View Full Version : Dani Pedrosa: Φακοφ μωρή άρρωστη!
LogOutGoRide
10/10/2013, 18:05
Άραγε πόσες ποινές έπρεπε να έχει ο Lorenzo όταν βροντούσε όπου έβρισκε. Και μην πει κανείς ότι δεν πήρε κανέναν μαζί του, γιατί ούτε μικρός πήρε.
Για να μην πούμε ότι θα έπρεπε στα μισά κάθε αγώνα ο κοντός να τρώει ποινή λόγω βραδυπορίας :)
Ο Στονερ έχει λάθος αυτή τη φορά. Από την μια μιλάει για ένα σπορ που δεν έχει πλέον ενδιαφέρον, δεν δίνονται μάχες κλπ και στο τέλος έφυγε από αυτό και τώρα έπρεπε να τιμωρούν τον μικρό γιατί είναι επικίνδυνος.
Μωρέ καλά τους ξεβράκωσε ο Rossi, όλους αυτούς τους με τις δηλώσεις του. Και τον κοιτούσαν σαν χάνοι με μισογελακια και λοιπές μαλακιουλες αδερφηστικες.
MG-KTiNoS
10/10/2013, 18:13
Άραγε πόσες ποινές έπρεπε να έχει ο Lorenzo όταν βροντούσε όπου έβρισκε. Και μην πει κανείς ότι δεν πήρε κανέναν μαζί του, γιατί ούτε μικρός πήρε.
άλλα ματς βλέπουμε εγώ κι εσύ !
LogOutGoRide
10/10/2013, 18:19
άλλα ματς βλέπουμε εγώ κι εσύ !
Σωστά, μαζί και οι αγωνοδίκες.
Γιατί τον κοροιδεύετε ρε γιατί είναι κοντός ? Να μου πεις εδώ κοροιδεύετε τον Άλλον γιατί είναι πούστης και τα GP λέει και φίλος Βύρωνας θέλουν μεγάλα @ρχίδια.
Μάλλον αναφέρεστε σε παλαιότερες εποχές...Ο κοντός που δεν αξιώθηκε να πάρει τίτλο παρά τις 24 του νίκες σε GP ενώ προοριζόταν βάσει ικανοτήτων για νουμ. 1 τώρα πια είναι σχεδόν αδύνατον να τα καταφέρει ,μια χαρά για Μπαριτσέλλο ή Ουέμπερ κάνει μάλλον πια για την Χόντα και που ξέρεις αύριο τι γίνεται ???
Μην γράφετε όμως ότι είναι ρε μάγκες άχρηστος και ότι ο Χέυντεν ήταν μάγκας...
Γνώμη μου πάντα.
MG-KTiNoS
11/10/2013, 13:49
Εκ του αποτελέσματος....
Ο Χέιντεν είναι πιο μάγκας!
:lol:
Antonisss
11/10/2013, 13:50
Numbers don't L1e άλλωστε...
Εκ του αποτελέσματος....
Ο Χέιντεν είναι πιο μάγκας!
Σα να χεις δίκιο ρε μαέστρο ,ρε μπας και ο Ανατολάκης είναι 10 φορές πιο αλάνι από το Βάσια ???
MG-KTiNoS
11/10/2013, 14:50
αυτοί ποιοί είναι δάσκαλε???
:D
μονο μηχανάκια ξέρω...
Ας το δούμε όμως με άλλο μάτι, μ ένα μηχανάκι που πήρε ΠΠ ακόμα και ο Χέιντεν
ο Πετρογκαζάκης πήρες τα @@ του!
Και επείδη επι της ευκαιρίας θυμήθηκα τι σέρνετε για τον Χέϊντεν …..
γιατι ρε παιδες τον έχετε βγάλει άχρηστο δηλαδή?
Πήγε καλύτερα ο ρόσσι στην Ντουκάτι? Και ποιος μου λεει εμένα ότι αν ο Χέιντεν είχε άλλο μηχανάκι, όπως πολύ ωραία μας πρήξατε πέρσι και πρόπερσι που ήταν ο ρόσσι στην Ντουκάτι, τι θα έκανε.
LogOutGoRide
11/10/2013, 16:16
Έλα ντε, άχρηστος ο Hayden! Γιατί; γιατί έπεσε ο Rossi ή έσπασε το μοτέρ του στην Βαλένθια και γω δεν ξέρω που.
Θα ήθελα να δω τον κοντό στην Ντουκάτι στην θέση του Hayden. Αυτό που είχε πάθει ο Melandri, δεν θα ήταν τίποτα.
Σαφώς!
Αλλά τι να κάνουμε..λούτσος είναι και γυρίζει ο άτιμος.. :(:lol:
και ως γνωστον...οτι γυριζει μυριζει :lol:
sapila racing
13/10/2013, 16:52
Μετα την Μαλαισία δεν γράφει κανείς ε? :evil:
Εγώ τα έγραψα παραπάνω και φαντάζομαι τα διάβασες ,επειδή ο Ισπανός έφτασε στις 25 χωρίς τίτλο νίκες στην μεγάλη κατηγορία μακάρι να το πάρει (πολύ δύσκολο) γιατί ο νεαρός συμπατριώτης του θα μας απασχολήσει για πολλά ακόμη χρόνια...
αντρικια νικη ε?
μπαινω μπροστα και τρεχω μονος
Τι να γραψει δηλαδη? Οτι ο κοντος βουλωσε στοματα και ειναι μαγκας και αρχιδαρας και οτι τσαμπα τον βγαζουμε αχρηστο?
1. Τι εχει να χασει πλεον? Τιποτα.
2. Πιστευεις οτι αν ηθελε να ριψοκινδυνευσει ο μικρος, δεν θα τον εφθανε?
3. Τι εχει να χασει ο Μαρκ? Τα παντα!
4. Ο λορε περυσι στην ιδια φαση με τον Μαρκ πηγαινε safe mode, ο μικρος ακομα προσπαθει και καταφερνει να ανοιξει την διαφορα στο πρωταθλημα..
Και τελος να προσθεσω κατι...Ο κοντος ανηκει στους fantastic 3 (3 ειναι πλεον οκ) ΑΛΛΑ δεν ειναι για πρωταθλητης! Η Χοντα καλα κανει και τον κραταει για να μαζευει βαθμους για το κατασκευαστων, δεν υπαρχει καποιος απο τους λοιπους για να κανει αυτη την δουλεια εξισου καλα, αλλα πρεπει να εχει εναν Μαρκ ή Στονερ για να παρει την κουπα.
devil's animal
13/10/2013, 17:40
αντρικια νικη ε?
σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως γινεται και ενω εχει καταταχτει απο τα χρονομετρημενα στην 5η θεση, και ειναι 3ος μετα τον 1ο γυρο, να μπει μπροστα και να τρεχει μονος...:confused:
δλδ οι προσπερασεις δεν εγιναν απο τον pedrosa...εγιναν απο εναν εξωγηινο που ενσωματωθηκε στο σωμα του, εκανε τις προσπερασεις και μετα εφυγε και τον αφησε να οδηγει μονος του μπροστα...
επισης προσπαθω να καταλαβω, πως γινεται ο marquez να ειναι πανγρηγορος, να ξυνει αγκωνες, αυτια, κροταφους και ο pedrosa να του ανοιγει και απο ενα δεκατο τον γυρο...:confused:
περιεργα πραγματα ρε παιδι μου...:hmm:
MG-KTiNoS
13/10/2013, 17:54
επισης προσπαθω να καταλαβω, πως γινεται ο marquez να ειναι πανγρηγορος, να ξυνει αγκωνες, αυτια, κροταφους και ο pedrosa να του ανοιγει και απο ενα δεκατο τον γυρο...:confused:
περιεργα πραγματα ρε παιδι μου...:hmm:
Ο Μάρκεζ ήθελε μόνο τους βαθμούς για το ΠΠ οπότε το πήγε συντηρητικά. Δε βλέπω κάτι παράξενο. Κι ο Χόρχε τότε που το
πήρε από το Ρόσσι το ίδιο έκανε.
Είναι αργά πια για ΠΠ οπότε και τα καλά αποτελέσματα δε μετράνε πια.
ΤΟΤΕ που έπρεπε ΔΕΝ τα κατάφερε !
devil's animal
13/10/2013, 18:36
Ο Μάρκεζ ήθελε μόνο τους βαθμούς για το ΠΠ οπότε το πήγε συντηρητικά. Δε βλέπω κάτι παράξενο. Κι ο Χόρχε τότε που το
πήρε από το Ρόσσι το ίδιο έκανε.
Είναι αργά πια για ΠΠ οπότε και τα καλά αποτελέσματα δε μετράνε πια.
ΤΟΤΕ που έπρεπε ΔΕΝ τα κατάφερε !
καλα, αμα ηταν ετσι δεν θα σκοτωνοταν ουτε με το lorenzo...
μια χαρα θα του ηταν και η 3η θεση...
μην ακουω χαζα οτι δεν προσπαθησε...
μια χαρα τον ειχε τον κοντο στο μισο δευτερο μπροστα του και ειχε και σχεδον μισο αγωνα για να τον φτασει...
ΑΝ ηταν πιο γρηγορος δεν θα μπορουσε να τον φτασει και να τον διασυρει και αυτον οπως τον lorenzo?? αααανετα...απλα δεν μπορουσε...
endopandou
13/10/2013, 18:40
αντρικια νικη ε?
Με αφορμή το παραπάνω ήθελα να πω πως αυτό είναι το ιδανικό σενάριο για αυτούς τους οδηγούς. Να προσπαθήσουν να αποφύγουν γκρίνιες και καυγάδες με άλλους οδηγούς φεύγοντας μπροστά και τελειώνοντας τον αγώνα εκεί μπροστά.
Δεν υπάρχει φούλ επαγγελματική ομάδα ή επαγγελματίας οδηγός στη γη που να πει το αντίθετο. Ο Ντάνος έκανε 3-4 προσπεράσεις με συνοπτικές διαδικασίες και καθάρισε τον αγώνα. Ήταν τέλειος.-
Δεν υπάρχει ούτε ποτέ υπήρξε κανείς επαγγελματίας οδηγός στην ιστορία του μηχανοκίνητου που να καθόταν να έδινε μάχες προς χάριν του θεάματος, ή χάριν κάποιας δικής του ανισορροπίας επειδή γούσταρε μάχες, ή κάποιας οδηγίας απο την ομάδα του ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να σκέφτεται ο καθένας.
Νομίζω δε πως κάποιοι έχουν παρερμηνεύσει μια συνέντευξη του Μπέρτζες στην οποία έλεγε πως ο Ντούχαν γούσταρε την νίκη, ενώ ο Βάλε τις μάχες. Ασχετα με το αν είναι σωστή η επισήμανση του Μπέρτζες, το γεγονός ήταν πως και ο Μικές και ο Βάλες ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΕΆΝ είχαν την ταχύτητα να φύγουν μπροστά και να πάρουν τον αγώνα το έκαναν.
Δεν έκατσε ποτέ κανείς τους να δώσει μάχη για τα μάτια μας, ή για την κάψα του ενώσω μπορούσε να φύγει μπροστά. Το ίδιο έκανε και ο Ντάνος, το ίδιο και ο μικρός, το ίδιο και ο Γιώργος.
Το τι μάχες δίνονται ΕΆΝ τα γυρολόγια 2 αναβατών είναι ίδια είναι εντελώς άλλο θέμα.
Αντρικότατη η νίκη του Ντάνου και φούλ επαγγελματική λοιπόν.
:beer:
KostasV2
13/10/2013, 18:47
αντρικια νικη ε?
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να κάτσει να περιμένει να έρθουν οι άλλοι για να παλέψουν; Δεν πάμε με τα καλά μας..............................
MG-KTiNoS
13/10/2013, 18:48
καλα, αμα ηταν ετσι δεν θα σκοτωνοταν ουτε με το lorenzo...
μια χαρα θα του ηταν και η 3η θεση...
μην ακουω χαζα οτι δεν προσπαθησε...
μια χαρα τον ειχε τον κοντο στο μισο δευτερο μπροστα του και ειχε και σχεδον μισο αγωνα για να τον φτασει...
ΑΝ ηταν πιο γρηγορος δεν θα μπορουσε να τον φτασει και να τον διασυρει και αυτον οπως τον lorenzo?? αααανετα...απλα δεν μπορουσε...
Ο ΛορέντΖο έκανε ότι μπορούσε και δεν μπορούσε απόψε, ο Μάρκεζ τον είχε...
Επιμένω (αλλά δεν ειμαι και Πάπας στη Ρώμη) ότι με το ΠΠ να έχει κριθεί δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Ο Ρόσσι το είχε πει, πρέπει να τον κερδίζω τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά....
ΕΕεεεεε το μετά πέρασε !
MG-KTiNoS
13/10/2013, 18:49
Με αφορμή το παραπάνω ήθελα να πω πως αυτό είναι το ιδανικό σενάριο για αυτούς τους οδηγούς. Να προσπαθήσουν να αποφύγουν γκρίνιες και καυγάδες με άλλους οδηγούς φεύγοντας μπροστά και τελειώνοντας τον αγώνα εκεί μπροστά.
Δεν υπάρχει φούλ επαγγελματική ομάδα ή επαγγελματίας οδηγός στη γη που να πει το αντίθετο. Ο Ντάνος έκανε 3-4 προσπεράσεις με συνοπτικές διαδικασίες και καθάρισε τον αγώνα. Ήταν τέλειος.-
Δεν υπάρχει ούτε ποτέ υπήρξε κανείς επαγγελματίας οδηγός στην ιστορία του μηχανοκίνητου που να καθόταν να έδινε μάχες προς χάριν του θεάματος, ή χάριν κάποιας δικής του ανισορροπίας επειδή γούσταρε μάχες, ή κάποιας οδηγίας απο την ομάδα του ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να σκέφτεται ο καθένας.
Νομίζω δε πως κάποιοι έχουν παρερμηνεύσει μια συνέντευξη του Μπέρτζες στην οποία έλεγε πως ο Ντούχαν γούσταρε την νίκη, ενώ ο Βάλε τις μάχες. Ασχετα με το αν είναι σωστή η επισήμανση του Μπέρτζες, το γεγονός ήταν πως και ο Μικές και ο Βάλες ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΕΆΝ είχαν την ταχύτητα να φύγουν μπροστά και να πάρουν τον αγώνα το έκαναν.
Δεν έκατσε ποτέ κανείς τους να δώσει μάχη για τα μάτια μας, ή για την κάψα του ενώσω μπορούσε να φύγει μπροστά. Το ίδιο έκανε και ο Ντάνος, το ίδιο και ο μικρός, το ίδιο και ο Γιώργος.
Ο Ρόσσι το έκανε και είχε πλάκα !
endopandou
13/10/2013, 18:56
Ποιο έκανε ο Ρόσι?
MG-KTiNoS
13/10/2013, 19:02
έφευγε από πίσω...
endopandou
13/10/2013, 19:11
Εγώ έγραψα πως δεν καθόταν να δώσει μάχες αν είχε το γυρολόγιο να φύγει μπροστά. Όταν ξεκινούσε πίσω ή όταν έμενε πίσω λόγω κακής εκκίνησης, τους καθάριζε όλους (συνήθως) γιατί είχε καλύτερο γυρολόγιο. Όταν απ την άλλη έφευγε μπροστά με καλύτερο γυρολόγιο πάλι το εκμεταλλευόταν και όταν μπορούσε εξαφανιζόταν.
MG-KTiNoS
13/10/2013, 19:13
ο Ρόσσι τους πήδαγε όλους μπρος πίσω...
:rotflmao:
οκ πλάκα κάνω !
devil's animal
13/10/2013, 20:07
Το τι μάχες δίνονται ΕΆΝ τα γυρολόγια 2 αναβατών είναι ίδια είναι εντελώς άλλο θέμα.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να κάτσει να περιμένει να έρθουν οι άλλοι για να παλέψουν; Δεν πάμε με τα καλά μας..............................
μην τα λετε ετσι αποτομα αυτα ρε γαμωτο...
πονανε...
:owned:
Sorry που σας χαλάω την ονείρωξη παίδες, αλλά ο φαροφύλακας είναι σαν το πρεζάκι. Εκεί που λες οτι καθάρισε, πάει και πλακώνει μια γριά για να της πάρει 2 ευρώ.
Κοινώς, κρατήστε μικρό καλάθι γιατί ο γΚοντός έχει να φάει πολύ ξύλο ακόμα μέχρι να πάει Moto2 :tooth: :tooth:
Καληνύχτα και καλή τύχη στους loosers που κάνετε κέφι. :wave2:
Sorry που σας χαλάω την ονείρωξη παίδες, αλλά ο φαροφύλακας είναι σαν το πρεζάκι. Εκεί που λες οτι καθάρισε, πάει και πλακώνει μια γριά για να της πάρει 2 ευρώ.
Κοινώς, κρατήστε μικρό καλάθι γιατί ο γΚοντός έχει να φάει πολύ ξύλο ακόμα μέχρι να πάει Moto2 :tooth: :tooth:
Καληνύχτα και καλή τύχη στους loosers που κάνετε κέφι. :wave2:
Καλά ρε από τώρα για ύπνο ? Και για τους loosers που γράφεις σίγουρα είσαι Ολυμπιακάρα έτσι ???
Καλά ρε από τώρα για ύπνο ? Και για τους loosers που γράφεις σίγουρα είσαι Ολυμπιακάρα έτσι ???
Μπα...με τα ομαδικά αθλήματα δεν είχα ποτέ καλή σχέση. Με τους loosers έχεις άδικο. Παραμένω fan του Rossi :tooth:
Καλα γιατι δεν θελετε να καταλαβετε οτι απειλη για τον μικρο ειναι μονο ο χορχε και το μεγαλο ζητουμενο του ειναι να τερματιζει μπροστα του αν μπορει? Στα @@ του πλεον ο κοντος, δλδ αν τον κυνηγουσε σημερα να τον περασει και πανω στην προσπαθεια ετρωγε εναν ωραιο βροντο θα εβγαινε κερδισμενος?
Απλα μαθηματικα αν επεφτε σημερα η βαθμολογια του θα ηταν 298 (που εχει τωρα) -20=278
Του Λορε θα ηταν 255 +4 (διαφορα 3ης με 2ης θεσης που θα επερνε αν εσκαγε κατω ο Μαρκ) =259
Αρα θα ειχανε 19 βαθμους διαφορα αντι για 43 που εχουν τωρα!
Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο μαλλον ζει σε διαφορετικο κοσμο...
Οχι ρε παλικαρι, αλλα μη τρελαθουμε,
Κερδισε σε μια πιστα που ευνοουσε τη Χοντα, και επειδη πεταχτηκε μπροστα στην εκκινηση.
Μαχη καμία, και πολυ τυχερος που ο μικρός 'πολεμησε' με το πρωταθλητη για τη 2η θέση και καψαν δευτερολεπτα και λαστιχο.
Επισης τυχερος που ο μικρος εχει τα μυαλα στο κεφαλι το πάνω και αραξε στη 2η θεση να ανοιξει τη διαφορα στο πρωταθλημα.
Αντε και ίσως τελικά ο κοντος να καταφερει να κερδισει τη 3η θέση το πρωταθλημα οδηγων, ξερεις ο 2ος χαμενος δηλαδης :lol: , γιατι ο 1ο χαμένος θα ειναι ο λορετζος
:wave2:
Καλα γιατι δεν θελετε να καταλαβετε οτι απειλη για τον μικρο ειναι μονο ο χορχε και το μεγαλο ζητουμενο του ειναι να τερματιζει μπροστα του αν μπορει? Στα @@ του πλεον ο κοντος, δλδ αν τον κυνηγουσε σημερα να τον περασει και πανω στην προσπαθεια ετρωγε εναν ωραιο βροντο θα εβγαινε κερδισμενος?
Απλα μαθηματικα αν επεφτε σημερα η βαθμολογια του θα ηταν 298 (που εχει τωρα) -20=278
Του Λορε θα ηταν 255 +4 (διαφορα 3ης με 2ης θεσης που θα επερνε αν εσκαγε κατω ο Μαρκ) =259
Αρα θα ειχανε 19 βαθμους διαφορα αντι για 43 που εχουν τωρα!
Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο μαλλον ζει σε διαφορετικο κοσμο...
Μια χαρά τα λες φίλε. Μόνο που μιλάμε για τον πετρογκάζ :lol:
Μια χαρά τα λες φίλε. Μόνο που μιλάμε για τον πετρογκάζ :lol:
Και εγω για ποιον μιλαω?
Μπα...με τα ομαδικά αθλήματα δεν είχα ποτέ καλή σχέση. Με τους loosers έχεις άδικο. Παραμένω fan του Rossi :tooth:
Και γω ρε μάγκα και από τους παλιούς Wayne Gardner & Joey Dunlop απλώς δεν γουστάρω να βρίζουν έναν μικρόσωμο τύπο που δαμάζει ένα τέρας (με αποδεδειγμένη και με αριθμούς επιτυχία) που κανένας εδώ μέσα δεν θα τολμούσε να καβαλήσει...
Ρε σεις η τελευταία αναλαμπή ήταν πριν το μοιραίο....
η κλανιά πριν σου ξεγλυστρίσει η ψυχή από το στόμα.
Μόλις έκλεισε διαρκείας για σεζλονγκ σε παραλία της Αυστραλίας, να πλέκει πουλόβερ χαζεύοντας τον δόντια να δολώνει...:bawl:
RaGe_Raptor
13/10/2013, 21:34
:a10:
απ'τα ελεύθερα είχε δείξει ότι την έχει τη μαλαισία....σήμερα ήταν τέλειος...και προσπεράσεις έκανε κι εξαφανίστηκε μπροστά αλλά.....δεν είναι συνεπής...
Και γω ρε μάγκα και από τους παλιούς Wayne Gardner & Joey Dunlop απλώς δεν γουστάρω να βρίζουν έναν μικρόσωμο τύπο που δαμάζει ένα τέρας (με αποδεδειγμένη και με αριθμούς επιτυχία) που κανένας εδώ μέσα δεν θα τολμούσε να καβαλήσει...
Εδω μέσα, εννοείς στο moto.gr? :uplate:
Και εγω για ποιον μιλαω?
Τι σχέση έχει η στρατηγική του Marquez με το οτι ο πετρογκάζ δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα?
Εδω μέσα, εννοείς στο moto.gr? :uplate:
Εσύ που νόμισες ???
Και γω ρε μάγκα και από τους παλιούς Wayne Gardner
Θύμησε μου να σου φέρω ένα DVD με τον αγώνα στο Phillip Island με μάχη Gardner-Doohan-Schwantz-Rainey που ο Gardner τους το πήρε με το fairing να κρέμεται στην άσφαλτο. :beer:
Εσύ που νόμισες ???
Κάτσε ρε μαν...MotoGpιολόγοι είμαστε, και κουβέντες καφενείου κάνουμε. Εννοείται οτι ο κάθενας απ΄αυτούς είναι σπάνιο ταλέντο. :beer:
το θεμα για σημερα δεν ειναι οτι ο κοντος ηταν ανικητος και οτι ο μικρος δεν μπορουσε να τον φθασει-περασει? Ε, εξηγω οτι δεν πιστευω οτι δεν μπορουσε αλλα ειχε καποιους λογους να μην το ζορισει.
KostasV2
13/10/2013, 21:49
Θύμησε μου να σου φέρω ένα DVD με τον αγώνα στο Phillip Island με μάχη Gardner-Doohan-Schwantz-Rainey που ο Gardner τους το πήρε με το fairing να κρέμεται στην άσφαλτο. :beer:
Στο Eastern Creek δεν ήταν αυτό;
KostasV2
13/10/2013, 21:50
το θεμα για σημερα δεν ειναι οτι ο κοντος ηταν ανικητος και οτι ο μικρος δεν μπορουσε να τον φθασει-περασει? Ε, εξηγω οτι δεν πιστευω οτι δεν μπορουσε αλλα ειχε καποιους λογους να μην το ζορισει.
Ποιοί λόγοι είναι αυτοί; :confused:
Πρωταθλημα οδηγων ισως?
κατι που απο του κοντου το μυαλο εχει να περασει χρονια ολακερα ισως :lol:
αν γυρισεις στην προηγουμενη σελιδα τους εξηγω..
Στο Eastern Creek δεν ήταν αυτό;
oxi, Phillip Island ήταν απ΄όσο θυμάμαι την πίστα. Ετσι νομίζω τουλάχιστον.
Ακόμα το περιμένω.Είχαμε πιάσει πέρσι μια κουβέντα(δεν μπορώ να βρω το θρεντ) που είπα για την αξέχαστη παράσταση που έδωσε ο Αυστραλός το 90 με το σπασμένο φαίριγκ αλλά και τον σπασμένο καρπό στην νίκη του στο Phillp Island και μου έταξες από τότε το dvd.
Πάρτε μια γεύση...
http://www.youtube.com/watch?v=0niPmkyXzNc
Ακόμα το περιμένω.Είχαμε πιάσει πέρσι μια κουβέντα(δεν μπορώ να βρω το θρεντ) που είπα για την αξέχαστη παράσταση που έδωσε ο Αυστραλός το 90 με το σπασμένο φαίριγκ αλλά και τον σπασμένο καρπό στην νίκη του στο Phillp Island και μου έταξες από τότε το dvd.
Πάρτε μια γεύση...
Τι αγώνας...ανατριχίλα μετά από τόσα χρόνια.
Νταξ, Παναγιώτη θα επανορθώσω. Μαζί θα σου στείλω και άλλο ένα με τις καλύτερες μάχες του Pedrosa. Κανα-δυο λεπτά είναι βέβαια...:tooth:
sapila racing
14/10/2013, 10:16
Τι αγώνας...ανατριχίλα μετά από τόσα χρόνια.
Νταξ, Παναγιώτη θα επανορθώσω. Μαζί θα σου στείλω και άλλο ένα με τις καλύτερες μάχες του Pedrosa. Κανα-δυο λεπτά είναι βέβαια...:tooth:
Δεν κρατήθηκες ε?
Γουστάρω νε τόυς κερδίσει ολους τους εναπομείναντες αγώνες της σαιζόν ο Pedrosa ρε!
Δεν κρατήθηκες ε?
Γουστάρω νε τόυς κερδίσει ολους τους εναπομείναντες αγώνες της σαιζόν ο Pedrosa ρε!
ο τελευταιος του ηταν. του εκανε τη χαρη για να μη γκρινιαζει ο μικρος και απο δω και περα εχει π@@τσα ξυλο και απλωμα στον ηλιο :lol::lol:
sapila racing
14/10/2013, 12:28
ο τελευταιος του ηταν. του εκανε τη χαρη για να μη γκρινιαζει ο μικρος και απο δω και περα εχει π@@τσα ξυλο και απλωμα στον ηλιο :lol::lol:
Αμα δεν είχε φαει τούμπα στην Aragon λόγω του πύρκαυλου θα τον είχε κερδίσει κι αυτόν. :smokin:
MG-KTiNoS
14/10/2013, 19:31
Μια και κατάντησε μλκι πια...
Ούτε ΚΑΙ φέτο το πήρε ο Ντάνος οπότε
Φακοφ μωρή άρρωστη!
Κι ΑΝ δεν ήταν ο Μάρκεζ ΠΑΛΙ ΔΕΝ θα το περνε....
ξανα λοιπόν...
Φακοφ μωρή άρρωστη!
Αμα δεν είχε φαει τούμπα στην Aragon λόγω του πύρκαυλου θα τον είχε κερδίσει κι αυτόν. :smokin:
αμα η γιαγια μου ειχε @@ θα ηταν ο παππους μου :lol:
Antonisss
15/10/2013, 11:23
Πάρτε μια γεύση...
Μιλάμε τα άτομα γυρνάγαν στο 1.34... Το 90! Και το high να καραδοκεί σε κάθε στροφή!
Μιλάμε τα άτομα γυρνάγαν στο 1.34... Το 90! Και το high να καραδοκεί σε κάθε στροφή!
Μιλαμε για κοχονες στο μποι του πετροζα (για να ειμαστε on topic) :tooth: :tooth:
endopandou
15/10/2013, 12:40
:tooth: Έτσι είναι
Μιλαμε για κοχονες στο μποι του πετροζα (για να ειμαστε on topic) :tooth: :tooth:
Ξέχασες να υπενθυμίσεις ότι o για πολλούς πούστης πρόλαβε όχι μόνο να οδηγήσει αλλά να πάρει και πρωτάθλημα με δαύτα...
Ξέχασες να υπενθυμίσεις ότι o για πολλούς πούστης πρόλαβε όχι μόνο να οδηγήσει αλλά να πάρει και πρωτάθλημα με δαύτα...
Ε, γιαυτό πήρε. Τα 2Τ 500άρια ήταν για λούγκρες. 301568
MG-KTiNoS
15/10/2013, 21:50
ναι ρε κέρδισε τον ΚΡ Τζ....
:cool:
endopandou
15/10/2013, 21:52
:tooth::owned:
Antonisss
15/10/2013, 22:05
Μην ξεχνάς και τον κουλό τον Μαξ
ναι ρε κέρδισε τον ΚΡ Τζ....
Sorry ρε μαν, αλλα ο Doohan, Spencer, Lawson, Roberts, Hailwood και Surtees ειχαν παει για ψαρεμα.
Παντως ο ΚR junior εχει παρει ΚΑΙ αυτος πρωταθλημα, για να ειμαστε on topic :owned:
Δεν μετραει ρε μαν. Ουτε ο αλλος ο καρακουλος ο Capirossi, oυτε ο Criville. Kατι Barros κλπ δεν ασχολουμαστε καν...
MG-KTiNoS
16/10/2013, 07:21
Δεν μετραει ρε μαν. Ουτε ο αλλος ο καρακουλος ο Capirossi, oυτε ο Criville. Kατι Barros κλπ δεν ασχολουμαστε καν...
Sorry ρε μαν, αλλα ο Doohan, Spencer, Lawson, Roberts, Hailwood και Surtees ειχαν παει για ψαρεμα.
Παντως ο ΚR junior εχει παρει ΚΑΙ αυτος πρωταθλημα, για να ειμαστε on topic :owned:
Mόνος σου τα λες...
Mόνος σου τα λες...
:moutza::moutza::moutza:
Mόνος σου τα λες...
Ρε συ μαέστρο καλημέρα καταρχήν διακρίνω ότι παρά τις δηλώσεις σου ότι ασχολείσαι μόνο με μηχανάκια και όχι με ποδόσφαιρο υποστηρίζεις αναβάτες και θάβεις άλλους με εντελώς "οπαδική" για να μην πω χουλιγκάνικη φιλοσοφία και προσέγγιση και παρά την δήλωση και του Βύρωνα ότι εδώ μέσα Μοτοgpολόγοι του καφενείου είμαστε όλοι καλό είναι κάποια πράγματα να τεκμηριώνονται και να μένουν και στους νεώτερους που δεν τα πρόλαβαν.
Τα κείμενα σου βρίθουν κραξίματος ρε συ μήπως να γίνεις μοντ στις Αντιπαραθέσεις τι να πω ??? Εντάξει και εγώ έχω προτιμήσεις σε οδηγούς-ομάδες-μηχανάκια και κάποια δεν τα γουστάρω και με κοροιδεύουν γι αυτό (πχ δεν μ' αρέσει το Ζ1Ρ) αλλά έτσι δεν κάνω!Α να μην ξεχάσω είμαι και Αεκτζής μπας και φταίει λες αυτό ? Καλημέρα !
MG-KTiNoS
16/10/2013, 09:43
Ρε συ μαέστρο καλημέρα καταρχήν διακρίνω ότι παρά τις δηλώσεις σου ότι ασχολείσαι μόνο με μηχανάκια και όχι με ποδόσφαιρο υποστηρίζεις αναβάτες και θάβεις άλλους με εντελώς "οπαδική" για να μην πω χουλιγκάνικη φιλοσοφία και προσέγγιση και παρά την δήλωση και του Βύρωνα ότι εδώ μέσα Μοτοgpολόγοι του καφενείου είμαστε όλοι καλό είναι κάποια πράγματα να τεκμηριώνονται και να μένουν και στους νεώτερους που δεν τα πρόλαβαν.
Τα κείμενα σου βρίθουν κραξίματος ρε συ μήπως να γίνεις μοντ στις Αντιπαραθέσεις τι να πω ??? Εντάξει και εγώ έχω προτιμήσεις σε οδηγούς-ομάδες-μηχανάκια και κάποια δεν τα γουστάρω και με κοροιδεύουν γι αυτό (πχ δεν μ' αρέσει το Ζ1Ρ) αλλά έτσι δεν κάνω!Α να μην ξεχάσω είμαι και Αεκτζής μπας και φταίει λες αυτό ? Καλημέρα !
Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος αδυναμίες...
KostasV2
16/10/2013, 18:01
Μια και πιάσατε τα παλιά, ήθελα να ήξερα τι θα λέγατε για τον Criville, τον Beattie και τους άλλους που τρέχανε (να φτάσουν τον Doohan αλλά δεν τα κατάφερναν... :D) στα '90ς, αν υπήρχε το φόρουμ τότε.........................
Πόσους τόνους χώμα θα τους είχατε ρίξει... :yuck:
@Buckley: Αν εξαιρέσεις την ΑΕΚ(ούλα) :lol:, συμφωνώ απόλυτα. Πολύ κράξιμο για το κράξιμο, και όχι μόνο από τον Ktinos.
MG-KTiNoS
16/10/2013, 18:28
Μια και πιάσατε τα παλιά, ήθελα να ήξερα τι θα λέγατε για τον Criville, τον Beattie και τους άλλους που τρέχανε (να φτάσουν τον Doohan αλλά δεν τα κατάφερναν... :D) στα '90ς, αν υπήρχε το φόρουμ τότε.........................
Πόσους τόνους χώμα θα τους είχατε ρίξει... :yuck:
@Buckley: Αν εξαιρέσεις την ΑΕΚ(ούλα) :lol:, συμφωνώ απόλυτα. Πολύ κράξιμο για το κράξιμο, και όχι μόνο από τον Ktinos.
Ο Ρόσσι ο Καπιρόσσι και ο Μπιάτζι μαζί κάνουν δεν κάνουν το αριστερό του Ντούχαν....
KostasV2
16/10/2013, 18:44
Ο Ρόσσι ο Καπιρόσσι και ο Μπιάτζι μαζί κάνουν δεν κάνουν το αριστερό του Ντούχαν....
Από το avatar μου, καταλαβαίνεις τι γνώμη έχω για τον Doohan. Δεν συμφωνώ όμως με αυτό που λες. Ο καθ' ένας στην εποχή του.
MG-KTiNoS
16/10/2013, 22:29
Αυτές οι εποχές μας φάγανε...
(μπαι δε γουει το μεγάλο @ του Ντούαν ηταν το δεξί...)
Antonisss
18/10/2013, 22:27
Όχι ότι ο Ντούχαν δεν ήταν τιμονάρα από τις καλύτερες έβερ, αλλά για να κρίνουμε με τα ίδια κριτήρια που κρίναμε/ετε και τους μεταγενέστερους του, ο ανταγωνισμός του τα χρόνια που το σήκωσε ήταν ολίγον τι για κλάματα(ακόμα και ο Σβαντς το 94 τα είχε φάει τα ψωμιά του...)
KostasV2
18/10/2013, 22:42
Όχι ότι ο Ντούχαν δεν ήταν τιμονάρα από τις καλύτερες έβερ, αλλά για να κρίνουμε με τα ίδια κριτήρια που κρίναμε/ετε και τους μεταγενέστερους του, ο ανταγωνισμός του τα χρόνια που το σήκωσε ήταν ολίγον τι για κλάματα(ακόμα και ο Σβαντς το 94 τα είχε φάει τα ψωμιά του...)
Ξεχνάς ότι το '92 τους πήγαινε π*πα-κ*λο-εμπλοκή μέχρι να διαλύσει το πόδι του στην Ολλανδία...
stefanos
18/10/2013, 23:06
Ξεχνάς ότι το '92 τους πήγαινε π*πα-κ*λο-εμπλοκή μέχρι να διαλύσει το πόδι του στην Ολλανδία...
Μη ξεχνάμε ότι επί εποχής του η honda έκλεβε εκκλησίες, όχι βέβαια ότι δεν ήταν οδηγάρα,
Antonisss
18/10/2013, 23:16
Μίλησα για την πενταετία 94-98... Αλλά είπα, ήταν ΤΙΜΟΝΑΡΑ, το ότι σήκωσε 5 κούπες με 1 πόδι ουσιαστικά είναι ανεπανάληπτο...
Αυτές οι εποχές μας φάγανε...
(μπαι δε γουει το μεγάλο @ του Ντούαν ηταν το δεξί...)
και εσύ που το ξέρεις;;;
MG-KTiNoS
19/10/2013, 12:49
και εσύ που το ξέρεις;;;
τον έχω δει λάιβ να τρέχει
A και μια που τ αναφέραμε ο Ρόσσι έκανε μάθημα στου Ντούχαν πριν πάει στα 500.
Φυσικά φρόντισε να ξεχαστεί απ όλους...
MG-KTiNoS
19/10/2013, 12:58
Χτες σκεφτόμουν ότι όλοι όσοι έτρεξαν με το Ντάνο (Honda) πήραν ΠΠ
(εκτώς του Ντόβι)
2 φορές τον κέρδισαν οι νιου κάμερς κι ο ένας είναι και ρούκι.
:vava:
KostasV2
19/10/2013, 14:34
Χτες σκεφτόμουν ότι όλοι όσοι έτρεξαν με το Ντάνο (Honda) πήραν ΠΠ
(εκτώς του Ντόβι)
2 φορές τον κέρδισαν οι νιου κάμερς κι ο ένας είναι και ρούκι.
:vava:
Ερμηνεύεις τα στατιστικά όπως θέλεις.
Εγώ βλέπω ότι σε 7 σεζόν στα μεγάλα, έχει τερματίσει 5 φορές μπροστά από τον (ή τους) teammate του...
MG-KTiNoS
19/10/2013, 15:01
Εγώ δεν ερμηνευω τίποτα...
Απο εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137920&page=9&p=2390645&viewfull=1#post2390645)
το εχω ξαναπει στο thread με τον pedrosa (που οι περισσοτεροι τον ανεβοκατεβαζουν αχρηστο και κοτα κλπ)...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...
Ας μην υπηρχε μια ρεψωλ απο πισω ή ας ερχοταν ενας νεανίας (βαλε οποιον θες εσυ) με κανα κολωσο απο πισω του να το κουβεντιάζαμε διαφορετικά
Money talks, shorty walks
MG-KTiNoS
22/10/2013, 16:10
Σήμερα πάλι σκεφτό μουνα ότι ο Πεντρόζα έχει 2ΠΠ στα 2,5 ίσα με το Στόνερ ...
Η ζωή έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο...
Σήμερα πάλι σκεφτό μουνα ότι ο Πεντρόζα έχει 2ΠΠ στα 2,5 ίσα με το Στόνερ ...
Η ζωή έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο...
Ti skeftosoun?
MG-KTiNoS
22/10/2013, 16:50
από 2 έκαστος πράγμα που τους κατατάσει πάααρα πολύ κάτω στην ολ τάιμ κατάταξη (ούτε στους πρώτους 20 δεν είναι)
Φυσικά δεν θα εκπλαγώ αν αύριο μεθαύριο ο Πετρογκαζάκγης γίνει μότο τζι πι λέτζεντ...
αλλά εγώ μένω στο φακ οφ μωρή άρρωστη !
devil's animal
22/10/2013, 17:09
Απο εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137920&page=9&p=2390645&viewfull=1#post2390645)
Ας μην υπηρχε μια ρεψωλ απο πισω ή ας ερχοταν ενας νεανίας (βαλε οποιον θες εσυ) με κανα κολωσο απο πισω του να το κουβεντιάζαμε διαφορετικά
Money talks, shorty walks
δλδ ο pedrosa εχει πιασει απο τα @@ την repsol...
ή η repsol πονταρει ΜΟΝΟ στον pedrosa επειδη ειναι ομορφοπαιδο, και δεν μπορει να παει σε εναν espargaro π.χ.
μαλιστα...
τι αλλα ολα καλα?
δλδ ο pedrosa εχει πιασει απο τα @@ την repsol...
ή η repsol πονταρει ΜΟΝΟ στον pedrosa επειδη ειναι ομορφοπαιδο, και δεν μπορει να παει σε εναν espargaro π.χ.
μαλιστα...
τι αλλα ολα καλα?
αν ξερεις κατι παραπανω το γραφεις...αν οχι παρακολουθεις οπως οι υπολοιποι και λες τη γνωμη σου οπως οι υπολοιποι.
υγ
Με τον ερχομο και τη μέχρι τωρα πορεία του μαρκ, πολλά θα αλλάξουν απο το '15 (γιατι για το 14 εχει ο κοντος θεση εξασφαλισμένη)(λεω εγω τωρα)
devil's animal
22/10/2013, 17:28
αν ξερεις κατι παραπανω το γραφεις...αν οχι παρακολουθεις οπως οι υπολοιποι και λες τη γνωμη σου οπως οι υπολοιποι.
υγ
Με τον ερχομο και τη μέχρι τωρα πορεία του μαρκ, πολλά θα αλλάξουν απο το '15 (γιατι για το 14 εχει ο κοντος θεση εξασφαλισμένη)(λεω εγω τωρα)
μαλλον εσυ ξερεις περισσοτερα απο αυτους που εχουν υπογραψει συμβολαιο τοσων εκατομμυριων μαζι του...
μαλλον εσυ ξερεις περισσοτερα απο αυτους που εχουν υπογραψει συμβολαιο τοσων εκατομμυριων μαζι του...
θυμασε ή θες να σου θυμισω γιατι υπογραψαν με το πεντροσα και οχι με κάποιον άλλο?
devil's animal
22/10/2013, 17:35
θυμασε ή θες να σου θυμισω γιατι υπογραψαν με το πεντροσα και οχι με κάποιον άλλο?
μιλας απο το 2006 ή το τελευταιο συμβολαιο?
μιλας απο το 2006 ή το τελευταιο συμβολαιο?
Για το τελευταιο λεω.
Ποιοι ηταν διαθέσιμοι για να υπογράψουν το 2012 (μεταξυ αυτών και ο κοντος) θυμάσε?
Γιατι αν θυμάσε και εσυ και εγώ και ολοι θα διαλέγαμε πεντροσα (μετά τη χυλοπιτα στο hrc του λορε.
Γιατι αν ειχε πει ναι ο λορε η ιδια η χοντα ειπε οτι θα αφηνε το κοντο (απιστευτο, σοκαριστικα το κοντο που ειναι οτι καλυτερο :lol: )
devil's animal
22/10/2013, 17:59
Για το τελευταιο λεω.
Ποιοι ηταν διαθέσιμοι για να υπογράψουν το 2012 (μεταξυ αυτών και ο κοντος) θυμάσε?
Γιατι αν θυμάσε και εσυ και εγώ και ολοι θα διαλέγαμε πεντροσα (μετά τη χυλοπιτα στο hrc του λορε.
Γιατι αν ειχε πει ναι ο λορε η ιδια η χοντα ειπε οτι θα αφηνε το κοντο (απιστευτο, σοκαριστικα το κοντο που ειναι οτι καλυτερο :lol: )
η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιοι ηταν διαθεσιμοι...
αλλα αν ηταν τοσο αχρηστος ο pesrosa, θα μπορουσαν να κρατησουν τον dovi...
με λιγα λογια δεν ειναι ασχημη επιλογη ο κοντος...
και το γεγονος οτι δεν εχει παρει ΠΠ ειναι καθαρα θεμα τυχης γιατι την ταχυτητα την ειχε και την εχει...ειχε τοσους τραυματισμους και ολο κατι τυχαινε και δεν μπορουσε να σηκωσει την κουπα...
δες απλα ποσες χρονιες ειναι 2ος στο πρωταθλημα...
MG-KTiNoS
22/10/2013, 21:35
Το καιρό εκείνο ΟΛΟΙ ήταν κάτω από τα @@ του Ρόσσι!
ΜΑ ΟΛΟΙ !
Ήταν λοιπόν ο Ρόσσι και όλοι οι ασήμαντοι!
Ο Πετρογκαζάκης λοιπόν τότε είχε πάρει 2 ΠΠ στα 2,5 με Χόντα σπάζοντας ένα σερί της Απρίλια.
Λίγο δεν το λες
(για την ιστορία)
Τώρα για πολλούς λόγους ΠΠ δεν πήρε αλλά ΤΟΤΕ έμοιαζε πολύ καλή περίπτωση.
Μεταξύ μας πιστεύω ότι αν δε τσακιστεί ο Μάρκεζ ή δεν πάρουν το Χόρχε παραμένει μια πολύ αξιόπιστη επιλογή κι ένας εξαιρετικός β, τιμ μέιτ και επαγγελματίας
(πέραν της πλάκας)
KostasV2
22/10/2013, 23:37
Ο Πετρογκαζάκης λοιπόν τότε είχε πάρει 2 ΠΠ στα 2,5 με Χόντα σπάζοντας ένα σερί της Απρίλια.
Λίγο δεν το λες
(για την ιστορία)
Για την ακρίβεια πήρε 1 παγκόσμιο στα 125 και 2 (στα 2) στα 250, και στις 2 περιπτώσεις με ορδές πολύ πιό γρήγορων Aprilia πίσω του...
αλλα αν ηταν τοσο αχρηστος ο pedrosa, θα μπορουσαν να κρατησουν τον dovi...
Άλλο καθαρόαιμο και αυτός :lol:
Μεταξύ των 2 συμφωνουμε...Vivre le sortie :lol:
To 2012 που ψάχναν οδηγό πρωτοκλασσάτο, δυστυχώς ηταν η καλυτερη τους επιλογή.
Βεβαια τα πράγματα αλλαξαν και συνεχως αλλαζουν γιαυτο και δε πιστευω οτι θα (ξανα) αναναεωσει ο κοντος με τη χοντα. Αντε σε καμια τεκ3 το 2015 και θα νιωθει τυχερος :lol:
Μη σΕ πω θα καταληξει στη ντουκάτι και θα πεσει με τα ποδια και τα χερια στα ψυχοφαρμακα :lol:
MG-KTiNoS
23/10/2013, 07:34
Μη σΕ πω θα καταληξει στη ντουκάτι και θα πεσει με τα ποδια και τα χερια στα ψυχοφαρμακα :lol:
Στη Ντουκάτι το κόλπο με το Τζιτζι αλλάζει.
Δεν θα πληρώνουν πια πολλά για οδηγούς.
Το σχέδιο ήταν να Έχουν Μαρκ Στόνερ αλλά ο Στόνερ την έκανε και τους άφησε στα κρύα του λουτρού.
Δεν αλλάζεις ΠΟΤΕ όλους τους πιλότους σε μια ομάδα. (κι ο Χέιντεν έτσι έκατσε ε΄να χρόνο ακόμα στη Ντουκάτι)
Άρα δεν ήταν θέμα επιλογής ήταν μονόδρομος
(επιλογές φυσικά και υπήρχαν το 12 πχ ο γίγαντας Κράτσλοου :p)
Άρα δεν ήταν θέμα επιλογής ήταν μονόδρομος
Δε διαφωνούμε σε αυτό ;)
O Pedrosa έχει 2η-3η-4η-5η-βάλεόσες θέλεις ευκαιρίες όχι βέβαια επειδή είναι καλός Β, αλλά γιατί είναι ΙΘπανός.
Και είναι γνωστό οτι η Repsol ήθελε τουλάχιστον έναν ισπανό αναβάτη στην ομάδα της.
MG-KTiNoS
23/10/2013, 09:08
Είχε Ιθπανούς αλλά ας όψεται...
302048