Σύνδεση

View Full Version : O2 eliminators, γνωμες?

Black Mamba
12/10/2013, 19:47
Επειδη εχει πεσει ενα τετοιο παπαρδελακι στα χερια μου, πανω κατω ξερω τι κανει...
Το εβαλα για καποια χιλιομετρα , διαφορα στα χαμηλα και σε αποκριση,
δεν ειδα.
Τα σβησιματα και τα κομπιασματα στις χαμηλες τα "γιατρεψε" ο χαρτης της Akrapovic οποτε γι' αυτο δεν ειδα και διαφορα.
Παρεπιπτωντος εχω το 690SM με DNA φιλτρο με ανοιχτο φιλτροκουτι, χαρτη Akrapovic και μαμα εξαμιση Δουκα.
Τωρα τελευταια εχει βγει και ενα καινουργιο μαραφετακι το οποιο ειναι πιο ενεργο και απο το σκετο βυσμα με σταθερη αντισταση.

Αυτο: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130996337242

Το εχει δοκιμασει καποιο απο τα δυο κανεις, γνωμες?

gefr
13/10/2013, 00:30
Κάποιοι στο advrider λένε οτι αν αφήσεις τους αισθητήρες επάνω στη μηχανή, θα καταστραφούν επειδή δεν θερμαίνονται με το σύστημα προθέρμασής τους. Καλύτερα θα ήταν να αφαιρεθούν.

Black Mamba
13/10/2013, 08:01
Αν αισθανομουν καποια διαφορα σιγουρα θα τον εβγαζα. ειχα βρει βιδα-ταπα για βαλω. Το θεμα ειναι οτι ρωτησα το παιδι που φτιαχνει τον ενεργο που εβαλα λινκ παραπανω και μου ειπε οτι στο δικο μου πραπρα δεν κανει τιποτα γιατι μπερδευει την ECU
επειδη βλεπει σταθερη αντισταση και οχι κυμαινομενη. Το δικο του δε μαραφετι δεν κανει για το δικο μου αλλα για μετα το 2012 μοντελα γιατι εχουν διαφορετικη ECU...:rolleyes:

DrBig
13/10/2013, 08:17
Υπαρχει καποιο προβλημα που θελεις να διορθωσεις?

Black Mamba
13/10/2013, 08:30
Την αποκριση στο γκαζι στις χαμηλες στροφες. Το θελω πιο αποτομο. Εχω καλομαθει με το FCR...;)

DrBig
13/10/2013, 08:42
Την αποκριση στο γκαζι στις χαμηλες στροφες. Το θελω πιο αποτομο. Εχω καλομαθει με το FCR...;)

Εχεις παιξει με το tuneEcu?
Εχεις χαρτη που να αντιστοιχει στις μετατροπες σου?
Δεν υπαρχει αλλη σοβαρη λυση.

Black Mamba
13/10/2013, 09:03
Δεν εχω παιξει με Tune Ecu γιατι δεν το εχω με τα μιγματα, οποτε αστο μην τα κανω γκουρδελο...
Ο χαρτης ειναι της Akrapovic και απ' οσων ξερω και γαργαλιμενος λιγο απο το εξουσιοδοτημενο που το φτιαχνω, αρα καλα εκει.
Πριν τον βαλω ειχα τα γνωστα σβησιματα...
Δεν περιμενα και κανενα θαυμα οποτε δεν με πειραζει , απλα ειπα μπας και γινει κατι καλυτερο.

DrBig
13/10/2013, 09:21
Δεν εχω παιξει με Tune Ecu γιατι δεν το εχω με τα μιγματα, οποτε αστο μην τα κανω γκουρδελο...
Ο χαρτης ειναι της Akrapovic και απ' οσων ξερω και γαργαλιμενος λιγο απο το εξουσιοδοτημενο που το φτιαχνω, αρα καλα εκει.
Πριν τον βαλω ειχα τα γνωστα σβησιματα...
Δεν περιμενα και κανενα θαυμα οποτε δεν με πειραζει , απλα ειπα μπας και γινει κατι καλυτερο.

Mε 46mm σωμα ψεκασμου δεν θα εχεις ποτε 'ξεσπασμα' χαμηλα εφαμιλο του FCR.
Αν καποια στιγμη θελησες να εχεις τον καλλιτερο δυνατο χαρτη, πανε στο δυναμομετρο, η παρε ενα PCV+autotune.

Black Mamba
13/10/2013, 09:34
Eχεις δικιο, 46αρι ειναι μεγαλο.
Παντως αυτο τον καιρο μαρουλια δεν περισσευουν για setup σε δυναμομετρο
και ποσο μαλλον για αγορα PCV και Autotune για το οποιο εχω ακουσει οτι κανει πολυ καλη δουλεια.