PDA

View Full Version : γαυγισμα σκυλου

Σελίδες : 1 2 [3]

Pan (dvs)
19/09/2014, 08:15
Οι σκύλοι δεν γαυγίζουν ποτέ χωρίς λόγο κι αν εξαιρέσουμε την πείνα που τα κάνει να γαυγίζουν, τις περισσότερες φορές το γαύγισμά τους υποδηλώνει ύποπτες νυχτερινές δραστηριότητες ανθρώπων.

Aμα το χεις σε 3 τετραγωνικα μπαλκονι,25 μετρα ψηλα,δεν θελει και σοβαρο λογο για να ξεκινησει.Αν αρχισει το πρωτο...........

notakos600
19/09/2014, 08:17
Aμα το χεις σε 3 τετραγωνικα μπαλκονι,25 μετρα ψηλα,δεν θελει και σοβαρο λογο για να ξεκινησει.Αν αρχισει το πρωτο...........

Φυσικά και αυτό.

jimpap
19/09/2014, 09:41

Το αυτό. Αμα ήταν και ψηλά η βεράντα μπορεί να ήταν και καλύτερα. Στον πρώτο όροφο είναι... Είναι ακριβώς απέναντι αυλή και βεράντα.
Αυτό που είναι στην αυλή είναι πιτμπουλ (καθότι ο ιδιοκτήτης είναι μαμάω-πολεμικές τέχνες και τέτοια -- άσχετο που όλο τρώει ξύλο στην πόλη με τις μαλακίες που κάνει)
φυσικά δεν θα μπορούσε να ικανοποιήσει το εγώ του διαφορετικά (μικρό πουλί...) από το να έχει και σκύλο έτοιμο να κατασπαράξει τα πάντα.
Ό,τι και να περάσει γατί, σκυλί ή άνθρωπος ακόμα και απλά να περπατάει στο δρόμο χωρίς να κινηθεί περίεργα, (το έχω παρατηρήσει ο ίδιος) ξεκινάει το ένα και μετά χορωδία.
Το θέμα είναι ότι γαβγίζουν επίμονα για πολλή ώρα και ξεσηκώνουν και τα υπόλοιπα της γειτονιάς που είναι μια χαρά σκυλιά και ήσυχα (αναμεσά τους ροτβάιλερ και κηνυγόσκυλα).
Εκτός από αυτά που προκαλούν το πρόβλημα υπάρχουν άλλα 7-8 σκυλιά στη γειτονιά και όλα είναι μια χαρά (δεν είναι και σε βεράντες κλεισμένα βέβαια).
Κι εγώ τα γουστάρω και τρελαίνομαι να πάρω μεγάλο σκύλο αλλά ζώ σε διαμέρισμα ρε παιδιά και δεν το κάνω για να μην βασανίζεται το ζώο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα επανέλθω με νεότερα.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 09:44
Κλασικοί Ελληναρες σε όλα μας.
Ενοχλεί ο σκύλος μου το γείτονα.
Να πάει να γαμηθεί.

Με ενοχλούνε τα γαυγίσματα του γείτονα. Θα θα θα θα θα.

Εξαρτάτε που είναι το 5λεπτο που γαβγίζει.

jimpap
19/09/2014, 10:04
Κλασικοί Ελληναρες σε όλα μας.
Ενοχλεί ο σκύλος μου το γείτονα.
Να πάει να γαμηθεί.

Με ενοχλούνε τα γαυγίσματα του γείτονα. Θα θα θα θα θα.

Εξαρτάτε που είναι το 5λεπτο που γαβγίζει.

ποιο 5λεπτο ρε παλίκαρε; εδώ λεμε καθε βράδυ συνέχεια γίνεται αυτή η δουλειά. μια ώρα και βάλε μέχρι να ξελαρυγγιαστούνε γαβγίζουνε
και όσον αφορά το θα θα θα, γία βοήθα εσύ που είσαι των πράξεων και πες μας τι θα έκανες.

Μόλις μίλησα με το διοικητή του τμήματος τηλεφωνικά και πάω από εκει.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 10:19
Το 5λεπτο του ποστ 20.
Ε και 5 λετακια να είναι κατά τις 12 τα μεσάνυχτα θα περάσουνε.

Υγ θα σκόρπιζα γύρω στην περιοχή κεφτεδακια γεμισμένα με άχνη ζάχαρη.

pipe_smoker
19/09/2014, 10:33

Να φάνε να γλυκαθούν?

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 10:36
Να φάνε να γλυκαθούν?

Να τα δει το αφεντικό, μπας και βάλει μυαλό.

pipe_smoker
19/09/2014, 10:37
Να τα δει το αφεντικό, μπας και βάλει μυαλό.

Για γίνε λίγο πιο σαφής γιατί δε στροφάρω σήμερα.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 10:41
Θα τα περάσει για φόλες φιλαράκο μου, και θα πράξη αναλόγως.

Pan (dvs)
19/09/2014, 10:43
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

pipe_smoker
19/09/2014, 10:50

Βγες και στο μπαλκόνι και ρίξε με αβολίδωτα μπας και φοβηθεί ότι θα τον πάρει καμιά αδέσποτη.

Α και που'σαι. Εκεί που θα μοιράζεις τους fake κιοφτέδες έχε το νου σου μή σε πετύχει κανάς νοματαίος που βγάζει το "ράτσας" του για περίπατο, γιατί μέχρι να του εξηγήσεις ότι αντί για ποντικοφάρμακο έχεις βάλει μέσα ζάχαρη, θα έχεις γίνει το επόμενο γεύμα του σκύλου:wave2:

panavour
19/09/2014, 10:53
λάθος για το μεσημέρι. Μου είχαν πει ότι έχει αλλάξει ο νόμος αλλά τώρα είδα ότι είναι 15:30 με 17:30.
Δηλαδή εσείς είστε με ένα τουφέκι τις ώρες κοινής υσηχίας και όποιος περάσει και σας ενοχλήση του την μπουμπουνάτε; Εάν είναι έτσι να μου πείτε που μένετε να μην περάσω καμιά φορά και με φάτε λάχανο.:lol:

ωραι κοινης ησυχιας συμφωνως
τας αστυνομικας αρχας (και γαμω την καθαρευουσα)

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3812&Itemid=0&lang=

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 10:55
Ασφαλώς και δεν γίνονται παλικάρι μου.
Γιατί μένουμε στο κικιρικου του πληκτρολογίου και στην ζωή κάνουμε κοκοκο.
Υγ.
Άσχετο βέβαια.

Τα ίδια έλεγε και ένα παλικάρι που παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις μου μετακινούσε το μηχανάκι μου για να παρκάρει το αμάξι του, και τώρα πηγαίνει με το λεωφορείο στη δουλειά.

Pan (dvs)
19/09/2014, 11:07
Υγ.
Άσχετο βέβαια.

Τα ίδια έλεγε και ένα παλικάρι που παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις μου μετακινούσε το μηχανάκι μου για να παρκάρει το αμάξι του, και τώρα πηγαίνει με το λεωφορείο στη δουλειά.

Τι λες μωρε Στελιο πρωινιατικα,θα γεμισω τη γειτονια αχνη-στους κεφτεδες και θα με παρουνε στα σοβαρα?

Κανεις μια καταγγελια στη φιλοζωικη,μιας και συνηθως οι ψευτοφιλοζωοι παραβαινουνε πολλους νομους και το αναλαμβανουνε αυτοι.Σου μενουνε και οι κιοφτεδες διαφορο.

Zid
19/09/2014, 11:09
Υγ.
Άσχετο βέβαια.

Ο ΓΚλέτσος εισαι?

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 11:10
Τι λες μωρε Στελιο πρωινιατικα,θα γεμισω τη γειτονια αχνη-στους κεφτεδες και θα με παρουνε στα σοβαρα?

Κανεις μια καταγγελια στη φιλοζωικη,μιας και συνηθως οι ψευτοφιλοζωοι παραβαινουνε πολλους νομους και το αναλαμβανουνε αυτοι.Σου μενουνε και οι κιοφτεδες διαφορο.

XA XA XA μαρεσεις.

sniper
19/09/2014, 11:14
....

Με λίγα λογια του κατέστρεψες το αυτοκίνητο, επικαλέστηκες τον Θορ κι έκανε αυτος τη δουλειά για σένα ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω;

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 11:18
Οχ μας την έπεσαν από ψηλά.
Ένα αστείο γράψαμε φιλαράκο.
Δεν γίνονται αυτά τα πράματα.
Μια καταγγελία και καθάρισες.
Σωστά πράματα.

sniper
19/09/2014, 11:24
Οχ μας την έπεσαν από ψηλά.
Ένα αστείο γράψαμε φιλαράκο.
Δεν γίνονται αυτά τα πράματα.
Μια καταγγελία και καθάρισες.
Σωστά πράματα.

Nα προσέχετε τι γράφετε.

jimpap
19/09/2014, 11:53
Ενημέρωση για το δικό μου περιστατικό:

Πήγα πρώτα στο μαγαζί της μιας γειτόνισσας που τα βγάζει στη βεράντα και μου το έπαιξε τρελίτσα "εμενα τα δικά μου είναι μέσα το βράδυ και κάθονται παναγίες", ένα άλλο είναι που γαυγίζει στην πίσω αυλή (τα χέρια της τρέμανε από την ταραχή όμως).

Ο άλλος που έχει το πιτμπουλ δεν είναι σπίτι, θα τον βρω τα μεσάνυχτα που θα σχολάσω.

μετά πήγα στο τμήμα όπου μου είπαν να βρώ ποιανού είναι τα σκυλιά και να ζητησουμε εισαγγελική εντολή για να μπορέσουν να κάνουν συστάσεις, παρατηρήσεις κλπ
ή να πάρω τηλέφωνο την ώρα που γίνεται η φασαρία (ώρα κοινής ησυχίας) (αυτό που έκανα χτες δλδ).
Μόλις τους έκραξα για το χτεσινό με τον Αξ.Υπ. και μίλησα για παράβαση καθήκοντος μου άρχισαν τα εεε να και δεν είχαμε περιπολικό χτες και να πάρετε ξανά τηλέφωνο σήμερα αν θα κάνουν φασαρία που θα έχουμε περιπολικό.

Θα αρχίσω τις βραδυνές περιπολίες στη γειτονιά να εντοπίσω ποιά σκυλιά είναι ακριβώς.

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μείνετε συντονισμένοι

daz
19/09/2014, 11:54
................................................................ (μικρό πουλί...) ........................................................................................γουστά ρω και τρελαίνομαι να πάρω μεγάλο σκύλο.................................................

Και εσύ μικρό πουλί? :lol:

..

Συγνώμη ξέρεις πόσο έχει ο κιμάς ρε φίλε? Εδώ δεν μπορούμε να φάμε εμείς κεφτεδάκια τα αδέσποτα θα ταίσουμε? :lol:

Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί με μισό κιλό δυναμίτη, σωστά? :lol:

jimpap
19/09/2014, 12:01
Και εσύ μικρό πουλί? :lol:

χαχαχα:lol: να σαι καλά ρε φιλαράκι, μου έφτιαξες λίγο τη διάθεση :beer:

ktmakis
19/09/2014, 12:03
Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί με μισό κιλό δυναμίτη, σωστά? :lol:

:lol:

nikos_abel
19/09/2014, 12:03
Προσωπικά, αν και με ενοχλούν και εμένα φυσικά τα μεταμεσονύκτια γαυγουρλιαχτά, όταν χαλαρώσω και το σκεφτώ λίγο, μου θυμίζουν ότι είμαι φτιαγμένος
από σάρκα και αίμα και όχι από μέταλο και τσιμέντο.

jimpap
19/09/2014, 12:08
Προσωπικά, αν και με ενοχλούν και εμένα φυσικά τα μεταμεσονύκτια γαυγουρλιαχτά, όταν χαλαρώσω και το σκεφτώ λίγο, μου θυμίζουν ότι είμαι φτιαγμένος
από σάρκα και αίμα και όχι από μέταλο και τσιμέντο.

Στη ζούγκλα με τον ταρζάν τότε θα πάω να ακούω 24 ώρες και από άλλα ζώα να γίνω ένα με τη φύση... :lol:

nikos_abel
19/09/2014, 12:11
Στη ζούγκλα με τον ταρζάν τότε θα πάω να ακούω 24 ώρες και από άλλα ζώα να γίνω ένα με τη φύση... :lol:

Επειδή είμαι από άλλο πλανήτη τα λέω, αν γεννιόμουν στη Γη θα αγκάλιαζα την άσφαλτο και τις κολώνες καθώς θα μοιραζόμασταν
το ίδιο DNA. ;)

jimpap
19/09/2014, 12:16
OFF TOPIC

Επειδή είμαι από άλλο πλανήτη τα λέω, αν γεννιόμουν στη Γη θα αγκάλιαζα την άσφαλτο και τις κολώνες καθώς θα μοιραζόμασταν
το ίδιο DNA. ;)

Cosmos: A Spacetime Odyssey
Neil deGrasse Tyson?

έβλεπα το τρίτο επεισόδιο χτες με ηχητικό υπόβαθρο τα γαυγίσματα

nikos_abel
19/09/2014, 14:51
OFF TOPIC

Cosmos: A Spacetime Odyssey
Neil deGrasse Tyson?

έβλεπα το τρίτο επεισόδιο χτες με ηχητικό υπόβαθρο τα γαυγίσματα

OFF TOPIC

:rockon:

το απόλαυσα τον Ιούνιο που μας πέρασε.

vaska
19/09/2014, 17:12

αρπαγμένη φλάντζα κεφαλής???

Τι λέτε μωρέ??
:confused:

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2014, 17:17
http://www.youtube.com/watch?v=jVO5IOe9PI4

ακομα το τριβουν