View Full Version : MotoGp round 16 Australian Grand Prix
devil's animal
22/10/2013, 09:50
Όχι πες τα έτσι απλά.
Δεν απάντησες στην πρότασή μου που είναι ταυτόχρονα και απάντηση στον ντέβιλ. Επειδή τα λάστιχα ακόμα και με 10 γύρους έγιναν φυτίλια χρειαζόταν 2 πιτ στοπ τα οποία η dorna δεν είχε το θέρρος να κάνει.
Απαντήστε πρώτα σε αυτό που είναι η επιτομή της ασφάλειας και μετά θα σας δείξω και 2-3 φωτό να απαντήσετε και εκεί με την ίδια αυστηρότητα που σας διακρίνει όταν επιμένετε πως η μαύρη ήταν η κατάλληλη ποινή για το συγκεκριμένο παράπτωμα.
Περιμένω :a35:
τωρα συγνωμη, θα κρινεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε εδω μεσα ΠΟΤΕ τα λαστιχα γινονται φιτιλια, ποτε κρατανε και ποτε ειναι επικινδυνα?
υπαρχουν τοσοι ειδικοι εκει μεσα...απο λαστιχαδες, μεχρι μηχανικοι, μεχρι πιλοτοι, μεχρι αγωνοδικες και κριτες...
ΕΚΡΙΝΑΝ λοιπον ολοι αυτοι συμφωνα με τις ελευθερες δοκιμες και τα χρονομετρημενα οτι τα λαστιχα αντεχουν και κρατανε για τοσους γυρους...
ποιος εισαι εσυ (και εγω) που θα κρινουμε την αποφαση αυτη...??:confused:
και αν το δεις και εκ του αποτελεσματος, κανενας δεν επεσε λογω ελαστικων ακομα και στον 10ο γυρο...
αρα προς τι ολη αυτη η καψα?
και εγω ειπα παραπανω οτι θα μου αρεσε μια version SBK με 2 σκελη, αλλα δεν γινεται να αποφασιζουμε εμεις...
θα στειλω το cv μου, στην Dorna να γινω αγωνοδικης, αλλα μαλλον θα παρω τα @@μου...
:lol:
Το μόνο που έχω διαβάσει είναι για το όριο ταχύτητας, πουθενά στο νετ δεν έχω διαβάσει για τη γραμμή...
Το ειπε ο ίδιος (λινκ (http://www.crash.net/motogp/news/197274/1/pedrosa_hails_best_phillip_island_motogp_result.html))
Pedrosa's only hiccup was to be instructed to drop back one position by Race Direction shortly after the bike change.
“When I went out of the pit I was last, because I stopped first, so I knew I didn't have to look back and I touched the white line a little bit. That was all,” he explained.
endopandou
22/10/2013, 09:53
απο το να εχω τη γκρινια του καθε πικραμυγδαλου προτιμω το εστω επιτηδευμενο χαζογελακι.
Μένουμε σε αυτή την θεμελιώδη διαφορά οπτικής baby και κερνάω εγώ μπύρες και τεκίλες την επόμενη :beer:
Μένουμε σε αυτή την θεμελιώδη διαφορά οπτικής baby και κερνάω εγώ μπύρες και τεκίλες την επόμενη :beer:
χαβαλεδιαρικο σπαμοποστ mode on (παρακαλω μη το ξετεντωσουμε):
θες να ξαναμιλησουμε τωρα για τη λαγκουνα ?
:lol::bawl::lol::bawl:
υ.γ. :beer::beer:
endopandou
22/10/2013, 10:03
τωρα συγνωμη, θα κρινεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε εδω μεσα ΠΟΤΕ τα λαστιχα γινονται φιτιλια, ποτε κρατανε και ποτε ειναι επικινδυνα?
υπαρχουν τοσοι ειδικοι εκει μεσα...απο λαστιχαδες, μεχρι μηχανικοι, μεχρι πιλοτοι, μεχρι αγωνοδικες και κριτες...
ΕΚΡΙΝΑΝ λοιπον ολοι αυτοι συμφωνα με τις ελευθερες δοκιμες και τα χρονομετρημενα οτι τα λαστιχα αντεχουν και κρατανε για τοσους γυρους...
ποιος εισαι εσυ (και εγω) που θα κρινουμε την αποφαση αυτη...??:confused:
και αν το δεις και εκ του αποτελεσματος, κανενας δεν επεσε λογω ελαστικων ακομα και στον 10ο γυρο...
αρα προς τι ολη αυτη η καψα?
και εγω ειπα παραπανω οτι θα μου αρεσε μια version SBK με 2 σκελη, αλλα δεν γινεται να αποφασιζουμε εμεις...
θα στειλω το cv μου, στην Dorna να γινω αγωνοδικης, αλλα μαλλον θα παρω τα @@μου...
:lol:
301967
Εκ του αποτελέσματος κρίνω. Γιατί να μην κρίνω; Θα κόψει κάνα γάλα; Τα μισά σχόλια στα φόρουμ κριτική είναι...
301844
2 πιτ στοπ γιατί ήξεραν πως τα λάστιχα φτάνουν στα όρια. Το ήξεραν γιατί υπήρξαν αναβάτες σε όλα τα πράκτις σέσιον που βγήκαν με οριακή κατάσταση ελαστικών και επίσης ήξεραν απο την προηγούμενη πως η θερμοκρασία την ώρα των αγώνων θα είναι ασυνήθιστα υψηλή άρα ήταν πιθανόν να μην κρατήσουν ούτε δέκα γύρους.
Μαύρη στη Dorna που δεν έκανε 2 πιτ στοπ λοιπόν.
devil's animal
22/10/2013, 10:11
301967
Εκ του αποτελέσματος κρίνω. Γιατί να μην κρίνω; Θα κόψει κάνα γάλα; Τα μισά σχόλια στα φόρουμ κριτική είναι...
2 πιτ στοπ γιατί ήξεραν πως τα λάστιχα φτάνουν στα όρια. Το ήξεραν γιατί υπήρξαν αναβάτες σε όλα τα πράκτις σέσιον που βγήκαν με οριακή κατάσταση ελαστικών και επίσης ήξεραν απο την προηγούμενη πως η θερμοκρασία την ώρα των αγώνων θα είναι ασυνήθιστα υψηλή άρα ήταν πιθανόν να μην κρατήσουν ούτε δέκα γύρους.
Μαύρη στη Dorna που δεν έκανε 2 πιτ στοπ λοιπόν.
αυτο λεω και παραπανω ρε αχαρακτηριστε...
"και αν το δεις και εκ του αποτελεσματος, κανενας δεν επεσε λογω ελαστικων ακομα και στον 10ο γυρο..."
αρα δικαιωθηκαν με τους 10 γυρους αφου δεν εγινε τιποτα...
και δεν εισαι σε θεση να κρινεις ποσο οριακη ηταν η κατασταση των ελαστικων μεσα απο φωτο και video...
μαυρη σε σενα που νομιζεις οτι τα ξερεις ολα, ενω υπαρχουν αλλοι που τα ξερουν σιγουρα...
:owned:
endopandou
22/10/2013, 10:19
μαυρη σε σενα που νομιζεις οτι τα ξερεις ολα, ενω υπαρχουν αλλοι που τα ξερουν σιγουρα...
:owned:
Τα ξέρω όλα; Νταξ... :rolleyes:
Ξέρω πως αυτό είναι πέρα απο οριακό γιατί αν δεν ήταν θα το βλέπαμε πιο συχνά
301968
προτιμας τον στονερ που οποτε του τυχαινε το οτιδηποτε κλαψουριζε
Αν ο Stoner έτρεχε με τον Marq, θα είχε στείλει γράμμα παραπόνων μέχρι τη Ροζίτα Σώκου. :smokin:
boussias
22/10/2013, 10:25
Εγώ πάντως θα νευρίασα ....
Δεν με ενοχλούν οι γκρίνιες, οι υποκρισίες με ενοχλούν.
Εγώ με 2 -3.000.000€ δεν θα νευρίαζα... είναι πολλά τα λεφτά Άρη :)
devil's animal
22/10/2013, 10:36
Τα ξέρω όλα; Νταξ... :rolleyes:
Ξέρω πως αυτό είναι πέρα απο οριακό γιατί αν δεν ήταν θα το βλέπαμε πιο συχνά
301968
και ξανα :owned: γιατι ειναι στον 11ο γυρο (το λεει πανω αριστερα)
αρα ειναι εκτος απο τους κανονισμους που βγηκαν...
αν ειχε βγει στον 9ο ή στον 10ο να το δεχομουν...
cry baby, cry...
:a9:
endopandou
22/10/2013, 10:45
και ξανα :owned: γιατι ειναι στον 11ο γυρο (το λεει πανω αριστερα)
αρα ειναι εκτος απο τους κανονισμους που βγηκαν...
αν ειχε βγει στον 9ο ή στον 10ο να το δεχομουν...
cry baby, cry...
:a9:
Είναι το λάστιχο απο την μοτό του Ντάνι που βγήκε στον 10 γύρο και άλλαξαν το λάστιχο κατά τη διάρκεια του 11ου. Αν είχε συμπηρωθεί και ο 11ος θα έγραφε 12 :wave2:
Χρειάζεσαι ένα μαντίλι, κάτι;
:tooth:
devil's animal
22/10/2013, 10:49
Είναι το λάστιχο απο την μοτό του Ντάνι που βγήκε στον 10 γύρο και άλλαξαν το λάστιχο κατά τη διάρκεια του 11ου. Αν είχε συμπηρωθεί και ο 11ος θα έγραφε 12 :wave2:
Χρειάζεσαι ένα μαντίλι, κάτι;
και παλι κανεις λαθος γιατι ο dani βγηκε στον 9ο...στον 10ο ο lorenzo και στον 11ο ο marquez...
αλλα δεν φαινεται οτι ειναι του pedrosa...
εγω νομιζω οτι ειναι του marquez που βγηκε στον 11ο και δεν ειχε συμπληρωθει απο τους αλλους ο 12ος για να το γραψει...
ολοκληρο κουτι χαρτομαντηλα θα σου δωσω...
:a22:
endopandou
22/10/2013, 11:13
Ντάρλινγκ ΔΕΝ έκαναν κάποια αλλαγή τύπου endurance σε κάποια μοτό. Δεν μπορεί μέσα σε 10 δεύτερα που έκανε να βγει απο τα πιτς ενώ περνούσε ο Γιώργος και ο Ντάνι κλείνοντας τον 11ο άρα είχαν μπεί στον 12ο να έγινε η αλλαγή. Τι άλλο χρειάζεται για να πειστείς καλέ μου νίγκα?
Το λάστιχο είναι του Ντάνι απο τον 9ο γύρο και όχι απο τον 10ο όπως έγραψα και συγνώμη για την ανακρίβεια
Ωστόσο
αν ειχε βγει στον 9ο ή στον 10ο να το δεχομουν...περιμένω...
...και δικαιωματικά επιμένω. Βλέποντας την κατάσταση του ελαστικού του Ντάνου τα πιτ στοπ έπρεπε να είναι 2 αν τους ενδιέφερε όσο ισχυρίζονται η ασφάλεια.
Μλκ Σταύρο κουράστηκα. Over & out :wave2:
Antonisss
22/10/2013, 11:36
Το λάστιχο είναι του MM. Αν παρατηρήσεις προσεκτικά κάποια στιγμή που φαίνεται το ψαλίδι θα δεις ένα κάρμπον προστατευτικό. Αυτό το φοράει μόνο ο ΜΜ...
http://photos.motogp.com/2013/10/20/12_93marquez,99lorenzo_lg45786_original.jpg
http://photos.motogp.com/2013/10/20/01_93marquez,pit,rac_s1d5367_original.jpg
http://photos.motogp.com/2013/10/20/14_26pedrosa,pit,rac_s1d5309_original.jpg
Antonisss
22/10/2013, 11:40
Voila!
301971
endopandou
22/10/2013, 11:42
:moutza: έχεις δίκιο... #mybadneggas
και τον είχα... :moutza: :tooth:
H.A.Balafoutre
22/10/2013, 11:52
Αν ο Stoner έτρεχε με τον Marq, θα είχε στείλει γράμμα παραπόνων μέχρι τη Ροζίτα Σώκου. :smokin:
Σε αυτό συμφωνώ, φαντάζομαι μιλάς ακόμη και να είχανε την ακριβώς ίδια μηχανή το χονδα, έτσι? Πιστεύω πως θα είχε τρελό θέμα και από άποψη επιδόσεων έναντι του Μαρκέζ αλλά και από άποψη χαρακτήρα.
devil's animal
22/10/2013, 12:25
:moutza: έχεις δίκιο... #mybadneggas
και τον είχα... :moutza: :tooth:
:a9::a9::a9::a9::a9:
Απο την άλλη παρότι με ενοχλεί δεν θα κατηγορήσω και κανέναν που για μισό μύριο τον αγώνα θα προτιμήσει να το βουλώσει και να χαμογελάει υποκριτικά στις κάμερες...
Δεν με ενοχλούν οι γκρίνιες, οι υποκρισίες με ενοχλούν.
Έλα μωρέ. όλοι τσιράκια του εζμπελέτα είναι,
όλοι μαζί την κρατάνε την ταμπέλα...
301973
:lol::lol::lol::lol::lol:
Σε αυτό συμφωνώ, φαντάζομαι μιλάς ακόμη και να είχανε την ακριβώς ίδια μηχανή το χονδα, έτσι? Πιστεύω πως θα είχε τρελό θέμα και από άποψη επιδόσεων έναντι του Μαρκέζ αλλά και από άποψη χαρακτήρα.
Ο Marq είναι ταλεντάρα και θα τους κλείσει τα σπιτάκια, αλλά νομίζω οτι θέλει λίγο μάζεμα γιατί η υπερβάλλουσα επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε χοντρή μαλακία, είτε για τον ίδιο είτε για άλλον οδηγό.
Και ως υπερβάλλουσα επιθετικότητα δεν εννοώ μόνο οτι ακουμπάει συχνά πυκνα με άλλους οδηγούς, αλλά και το οτι δεν βγήκε οταν έπρεπε ρισκάροντας να γίνει ήχος και φως με τέτοια λάστιχα.
Antonisss
22/10/2013, 13:22
Και μην ξεχνάμε, είναι ακόμα ρούκις... Και μακάρι κάτι Espargaraιοι να έχουν factory μηχανάκι σε 2-3 χρόνια γιατί ξέρω ότι τον αγαπάνε υπερβολικά και θέλουν να του το δείξουν!! :lol:
Antonisss
22/10/2013, 13:46
Επίσης κάτι άλλο που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε παραπάνω. Στο κλασσικό πλέον βίντεο, αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε ότι στο γύρο που ήταν να μπει υποθετικά ο ΜΜ (μαζί με το Jorge δηλαδή), κάποιοι μηχανικοί τον περιμένουν κανονικά, αλλά ο άνθρωπος που κρατάει το pitboard, είναι κανονικά στη θέση του και το έχει βγάλει... Συνεννόηση κουκουρούκου... Άλλα κάναν οι μεν, άλλα οι δε
endopandou
22/10/2013, 13:58
:a9::a9::a9::a9::a9:
Άλλος έβαλε το γκολ νίγκα. Εικόνισμα να του κάνεις... Παραδέχομαι πως όντως μετά τον 10ο γύρο χάλασε το λάστιχο...
endopandou
22/10/2013, 14:01
Έλα μωρέ. όλοι τσιράκια του εζμπελέτα είναι,
όλοι μαζί την κρατάνε την ταμπέλα...
301973
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ο Αλβάρο πάντως το κατέχει καλά το χαμογελο στην κάμερα. Μενεγάκες... :giggle:
Billymuse
22/10/2013, 14:52
Ο Αλβάρο πάντως το κατέχει καλά το χαμογελο στην κάμερα. Μενεγάκες... :giggle:
πρέπει όμως να κούρεψε αυτη τη καγκούρικη φράντζα που είχε γμτ
devil's animal
22/10/2013, 15:38
Άλλος έβαλε το γκολ νίγκα. Εικόνισμα να του κάνεις... Παραδέχομαι πως όντως μετά τον 10ο γύρο χάλασε το λάστιχο...
μα ηταν εμφανες ρε Μαναρι...
εγω στο ειπα πρωτος και αποδειχτηκε οτι ημουν σωστος...ανεξαρτητα αν εβαλε αλλος την φωτο...
τι πας να αποδειξεις? τα αναποδεικτα?
μ'αρεσει που το παιζεις και ειδημων και ειδες και τα λιωμενα λαστιχα και οτι δεν κραταγαν και ηθελες να μην φαει μαυρη και να του ριξουν ride through κλπ,κλπ...
το εχω ξαναπει στο thread με τον pedrosa (που οι περισσοτεροι τον ανεβοκατεβαζουν αχρηστο και κοτα κλπ)...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...
και το τι λεμε εμεις και το τι γραφεται γενικα στα forum τα γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους...απλα γιατι ξερουν και ειναι ΕΙΔΙΚΟΙ.-
end of story και απο εμενα..
:a17:
endopandou
22/10/2013, 17:25
μ'αρεσει που το παιζεις και ειδημων
Το τραβάς αδικαιολόγητα.
devil's animal
22/10/2013, 17:29
Το τραβάς αδικαιολόγητα.
το κανω με αγαπη και μονο επειδη το τραβηξες και εσυ...
:kiss:
Antonisss
22/10/2013, 21:20
Καρα OWNED! :lol:
302040
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα :bawl: :lol: :bawl: :lol: ΤΕΛΕΙΟ !
302040
είσαι ένας μικρός θεούλης :bawl:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
akaposto
23/10/2013, 13:49
χααχαχαχαχαχαχ :a25:
devil's animal
23/10/2013, 14:43
302040
:bawl::bawl::bawl:
RaGe_Raptor
23/10/2013, 19:37
https://www.facebook.com/photo.php?v=592817860753805
RaGe_Raptor
23/10/2013, 20:07
honda 's new lap counter...:lol:302100
H.A.Balafoutre
23/10/2013, 21:08
Σε αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά, πεντακάθαρα θα έλεγα...η απάντηση που τόσα χρόνια ταλανίζει το motogpϊολογικό γίγνεσθαι...ποιά είναι η δουλειά το Puig εκεί μέσα!
Νά γιατί Puig...όχι πές, απαντάς? Απαντάς?
Είναι κι από τον ήλιο ξεξασπρότερο λοιπόν, πως ο Μαρκέζ θέλει έναν Puig στο μανατζάρισμα. Έ ναί....
RaGe_Raptor
24/10/2013, 08:44
Σε αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά, πεντακάθαρα θα έλεγα...η απάντηση που τόσα χρόνια ταλανίζει το motogpϊολογικό γίγνεσθαι...ποιά είναι η δουλειά το Puig εκεί μέσα!
Νά γιατί Puig...όχι πές, απαντάς? Απαντάς?
Είναι κι από τον ήλιο ξεξασπρότερο λοιπόν, πως ο Μαρκέζ θέλει έναν Puig στο μανατζάρισμα. Έ ναί....
Καλό διάβασμα George ...http://m.motomatters.com/opinion/2013/10/23/puig_vs_alzamora_the_dangerous_power_str.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
MG-KTiNoS
24/10/2013, 09:03
Αν ακυρωθεί το Μοντέγκι πάντως όλοι θα είναι οκ
κι αυτοί που έλεγαν ότι ο Μάρκεζ κάνει μαλακίες
κι αυτοί που θέλουν να πάρει ο Μάρκεζ ΠΠ
κι ο Ρόσσικοί (της σαλάτας)
και όλοι γενικά.
Εκτώς από το άθλημα.
υγ
κάποτε ένας βλαξ στας Σέρρας βγήκε από τα πιτς τέρμα αρ.
Πήγαν να το λιντσάρουν, με πρώτο τον Ολ'υμπιο (αν θυμάμαι καλά)
να κατευάζει τα καντήλια της αρκούδας
Μπατ ιτσ ντίφρεντ άι γκες
:mad:
H.A.Balafoutre
24/10/2013, 09:40
Καλό διάβασμα George ...http://m.motomatters.com/opinion/2013/10/23/puig_vs_alzamora_the_dangerous_power_str.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Χαμός έτσι.....
KostasV2
24/10/2013, 12:50
Αρκετά επεξηγηματικό το άρθρο. :a10:
DimChios
24/10/2013, 13:17
δεν ξερω τι λετε εσεις, εμενα ο αγωνας μ αρεσε πολυ! ΠΑΡΑ πολυ!!!
Το ενδιαφερον για το υπολοιπο του πρωταθλήματος (2 αγωνες) αυξηθηκε, ειχαμε μπολικο σασπένς... οι μαλακιες απ οπου κι αν προερχονται ειναι μες τη ζωη!
Μια χαρα ολα!
:wave2:
spyrakos35
24/10/2013, 13:29
Το ενδιαφερον για το υπολοιπο του πρωταθλήματος (2 αγωνες) αυξηθηκε, ειχαμε μπολικο σασπένς... οι μαλακιες απ οπου κι αν προερχονται ειναι μες τη ζωη!Μια χαρα ολα!
να τον ακούτε τον Χίο.... είναι μάνα σ αυτά τα πράγματα..... :p :lol:
DimChios
24/10/2013, 13:33
να τον ακούτε τον Χίο.... είναι μάνα σ αυτά τα πράγματα..... :p :lol:
:moutza:
RaGe_Raptor
24/10/2013, 13:40
Το ενδιαφερον για το υπολοιπο του πρωταθλήματος (2 αγωνες) αυξηθηκε, ειχαμε μπολικο σασπένς... οι μαλακιες απ οπου κι αν προερχονται ειναι μες τη ζωη!
Μια χαρα ολα!
Χιο πληρωμένη απάντηση μερικές σελίδες πριν...:D
ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι το να πάνε γρήγορα το βρίσκει βαρετό ας βάλουμε πιτ στοπ μπας και γίνει καμιά μαλακία πάνω στην αλλαγή και δούμε λίγο θέαμα.
Μήπως να βάλουμε τους ανθρώπους της πίστας να πετάνε τυχαία που και που μπουγελόφατσες στους οδηγούς να δουν πώς αντιδρούν όταν ξαφνιάζονται;
Μπορεί να γίνει κάνας τσαμπουκάς και να έχει ακόμα περισσότερη πλάκα
DimChios
24/10/2013, 13:51
Χιο πληρωμένη απάντηση μερικές σελίδες πριν...:D
αυτος ρε μονο ανεκδοτα λεει! :lol:
Μανωλιό :D
mikRRopixel
24/10/2013, 14:32
:lol: Και κανά πτηνό παραπάνω για να είναι μετ' εμποδίων ο αγώνας και να έχει ενδιαφέρον. Αν το χτυπήσεις δε, κερδίζεις το fastest lap! Ο JL πάνως το κατάφερε...LOL