View Full Version : agora r6
geia sas paidia eim kainourgios sto forum 8elw na bw sto kosmo ton 2 troxon kai endiaferome gia ts gnwmes sas sto ti mixani 8a parw 3erw pws upraxoun apira thread edw mesa p krazete kai simvoulevete swsta to kosmo opote h kra3te me h voh8iste me ;)
lipon gia na mn sas poly zalizw exw 0 ebiria !!!
exw odigisei kamia dekaria fores ena 600 gsxr k7 enos filou 1h 2h 3h xalara pragmata dn m fanike tpt spoudeo
k exw odigisei episis kamia 10ria fores to r1 allou filou episis tpt spoudeo apla 1h 2h 3h xalara (to gazi tous me tromazi apistefta )
egw epi8imw tn agora enos r6 alloi m lene 8a prosexeis k ola kala alloi oti 8a faw to kefali m ein polles h gnwmes!!!
me liga logia voh8iste me na kanw tn epilogh m k sas euxaristw pl tonizw 3ana oti to gazi ts me troma3e ligo otan prwto odigisa kai idika h RENA isos afto me voh8isei na tn ma8w siga k omorfa !!! euxaristw poly gia osous afierosoun esto kai 1 lepto na to diavasoun
Giorgos19
12/09/2013, 13:48
Ρε μαν, και Mirage 2000 να σου δώσουν άμα το πας ευθεία και οριζόντια στους 400 κόμβους, τίποτα σπουδαίο θα σου φανεί.
Μην πάρεις ss. Δες, το πολύ, για κανένα μεταχείρο γυμνό 600άρι.
RaGe_Raptor
12/09/2013, 14:04
r1 αδερφέ τι R6 και μ@λ@κίες...θα το βαρεθείς και μετά θα θες R1 οπότε πάρτο απ'ευθείας....
και που'σαι:χαλαρά το γκάζι κι όλο ευθεία ,έτσι...???!!
ilikeyourbike
12/09/2013, 14:13
Εγω που αγορασα 600αρι ss μετα απο πολυχρονη εμπειρια σε μηχανη 20 ιππων, δεν το συνιστω... πολυ δυσκολο για πρωτο βημα αλλα οχι και ακατορθωτο βεβαια. Κοιτα μια κατηγορια κατω αν θες...
notakos600
12/09/2013, 15:45
Δεν γράφουμε greeklish ποτέ σε αυτό το φόρουμ όμως...
Bradipous
12/09/2013, 18:51
geia sas paidia eim kainourgios sto forum 8elw na bw sto kosmo ton 2 troxon kai endiaferome gia ts gnwmes sas sto ti mixani 8a parw 3erw pws upraxoun apira thread edw mesa p krazete kai simvoulevete swsta to kosmo opote h kra3te me h voh8iste me ;)
lipon gia na mn sas poly zalizw exw 0 ebiria !!!
exw odigisei kamia dekaria fores ena 600 gsxr k7 enos filou 1h 2h 3h xalara pragmata dn m fanike tpt spoudeo
k exw odigisei episis kamia 10ria fores to r1 allou filou episis tpt spoudeo apla 1h 2h 3h xalara (to gazi tous me tromazi apistefta )
egw epi8imw tn agora enos r6 alloi m lene 8a prosexeis k ola kala alloi oti 8a faw to kefali m ein polles h gnwmes!!!
me liga logia voh8iste me na kanw tn epilogh m k sas euxaristw pl tonizw 3ana oti to gazi ts me troma3e ligo otan prwto odigisa kai idika h RENA isos afto me voh8isei na tn ma8w siga k omorfa !!! euxaristw poly gia osous afierosoun esto kai 1 lepto na to diavasoun
Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, μια ευθεια δρομος ειναι μεχρι την καφετερια.
PetranGR
12/09/2013, 20:30
299183
Aggelos_SV
12/09/2013, 22:08
Έχεις κάποια ιδιωτική ασφάλιση υγείας?...γιατί που να μπλέκεις με ΕΟΠΠΥ και μαλακίες να πούμε..
Billymuse
12/09/2013, 23:11
:a014:
α! μπορείς να κάνεις και το άλλο που είχε πεις ένας εδω μέσα πριν κανα χρόνο "να πάρω r6 και να πηγαίνω αργά?" μια χαρα τα έλεγε το παιδί αλλά αφου το κ7 ήταν εύκολο πήγαινε κατευθείαν για κανα panigale
r1 αδερφέ τι R6 και μ@λ@κίες...θα το βαρεθείς και μετά θα θες R1 οπότε πάρτο απ'ευθείας....
και που'σαι:χαλαρά το γκάζι κι όλο ευθεία ,έτσι...???!!
Η αλήθειά είναι αυτή.Καλύτερά 1000αρι κατευθείαν για να μην ξεμενεις πουθενά από ροπή και να το ευχαριστιεσαι.
PetranGR
12/09/2013, 23:40
πάει τον φάγαμε....
δεν βλέπω καν να γράφει κάτι :P
1 ήταν και τέλος το post του!
πάει τον φάγαμε....
δεν βλέπω καν να γράφει κάτι :P
1 ήταν και τέλος το post του!
Όχι ρε σιγά μη φύγει έτσι.Περίμενέ αύριο θα απαντήσει και θα μας κραξει που δεν τον βοηθάμε στην επιλογή του.
αν το παρεις το 600, αγορασεις ολο τον εξοπλισμο και πας να το λιωσεις στην πιστα κανοντας μαθηματα και δοκιμαζοντας σε ασφαλες περιβαλλον (δλδ αν εχεις χρημα, υπομονη και επιμονη), go for it.
διαφορετικα και κινδυνευεις και δεν θα το διασκεδασεις και οταν θα νομιζεις οτι το εμαθες και το διασκεδαζεις εχεις αποτωρα φαει τουμπα.φιλικα.
καλη τυχη.
αν το παρεις το 600, αγορασεις ολο τον εξοπλισμο και πας να το λιωσεις στην πιστα κανοντας μαθηματα και δοκιμαζοντας σε ασφαλες περιβαλλον (δλδ αν εχεις χρημα, υπομονη και επιμονη), go for it.
διαφορετικα και κινδυνευεις και δεν θα το διασκεδασεις και οταν θα νομιζεις οτι το εμαθες και το διασκεδαζεις εχεις αποτωρα φαει τουμπα.φιλικα.
καλη τυχη.
Εσένα πρέπει να δω λίγο το configuration του λογαριασμού σου, πρέπει να σου δώσω access να βάλεις την κάρτα σου στην υπογραφή σου :lol:...
AristidisZ
13/09/2013, 10:09
299223
Εσένα πρέπει να δω λίγο το configuration του λογαριασμού σου, πρέπει να σου δώσω access να βάλεις την κάρτα σου στην υπογραφή σου :lol:...
ειδες τι καλος που ειμαι ομως on public :D
Δεν θα έχεις πρόβλημα με ένα ss αρκεί να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και την υπομονή να μάθεις. Οι συγκεκριμένες μηχανές στρίβουν λιγο διαφορετικά και θα σου πάρει χρόνο να μάθεις. Από 600αρια πιο ''φιλικό'' μου φάνηκε το suzuki gsxr μετά το kawasaki σαν μεσαία λύση(πίστα-δρόμος) και μετά το r6 το οποίο είναι κυρίως για πίστα.
Billymuse
24/11/2013, 20:31
Δεν θα έχεις πρόβλημα με ένα ss αρκεί να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και την υπομονή να μάθεις. Οι συγκεκριμένες μηχανές στρίβουν λιγο διαφορετικά και θα σου πάρει χρόνο να μάθεις. Από 600αρια πιο ''φιλικό'' μου φάνηκε το suzuki gsxr μετά το kawasaki σαν μεσαία λύση(πίστα-δρόμος) και μετά το r6 το οποίο είναι κυρίως για πίστα.
Φίλε αμα σου φάνηκε "φιλικό" το gsxr600 τότε το cbr600rr πως θα το έλεγες?
Ο Trooper τα λέει ωραία και πάει και ένα βήμα παραπέρα. Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Εγώ βλεπω τρία τινά:
1. Αν είσαι <25, ξεκινώντας με πύραυλο από αρχάριος, θα περάσεις τρεις όμορφους μήνες 'χαλαρής' εκμάθησης και θα πέσεις τη στιγμή που θα σκεφτείς ότι είσαι οκ... Γιατί αυτά τα μηχανάκια είναι τελείως διαφορετικά στη χαλαρή οδήγηση και αγνώριστα / απρόβλεπτα για έναν αρχάριο σε γκάζια.
2. Αν είσαι >25 χρονών μπορείς να μάθεις με πολλή υπομονή... και χρήμα (εξοπλισμός, λάστιχα κάθε χρονο, και σχολεία πίστας)
3. Αν δε θες να μάθεις να οδηγείς τα ss όπως 'τους αξίζει', μην πάρεις ss. Θα το μετανιώσεις, θα σε κουράσει, θα σου κοστίσει.. Δες κάποιο γυμνό.
Φίλε αμα σου φάνηκε "φιλικό" το gsxr600 τότε το cbr600rr πως θα το έλεγες?
Φίλε μου δεν έχω οδηγήσει καθόλου τη συγκεκριμένη μηχανή ,αν και θα ήθελα πολύ, συνεπώς δεν μπορώ να έχω άποψη. Τα τρία 600αρια που ανέφερα τα έχω οδηγήσει ,ειδικά το r6(είμαι και κάτοχος) και μπορώ να μιλήσω. Επίσης υπάρχει σαν 600αρι ss και το daytona 675 το οποίο απ ότι μαθαίνω είναι πολύ καλό εντός πίστας αλλά και το agusta 675 f3.