View Full Version : Γεννητούρια .......
imitrelos
15/09/2013, 03:26
Σήμερα γέννησε η σκυλιτσα μου :-):-) με έκανε παππού (αφού σαν παιδί μου την εχω :-))
Ηταν η πρώτη της γέννα και το ξεφτίλισε 10 έκανε !!!
imitrelos
15/09/2013, 03:53
Αν θέλει κάποιος σκυλάκι ευχαρίστως να δώσω σε κάποιους που θα τούς εξασφαλίσει ενα σπίτι
mixalhsCr
15/09/2013, 07:01
Να σου ζήσουν άρχοντα ! Καλη ανατροφή :-)
imitrelos
15/09/2013, 07:07
Δέν θές κανένα σκυλάκι μεγαλόσωμα έξυπνα και γλυκούτσικα :beer:
άσε που θα πηγαίνει με τήν σφήγκα και θα σε κάνει πιο γρήγορο :lol:
blackrose
15/09/2013, 11:39
Να σου ζησουν μαριε,:) οταν ξεπεταχτουν λιγο ανεβασε φωτο.:beer:
Lioulios
15/09/2013, 22:01
Ολα καλα και ολα ωραια , αλλα δεν επρεπε ρε συ να τη βαλεις να γεννησει... Τωρα αντε βρες 10 τρελους σαν και μας να θελουν σκυλο ...Μακαρι να βρεθουν σωστοι ανθρωποι ,αλλα χλωμο το κοβω.
KostasV2
15/09/2013, 22:05
Να τα χαίρεσαι! Άγιο είσαι;
Lioulios
15/09/2013, 22:07
Ηρακλειο ειναι ο Μαριος
KostasV2
15/09/2013, 22:27
Ηρακλειο ειναι ο Μαριος
Α, οκ. Αν ακούσω τίποτα θα σου σφυρίξω.
imitrelos
16/09/2013, 00:31
Ευχαριστώ παιδιά :-) γενικά με έκανε η doggy χαρουμενο με τα γεννητούρια ασε που ξαλάφρωσε και απο τα 10 μικρα μεσα της
Ολα καλα και ολα ωραια , αλλα δεν επρεπε ρε συ να τη βαλεις να γεννησει... Τωρα αντε βρες 10 τρελους σαν και μας να θελουν σκυλο ...Μακαρι να βρεθουν σωστοι ανθρωποι ,αλλα χλωμο το κοβω.
Με κάλυψες απόλυτα. Όσοι έχουμε θηλυκές έχουμε έναν λόγο παραπάνω να είμαστε προσεκτικοί να μην αφήσουμε τη σκύλα μας να μείνει έγκυος. Το θεωρώ αν μη τι άλλο ανεύθυνο να υπάρχει εγκυμοσύνη αν δεν έχουμε εξασφαλίσει το που θα πάνε τα κουτάβια πρώτα.
latris mixanis
16/09/2013, 11:31
Με κάλυψες απόλυτα. Όσοι έχουμε θηλυκές έχουμε έναν λόγο παραπάνω να είμαστε προσεκτικοί να μην αφήσουμε τη σκύλα μας να μείνει έγκυος. Το θεωρώ αν μη τι άλλο ανεύθυνο να υπάρχει εγκυμοσύνη αν δεν έχουμε εξασφαλίσει το που θα πάνε τα κουτάβια πρώτα.
Το θέμα είναι, ότι ποτέ δεν ξέρεις πόσα θα κάνεις μια θηλυκή σκυλίτσα. Μπορεί να κάνει από 7 έως 10 + . Στις σημερινές ημέρες λόγω της όλης κατάστασης, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στο να βρουν σπίτι, ειδικά αν δεν είναι ράτσα. Με τόσα αδεσποτάκια σε φιλοζωικές, κυνοκομεία, σπίτια κλπ δεν βρίσκω το λόγο που θα πρέπει να βάζουμε τις σκυλίτσες μας να γεννούν, ειδικά όταν δεν έχουμε εξασφαλίσει σπίτι.
Μέσω φιλοζωικών σωματείων μπορεί να κάνει κάποιος στείρωση με 95 ευρώ.
Όπως και να έχει θα έχουμε το νου μας. Βάλε βέβαια φωτογραφίες όταν θα κοντεύουν 2 μηνών, που θα μπορούν να απογαλακτιστούν και να φύγουν από τη μανούλα.
:wave2:
imitrelos
16/09/2013, 18:14
Απλα ήθελα να γεννηση 1 φορά πριν την στειρωσω
Δεν ηταν θέμα κόστους
Αλλα τι να κανω σε αλλον την προοριζα σε αλλο έκατσε χα χα χα χα
KostasV2
16/09/2013, 18:38
Απλα ήθελα να γεννηση 1 φορά πριν την στειρωσω
:a013:
Africaptan
16/09/2013, 20:18
Πω, πω ρε Μαριε!
Τοσο νεος κι εγινες ηδη παππους(της)...
Να τα χαιρεσαι και σου ευχομαι να βρεις ευκολα καλους ανθρωπους να τα δωσεις.
Ξερεις διασταυρωση, η κι η σκυλα σου αλανι ειναι;;;
Lioulios
17/09/2013, 00:51
Μάριε , μια από τα ίδια . Και εγώ θέλω να μου γεννήσει μία και μετά στείρωση ....Δεν παλεύεται όποτε έχει περίοδο ... Μόνο ο Μαγκάιβερ σε σκύλο δεν έχει έρθει σπίτι μου ακόμα ,αλλά όπως είπε και η λάτρης ...Αν δεν είναι ¨ράτσας ,δύσκολα φεύγουν¨
Θα χω και γω το νου μου αν είναι και από δω μεριά , αλλά δώσε και καμια ινφο . Τον πατέρα τον είδες ? Μεσαία θα βγούν ? Τί παίζει ?
imitrelos
17/09/2013, 00:56
Ναι αλανακι και αυτή γενικά δεν εχω θέμα με τα στοπ χα χα χα
Η δικιά μου ειναι μποξερ με κυνηγόσκυλο ;-);-)
Κοίτα περιμενα 5-6 10 και γομαρακια δεν το περίμενα
Ο λόγος που θα δώσω μερικά είναι ότι επειδή πάντα είχα ζώα και σκυλιά ξέρω ότι ειδικά πάνω απο 3 γίνεται δύσκολη η ανατροφή τους
Άσε που την άλλη κοντεύουν να την ξεκανουν χα χα χα
Ναι έγινα παππούς της χε χε χε
Αντε να δούμε εσενα πότε θα δούμε να πιούμε κανενα ρακακι :-):-):-)
imitrelos
17/09/2013, 01:00
Μάριε , μια από τα ίδια . Και εγώ θέλω να μου γεννήσει μία και μετά στείρωση ....Δεν παλεύεται όποτε έχει περίοδο ... Μόνο ο Μαγκάιβερ σε σκύλο δεν έχει έρθει σπίτι μου ακόμα ,αλλά όπως είπε και η λάτρης ...Αν δεν είναι ¨ράτσας ,δύσκολα φεύγουν¨
Θα χω και γω το νου μου αν είναι και από δω μεριά , αλλά δώσε και καμια ινφο . Τον πατέρα τον είδες ? Μεσαία θα βγούν ? Τί παίζει ?
Ο αλήτης την έκανε ούτε άφαντος :p φαίνεται οτι θα βγούνε κάπως μεγάλα ολα σχεδόν είναι καφέ με φάτσα σαν της δικής μου εκτός απο 2 που έχουν μαύρη Ρίγα στην πλάτη
Είναι νωρίς ακομα για να ξέρω τι μέγεθος θα γίνουν αλλά είναι ολα γομαρακια κοντά 1 κιλό το καθένα
GIXXERAKIAS
17/09/2013, 08:38
Να σας ζήσουν!!:)
Αν όπως λές θές να τα δώσεις καλό θα ήταν να δωθούν όταν κλέισουν δύο μήνες με την μανούλα τους.Τσέκαρε καλά τους ιδιοκτήτες μήν είναι τύπου "το θέλω για την κορούλα μου,γιόκα μου κτλ" γιατί χωρίς να το θές βοηθάς στο να αυξάνονται τα αδέσποτα στούς δρόμους και να ταλαιπωρούνται τα καημένα από ασθένειες και φρικτούς θανάτους. (αμάξια,αγέλες,ασυτία είναι λίγα από αυτά)
Μέγα λάθος η γέννηση έστω μία φορά καθαρά από την άποψη (γεγονότα) που περιέγραψα παραπάνω.....αν ήθελες να την στειρώσεις θα έπρεπε να το είχες ήδη κάνει όταν θα έκλεινε χρόνο μετά την πρώτη της περίοδο εφόσον θα έχει φούλ ανάπτυξη.
Σύγνώμη για τα άσχετα αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε και κάτι για το πώς άθελα μας συμβάλουμε στην αύξηση των αδέσποτων.
Και πάλι να σας ζήσουν και ελπίζω να βρεθούν οικογένειες που θα τα λατρέψουν όπως λατρεύουμε εμείς το δικό μας τερατάκι.:)
nicksior
17/09/2013, 09:10
Αν όπως λές θές να τα δώσεις καλό θα ήταν να δωθούν όταν κλέισουν δύο μήνες με την μανούλα τους.Τσέκαρε καλά τους ιδιοκτήτες μήν είναι τύπου "το θέλω για την κορούλα μου,γιόκα μου κτλ" γιατί χωρίς να το θές βοηθάς στο να αυξάνονται τα αδέσποτα στούς δρόμους και να ταλαιπωρούνται τα καημένα από ασθένειες και φρικτούς θανάτους. (αμάξια,αγέλες,ασυτία είναι λίγα από αυτά)
Μέγα λάθος η γέννηση έστω μία φορά καθαρά από την άποψη (γεγονότα) που περιέγραψα παραπάνω.....αν ήθελες να την στειρώσεις θα έπρεπε να το είχες ήδη κάνει όταν θα έκλεινε χρόνο μετά την πρώτη της περίοδο εφόσον θα έχει φούλ ανάπτυξη.
Σύγνώμη για τα άσχετα αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε και κάτι για το πώς άθελα μας συμβάλουμε στην αύξηση των αδέσποτων.
Και πάλι να σας ζήσουν και ελπίζω να βρεθούν οικογένειες που θα τα λατρέψουν όπως λατρεύουμε εμείς το δικό μας τερατάκι.:)
Συμφωνώ!
Και κάτι που ίσως σας φανεί "παράδοξο" , σύμφωνα με τον νέο νόμο , παράνομο.. ή τέλος πάντων στα "όρια" , αν δεν είσαι επαγγελματίας εκτροφέας κλπ , κλπ.
Τα έχουμε ξαναγράψει νομίζω , τσιπάρισμα , βιβλιάριο υγείας , στείρωση κλπ
Οχι πως εφαρμόζεται ή θα μπορούσε να εφαρμοστεί.. Απλά τα γράφω προς ενημέρωση
http://www.slideshare.net/webdboy/ss-11774684
Σωστός..
Δυστυχώς πρέπει να τα στειρώνουμε όλα σκυλια γατιά... (ειδικά τις γάτες και τις αρσενικές ) που γεννάνε πλέον 2-3 φορές το χρόνο .
Ολοι έχουμε το δίλλημα να στειρώσουμε ενα θηλυκό σκυλί χωρίς να κάνει γέννα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να στειρωθεί και χωρίς να γεννήσει !!Συμβουλευτείτε το κτηνίατρο και στειρώστε το . Υπάρχουν χειρότεροι κίνδυνοι (πυομήτρα) δλδ να το αφηνεις να έχει περίοδο και να μην το στειρώνεις.
Εμένα το ένα απο τα σκυλιά που εχω βρεί είναι ράτσας και γνωστό για τις κυνομαχίες που τα χρησιμοποιούν . Μου ζήτησαν πολλοι να το ζευγαρώσω και απλα και μονο στη σκέψη να πέσουν τα κουτάβια σε λάθος χέρια πήγα και τη στείρωσα.
imitrelos
17/09/2013, 17:11
καθόλου άσχετο φίλε μου δίκιο έχεις
ναι άναγκαστικά και λόγο νόμου δέν μπορώ να τα κρατήσω και τα 10 αλλά ναι σε 2 μήνες όταν θα απογαλακτιστούν
η πλάκα ότι βάσει νόμου ΔΕΝ μπορείς σαν ιδιότης να έχεις πάνω απο 3 σκυλιά (εμβόλια , τσιπ δέν το συζητάω μιλάμε για υγεία δικιά μας και του σκύλου και ταυτοποίηση του ), όχι ότι άν είναι 4 θα γίνει κάτι αλλά άμα θέλει τότε να σε τραβήξει κανένας παράξενος θα σε τραβάει :rolleyes:
latris mixanis
17/09/2013, 18:46
η πλάκα ότι βάσει νόμου ΔΕΝ μπορείς σαν ιδιότης να έχεις πάνω απο 3 σκυλιά Σε ενοικιαζόμενο, όχι σε δικό σου χώρο (αν θυμάμαι καλά το νόμο). Κάθε διαμέρισμα μπορεί να έχει μέχρι 2 κατοικίδια .
imitrelos
17/09/2013, 19:04
Για οικία γενικά αλλά δεν έχει και τοσο σημασία αν δεν έχεις προβλήματα με γείτονές (εγω δεν έχω )