View Full Version : Προς τους "τεχνικους"του φορουμ
Εδω και καποιο διαστημα παρατηρησα δυσλειτουργια οταν παταω την λειτουργια "Πρωτο μη αναγνωσμενο μυνημα"μου εμφανιζεται παντα το
τελευταιο αναγραφομενο ποστ που μπορει να ειναι και 1 σελιδα μετα απο το τελευταιο αναγνωσμενο μυνημα.
Καμια ιδεα?
Εδω και καποιο διαστημα παρατηρησα δυσλειτουργια οταν παταω την λειτουργια "Πρωτο μη αναγνωσμενο μυνημα"μου εμφανιζεται παντα το
τελευταιο αναγραφομενο ποστ που μπορει να ειναι και 1 σελιδα μετα απο το τελευταιο αναγνωσμενο μυνημα.
Καμια ιδεα?
Όχι.
Πατάς το εικονίδιο στο κόκκινο ή στο πράσινο κουτάκι;
300359
Δεν ξερω να κανω και Printscreen.....
Σε καποιο θεμα οταν υπαρχουν νεα ποστ εμφανιζεται μια επιλογη "Προβολη πρωτου μη αναγνωσμενου μυνηματος" διπλα στα εργαλεια θεματος
AristidisZ
01/10/2013, 12:27
πατάς το κουμπί PrtScn
ανοίγεις το paint
πατάς CTR + V
και είσαι έτοιμος :)
Αλληλουια!:D
300361300361
Σε καποιο θεμα οταν υπαρχουν νεα ποστ εμφανιζεται μια επιλογη "Προβολη πρωτου μη αναγνωσμενου μυνηματος" διπλα στα εργαλεια θεματος
Μια χαρά παίζει το link.
Καθαρίζεις cookies, temp files κλπ και το ξαναβλέπεις.
Αν δεν ξέρεις πώς καθαρίζεις cookies, temp files κλπ ρωτάς είτε το Google είτε τον AristidisZ με π.μ.
:wave2:
AristidisZ
01/10/2013, 12:37
ρωτάς τον AristidisZ με π.μ.
:wave2:
τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου θέλω να τις μοιράζομαι απλόχερα
300362
endopandou
01/10/2013, 13:06
το πρόβλημα του teogtp το έχω και εγώ πάντως
Bradipous
01/10/2013, 13:12
Me 2
το πρόβλημα του teogtp το έχω και εγώ πάντως
Me 2
Εγώ όμως δεν μπορώ να το αναπαράξω σε 3 διαφορετικούς browsers, ούτε με admin ούτε με απλό χρήστη.
Οπότε, follow the aforementioned instructions.
KotsosDR
01/10/2013, 14:02
δε φταιει το φορουμ ... φταιει ο χειριστης..... ειπαμε : LIMP WRISTING :rotflmao:
Άσε ρε φίλε, τα ψίχουλα από τα μπισκότα ξέρουμε κι εμείς να τα καθαρίζουμε (σκουπάκι κ φαρασάκι)
:bawl: