PDA

View Full Version : cbf125 2013 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

figo-migo
26/09/2013, 15:11
Το πήρα καινούργιο σήμερα από την αντιπροσωπεία και πηγαίνοντας σπίτι το φουλάρω με 100στάρα βενζίνη (είπα να του την κάνω δώρο για το στρώσιμο). Στα 9 χλμ απόσταση από την honda το μηχανάκι αρχίζει να χάνει ισχύ, να μην ανεβάζει στροφές ενώ άρχισε να μυρίζει καμμένο καλώδιο. Πιάνω άκρη και μέχρι να κατεβάσω σε νεκρά σβήνει. Κοιτάζω στο πλάι του κινητήρα στη μεριά της εξάτμισης και αναδύεται ένας καπνός λευκός...Πάω να το βάλω μπροστά ΤΙΠΟΤΑ!!! Η μίζα δουλεύει αλλά ο κινητήρας αρνείται να πάρει. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ έτσι που μας καταντήσανε;;;;:sick::sick:

alex14
26/09/2013, 15:16
τρομπα βενζινης ισως ? Νομιζω εχουν θεμα.
για τον καπνο θελω να πιστευω οτι ειναι συμπτωση και προερχεται απο την εξατμιση επειδη ειναι καινουργιο.

figo-migo
26/09/2013, 15:22
Επίσης κοίταξα έχει λάδια κανονικά στο max. Παρόλο που έχει κρυώσει εδώ και μιάμιση ώρα επιμένει να μην παίρνει μπροστά. Ειδοποίησα τη honda για να έρθουν να το δούν και περιμένω...Τι να διεκδικήσω από αυτούς τώρα; Επισκευή; Αντικατάσταση;

nicket456
26/09/2013, 15:49
Πας καρφι αντιπροσωπια !

Τα υπολοιπα ειναι λιγο γενικα.....οτι σε περνει κανε αλλα μαλλον δεν θα ειναι τπτ σοβαρο. Παρε οχημα αντικαταστασης να κανεις την δουλεια σου μεχρι να το βρουν.

Μην πας με τσαμπουγκα για φασαρια. Ηρεμα και εξηγημενα ειναι η καλυτερη οδος πιστευω αλλα μην τους χαριστεις αν δεν στο φτιαχνουν.

Καλη δυναμη, και να ξερεις αστοχιες συμβαινουν σε ολους και τα μηχανακια φτιαχνονται.

toyar
26/09/2013, 15:56
εχει προστεθει κατι στο μηχανακι π.χ συναγερμος;

Lioulios
26/09/2013, 16:29
Όταν πάρεις καινούριο όχημα και πάθει κάτι η πολιτική των εταιριών είναι να επισκευάζουν την βλάνη . Σχεδόν ποτέ δεν γίνεται αντικατάσταση οχήματος .

Εδώ κινητήρες με σοβαρά προβλήματα και γίνεται ολόκληρο σήριαλ για την αντικατάστασή τους (μονο κινητηρα) αντί για επισκευή ...Και σκέφτεσαι για αντικατάσταση ???

Θα το βρουν τί είναι και θα στο φτιάξουν .

infidel
26/09/2013, 16:54
Μην ανησυχείς. Εγώ πριν 6 χρόνια που πήρα τον κινέζο (MTG) με το που πήγα απέναντι να βάλω βενζίνα (100μ) κάηκε η ασφάλεια.Το πήγα πίσω σπρώχνωντας και γελώντας. Μετά από κανα μήνα όταν είχα αρχήσει να το στρώνω και το άνοιγα, στο τέρμα γκάζι έσβηνε. Μετά από λίγο ξανάπερνε. Το πήγα πίσω, ήταν η τάπα βενζίνης και δεν έπερνε αέρα. Εεε, από τότε δεν έχει κάνει κιχ. Είναι μόνο για να σου σπάσει τον τσαμπουκά

figo-migo
26/09/2013, 22:54
Τα νεότερα είναι πως ήρθαν και το πήραν τελικά από την αντιπροσωπεία. Μετά από κανά δύοωρο, που πέρασα να δώ τι είχαν κάνει, μου είπαν πως είναι όλα οκ και να το πάρω να φύγω.
Δηλαδή; Να, βγάλαμε όλες τις φύσες τις κουμπώσαμε πάλι και όλα καλά. Δηλαδή τους λέω ήταν κάποια φύσα ξεκούμπωτη ή δεν ξέρετε ακριβώς τι συνέβει;; Όχι,όχι φύσα ξεκούμπωτη μου λένε πάλι.
Και οι καπνοί από τον κινητήρα σαν κάτι ηλεκτρικό νά κάηκε;; Είναι φυσιολογικές αναθυμιάσεις από καινούργιο κινητήρα μου είπαν.
Το πήρα και έφυγα και εύχομαι να είχαν δίκιο!!!:)

Corki
27/09/2013, 08:12
Καλοβολτο! Μην ανησυχεις καμια φορα συμβαινουν και αυτα...!

notakos600
27/09/2013, 09:01
Μην ανησυχείς. Εγώ πριν 6 χρόνια που πήρα τον κινέζο (MTG) με το που πήγα απέναντι να βάλω βενζίνα (100μ) κάηκε η ασφάλεια.Το πήγα πίσω σπρώχνωντας και γελώντας. Μετά από κανα μήνα όταν είχα αρχήσει να το στρώνω και το άνοιγα, στο τέρμα γκάζι έσβηνε. Μετά από λίγο ξανάπερνε. Το πήγα πίσω, ήταν η τάπα βενζίνης και δεν έπερνε αέρα. Εεε, από τότε δεν έχει κάνει κιχ. Είναι μόνο για να σου σπάσει τον τσαμπουκά

Τέτοια ωραία θέλω να διαβάζω. :beer:

Τα νεότερα είναι πως ήρθαν και το πήραν τελικά από την αντιπροσωπεία. Μετά από κανά δύοωρο, που πέρασα να δώ τι είχαν κάνει, μου είπαν πως είναι όλα οκ και να το πάρω να φύγω.
Δηλαδή; Να, βγάλαμε όλες τις φύσες τις κουμπώσαμε πάλι και όλα καλά. Δηλαδή τους λέω ήταν κάποια φύσα ξεκούμπωτη ή δεν ξέρετε ακριβώς τι συνέβει;; Όχι,όχι φύσα ξεκούμπωτη μου λένε πάλι.
Και οι καπνοί από τον κινητήρα σαν κάτι ηλεκτρικό νά κάηκε;; Είναι φυσιολογικές αναθυμιάσεις από καινούργιο κινητήρα μου είπαν.
Το πήρα και έφυγα και εύχομαι να είχαν δίκιο!!!:)

Καλοβολτάριστο και καλολάσπωτο, σαν να μην έγινε τίποτα, να το χαίρεσαι το cbfακι. :beer:

figo-migo
27/09/2013, 10:30
Ευχαριστώ:beer::beer:
Θα επανέρχομαι με νεότερα για το cbfάκι ελπίζω καλά....