View Full Version : Λαοθάλασσα Freewind??
tzimidis
03/10/2013, 13:57
10 χρόνια freewind-κλής, άντε να εχω συναντήσει άλλα 10 διαφορετικά σε όλη την αθήνα.
Τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι ότι γίναμε μὀδα , τουλάχιστον 50 , κάθε μέρα στην Λ.Καβάλας και από 2-3 άλλα.
Ξεφόρτωσε κανά καράβι????
el_hymador
03/10/2013, 14:28
Όχι απλά είναι ένα μετρημένο σε όλα του και πολυδιάστατο μηχανάκι, με οικονομικό κόστος κτήσης (ως μτχ) και χρήσης. Ελέω των καιρών...
10 χρόνια freewind-κλής, άντε να εχω συναντήσει άλλα 10 διαφορετικά σε όλη την αθήνα.
Τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι ότι γίναμε μὀδα , τουλάχιστον 50 , κάθε μέρα στην Λ.Καβάλας και από 2-3 άλλα.
Nα κοψεις τα ψυχεδελικα ντραγκς , 50 FreeWind ουτε ο Jimi Hedrix που ειχε τιγκα μουσκεμενει την μπαντανα του με LSD και ξυραφιαζε το κουτελο για αμεση δραση δεν εβλεπε !!!!! :rotflmao: :beer:
tzimidis
03/10/2013, 14:52
Όχι απλά είναι ένα μετρημένο σε όλα του και πολυδιάστατο μηχανάκι, με οικονομικό κόστος κτήσης (ως μτχ) και χρήσης. Ελέω των καιρών...
το γνωρίζω αυτό. απλά απορώ που ήταν κρυμμενα όλα αυτά.......
Nα κοψεις τα ψυχεδελικα ντραγκς , 50 FreeWind ουτε ο Jimi Hedrix που ειχε τιγκα μουσκεμενει την μπαντανα του με LSD και ξυραφιαζε το κουτελο για αμεση δραση δεν εβλεπε !!!!!
μια φορά το δοκίμασα να τα κόψω , αλλά έβλεπα παντού κόκκινα και πράσινα φανάρια. ξέρεις τι ωραία είναι τα μπλε και μωβ ?
μια φορά το δοκίμασα να τα κόψω , αλλά έβλεπα παντού κόκκινα και πράσινα φανάρια. ξέρεις τι ωραία είναι τα μπλε και μωβ ?
εγώ πάλι, που τα βλέπω ροδακινί και σομον να ανησυχώ γιατρέ μου;:(
tzimidis
03/10/2013, 22:00
εγώ πάλι, που τα βλέπω ροδακινί και σομον να ανησυχώ γιατρέ μου;:(
άμα είναι να σου προτείνω το δικό μου έμπορα , μάλλον έχει καλύτερο σταφ (........και κόβει και απόδειξη).
Πλάκα-πλάκα , έγινε καμμιά μαζική εισαγωγή από κανένα μαγαζί ? μιλάμε για ένα εμπορικά αποτυχημένο μηχανάκι, 10ετίας και βάλε, και ξαφνικά το βλέπω παντού μπροστά μου?
Άμα είναι να πάω να πάρω ένα δεύτερο , γιατί το δικό μου μετά από 120.000 χλμ (με 2 σέρβις ενδιάμεσα) αρχίζει και με εγκαταλείπει κομμάτι-κομμάτι..........
εχει και πολλα η ασφαλεια... τωρα που κανουν antifa εχουν πολλα δρομολογια...
tzimidis
03/10/2013, 22:34
εχει και πολλα η ασφαλεια... τωρα που κανουν antifa εχουν πολλα δρομολογια...
απ'ὀ,τι γνωρίζω , είχε παλιά πολλά η ασφάλεια. πολύ παλιά όμως. αυτά με το βολτόμετρο. χρόοοοονια έχω να δω άσπρο freewind ( αν και τα ασφαλίτικα μάλλον δεν είναι άσπρα)
ν΄μπας΄περιπτώσει, ρε φίλε με άγχωσες τώρα -δουλεύω κοντά στα εξάρχεια, λες να με πάρουν με τα καδρόνια σε κανά στοπ?
κρίμα , πάνω που νόμισα ότι επιτέλους γίναμε διψήφιοι.......... :(
AUFGEBRACHT
03/10/2013, 22:41
απ'ὀ,τι γνωρίζω , είχε παλιά πολλά η ασφάλεια. πολύ παλιά όμως. αυτά με το βολτόμετρο. χρόοοοονια έχω να δω άσπρο freewind ( αν και τα ασφαλίτικα μάλλον δεν είναι άσπρα)
ν΄μπας΄περιπτώσει, ρε φίλε με άγχωσες τώρα -δουλεύω κοντά στα εξάρχεια, λες να με πάρουν με τα καδρόνια σε κανά στοπ?
κρίμα , πάνω που νόμισα ότι επιτέλους γίναμε διψήφιοι.......... :(
Μακρυά από everest καλού κακού...
zannisvel
04/10/2013, 07:55
Και κανενα beat αν δεις, μην σταματησεις.... (Αυτο για αν κατεβεις Πειραια).
angelosxf650
04/10/2013, 09:14
τα εχουν οι αφαλιτες!!!!αμα βλεπεις δυο δυο τους αναβατες φυλαξου!!!!χαχχααχαχαχ
notakos600
06/10/2013, 13:28
τα εχουν οι αφαλιτες!!!!αμα βλεπεις δυο δυο τους αναβατες φυλαξου!!!!χαχχααχαχαχ
Γιατί να φυλαχτεί ρε μάστορα; κουβαλάει μολότωφ στο σακίδιο ή είναι καταζητούμενος; :lol:
tzimidis
09/10/2013, 16:21
Γιατί να φυλαχτεί ρε μάστορα; κουβαλάει μολότωφ στο σακίδιο ή είναι καταζητούμενος; :lol:
Δεν χρειάζονται απαραίτητα αυτά.
Μπαλακλάβα, 2ο ζευγάρι γάντια, φακός και καναδυό κατσαβίδια στη βαλίτσα φτάνουν. Μία ώρα να πείσω το όργανο ότι τα έχω χειμώνα-καλοκαίρι στη βαλίτσα για ώρα ανάγκης
εχω μετανοιωσει πολλακις οτι πουλησα το freewind τοτε...
εχω μετανοιωσει πολλακις οτι πουλησα το freewind τοτε...
κι εγώ τα ίδια
GAS NICK
10/10/2013, 13:35
Nα κοψεις τα ψυχεδελικα ντραγκς , 50 FreeWind ουτε ο Jimi Hedrix που ειχε τιγκα μουσκεμενει την μπαντανα του με LSD και ξυραφιαζε το κουτελο για αμεση δραση δεν εβλεπε !!!!! :rotflmao: :beer:
φοβερο γελιο:lol::a54::a46:
Όλα ξεκίνησαν από ένα αρσενικό και ένα θηλυκό κάπου στην Αχαρνών ένα βράδυ με φεγγάρι...
notakos600
11/10/2013, 08:15
Όλα ξεκίνησαν από ένα αρσενικό και ένα θηλυκό κάπου στην Αχαρνών ένα βράδυ με φεγγάρι...
:lol:
zannisvel
11/10/2013, 09:35
Ειδα και 'γω ενα σημερα, προσπαθησα να ανεβω αθηνα μαζι του, αλλα δεν τον εφτανα στην κινηση ετσι οπως πηγαινε...
tzimidis
11/10/2013, 22:30
με τα πόδια ήσουν ?
με τα πόδια ήσουν ?
Όχι με μυαλό μάλλον!
:lol:
AUFGEBRACHT
11/10/2013, 22:40
Ειδα και 'γω ενα σημερα
Να δείτε που κάπου έχουν κάνει φωλιά, δεν εξηγείται αλλιώς...
zannisvel
11/10/2013, 23:08
Να δείτε που κάπου έχουν κάνει φωλιά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Που ομως? Αν ειναι να ψεκασουμε...:lol:
Που ομως? Αν ειναι να ψεκασουμε...:lol:
Το Freewind είναι ο πρόγονος του V-Strom*. Ούτε πυρηνική βόμβα δε σου φτάνει. :p
*στο περίπου τέλος πάντων...
notakos600
12/10/2013, 05:53
Κάτι λίγα πρέπει να έχουν μείνει...
zannisvel
12/10/2013, 09:27
Τωρα σοβαρα. Συμπαθητικα ειναι και δεν τους φαινεται η ηλικια τους. Πριν παρω το δικο μου το εψαξα πολυ, αλλα πολλα χιλιομετρα ρε γ@μωτο. Οσοι εχουν τα καλα δεν τα πουλανε...
notakos600
12/10/2013, 10:13
Τωρα σοβαρα. Συμπαθητικα ειναι και δεν τους φαινεται η ηλικια τους. Πριν παρω το δικο μου το εψαξα πολυ, αλλα πολλα χιλιομετρα ρε γ@μωτο. Οσοι εχουν τα καλα δεν τα πουλανε...
Τίμιο μηχανάκι, έχω ΧΤ600Ε και ξέρω πως το εννοείς. :beer:
zannisvel
12/10/2013, 10:22
Τίμιο μηχανάκι, έχω ΧΤ600Ε και ξέρω πως το εννοείς. :beer:
Και γω XT600E πηρα τελικα του 2001!!!
:beer:
Το Ζ το εδωσα τον Αυγουστο.
notakos600
12/10/2013, 10:24
Και γω XT600E πηρα τελικα του 2001!!!
:beer:
Το Ζ το εδωσα τον Αυγουστο.