View Full Version : Ναξος - γαμος αλλα η βολτα βολτα.
Κοντά στο Πάσχα άρχισε να γίνετε η κουβέντα οτι η Μαργαρίτα (φιλαράκι) θα παντρέψει μια φιλη της στην Ναξο το μυστήριο στο χωριο τους και η ημερομηνία 1/9/2013.
Η ιδεα ποσο μάλλον αδιάφορη δεν ηταν αφου πλεον ειχαμε 500cc on-off (το kle ντε :p ) οι σκεψεις πολλές η οργάνωση των άλλων λιγη. όποτε βαζω τα στανταρ μου και τους λεω εγω θα κατέβω απο 28/8 θα μείνω σε δικο μου δωμάτιο θα παρω την μηχανη μου και θα γυρησω 2/9 εσείς καντε οτι καταλαβαίνετε. (αυτα ειναι οταν οι παρέες δεν εχουν μηχανές η δεν καταλαβαίνουν την ουσια της βόλτας) ηταν και η πρωτη μου φορα στην Ναξο και δεν γινόταν να κάνω μια βολτα να δω το νησί που παρεμπιπτόντως ειναι ΜΕΓΑΛΟ (στο μαθημα της γεωγραφίας κοιμόμουν)
φτανω πειραια μπαίνω στο πλοιο και ξεκιναω το ταξιδι μου.
η άφιξη στην ναξο νυχτα οποτε δεν ειδα και πολλα απλα βρηκα το δωματιο στην Αγ.Αννα και γυρησα να βρω καπια απο τα μελη της παρεας να παμε για φαγητο.
η πρωτη εντυπωση και οι βραδυνές εικονες ηταν πολλα υποσχομενα.
την επομενη μερα ξυπνησα το πρωι και ανεβηκα στην μηχανη για τις πρωτες αναγνωριστικες βολτες
απο Αγ. Αννα για την χωρα
299320
τετια βραχια υπαρχουν παντου στα σχετικα παραθαλασια μερη
299321
299322
Συνεχίζεται.....
Συνέχεια...
καπου στο κεντρο του νησιου.
299323
γυρνωντας λοιπον απο χωριο σε χωριο με το gps ανηχτο αλλα στην ουσια η διεσθηση μου να λεει που παμε.
βρεθηκα στο Φιλωτι οπου κοιταζοντας τα βουνα ειδα αυτο.....
299324
οποτε η μονη σκεψη που υπηρχε ηταν "Εγω εκει θα παω" ρωτησα κατι θειες :) γλυκύτατες στο χωριο πως παμε εκει πανω ... λεει ηταν γαιδουροδρομος/μονοπατι αλα μεχρι ενα σημειο εχουν ριξει τσιμεντο οποτε παει. (καλα δεν με ενιαζε και πολυ θα πηγαινα) 1000 να προσεχεις παιδακι μου μου ειπαν τις ευχαριστικα και ξεκινισα.
ο δρομος ομως οχι το τσιμεντο ... το μονοπατι φτανει μεχρι ενα σημειο.
299325
η ζεστη πολυ και εξοπλισμός (κρανος, μπουφαν, γαντια) ασήκωτος να περπατήσω να φτασω στον αγιο οποτε αρκέστηκα να βγάλω λιγες φοτο απο χαμηλά και εκει που εκανε πλάτωμα.
Συνεχίζεται.....
Συνέχεια...
299327
299328
299329
Συνεχίζεται.....
Συνέχεια...
στο κατεβασμα μπορεσα να βγαλω και μια φοτο
299330
και καπου εδω. με πηραν τηλ οτι ξύπνησαν τα καμαρια μου στις 2 το μεσημέρι, και παμε για μπανακι-φαγητο και το βραδυ εχει κρασάκι και το κρεβάτι του γαμου. δεν οδήγησα οποτε ηπια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ομως και την επόμενη μερα η βόλτα περιοριστηκε στο να δω την χωρα και μονο γυρνώντας στα στενα σοκάκια αλλα λογο πολλων τουριστών (παραξενο για τελος αυγουστου) δεν έβγαλα ουτε μια φοτο. και το βραδυ ειχαμε παλι κρασι και χορο στο "μπατσελορ" της νυφης..
299331
οχι δειτε απο που ακουγαμε μουσικη.. απο ενα 106 :p χορεύαμε στον δρομο και οπιο αμαξι ερχονταν πρωτα χόρευαν μαζι μας και μετα περνουσαν.(φενετε και το τι πιναμε ε??? :D )
Συνεχίζεται.....
Συνέχεια...
το πρωι με βρηκε ομως παλι στον δρομο. η διαδρομη πλεον αλιωτικη οχι στην ενδοχωρα αλλα παραθαλασια και οσο παει . στοχος ο Απόλλωνας
299332
299333
ειχε ξεκινισει και λιγο ο αερας οποτε η θαλασα φουσκομενη
299334
Συνεχίζεται.....
Συνέχεια...
εδω να πω πως ο Απόλλωνας ειναι αρκετα χλμ απο την χωρα αλλα η διαδρομη ενδιαφερουσα με στροφες και εικονες πολλες λογο χρονου δεν σταματουσα συχνα.
299336
και κατι ακομα λεγετε Απόλλωνας γιατι υπηρχε ναος και ενα αγαλμα του Απόλλωνα.. ΑΛΛΑ ειναι μια @@ρα και μισή ενα κομματι μαρμαρο φαγομενο απο την αλμυρα χωρις να διακρινετε τπτ τσαντιστικα τοσο και δεν το φωτογράφησα καν...και μου πηρε πολυ χρονο το πηγενε ελα το οποιο γινοταν αναγκαστικα απο τον ιδιο δρομο.
τελος το βραδυ ηταν ο γαμος... γενικα δεν ειδα ολη την ναξο ανατολικα υπηρχαν μερη που δεν εφτασα σιγουρα την επομενη φορα θα τα γυρησω και απο εκει. 299337
το μυστιριο εγινε ολοι χαρουμενοι και ευτυχησμενοι. πολυ κρασι πολυ χορο πολυ γλεντι πολυ καλοπεραση.πολυ ομορφα περασαμε.να ειμαι καλα να ξανα παω και να πατε ναξο σας το προτείνω!
SHOOTER045
14/09/2013, 13:18
αντε και στα δικα σου
σε οποιο νησι θες............:D
Pardalotzatziki
14/09/2013, 19:43
Ωραια βολτα...χαλαραααα...
Να τους χαιρεστε και συ με το καλο στην επομενη βολτα...
spyrakos35
15/09/2013, 05:09
αντε και στα δικα σου
σε οποιο νησι θες............:D
συνίσταται εκτός μυκόνου...... :a021:
:lol:
SHOOTER045
15/09/2013, 10:24
αχαχαχαχαχα
δεν μπορεις να ξερεις τα γουστα του καθενος
χαχαχαχαχα οχι και Μυκονο. αμα θες να το πας σοβαρα Αμστερνταμ! πλακα πλακα Μυκονο θα πηγαινα μονο χειμώνα, οκ το μυαλο μου ειναι απελευθερωμενο αλλα οσο να 'ναι η εικόνα 2 αξύριστων μαντραχαλων να χαμουρευονται μου χαλαει την αισθητικη ..ο καθενας οτι γουστάρει αλλα μην μου χαλας το κυκλαδίτικο τοπίο...τραβα σπιτι σου..
AUFGEBRACHT
15/09/2013, 19:15
χαχαχαχαχα οχι και Μυκονο. αμα θες να το πας σοβαρα Αμστερνταμ! πλακα πλακα Μυκονο θα πηγαινα μονο χειμώνα, οκ το μυαλο μου ειναι απελευθερωμενο αλλα οσο να 'ναι η εικόνα 2 αξύριστων μαντραχαλων να χαμουρευονται μου χαλαει την αισθητικη ..ο καθενας οτι γουστάρει αλλα μην μου χαλας το κυκλαδίτικο τοπίο...τραβα σπιτι σου..
Aν είναι 3 και ξυρισμένοι διορθώνεται; :lol:
Aν είναι 3 και ξυρισμένοι διορθώνεται; :lol:
μεχρι 3 ειναι σχεση! οποτε παλεύεται!:lol:
Ωραιος παντα τετοια και να ζησουν οι νεονυμφοι
Κοιτα να δεις που σε λιγο θα γινουν τα KLE σαν τα Vstrom Λαοθαλασσα :bawl::cry: