View Full Version : προς Αθηναιους, τι κλιμα επικρατει;
xristos x
21/09/2013, 22:27
Αυριο σκοπευω να κατεβω αθηνα με την μηχανη (χολαργο) απο το πρωι εως το απογευμα. Ειμαι σχετικα ασχετος απο Αθηνα και την περιοχη. Μαυρο μπουφαν, μαυρη μηχανη , μαυρο κρανος μηπως θα ειμαι σαν κοκκινο πανι αμα πεσω σε καμια πορεια. Για πετε καμια αποψη,.... μην παω σαν τον αγαθο...
σιγα μην εχουμε στεισει και οδοφραγματα :lol:
μια χαρα κυκλοφορεις εδω, χαρτια μονο να εχεις μην τρεχεις αδικως...
xristos x
21/09/2013, 23:07
:):beer: οκ!! ειπα να κανω μια ερωτηση προληπτικα! Ευχαριστω πολυ!!
Ναι καλά! Μην ακούς τον απο πάνω, προσπαθεί να σε παραπλανήσει.
Στην έχουν στημένη λέμε!
Cpt. Haddock
22/09/2013, 05:18
Ο Χολαργος δεν ειναι Αθηνα... :smokin:
AUFGEBRACHT
22/09/2013, 08:41
Μια χαρά είναι τα πράγματα, η αναμονή στα checkpoints είναι ελάχιστη και οι ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές έχουν αποσυρθεί από τις περισσότερες ταράτσες. Προσοχή μόνο στο πρώτο μπλόκο στην είσοδο της Αθήνας, εάν έχεις boxer κινητήρα ίσα ίσα περνάει ανάμεσα στα 2 Leopard που είναι κάθετα στο δρόμο.
bros400pgm
22/09/2013, 09:13
Για Αττικη θα χρειαστεις και διαβατηριο. Δεν ειναι Ελλαδα
astroman76
22/09/2013, 13:52
μην πας.. ρισκο!
MG-KTiNoS
22/09/2013, 14:12
μην πας.. ρισκο!
http://2.bp.blogspot.com/-Q4kxqrcyspo/UjdKsg0-XAI/AAAAAAABFFg/s3Z26vk1a4c/s640/Gonna_Brawl.jpg
AristidisZ
22/09/2013, 14:29
η αλήθεια είναι ότι το πάει για βροχή, και έχουμε συναυλία το βράδυ :mad:
xristos x
22/09/2013, 23:24
:-P αλήτες μηχανόβιοι, πήγα γύρισα και είμαι καλά.
Μαύρο v Strom, dainese, nolan σπαστό όλα μαύρα, σε συνδυασμό με το ότι είμαι άσχετος από Αθήνα και δρόμους πολύ θέλει να βρεθείς στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή; Σαν τον αγαθιαρη θα πήγαινα και άντε να εξηγήσεις μετά...
MG-KTiNoS
22/09/2013, 23:28
φάρδος
Μαύρο v Strom, dainese, nolan σπαστό όλα μαύρα,
κηδεία ε?
σε συνδυασμό με το ότι είμαι άσχετος από Αθήνα και δρόμους πολύ θέλει να βρεθείς στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή;
ε ναι μπορεί να μπεις σε κανένα γκέι μπαρ και να γίνει του Μπλου όιστερ κλαμπ...
Σαν τον αγαθιαρη θα πήγαινα και άντε να εξηγήσεις μετά...
σ αυτό έχεις δίκιο, μετά την απομάκρινση ΕΚ του ταμείου κλπ κλπ
ρε φίλε το Ναμ τέλειωσε !
:lol:
Billymuse
22/09/2013, 23:29
νομίζω το μόνο που θα έχεις να φοβάσαι είναι οι ταρίφες και οι γυναίκες οδηγοί και παππούδες με LADA τα άλλα είναι παιχνιδάκι
Μαύρο v Strom, dainese, nolan σπαστό όλα μαύρα, σε συνδυασμό με το ότι είμαι άσχετος από Αθήνα και δρόμους πολύ θέλει να βρεθείς στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή; Σαν τον αγαθιαρη θα πήγαινα και άντε να εξηγήσεις μετά...
Καλά, δε φόραγες και μπλούζα Θύρα 4 στο Πασαλιμάνι.
Τα μηχανήματα του Νομισματοκοπείου τ' άκουσες να δουλεύουν?
Σε έχουμε σε τουλάχιστον 250 φωτογραφίες, από διόδια, από κάμερες Τροχαίας, κάμερες τραπεζών, κάμερες μαγαζιών και από GoPro που έχουμε στις μοτό μας γυρίζοντας στη πόλη....ξέρουμε τί χρώμα βρακί φοράς (μαύρο) και τί χρώμα κάλτσες φοράς (μαύρες), η δεξιά έχει τρύπα στο μεγάλο δάκτυλο, να κόβεις τα νύχια σου.....
Δεν μου λες που είσαι να ανέβω εγώ μπας και ηρεμήσω?? :lol:
MG-KTiNoS
26/09/2013, 22:56
Δεν μου λες που είσαι να ανέβω εγώ μπας και ηρεμήσω?? :lol:
Εκάλη είναι το παιδί ρε !
xristos x
26/09/2013, 23:05
Εκάλη είναι το παιδί ρε !
:nono: Λιβαδειά.... ελάτε για σουβλάκια και :beer:!
devil's animal
27/09/2013, 01:03
ελα ρε..στην Λιβαδεια πας και τρεχοντας αμα σε παρουν στο κυνηγι...τοσο κοντα ειναι!!:D
:nono: Λιβαδειά.... ελάτε για σουβλάκια και :beer:!
μην μας προκαλεις και τελευταια εχω γνωρισει και κανω παρεα με οποιον λεβαδειακο ειναι αθηνα....!! :D
Που φτασαμε! Ειναι για κλαματα η κατασταση.
Απο εκει που ολη η Ελλαδα ηθεελ να μενει στην Αθηνα και οταν καποιος γυριζε απο Αθηνα στο χωριο του ηταν σαν να ειχε παει ταξιδι στο Παρισι...σημερα ειναι να σε λυπουνται που εισαι Αθηναιος.Ακομα και ο Ταρζαν εφυγε.
.Ακομα και ο Ταρζαν εφυγε.
Ο Hulk όμως παράμενει στην Ατεν
Ειναι οι παρενεργειες απο το καυσαεριο που ελεγε ο Χαρρυ Κ. το 1980. Δεν ειναι ο Hulk
Ειναι οι παρενεργειες απο το καυσαεριο που ελεγε ο Χαρρυ Κ. το 1980. Δεν ειναι ο Hulk
Πότε τον είδες τελευταία φορά?
Ρώτα και το Byron για επιβεβαίωση...ο Hulk ειναι σΕ λεω
Που φτασαμε! Ειναι για κλαματα η κατασταση.
Απο εκει που ολη η Ελλαδα ηθεελ να μενει στην Αθηνα και οταν καποιος γυριζε απο Αθηνα στο χωριο του ηταν σαν να ειχε παει ταξιδι στο Παρισι...σημερα ειναι να σε λυπουνται που εισαι Αθηναιος.Ακομα και ο Ταρζαν εφυγε.
Αν ήμουν απο χωριό νομίζεις θα με κρατούσε κάτι εδώ στο κwλοχανείο?
Για ποιό λόγο να μένεις Αθήνα?
Που παω περίπτερο και αντί για καλημέρα ακούω καντήλια επειδή τους κόψανε το ποσοστό απο τα τσιγάρα και όλοι χρωστάνε (λες και εμείς δεν χρωστάμε δηλαδή)?
Που δεν ακούς καλημέρα?
Που σε κοιτάνε λες και τους σκότωσες το σοι?
Που απο το πρωί που θα σηκωθείς μέχρι το βράδυ να κοιμηθείς είσαι στην τσίτα?
Που ακόμα και στον ύπνο σου φοβάσαι μην μπουκάρει κανείς σπίτι σου και σε φάει λάχανο?
Που ακόμα και μια βόλτα απλή το βράδυ έχει γίνει επικύνδυνη απο πρεζάκια και τζάκ ο αντεροβγάλτης wannabe?
Που θέλω να παω σπίτι και δεν έχω δικαίωμα να βγώ στο μπαλκόνι να πω μια κουβέντα γιατί η θεία απο κάτω και ο παππούς απο πάνω έχουν στήσει αφτί και ακούνε?
Που μια δουλειά στο κέντρο είναι η μεγαλύτερη κατάρα που υπάρχει?
Που στις δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να μπουκώνω μια μπανιέρα lexotanil?
Όχι φίλοι μου, τέτοια ζωή να την χέσω. Δεν έχω σκοπό να ασπρίσουν και άλλο τα μαλλιά μου.....
Σε 2-3 χρόνια θα φύγω για πάντα απο Αθήνα, να βρώ ενα σπίτι, να κάνω μια δικιά μου δουλειά και τελείωσε το θέμα Πρωτεύουσα δια παντώς.
το θεμα παει στο γκρεμο...
το θεμα παει στο γκρεμο...
Αντε ντε.. με τον χαμένο τον Σαπαδάκιο, τον κουσκουσιάρη...
Billymuse
27/09/2013, 13:24
κάνει λαθος ο Hulk είναι ακόμη στη Ζenit :cry:
300099
MG-KTiNoS
27/09/2013, 14:42
Αν ήμουν απο χωριό νομίζεις θα με κρατούσε κάτι εδώ στο κwλοχανείο?
Για ποιό λόγο να μένεις Αθήνα?
Που παω περίπτερο και αντί για καλημέρα ακούω καντήλια επειδή τους κόψανε το ποσοστό απο τα τσιγάρα και όλοι χρωστάνε (λες και εμείς δεν χρωστάμε δηλαδή)?
Που δεν ακούς καλημέρα?
Που σε κοιτάνε λες και τους σκότωσες το σοι?
Που απο το πρωί που θα σηκωθείς μέχρι το βράδυ να κοιμηθείς είσαι στην τσίτα?
Που ακόμα και στον ύπνο σου φοβάσαι μην μπουκάρει κανείς σπίτι σου και σε φάει λάχανο?
Που ακόμα και μια βόλτα απλή το βράδυ έχει γίνει επικύνδυνη απο πρεζάκια και τζάκ ο αντεροβγάλτης wannabe?
Που θέλω να παω σπίτι και δεν έχω δικαίωμα να βγώ στο μπαλκόνι να πω μια κουβέντα γιατί η θεία απο κάτω και ο παππούς απο πάνω έχουν στήσει αφτί και ακούνε?
Που μια δουλειά στο κέντρο είναι η μεγαλύτερη κατάρα που υπάρχει?
Που στις δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να μπουκώνω μια μπανιέρα lexotanil?
Όχι φίλοι μου, τέτοια ζωή να την χέσω. Δεν έχω σκοπό να ασπρίσουν και άλλο τα μαλλιά μου.....
Σε 2-3 χρόνια θα φύγω για πάντα απο Αθήνα, να βρώ ενα σπίτι, να κάνω μια δικιά μου δουλειά και τελείωσε το θέμα Πρωτεύουσα δια παντώς.
Εμένα μ αρέσει η Αθήνα.
Έχει θέατρα, σινεμά, εκθέσεις φωτογραφίας κλπ κλπ
(αν είχε και πίστα...)
Πας δίπλα και δεν σε ξέρει κανένας και ούτε ενδιαφέρετε.
Για τους καλούς ανθρώπους της επαρχίας κράτα μικρό καλάθι...
(έχει και τέτοιους φυσικά αλλά έχει και από τους άλλους που είναι και οι πιο πολλοί)
Pan (dvs)
27/09/2013, 16:21
Φιλαρακι αν πηγες και επεστρεψες σωος,νομιζεις οτι δεν πηγες Αθηνα.Μηπως στην εισοδο της πολης εγραφε Κορινθος? (εχει και αυτη Ακροπολη).
xristos x
27/09/2013, 20:00
μην μας προκαλεις και τελευταια εχω γνωρισει και κανω παρεα με οποιον λεβαδειακο ειναι αθηνα....!! :D
Θεσσαλονικιος βασικα, "μεταναστης" την τελευταια 3ετια στη Λιβαδεια.
Περα απο την πλακα και η Θεσσαλονικη μεγαλη πολη ειναι αλλα καμια σχεση με την Αθηνα,αυτο που μου εχει κανει εντυπωση στην Αθηνα ειναι οτι εκει που εισαι σε μια νορμαλ περιοχη με κοσμο ξαφνικα λιγα στενα πιο κατω .....ερημια κα τελος! Βασικα το ξαναειπα,δεν την ξερω καλα , οσες φορες εχω ερθει ειμαι "τουριστας". Οταν γινοντουσαν τα επεισοδεια το 2008 , μου λεγε ενα φιλαρακι μου Αθηναιος εσυ μετρο... και πλακα,θησιο,μοναστηρακι!