View Full Version : ΟΑΕΔ αγάπη μου....
Σήμερα ανήκω ΞΑΝΑ στους ανέργους λόγο περικοπής προσωπικού.....
Όποιος ξέρει κάτι για μεροκάματο ας μου στείλει ενα ΠΜ, ξέρω να κάνω ΠΟΛΛΑ πράγματα.. Και δυστηχώς έχω τους γονείς μου άνεργους (μου έλαχε το τζόκερ τι να κάνουμε..).. Οπότε καταλαβαίνετε...
boussias
30/09/2013, 21:00
Γράψε αν έχεις την καλοσύνη, τι ξέρεις; Έχεις καποιο πτυχίο; Σε τι δουλειά ήσουν πρίν;
Τεχνικός Η/Υ (Hardware και Software), Windows, Mac, Linux (επισκευάζω βύσματα τροφοδοσίας, κάρτες γραφικών, σπασμένες οθόνες (αντικατάσταση), μεντεσέδες οθόνης λάπτοπ, καλωδιοταινίες LCD/LED, ανάκτηση αρχείων απο χαλασμένους δίσκους κλπ).
Car stereo (πολυεστερικά πάνελ, SPL και SQ(Sound Quality) συστήματα), συναγερμοί και ηλεκτρολογικά.
Ηχοληψία και στήσιμο live stage PA, DJ μια στο τόσο (κυρίως χόμπυ) με βινύλια.
Ηλεκτρονικός με πολλές γνώσεις γύρω απο Audio (τελικοί ενισχυτές, προενισχυτές, μίκτες, πικάπ, ηχεία (σπιτιού, studio, PA), κασσετόφωνα και ραδιόφωνα)
Ξυλουργικά, ηλεκτρολογικά.
Τοποθετήσεις συστημάτων ασφαλείας (καταγραφικά, CCTV κλπ)
Delivery ξέρω άριστα τα βόρεια προάστεια.
Περίπτερο έχω δουλέψει κυρίως νύχτα.
Απο μηχανολογία ξέρω κάποια πράγματα αλλά όχι τόσο ώστε να θεωρούμαι μάστορας, Η εμπειρία μου έχει άλλαγμα φλάτζας σε 4κύλινδρο αυτοκινήτου, τετραπετάλουδο, καρμπυρατέρ, αλλαγή εμβόλων και σε μηχανάκια τα βασικά. Με λίγα λόγια ξέρω να κάνω τοποθέτηση ανταλλακτικών αλλά δεν ξέρω τόσο καλά να κάνω μια διάγνωση βλάβης. Μου αρέσει πάντως και το ψάχνω.
Το πτυχίο μου είναι Τεχνικός Η/Υ και δικτύων απο ΤΕΕ Ακμή.
Lioulios
30/09/2013, 22:38
...κατι θα βρεις . Εισαι πολυταλαντος ...Ευχομαι και συντομα .
εχω βαρεθει να λεω την λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ στους γυρω μου :(
gregogti
01/10/2013, 00:06
ασε φιλε και εγω μια απο τα ιδια ειμαι εδω και 5 μηνες .οπου λεω οτι ειμαι 38 ετων με αποριπτουν
Σας ευχαριστώ παιδιά, ε θα φτιάξουν όλα που θα πάει :)
gregogti
01/10/2013, 14:10
Σας ευχαριστώ παιδιά, ε θα φτιάξουν όλα που θα πάει :)
ναι σιγουρα σε 20χρονακια .........
ναι σιγουρα σε 20χρονακια .........
και βαλε...
εγω σε 3 χρονια εχω δουλεψει 9 μηνες