου σου.

PetranGR
11/09/2013, 13:37
γιατί δε κατεβαίνεις μια βόλτα μέχρι Κακιά Σκάλα που το χες και απορία ; :bawl:

Τι θα λέγες εσύ; Τσάκο μια μπύρα και σούτ!!! Τιμωρία! :beer:

Επρεπε να κανεις επιστροφη απο Κονιτσα-Τσοτυλι ...Απο τις πολυ ομορφες διαδρομες,εχε την στο νου σου.

Θα το έχω κατά νου ,αν το ξανα-κάνω αν και δεν νομίζω να ξανα χρειαστέι να κατέβω Ιώαννινα,αλλά ντάξει.

Pan (dvs)
11/09/2013, 13:46
Θα το έχω κατά νου ,αν το ξανα-κάνω αν και δεν νομίζω να ξανα χρειαστέι να κατέβω Ιώαννινα,αλλά ντάξει.

Στα Γιαννενα δεν ερχονται γιατι χρειαζεται ,αλλα γιατι εχει μερικες απο τις ποιο ομορφες διαδρομες της Ελλαδας.:)

MG-KTiNoS
11/09/2013, 13:48
H Ήπειρο είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές του... ΚΟΣΜΟΥ για μοτοβόλτες.

ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ

Pan (dvs)
11/09/2013, 13:52

ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ :beer:

Και οποτε σε φερει ο δρομος κατα την Ηπειρο στη διαθεση σου.

devil's animal
11/09/2013, 13:55

ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ

οταν δεν βρεχει...
αλλα πρωτα θα πιασεις το τζοκερ και μετα θα πετυχεις περιοδο χωρις βροχες...
:cry::cry:

Pan (dvs)
11/09/2013, 14:05
οταν δεν βρεχει...
αλλα πρωτα θα πιασεις το τζοκερ και μετα θα πετυχεις περιοδο χωρις βροχες...
:cry::cry:

Ελα ρε τρως το παραμυθι των τηλεορασεων.Αυτα τα διαδιδουμε επιτηδες για να μην μας ζαλιζουνε οι τουριστες. ;)

devil's animal
11/09/2013, 14:12
Ελα ρε τρως το παραμυθι των τηλεορασεων.Αυτα τα διαδιδουμε επιτηδες για να μην μας ζαλιζουνε οι τουριστες. ;)

ημουν 4,5 μηνες εκει πανω αδερφε...
απο μεσα Μαρτιου μεχρι τελος Ιουλιου...
οταν αποφασισα να ανεβασω την μηχανη, καπου στα τελη Μαϊου, γιατι πιστευα οτι θα φτιαξει ο καιρος, απογοητευτηκα πληρως...:(

μεχρι και μεσα Ιουλιου να ριχνει μπορα μεσημεριατικο για κανα 3ωρο και μετα παλι ολα καλα...:a018:

χαρακτηριστικη η αντιδραση παιδιου που ειναι Γιαννιωτης και ειχε μηχανη, εφυγε ενα χρονο για μεταπτυχιακο Αθηνα και οταν ηταν η ωρα να επιστρεψει πισω εβαλε τα κλαμματα και την μηχανη για πουλημα...

καμια παραμυθα...
ωραια μερη αλλα για αυτοκινητο...
ειναι χειροτερα απο Λονδινο...
:yuck::yuck:

Pan (dvs)
11/09/2013, 14:28
Περα απο πλακα τα Γιαννενα ειναι Γιαννενα.Ο καιρος ειναι προβλημα οχι ομως τοσο μεγαλο.Εχουμε μαθει να υπολογιζουμε τον καιρο και κανονιζουμε αναλογως.Αν φαμε και καμμια βροχη η χιονι δεν εγινε και τιποτε (συνηθως το απολαμβανουμε).Το κακο ειναι οτι δεν κανουμε μακροπροθεσμο προγραμματισμο.
Υπαρχουνε παρα πολλες μηχανες στα Γιαννενα ,πολυ περισσοτερες απο αλλες περιοχες που εχουνε καλυτερο καιρο.Κανεις μας δεν πουλαει μηχανη λογω του καιρου γιατι οταν την αγοραζει ξερει τις συνθηκες που επικρατουνε στην Ηπειρο.
Φετος και οσο διαρκουσε το φαινομενο των μεσημεριανων βροχων ξεκινουσαμε το πρωι με ηλιο ,το μεσημερι πλακονομασταν σε καμμια ταβερνα και το απογευμα επιστροφη με ηλιο.Ουτε γατα ουτε ζημια.:D

MG-KTiNoS
11/09/2013, 14:28
καμια παραμυθα...
ωραια μερη αλλα για αυτοκινητο...
ειναι χειροτερα απο Λονδινο...
:yuck::yuck:

Φίλε κοίτα χάλι...

να ξερνάς μιλάμε!

http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,6524.0.html

Τώρα αν ρωτήσεις ποιό ήταν το πιο γμτο 36ωρο νομίζω πως 9/10 θα σου πουν Πίνδο.
:)

φακτ !

devil's animal
11/09/2013, 15:07
Φίλε κοίτα χάλι...

να ξερνάς μιλάμε!

http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,6524.0.html

Τώρα αν ρωτήσεις ποιό ήταν το πιο γμτο 36ωρο νομίζω πως 9/10 θα σου πουν Πίνδο.

φακτ !

τι δεν καταλαβες απο το "ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ" που εγραψα??

και για την ακριβεια, δεν ημουν Γιαννενα Γιαννενα (αν και κατεβαινα πολυ συχνα)...Κονιτσα έμενα...
και φυσικα εχω παει και ζαγοροχωρια και παπιγκο (μικρο/μεγαλο) και ολα τα ομορφα εκει πανω...
αλλα η βροχη δεν παλευοταν απο καποιο σημειο και μετα (τουλαχιστον για μενα που εχω μαθει απο τον καιρο της Αθηνας)...
και νομιζω το παραδεχτηκε και ο pan DVS...

υπ'οψιν οτι εκανα Κονιτσα - Μηχανιωνα με το cb1 σαβ/κο παρα σαβ/κο...380χλμ απο Παρασκευη μεσημερι μεχρι Κυριακη βραδυ...
και δεν μιλαμε για οταν εκλεινε η εγνατια λογω εργων και επρεπε να παω απο Βαλια Καλντα υπο καταρρακτωδη βροχη...:rolleyes:

ενταξει, σας λεω...το εχω δει το εργο και το εχω πει...εκει πανω ξανα με μηχανη...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...αν θελω να φαω κανταρια βροχη και να δω και τοπια, βγαινω και στας Ευρωπας, ανεβαινω κανενα πασο...να'χω να το λεω και στα εγγονια μου μετα...:p

OldMan
11/09/2013, 15:21
επρεπε να παω απο Βαλια Καλντα υπο καταρρακτωδη βροχη...
Αει ρε...

Στη Μηλιά έχει να βρέξει από τις 6 το πρωί σήμερα...

MG-KTiNoS
11/09/2013, 15:32
Και στις άλπεις βρέχει και στα Καρπάθια και στο Μαν...

Ούτε εκεί να πας.
Κάτσε Αθήνα που έχει καλό καιρό!
:D

ρε πλάκα με κάνεις???

Έρε και να χα 3 μέρες ελεύθερες και 400ε στη τσΕπα....

κρις κραφτ θα το κανα το μεκανάκι !! ! !

http://bulk-share.slickpic.com/album/share/Mz,TMmc3QNONuI/4753335.0/org/p/130608-2453DAndHFlatBottom70MixedEmotions.jpg

OldMan
11/09/2013, 15:37
Και στις άλπεις βρέχει και στα Καρπάθια και στο Μαν...
Ναι ρε μάστορα αλλά εκεί βρέχει συνέχεια...

Δεν σταματάς στην κατηφόρα της Μηλιάς να βαλεις αδιαβροχα για να τα βγαλεις μετα την Κρανιά...

MG-KTiNoS
11/09/2013, 15:49
κι εγώ τώρα τι θες να σου πω???
:smokin:
Μη σταματάς ?
Πάρε κορντούρα που κρατάει...?
ή ότι τόση ομορφιά αξίζει να βραχείς και δε με νοιάζει?
Μηχανάκι έχεις βρόχα θα φας .-

OldMan
11/09/2013, 16:03
ή ότι τόση ομορφιά αξίζει να βραχείς και δε με νοιάζει?
Κόψε κάτι ρε emotional τύπε... http://www.youtube.com/watch?v=YnnIMxOHYEQ

Shiatman
11/09/2013, 16:06
Σαν τη βρόχα των Ιωαννίνων τίποτα...

ρώτα κι εμάς που γίναμε κλιματικοί μετανάστες!

devil's animal
11/09/2013, 16:31
Αει ρε...

παει δλδ και η Μηλια...την μπολιασαν και π0υστεψε...
ακου απο τις 6 το πρωϊ...

Pan (dvs)
11/09/2013, 16:44
Αει ρε...

Ουτε ιχνος ντροπης μωρε?Εχουμε το χαλι μας ,θα μας παρεται και στο ψιλο?

Τελος παντων η Ηπειρος ειναι μονο για αντρες:D

s_gogos
11/09/2013, 17:05
Δεν θα σου πώ ψέμματα,αλλά με άρεσε πάρα πολύ αυτό που πρότεινες,το έβαλα στον χάρτι και μόνο πράσσινο δείχνει γύρω γύρω, αν πάω έτσι όπως το είδα.
Στον χάρτη δείχνει και αρκετά σημεία τα οποία έχουν στροφυλίκι όπως λές,αλλά ντάξει κυρίως για την Φύση πάω,απο οτί είδα έχει και καταφύγιο στον Άγιο Πρόδρομο,είναι προσβάσιμο με SuperSport;[/I]

Πιο πράσινο δεν γίνεται!
Πήγαινε τώρα που προλαβαίνεις γιατί πολλοί επίδοξοι χρυσοθήρες έχουν βάλει στο μάτι την περιοχή και δεν ξέρω για πόσο θα υπάρχει ακόμη...
Θα βρεις τα πάντα.
Αλλά επειδή είναι και η κρίση στη μέση, κι επειδή βλέπω ότι έχεις αρκετά κυβικά, πάρε καλύτερα ένα σάκο στην πλάτη, γέμισέ τον με κανα κρύο σαντουιτσάκι, πάρε και καφέ σε κανα θερμός και όρμα!
Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα όταν ανέβαινα με το γκαζιάρικο, έτσι για να πατσίζω λίγο τα έξοδα...
Αν έχεις κανένα μαρούλι ακόμα, τότε μην πάρεις τίποτα.
Φτάσε μέχρι Αρναία, πάρε ένα καφέ και απόλαυσε τη δροσιά κάτω απ'το πλατάνι!

OldMan
11/09/2013, 17:05
Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο, τότε...:flowers:

MG-KTiNoS
11/09/2013, 19:36
Κόψε κάτι ρε emotional τύπε... http://www.youtube.com/watch?v=YnnIMxOHYEQ

Τώρα πια δεν μπορώ να κόψω κάτι γιατί τα έχω κάνει άρα τι να σου πω πάλι?
Και δεν είμαι εμόσιοναλ τύπος, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρέχουν Άλπεις όταν υπάρχουν τέτοια μέρη δίπλα μας?
Είχα σκοπό να γράψω και για Κάπο Νορντ κάποια στιγμή, (γιατί να ΜΗΝ πας) αλλά τέσπα.
Εγώ ψηφίζω Ήπειρο δαγκωτό !

Πιο πράσινο δεν γίνεται...

Κοιτάς το δάσος μέσα και δεν βλέπεις από την άλλη φώς .
Σαν να βλέπεις έργο στο βιετνάμ ένα πράγμα, αδιαπέραστος τοίχος !

Shiatman
11/09/2013, 19:50

Τέλος του μηνός που θα έρθω να τις μετρήσουμε...:beer:

(σε συμφέρει η εποχή γιατί δεν είναι σκευρωμένη από την υγρασία) :D

daz
11/09/2013, 20:13
Απομόνωση ΌΣΟ δεν φαντάζεσε θέλω,και να μην δώ και για ώρα άνρθωπο δεν με ενδιαφέρει

Σοβαρά μιλάς? Να μην δεις άνθρωπο ακόμα και για μία ώρα?
Πω πω!!!

Και δε με λες! Μετά πως θα ενταχθείς ξανά?

οταν λεω ντιπ ορεινο εννοω αφαλτος στο πουθενα
μεσα στα βουνα

Ναι ρε πστμ τα έχουν γμσ όλα! :(

...και αν το κάνεις και νύχτα όπως το έκανα εγώ στης 1 το βράδυ , χρειάζεσε πάνα...

Γιατί?

Nostradamus
11/09/2013, 20:31
Κανε την διαδρομη που είπανε τα παιδια στην Χαλκιδικη για Αρναια κτλ.

skylaros
11/09/2013, 20:56
Ρε βαλτοί είσαστε ? πως την έχετε δει να πούμε, θα ξεκινήσω μπούκες και θα παίρνω τις συντάξεις από γριές? και κάτι τελευταίο μακάρι να ήμουν από την Ήπειρο, για εμένα έχει τέλειο κλίμα + είναι το ομορφότερο μέρος της Ελλάδας

sahara
11/09/2013, 21:48
Λέχοβο δυτικά, Αρναία Ανατολικά.
:beer::beer:

PetranGR
11/09/2013, 23:02
Πιο πράσινο δεν γίνεται!
Πήγαινε τώρα που προλαβαίνεις γιατί πολλοί επίδοξοι χρυσοθήρες έχουν βάλει στο μάτι την περιοχή και δεν ξέρω για πόσο θα υπάρχει ακόμη...
Θα βρεις τα πάντα.
Αλλά επειδή είναι και η κρίση στη μέση, κι επειδή βλέπω ότι έχεις αρκετά κυβικά, πάρε καλύτερα ένα σάκο στην πλάτη, γέμισέ τον με κανα κρύο σαντουιτσάκι, πάρε και καφέ σε κανα θερμός και όρμα!
Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα όταν ανέβαινα με το γκαζιάρικο, έτσι για να πατσίζω λίγο τα έξοδα...
Αν έχεις κανένα μαρούλι ακόμα, τότε μην πάρεις τίποτα.

Θα πάρω σακύδιο μαζί μου σίγουρα :)

Είμαι ανάμεσα σε αυτό που πρότεινες και στο άλλο του SHOOTER.

Σοβαρά μιλάς? Να μην δεις άνθρωπο ακόμα και για μία ώρα?
Πω πω!!!
Και δε με λες! Μετά πως θα ενταχθείς ξανά?
Ναι ρε πστμ τα έχουν γμσ όλα! :(
Γιατί?

Ναι,να μην δώ άτομο για όση ώρα και αν είναι δεν με ενδιαφέρει.
Όσο για το άλλο ..γιατί χρειαζόταν πάνα , γιατί έτρεχα για να φτάσω αρκετά γρήγορα,επειδή βιαζόμουν και δεν είχα αλλάξει και visor και είχα το spectra gold,και καποια άλλα πραγματα που δεν θελω να αναφέρω εδώ εξαιτίας της μηχανής.

SHOOTER045
11/09/2013, 23:27
στα επα με πμ
μην πουνε οτι κανω διαφημιση
εξαλλου στο πρωτο σου ταξιδι σου ειχα προτεινει 4-5 διαδρομες
αλλα το εδω-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ,ειναι 2 γκαζιες δρομος....................:cool:

PetranGR
11/09/2013, 23:29
στα επα με πμ
μην πουνε οτι κανω διαφημιση
εξαλλου στο πρωτο σου ταξιδι σου ειχα προτεινει 4-5 διαδρομες
αλλα το εδω-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ,ειναι 2 γκαζιες δρομος....................:cool:

Ναι,ναι εμείς με τα ΡΜ θα βγάλουμε άκρη ,άσε εδώ πέρα υπάρχουν κατάσκοποι.

Όσο για το 1ο ταξίδι ,το θυμάμαι αλλά δεν έτυχε απλά να πάω πήγα καρφί Ιωάννινα και γύρισα.

Αυτό όμως που μου έχεις πεί ... θα το τυμίσω...

daz
11/09/2013, 23:42
στα επα με πμ
....

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη. :lol:

Ναι,να μην δώ άτομο για όση ώρα και αν είναι δεν με ενδιαφέρει.
Όσο για το άλλο ..γιατί χρειαζόταν πάνα , γιατί έτρεχα για να φτάσω αρκετά γρήγορα,επειδή βιαζόμουν και δεν είχα αλλάξει και visor και είχα το spectra gold,και καποια άλλα πραγματα που δεν θελω να αναφέρω εδώ εξαιτίας της μηχανής.

Αααα!!!! Εγώ νόμισα ότι φοβήθηκες επειδή κάποιες πινακίδες προειδοποιούν για αρκούδες. :lol:

Τι εννοείς εξαιτίας της μηχανής ρε συ? Δεν κατάλαβα.

To spectra gold τι είναι?

PetranGR
11/09/2013, 23:48
Αααα!!!! Εγώ νόμισα ότι φοβήθηκες επειδή κάποιες πινακίδες προειδοποιούν για αρκούδες. :lol:

Θα σου πω με ΡΜ δεν θέλω εδώ :)

SHOOTER045
11/09/2013, 23:52

κανονιστε και ελατε μαζι τοτε
που ειναι το προβλημα?

daz
12/09/2013, 00:02
κανονιστε και ελατε μαζι τοτε
που ειναι το προβλημα?

Ε??

SHOOTER045
12/09/2013, 00:09
ελατε ενα σαββατο μια κυριακη για καφε
τι ε?

daz
12/09/2013, 00:18
ελατε ενα σαββατο μια κυριακη για καφε
τι ε?

Α!

daz
12/09/2013, 00:21
Θα σου πω με ΡΜ δεν θέλω εδώ :)

Στο "με είδα" γρήγορα. Τι μόνο στο "σε είδα" θα γράφεις? :lol:

SHOOTER045
12/09/2013, 00:40
Α!

ου
:p

PetranGR
12/09/2013, 01:30
Το λεπόν αποφασίστηκε.

μετά απο πολλά ΡΜ και προτάσεις απο τον τρελό SHOOTER045 (που τον ευχαριστώ πολύ κιόλας)

Ιδού το αποτέλεσμα.

http://img189.imageshack.us/img189/3125/f8fm.jpg (λίγο μεγάλη εικόνα)

182 χλμ. πανέμορφα μέσα στην φύση και με στάση φυσικά στα Ιαματικά Λουτρά του ΠΟΖΑΡ.

Ας ελπίσω να βρώ και μια GO Pro να τραβήξω βίντεο απο τα μέρη.

Θα βγάλω και φώτο,μένει να βρώ το κενό που θέλω και έφυγα σφεντώνα αυθημερόν :)

Αναμείνατε στο ακουστικό σας για υλικό

irinia
12/09/2013, 08:22
MIA KAI TO ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..............Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Είναι ότι καλύτερο έχει νά έπιδείξει ή χώρα μας ............
Μέ τό φαράγγι τού Βίκου νά είναι δεύτερο μεγαλύτερο σέ όλο τόν πλανήτη
μετά άπό τό γνωστό Γκράν Κάνυον τών ΗΠΑ.
Χωριά μέ φοβερό φυσικό κάλλος ,πού μερικά δέν τά έχει άγγίξει ό χρόνος
όπως τό Δίλοφο πού όταν τά πατάς νομίζεις ότι ζείς σέ άλλη έποχή....!!!
ΔΕΝ ένδείκνυνται μέ τίποτε όμως γιά ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ,καί φυσικά άν ξεκινήσεις
άπό Θεσσαλονίκη θά κάνεις τουλάχιστον 650-700 χιλιόμετρα.
Άν έχεις τρέλλα καί είσαι όλη μέρα καβάλα ναί μπορείς,άλλο θέμα αύτό.
Γιά έμάς τούς Βορειοελλαδίτες ήταν μεγάλη τύχη τό άνοιγμα τής Έγνατίας όδού,
διότι άπό έκεί πού θέλαμε 6-7 ώρες γιά νά πιάσουμε Γιάννενα τώρα πιά σέ τρείς
ώρίτσες καί ξεκούραστα ,καί πηγαίνοντας μέ τά όρια βλέπουμε τή λίμνη.
Καί σέ 3,5 ώρες τό πολύ χαλαράααααα, πίνουμε καφέ στήν Άρίστη βλέποντας τό Βίκο
ή όποιος έχει κώλο βουτάει στό Βοϊδομάτη.............
Τό Μέτσοβο άπό Έθνική ναί προσφέρεται άκόμα καί γιά ήμερήσια άπό αύτούς πού γουστάρουν
νά γράφουν χιλιόμετρα,καί γιά όποιους άντέχουν έπιστροφή ή πήγαινε άπό πάνω άπό Γρεβενά
νά σέ βγάλει στό χιονοδρομικό πάνω άπό τό Μέτσοβο......καί μετά στήν πλατεία γιά λαδόκολλα
κοκορέτσι καί κοντοσούβλι ..........άφήστε τά άλλα μαγαζιά πού γυαλίζουν,έκείνα είναι
γιά τούς ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.......!!!

SHOOTER045
12/09/2013, 15:06

Χωριά μέ φοβερό φυσικό κάλος ,πού μερικά δέν τά έχει άγγίξει ό χρόνος
Τό Μέτσοβο άπό Έθνική ναί προσφέρεται άκόμα καί γιά ήμερήσια άπό αύτούς πού γουστάρουν
νά γράφουν χιλιόμετρα,καί γιά όποιους άντέχουν έπιστροφή ή πήγαινε άπό πάνω άπό Γρεβενά
νά σέ βγάλει στό χιονοδρομικό πάνω άπό τό Μέτσοβο......καί μετά στήν πλατεία γιά λαδόκολλα
κοκορέτσι καί κοντοσούβλι ..........άφήστε τά άλλα μαγαζιά πού γυαλίζουν,έκείνα είναι

εχω περπατησει το περισοτερο φαραγγι με τα ποδια
πιανεται στα ταξιδιωτικα αυτο?:confused:

MG-KTiNoS
12/09/2013, 16:57

Φυσικά...όσο πιο αργά τόσο πιο καλά !

Bradipous
12/09/2013, 19:42
Επιστροφη θα ειναι η ιδια διαδρομη;

Εναλλακτικα μπορεις να επιστρεψεις απο Ναουσα - Βεροια - Αλεξανδρεια - Χαλκιδονα αλλα θα εχεις και εγνατια και οχι τοσο ενδιαφεροντα τοπια.

Υ.γ. Απο Θεσσαλονικη μεχρι Χαλκιδονα προσεχε τον κωλοδρομο και κυριως την δεξια λοριδα που ειναι χαλια.

irinia
12/09/2013, 19:59

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ............

Νομίζω όμως πώς ή όμορφιά είναι κάπου στή μέση.
Δηλαδή άν είναι νά περπατάς ΜΟΝΟ γιά τό περπάτημα..??
Καταλαβαίνεις τί έννοώ.
Παράδειγμα έβλεπα τόν κόσμο νά άνεβαίνει τόν Όλυμπο σάν νά τόν
κυνηγούσαν............ένώ έγώ ήθελα νά τόν χαρώ,νά τόν άπολαύσω
καί όχι νά τόν βγάλω μέχρι τό καταφύγιο σέ 5-6 ώρες.
Άν όμως τό ζείς τό άπολαμβάνεις......τότε ναί άξίζει..!!
Τό καλύτερο κάνει ένας φίλος,άλλά θέλει κάκκαλα.
Τζιπάκι Jimni Suzuki,σκηνάκι καί ύπνος στό πουθενά......

Pan (dvs)
12/09/2013, 20:33
Τέλος του μηνός που θα έρθω να τις μετρήσουμε...:beer:

(σε συμφέρει η εποχή γιατί δεν είναι σκευρωμένη από την υγρασία) :D

Καλως να ερθεις αλλα να ξερεις οτι αυτη τη στιγμη ριχνει καρεκλες.Θα μου ξεσκευρωσει μετα το Πασχα.Αν θες τη δικη μου την μετραω τωρα και σου λεω.Η ξαναρχεσαι μετα την ανοιξη.:D

ΥΓ.Μην φερεις μεζουρα εχω.
(στειλε πμ αν ειμαι εδω να πιουμε κανα καφε:wave2:)

Pan (dvs)
12/09/2013, 20:37

Χωριά μέ φοβερό φυσικό κάλλος ,πού μερικά δέν τά έχει άγγίξει ό χρόνος

Αν τα ελεγα εγω θα με λεγατε τοπικιστη.Ευτυχως με βγαζεται απο τη δυσκολη θεση.:beer:
Αν μπορω να βοηθησω καποιους να την απολαυσουνε ακομη περισσοτερο στη διαθεση τους.

MG-KTiNoS
12/09/2013, 20:53
κι εγώ το είπα αλλά ο άλλος λέει ότι βράχει και δε ν καλά !

SHOOTER045
12/09/2013, 21:44
Αν τα ελεγα εγω θα με λεγατε τοπικιστη.Ευτυχως με βγαζεται απο τη δυσκολη θεση.:beer:
Αν μπορω να βοηθησω καποιους να την απολαυσουνε ακομη περισσοτερο στη διαθεση τους.

ρε τοπικιστη
η πρωτη μου καλη βολτα οταν και αν τελειωσω με τον ληστη θα ειναι προς τα εκει,αι προμις.........

SHOOTER045
13/09/2013, 00:29
λοιπον ξεκιναω
ως την ΑΨΑΛΟ ξερεις τον δρομο ετσι?:D http://youtu.be/8m75ZBlY6dY http://youtu.be/GiXIqVatpYk
συμφωνα με την πορεια που μου εδωσες
περνας και ΞΙΦΙΑΝΗ και μετα στο 1 χλμ απο εκει στριβεις δεξια προς ΧΡΥΣΗ*(δεν το αναφερει το google map)http://www.kastra.eu/castlegr.php?kastro=xrysi
απο εκει γυρω στα 5-7 χλμ φτανεις ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ
συνεχιζεις για ΜΗΛΙΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ-ΙΔΑ τα διασχιζεις και φτανεις
ΦΟΥΣΤΑΝΗ-εδω θα προτεινα μια μικρη παρακαμψη να ανεβεις μεχρι ΑΕΤΟΧΩΡΙ να δεις ολη την περιοχη απο ψηλα πιατο,η παρακαμψη ειναι γυρω στα 8-10 χλμ,αλλα πιστευω πως αξιζει τον κοπο http://www.panoramio.com/photo/71374297 299202
επιστροφη προς τα κατω εισαι παλι ΦΟΥΣΤΑΝΗ
συμφωνα με τον χαρτη σου μολις μπεις στο χωριο κανεις δεξια προς ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ*(δεν το αναφερει το google map)
διασχιζεις το χωριο και φτανεις ΝΕΟΧΩΡΙ*(δεν αναφερει το google map)περνας και φτανεις
ΒΟΡΕΙΝΟ το περνας και στο τερμα του δρομου κανεις δεξια και φτανεις
ΑΡΙΔΑΙΑ 299203 εκει καπου θα χτυπησεις τηλ να πιουμε καφε
μετα την ΑΡΙΔΑΙΑ και τον καφε φευγεις για ΠΙΠΕΡΙΑ οχι πιπεριες που λεει ο μαλακογουγλης
συνεχειζεις και φτανεις ΛΟΥΤΡΑΚΙ και στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ https://www.google.gr/search?q=%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%B1+%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CF%8 6%CF%89%CF%84%CE%BF&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CzsyUseuDozUsgbwmYFo&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=676&dpr=1#imgdii=_ απαραιτητη σταση για φωτο κλπ η φαγητο εκει η στην
ΟΡΜΑ που ειναι το επομενο χωριο-εγω θα προτεινα εκει για φαγητο
αφου φας χωνεψεις καβαλας και συνεχιζεις για
ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ τον περνας και αρχιζει η αναβαση -μετρια ασφαλτος ως κακη-προσοχη λοιπον,συνεχιζεις και φτανεις
ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ περνας και φτανεις
ΚΕΡΑΣΙΑ απο εκει φαινεται ο κοφτος δρομος για ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ να ξερεις την επομενη φορα,συνεχιζεις και φτανεις
ΚΑΡΥΔΙΑ κανεις δεξια και στα 100 περιπου μετρα συναντας αυτο299204 αναστροφη και φτανεις εξω απ το χωριο ΑΓΡΑΣ και στα δεξια σου ειναι η λιμνη η οποια ειναι τενχνητη,αν γουσταρεις κυκνους,παπιε, χηνες,γλαρους(ακους αριστειδη....:lol::lol::lol:)κανεις δεξια και στα 50μ εισαι μπροστα στην λιμνη,χαζευεις το τοπιο και τα πουλακια καβαλας αναστροφη περνας
ΑΓΡΑ και το επομενο ειναι η ΕΔΕΣΣΑ στην οποια εχεις ξαναερθει,θα προτεινα να χαλασεις ακομα μιση ωρα και να πας στον ΨΗΛΟ ΒΡΑΧΟ για καφε http://www.allinshopping.gr/PSILOSBRAXOS.htm ειναι ποιο δεξια απο το παρκο καταρρακτων και αν εχει καλη μερα βλεπεις τζαμι και ανευ βοηθητικου μεσου το λιμανι της ξελογιαστρας(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ποιο αλλο????????) και τον ΟΛΥΜΠΟ
μετα φανταζομαι ξερεις,η μεσω ΑΨΑΛΟΥ η απευθειας μεσω
ΡΙΖΑΡΙΟΥ βγαινεις ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ και καρφι ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΣΑΛΟΝΙΚΑ
το τηλ μου το εχεις για οτιδηποτε και περα του καφε παιρνεις αβασανιστα,και αβαδιστα............:tooth::tooth::tooth:

Pan (dvs)
13/09/2013, 07:44
κι εγώ το είπα αλλά ο άλλος λέει ότι βράχει και δε ν καλά !

Γι'αυτο εσυ εχεις ανοιχτη προσκληση και ο αλλος μονο για καφε.ΚΑΙ θα τον βαλω να πληρωσει:D

Pan (dvs)
13/09/2013, 07:51
ρε τοπικιστη
η πρωτη μου καλη βολτα οταν και αν τελειωσω με τον ληστη θα ειναι προς τα εκει,αι προμις.........

Ειναι αληθεια οτι ειμαι λιγο τοπικιστης αλλα (μαλλον) καθολου λαλακας.Ομορφιες η Ελλαδα μας εχει ατελειωτες.Μακεδονια,Στερεα,Πελλοπονησος,πανεμορφες διαδρομες παντου.Εμεις απλα εχουμε την τυχη να εχουμε τις περισσοτερες και διπλα μας.

Οσο για τον ληστη κανε το πρωτο ταξιδι σε κανεναν καμπο ,γιατι εδω εχουμε και ανηφορες.Μη με βαζεις να σπρωχνω :a024:

Shiatman
13/09/2013, 09:04
Καλως να ερθεις αλλα να ξερεις οτι αυτη τη στιγμη ριχνει καρεκλες.Θα μου ξεσκευρωσει μετα το Πασχα.Αν θες τη δικη μου την μετραω τωρα και σου λεω.Η ξαναρχεσαι μετα την ανοιξη.:D

ΥΓ.Μην φερεις μεζουρα εχω.
(στειλε πμ αν ειμαι εδω να πιουμε κανα καφε:wave2:)

Φίλε δεν θα σου δώσω πλεονέκτημα και οι μετρήσεις θα παρθούν real-time :p
Καφεδάκι θα πιούμε οποσδήποτε, μη σου πω θα πάμε και καμιά βόλτα (αν δεν βρέχει τραπεζοπόδαρα φυσικά). Στη ετήσια θα κατέβεις; Αν έρθεις μπορούμε να γυρίσουμε μαζί στο χωριό. :wave2:

Ειναι αληθεια οτι ειμαι λιγο τοπικιστης αλλα (μαλλον) καθολου λαλακας.Ομορφιες η Ελλαδα μας εχει ατελειωτες.Μακεδονια,Στερεα,Πελλοπονησος,πανεμορφες διαδρομες παντου.Εμεις απλα εχουμε την τυχη να εχουμε τις περισσοτερες και διπλα μας.

Είναι αρρώστια η ρημάδα η Ήπειρος, έχει τα πάντα, ότι γοστάρεις από φύση και εμένα ο σκοπός μου είναι να επιστρέψω, αν και το ιδανικό θα ήταν Φθιινόπωρο-Χειμώνα στην Κύπρο (ο Χειμώνας εδώ είναι μέλι) και Άνοιξη-Καλοκαίρι ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!!

Pan (dvs)
13/09/2013, 12:06
Σε ολα τα αλλα συμφωνουμε.Για την πανελληνια δυσκολο ακομη.

SHOOTER045
13/09/2013, 15:21

Οσο για τον ληστη κανε το πρωτο ταξιδι σε κανεναν καμπο ,γιατι εδω εχουμε και ανηφορες.Μη με βαζεις να σπρωχνω :a024:

αν το φτιαξω οπως θελω και μ αφησει
θα το βαλω φωτια...........

Pan (dvs)
13/09/2013, 16:26
αν το φτιαξω οπως θελω και μ αφησει
θα το βαλω φωτια...........

Παθαινει τιποτε το bandit ,μωρε?

irinia
13/09/2013, 19:05

ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ................

Άφού τούς είχαμε σχεδόν ένα μήνα στά καλύτερα τής Χαλκιδικής
πού αύτοί πεινάνε καί τρελλαίνονται γιά θάλασσα,τούς πήγαμε καί 2-3 μέρες
Ζαγόρια.......
Καί όταν στό τέλος ζητήσαμε νά μάς πούν τίς έντυπώσεις τους,τί τούς άρεσε περισσότερο,
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΒΟΡΕΙΟΙ γερμαναράδες γιατί ήταν καί άπό ψηλά όπου λαχταράς
άκόμα περισσότερο τή θάλασσα μάς άπάντησαν.......
Ζαγόρι καί πάλι Ζαγόρι.......άπό Έθνική πού μπήκαμε καί περάσαμε άπό Μαυραναίους,
Βασιλίτσα,Δίστρατο, Πάδες ,Παλιοσέλι,Άώος, καί μετά στό Άνατολικό ....Ήλιοχώρι,Σκαμνέλι,Τσεπέλοβο,Κήποι,Καπέσοβο,
κ.λ.π......κ.λ.π.......
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΑ...!!!
Καί ή βουτιά στόν παγωμένο Βοϊδομάτη σού έκοβε τήν άνάσα,έκεί πού ένώνονται τά δυό κομμάτια
πού ξεκινάνε άπό τό γεφυράκι.
Τά νερά έχουν 6-7-8 βαθμούς καί είναι κρύσταλλο ,πεντακάθαρα.....βάλαμε τίς μπύρες καί τό καρπούζι μέσα
καί σέ μισή ώρα .........
Έχω γυρίσει όλη τή χώρα......Ζαγοροχώρια δέν θά βρείς πουθενά
Πάω κάθε χρόνο 5-6 φορές ,δέν τά χορταίνω............
Ή έπόμενη είναι όταν κοκκινίζει ή φύση τόν Όκτώβριο

Pan (dvs)
13/09/2013, 19:42
299263

299264

299265

Aπο εκδρομες του motoepirus.gr στην περιοχη.

SHOOTER045
14/09/2013, 12:56
ρε μηπως να φερω το ΥΖ και να πηγαινω απ το χωμα?:confused:

Pan (dvs)
14/09/2013, 17:26
ρε μηπως να φερω το ΥΖ και να πηγαινω απ το χωμα?:confused:

Οχι ρε,θα κανονισω να το στρωσουνε ασφαλτο μεχρι τοτε.:D

Joyrider
15/09/2013, 18:36
Πέτρο όταν αποφασίσεις να έρθεις καταδώ πες μου.
Να κάνουμε μπρος πίσω το πιστάκι Κλησοχώρι-Σωτήρα και να μας κυνηγάει ο shooter με το υπηρεσιακό :tooth:
Μετά για να μας χάσει θα πάμε ως τη βίγλα για καφέ που πήγα τις προάλλες και έχει και ωραίο στροφιλίκι.

SHOOTER045
15/09/2013, 22:18
Πέτρο όταν αποφασίσεις να έρθεις καταδώ πες μου.
Να κάνουμε μπρος πίσω το πιστάκι Κλησοχώρι-Σωτήρα και να μας κυνηγάει ο shooter με το υπηρεσιακό :tooth:
Μετά για να μας χάσει θα πάμε ως τη βίγλα για καφέ που πήγα τις προάλλες και έχει και ωραίο στροφιλίκι.

αυτον τον δρομο τον κανω καθημερινα 3,5 χρονια τωρα
ρωτα και τον αλλο με λευκο fz1 τι επαθε :tooth::tooth::tooth:
βρειτε αλλο δρομο να εχει ενδιαφερον........

μεχρι βιγλα εκανες το μισο,εχει αλλο τοσο μεχρι κρυσταλοπηγη και λιγο παραπανω για καστορια,με τον γιατρο πηγες?

Joyrider
15/09/2013, 22:37
αυτον τον δρομο τον κανω καθημερινα 3,5 χρονια τωρα
challenge accepted :a01: άμα έχουμε και το ελεύθερο νομικά... :lol:

μεχρι βιγλα εκανες το μισο,εχει αλλο τοσο μεχρι κρυσταλοπηγη και λιγο παραπανω για καστορια,με τον γιατρο πηγες?
Όχι, μόνος δικάβαλος. Μέχρι πρέσπες ήταν ο προορισμός, για βουτιά, το οποίο τελικά δεν.

SHOOTER045
15/09/2013, 22:44
βολτα θα παμε
μην μας πουνε οτι βαζουμε και κοντρες
κατσε να το βαλω αυριο μεσα γιατι τωρα ηρθε το κονδυλι και το μηχανακι θελει ενα καρο πραγματα στο service
-περασα τα χλμ κατα 700
-αλυσιδογραναζα
-τακακια εμπρος
+οτι αρχισε εδω και μερικες μερες τα ξαφνικα και απροειδοποιητα σβησιματα(ακομα και εν κινηση)-κατι για μια φυσα ειπε η για το tps

την επομενη κανε ολοκληρη την διαδρομη

Joyrider
15/09/2013, 22:56
την επομενη κανε ολοκληρη την διαδρομη
Ε κάτσε να δούμε τι θα πει ο πετράν, εγώ έχω πάει.

T E O
11/10/2013, 11:05
η λιμνη Βεγοριτιδα καλη ειναι για βολτα? εχει καμια ωραια καφετερια εκει?

AristidisZ
11/10/2013, 11:27
μπα, χάθηκε ο Πετράν
θα βρήκε καμιά φρέσκια Κατερίνα :bawl:

SHOOTER045
11/10/2013, 12:14
η λιμνη Βεγοριτιδα καλη ειναι για βολτα? εχει καμια ωραια καφετερια εκει?

καλησπερα
εχει κανα δυο αλλα δεν μπορεις να τις πεις και ωραιες
καποτε που θα ερχοντουσαν τα υδροπλανα ειχαν φτιαξει και πλωτη εξεδρα και νησακι-καφε κλπ
αλλα μαλλον βουλιαξαν μαζι με τα υδροπλανα
προς αγιο παντελεημωνα-φλωρινας εχει ποιο πολλες εναλλακτικες
καφε-ταβερνες κλπ
περνας ΑΡΝΙΣΑ
και κατευθυνεσαι παραλιμνια προς αγ παντελεημωννα
αν παλι δεν θες τοσο μακρια
υπαρχει η λιμνη του αγρα λιγο εξω απο εδεσσα
οτι και αν αποφασισεις πμ με
υ.γ να ξερεις ο καιρος χαλασε εδω περα και βρεχει απ το πρωι

ο πετραν επεσε με τα μουτρα μαλλον στο............:D

teogtp
11/10/2013, 12:15
καλησπερα
εχει κανα δυο αλλα δεν μπορεις να τις πεις και ωραιες
καποτε που θα ερχοντουσαν τα υδροπλανα ειχαν φτιαξει και πλωτη εξεδρα και νησακι-καφε κλπ
αλλα μαλλον βουλιαξαν μαζι με τα υδροπλανα
προς αγιο παντελεημωνα-φλωρινας εχει ποιο πολλες εναλλακτικες
καφε-ταβερνες κλπ
περνας ΑΡΝΙΣΑ
και κατευθυνεσαι παραλιμνια προς αγ παντελεημωννα
αν παλι δεν θες τοσο μακρια
υπαρχει η λιμνη του αγρα λιγο εξω απο εδεσσα
οτι και αν αποφασισεις πμ με
υ.γ να ξερεις ο καιρος χαλασε εδω περα και βρεχει απ το πρωι

ο πετραν επεσε με τα μουτρα μαλλον στο............:D

.......μπακλαβα?

Pan (dvs)
11/10/2013, 12:24
μπα, χάθηκε ο Πετράν
θα βρήκε καμιά φρέσκια Κατερίνα :bawl:

Παντως εμενα μου το ξεκοψε.Γιαννενα δεν ξαναρχεται,οποτε μαλλον ψαχνεται στα βορεια.