View Full Version : Λίστα απόρριψης
road spirit
18/09/2013, 17:38
... είναι ελληνιστί το "ignore list" ?
Βάζω εκεί ένα μέλος και είναι σαν να τον γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, δλδ σε ένα thread θα εμφανίζονται τα ποστ από όλα τα άλλα μέλη πλην των δικών του?
Όταν τον καταχωρήσω στην ωραία αυτή περιοχή, εκείνος το γνωρίζει (έχει κάποια ειδοποίηση πχ)?
Άμα στο μέλλον γίνω καλός άνθρωπος και πω δε βαριέσαι, βγάλτον απο τη λίστα, βγαίνει ε? :a014:
.....
Άμα στο μέλλον γίνω καλός άνθρωπος και πω δε βαριέσαι, βγάλτον απο τη λίστα, βγαίνει ε? :a014:
δε παίζει να αλλάξει ποτέ. είναι αθεράπευτος
:D
Bradipous
18/09/2013, 17:43
Δεν θα πρεπει ομως να μην βλεπει ουτε αυτος τα δικα σου;
Αρα μιλαμε για το ελληνικο block, μην μας μπερδευεις με ξενους ορους!
Υπαρχει τετοιο πραμμα στο μοτο.τζιαρ ?
road spirit
18/09/2013, 17:50
δε παίζει να αλλάξει ποτέ. είναι αθεράπευτος
:D που καρφώθηκα ρε διάολε? :lol:
Δεν θα πρεπει ομως να μην βλεπει ουτε αυτος τα δικα σου;
Αρα μιλαμε για το ελληνικο block, μην μας μπερδευεις με ξενους ορους!
Υπαρχει τετοιο πραμμα στο μοτο.τζιαρ ?
Υπάρχει, αν πας στο προφίλ κάποιου μέλους, είναι στις επιλογές (αριστερά). Δεν ξέρω αν είναι block, για αυτό ρωτάω. Λογικά είναι όπως το περιγράφω αλλά ας μας απαντήσει ο mcgyver.
Billymuse
18/09/2013, 17:52
Αρα μιλαμε για το ελληνικο block
Το πες Έλληνικότατα :lol:
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 17:53
Κάπου υπάρχει αυτό που λέει ο road_spirit, κάπου το έχει πάρει το μάτι μου. Αν μου επιτρέπεις όμως καθαρά φιλολογικά ρωτάω, από τη στιγμή που επιθυμείς να μη βλέπεις τα γραφόμενα κάποιου γιατί για το δικό σου σεβαστό λόγο χαλιέσαι, γιατί να σε ενδιαφέρει εάν αυτός που θέλεις να αποκλείσεις το γνωρίζει; Φαντάζομαι πάντως πως δεν θα ειδοποιείται ο άλλος.
road spirit
18/09/2013, 18:03
Κάπου υπάρχει αυτό που λέει ο road_spirit, κάπου το έχει πάρει το μάτι μου. Αν μου επιτρέπεις όμως καθαρά φιλολογικά ρωτάω, από τη στιγμή που επιθυμείς να μη βλέπεις τα γραφόμενα κάποιου γιατί για το δικό σου σεβαστό λόγο χαλιέσαι, γιατί να σε ενδιαφέρει εάν αυτός που θέλεις να αποκλείσεις το γνωρίζει; Φαντάζομαι πάντως πως δεν θα ειδοποιείται ο άλλος.
Φαντάσου να γράφω μπούρδες σε όποιο θρεντ βρεθώ και σταθώ και να εκνευρίζω κόσμο τα μάλα. Θα μπορούσαν οι υπόλοιποι να μη μπαίνουν στο κόπο να μου απαντούν, ποτέ, πας και το πάρω χαμπάρι ότι είμαι ηλίθιος. Αλλά συνήθως αυτό δεν συμβαίνει. Πάντα υπάρχουν κάποιοι (πολλοί) που θα μπουν στην διαδικασία να απαντήσουν και να ταήσουν το τρολ/ τον ξερόλλα / τον ντιπ βλαμμένο.
Αν αρχίζουν και με βάζουν σε ingore list ο ένας μετά τον άλλο, και εγώ το βλέπω αυτό κάπως, μπορεί και να το σκεφτώ. Μαμά, γιατί δεν με παίζουν? ε?
Bradipous
18/09/2013, 18:05
Ναι αλλα ο αλλος θα μπορει να βλεπει τα δικα σου γραφομενα;
Αν ναι, τοτε εφοσον δεν ξερει οτι ειναι στη μαυρη λιστα σου ισως καποια στιγμη σου απαντησει σε ενα ποστ που εκανες αλλα εσυ δεν θα μπορεις να το δεις.
μπαχαλον :dizzy:
Billymuse
18/09/2013, 18:06
Φαντάσου να γράφω μπούρδες σε όποιο θρεντ βρεθώ και σταθώ και να εκνευρίζω κόσμο τα μάλα. Θα μπορούσαν οι υπόλοιποι να μη μπαίνουν στο κόπο να μου απαντούν, ποτέ, πας και το πάρω χαμπάρι ότι είμαι ηλίθιος. Αλλά συνήθως αυτό δεν συμβαίνει. Πάντα υπάρχουν κάποιοι (πολλοί) που θα μπουν στην διαδικασία να απαντήσουν και να ταήσουν το τρολ/ τον ξερόλλα / τον ντιπ βλαμμένο.
Αν αρχίζουν και με βάζουν σε ingore list ο ένας μετά τον άλλο, και εγώ το βλέπω αυτό κάπως, μπορεί και να το σκεφτώ. Μαμά, γιατί δεν με παίζουν? ε?
+1 Πολλές φορές ξεκινάει thread για να πάρει έστω ένας μια απάντηση σε αυτό που ζητάει και μόνο απαντήσεις για το ζήτημα του δε παίρνει
Bradipous
18/09/2013, 18:10
+1 Πολλές φορές ξεκινάει thread για να πάρει έστω ένας μια απάντηση σε αυτό που ζητάει και μόνο απαντήσεις για το ζήτημα του δε παίρνει
Ε μη το λες, υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις... :cry:
AUFGEBRACHT
18/09/2013, 18:15
Λογικότατο επιχείρημα και σωστή η σκέψη σου!!!
blackbusa
18/09/2013, 18:18
Βάζω εκεί ένα μέλος και είναι σαν να τον γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, δλδ σε ένα thread θα εμφανίζονται τα ποστ από όλα τα άλλα μέλη πλην των δικών του?
Όταν τον καταχωρήσω στην ωραία αυτή περιοχή, εκείνος το γνωρίζει (έχει κάποια ειδοποίηση πχ)?
vevea kai me to na to grapseis edw anti na steileis pm ston Mc einai mia wraia "Froydiki" proseggisi kai enimerwsi....;)
Ναι.
Περίπου.
Στο thread θα εμφανίζεται ένα box που λέει "Το μήνυμα δεν εμφανίζεται επειδή ο/η Χ είναι στη λίστα απόρριψης.".
Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις το box για να δεις το post.
Επίσης, αν κάποιος στο ignore list γίνει quote από κάποιον άλλο θα εμφανίζεται κανονικά.
Όχι.
Ναι.
Απλά αν σου έχει στείλει π.μ. όσο τον/την έχεις στη λίστα απόρριψης δε θα το δεις ποτέ.
road spirit
18/09/2013, 19:04
thanks Tom
:)
thanks Tom
:)
Anytime m8.
road spirit
20/09/2013, 10:04
όμορφα ... πόσο πιο όμορφα γίνονται κάποια θρεντ όταν έτσι μαγικά εξαφανίζονται παπαρο-ποστ !!!
Δοκιμάστε το!
Βέβαια υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου ο γκουρού-τρολλ-ταξέρωόλα έχει κάνει ολοκληρωτικό hijack στο θρεντ και σχεδόν το σύνολο των ποστ απο τους άλλους χρήστες είναι quote στον "μου γαμάς τη συζήτηση" οπότε καταλήγεις πάλι να διαβάζεις σκουπίδια ....
nicksior
20/09/2013, 10:10
Εγώ πχ που "φοβάμαι" τις αρκούδες...
Μπορώ να αποκλείσω έναν "αρκουδιάρη" εδω μέσα ?:lol:
nikos_abel
20/09/2013, 10:46
Εγώ πχ που "φοβάμαι" τις αρκούδες...
Μπορώ να αποκλείσω έναν "αρκουδιάρη" εδω μέσα ?:lol:
Όχι, οι διαχειριστές και συντονιστές δεν μπορούν να μπουν στη λίστα απόρριψης.
Ναι τον δοκίμασα άμεσα για τεστ και έφαγα πόρτα :lol:
nicksior
20/09/2013, 11:02
:lol:
Εσύ μου αρέσεις γιατι ξέρεις να κρατάς μυστικά :bawl:
ουτε τον εαυτο σου μπορεις να απορριψεις :p
AUFGEBRACHT
28/11/2013, 16:40
όμορφα ... πόσο πιο όμορφα γίνονται κάποια θρεντ όταν έτσι μαγικά εξαφανίζονται παπαρο-ποστ !!!
Δοκιμάστε το!
Eίχες δίκιο, δοκιμάστηκε και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά :a013:
nikos_abel
28/11/2013, 16:48
Eίχες δίκιο, δοκιμάστηκε και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά :a013:
Με απέρριψες ρε; :lol:
(Υ.Γ. το ότι τα βλέπουν όλοι οι άλλοι είναι κάπως βέβαια)
AUFGEBRACHT
28/11/2013, 21:20
Με απέρριψες ρε; :lol:
(Υ.Γ. το ότι τα βλέπουν όλοι οι άλλοι είναι κάπως βέβαια)
Όχι, εσύ ακόμα παραμένεις :p
Ρε μαγκες ολοκληρο θρεαντ μπορω να το βαλω σε ιγκνορ λιστ?
Γιατι τωρα τελευταία εχω προσεξει πως καποια θεματακια με κουραζουν και δεν τα θελω να τα βλεπω στην αναζητηση μου, ξέρετε στο "τι νεα εχουμε"
Όχι δεν μπορείς.
Αλλά μπορείς να τα κάνεις ignore κι από μονος σου
εγω παλι θελω να μπει το σεβαστο προσωπο και δω μεσα να τα κανει ολα πουτ@ν@:lol:
Και εγω πιο παλία ασχολιόμουν...
Τωρα κοιτάζω τα θρεντ που μου φτιάχνουν το κέφι.
Γι αυτό δεν ειμαστε εδω εξ αλλου?
Όχι δεν μπορείς.
Αλλά μπορείς να τα κάνεις ignore κι από μονος σου
Αυτο τοηξερα ελεγα μπας και υπηρχε κατι πιο αυτοματο
Tnx και σας εχω ολους χαλαρα... :p
Μια που ξαναπιάσαμε το thread: όταν έχεις κάποιον στο ignore list αλλά τελικά ανοίγεις κάποιο post του για να το διαβάσεις, αν έχει επισυνάψει εικόνα αυτή δεν εμφανίζεται. Γίνεται να βελτιωθεί αυτό;
Μια που ξαναπιάσαμε το thread: όταν έχεις κάποιον στο ignore list αλλά τελικά ανοίγεις κάποιο post του για να το διαβάσεις, αν έχει επισυνάψει εικόνα αυτή δεν εμφανίζεται. Γίνεται να βελτιωθεί αυτό;
Αυτό φαίνεται να ισχύει μόνο για τις εικόνες που δεν είναι inline, αλλά απλά συνημμένα.
Θα το κοιτάξω μόλις βρω λίγο χρόνο, αλλά νομίζω πως έτσι δουλεύει...
MG-KTiNoS
29/01/2016, 17:51
που ηταν αυτό και δεν το ήξερα....
:p
Αμα αρχισουμε τετοια κολπα οσοι πουλανε ποπκορν τι θα κανουν δλδ, κλεφτες θα γινουν; :a014:
el_hymador
29/01/2016, 23:08
Σκέφτομαι να φτιάξω άλλο ένα nick και να σας αποκλείσω όλους, να τα λέω με εμένα μόνο και να μου κάνω vroom συνεχώς.
ουτε τον εαυτο σου μπορεις να απορριψεις :p
γμτ!η καλλυτερη λυση!
Σκέφτομαι να φτιάξω άλλο ένα nick και να σας αποκλείσω όλους, να τα λέω με εμένα μόνο και να μου κάνω vroom συνεχώς.
:eek:
Red Rider
07/02/2016, 16:31
https://www.youtube.com/watch?v=0hGs4K7lD0Q :cry: