PDA

View Full Version : Πρόταση για να περάσετε καλά.

nicksior
11/10/2013, 10:56
Για οκτώ ημέρες η Αθήνα μετατρέπεται σε «μικρό Παρίσι»

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231268461

vaska
11/10/2013, 11:02
"Στόχος είναι να μετατραπεί ο «κακόφημος» -όπως τον χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές- πεζόδρομος Μαιζώνος σε Μονμάρτη για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο"

:bawl::bawl:

nicksior
11/10/2013, 11:38
"Στόχος είναι να μετατραπεί ο «κακόφημος» -όπως τον χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές- πεζόδρομος Μαιζώνος σε Μονμάρτη για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο"

Μαιζώνος έχει και στην Πάτρα νομίζω.

Καλόφημη !! :lol:

matmat
11/10/2013, 16:26

και μετα να ξαναγίνει το γνωστό μπουρδέλο και χειρότερο ...

MikeG
11/10/2013, 16:30
και μετα να ξαναγίνει το γνωστό μπουρδέλο και χειρότερο ...

Και να ήταν και κανονικό μπουρδέλο δε θα χάλαγε νομίζω..

matmat
11/10/2013, 18:29
Και να ήταν και κανονικό μπουρδέλο δε θα χάλαγε νομίζω..

δεν θελω να την ανοιξω αυτήν την κουβέντα Μικε , πέρασα τα τρια τελευταία χρόνια στην συγκεκριμένη περιοχή , οι μονμάρτες και οι πιάτσα ντέλλα σινιορία , την γνωστή και μη εξαιρετέα συμμορία εξυπηρετούν και με αφήνουν παντελώς αδιάφορο γιατι πρόκειται απλά για ένα πυροτέχνημα ουτε ίχνος απο την σκέψη τους δεν τους ενδιαφέρει οχι μονο για την περιοχή αλλά ουτε για τον πολιτισμό , διότι , τι πολιτισμό να προάγεις οταν μιμείσαι , οταν υποβιβάζεις , γκρεμίζεις διακορευεις , τις βασικές και ατράνταχτες υποδομές ενος μεγάλου πολιτισμού ; Η περιοχή στα πέριξ της Μαιζώνος ήταν απο τα κοσμήματα που υπήρχαν στην Αθήνα και μιλάνε τωρα για ενα Σ/Κ ; (τελικά δεν αντεξα και την ειπα την μαλακία μου , αλλά μεχρι εδω ... )

πάμε για μπύρες ;)

:beer:

Υποσημείωση: έχει και κανονικά μπουρδέλα studio τα λένε τώρα ...

MikeG
11/10/2013, 18:43
δεν θελω να την ανοιξω αυτήν την κουβέντα Μικε , πέρασα τα τρια τελευταία χρόνια στην συγκεκριμένη περιοχή , οι μονμάρτες και οι πιάτσα ντέλλα σινιορία , την γνωστή και μη εξαιρετέα συμμορία εξυπηρετούν και με αφήνουν παντελώς αδιάφορο γιατι πρόκειται απλά για ένα πυροτέχνημα ουτε ίχνος απο την σκέψη τους δεν τους ενδιαφέρει οχι μονο για την περιοχή αλλά ουτε για τον πολιτισμό , διότι , τι πολιτισμό να προάγεις οταν μιμείσαι , οταν υποβιβάζεις , γκρεμίζεις διακορευεις , τις βασικές και ατράνταχτες υποδομές ενος μεγάλου πολιτισμού ; Η περιοχή στα πέριξ της Μαιζώνος ήταν απο τα κοσμήματα που υπήρχαν στην Αθήνα και μιλάνε τωρα για ενα Σ/Κ ; (τελικά δεν αντεξα και την ειπα την μαλακία μου , αλλά μεχρι εδω ... )

πάμε για μπύρες ;)

:beer:

Υποσημείωση: έχει και κανονικά μπουρδέλα studio τα λένε τώρα ...

Προσπάθησα να κάνω πλακίτσα βρε Ματθαίε. Στην υγειά μας!

:beer: :beer:

matmat
11/10/2013, 18:49
Προσπάθησα να κάνω πλακίτσα βρε Ματθαίε. Στην υγειά μας!

:beer: :beer:

μωρε εσυ καλά έκανες , εγώ είμαι παρμένος και αντε τελειωνε με εκεινο το ταξιδιωτικό :p
κι οταν ανεβεις φερε καμια ρακη να βαλω την φακή :p

:beer::beer::beer:

AUFGEBRACHT
11/10/2013, 22:47
Για οκτώ ημέρες η Αθήνα μετατρέπεται σε «μικρό Παρίσι»

Φιλιατρά όμως δεν πρόκειται να γίνει...

301136

skylaros
11/10/2013, 22:55
Ο Χριστός και η μάνα του !!!