View Full Version : Τι προτείνετε να παρω;
TastyTeo
18/09/2013, 14:46
Μιας και εχω σιχαθεί τα προβλήματα που βγάζουν τα κινέζικα, θα ήθελα την βοήθεια σας στην εκλογή μιας καινούργιας μοτοσικλέτας. Ο λόγος που το θέλω είναι για βόλτες κυρίως μιας και ζω σε χωριό για να πηγαίνω στα γύρω χωρια κλπ, θα προτιμούσα κάτι και κομψο και αξιόπιστο χωρίς πάρα πολλά λεφτά όμως (1000-1500 Ε, ακόμη και μεταχειρισμένο) είτε μηχανάκι είτε μηχανή χαμηλού κυβισμού. Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο; Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ :D!
Τελικά η επιδημία πάιρνει διαστάσεις πανδημίας...:(
Βρες ένα 250αρι ιάπωνα. CBF, YBR, WR250R ή ένα 400αρι Ιάπωνα, πχ, Transalp 400.
Μιας και εχω σιχαθεί τα προβλήματα που βγάζουν τα κινέζικα, θα ήθελα την βοήθεια σας στην εκλογή μιας καινούργιας μοτοσικλέτας. Ο λόγος που το θέλω είναι για βόλτες κυρίως μιας και ζω σε χωριό για να πηγαίνω στα γύρω χωρια κλπ, θα προτιμούσα κάτι και κομψο και αξιόπιστο χωρίς πάρα πολλά λεφτά όμως (1000-1500 Ε, ακόμη και μεταχειρισμένο) είτε μηχανάκι είτε μηχανή χαμηλού κυβισμού. Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο; Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ :D!
:bawl::tooth:
Τιι..???
Τρόλλαρος είναι και τσιμπήσαμε..??:smokin:
TastyTeo
18/09/2013, 14:52
Τελικά η επιδημία πάιρνει διαστάσεις πανδημίας...:(
χαχαχα
Βρες ένα 250αρι ιάπωνα. CBF, YBR, WR250R ή ένα 400αρι Ιάπωνα, πχ, Transalp 400.
Ευχαριστώ πολύ! :)
χαχαχαχα
Τιι..???
Τρόλλαρος είναι και τσιμπήσαμε..??:smokin:
Σοβαρά ρε συ!
AristidisZ
18/09/2013, 14:54
ρε μη μαζεύεστε όλοι μεσοβδόμαδα, τι θα κάνουμε την Παρασκευή ;
TastyTeo
18/09/2013, 14:56
ρε μη μαζεύεστε όλοι μεσοβδόμαδα, τι θα κάνουμε την Παρασκευή ;
Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι; :) :)
AristidisZ
18/09/2013, 15:00
φυσικά
επειδή εσύ είσαι δικό μας παιδί, θα κάνεις υπομονή 2 μέρες, και θα το συζητήσουμε το θέμα σου μεθαύριο ;)
TastyTeo
18/09/2013, 15:04
φυσικά
επειδή εσύ είσαι δικό μας παιδί, θα κάνεις υπομονή 2 μέρες, και θα το συζητήσουμε το θέμα σου μεθαύριο ;)
Τι σύμπτωση, ακριβώς το ίδιο ΔΕ θα έλεγα!
Bradipous
18/09/2013, 15:06
μπαν;
Ξέρεις κι εσύ τον γλάρο;:confused:
Λοιπόν άσε τους άλλους που σε κοροιδευουνε κι άκου έμενα.
Πάρε ένα Glx όσο πιο μαμά γίνεται,για να μπορέσεις να το φτιάξεις μονός σου.Μετά ξεκινάς με κυλινδροπιστονο Takegawa 72αρι, Mikuni καρμυρατερ και εξάτμισή ικανή να ξεσηκώσει όλο το χωρίο στο πόδι.
Όσον άφορά στην εξωτερική εμφάνισή,εμπιστεύομαι το προσωπικό σου γούστο.Πιστεύω πως όταν το τελειώσεις το μηχανάκι θα είναι ένα αληθινό κομψοτέχνημα!
Περιμένω πως και πως ιστορίες με το καινούργιο μηχανάκι.
Πάρε ένα Glx όσο πιο μαμά γίνεται,για να μπορέσεις να το φτιάξεις μονός σου.Μετά ξεκινάς με κυλινδροπιστονο Takegawa 72αρι, Mikuni καρμυρατερ και εξάτμισή ικανή να ξεσηκώσει όλο το χωρίο στο πόδι.
Όσον άφορά στην εξωτερική εμφάνισή,εμπιστεύομαι το προσωπικό σου γούστο.Πιστεύω πως όταν το τελειώσεις το μηχανάκι θα είναι ένα αληθινό κομψοτέχνημα!
Να σου πω εγώ μία. Τον βρήκαν δεμένο σε δέντρο με ψάρι στο στόμα και το GLX δίπλα κομμένο σε 3-4 κομμάτια με μπαλτά.
Να σου πω εγώ μία. Τον βρήκαν δεμένο σε δέντρο με ψάρι στο στόμα και το GLX δίπλα κομμένο σε 3-4 κομμάτια με μπαλτά.
Ρε μλκ......Μου φύγανε καφέδες απ το στόμα...Πουτάνα όλα τα κάνα!!!
χαχαχαχα
με ψάρι στο στόμα
Λούτσο, κατα προτίμηση ...
TastyTeo
18/09/2013, 15:25
μπαν;
Αν κρίνω απο το ψευδώνυμο σου, μέχρι να γίνει αυτό θα το χω κατορθώσει και μόνος!
Ξέρεις κι εσύ τον γλάρο;:confused:
Το βρήκες :)))
Γι αυτό σε λατρεύω εσένα τόσο! ευχαριστώ :)
Well played sniper, well played!
Ρε μλκ......Μου φύγανε καφέδες απ το στόμα...Πουτάνα όλα τα κάνα!!!
χαχαχαχα
Υπερβολές μωρε :)
299609 κάπως έτσι; :D:D
Αλλά όπως είπε κάποιο παλικάρι πιο πάνω, αφήστε κάτι για την παρασκευή....:bawl:
BELZEBOYLIS
18/09/2013, 17:43
Τι να πάρεις ;; Σου παραθέτω πολλές καλές επιλογές
Βουνό Υψόμετρο Τοποθεσία
1.Όλυμπος 2917 Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία (Λάρισα, Πιερία)
2.Σμόλικας 2637 Βόρεια Πίνδος (Ιωάννινα, Γρεβενά)
3.Βόρας (Καϊμάκ Τσαλάν) 2524 Κεντρική Μακεδονία (Πέλλα, π.Γ.Δ.Μ.)
4.Γράμμος * 2520 Δυτική Μακεδονία (Καστοριά, Ιωάννινα, Αλβανία)
5.Γκιώνα 2510 Στερεά (Φωκίδα)
6.Τύμφη (Γκαμήλα) 2497 Βόρεια Πίνδος (Ιωάννινα)
7.Βαρδούσια (Κόρακας) 2495 Στερεά (Φωκίδα)
8.Παρνασσός 2457 Στερεά (Φωκίδα, Βοιωτία, Φθιώτιδα)
*Δώρο το Βίτσι .
Ανησυχώ που δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Αουφγκεπραχτγκουχγκουχ
εχω την αισθηση οτι ο νοστιμοθοδωρας το γουσταρει το δουλεμα! σε αντιθεση με ολους τους αλλους νεοφερμενους αυτον θα τον διωξουμε αν του απαντησουμε σοβαρα! :p
φιλε τεο στα λεφτα που διαθετεις και να ειναι και σε καλη κατασταση και αξιοπιστο και ιδανικο για το χωριο, κοιτα για κανενα freewind, η xt, αμφοτερα μεχρι το 2002!
TastyTeo
18/09/2013, 21:27
σας μισω :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Billymuse
18/09/2013, 21:32
κοίτα κάτι σε τέτοιο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3798999/
Takata Dome
18/09/2013, 21:51
Το TastyTeo μου φέρνει σε φάση "τρελό αγόρι".Άσχετο,αλλά ήθελα να δώ αν είμαι ο μόνος! :D
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 21:54
Αουφγκεπραχτγκουχγκουχ
299622
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 22:02
Ανησυχώ που δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Αουφγκεπραχτγκουχγκουχ
Φοβάμαι πως δεν έχω κάτι να προτείνω γιαυτό δεν απαντάω. Φθηνό και αξιόπιστο είναι οι εύκολες παράμετροι, αυτό που είναι δύσκολο είναι να είναι κομψό και να ενδείκνυται για επισκέψεις στα όμορα χωριά. Ίσως εάν ήταν μέλος του moto ο Χρήστος Ζαμπούνης να μπορούσε να μας διαφωτίσει περί βουκολικής κομψότητας...
σας μισω :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Τι λε ρε μάγκα...
Αν εσύ γουσταρεις να χτυπήσεις τσελιγκοπούλα με τσίπηκο εργαλείο, εμείς τι σΕ φταίμε..?? :D
Τι λε ρε μάγκα...
Αν εσύ γουσταρεις να χτυπήσεις τσελιγκοπούλα με τσίπηκο εργαλείο, εμείς τι σΕ φταίμε..?? :D
Οπότε προτείνουμε Γαλλικό για να έχει και μια εσανς και μια φινέτσα διαφορετική?