PDA

View Full Version : Ερώτηση για κράνος

Markoss
08/10/2013, 00:15
Ρε παιδιά συγνώμη για την ηλίθια ερώτηση αλλά θα ήθελα μια βοήθεια.Έχω αγοράσει με 140 ευρώ ένα κράνος agv gp-i.Αλλά όταν το φοράω το σαγόνι μου ακουμπάει μπροστά.Βέβαια το κράνος είναι XL και δεν νομίζω ότι χρειάζομαι μεγαλύτερο και σκέφτομαι μήπως είναι έτσι ο τύπος του κράνους.Τι νομίζετε;;;

Lioulios
08/10/2013, 01:40
Μια χαρά είναι αν το φοράς και δεν σου αφήνει σημάδια στο πρόσωπο , πονοκέφαλο κτλ . Σε agv που είχα και εμένα ακουμπούσε .

MikeG
08/10/2013, 11:25
Μια χαρά είναι αν το φοράς και δεν σου αφήνει σημάδια στο πρόσωπο , πονοκέφαλο κτλ . Σε agv που είχα και εμένα ακουμπούσε .

Θα συμφωνήσω με το Γιάννη. Αν δε σε πιέζει στο κούτελο και ταυτόχρονα εφαρμόζει σωστά εκεί πάνω, τότε είναι οκ. Όταν αγοράσεις κάποια στιγμή άλλο κρανάκι κοίτα να βρεις κάποιο άλλο με διαφορετικό καλούπι, που να έχει περισσότερο χώρο μπροστά στο σαγόνι.

Markoss
08/10/2013, 11:28
Θα συμφωνήσω με το Γιάννη. Αν δε σε πιέζει στο κούτελο και ταυτόχρονα εφαρμόζει σωστά εκεί πάνω, τότε είναι οκ. Όταν αγοράσεις κάποια στιγμή άλλο κρανάκι κοίτα να βρεις κάποιο άλλο με διαφορετικό καλούπι, που να έχει περισσότερο χώρο μπροστά στο σαγόνι.

Δηλαδή είναι επικίνδυνο το ότι ακουμπάει;

Black Diamond
08/10/2013, 12:10
τα σημαντικά σημεία είναι αυτά που προαναφέρθηκαν. δεν θα έχεις κάποιο θέμα αλλά προφανώς το κέλυφος της εταιρείας δεν κάνει για το δικό σου σχήμα κεφαλιού. δοκίμασε ίσως μια διαφορετική μάρκα στο επόμενο.
τώρα αν το φοράς σαν μερικά ντελιβερι πάνω στο κούτελο για να μη σε ενοχλεί στο σαγόνι άλλαξε το αμέσως :bawl:

Acacius
08/10/2013, 16:47
Το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ με το Shark μου. Κάθεται σωστά πάνω, αλλά όχι στο σαγόνι. Το φοράω, αλλά δε νοιώθω 100% ασφαλής.