View Full Version : κλάψε Νικονάκια...
MG-KTiNoS
01/10/2013, 20:45
http://youtu.be/iGxZF7azyz0
:lol:
el_hymador
01/10/2013, 20:53
http://youtu.be/iGxZF7azyz0
Kλαίω... απο τα γέλια....:rotflmao:
300386
DoctoR_k6
01/10/2013, 23:19
Για φωτογραφιες ποτε θα μιλησει?? :D
Απο video καλα παει αλλα αν θελω videocamera θα κοιταξω αλλου...
Τι σχεση εχει τωρα αυτο σε ενα μοτο-φορουμ....
:uplate:
Τι σχεση εχει τωρα αυτο σε ενα μοτο-φορουμ....
:uplate:
Για να βγαζουμε φωτό στις βόλτες που πηγαίνουνε.
el_hymador
02/10/2013, 11:27
Για να βγαζουμε φωτό στις βόλτες που πηγαίνουνε.
Η τις επιδόσεις στο σκοπευτήριο...
theofilos888
02/10/2013, 11:53
Η τα παιδάκια μας!!!!
pipe_smoker
02/10/2013, 12:00
Η τα παιδάκια μας!!!!
Ή τα παϊδάκια στις σιδηρόκωλες του Σπύρου.
(αλλά κάτι μου λέει ότι κι εσύ αυτό εννοούσες απλά δεν έβαλες διαλυτικά?:lol:)
theofilos888
02/10/2013, 12:13
Όχι για παιδάκια μιλούσα! Αφού το κάναμε παράρτημα του γονείς.gr. Όσο για το παΪδάκια, αυτά δεν θέλουν φωτογραφίες αλλα χέρι!!! Όπως πολλα αλλα άλλωστε!!!! χιχιχιχι :p
Ε τοτε να βαζουμε και σερβιετες....αφου μετα την βολτα με τα παϊδάκια
εναν π@#$ο θα τον ριξουμε, αφου τις παραμερισουμε, οποτε να τα παιδακια, να οι φωτογραφιες, να τα καταιφια, να...να...να..
Δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείτε τόσο άσχετο. Ακόμα και η συζήτηση για καμινέτα δεν είναι τόσο άσχετη όσο αρχικά φαντάζει.
Υπνόσακοι, σκηνές, φωτογραφικές μηχανές κτλ είναι τόσο άσχετα όσο και οι μπότες, μπουφάν, αδιάβροχα.
Ε τοτε να βαζουμε και σερβιετες....αφου μετα την βολτα με τα παϊδάκια
εναν π@#$ο θα τον ριξουμε, αφου τις παραμερισουμε, οποτε να τα παιδακια, να οι φωτογραφιες, να τα καταιφια, να...να...να..
Δλδ απ' όλα τα άσχετα που έχουμε δει εδώ μέσα οι φωτογραφικές μηχανές σε ενόχλησαν?
Μέχρι και για τεφαλοποιηση έχουμε διαβάσει! :lol:
To ποδόσφαιρο, τα πολιτικά και οι σκύλοι είναι πιο σχετικά?
300386
Ωωω τι του 'πε!!!!!!
MG-KTiNoS
02/10/2013, 15:38
300386
κλάψε και γιατί στο καπάκι βγάζουν την 7200...
που στο καλο ειναι τα διαλυτικα;:confused:
nikonian
02/10/2013, 19:40
κλάψε και γιατί στο καπάκι βγάζουν την 7200...
Mε τη δική σου τη Sony , αν αληθεύει αυτό που διάβασα, μάλλον τη μάτιασα.
MG-KTiNoS
02/10/2013, 20:52
πιο καλά να μην πω τίποτα.
Υπάρχουν πολύ κακοί άνθρωποι τελικα.
που στο καλο ειναι τα διαλυτικα;:confused:
με πατημένο shift πατάς τον τόνο και μετά το γράμμα :)
MG-KTiNoS
05/10/2013, 08:30
και για όσους δεν κατάλαβαν τι θέλει να πει ο ποιητής...
-αν είναι να φωτογραφίζεις μηχανάκια στη ΜΠίστα
ΜΟΝΟ κάνον !
μουαχαχαχαχαχααχα...
οι άλλοι με τις ρομαντικοί φωτισμοί τη νύχτα, ματάκηδες, ζα κούλα κλπ πάρτε Νίκον ΑΝ εστιάσει μπορεί και να βγει φωτογραφία !
υγ
αν ακούσε ιιιιι ιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Δεν είναι τίτοτα βάλτε την εστίαση στο μάνιουαλ και κάτι μπορεί να γίνει !
:bawl:
MG-KTiNoS
08/10/2013, 23:37
Ο πικραμένος...
=Μετά από 25 χρόνια στη Nikon, νοιώθω απογοήτευση με τη συμπεριφορά της. Πήρα πριν 5 μήνες τη D600 που, φυσικά, μου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με τη σκόνη-λάδι. Κατέληξα να τη καθαρίζω μόνος μου με τα κατάλληλα σύνεργα. Το πρόβλημα βαίνει συνεχώς μειούμενο αλλά υπάρχει. Με την D610 είναι σα να παραδέχεται το πρόβλημα, αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι για τους άτυχους της D600. Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δεν δω κάποια "κίνηση" θα αποχαιρετήσω τη Nikon. Έχει και αλλού "πορτοκαλιές"...
nikonian
09/10/2013, 08:31
Ο πικραμένος...
=Μετά από 25 χρόνια στη Nikon, νοιώθω απογοήτευση με τη συμπεριφορά της. Πήρα πριν 5 μήνες τη D600 που, φυσικά, μου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με τη σκόνη-λάδι. Κατέληξα να τη καθαρίζω μόνος μου με τα κατάλληλα σύνεργα. Το πρόβλημα βαίνει συνεχώς μειούμενο αλλά υπάρχει. Με την D610 είναι σα να παραδέχεται το πρόβλημα, αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι για τους άτυχους της D600. Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δεν δω κάποια "κίνηση" θα αποχαιρετήσω τη Nikon. Έχει και αλλού "πορτοκαλιές"...
Mε εντυπωσιάζει ο ρυθμός που αλλάζεις συστήματα. SONY-NIKON-?
Eγώ βρήκα δυο καλούς φακούς Minolta, πήρα μια SONY και το πολύ πολύ να αλλάζω ένα σώμα κάθε 5 χρόνια, αλλά όχι εταιρεία.
Τόσα χρόνια προτιμούσαμε Nikon γιατί είχε καλούς φακούς και την καλλίτερη συμβατότητα.
MG-KTiNoS
09/10/2013, 08:45
Δεν το έγραψα εγώ,
κλόπι πέιστ είναι.
(εγώ δεν μπορώ ν αλλάξω τίποτα...:D)
nikonian
09/10/2013, 12:27
Δεν το έγραψα εγώ,
κλόπι πέιστ είναι.
(εγώ δεν μπορώ ν αλλάξω τίποτα...:D)
Ωχχχχχχχ! Να ιπποθέσω ότι δεν έμεινε τίποτα για ν'αλλάξεις; Ντιπ;
MG-KTiNoS
15/10/2013, 17:29
που να σου έξηγω....
(αλλά που θα πάει ρε δε θα ρθει η ώρα ρε... θα τους μπιιιιπ !:lol: )
MG-KTiNoS
16/11/2013, 21:03
http://www.popphoto.com/gear/2013/11/2013-pop-awards-best-photography-gear-year
ΠΟΝΟΣ !!!!!
costas_versys
16/11/2013, 21:30
Πιστοί στο εργαλείο που έχουμε λέμε..
MG-KTiNoS
26/11/2013, 14:30
πίκρααααα.....
http://www.davidkinghamphotography.com/blog/2013/11/canon-6d-vs-nikon-d600-high-iso-night-photography
:D
el_hymador
26/11/2013, 17:08
Γ@μησε την και την Canon και τη Nikon, η Fujfilm θα τους πάρει τα σώβρακα, είναι απλά θέμα χρόνου. Έχω μια X-M1 με APS-C αισθητήρα και σε θέματα διαχείρισης θορύβου είναι ίδια και σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερη απο τη D600! Αν βγάλει FF η Fuji τις πέθανε και τις δύο αλλά ακόμη και με τις crop στο 80% των φωτογραφικών εφραμογών τις πηδ@ει ασάλιωτα! Αν ήξερες πόσοι επαγγελματίες πουλάνε πανάκριβα συστήματα Canon και Nikon για να αγοράσουν Fuji θα πάθενες πλάκα. Μένει να βελτιώσει τo ΑF και την ριπή και μετά θυμήσου το, θα κάνουμε την επημνημόσυνη δέηση στις δύο κραταιές εταιρείες του χώρου...
Koίτα τι κάνει η X-E1 σε μερικές απο τις καλύτερες FF που κυκλοφορούν, σαν να λέμε ότι ένα 600ρι περνάει από πάνω τα 1000ρια:
304437
nikos_abel
26/11/2013, 21:04
Αν βγάλει FF η Fuji τις πέθανε και τις δύο
Άσχετο (καθώς από φωτογραφία είμαι σκράπας) αλλά ξέρετε τη δεκαετία του '80 ποιο ήταν το (ενδοεπιχειρησιακό) μότο της fuji?
"Kill Kodak"
costas_versys
26/11/2013, 21:30
Χθες παρέλαβα μια Canon 6D καινούρια και είχα την τύχη να κάνω μια μεγάλη σειρά δοκιμών με σειρά 5 φακών. Πραγματικά έμεινα άφωνος και ενυπωσιάστηκα στα πορτρέτα, στις macro και στα νυκτερινά.. Μάλιστα είχε και WiFi & GPS οπότε το παιχνίδι με το κινητό πήγε σύννεφο. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το πολύ sharpness που είχε αλλά διοθώνεται εύκολα..
el_hymador
26/11/2013, 22:26
Άσχετο (καθώς από φωτογραφία είμαι σκράπας) αλλά ξέρετε τη δεκαετία του '80 ποιο ήταν το (ενδοεπιχειρησιακό) μότο της fuji?
"Kill Kodak"
Καλά η Kodak πέθανε από μόνη της... σημεία των καιρών.