View Full Version : Τριτη 24/09 βραδινη προς το λιμανι του ραφτη...
devil's animal
22/09/2013, 23:28
τα γνωστα...
βραδινη βολτουλα για να αδειασει το μυαλο και η τσεπη απο τα εξτρα φραγκα που κουβαλαμε...και να πανε σε καποιων βενζιναδων τις τσεπες...
εναλλακτικος προορισμος (και διαδρομη) απ'οτι συνηθως...
παμε για Πορτο Ραφτη να αραξουμε στην παραλια.. διπλα στο εκκλησακι της Αγιας Μαρινας...
συναντιομαστε απεναντι απο ΤΟΥΣ στηλους του Ολυμπιου Διος, στην αρχη της Αρεοπαγιτου...
κατηφοριζουμε Συγγρου, βγαινουμε Ποσειδωνος και οδευουμε νοτιοδυτικα προς Καλυβια..
απο Καλυβια ανεβαινουμε λεωφορο Καλυβιων και Θορικου...
τεμνουμε καθετα την Λαυριου και απο Μυρρινουντος βγαινουμε Ελπιδος...
απο Μαρκοπουλου συνεχιζουμε μεχρι να βρουμε την Αυλακιου και την θαλασσα...
τελικος προορισμος το εκκλησακι της Αγιας Μαρινας...
Ωρα συγκεντρωσης 21:45
Ωρα αναχωρησης 22:00
η διαδρομη ειναι αυτη (https://maps.google.gr/maps/ms?hl=el&gl=gr&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=214912583843667358554.0004e6ff132ef2c4a0453)
απο καλυβια και μετα δεν την εχω ξανακανει την διαδρομη, οποτε οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη...
αλλιως παμε σεμνα και ταπεινα, μην βγουμε Κερατεα ή Κορωπι...:lol:
αν το παει ετσι ο καιρος, ειμαστε για κορντουρες...:evil:
οι συμμετοχες θα κλεισουν Τριτη 21:00..
:wave2:
299853
Συμμετοχες:
devil's animal
Dant3
Giorgos19
ilikeyourbike
panos_zip
power hornet
fournas
Ειναι ευκολο να μπει η διαδρομη?(ακυρο ειδα οτι την εχεις βαλει)
Απο ρυθμο τι θα λεει?
Φαι θα εχει η μπα?
Ψηνομαι παντως!
devil's animal
23/09/2013, 00:28
Ειναι ευκολο να μπει η διαδρομη?(ακυρο ειδα οτι την εχεις βαλει)
Απο ρυθμο τι θα λεει?
Φαι θα εχει η μπα?
Ψηνομαι παντως!
ο ρυθμος θα ειναι ισαξιος μιας καθως πρεπει βολτας που εχει οργανωθει βραδυ καθημερινης μερας, χωρις κινηση...ητοι δεν θα ειμαστε υπερηχητικοι, αλλα ουτε θα σερνομαστε...
60χλμ ειναι αυτα...και υπαρχει και ο γυρισμος...
οποιος θελει να παει πιο γρηγορα δεν θα του πει κανενας οχι (πλην κανενος τσεου) και μπορει να μας περιμενει σε καποιο σημειο της διαδρομης ή και στον προορισμο, οποιος θελει να παει πιο αργα, καλο θα ειναι ξερει την διαδρομη για να μην χαθει και τα λεμε στον προορισμο...
μεγαλα παιδια ειμαστε, ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του για τον τροπο που κινειται στον δρομο...
συνηθως σε ολες τις βραδινες, υπαρχει ενας ενιαιος σβελτος ρυθμος που γινεται αποδεκτος απο ολους αθορυβα, οταν αρχιζουμε και τσουλαμε...
δεν κανουμε αγωνες, δεν παμε ομως και να σπασουμε το ρεκορ της κατωτατης καταναλωσης του μοτοσακου μας...
για φαϊ δεν ξερω κατι σε βρωμικο εκει (μονο κατι τετοιο θα παιζει τετοια ωρα που θα φτασουμε), αλλιως ολο και κατι παιρνουμε απο παρακειμενο περιπτερο για να συνοδευσει το :a16:
το Πορτο ραφτη ειναι μεγαλος οικισμος, οποτε κατι θα ειναι ανοιχτο...
τωρα αμα θελει καποιος να φερει ταπερακι, be my guest...:lol:
Τρίτη πετάω για Λονδίνο :/ Καλά να περάσετε και φρόνιμα ;)
devil's animal
23/09/2013, 07:23
Τρίτη πετάω για Λονδίνο :/ Καλά να περάσετε και φρόνιμα ;)
:beer::beer:
endopandou
23/09/2013, 07:52
Στα Καλύβια χρειάζεται μια διόρθωση για να μην μπλέξετε.
Αντί να στρίψετε αριστερά στη Θεοδώρου πρέπει να συνεχίσετε ευθεία και να στρίψετε στο επόμενο δεξιά (οδός Ρήγα Φεραίου) μετά αριστερά στην πλατεία (οδός Αθηνών).
https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CF%85%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%85%2F%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%9A%CE%B1%CE%B B%CF%85%CE%B2%CE%AF%CF%89%CE%BD&daddr=37.847985,23.9288431+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE %BC%CE%BF%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=37.843038,23.932321&spn=0.013912,0.033023&sll=37.84868,23.932278&sspn=0.013911,0.033023&geocode=FcBaQQIduANtAQ%3BFbGDQQIdCyBtASlz07kzQJKhFDHR1bQh0AHHnA%3BFXrRQQIdrSRtAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=16&via=1&z=16
Το υπόλοιπο κομμάτι απο τη Μυριννούντος δεν το έχω περπατήσει ποτέ αλλά δείχνει νορμάλ. Καλή βόλτα :beer:
devil's animal
23/09/2013, 07:57
Στα Καλύβια χρειάζεται μια διόρθωση για να μην μπλέξετε.
Αντί να στρίψετε αριστερά στη Θεοδώρου πρέπει να συνεχίσετε ευθεία και να στρίψετε στο επόμενο δεξιά (οδός Ρήγα Φεραίου) μετά αριστερά στην πλατεία (οδός Αθηνών).
https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CF%85%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%85%2F%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%9A%CE%B1%CE%B B%CF%85%CE%B2%CE%AF%CF%89%CE%BD&daddr=37.847985,23.9288431+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE %BC%CE%BF%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=37.843038,23.932321&spn=0.013912,0.033023&sll=37.84868,23.932278&sspn=0.013911,0.033023&geocode=FcBaQQIduANtAQ%3BFbGDQQIdCyBtASlz07kzQJKhFDHR1bQh0AHHnA%3BFXrRQQIdrSRtAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=16&via=1&z=16
Το υπόλοιπο κομμάτι απο τη Μυριννούντος δεν το έχω περπατήσει ποτέ αλλά δείχνει νορμάλ. Καλή βόλτα :beer:
και γιατι δεν ερχεσαι μαζι μας να μας το δειξεις ρεϊ...??
αλλα ξεχασα ειναι Τριτη προς Τεταρτη, οποτε το ρδελο σου θα'χει ραντεβου με καμια ραμπα συνεργειου...
:bawl::bawl:
endopandou
23/09/2013, 08:06
αλλα ξεχασα ειναι Τριτη προς Τεταρτη, οποτε το ρδελο σου θα'χει ραντεβου με καμια ραμπα συνεργειου...
:tooth: Κάθε Τρίτη Μάστορα το χρέπι
AristidisZ
23/09/2013, 08:08
εγώ ψηνόμουν, αλλά επειδή με βλέπω να μένω καμιά ώρα πίσω, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου :p
devil's animal
23/09/2013, 08:28
εγώ ψηνόμουν, αλλά επειδή με βλέπω να μένω καμιά ώρα πίσω, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου :p
γιατι εχετε την εντυπωση οτι θα παμε μαλλιοκουβαρα??:confused:
AristidisZ
23/09/2013, 08:29
γιατι εχετε την εντυπωση οτι θα παμε μαλλιοκουβαρα??:confused:
Είναι να μη σου βγει το όνομα ;)
devil's animal
23/09/2013, 08:41
Είναι να μη σου βγει το όνομα ;)
δεν υπαρχει κανενα ονομα...
η βολτα ειναι ποσταρισμενη σε κοινη θεα για ολους...δεν ειναι "κλειστη", αρα δεν ειναι υπερηχητικη...
απευθυνεται σε οποιον θελει να ξεσκασει...
μην τρομοκρατουμε τον κοσμο..
AristidisZ
23/09/2013, 08:42
δεν υπαρχει κανενα ονομα...
η βολτα ειναι ποσταρισμενη σε κοινη θεα για ολους...δεν ειναι "κλειστη", αρα δεν ειναι υπερηχητικη...
απευθυνεται σε οποιον θελει να ξεσκασει...
μην τρομοκρατουμε τον κοσμο..
προφανώς και κάνω πλάκα, σιγά μη τρομοκρατήσουμε και κανέναν :wave2:
Καουντ μι ιν.
Αντε μαζευτειτε,εχουμε να βαλουμε φωτια στην ασφαλτο :cry:
Επειδη καιω λιγο μαζουτ θα μου βαλεις και το σημειο συναντησης στο χαρτη,μη σας ψαχνω?
AristidisZ
23/09/2013, 11:55
το έχει στον χάρτη ;)
Φροντίστε μόνο να κινήστε πολιτισμένα εντός του σχεδίου πόλεως.
Κάποιοι θα κοιμόμαστε όταν εσείς βολτάρετε...
AristidisZ
23/09/2013, 12:00
τι, δε θα έρθεις ;;;
devil's animal
23/09/2013, 12:00
Επειδη καιω λιγο μαζουτ θα μου βαλεις και το σημειο συναντησης στο χαρτη,μη σας ψαχνω?
κατεβαινοντας την Βασιλισσης Αμαλιας ακριβως απεναντι απο ΤΟΥΣ στηλους Ολυμπιου Διος ειναι η αρχη του πεζοδρομου Διονυσιου Αρεοπαγιτου..
συνηθως εχει και πιατσα ταξι...
υπαρχει ενα περιπτερο και ενα info point....
ειναι πολυ κεντρικο σημειο, δεν υπαρχει περιπτωση να το (και να μας) χασεις...
:)
τι, δε θα έρθεις ;;;
'r' u talking to me?
devil's animal
23/09/2013, 12:02
Φροντίστε μόνο να κινήστε πολιτισμένα εντός του σχεδίου πόλεως.
Κάποιοι θα κοιμόμαστε όταν εσείς βολτάρετε...
μαλιστα, κυριε πολιτσμανε...
AristidisZ
23/09/2013, 12:02
'r' u talking to me?
ofc
Giorgos19
23/09/2013, 12:03
Μάλλον μέσα. Θα σας περιμένω αν είναι στον παλιό Κουτάλα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω εδώ.
μαλιστα, κυριε πολιτσμανε...
Μαλλί...
ofc
Τσου.
ilikeyourbike
23/09/2013, 12:33
πιθανων να μπορω...
Αμφίσημος
23/09/2013, 12:57
Μπορώ αλλά μένω Πόρτο Ράφτη...
κατεβαινοντας την Βασιλισσης Αμαλιας ακριβως απεναντι απο τις στηλες Ολυμπιου Διος ειναι η αρχη του πεζοδρομου Διονυσιου Αρεοπαγιτου..
συνηθως εχει και πιατσα ταξι...
υπαρχει ενα περιπτερο και ενα info point....
ειναι πολυ κεντρικο σημειο, δεν υπαρχει περιπτωση να το (και να μας) χασεις...
:)
Γκεγκε,το πιασα που εννοεις,θενκ γιου!
devil's animal
23/09/2013, 13:58
Μάλλον μέσα. Θα σας περιμένω αν είναι στον παλιό Κουτάλα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω εδώ.
προστεθηκες Γιωργακο...
πιθανων να μπορω...
και εσυ προστεθηκες...
Μπορώ αλλά μένω Πόρτο Ράφτη...
ελα να μας βρεις εκει...αλλιως αν εισαι πολυ μαζοχας πηγαινε στο σημειο συναντησης και μετα θα πας σπιτι σου κατευθειαν...
Γκεγκε,το πιασα που εννοεις,θενκ γιου!
panos_zip
23/09/2013, 15:37
Μέσα και εγω. Πιθανως με την κοπέλα μου (εκτός και αν είμαι ο μόνος διπλος).
DimChios
23/09/2013, 16:57
συναντιομαστε απεναντι απο τις στηλες του Ολυμπιου Διος
τις στηλες Ολυμπιου Διος
"τους" γ@μω το φελεκι μου... ΤΟΥΣ!!!!!!
:cry:
power hornet
23/09/2013, 17:02
αντε αφου θα ειναι και το φιλαρακι μου ο γιωργος ναι μεσα και εγω παιδια ολο ελεγα να ερθω βραδυνες στον εαυτο μου και ολο δεν ερχομουν μεσα και εγω παιδες.
στον παλιο κουταλα θα ειμαι και εγω,με βολευει.
devil's animal
23/09/2013, 17:20
"τους" γ@μω το φελεκι μου... ΤΟΥΣ!!!!!!
:cry:
καλα κυριε Μπαμπινιωτη (http://www.sarantakos.com/language/styles.html)...:rolleyes:
δεν ειναι παντως απολυτο "λαθος"...
αλλα επειδη ζηλευεις για την βολτα που ΔΕΝ προκειται να ερθεις, θα σου κανω το χατηρι και θα το αλλαξω...
:a22::a22:
devil's animal
23/09/2013, 17:24
Μέσα και εγω. Πιθανως με την κοπέλα μου (εκτός και αν είμαι ο μόνος διπλος).
αντε αφου θα ειναι και το φιλαρακι μου ο γιωργος ναι μεσα και εγω παιδια ολο ελεγα να ερθω βραδυνες στον εαυτο μου και ολο δεν ερχομουν μεσα και εγω παιδες.
στον παλιο κουταλα θα ειμαι και εγω,με βολευει.
προστεθηκατε guys...
DimChios
23/09/2013, 17:59
καλα κυριε Μπαμπινιωτη (http://www.sarantakos.com/language/styles.html)...:rolleyes:
δεν ειναι παντως απολυτο "λαθος"...
αλλα επειδη ζηλευεις για την βολτα που ΔΕΝ προκειται να ερθεις, θα σου κανω το χατηρι και θα το αλλαξω...
:a22::a22:
Η μεση μου δυστυχως ειναι σαν σίγμα τελικό! Οχι να καβαλήσω δε μπορω... ουτε να σταθω!
Γ@μησε τα!
Ασε που στις 9 κλεινω... ποτε να προλαβω? Η μοτο ειναι στο σπιτι μου στο Περιστερι!
Αντε, καλη βολτα!
Για οδική μη στεναχωριέστε, θα είναι οι τσεοι πίσω σας με φάρους ανοιχτούς να σας βοηθήσουν όπου χρειαστεί.
Πολυμήχανος
23/09/2013, 18:28
Πολύ το μπλέκετε το θέμα με τα Καλύβια. Γιατί δεν πάτε από Βάρης-Κορωπίου, Κορωπί> Μαρκόπουλο> Πόρτο Ράφτη από τους μεγάλους δρόμους και μπλέκετε με τα Καλύβια και τα δρομάκια που τα ξέρουν μόνο οι ντόπιοι;
Ακόμα καλύτερα, γιατί δεν πάτε από Περιφερειακή Υμμητού, Αοδός και να βγείτε ΑΜΕΣΑ Μαρκόπουλο και να τελείωνει η υπόθεση;
Πολυμήχανος
23/09/2013, 18:37
Επίσης ωραία διαδρομή αν θέλετε κάτι διαφορετικό, αν και είναι πιο ωραία στο φως της μέρας, είναι η διαδρομή από Κουβαρά προς Πόρτο Ράφτη απευθείας. Αν όντως πάτε από Καλύβια, συνεχίστε προς Κουβαρά, κι απο κει μέχρι τα πρώτα σπίτια του Πόρτο έχει...ειδική.
Για σουβλάκια, πηγαίντε
ή στου Αποστόλη 37°53'17.37"N 24° 0'22.25"E στην κυκλική πλατεία στο σούπερ μάρκετ Γέγος στο κεντρικό σημείο του Πόρτο, στρίβετε προς Άγιο Σπυρίδωνα και στα 200 μέτρα ο Αποστόλης με πρασινοκίτρινη ταμπέλα στο δεξί χέρι.
ή στο Μισό Πιθάρι 37°53'8.12"N 24° 0'21.10"E στην ίδια κυκλική πλατεία, προς Αυλάκι αυτήν την φορά, πάλι στα 200 μέτρα στο δεξί χέρι.
Κατά τις 23:00 όμως να ξέρετε , ειδικά Τρίτη βράδυ, αρχίζουν και μαζεύουν...
Άμα θέλετε σας οδηγάω κιόλλας για διαδρομές καθότι ιθαγενής, στείλτε ΠΜ αν είναι.
ilikeyourbike
23/09/2013, 19:36
Κυριε διοργανωτη, γινεται να σας περιμενω στη παραλιακη στο υψος της Αλίμου να κερδισω λιγο χρονο;
Εκει ακριβως που η Αλιμου ενωνεται με την παραλιακη στην Ακτη του Ηλιου στη λωριδα που κλεινει σταδιακα και σε πεταει στη δεξια λωριδα της Ποσειδωνος. Θα ειμαι εκει απο τις 10 και θα σας περιμενω με ενα κοκκινο ss. Αν δεν ειμαι σημαινει οτι δεν ηρθα η οτι ηρθα στους στηλους... πατηστε μου μια κορνα καθως θα περνατε και ξεκιναω.
πω πω ρε σεις, επιτηδες το κανετε ετσι...? καψώνι κανονικο, τωρα που δεν εχω μηχανη κανονιζετε βολτες στα μερη μου. Σχεδον απ το σπιτι μου απ εξω θα περασετε να σας ακουω και να ζηλευω. Παντως αν πατε για σουβλακι για εμενα μακραν καλυτερος στο ειδος του ο Καραββιδας, μετα την διασταυρωση για το λιμανι στο δεξι σας χερι. Εγγυημενο σουβλακι... Αντε καλα να περασετε...
devil's animal
23/09/2013, 21:11
:a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16:
Αντε, καλη βολτα!
fixed
devil's animal
23/09/2013, 21:12
Για οδική μη στεναχωριέστε, θα είναι οι τσεοι πίσω σας με φάρους ανοιχτούς να σας βοηθήσουν όπου χρειαστεί.
:a43::a43::a43::a43::a43::a43::a43:
devil's animal
23/09/2013, 21:15
Πολύ το μπλέκετε το θέμα με τα Καλύβια. Γιατί δεν πάτε από Βάρης-Κορωπίου, Κορωπί> Μαρκόπουλο> Πόρτο Ράφτη από τους μεγάλους δρόμους και μπλέκετε με τα Καλύβια και τα δρομάκια που τα ξέρουν μόνο οι ντόπιοι;
Ακόμα καλύτερα, γιατί δεν πάτε από Περιφερειακή Υμμητού, Αοδός και να βγείτε ΑΜΕΣΑ Μαρκόπουλο και να τελείωνει η υπόθεση;
η διαδρομη μπηκε με σκοπο να υπαρχουν και κεντρικοι δρομοι αλλα και μικροτεροι...
οποτε Συγγρου, Ποσειδωνος ειναι οι κεντρικοι δρομοι και οι αλλοι ειναι οι μικροτεροι...
αν θελαμε να παμε γρηγορα και ευκολα, πιαναμε Εθνικη Οδο, μετα Αττικη Οδο και φταναμε στο πι και φι...και θα "τελειωνε η υποθεση"...
Πολυμήχανος
23/09/2013, 21:19
Δεν είναι το θέμα σας το γρήγορα, το θέμα σας είναι ότι θα πάτε από κάτι δρόμους σχεδόν παρατημένους, ειδικά το βράδυ παίζει να έχει και λύκους... και με την κλασσική αντίληψη των Αθηναίων για την γεωγραφία του νομού στον οποίο ζούν, θα χαθείτε.
Αναφέρετε λεωφόρο Μυρριννούν που είναι από ένα σημείο και μετά, η ερημιά των ζόμπι, και αν δεν ξέρετε το στενάκι (γιατί περί αυτού πρόκειται) που κάνετε και στρίβετε, θα χαθείτε 100%, και θα βρεθείτε αλλού για αλλού.
Έχετε κάποιον πλοηγό να ξέρει απέξω ο ίδιος τις διαδρομές;
devil's animal
23/09/2013, 21:23
Επίσης ωραία διαδρομή αν θέλετε κάτι διαφορετικό, αν και είναι πιο ωραία στο φως της μέρας, είναι η διαδρομή από Κουβαρά προς Πόρτο Ράφτη απευθείας. Αν όντως πάτε από Καλύβια, συνεχίστε προς Κουβαρά, κι απο κει μέχρι τα πρώτα σπίτια του Πόρτο έχει...ειδική.
Για σουβλάκια, πηγαίντε
ή στου Αποστόλη 37°53'17.37"N 24° 0'22.25"E στην κυκλική πλατεία στο σούπερ μάρκετ Γέγος στο κεντρικό σημείο του Πόρτο, στρίβετε προς Άγιο Σπυρίδωνα και στα 200 μέτρα ο Αποστόλης με πρασινοκίτρινη ταμπέλα στο δεξί χέρι.
ή στο Μισό Πιθάρι 37°53'8.12"N 24° 0'21.10"E στην ίδια κυκλική πλατεία, προς Αυλάκι αυτήν την φορά, πάλι στα 200 μέτρα στο δεξί χέρι.
Κατά τις 23:00 όμως να ξέρετε , ειδικά Τρίτη βράδυ, αρχίζουν και μαζεύουν...
Άμα θέλετε σας οδηγάω κιόλλας για διαδρομές καθότι ιθαγενής, στείλτε ΠΜ αν είναι.
δεν την ξερω την διαδορμη απο Κουβαρα προς Πορτο Ραφτη....αν θελεις ελα μαζι να μας εξηγησεις απο που και πως...
οντως και ο Αποστολης και το Μισο Πιθαρι ειναι εγγυηση, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ανοιχτα εκεινη την ωρα...
εγω τα εχω συνδεσει και τα 2, μετα απο μπανιο Ερωτοσπηλια ή Αγιο Σπυριδωνα...;)
αν θελεις να ερθεις στην παρεα, λογικα κατα τις 11 παρα θα εχουμε φτασει Αγια Μαρινα..
στειλε με π.μ. αν ειναι το κιν σου για να σε παρω οταν φτασουμε...
Πολυμήχανος
23/09/2013, 21:24
Α και είναι και ποντιακά παραπάνω χιλιόμετρα, κάντε το όπως το σκεφτήκατε, αλλά αντί για παραλιακή μέχρι Σαρωνίδα, από Βλάχικα και μετά πηγαίντε όλο Βάρης-Κορωπίου, και βγείτε κατεθείαν Κορωπί, κι από κει μετά Μαρκόπουλο, και άμεσα Πόρτο Ράφτη.
Πολυμήχανος
23/09/2013, 21:25
Πολύ ευχαρίστως πάντως να σας ''αναχαιτίσω'' κάπου στα Καλύβια, και να σας πάω και ωραία και γρήγορα. Θα έχεις στοιχεία μου μέχρι αύριο.
devil's animal
23/09/2013, 21:34
Κυριε διοργανωτη, γινεται να σας περιμενω στη παραλιακη στο υψος της Αλίμου να κερδισω λιγο χρονο;
Εκει ακριβως που η Αλιμου ενωνεται με την παραλιακη στην Ακτη του Ηλιου στη λωριδα που κλεινει σταδιακα και σε πεταει στη δεξια λωριδα της Ποσειδωνος. Θα ειμαι εκει απο τις 10 και θα σας περιμενω με ενα κοκκινο ss. Αν δεν ειμαι σημαινει οτι δεν ηρθα η οτι ηρθα στους στηλους... πατηστε μου μια κορνα καθως θα περνατε και ξεκιναω.
με καθε επιφυλαξη, οποιος θελει να ερθει απο τα μεσα της διαδρομης...
ΔΕΝ θα σταματησουμε...nothing personal, αλλα αν ηταν να σταματαμε εκει που βολευει τον καθενα, δεν θα κανουμε βολτα, για διανομη γαλατος μας βλεπω...:bawl:
Οποτε οποιος ειναι να μας περιμενει στην κουταλα, ή στην Ακτη του Ηλιου ή οπου αλλου πρεπει να εχει φορεμενα κρανη, μπουφαν, να δουλευει το μοτερ και μολις μας δει να μας ακολουθησει...
εγω θα το ξερω, θα κοβω (οσο ειναι δυνατον) και θα εχω το νου μου...
ξερω λοιπον οτι 2 μηχανες θα περιμενουν στην παλια κουταλα (Ποσεδωνος με Βουλιαγμενης) και 1 μηχανη στην Ακτη του Ηλιου...
:cool:
devil's animal
23/09/2013, 21:35
πω πω ρε σεις, επιτηδες το κανετε ετσι...? καψώνι κανονικο, τωρα που δεν εχω μηχανη κανονιζετε βολτες στα μερη μου. Σχεδον απ το σπιτι μου απ εξω θα περασετε να σας ακουω και να ζηλευω. Παντως αν πατε για σουβλακι για εμενα μακραν καλυτερος στο ειδος του ο Καραββιδας, μετα την διασταυρωση για το λιμανι στο δεξι σας χερι. Εγγυημενο σουβλακι... Αντε καλα να περασετε...
ευχαριστουμε Γιαννη..
:beer:
devil's animal
23/09/2013, 21:39
Δεν είναι το θέμα σας το γρήγορα, το θέμα σας είναι ότι θα πάτε από κάτι δρόμους σχεδόν παρατημένους, ειδικά το βράδυ παίζει να έχει και λύκους... και με την κλασσική αντίληψη των Αθηναίων για την γεωγραφία του νομού στον οποίο ζούν, θα χαθείτε.
Αναφέρετε λεωφόρο Μυρριννούν που είναι από ένα σημείο και μετά, η ερημιά των ζόμπι, και αν δεν ξέρετε το στενάκι (γιατί περί αυτού πρόκειται) που κάνετε και στρίβετε, θα χαθείτε 100%, και θα βρεθείτε αλλού για αλλού.
Έχετε κάποιον πλοηγό να ξέρει απέξω ο ίδιος τις διαδρομές;
κανεναν πλοηγο...
ουτε εγω εχω περπατησει απο εκει καθολου...
η διαδρομη βγηκε απλα κοιταζοντας το google maps..
υπαρχουν βεβαια κινητα με gps και μηχανες με βενζινη, οποτε δεν τρεχει και τιποτα να "χαθουμε"...
το πολυ πολυ να κανουμε 2-3 κυκλους μεχρι να βγουμε σε καποιον κεντρικο δρομο...σιγα τα ωα δλδ...:rolleyes:
ισως εχει και αυτο την μαγεια του και την πλακα του...
δεν παμε καταδρομικη στο καϊμακτσαλαν...ουτε σε αχαρτογραφητες περιοχες των ιμαλαϊων...
τουλαχιστον ετσι το βλεπω,...
devil's animal
23/09/2013, 21:49
Πολύ ευχαρίστως πάντως να σας ''αναχαιτίσω'' κάπου στα Καλύβια, και να σας πάω και ωραία και γρήγορα. Θα έχεις στοιχεία μου μέχρι αύριο.
ομορφα...
ιδανικα Ποσειδωνος και Λεωφορος Καλυβιων...
μονο και μονο γι αυτο θα προσπαθησω να ερθω ..
ακους εκει :a023:
ilikeyourbike
24/09/2013, 08:34
με καθε επιφυλαξη, οποιος θελει να ερθει απο τα μεσα της διαδρομης...
ΔΕΝ θα σταματησουμε...nothing personal, αλλα αν ηταν να σταματαμε εκει που βολευει τον καθενα, δεν θα κανουμε βολτα, για διανομη γαλατος μας βλεπω...:bawl:
Οποτε οποιος ειναι να μας περιμενει στην κουταλα, ή στην Ακτη του Ηλιου ή οπου αλλου πρεπει να εχει φορεμενα κρανη, μπουφαν, να δουλευει το μοτερ και μολις μας δει να μας ακολουθησει...
εγω θα το ξερω, θα κοβω (οσο ειναι δυνατον) και θα εχω το νου μου...
ξερω λοιπον οτι 2 μηχανες θα περιμενουν στην παλια κουταλα (Ποσεδωνος με Βουλιαγμενης) και 1 μηχανη στην Ακτη του Ηλιου...
:cool:
Νo problem. Εξυπακούεται οτι θα ημουν stand by και θα χρειαζοταν απλα μια μιζια στο πατημα της κορνας σας. Αλλα για να μην δημιουργηθει "προβλημα" θα ειμαι στο σημειο της εκινησσης την ωρα που πρεπει.
devil's animal
24/09/2013, 09:25
μονο και μονο γι αυτο θα προσπαθησω να ερθω ..
ακους εκει :a023:
χαχαχαχα...
παρεξηγηθηκες Γιαννακο??
δεν πειραζει, ελα σημερα να με διαψευσεις...
αλλα αν δεν ερθεις, ξερεις...:lol:
προστεθηκες παντως...;)
devil's animal
24/09/2013, 09:30
Νo problem. Εξυπακούεται οτι θα ημουν stand by και θα χρειαζοταν απλα μια μιζια στο πατημα της κορνας σας. Αλλα για να μην δημιουργηθει "προβλημα" θα ειμαι στο σημειο της εκινησσης την ωρα που πρεπει.
οκ, boy...
απλα επειδη δεν σε ξερω προσωπικα και δεν μπορω να ξερω πως σκεφτεται ο καθενας που λεει οτι θα ερθει και θα περιμενει εκει που θελει, γι'αυτο και οι εξηγησεις...
αν θα εισαι οντως stand by, μπορεις να εισαι στην ακτη του Ηλιου...
αν απο την αλλη θες να ερθεις στο σημειο συναντησης, even better...
οπως και να εχει...:beer::beer:
panos_zip
24/09/2013, 12:36
Δυστυχως θα δουλεύω μέχρι τισ 21:45 οπότε δεν θα μπορώ να είμαι στο σημείο συνάντησης.
Και επειδή μένω Πειραιά, θα βγω κατευθείαν μετά τη δουλειά Στον φλοίσβο και θα σας περιμένω εκεί.
Έχω ένα χρυσό Tiger 1050.
Θα προσπάθήσω να είμαι εκεί εγαίρως. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν χρειάζεται να περιμένετε προφανώς.
Το πολύ πολύ να τα πουμε εκεί!
devil's animal
24/09/2013, 13:51
Δυστυχως θα δουλεύω μέχρι τισ 21:45 οπότε δεν θα μπορώ να είμαι στο σημείο συνάντησης.
Και επειδή μένω Πειραιά, θα βγω κατευθείαν μετά τη δουλειά Στον φλοίσβο και θα σας περιμένω εκεί.
Έχω ένα χρυσό Tiger 1050.
Θα προσπάθήσω να είμαι εκεί εγαίρως. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν χρειάζεται να περιμένετε προφανώς.
Το πολύ πολύ να τα πουμε εκεί!
οκ...
υπολογιζε οτι θα ειμαστε στον φλοισβο περιπου στις 22:05 με 22:10...
αν και εφοσον φυγουμε 22:00...
οπως ειπα και πριν, θα κοψουμε και θα εχουμε το νου μας...
εχε και εσυ το νου σου, αν δεις 2-3 μηχανες να πηγαινουν στην δεξια λωριδα...
αλλιως τα λεμε εκει...
Πολυμήχανος
24/09/2013, 16:37
Λοιπόν άνευ απροόπτου, ώρα 23:00 θα είμαι στο σημείο που η διαδρομή στο πρώτο ποστ, ξεκινάει και πάει δίπλα στα σπίτια στα Καλύβια. Έχει φανάρι εκεί για να κάνετε αριστερά όπως το δείχνει το σχέδιο όπου και μπαίνετε στην οδό Χρήστου Ράπτη από Λεωφόρο Καλυβίων, ε εκεί θα είμαι εγώ και θα σας περιμένω με το VFR400NC30 μου, δλδ αυτό εδώ
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/15033_10200867902794119_314481967_n.jpg
Ρίξτε ένα κορνάρισμα χαρακτηριστικό να καταλάβω ότι είστε εσείς, κι από κει και μετά ακολουθάτε με γιατί η διαδρομή του googleearth είναι ότι νάναι και σας πάει μέσα από Βιομηχανικές Περιοχές, που ούτε καλύτερη διαδρομή είναι, ούτε πιο σύντομη, ούτε έχει κάτι ενδιαφέρον να δείτε, και έχει και επικίνδυνα τμήματα με χαλίκια από νταλίκες, γούβες, χωμάτινα τμήματα και τέτοια.
panos_zip
24/09/2013, 17:01
οκ...
υπολογιζε οτι θα ειμαστε στον φλοισβο περιπου στις 22:05 με 22:10...
αν και εφοσον φυγουμε 22:00...
οπως ειπα και πριν, θα κοψουμε και θα εχουμε το νου μας...
εχε και εσυ το νου σου, αν δεις 2-3 μηχανες να πηγαινουν στην δεξια λωριδα...
αλλιως τα λεμε εκει...
Έγινε!
Θα ειμαι εκεί έτοιμος.
Θα ερθει και ενας φιλος μου μαλλον με ενα monster 620
θα μας βρει στο σημειο συναντησης...
ilikeyourbike
24/09/2013, 18:04
Λοιπόν άνευ απροόπτου, ώρα 23:00 θα είμαι στο σημείο που η διαδρομή στο πρώτο ποστ, ξεκινάει και πάει δίπλα στα σπίτια στα Καλύβια. Έχει φανάρι εκεί για να κάνετε αριστερά όπως το δείχνει το σχέδιο όπου και μπαίνετε στην οδό Χρήστου Ράπτη από Λεωφόρο Καλυβίων, ε εκεί θα είμαι εγώ και θα σας περιμένω με το VFR400NC30 μου, δλδ αυτό εδώ
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/15033_10200867902794119_314481967_n.jpg
Ρίξτε ένα κορνάρισμα χαρακτηριστικό να καταλάβω ότι είστε εσείς, κι από κει και μετά ακολουθάτε με γιατί η διαδρομή του googleearth είναι ότι νάναι και σας πάει μέσα από Βιομηχανικές Περιοχές, που ούτε καλύτερη διαδρομή είναι, ούτε πιο σύντομη, ούτε έχει κάτι ενδιαφέρον να δείτε, και έχει και επικίνδυνα τμήματα με χαλίκια από νταλίκες, γούβες, χωμάτινα τμήματα και τέτοια.
Devils τηλέφωνο αν αλλάξει κάτι 69 555 08 491
Δεν το ηξερα αυτο το μηχανακι, πανεμορφο! Το λιμανι των Κυθηρων ειναι αυτο; Σορρυ για το off topic...
χαχαχαχα...
παρεξηγηθηκες Γιαννακο??
δεν πειραζει, ελα σημερα να με διαψευσεις...
αλλα αν δεν ερθεις, ξερεις...:lol:
προστεθηκες παντως...;)
μην με περιμενεις Σταυρο .. 38,5 ο πυρετος και ο λαιμος γμστ ...
καλα να περασετε :beer:
endopandou
24/09/2013, 19:21
μην με περιμενεις Σταυρο .. 38,5 ο πυρετος και ο λαιμος γμστ ...
καλα να περασετε :beer:
Μάστορα και συ σήμερα ε; :tooth: και γω :D
AristidisZ
24/09/2013, 19:23
εγώ πάντως είδα ένα χτες στο συνεργείο και το λυπήθηκε η ψυχή μου
bonepeeler
24/09/2013, 19:31
Ξέχασα να αλλάξω λάμπα και έχω μόνο μεγάλη σκάλα. Μ'αρέσει που τις έχω και 2 μέρες τώρα. :sick:
Θα ερθει και ενας φιλος μου μαλλον με ενα monster 620
θα μας βρει στο σημειο συναντησης...
Εγώ είμαι αυτός.
Αν δεν σας προλάβω στο σημείο συνάντησης λογικά θα μαι στην παλιά κουτάλα και με το που σας δω θα σας ακολουθησω.
Ενα κορναρισμα αρκει.
Λογικα θα μαι και δικαβαλος
devil's animal
24/09/2013, 20:11
ομορφα μαγκες....
αρα εχουμε 1 μηχανη στην Ακτη του Ηλιου, 2 ή και 3 μηχανες κουταλα και 1 μηχανη στο σημειο που θα μας βρει ο Πολυμηχανος...
αντε να δουμε αν θα τα θυμηθω και σε ποσους ασχετους θα κορναρω...:lol:
Μπορουμε καλλιστα να κορναρουμε σε οποιον σταματημενο βλεπουμε στην ακρη!
ilikeyourbike
24/09/2013, 20:12
ομορφα μαγκες....
αρα εχουμε 1 μηχανη στην Ακτη του Ηλιου, 2 ή και 3 μηχανες κουταλα και 1 μηχανη στο σημειο που θα μας βρει ο Πολυμηχανος...
αντε να δουμε αν θα τα θυμηθω και σε ποσους ασχετους θα κορναρω...:lol:
Η Ακτη του Ηλιου ημουν εγω αλλα γραψε ακυρο... θα ειμαι κεντρο 9.45.
:lol: καλα θα ταν .. και την παρασκευη παω ιταλια για ενα τουρνουα και εγω ειμαι :a04:
Giorgos19
24/09/2013, 20:31
:lol: καλα θα ταν .. και την παρασκευη παω ιταλια για ενα τουρνουα και εγω ειμαι :a04:
give 'em hell! ;)
ελπιζω να περνατε καλα. χαζευα και δεν ειδα το ποστ για να ερθω...next time
power hornet
25/09/2013, 00:20
γυρισα εγω,φυγαμε μαζι με τον γιωργο απο τους πρωτους.
δουλεια αυριο και 6.15 εγερση το πρωι.
χαρηκα που ηρθα για την πρωτη μου βραδυνη με τα παιδια.
ολα καλα.
endopandou
25/09/2013, 00:30
Φουρνα καθάρισα φίλε. Η τιμημένη φίρμα εκπροσωπήθηκε και δεν έχουν να πουν τίποτα.
Ευχαριστώ για την παρέα παίδες :beer:
devil's animal
25/09/2013, 08:49
ομορφα ηταν...
καθαρισε μυαλο και ψεκασμος (ειχε να παρει μπρος ο Ιαπωνας κανα 3αρι μηνες)...
11 μηχανες...απο το πουθενα...:D:lol:
χαρηκα που σας ειδα ολους, αν και δεν μιλησαμε...
ευχαριστω για την παρεα...
:beer::beer::beer:
@Γιαννακο (fourna): περαστικα ρε συ...θα τα απουμε στην επομενη..
Φουρνα καθάρισα φίλε. Η τιμημένη φίρμα εκπροσωπήθηκε και δεν έχουν να πουν τίποτα.
Ευχαριστώ για την παρέα παίδες :beer:
:a10: :beer:
ομορφα ηταν...
καθαρισε μυαλο και ψεκασμος (ειχε να παρει μπρος ο Ιαπωνας κανα 3αρι μηνες)...
11 μηχανες...απο το πουθενα...:D:lol:
χαρηκα που σας ειδα ολους, αν και δεν μιλησαμε...
ευχαριστω για την παρεα...
:beer::beer::beer:
@Γιαννακο (fourna): περαστικα ρε συ...θα τα απουμε στην επομενη..
Eυχαριστω :beer: