PDA

View Full Version : CBR F4 vs ALL η επιστροφή!!!

Σελίδες : [1] 2

ArgirisVale
16/09/2013, 22:50
λοιπον καλησπερα σας!!! τι κανετε;;; ολα καλα;;; καιρο εχουμε να τα πουμε!!! λοιπον σας εχω μια προταση για να λυθει και η απορια για το πιο ειναι πιο γρηγορο το CBR 600 f4i Sport η CB1000-1300, η GSX1400;;; πως θα γινει να το κανονισουμε;;;

skylaros
16/09/2013, 23:05
lol προβλέπω αναστάτωση :lol:

teogtp
16/09/2013, 23:05
Αντε παλι........
Για πες......:a014:

DrBig
16/09/2013, 23:06
Με απασχολει καιρο τωρα αυτη ακριβως η συγκριση και ανυπομονω να μαθω.....

MikeG
16/09/2013, 23:07
Βάζω τα σουβλάκια!

pipe_smoker
16/09/2013, 23:14
Του'βαλες νίτρα?:lol:

ArgirisVale
16/09/2013, 23:20
δεν χρειαζεται να βαλω νιτρα μολις ξανα εβαλα με ενα 1300 αλλα ειμαι ατυχος δεν ειχα παλι την καμερα!!!
και ελεγα μηπως μπορουσαμε να το κανουμε live;;;

teogtp
16/09/2013, 23:25
Starlet?
Για ρωτα μπορει να ειχε αυτος.

DrBig
16/09/2013, 23:25
η μαγεια της προσθεσης και της διαιρεσης ειναι οτι καποια πραγματα μπορεις να τα ξερεις πριν καν ανοιξεις το γκαζι

ArgirisVale
16/09/2013, 23:26
για πες την απαντηση!!!

DrBig
16/09/2013, 23:27
42 :confused:

ArgirisVale
16/09/2013, 23:28
Starlet?
Για ρωτα μπορει να ειχε αυτος.

τι εννοεις;;;

AUFGEBRACHT
16/09/2013, 23:29
Βάζω τα σουβλάκια!

Εγώ θα φέρω την καρό σημαία για τη γραμμή του τερματισμού...

ArgirisVale
16/09/2013, 23:30
42 :confused:

δεν το καταλαβα για σπαστο σε πιο ψιλα αν θελεις!!!

Bradipous
16/09/2013, 23:33

21 + 21 :a25:

:a34:

Υ.γ. Και ειναι ακομα Δευτερα, που να ερθει η Παρασκευη....

DrBig
16/09/2013, 23:33

πες κιλα μηχανων κι αναβατων και ισχυ κινητηρων και θα σου πω με ενα μαγικο τροπο που ξερω μονο εγω πιο θα φυγει πιο γρηγορα

ArgirisVale
16/09/2013, 23:37
21 + 21 :a25:

:a34:

Υ.γ. Και ειναι ακομα Δευτερα, που να ερθει η Παρασκευη....

σαν να μου λες τρεις λαλουν και δυο χωρευουν!!! 3*11-3*12-3*15+11 ναι οκ!!!

ArgirisVale
16/09/2013, 23:42
πες κιλα μηχανων κι αναβατων και ισχυ κινητηρων και θα σου πω με ενα μαγικο τροπο που ξερω μονο εγω πιο θα φυγει πιο γρηγορα

cbr 190kg...hp 100... cb1300 240kg... hp 110-115... cb1000r 220kg...hp115... gsx1400 240-250kg...hp 110-115 εγω τον ξερω αλλα καποιοι αλλοι ειχαν αμφιβολιες και ειπα μπας και το λυσουμε για να μην υπαρχουν αμφιβολιες!!!

skylaros
16/09/2013, 23:49
κάνεις έκπτωση μεγάλη στην ιπποδύναμη της μηχανής σου :) αυτό νομίζω ...

ArgirisVale
16/09/2013, 23:50
κάνεις έκπτωση μεγάλη στην ιπποδύναμη της μηχανής σου :) αυτό νομίζω ...

μιλαω παντα για τροχο οχι στροφαλο!!!για f4 μιλαω οχι για rr!!! μην παρεξηγεις τα δυο μηχανακια!!!

Nostradamus
17/09/2013, 08:31
Που ήσουν εσυ τοσο καιρο???

Σου εχω λυση για την καμερα να μην την ξεχνας.

http://gopro.com/products/?gclid=COnm-fbm0bkCFbLMtAodJmcAGQ

Μικρή βολικη θα της εχεις συνεχεια επανω για να μην χανεις καμια στιγμη..

ArgirisVale
17/09/2013, 08:43
Που ήσουν εσυ τοσο καιρο???

Σου εχω λυση για την καμερα να μην την ξεχνας.

http://gopro.com/products/?gclid=COnm-fbm0bkCFbLMtAodJmcAGQ

Μικρή βολικη θα της εχεις συνεχεια επανω για να μην χανεις καμια στιγμη..

καλημερα εδω γυρο ημουν αλλα ειχα δουλεια με την μηχανη και να ξαναναψω τα αιματα!!! χαχαχαχχα!!! καλη η καμερα αλλα δεν ειναι για τα κυβικα μου...χαχχααχχαχα!!!

sniper
17/09/2013, 09:20
καλημερα εδω γυρο ημουν αλλα ειχα δουλεια με την μηχανη και να ξαναναψω τα αιματα!!! χαχαχαχχα!!! καλη η καμερα αλλα δεν ειναι για τα κυβικα μου...χαχχααχχαχα!!!

Δεν θα ξέρεις και τον Βλάσση.

pipe_smoker
17/09/2013, 09:39
Δεν θα ξέρεις και τον Βλάσση.

Γμσέ τα....

Στο τέλος θα μας πουν ότι δεν ξέρουν και το Σωτήρη (http://www.youtube.com/watch?v=cMEBo-U26FQ&t=0m18s).

ArgirisVale
17/09/2013, 13:19
Γμσέ τα....

Στο τέλος θα μας πουν ότι δεν ξέρουν και το Σωτήρη (http://www.youtube.com/watch?v=cMEBo-U26FQ&t=0m18s).

αμα τους ξερετε εσεις να τους γνωρισω και εγω εκει ειναι το προβλημα;;;

Nostradamus
17/09/2013, 13:41
Ποσο εχεις στα 400 μετρα να δουμε αν περνας και απο το αλλο θρεντ με τα τουτου πες μας....

AristidisZ
17/09/2013, 13:46
Γμσέ τα....

εγώ θα πρότεινα τον Ιούλιο (http://www.youtube.com/watch?v=BNBF6lX2WqQ)

pipe_smoker
17/09/2013, 14:32
αμα τους ξερετε εσεις να τους γνωρισω και εγω εκει ειναι το προβλημα;;;

Οχι.
Το προβλημα ειναι στα peinha.

Nostradamus
17/09/2013, 15:02
Οχι.
Το προβλημα ειναι στα peinha.

Χοντα λεμε το εργαλειο..τα peinha ειναι στα γιαμαχα...

Δεν παρακολουθεις το νημα και θα μου τον μπερδεψεις τον ανθρωπο...

ArgirisVale
17/09/2013, 17:42
λοιπον εγω μιλαω παντα με στοιχεια απλα ετυχε να μην τα εχω αυτην την στιγμη...και ελεγα μηπως γουσταρετε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να δοκιμασουμε και τα μηχανακια που λεω και αν υπαρχει και κανενα μαμα f4 να ερθει και αυτο γιατι το δικο μου δεν ειναι πλεον... οχι απο μοτερ απο περιφεριακα δεν ειναι μαμα!!!

ArgirisVale
17/09/2013, 19:37
Ποσο εχεις στα 400 μετρα να δουμε αν περνας και απο το αλλο θρεντ με τα τουτου πες μας....

ελπιζω να ειχες διαβασει το προηγουμενο θεμα ετσι;;; γιατι οταν ανεφερα πως το f4i Sport περναει τα συγκεκριμενα μηχανακια πεσανε να με φανε γι'αυτο λεω μιας και το εβγαλα μετα απο κατι φτιαξιγματακια εμφανισιακου χαρακτηρα και κατι λαιμους μαζι με p.c. και αναρτησεις και ολα τα σχετικα λεω μηπως θελουν να λυσουμε αυτην την παρεξηγηση,,, διαφορα οπως θελετε το λετε!!!

DrBig
17/09/2013, 20:16
ελπιζω να ειχες διαβασει το προηγουμενο θεμα ετσι;;; γιατι οταν ανεφερα πως το f4i Sport περναει τα συγκεκριμενα μηχανακια πεσανε να με φανε

γιατι δεν τα ζαλιζεις σ'αυτους τοτε? :p

ArgirisVale
17/09/2013, 20:55
γιατι δεν τα ζαλιζεις σ'αυτους τοτε? :p

σε αυτους απευθυνομαι!!! και σε οσους εχουν κατι για να τους ζαλισω οποτε δεν κινδυνευεις... αν δεν σ'αρεσει μην διαβαζεις τοσο απλο!!!

DrBig
17/09/2013, 21:15
σε αυτους απευθυνομαι!!! και σε οσους εχουν κατι για να τους ζαλισω οποτε δεν κινδυνευεις... αν δεν σ'αρεσει μην διαβαζεις τοσο απλο!!!

Τελικα δικιο εχουν που λενε οτι η λυση ειναι παντα πιο απλη απ'οτι περιμενεις! :beer:

CBR900RR 98-99
17/09/2013, 21:27
Εγω φιλε μου επειδη εχω παρακολουθηση και το αλλο θρεντ και επισης εχω παρεβρεθει σε δυναμομετρηση σε δυναμομετρο της fuchs την ιδια μερα σε cbr600f4i το sport μοντελο μαμα ολο φιλου μου και επεισης σε gsxr600 k7 μαμα και αυτο φιλου μου την ιδια μερα ξανα λεω(αυτο το λεω για να μην μπλεξουμαι τα μπουτια μας με θερμοκρασιες υγρασια και τετοια)...το μεν πρωτο εβγαλε 100 αλογα και το δευτερο εβγαλε 106!

Τωρα οσον αφορα αυτα που λες το cbr σου εχει κοντες της σχεσης του συγκριτικα με τα καινουργια 600 και πεταγεται αρκετα ευκολα μπροστα στα φαναρια το εχω δει και το εχω δοκιμασει πολλες φορες συν και το βαρος του το οποιο ειναι οντως κατο απο 200 κιλα!

Τα γυμνα μηχανακια μεγαλου κυβισμου εχουν το προβλημα(τι λεω ο ατιμος την ηδονη προβλημα) οτι οταν αφηνεις τον συμπλεκτη με την ροπη που εχουν χαμηλα αν το κανεις αποτομα ξεκινουν τα χαζοσπινιαρισματα που δεν θες κοινος θελουν καλα ζεσταμενο λαστιχο και χερια μην σου γυριση αναποδα...!

Το μονο που ξερω να σου πω συγουρα ειναι οτι σε τελικη ταχυτητα που να χτυπιουνται κατο δεν σε φτανουν αυτα με τα οποια συγκρινης(και μονο το τονιζο αυτο) το δικο σου οποτε αν εισαι καλος χερας τους κανεις γατακια απο τα φαναρια!

Και ναι εγω σε πιστευω εχουνε δει πολλα τα ματακια μου κατα καιρους!

ArgirisVale
17/09/2013, 21:37
Τελικα δικιο εχουν που λενε οτι η λυση ειναι παντα πιο απλη απ'οτι περιμενεις! :beer:

αντε ντε να πιουμε καμια παγωμενη!!! χαχαχαχαχ!!!

ArgirisVale
17/09/2013, 21:51
Εγω φιλε μου επειδη εχω παρακολουθηση και το αλλο θρεντ και επισης εχω παρεβρεθει σε δυναμομετρηση σε δυναμομετρο της fuchs την ιδια μερα σε cbr600f4i το sport μοντελο μαμα ολο φιλου μου και επεισης σε gsxr600 k7 μαμα και αυτο φιλου μου την ιδια μερα ξανα λεω(αυτο το λεω για να μην μπλεξουμαι τα μπουτια μας με θερμοκρασιες υγρασια και τετοια)...το μεν πρωτο εβγαλε 100 αλογα και το δευτερο εβγαλε 106!

Τωρα οσον αφορα αυτα που λες το cbr σου εχει κοντες της σχεσης του συγκριτικα με τα καινουργια 600 και πεταγεται αρκετα ευκολα μπροστα στα φαναρια το εχω δει και το εχω δοκιμασει πολλες φορες συν και το βαρος του το οποιο ειναι οντως κατο απο 200 κιλα!

Τα γυμνα μηχανακια μεγαλου κυβισμου εχουν το προβλημα(τι λεω ο ατιμος την ηδονη προβλημα) οτι οταν αφηνεις τον συμπλεκτη με την ροπη που εχουν χαμηλα αν το κανεις αποτομα ξεκινουν τα χαζοσπινιαρισματα που δεν θες κοινος θελουν καλα ζεσταμενο λαστιχο και χερια μην σου γυριση αναποδα...!

Το μονο που ξερω να σου πω συγουρα ειναι οτι σε τελικη ταχυτητα που να χτυπιουνται κατο δεν σε φτανουν αυτα με τα οποια συγκρινης(και μονο το τονιζο αυτο) το δικο σου οποτε αν εισαι καλος χερας τους κανεις γατακια απο τα φαναρια!

Και ναι εγω σε πιστευω εχουνε δει πολλα τα ματακια μου κατα καιρους!

ενας λογικος ανθρωπος με απλα λογια...εγω πριν βαλω δευτερο μοτερ πανω σε δυναμομετρηση ειχα 101,2... εχω βαλει με δυο 1300 ενα 1400 και μια με το cb1000r απο σταματημενοι επειδη και τα παιδια που βαζαμε ειχαν χερια ερχοντουσαν μεχρι και την τριτη διπλα μου μετα εφευγα και δεν το πιστευανε!!! απο ρολαριστοι εφευγα απο την αρχη!!! και η τελευταια που εχω ενα δοντι πιο κοντο μπροστα και με τους λαιμους φευγω αρκετα καλυτερα!!!

mikes
17/09/2013, 22:22
εδω τις μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη??

(την επιταγχυνση) :a014: :plaf:

CBR900RR 98-99
18/09/2013, 00:00
Oχι ακριβως νομιζω.....!

Η πλακα ολοι ειναι ανεξαρτητος δυνανοτητον του οδηγου η εκφραση του προσωπου αυτουνου που εχει τα περισοτερα κυβικα αρα συναμα και αρχιδια(βασικη προιποθεση για τα παρακατο) οταν του κουνηθη κατι μικροτερο και αποφασηση να ασχοληθη μαζι του και τελικα χασει αυτη η εκφραση δεν ξεχνιεται με τπτ ομος!

Πισω στο 2003 τυχαιο παραδηγμα ο πατερας μου με ενα cbr1000f το τελευτεο που βγηκε μαζι με εμενα συνοδηγο περιμενουμαι να αναψη πρασινο σε ενα φαναρι σκαει μυτη cbr600f4 καρμπιρατερ με εναν 25χρονο δυκαβαλος και αυτος τον κοιταει και του λεει παει καλα το εργαλειο καλα παει απανταει ο πατερας μου για να δουμε του λεει ο 25αρις, αναβη πρασινο και μας περασε οχι απλα απο πανο αλλα και στην μια ροδα κιολας ακομα σκεφτομαι την εκφραση του πατερα μου οταν σταματησαμαι τοτε μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το πως και το γιατι μας περασε τωρα που ξερω ποσοι λογικη(το τονιζω αυτο) παραγοντες επιρεαζουν μια κοντρα απο φαναρι η και σε ρεπριζ ακομι δεν μου προκαλη εντυπωση τπτ!αρκη να καταλαβενουμαι καποια τεχνικα θεματα και καποιους νομους της φυσικης!

@αργιρη δες εδω http://www.gearingcommander.com/ οταν πας τελικες με το τωρινο σου γραναζομα παει κοφτη η 6?Αν ναι δες την επομενη φορα για 16 48 γραναζομα ειναι καλητερο για πολους λογους απο το 15 46!

gixxerpap
18/09/2013, 00:02
Βασικά, καλησπέρα σας ...

ArgirisVale
18/09/2013, 08:14
[QUOTE=CBR900RR 98-99;2373847]Oχι ακριβως νομιζω.....!

Η πλακα ολοι ειναι ανεξαρτητος δυνανοτητον του οδηγου η εκφραση του προσωπου αυτουνου που εχει τα περισοτερα κυβικα αρα συναμα και αρχιδια(βασικη προιποθεση για τα παρακατο) οταν του κουνηθη κατι μικροτερο και αποφασηση να ασχοληθη μαζι του και τελικα χασει αυτη η εκφραση δεν ξεχνιεται με τπτ ομος!

Πισω στο 2003 τυχαιο παραδηγμα ο πατερας μου με ενα cbr1000f το τελευτεο που βγηκε μαζι με εμενα συνοδηγο περιμενουμαι να αναψη πρασινο σε ενα φαναρι σκαει μυτη cbr600f4 καρμπιρατερ με εναν 25χρονο δυκαβαλος και αυτος τον κοιταει και του λεει παει καλα το εργαλειο καλα παει απανταει ο πατερας μου για να δουμε του λεει ο 25αρις, αναβη πρασινο και μας περασε οχι απλα απο πανο αλλα και στην μια ροδα κιολας ακομα σκεφτομαι την εκφραση του πατερα μου οταν σταματησαμαι τοτε μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το πως και το γιατι μας περασε τωρα που ξερω ποσοι λογικη(το τονιζω αυτο) παραγοντες επιρεαζουν μια κοντρα απο φαναρι η και σε ρεπριζ ακομι δεν μου προκαλη εντυπωση τπτ!αρκη να καταλαβενουμαι καποια τεχνικα θεματα και καποιους νομους της φυσικης!

@αργιρη δες εδω http://www.gearingcommander.com/ οταν πας τελικες με το τωρινο σου γραναζομα παει κοφτη η 6?Αν ναι δες την επομενη φορα για 16 48 γραναζομα ειναι καλητερο για πολους λογους απο το 15 46!

το ειχα κανει για πιο φτηνη λυση με ενα δοντι μπροστα... γιατι ηταν μακρυ για τα μεγαρα αλλα μου εχουν πει και αλλοι οτι ειναι καλυτερα μονο πισω μεγαλωμα!!! αργει λιγο αλλα βαραει κοφτη και η 6η τωρα πιο παλια οχι!!!

devil's animal
18/09/2013, 09:01

:rotflmao::rotflmao::rotflmao: (βγαλανε τα στριφογυριστα rotflmao ρπμ)...

CBR900RR 98-99
18/09/2013, 10:53

Παει καλα το εργαλειο?

cosgili
18/09/2013, 11:10

:a014:

Pardalotzatziki
18/09/2013, 11:14
....προτεινω να το βαλεις στο πρωταθλημα dragster... :cool:

pipe_smoker
18/09/2013, 12:14
λοιπον εγω μιλαω παντα με στοιχεια απλα ετυχε να μην τα εχω αυτην την στιγμη...

Είμαι ο μόνος που έκλασε στο γέλιο με το παραπάνω:rotflmao:

....προτεινω να το βαλεις στο πρωταθλημα dragster... :cool:

Μαζί με το γνωστό sunny?:eek:

ArgirisVale
18/09/2013, 12:22
Είμαι ο μόνος που έκλασε στο γέλιο με το παραπάνω:rotflmao:

Μαζί με το γνωστό sunny?:eek:

δεν μου λες ρε συ καπνιστή πίπας για πες μας να γελασουμε και εμεις...στο παλιο θεμα λεγανε καποιοι οτι δεν ξυνει φ4 τους εδειξα φωτο!!! οτι δεν κατεβαινει κατω απο 1:10 στα Μεγαρα τους ανεβασα το βιντεο που εκανα με το 1:07 - 1:08... δεν γινεται να εχω παντα μια καμερα μαζι και μαλλον ειναι λαθος μου αυτο!!! που θα παει θα τα καταφερω να την βαλω πανω!!! :a10:

Pardalotzatziki
18/09/2013, 12:24
δεν μου λες ρε συ καπνιστή πίπας για πες μας να γελασουμε και εμεις...

Απο περιεργεια...και μονο...θα μου/μας πεις την ηλικια σου?

ArgirisVale
18/09/2013, 12:28
Απο περιεργεια...και μονο...θα μου/μας πεις την ηλικια σου?

εχει σημασια;;; 39!!!

Toumpas
18/09/2013, 12:38
Σε πάω ρε Αργύρη γιατί αν και 39 έχεις καρδιά μικρού παιδιού και μυαλό κανίβαλου (κάπως έτσι τέλος πάντων..) !!!!

Πάντως με το R1 σε περνάω από πάνω..

ArgirisVale
18/09/2013, 12:49
Σε πάω ρε Αργύρη γιατί αν και 39 έχεις καρδιά μικρού παιδιού και μυαλό κανίβαλου (κάπως έτσι τέλος πάντων..) !!!!

Πάντως με το R1 σε περνάω από πάνω..

ειμαι σιγουρος οτι στην ευθεια μου ριχνεις στα αυτια με το ρ1!!! δεν ξερω τα χερια σου ομως για να πω το ιδιο και για την πιστα γι'αυτο επιφυλασσομαι!!! αλλα δεν ειπα για 1000αρη sbk...ετσι;;; χαχαχαχχαα!!! ναι και μ'αρεσει να κανω και καγκουριες στον δρομο!!! χαχαχαχα!!!

pipe_smoker
18/09/2013, 12:49
δεν μου λες ρε συ καπνιστή πίπας για πες μας να γελασουμε και εμεις...στο παλιο θεμα λεγανε καποιοι οτι δεν ξυνει φ4 τους εδειξα φωτο!!! οτι δεν κατεβαινει κατω απο 1:10 στα Μεγαρα τους ανεβασα το βιντεο που εκανα με το 1:07 - 1:08... δεν γινεται να εχω παντα μια καμερα μαζι και μαλλον ειναι λαθος μου αυτο!!! που θα παει θα τα καταφερω να την βαλω πανω!!! :a10:

Αγορίνα, η ατάκα όπως την έγραψες μου έκατσε και λύθηκα.
Δεν είπα να ράψεις μια κάμερα στο κούτελο και να ξυπνάς και να κοιμάσαι μ'αυτήν "για να μας δείχνεις πάντα τα στοιχεία που δεν είχες εκείνη τη στιγμή".

Από κει και πέρα, αν εσύ νοιώθεις ότι θες να αποδείξεις κάτι σε κάποιον κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.
Αλλα νομίζω ότι άλλα σου λένε κι άλλα καταλαβαίνεις.

Δε θυμάμαι να είπε κανείς ότι δεν ξύνει το f4. Είπαν ότι κάτι άλλο βρίσκει πρώτα κάτω (αν θυμάμαι καλά η εξάτμιση).
Αν εσύ το ξύνεις μπράβο σου. (εγώ τα ξύνω)

Ούτε και είπε κανείς ότι το f4 δεν πάει κάτω από 1:10 στα Μέγαρα. Κι αν το είπε μαλακία θα είπε. Δωσ'το στο Μάρκεζ να σ'το ρίξει στα 52 δεύτερα που λέει ο λόγος.

Το θέμα είναι ότι αυτό που σου λέει ο καθένας εσύ το παίρνεις προσωπικά και τρέχεις να αποδείξεις πράγματα.
Πας και κάνεις τα Μέγαρα 1:07, ξύνεις, κοντράρεις και δε συμμαζεύεται.

Κι επιμένεις ότι πατάς σε 400άρι τα 1300 γυμνά. Άντε και βρέθηκε κάποιος από δω μέσα και τα βάζετε. Άμα τη φας τί θα κάνεις? Χαρακίρι?

Αν εγώ σου πω ότι το f4 δεν περνάει με σούζα όλη την παραλιακή (συνεχόμενα όμως, πνίγοντας και κόκκινα), θα πας να το κάνεις για να με βγάλεις λάθος?

Σου είχε πει κάτι ο sniper. Πρόσεχε γιατί θα φας το κεφάλι σου.

Ε σ'το ξαναλέω κι εγώ τώρα:wave2:

AristidisZ
18/09/2013, 12:52
εγώ σας περνάω όλους από πάνω
και F4 και F1 και F16 άμα λάχει
βάζω άδειες με όποιον θέλει

την άδεια του pipe

spyro
18/09/2013, 12:56
άστα ρε Αργύρη. Που να βγάλεις άκρη εδώ μέσα. Εδώ μια φορά κάποιοι είχαν υποσχεθεί μια κοντρίτσα σε καρτ πίστα με παπιά και τελικά λάκιξαν, πόσο μάλλον με τα τέρατα σαν το CBR F

Nostradamus
18/09/2013, 13:00
Δεν μας βαζεις και τις φωτο που ξυνει και το βιντεο να γουσταρουμε???

ArgirisVale
18/09/2013, 13:01
Αγορίνα, η ατάκα όπως την έγραψες μου έκατσε και λύθηκα.
Δεν είπα να ράψεις μια κάμερα στο κούτελο και να ξυπνάς και να κοιμάσαι μ'αυτήν "για να μας δείχνεις πάντα τα στοιχεία που δεν είχες εκείνη τη στιγμή".

Από κει και πέρα, αν εσύ νοιώθεις ότι θες να αποδείξεις κάτι σε κάποιον κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.
Αλλα νομίζω ότι άλλα σου λένε κι άλλα καταλαβαίνεις.

Δε θυμάμαι να είπε κανείς ότι δεν ξύνει το f4. Είπαν ότι κάτι άλλο βρίσκει πρώτα κάτω (αν θυμάμαι καλά η εξάτμιση).
Αν εσύ το ξύνεις μπράβο σου. (εγώ τα ξύνω)

Ούτε και είπε κανείς ότι το f4 δεν πάει κάτω από 1:10 στα Μέγαρα. Κι αν το είπε μαλακία θα είπε. Δωσ'το στο Μάρκεζ να σ'το ρίξει στα 52 δεύτερα που λέει ο λόγος.

Το θέμα είναι ότι αυτό που σου λέει ο καθένας εσύ το παίρνεις προσωπικά και τρέχεις να αποδείξεις πράγματα.
Πας και κάνεις τα Μέγαρα 1:07, ξύνεις, κοντράρεις και δε συμμαζεύεται.

Κι επιμένεις ότι πατάς σε 400άρι τα 1300 γυμνά. Άντε και βρέθηκε κάποιος από δω μέσα και τα βάζετε. Άμα τη φας τί θα κάνεις? Χαρακίρι?

Αν εγώ σου πω ότι το f4 δεν περνάει με σούζα όλη την παραλιακή (συνεχόμενα όμως, πνίγοντας και κόκκινα), θα πας να το κάνεις για να με βγάλεις λάθος?

Σου είχε πει κάτι ο sniper. Πρόσεχε γιατί θα φας το κεφάλι σου.

Ε σ'το ξαναλέω κι εγώ τώρα:wave2:

αν με περασει μαμα cb1000-1300-1400 θα κανω διαγραφη και απο το φορουμ και δεν θα με ξανα ακουσεις ποτε!!! τωρα για την σουζα δεν κανω τετοια καγκουριλικια ωστε να φαω το κεφαλι μου...οταν παμε για ανοιγμα παμε σε ευθεια με τουλαχιστον δυο η τρεις λοριδες κυκλοφοριας... ακομα και τον αγιο που ανεβαινα τον εχω κοψει και παω μονο βολτα και την μηχανη την σκιζω στην πιστα απο τοτε που πεθανε ενα φιλαρακι στα χερια μου!!!

pipe_smoker
18/09/2013, 13:01
την άδεια του pipe

Την πήρα τον Αύγουστο εγώ. Του χρόνου πάλι:lol:

ArgirisVale
18/09/2013, 13:04

ειναι στο προηγουμενο θεμα οι φωτο που ειχαμε κοντριτσα...δεν τις εχω τωρα στο λαπτοπ!!!
http://youtu.be/c9dSttqSVmc
http://youtu.be/uXTUW0V6HJc

ArgirisVale
18/09/2013, 13:06
τωρα ειναι ετσι!!! 299607

pipe_smoker
18/09/2013, 13:09

Τα είχε βάλει στο παλιό το θρεντ. Τα θυμάμαι.

αν με περασει μαμα cb1000-1300-1400 θα κανω διαγραφη και απο το φορουμ και δεν θα με ξανα ακουσεις ποτε!!!

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί σου λέω ότι τα παίρνεις όλα προσωπικά?

Πήγαινε κρύψου και σε καμιά σπηλιά να μη σε βλέπει ο κόσμος και σε φτύνει :rolleyes:

Και για να σου το πω κι αλλιώς, αν είσαι μάγκας, όπως θα έρθεις να το κοκορευτείς άμα το πατήσεις το 1300άρι, έτσι να έρθεις να ακούσεις και την καζούρα σου, και το πείραγμα και όλα άμα τσακώσεις την τσαπού.
Αυτό είναι παντελονάτο.

ArgirisVale
18/09/2013, 13:09
http://youtu.be/PcHfXaaSA8M

ArgirisVale
18/09/2013, 13:11
Τα είχε βάλει στο παλιό το θρεντ. Τα θυμάμαι.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί σου λέω ότι τα παίρνεις όλα προσωπικά?

Πήγαινε κρύψου και σε καμιά σπηλιά να μη σε βλέπει ο κόσμος και σε φτύνει :rolleyes:

Και για να σου το πω κι αλλιώς, αν είσαι μάγκας, όπως θα έρθεις να το κοκορευτείς άμα το πατήσεις το 1300άρι, έτσι να έρθεις να ακούσεις και την καζούρα σου, και το πείραγμα και όλα άμα τσακώσεις την τσαπού.
Αυτό είναι παντελονάτο.

εγω μεσα ειμαι δεν εχω προβλημα σ'αυτο που λες για το παντελονατο!!!

endopandou
18/09/2013, 13:12

:rotflmao::rotflmao::rotflmao: τι μλκ είναι :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Πάντως παίδες ο Αργύρης στα μέγαρα είναι γρήγορος. Ίσως γι αυτό και δεν του απαντάει κανείς για την κόντρα που τόσο καιρό ζητάει... :kokoko: :tooth:
Αrgiri(39? wtf!...)Vale και συ επιτέλους ρε παιδάκι μου μια φάκεν κάμερα να τελειώνουμε. Δεν καταλαβαίνεις πως έχουν πέσει πολλοί δράκοι στα παραμύθια των φόρουμ γι αυτό και είναι επιφυλακτικά τα παιδιά.

AristidisZ
18/09/2013, 13:15
Ίσως γι αυτό και δεν του απαντάει κανείς για την κόντρα που τόσο καιρό ζητάει... :kokoko: :tooth:
Αrgiri(39? wtf!...)Vale και συ επιτέλους ρε παιδάκι μου μια φάκεν κάμερα να τελειώνουμε. Δεν καταλαβαίνεις πως έχουν πέσει πολλοί δράκοι στα παραμύθια των φόρουμ γι αυτό και είναι επιφυλακτικά τα παιδιά.

καλά, μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κατεξοχήν γρήγορος...
ξέχασες που σε πέρασα από πάνω δικάβαλος, με λάστιχο πενταετίας ε ;
κι αν εσύ μου πεις ότι δε κάναμε κόντρα θα σου πω πολύ απλά ότι απλά δε το ξερες :bawl:

Nostradamus
18/09/2013, 13:20
Μπομπα το εργαλειο και τα βιντεο!!

Κερνα πονο και τσαι ρε Αργυρη στα Μπαγκοσμια γατακια με τα μαστοδοντα!!

endopandou
18/09/2013, 13:21
καλά, μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κατεξοχήν γρήγορος...
ξέχασες που σε πέρασα από πάνω δικάβαλος, με λάστιχο πενταετίας ε ;
κι αν εσύ μου πεις ότι δε κάναμε κόντρα θα σου πω πολύ απλά ότι απλά δε το ξερες :bawl:
Εγώ baby αργός είμαι, για κόντρα με τον Αργύρη ξαναλέω δεν κατεβαίνει κανείς... :p

ArgirisVale
18/09/2013, 13:43
:rotflmao::rotflmao::rotflmao: τι μλκ είναι :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Πάντως παίδες ο Αργύρης στα μέγαρα είναι γρήγορος. Ίσως γι αυτό και δεν του απαντάει κανείς για την κόντρα που τόσο καιρό ζητάει... :kokoko: :tooth:

endopandou ευχαριστω πολυ!!! που θα παει ρε φιλε κατι θα κανω... θελω να βρω μια καλη βαση για το ντεποζιτο να μην ενοχλει και να τα δειχνει ολα...

theofilos888
18/09/2013, 14:18
Να είσαι καλά αργύρη που είσαι γρήγορος και τσαμπουκάς και δε μασάς να δείξεις τα χέρια και τα γκάζια σου! Εγώ που έχω μαστόδοντο παλιό δεν τολμάω να τα βάλω με τόσο γρήγορα μηχανάκια σαν το δικό σου. Είχε ένα φιλαράκι ένα τέτοιο και μου κουνιότανε όταν με πέρασε στο 400άρι! Φόραγε βέβαια τελικό, πάουερ αρχίδι και φίλτρο και το δικό μου μαμά! Λογικό! 285 κιλά γεμάτο το δικό μου! Μπράβο σου και τα μέγαρα! Χώσε! Είμαστε εδώ και σε κοιτάμε! (Το κεφάλι μας το θέλουμε και δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα!) :beer:

BLiTzER
18/09/2013, 14:31
θελω να βρω μια καλη βαση για το ντεποζιτο να μην ενοχλει και να τα δειχνει ολα...

Αντί να βρεις "μια καλή βάση", δοκίμασε να βγάλεις τη μαύρη ζελατίνα ;)

ArgirisVale
18/09/2013, 23:09
Μπομπα το εργαλειο και τα βιντεο!!

Κερνα πονο και τσαι ρε Αργυρη στα Μπαγκοσμια γατακια με τα μαστοδοντα!!

Ευχαριστω (Mostra)damoS ειναι αποτελεσμα με πολλες ωρες προσωπικης δουλειας και φιλων!!!

ArgirisVale
19/09/2013, 02:13
Να είσαι καλά αργύρη που είσαι γρήγορος και τσαμπουκάς και δε μασάς να δείξεις τα χέρια και τα γκάζια σου! Εγώ που έχω μαστόδοντο παλιό δεν τολμάω να τα βάλω με τόσο γρήγορα μηχανάκια σαν το δικό σου. Είχε ένα φιλαράκι ένα τέτοιο και μου κουνιότανε όταν με πέρασε στο 400άρι! Φόραγε βέβαια τελικό, πάουερ αρχίδι και φίλτρο και το δικό μου μαμά! Λογικό! 285 κιλά γεμάτο το δικό μου! Μπράβο σου και τα μέγαρα! Χώσε! Είμαστε εδώ και σε κοιτάμε! (Το κεφάλι μας το θέλουμε και δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα!) :beer:

thanos_s οσο για τα cb1300, το δικο μου ειναι γυρω στα 125 τροχο με ολοσωμη, φιλτρο, και airbox mod. 400αρι εχει πολυ καλο, και απο εκει και μετα με μαζευουν μηχανακια και με λιγοτερα αλογα (ss600) λογω αεροδυναμικης που καταπινει την ιπποδυναμη του..
400 μετρα παντως ακομα και τελειως μαμα, με καλο οδηγο, 600αρι δεν στεκεται διπλα ΟΥΤΕ για πλακα.
μα αυτο ακριβως λεω...οτι ΔΕΝ συγκρινονται !
Σημερα ομως, υπαρχουν ανθρωποι που συγκρινουν cbr600F με cb1000R και τα βγαζουν και πιο γρηγορα

devil's animal all arounder αλλα μην μας το παιζετε και ντραγκστεραδες...γ@μω τα 400αρια μου γ@μω...
το μηχανακι οντως ειναι ενα τιμιο ss 10ετιας και μεχρι εκει...και μαλιστα οταν βγηκε δεν ηταν καν και το σκληρυνικοπυρηνικοτερο της παρεας...
μην μας τσαμπουνατε 290αρες τελικες και 0-200χλμ καλυτερα απο τα γυμνα 1300αρια γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο και θα ψαρεψω φαλαινοκαρχαριες με αποχη...
αντε, τσουρεκια εγιναν με τον ταφο...

theofilos888 Μου δημιουργείται η εντύπωση, πώς όλοι όσοι καβάλησαν ένα cbr 600 f και διαπίστωσαν ιδίοις ώμασοι τι είδους μοτοσυκλέτες φτιάχνει αυτή η ρημάδα η εταιρεία, αποφάσισαν να πηδήξουν όλο τον κόσμο χωρίς να ξέρουν που βρίσκεται το ..... τους! Το εν λόγω μοτοσακό είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο με πολλές δυνατότητες, αλλα σαν να τα ακούω πολλα τα κατορθώματα από μηχανακια 10ετίας και βάλε. 400άρια πιο γρήγορα και από top fuel dragster, τελικές από cbr xx και άνω, συμπεριφορές στη στροφή τουλάχιστον για σεμινάριο! Ένα f ήθελε και ο rossi για να πάρει πρωτάθλημα στα moto gp. Είμαι λάθος;

sapila racing Μάλλον εννοούσε τα 1000ρια και 1300ρια που οπως λέει πάτησε με το F4 εννοώντας οτι ειναι κουλοί.
Argiris το F4 καλό και χρυσό για βόλτες κλπ αλλά βρισκει κατω για πλάκα, πόσο γυρνας Μεγαρα?

sniper Καλά δεν βρίσκει και τόσο εύκολα κάτω... μην το πας στα χωριάφια κι εσύ... Εμένα ποτέ δεν βρήκε κάτω.

sniper Δεν ξέρω.. Εγώ δεν είχα ξύσει ποτέ κάτω με το FiS που είχα... βέβαια ποτέ δεν το έστριψα χωρίς να βγώ έξω απο τη μηχανή... Μπορεί και να μην το πίεσα.. Εξάτμιση είχα μια mivv που ήταν πιο ψηλά από τη μαμά..
Το 954 βρίσκει γι αυτό κι έφυγαν αμέσως οι μπίλιες και ξύνει και τα πατάκια αλλά το πιέζω για να γίνουν αυτά...
Η ένστασή μου ηταν ότι δεν βρίσκει κάτω για πλάκα εκτός αν το πιέσει κάποιος πολύ.

sniper κ ρολ κ σταματημένοι στα 400...
ΟΚ υπέρτατε αναβάτη..
Εσύ τα ξέρεις όλα κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και προσπαθούμε να υποτιμήσουμε το f4.

Bladerunner Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω:
To F4 πατάει τα 1300άρια. - Το 600RR πατάει το F4. Συνεπώς το RR πατάει ...τι; Boeing 747;

pipe_smoker Μην πάει το μυαλό σου στο κακό Δεν είδες τι λέγεται εδώ μέσα?
Απλά σε είδε με το F4i και την έβαλε κάτω απ'τα σκέλια από το φόβο του

sniper Σε λιγο θα μας πείτε ότι παίρνει κι 600 στα 0-400..

sniper Την υπέρμετρη υπερβολή καυτηριάσαμε... και τα ντραγκστεράδικα και κοντράκικα σχόλια..

sniper Aπλό...
το 600FS είναι το καλύτερο έβερ μοτοσακό
παίρνει τα παντα όλα τα μοτοσακά ρολαριστά και στα 0-400
δεν βρίσκει κάτω (εκτός αν πέσεις)
κάνει στα Μέγαρα κάτω από 1.10
Eχει τελική 1,2 Μach (0,1 mach κάτω από το κατάπτυστο Βεστρομ)
Άρα όσοι πάνε και δίνουν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν κάτι άλλο είναι αφελείς.

θεοφιλε εσεις τα γραφατε οχι εγω οταν σας ειπα οτι περασα αυτα τα μηχανακια... το οτι εγω κανω αυτα που κανω ειναι για μενα και γιατι το γουσταρω!!! οχι για τους αλλους...ουτε ειπα ποτε... ποτε ομως!!! οτι ειναι το καλυτερο μηχανακι... για εμενα ειναι!!! γιατι αυτο εχω και με αυτο περναω την ωρα και κανω τα κεφια μου!!! αλλα οταν λεω οτι ναι εγω περασα τα συγκεκριμενα μηχανακια γιατι ειναι πιο βαρια και εχουν σχεδον την ιδια δυναμη με το δικο μου... ολοι λεγανε οτι δεν γινεται και χιλιες δυο αλλες να μην πω τι...λοιπον εμενα μ'αρεσει αυτο που κανω και το γουσταρω να βουλωνω στοματακια οταν μου λενε οτι δεν γινεται κατι που εχω κανει!!! μπορει να ειμαι λαθος αλλα ετσι ειμαι γι'αυτο και τα βιντεο και οι φωτο!!!

ArgirisVale
19/09/2013, 02:18
Αντί να βρεις "μια καλή βάση", δοκίμασε να βγάλεις τη μαύρη ζελατίνα ;)

BLiTzER δεν ειναι μαυρη ειναι καπνιστη...χαχαχαχα!!! με αυτην την ζελατινα πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο οτι εχω παρατηρησει στην αντανακλαση του ηλιου (κατι σαν φιλτρο) η βαση ειναι το προβλημα γιατι λογο υψους 1,87 δεν μπορω να σκιψω και κοπαναω πανω στην καμερα!!!

pipe_smoker
19/09/2013, 10:27
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου:eleison:

Ξαναποστάρεις πράγματα που σου είχαμε πει πριν κανά 10μηνο...
Μά'στα...
Το point σου ποιό είναι?

Βρέθηκε τελικά κανείς από δω μέσα με ένα ρημάδι 1300άρι και βάλατε την κόντρα και τον τσάγιασες, και ήρθες ντοκουμενταρισμένος να μας χτυπήσεις στα μούτρα αυτά που σου λέγαμε?

Μα την Παναγία θα ακυρώσω ό,τι σχέδια έχω για αγορά μηχανής και θα πάω να πάρω ένα CB1300, να το δανείσω στον devil's...
Κλείσ'τε ραντεβού κι ενημερώστε μας για μέρος και ώρα.

Να βάλει και ο μακ κίτρινο μπανεράκι πάνω πάνω όπως με τα αυτοκόλλητα, την ετήσια κλπ.
Guest star ο Βλάσσης με το sunny του, και το event θα ανοίξουν οι Σκουοσκουοσκουορπιορπιορπιορπιουοοονννς (http://www.youtube.com/watch?v=5zGOEUGGD4Q)....

devil's animal
19/09/2013, 10:34
Μα την Παναγία θα ακυρώσω ό,τι σχέδια έχω για αγορά μηχανής ....

τι θες να παρεις ρε τραχανοπλαγια??
δεν πιστευω κανενα CBR F4? αυτα ειναι ταφοι και δεν πιανουν ουτε 250 πραγματικα...:lol:

και γ@μιεται το thread εντελως...οχι οτι απο την αρχη δεν ηταν, αλλα λεμε τωρα...

pipe_smoker
19/09/2013, 11:12
τι θες να παρεις ρε τραχανοπλαγια??

Μακάρι να'ξερα:lol:

Σκέφτουμαι διάφουρα. Προς ss την πάω τη δουλειά (μάλλον).
Πάντως όχι το F4 μή φοβάσαι:D

devil's animal
19/09/2013, 11:14
Μακάρι να'ξερα:lol:

Σκέφτουμαι διάφουρα. Προς ss την πάω τη δουλειά (μάλλον).
Πάντως όχι το F4 μή φοβάσαι:D

ελα ανοιξε ενα thread, να εχουμε να ασχολουμαστε...
ερχεται και η Παρασκευη αυριο...:lol:

AristidisZ
19/09/2013, 11:27
ελα ανοιξε ενα thread, να εχουμε να ασχολουμαστε...
ερχεται και η Παρασκευη αυριο...:lol:
ποια Παρασκευή ρε συ, με αυτό θα ξεχειμωνιάσουμε :bawl:

Toumpas
19/09/2013, 11:40
299634
299635
:lol:

pipe_smoker
19/09/2013, 12:01
:lol::lol::lol:
Τί μλκες είστε.

ArgirisVale
19/09/2013, 15:18
οι μονοι που ξερουν τι λενε εδω μεσα ειναι ο endopantou o mostra(damos) o toumpas και ο theofilos888...και ας μου την λεει λιγο... οι υπολοιποι εισαστε τι χαμπαρια και καφετεριοκουβεντα μια χαρα!!! εσεις δεν λεγατε οτι δεν παει βημα το f;;; γι'αυτο σας ποσταρα τα παλια σας σχολια!!! σας ειχα γραψει μετρημενο με gps 265-266 εσεις αλλα λογια ν'αγαπιομαστε!!! σας ειπα αυτο με τα τρια μηχανακια οτι τα περασα εσεις οτι να'ναι!!! και ο αλλος μου λεει το παιρνω προσωπικα... ναι ρε φιλε θα το παρω προσωπικα μπορει να κανω στα 39 μου καγκουριλικια αλλα ξερω τι λεω και δεν μπορεις εσυ να μου λες οτι δεν γινεται...αν μου ελεγες εσυ οτι κανεις κατι και εγω και αλλοι σου λεγαμε παπαρολογιες τι θα εκανες;;; δεν θα το επαιρνες προσωπικα;;; δεν νομιζω τακη!!! αυτα για τωρα τα αλλα το βραδυ που θα παω για δουλεια!!! αντε καλο απογευμα!!!

gixxerpap
20/09/2013, 12:00
Παει καλα το εργαλειο?
Το μαθαίνω σιγά σιγά...
Σε κάνα χρόνο, θα κανονίσουμε και κόντρα !

CBR900RR 98-99
20/09/2013, 12:39
Σε κανα χρονο που θα το εχεις πουλησει http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4082803/ να δωσεις το τηλ μου στον επομενο!:)

Μεχρη τοτε να το χερεσαι το εργαλειο σου εγω θα κανω δεξια και θα αναψω τσιγαρο!:smokin:

petros1972
20/09/2013, 18:37
εχω δει 600 ss να περναει 1000 παραγωγης αλλα ηταν ειδικη κατασκευη και επαιρνε μερος se wsbk.εχει ομως και 70000euro.

petros1972
20/09/2013, 18:39
αργυρη ελπιζω να μην τρεχεις ετσι σε δρομο

vaska
20/09/2013, 19:13
Τα καλύτερα τ' αφήνω για την Παρασκευή και τα διαβάζω μονορούφι.

Πάντως αν κανονιστεί κόντρα, έρχομαι από Πάτρα να σας θαυμάσω.

:bawl::bawl:

mikes
20/09/2013, 21:22
εγω παντως ξερω να πω οτι με την ΤεΤα τα f4 τα ειχα για πλακα! τους εφευγα και δε με μαζευανε ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα! θυμαμαι μαλιστα μια φορα, ενας με ενα τετοιο που μου κουνιοντανε σε ενα φαναρι, εφαγε τετοια ηττα, που οταν με ξαναπετυχε 4-5 φαναρια πιο κατω το επαιζε και καλα αδιαφορος! εγω εν το μεταξυ ημουν δικαβαλος με αλλο ενα παλικαρι στα κιλα μου! το μηχανακι δλδ ειχε πανω του συνολικα 230 κιλα βαρος επιβατων!

cosgili
20/09/2013, 21:30
εγω παντως ξερω να πω οτι με την ΤεΤα τα f4 τα ειχα για πλακα! τους εφευγα και δε με μαζευανε ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα! θυμαμαι μαλιστα μια φορα, ενας με ενα τετοιο που μου κουνιοντανε σε ενα φαναρι, εφαγε τετοια ηττα, που οταν με ξαναπετυχε 4-5 φαναρια πιο κατω το επαιζε και καλα αδιαφορος! εγω εν το μεταξυ ημουν δικαβαλος με αλλο ενα παλικαρι στα κιλα μου! το μηχανακι δλδ ειχε πανω του συνολικα 230 κιλα βαρος επιβατων!
μη το αφήνεις στη μέση...

ο δράκος πότε βγαίνει???:bawl:

mikes
20/09/2013, 21:42
μη το αφήνεις στη μέση...

ο δράκος πότε βγαίνει???:bawl:

εε ενταξει καλα, για να πω την αληθεια, εκρυψα μερικα κιλακια! μπορει να ηταν και παραπανω απο 230... κανεις χοντρος αλλωστε δε λεει ακριβως το βαρος του... :blush: :a22:

ArgirisVale
21/09/2013, 08:25
Και ποιά είναι η τέτα;;; δεν τα πάω καλά με τα ονόματα από κανίς!!! Χαχαχαχαχα!!!

ArgirisVale
21/09/2013, 08:47
αργυρη ελπιζω να μην τρεχεις ετσι σε δρομο καλημέρα Πέτρο όχι φίλε... Όχι πιά όπως έγραψα πιό πάνω τα έχω κόψει!!! Ααα!!!σου βρήκα και το στάντ αν σε ενδιαφέρει ακόμα να στο στείλω!!!

petros1972
21/09/2013, 14:46
καλημέρα Πέτρο όχι φίλε... Όχι πιά όπως έγραψα πιό πάνω τα έχω κόψει!!! Ααα!!!σου βρήκα και το στάντ αν σε ενδιαφέρει ακόμα να στο στείλω!!!

εχεις π.μ.

mikes
21/09/2013, 16:48
Και ποιά είναι η τέτα;;; δεν τα πάω καλά με τα ονόματα από κανίς!!! Χαχαχαχαχα!!!
299770

petros1972
21/09/2013, 20:42
[QUOTE=motomike;2375439][ATTACH=CONFIG]299770[/ATTACH
για δωσμε και καμμια τεχνικη προδιαγραφη να χαζεψουμε και εμεις οι γκαβακες?

endopandou
21/09/2013, 20:50

299770

Η τέτα είναι ένα τράιουμφ ΤΤ ?????????
Με τράιουμφ ΤΤ είχες για πλάκα τα F4 ??????????????

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Εγώ τα είχα και με ποδήλατο. (Μιλάμε για πολύ ζεστή σχέση :giggle:)

Νταξ...

mikes
21/09/2013, 20:50
[QUOTE=motomike;2375439][ATTACH=CONFIG]299770[/ATTACH
για δωσμε και καμμια τεχνικη προδιαγραφη να χαζεψουμε και εμεις οι γκαβακες? δεν το κανουνε τα νουμερα το μηχανακι ρε φιλε... τα χερια το κανουν...

mikes
21/09/2013, 20:53
Η τέτα είναι ένα τράιουμφ ΤΤ ?????????
Με τράιουμφ ΤΤ είχες για πλάκα τα F4 ??????????????

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Εγώ τα είχα και με ποδήλατο. (Μιλάμε για πολύ ζεστή σχέση :giggle:)

Νταξ... δεν υπηρχε 600αρι που να μπορεσει να με περασει φιλε... ολα εμεναν πολυυυυυυ πισω..... εχω και στοιχεια αλλα καπου τα εχω καταχωνιασμενα και δεν ειναι διαθεσιμα αυτη τη στιγμη....

daz
21/09/2013, 21:04
δεν υπηρχε 600αρι που να μπορεσει να με περασει φιλε... ολα εμεναν πολυυυυυυ πισω..... εχω και στοιχεια αλλα καπου τα εχω καταχωνιασμενα και δεν ειναι διαθεσιμα αυτη τη στιγμη....

Ούτε εγώ το πιστεύω πως περνούσες τα φ4. Αν είχες CB1000 ή 1300 θα σε πίστευα, αλλά όχι με το ΤΤ.

endopandou
21/09/2013, 21:11
Ούτε εγώ το πιστεύω πως περνούσες τα φ4. Αν είχες CB1000 ή 1300 θα σε πίστευα, αλλά όχι με το ΤΤ.

Ψιτ ντάρλινγκ 7 χρόνια είχα F4... Ποιο ΤΤ λέμε;

Μάικ στο προηγούμενο θρέντ CBR F4 vs ALL είχα ποστάρει βιντεάκι του cbr. Αν ποστάρεις εσύ κάποιο του ΤΤ που να φαίνεται πιο γρήγορο θα σου βγάλω το καπέλο.
Με στοιχεία στο εξής για να μην μας κατηγορήσουν πως λέμε ότι ναναι... :beer:

mikes
21/09/2013, 21:27
Ψιτ ντάρλινγκ 7 χρόνια είχα F4...

ΤΤ δεν ειχες ομως.. που ξερεις τι μπορει να κανει και τι οχι??

endopandou
21/09/2013, 21:34
ΤΤ δεν ειχες ομως.. που ξερεις τι μπορει να κανει και τι οχι??
Στα σοβαρά το τι κάνει στο μάξιμουμ το είδα απ' τον Μπούστα στα μέγαρα τότενες. Σε ευθεία το τι έκαναν τα ΤΤ εκεί πίσω που έμεναν ναι όντως δεν το ξέρω.

Κάτι μου λέει πως θα πρέπει να ψάξω τον τύπο της εποχής. Όταν ξεβαρεθώ... Ως τότε περιμένουμε βιντεάκι και απο εσένα να αποδείξεις πως το ΤΤ είναι ο καινούριος βασιλιάς των ss της εποχής του. :beer: