Σύνδεση

View Full Version : Η "άλλη" Ελλάδα

MG-KTiNoS
22/10/2013, 18:07
Όχι αυτή της μαλακίας, της μιζέριας, της ρεμούλας και της πστιάς !

Η άλλη
Αυτή που δουλεύει, που δημιουργεί...
Που χαρίζει ομορφιά και κάνει τη ζωή μας και το κόσμο γενικά λίγο πιο καλό από ότι ήταν χτες !

http://www.pemptousia.gr/2013/10/2-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82/

(τυχαία η επιλογή του λινκ)

chester24
22/10/2013, 22:14
Δεν δουλευει το link.... :confused:

Οπως κ να εχει ομως, ολοι μας θα θελαμε να ζουσαμε σε μια τετοια "αλλη" Ελλαδα που να ειναι δημιουργικη αλλα κ χωρις χωρις προβληματα.. Μια φυσιολογικη χωρα.

Αλλα δυστυχως, δεν συμβαινει κατι τετοιο.. Κ αν θα συμβει, μαλλον εμεις δεν θα το δουμε..

MG-KTiNoS
22/10/2013, 22:34
2 Διεθνή Βραβεία Φωτογραφίας για τον Μανώλη Κουπέ-Καλομοίρη..

Ο Ελληνογάλλος φωτογράφος τοπίων Μανώλης Κουπέ – Καλομοίρης, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους διεθνώς φωτογράφους της γενιάς του για το μοναδικό τρόπο που συλλαμβάνει με το φακό του εικόνες από άγρια και ανεξερεύνητα τοπία, διακρίθηκε πρόσφατα σε δύο μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας για το τελευταίο δημιουργικό του έργο – μια σειρά από πανοραμικές εναέριες φωτογραφίες της Ισλανδίας.

Συγκεκριμένα, o Μανώλης Κουπέ-Καλομοίρης απέσπασε ένα Χρυσό και ένα Αργυρό Μετάλλιο Αριστείας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πανοραμικής Φωτογραφίας της EPSON και διακρίθηκε παίρνοντας το 1ο Βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας IPA 2013 (International Photography Awards), στην κατηγορία επαγγελματικής εναέριας φωτογραφίας (Φύση).

Πρόκειται για φωτογραφίες τραβηγμένες από ψηλά που είναι σαν να ακροβατούν μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, θυμίζοντας πίνακες αφηρημένης ζωγραφικής.

Στο μεγαλύτερο Διεθνή Διαγωνισμό Πανοραμικής Φωτογραφίας EPSON (τον τέταρτο κατά σειρά) προσεκλήθησαν και συμμετείχαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι απ΄ όλο τον κόσμο. Φέτος, συμμετείχαν 4.068 πανοραμικές φωτογραφίες 843 φωτογράφων από 57 χώρες. Στο Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμό IPA 2013 συμμετείχαν σχεδόν 15.000 φωτογραφίες από 103 χώρες του κόσμου και επιλέχθηκαν τρεις κορυφαίοι νικητές.

http://www.photoawards.com/en/Pages/Gallery/winner2013sub.php?cat=Nature&level=pro

http://www.thepanoawards.com/Top50-13.php?CatId=20&Category=Nature%20-%20Open%20Award%20-%20Top%2050%20placing%20Images%202013

chester24
22/10/2013, 22:42
Μπραβο του.. :beer: Οι φωτογραφοι εχουν την ομορφη ικανοτητα να βλεπουν τις εικονες μεσα απο το "καδρο" τους και να μας περιγραφουν ακριβως αυτο που βλεπουν..

Μιλαμε για ταλεντο.

Δεν μπορουσα να δω το αρχικο λινκ ωστε να καταλαβω γιατι ακριβως μιλουσες κ γιαυτο εκανα ενα σχολιο, το οποιο ισως κ να ηταν ατοπο τελικα..

Τωρα μαλιστα.. :beer:

MG-KTiNoS
25/10/2013, 17:30
302211

Έχουμε ζήσει και μερικά πολύ ωραία όμως εεε?

ggs
25/10/2013, 17:45
κτινε , μαλλον εχεις βαλει λαθος τιτλο στο θρεντ...

μπραβο στον φωτογράφο για το ταλέντο του και την βράβευση του ....:a18:

η ελλαδα τι ρολο παιζει ?

MG-KTiNoS
25/10/2013, 17:54
na Se po...

Μια και κάθε μέρα μιλάμε για όλους τους ρεζίληδες
και ως γνωστό η επαφή με τα σκατά χαλάει τον άνθρωπο
είπα να βάλω αυτό για αντίβαρο.

Η Ελλάδα δεν παίζει κανένα ρόλο, οικόπεδο είναι
που σήμερα ζούμε εμείς κι αύριο άλλοι.
Αλλά στο οικόπεδο αυτό δεν ήταν ΟΛΟΙ σκάρτοι.
Είχε και καλά παιδιά !

:D

ggs
25/10/2013, 18:05
na Se po...

Μια και κάθε μέρα μιλάμε για όλους τους ρεζίληδες
και ως γνωστό η επαφή με τα σκατά χαλάει τον άνθρωπο
είπα να βάλω αυτό για αντίβαρο.

Η Ελλάδα δεν παίζει κανένα ρόλο, οικόπεδο είναι
που σήμερα ζούμε εμείς κι αύριο άλλοι.
Αλλά στο οικόπεδο αυτό δεν ήταν ΟΛΟΙ σκάρτοι.
Είχε και καλά παιδιά !

:D

:beer:

και , οντως , υπαρχει καλυτερη ελλαδα.. (http://www.youtube.com/watch?v=_WQNhxF3M_8) :lol:

...και την θελουμε...

MG-KTiNoS
27/11/2013, 16:05
304491

Με ένα από τα κορυφαία βραβεία, το Διεθνές Βραβείο Feltrinelli τιμήθηκε ο καθηγητής Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Μανόλης Κορρές για τη συνολική του προσφορά στον τομέα της αρχαιολογίας και των αναστηλώσεων. Το Διεθνές Βραβείο Feltrinelli απονέμεται μια φορά ανά 5 χρόνια για κάθε ειδικότητα, από την Accademia Nazionale dei Lincei της Ρώμης ,σε προσωπικότητες που έχουν διακριθεί για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στην τέχνη, στη λογοτεχνία, στην ιστορία, στη φιλοσοφία, στην ιατρική και στα μαθηματικά. Η Ακαδημία βράβευσε το Μανόλη Κορρέ για το συνολικό του έργο, το οποίο -όπως τονίστηκε κατά την απονομή- συνδυάζει «την αναστήλωση με πρωτότυπη αρχαιολογική και αρχιτεκτονική έρευνα». O Μανόλης Κορρές είναι ο πρώτος Έλληνας στον οποίο απονέμεται αυτό το βραβείο. Πηγή: www.lifo.gr

Bradipous
27/11/2013, 18:15
304491

Με ένα από τα κορυφαία βραβεία, το Διεθνές Βραβείο Feltrinelli τιμήθηκε ο καθηγητής Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Μανόλης Κορρές για τη συνολική του προσφορά στον τομέα της αρχαιολογίας και των αναστηλώσεων. Το Διεθνές Βραβείο Feltrinelli απονέμεται μια φορά ανά 5 χρόνια για κάθε ειδικότητα, από την Accademia Nazionale dei Lincei της Ρώμης ,σε προσωπικότητες που έχουν διακριθεί για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στην τέχνη, στη λογοτεχνία, στην ιστορία, στη φιλοσοφία, στην ιατρική και στα μαθηματικά. Η Ακαδημία βράβευσε το Μανόλη Κορρέ για το συνολικό του έργο, το οποίο -όπως τονίστηκε κατά την απονομή- συνδυάζει «την αναστήλωση με πρωτότυπη αρχαιολογική και αρχιτεκτονική έρευνα». O Μανόλης Κορρές είναι ο πρώτος Έλληνας στον οποίο απονέμεται αυτό το βραβείο. Πηγή: www.lifo.gr

Μπραβο του, απο τα καλυτερα μυαλα, το αξιζει και με το παραπανω!

MG-KTiNoS
01/12/2013, 11:27
http://www.mixanitouxronou.gr/olga-kevelos-iroida-tou-polemou-ke-protathlitria-se-agones-motosikletas/#sthash.ooJAzTDe.dpbs

MG-KTiNoS
16/12/2013, 08:49
Ελένη Αντωνιάδου: Η 25χρονη επιστήμονας της NASA, γυναίκα της χρονιάς

http://www.logiosermis.net/2013/12/25-nasa.html#.Uq6vSycWrnm

Pan (dvs)
17/12/2013, 07:42
Δωσε,να παιρνουμε τα πανω μας.

MG-KTiNoS
09/01/2014, 22:05
Ήρθε στο φαρμακείο από το καφενείο κατ ευθείαν,
δεν αισθάνονταν καλά,
είχε υπέρταση.
Δηλαδή τι υπέρταση, ένα βήμα απ το χάρο ήταν.
-Μα τι έγινε? Tον ρώτησα.
-Πήρατε άλλα φάρμακα?
-Πως ξέφυγε έτσι η πίεση σας ?
Αυτός απόμακρος να απαντάει μονολεκτικά
-Ναι, όχι, μμμ
Ψάχνοντας το φάρμακο του, στο βιβλιάριο ασθενείας,
βρίσκω μια τελευταία εγράφη 8 μήνες νωρίτερα!
Τον πιέζω και ομολογεί.
Είχε κόψει τα φάρμακα 8 μήνες γιατί δεν είχε λεφτά
και διάλεξε να πληρώνει μόνο τα φάρμακα της γυναίκας του.
Κόστος η ζωή του η ίδια.
Ήρθε ο γιός του και τον πήρε
αλλά δεν τον πήγε νοσοκομείο όπως του είχα πει,
τον πήγε σπίτι για να μην ταλαιπωρηθεί.
Δεν τον ξαναείδα έκτοτε
Ελπίζω να είναι καλά...

Γέρο τα σέβη μου, όπου κι αν είσαι τώρα.
Είσαι ο μοναδικός αληθινός άντρας που είδα εδώ και χρόνια.
Τα σέβη μου και πάλι.

alex14
10/01/2014, 11:15
δεν αισθάνονταν καλά,
είχε υπέρταση.
.
.
.
Τα σέβη μου και πάλι.

Δεν εχω λογια ...... :(

Pan (dvs)
10/01/2014, 18:30
:a23::a23::a23:

virus
10/01/2014, 19:30
κτινακι..... :beer:

gcrook
15/01/2014, 03:56
δεν αισθάνονταν καλά,
είχε υπέρταση.
Δηλαδή τι υπέρταση, ένα βήμα απ το χάρο ήταν.
-Μα τι έγινε? Tον ρώτησα.
-Πήρατε άλλα φάρμακα?
-Πως ξέφυγε έτσι η πίεση σας ?
Αυτός απόμακρος να απαντάει μονολεκτικά
-Ναι, όχι, μμμ
Ψάχνοντας το φάρμακο του, στο βιβλιάριο ασθενείας,
βρίσκω μια τελευταία εγράφη 8 μήνες νωρίτερα!
Τον πιέζω και ομολογεί.
Είχε κόψει τα φάρμακα 8 μήνες γιατί δεν είχε λεφτά
και διάλεξε να πληρώνει μόνο τα φάρμακα της γυναίκας του.
Κόστος η ζωή του η ίδια.
Ήρθε ο γιός του και τον πήρε
αλλά δεν τον πήγε νοσοκομείο όπως του είχα πει,
τον πήγε σπίτι για να μην ταλαιπωρηθεί.
Δεν τον ξαναείδα έκτοτε
Ελπίζω να είναι καλά...

Τα σέβη μου και πάλι.

Δεν θελω να το παρεις σας προσωπικη επιθεση και βασικα ο λογος που γραφω το παρακατω ειναι
γιατι οταν ανοιγουμε θρεντ για τις αλλες ελλαδες και τους αλλους ανθρωπους και βαζουμε και τους εαυτους μας μεσα
τουλαχιστον ας φροντιζουμε να φαινομαστε ανταξιοι του θεματος.
Εγω στο κειμενο σου ΔΕΝ ειδα αλλη ελλαδα ουτε αλλους ανθρωπους.Ειδα ακριβως τους ιδιους.
Περιμενα εσυ να κανεις την διαφορα -γιατι και ο γερακος 2 επιλογες ειχε οπως και συ- αλλα δεν....

MG-KTiNoS
15/01/2014, 07:38
To θέμα φίλε μου εδώ ήταν ότι ο παππούς είχε 2 κιλά... προσωπικότητα.
Καμία σχέση δηλαδή με το λαμόγιο που παρουσιάζουν ως το πρότυπο του Έλληνα.
Έτσι το είδα, έτσι το έγραψα, περιγραφικά.
Τον άνθρωπο αυτό δεν τον ξαναείδα έκτοτε.
Δεν ξέρω αν έζησε μετά απ αυτό ή που πήγε...

Τίποτα παραπάνω

Προσωπικά δεν παίρνω τίποτε.
Όσοι με γνωρίζουν έχουν άποψη για μένα
και ως που φτάνω (επαρκώ) οι άλλοι όταν με γνωρίσουν
θα με κρίνουν ελπίζω επιεικώς.
;)

pipe_smoker
15/01/2014, 09:33
Εγω στο κειμενο σου ΔΕΝ ειδα αλλη ελλαδα ουτε αλλους ανθρωπους.Ειδα ακριβως τους ιδιους.
Περιμενα εσυ να κανεις την διαφορα -γιατι και ο γερακος 2 επιλογες ειχε οπως και συ- αλλα δεν....

Ο γεράκος είχε 2 επιλογές και διάλεξε τη μία. Να στείλει εαυτόν στον αγύριστο για να πληρώσει τα φάρμακα της γυναίκας του.
Τώρα εάν η άλλη επιλογή (όποια κι αν ήταν αυτή) ήταν πιο σοφή πιο δειλή πιο δεν ξέρω γω τί, δεν έχει και νόημα να το κουβεντιάσουμε.

Σχετικά με το αν ο Κτήνος έκανε τη διαφορά, υποθέτω (ίσως λανθασμένα) ότι εννοείς να του έδινε δωρεάν τα φάρμακα που χρειαζόταν κλπ (?).

1ον. Εκείνη τη στιγμή, απ'ότι φαίνεται από τα λεγόμενά του, στην κατάστασή που βρισκόταν χρειαζόταν άμεσα νοσοκομείο κι όχι το χάπι της πιέσης.

2ον και πιο βασικό. Προσωπικά, και όλες τις κούτες με τα χάπια του φαρμακείου μου να του άδειαζα μέσα στο αυτοκίνητο του γιου του και να του ευχόμουν "ώρα καλή", θα το κράταγα για τον εαυτό μου και δεν υπήρχε περίπτωση να το γράψω.

Just saying...

gcrook
15/01/2014, 14:02
To θέμα φίλε μου εδώ ήταν ότι ο παππούς είχε 2 κιλά... προσωπικότητα.
Καμία σχέση δηλαδή με το λαμόγιο που παρουσιάζουν ως το πρότυπο του Έλληνα.
Έτσι το είδα, έτσι το έγραψα, περιγραφικά.
Τον άνθρωπο αυτό δεν τον ξαναείδα έκτοτε.
Δεν ξέρω αν έζησε μετά απ αυτό ή που πήγε...

Τίποτα παραπάνω

Προσωπικά δεν παίρνω τίποτε.
Όσοι με γνωρίζουν έχουν άποψη για μένα
και ως που φτάνω (επαρκώ) οι άλλοι όταν με γνωρίσουν
θα με κρίνουν ελπίζω επιεικώς.
;)

Εγω δεν σε ξερω και ουτε να σε γνωρισω θελω.
Οταν ανοιγεις θρεντ και τοποθετεις υπουλα τον καθε αφανη ηρωα διπλα σε σενα που συμπεριφερθηκες προβλεψιμα
και σιγουρα οχι σαν "αλλος ελληνας" μπορω να σε κρινω και για υποκρισια και για χιλια δυο ακομα.
Το αν τον βοηθησες αφιλοκερδως η οχι (που μαλλον δεν) τον γερο η οποιονδηποτε μπαινει στο καταστημα σου επισης δεν με νοιαζει.
Αλλωστε αν το ειχες κανει δεν θα το εγραφες,ουτε καν θα το υπονοουσες,ποσο μαλλον να κατσεις να γραψεις μια συναισθηματικα φορτισμενη
ιστοριουλα για να μας κανεις να κοιταξουμε αλλου.
Υπαρχει και το φεισμπουκ για να φτιαξεις το προφιλ σου κατα το δοκουν.Ευτυχως αυτος ο χωρος παραμενει (ακομα) ενα φορουμ.

Pan (dvs)
15/01/2014, 14:18
Οταν ανοιγεις θρεντ και τοποθετεις υπουλα τον καθε αφανη ηρωα διπλα σε σενα που συμπεριφερθηκες προβλεψιμα
και σιγουρα οχι σαν "αλλος ελληνας" μπορω να σε κρινω και για υποκρισια και για χιλια δυο ακομα.
Το αν τον βοηθησες αφιλοκερδως η οχι (που μαλλον δεν) τον γερο η οποιονδηποτε μπαινει στο καταστημα σου επισης δεν με νοιαζει.
Αλλωστε αν το ειχες κανει δεν θα το εγραφες,ουτε καν θα το υπονοουσες,ποσο μαλλον να κατσεις να γραψεις μια συναισθηματικα φορτισμενη
Υπαρχει και το φεισμπουκ για να φτιαξεις το προφιλ σου κατα το δοκουν.Ευτυχως αυτος ο χωρος παραμενει (ακομα) ενα φορουμ.

Με το συμπαθειο αλλα.....

gcrook
15/01/2014, 14:26
Με το συμπαθειο αλλα.....

Αλλα τι και για ποιο λογο αν θες.
Μην τα κρατατε μεσα σας.
Βοηθηστε τον κοπανο συνανθρωπο σας (εγω ειμαι αυτος) να βελτιωθει.

OldMan
15/01/2014, 14:29
Οργίλε Γιωργίλε..

Πόσο καιρό έχεις να χέσεις, καρδιά μου ..???:a07:

gcrook
15/01/2014, 14:31
Οργίλε Γιωργίλε..

Πόσο καιρό έχεις να χέσεις, καρδιά μου ..???:a07:

Γιατι βρε ματακια μου;Σου κανω για τσαντισμενος;
Ενταξει το χανω στην διπλωματια αλλα εχω και γω κουσουρια.

Pan (dvs)
15/01/2014, 14:32
Αλλα τι και για ποιο λογο αν θες.
Μην τα κρατατε μεσα σας.

Διαφωνω με αυτα που γραφεις,αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να συμφωνω.Aποψη μου ειναι οτι το πας μακρια και δεν βλεπω τον λογο.

Δεν επιθυμω να σε βελτιωσω,δεν εχω και τις γνωσεις αλλωστε.:beer:

gcrook
15/01/2014, 14:36
Διαφωνω με αυτα που γραφεις,αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να συμφωνω.Aποψη μου ειναι οτι το πας μακρια και δεν βλεπω τον λογο.

Δεν επιθυμω να σε βελτιωσω,δεν εχω και τις γνωσεις αλλωστε.:beer:

Καλα κανεις και διαφωνεις το θεμα ειναι με τι στο καλο διαφωνεις.
Το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να γραψεις κατι λιγοτερο η περισσοτερο τερατωδες απο μενα.
Ξερω μετα ειναι δυσκολο να το μαζεψεις,αλλα ετσι ειναι τα φορουμ.

Gi_4ce
15/01/2014, 14:38
Εγώ βλέπω οτι τον Παππού έβγαλε ήρωα (αν και προσωπικά πιστεύω οτι δεν ταιριάζει με το θρέντ γιατι αντιθέτως με ολα τα άλλα αυτό με ψυχοπλάκωσε).
Βέβαια συγχωρείται το κτήνος γιατι τον καταλαβαίνω...

Όταν έχεις μαγαζί στο δρόμο που έχει να κάνει με βασικές ανάγκες του ανθρώπου οπως πχ περιθαλψη (κτηνος) και τροφή (εκει που δουλεύω) βλέπεις πολλούς αφανείς ήρωες και επηρρεάζοπυν την ψυχολογία σου.

Πολλές φορές εχω μπει στο τριπάκι να γράψω και εγω για αυτούς τους αφανείς ήρωες που βλέπω καθημερινά στο μαγαζί, αλλά ήμουν σίγουρος οτι θα εβγαινε καποια ξινίλα απο τον οποιοδήποτε καχύποπτο.

Το μόνο που έχω να πω είναι κουράγιο σε εμάς που τα ζούμε κάθε μέρα, ενω για όλους τους υπόλοιπους, σας προκαλώ να πάτε να καθίσετε 5 με 6 ώρες για εναν καφέ σε οποιοδήποτε φαρμακείο ή αναψυκτήριο του κέντρου και να δείτε, όχι την κατάντια, αλλα τους αληθινούς ήρωες αυτής της πόλης.

Αλλιώς και το πληκτρολόγιο μια χαρά ουτοπία είναι.

Pan (dvs)
15/01/2014, 14:50
Ο Κτινος ξεκιναει και γραφει μια ιστορια της οποιας το ζουμι ειναι οτι υπαρχουνε καποιοι ανθρωποι που βαζουνε τον εαυτο τους πιο κατω απο τους αλλους.
Και εσυ του απαντας θεωρωντας οτι το εκανε με σκοπο να κερδισει κατι.Τι να κερδισει,ουτε ητανε ο κεντρικος ηρωας,ουτε λεει οτι εκανε κατι που θα τον εκανε καλυτερο μας.Απλα λεει μια ιστορια.Αν καποιος κερδισε τον σεβασμο μου,αυτος ητανε ο παππους και οχι ο αφηγητης.

Εσυ την παιρνεις και την κανεις θεμα για αντιπαραθεση και μαλλον αρκετα ακομψα.Μπορεις φυσικα να το κανεις,μονο που εγω θα διαφωνησω και με την ουσια και με τον τροπο.

gcrook
15/01/2014, 15:11
Ο Κτινος ξεκιναει και γραφει μια ιστορια της οποιας το ζουμι ειναι οτι υπαρχουνε καποιοι ανθρωποι που βαζουνε τον εαυτο τους πιο κατω απο τους αλλους.
Και εσυ του απαντας θεωρωντας οτι το εκανε με σκοπο να κερδισει κατι.Τι να κερδισει,ουτε ητανε ο κεντρικος ηρωας,ουτε λεει οτι εκανε κατι που θα τον εκανε καλυτερο μας.Απλα λεει μια ιστορια.Αν καποιος κερδισε τον σεβασμο μου,αυτος ητανε ο παππους και οχι ο αφηγητης.

Εσυ την παιρνεις και την κανεις θεμα για αντιπαραθεση και μαλλον αρκετα ακομψα.Μπορεις φυσικα να το κανεις,μονο που εγω θα διαφωνησω και με την ουσια και με τον τροπο.

Ωραια μερσι.Και εγω λοιπον ξεχνωντας εστω και προσωρινα οτι το θρεντ αφορα αλλες ελλαδες και αλλους ελληνες διαβαζω την ιστορια του κτηνου και συγκινουμαι,γιατι η ιστορια ειναι συγκινητικη και μπραβο στον παππου.
Και μετα ξαναδιαβαζω το θρεντ απο την αρχη κομπλε με τον τιτλο και τα σχολια του κτηνου για ελληναραδες και λαιπα, και συνειδητοποιω οτι ο γερακος ειναι αλλος ελληνας γιατι επελεξε τον δρομο που ο κτηνος δεν επελεξε.
Το οτι αναδεικνουμε το καλο και το ομορφο δεν ειναι παντα ανιδιοτελες, εξαρταται απο τα γενικοτερα πλαισια της συζητησης.Η προθεση επισης και αυτη με αφηνει αδιαφορο ειδικα οταν ειναι ολοφανερο οτι 2 χαρακτηρες ερχονται σε τετοια αντιθεση μεταξυ τους.
Να ηταν αστοχια του κτηνου;Μεσα.Αλλα αυτα τα "αυτοι που με ξερουν απο κοντα" αν μη τι αλλο μου χτυπανε καπως.Γραφεις κατι σε εναν δημοσιο χωρο.Γι'αυτο κρινεσαι στην τελικη οχι για το ποιος νομιζεις η θελεις να εισαι στην πραγματικοτητα.
Υπαρχει καπου στικυ με τον αλλο ανθρωπο.Γραφτηκε μεσα σε αλλα πλαισια και για αλλο λογο.Αυτο ελειπε να κατηγορησω τον δημιουργο του εκει θρεντ
για υποκρισια.
Παναχεσω.
Ξανα.

Gi_4ce
15/01/2014, 15:37
Έστω οτι έχω ενα φαγαδικο.

Αν δώσω σε όλους τους άστεγους φαγητό και το ποστάρω, όλο και κάποιος θα πει οτι κάνω διαφήμιση και προσπαθώ να περάσω εμένα σαν ηρωα...

Αν ποστάρω οτι ήρθε ενας άγνωστος και αγόρασε ενα σάντουιτς και το έδωσε στον άστεγο, θα είμαι κατώτερος απο αυτόν τον άγνωστο απο την στιγμή που δεν το εδωσα εγω ο ιδιος το σαντουιτς στον αστεγο οπότε κακώς το ποστάρω...

seems legit...

gcrook
15/01/2014, 15:50
Έστω οτι έχω ενα φαγαδικο.

Αν δώσω σε όλους τους άστεγους φαγητό και το ποστάρω, όλο και κάποιος θα πει οτι κάνω διαφήμιση και προσπαθώ να περάσω εμένα σαν ηρωα...

Αν ποστάρω οτι ήρθε ενας άγνωστος και αγόρασε ενα σάντουιτς και το έδωσε στον άστεγο, θα είμαι κατώτερος απο αυτόν τον άγνωστο απο την στιγμή που δεν το εδωσα εγω ο ιδιος το σαντουιτς στον αστεγο οπότε κακώς το ποστάρω...

seems legit...
Εδω ομως το σεναριο δεν ειναι υποθετικο,ασε που οι υποθεσεις που κανεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο για το οποιο μιλαμε.
Ας ειναι...
Προφανως αν εισαι ο ανθρωπος που εχει φαγαδικο και δινει φαγητο στους αστεγους δεν θα νιωσεις την αναγκη να το ποσταρεις,ποσο μαλλον
να του δωσεις εναν βαρυγδουπο τιτλο του στυλ ο αλλος ελληνας και να χωσεις τον εαυτουλη σου μεσα σε αυτο.
Ασε που αν αν εχεις φαγαδικο και κανεις κατι τετοιο
δεν θα το εχεις για πολυ,οποτε μαλλον και δεν θα το εκανες σαν επιχειρηματιας η θα το εκανες στον βαθμο που θα σε επαιρνε.
Οποτε σαν μαγαζατορας που βοηθαει τους φτωχους εισαι φιλανθρωπος κατι που δεν μου κανει απαραιτητα σε κακο,μονο που ο τυπος που ταιζει κοσμο
στο αλλο θρεντ ειναι ανεργος και δεν εχει στον ηλιο μοιρα οποτε δεν κανει φιλανθρω πια αλλα δειχνει αλληλεγγυη.Εντελως διαφορετικα πραγματα.

Οσο για το δευτερο εξαρταται απο σενα το πως θα νιωσεις,εμενα δεν μου πεφτει λογος.

Pan (dvs)
15/01/2014, 18:51
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onalert.gr, στο 401 εδώ και αρκετά χρόνια -από το 2008- γίνεται μια πρωτοποριακή για την Ελλάδα, χειρουργική επέμβαση σε περιπτώσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Ένας στρατιωτικός γιατρός μας εκπαιδεύτηκε με δική του πρωτοβουλία και με τη βοήθεια της υπηρεσίας στην Αγγλία. Επιστρέφοντας δυσκολεύτηκε πολύ να πείσει το σύστημα να του επιτρέψει να χειρουργεί ανευρύσματα στον εγκέφαλο, χωρίς να αγγίζει καν το κεφάλι του ασθενούς.Η μέθοδος, πολύ απλοϊκά θα σας το πούμε, προβλέπει την εισαγωγή κάποιων "ελατηρίων" μέσα στο ανεύρυσμα ,τα οποία εξασφαλίζουν ότι αυτό δεν πρόκειται να σπάσει. Φθάνουν εκεί μέσω μιας μικρής τομής που γίνεται όχι στο κεφάλι, αλλά ψηλά στο μηρό του ασθενούς!

Με συμπαραστάτη έναν παλαιότερο νευροχειρουργό, ο νέος γιατρός ξεκίνησε τη νέα μέθοδο στο 401. Κάθε χρόνο το νοσοκομείο κάνει περίπου 100 τέτοια χειρουργεία, με τους ασθενείς να αποχωρούν υγιέστατοι από το νοσοκομείο 24 ώρες μετά την επέμβαση! Όλα τα δημόσια νοσοκομεία στέλνουν τέτοια περιστατικά στο 401 το οποίο "χρεώνει" τα ταμεία με κόστος από 3000 έως 5000 ευρώ! Είναι το κόστος των υλικών ανάλογα με το μέγεθος του ανευρύσματος. Το νοσοκομείο χρεώνει αλλά εννοείται ότι .δεν πληρώνεται. Παρόλα αυτά συνεχίζει να παρέχει ουσιαστικό κοινωνικό έργο, γιατί αν ένας ασθενής κάνει αυτή την επέμβαση σε κάποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο θα πρέπει να πληρώσει 50.000 ευρώ!

Αυτό είναι το μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό "θαύμα" του 401.Το μάθαμε τυχαία και εκπλαγήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν επιθυμούσε τη δημοσιότητα! Οι άνθρωποι του νοσοκομείου επειδή "θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους" και από το ΓΕΣ για να "μην θεωρηθεί ότι διαφημιζόμαστε"!

http://www.aristotelismitsos.gr/eipan-gia-mas/37-iatriko-epitevma-401-gsna.html#.UtQ6txTGoIZ.facebook

gcrook
15/01/2014, 19:09
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onalert.gr, στο 401 εδώ και αρκετά χρόνια -από το 2008- γίνεται μια πρωτοποριακή για την Ελλάδα, χειρουργική επέμβαση σε περιπτώσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Ένας στρατιωτικός γιατρός μας εκπαιδεύτηκε με δική του πρωτοβουλία και με τη βοήθεια της υπηρεσίας στην Αγγλία. Επιστρέφοντας δυσκολεύτηκε πολύ να πείσει το σύστημα να του επιτρέψει να χειρουργεί ανευρύσματα στον εγκέφαλο, χωρίς να αγγίζει καν το κεφάλι του ασθενούς.Η μέθοδος, πολύ απλοϊκά θα σας το πούμε, προβλέπει την εισαγωγή κάποιων "ελατηρίων" μέσα στο ανεύρυσμα ,τα οποία εξασφαλίζουν ότι αυτό δεν πρόκειται να σπάσει. Φθάνουν εκεί μέσω μιας μικρής τομής που γίνεται όχι στο κεφάλι, αλλά ψηλά στο μηρό του ασθενούς!

Με συμπαραστάτη έναν παλαιότερο νευροχειρουργό, ο νέος γιατρός ξεκίνησε τη νέα μέθοδο στο 401. Κάθε χρόνο το νοσοκομείο κάνει περίπου 100 τέτοια χειρουργεία, με τους ασθενείς να αποχωρούν υγιέστατοι από το νοσοκομείο 24 ώρες μετά την επέμβαση! Όλα τα δημόσια νοσοκομεία στέλνουν τέτοια περιστατικά στο 401 το οποίο "χρεώνει" τα ταμεία με κόστος από 3000 έως 5000 ευρώ! Είναι το κόστος των υλικών ανάλογα με το μέγεθος του ανευρύσματος. Το νοσοκομείο χρεώνει αλλά εννοείται ότι .δεν πληρώνεται. Παρόλα αυτά συνεχίζει να παρέχει ουσιαστικό κοινωνικό έργο, γιατί αν ένας ασθενής κάνει αυτή την επέμβαση σε κάποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο θα πρέπει να πληρώσει 50.000 ευρώ!

Αυτό είναι το μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό "θαύμα" του 401.Το μάθαμε τυχαία και εκπλαγήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν επιθυμούσε τη δημοσιότητα! Οι άνθρωποι του νοσοκομείου επειδή "θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους" και από το ΓΕΣ για να "μην θεωρηθεί ότι διαφημιζόμαστε"!

http://www.aristotelismitsos.gr/eipan-gia-mas/37-iatriko-epitevma-401-gsna.html#.UtQ6txTGoIZ.facebook

Ωραια ειδηση.Το αν ειναι αληθινη η οχι δεν με απασχολει (οχι οτι δεν παιρνει κουβεντα το ολο πραγμα)
Τι σχεση εχει ουτως η αλλως με ολα τα παραπανω;
Εκτος και αν η ειδηση και η προσωπικη αφηγηση/μαρτυρια ειδικα οταν αυτη γινεται μεσα σε συγκεκριμενα πλαισια ειναι το ιδιο πραγμα.Αν ειναι πειτε μου να παω τωρα να απελπιστω.
Δηλαδη αμα ποσταρω εγω οτι στο ταδε κοινωνικο γιατρειο γινεται δωρεαν χορηγηση του ταδε φαρμακου,εχω καποιο οφελος; (περαν του λαικ γιατι δειχνω και ενα καποιο κοινωνικο ενδιαφερον βρε παιδακι μου) :D

skylos mauros
15/01/2014, 19:16
χειρουργηθηκα απο το συγκεκριμένο ιατρο...τρεις γιατροι κανουν εμβολισμο στην ελλαδα. ειναι ενας απο ους τρεις (ή τουλαχιστον ηταν οταν με χειρουργησε). οντως μιλαμε για ενα απιστευτο γιατρο. προσωπικα του εμπιστευτηκα την ζωη μου... απλα απιστευτος! γνωρισα ανθρωπο που οταν τον παρεσυρε αυτοκινητο, και τον ειχαν ξεγραμμενο, του εδωσε ξανα ζωη και δεν ειναι παραλυτος οπως αρχικα ειχε προβλεφθει. απλα απιστευτος ιατρος. ψαξτε λιγακι και το ονομα του θα το βρειτε αρκετα...

nobody
15/01/2014, 19:24
http://eu.greekreporter.gr/?p=14691

Pan (dvs)
15/01/2014, 19:53
Τι σχεση εχει ουτως η αλλως με ολα τα παραπανω;

Καμμια σχεση.Ετυχε να το δω,μου εκανε εντυπωση και το δημοσιευσα.

virus
15/01/2014, 22:41

καλα εγω γιατι πιστευω οτι στην ουσια δεν εκανε τιποτα απολυτως ο κτηνος;

θα μπορουσε ο γιος του γερακου να τον παει στο νοσοκομειο. απλα.

καποια επαγγελματα εχουν να πουν πολλες ιστοριες καθημερινης τρελας και προβληματα που δεν θα μπορουσες καν να φανταστεις οτι συμβαινουν η υπαρχουν. δες το απο αυτην την πλευρα.

εμενα μαρεσει να ξερω τα προβληματα που δεν θα μπορουσα να φανταστω. οτι υπαρχουν διπλα μας. οτι πραγματικα συμβαινουν.

πρωσοπικα με κανουν να αναθεωρω για πραγματα που αγνοουσα. (αυτο αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος)

MG-KTiNoS
15/01/2014, 23:01
καλα εγω γιατι πιστευω οτι στην ουσια δεν εκανε τιποτα απολυτως ο κτηνος;

θα μπορουσε ο γιος του γερακου να τον παει στο νοσοκομειο. απλα.

καποια επαγγελματα εχουν να πουν πολλες ιστοριες καθημερινης τρελας και προβληματα που δεν θα μπορουσες καν να φανταστεις οτι συμβαινουν η υπαρχουν. δες το απο αυτην την πλευρα.

εμενα μαρεσει να ξερω τα προβληματα που δεν θα μπορουσα να φανταστω. οτι υπαρχουν διπλα μας. οτι πραγματικα συμβαινουν.

πρωσοπικα με κανουν να αναθεωρω για πραγματα που αγνοουσα. (αυτο αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος)

Μην ασχολείσαι ρε Γιάννη...
Αν ήθελα να του πω κάτι θα του το έλεγα μόνος μου.

;)

virus
15/01/2014, 23:09
Μην τα κρατατε μεσα σας.

Αν ήθελα να του πω κάτι θα του το έλεγα μόνος μου.

;)

υπαρχει κι αυτη η παραμετρος ;)

φορουμ ειπαμε. καταθεση αποψεων :)

MG-KTiNoS
15/01/2014, 23:20
Υπάρχουν άπειρες παράμετροι αλλά δεν έχω καμία διάθεση να τις εξετάσω.
Το ρεσιτάλ μαλακίας θα το δώσει μόνος του.
:)

gcrook
15/01/2014, 23:38
Υπάρχουν άπειρες παράμετροι αλλά δεν έχω καμία διάθεση να τις εξετάσω.
Το ρεσιτάλ μαλακίας θα το δώσει μόνος του.

Ενταξει, πολυ θα ηθελα να με βοηθησεις στο προβλημα μου αλλα αφου δεν θες τι να σε κανω.
Προφανως εσυ ασχολεισαι μονο με τους αλλους ελληνες.

Υ.Γ Το να ξερεις οτι εισαι μαλακας και να το απολαμβανεις οπως εγω δεν ειναι κακο.Κακο ειναι
να εισαι μαλακας και να μην το ξερεις.

MG-KTiNoS
15/01/2014, 23:45
Κοίτα το μαλάκας είναι ένα θέμα...
Ένα θέμα όμως για το οποίο δεν ευθύνεσαι.
Γεννιέσαι μαλάκας το ξέρεις, δεν το ξέρεις λίγη σημασία έχει.
Η κακοήθεια όμως είναι επιλογή
:wave2:

gcrook
16/01/2014, 00:15
Η κακοήθεια όμως είναι επιλογή
:wave2:

Το βρηκες.
Τα'παιξα η ολα η τιποτα και δυστυχως εχασα.

MG-KTiNoS
24/01/2014, 14:34
308311

Ελληνική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 15:25

Ο ανταποκριτής του πρακτορείου Eurokinissi στη Λάρισα, Κώστας Μάντζιαρης είναι ο νικητής του παγκόσμιου βραβείου φωτογραφίας της Raymond Weil, που ανακοινώθηκε την Τρίτη στη Γενεύη. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας διοργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά από την ελβετική εταιρία ρολογιών και είχε ως θέμα τη μουσική. Η βραβευμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Καλλονή Γρεβενών και θα βρίσκεται στο περίπτερο της Raymond Weil στην ερχόμενη έκθεση της Ζυρίχης. Ο Κώστας Μάντζιαρης έχει διακριθεί επίσης το 2006 και το 2007 στον διαγωνισμό του National Geographic και το 2009 στο διαγωνισμό Sony World Photography Awards.

http://www.naftemporiki.gr/photos/756693

MG-KTiNoS
27/02/2014, 11:48
ΕΛΛΑΔΑ 26.02.2014 : 09:33
Πρώτος σε τμήμα του Cambridge
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ

310662

ΕΛΛΑΔΑ 26.02.2014 : 09:33
Πρώτος σε τμήμα του Cambridge
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ

«Θα προτιμούσα η κατάσταση να είναι τέτοια ώστε να μείνω στην Ελλάδα», δήλωσε ο Ν. Κατέρης.

«Θα προτιμούσα η κατάσταση να είναι τέτοια ώστε να μείνω στην Ελλάδα», δήλωσε ο Ν. Κατέρης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κατάφερε να εισαχθεί πρώτος στο Τμήμα Μηχανικών του Trinity College του Πανεπιστημίου Cambridge, αλλά δηλώνει τη λύπη του που αναγκάστηκε να επιλέξει το εξωτερικό για τις σπουδές του. Πρόκειται για τον 17χρονο μαθητή της Γ΄ Λυκείου Νικόλα Κατέρη, ο οποίος, ύστερα από δυόμισι χρόνια προσπάθειας, ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο των ονείρων του. «Θα προτιμούσα η κατάσταση να είναι τέτοια ώστε να μείνω στην Ελλάδα, αλλά η τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει υποβαθμιστεί πολύ και δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει μαθητές που θέλουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους και να πάνε ψηλά», εξηγεί στην «Κ» ο, ιδιαίτερα συγκροτημένος και με εντυπωσιακό λόγο, αυριανός επιστήμονας.

Δεν έχει καμία ένσταση όσον αφορά το περιεχόμενο των σπουδών που παρέχει η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, επισημαίνει μάλιστα ότι τη θεωρεί ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου· τονίζει όμως ότι το σύστημα έχει πολλά προβλήματα, ενώ προσθέτει ότι φαινόμενα όπως οι συνεχείς καταλήψεις δεν προάγουν τη μάθηση. Εχοντας αποφασίσει από τα τέλη της Γ΄ Γυμνασίου το αντικείμενο των σπουδών του, αλλά και το ότι επιθυμεί να σπουδάσει στο εξωτερικό, δηλώνει ότι είναι πολύ λυπηρό να πρέπει να συμβουλεύεις όσους μαθητές (μικρότερους από αυτόν) έχουν την οικονομική δυνατότητα να επιλέξουν το εξωτερικό και όχι την Ελλάδα για τις σπουδές τους.

«Δεν στερήθηκα»

Ολοκλήρωσε φέτος με ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία τις εξετάσεις που του ζήτησε το βρετανικό πανεπιστήμιο (A Levels) σε Φυσική, Μαθηματικά και Προηγμένα Μαθηματικά και εξηγεί ότι πέτυχε τον στόχο του χωρίς να στερηθεί πολλά πράγματα. «Ο προσωπικός χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός, αλλά τα περισσότερα πράγματα που ήθελα να κάνω, πέραν των ακαδημαϊκών μου υποχρεώσεων, δεν τα στερήθηκα», περιγράφει, σημειώνοντας μάλιστα ότι οι πάνω από 1.000 ασκήσεις μαθηματικών που έλυσε τα τελευταία δύο χρόνια ήταν και αυτή μια διαδικασία που τον γέμιζε πολύ και έτσι δεν αισθάνθηκε πιεσμένος.

Συνέντευξη

«Η τεράστια επιτυχία του Νικόλα δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των καλών του επιδόσεων στα μαθήματα, αλλά και της απόδοσής του στη συνέντευξη που πραγματοποίησε με εκπροσώπους του πανεπιστημίου, όπου αξιολογήθηκε συνολικά και η προσωπικότητά του», περιγράφει στην «Κ» ο λυκειάρχης της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, Ν. Κόκκινος, στο οποίο φοιτά ο Νικόλας. Για ένα παιδί που «σε κάθε βήμα της μαθητικής του διαδρομής διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την επιμέλειά του» έκανε λόγο η κ. Κατερίνα Βόσου, διευθύντρια της Ερασμείου, η οποία επεσήμανε ότι, εκτός από την καθοδήγηση του σχολείου, υπήρχε συνεχής συνεργασία με τους γονείς του.

Οσον αφορά τα σχέδιά του μετά τις σπουδές, παραδέχεται και ο ίδιος ότι είναι πολύ νωρίς, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ακαδημαϊκή πορεία. «Σκέφτομαι να μείνω στο εξωτερικό, ειδικά εάν η κατάσταση στην Ελλάδα δεν βελτιωθεί, γιατί δεν θα έχω τη δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης», εξηγεί ο Νικόλας, αφήνοντας παράλληλα κάποιες αιχμές για το ακαδημαϊκό περιβάλλον στα ελληνικά πανεπιστήμια, στα οποία, όπως επισημαίνει, «εκτός από εξαιρετικούς καθηγητές, δεν απουσιάζουν και τα περιστατικά επιλογών στους πανεπιστημιακούς κόλπους χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια». Υπάρχουν διακεκριμένοι μαθητές και καθηγητές, ωστόσο οι δυνατότητές τους δύσκολα αναδεικνύονται στην Ελλάδα, περιγράφει ο Νικόλας με εμφανή απογοήτευση.

georgezzr600
20/03/2014, 09:38
πατερας και συζυγος ετων 59 περιμενει απολιθωμενος να φτασει τα 63 για να παρει μια μικρη συνταξη.μεχρι τωρα δουλευε απο τα 14 του ασταματητα καθε μερα με βαρεα ενσημα και αναλογες εισφορες στο δημοσιο.ειναι ηδη 5 χρονια ανεργος.
-νεος 33 ετων με δυο πτυχια πανεπιστημιου και μελλον πατερας,ανεργος
-νεα πτυχιουχος με μεταπτυχιακο προσπαθει να κανει διδακτορικο και τα παραταει επειδη δεν μπορει να το πληρωσει
-μητερα παθαινει εγκεφαλικο γιατι προσπαθει να βοηθησει το παιδι του που ειναι ανεργο και σαλτερνει απο τη πιεση

-νεος που ο μπαμπας του εκανε κομπινα με το δημοσιο και του αγορασε πορσε πεφτει μεθυσμενος πανω σε παιδακι..

ναι υπαρχει η αλλη ελλαδα,υπαρχει ομως και αυτη η ελλαδα,αυτη που θαυμαζει τη πιτσιρικα της νασα,αυτη που ενας νεαρος καλλιτεχνης τραβαει μια φφωτογραφια και παραμιλαει για αυτην ενας πλανητης, ο νεος που παιζει κιθαρα και αυτοι που τον ακουνε ονειρευονται αυτη που ενας γιατρος σωζει εναν ασθενη απο του χαρου τα διντια....
αυτη η νεαρη της νασα καποια στιγμη ισως πεταξει τα αποτσιγαρα στη μεση της πλατειας συνταγματος, ο νεαρος καλλιτεχνης ισως καποια στιγμη περασει με κοκκινο και χτυπησει με αλλο αμαξι,ο νεος κιθαριστας ισως ζητησει πολλα λεφτα για να παιξει καπου και αν δεν του τα δωσουν κανει κπανα και κρεμαει τη παρασταση και ο γιατρος ισως καποια στιγμη για να σωσει καποιον ζητησει φακελακι...
αυτη ειναι η ζωη λοιπον κυριες και κυριοι και εμεις λεγομαστε ανθρωποι..

GFawkes
20/03/2014, 11:55
Σωστος ο φιλος.....

MG-KTiNoS
20/03/2014, 14:21
πατερας και συζυγος ετων 59 περιμενει απολιθωμενος να φτασει τα 63 για να παρει μια μικρη συνταξη.μεχρι τωρα δουλευε απο τα 14 του ασταματητα καθε μερα με βαρεα ενσημα και αναλογες εισφορες στο δημοσιο.ειναι ηδη 5 χρονια ανεργος.
-νεος 33 ετων με δυο πτυχια πανεπιστημιου και μελλον πατερας,ανεργος
-νεα πτυχιουχος με μεταπτυχιακο προσπαθει να κανει διδακτορικο και τα παραταει επειδη δεν μπορει να το πληρωσει
-μητερα παθαινει εγκεφαλικο γιατι προσπαθει να βοηθησει το παιδι του που ειναι ανεργο και σαλτερνει απο τη πιεση

-νεος που ο μπαμπας του εκανε κομπινα με το δημοσιο και του αγορασε πορσε πεφτει μεθυσμενος πανω σε παιδακι..

ναι υπαρχει η αλλη ελλαδα,υπαρχει ομως και αυτη η ελλαδα,αυτη που θαυμαζει τη πιτσιρικα της νασα,αυτη που ενας νεαρος καλλιτεχνης τραβαει μια φφωτογραφια και παραμιλαει για αυτην ενας πλανητης, ο νεος που παιζει κιθαρα και αυτοι που τον ακουνε ονειρευονται αυτη που ενας γιατρος σωζει εναν ασθενη απο του χαρου τα διντια....
αυτη η νεαρη της νασα καποια στιγμη ισως πεταξει τα αποτσιγαρα στη μεση της πλατειας συνταγματος, ο νεαρος καλλιτεχνης ισως καποια στιγμη περασει με κοκκινο και χτυπησει με αλλο αμαξι,ο νεος κιθαριστας ισως ζητησει πολλα λεφτα για να παιξει καπου και αν δεν του τα δωσουν κανει κπανα και κρεμαει τη παρασταση και ο γιατρος ισως καποια στιγμη για να σωσει καποιον ζητησει φακελακι...
αυτη ειναι η ζωη λοιπον κυριες και κυριοι και εμεις λεγομαστε ανθρωποι..

Για όλα αυτά που λες -τα οποία είναι σωστά-
Υπάρχει αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138412

Εδώ θα ήθελα να γράφω για αυτούς που δεν έχασαν την ανθρωπιά τους, για αυτούς που προσπάθησαν
και τα κατάφεραν με την αξία τους και γενικά για όλους τους ανθρώπους αυτής της χώρα
που δεν έγιναν κωλοέλληνες, νεοέλληνες κλπ

Φυσικά δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω στους άλλους τι να γράψουν και τί όχι.
Πιστεύω ότι όσο στραβό κι αν είν το κλήμα, δεν δικαιολογείται κανένας
να κάνει το γάιδαρο (και να το φάει)

MG-KTiNoS
25/03/2014, 09:16
312786

Πολύ καλό παιδί.
Είχα την τύχη να τον γνωρίσω κάποια στιγμή.
Πήγε καλών τεχνών μόνο από αγάπη για την φωτογραφία και αφού
είχε τελειώσει κάποια άλλη σχολή.

SHOOTER045
25/03/2014, 09:36
Πολλα μπραβο

MG-KTiNoS
06/04/2014, 16:08
http://www.zougla.gr/greece/article/adinatouse-na-agorasi-farmaka-ke-to-plirose-me-ti-zoi-tis

Ζητιάνα όμως....
ΠΟΤΕ

:a018:

nicksior
06/04/2014, 17:52
Μπράβο για το θρεντ ρε μπαγάσα Κτινος.

Οταν δεν έχεις ... περίοδο.. Είσαι κούκλος!

Την αγάπη μου. :wave2:

low pass
19/07/2014, 21:14
Νομίζω πως εδώ ταιριάζει καλύτερα. Πολλά μπράβο στον τύπο.

http://https://www.youtube.com/watch?v=NTO1zgFx-1Q#t=33 (http://www.youtube.com/watch?v=NTO1zgFx-1Q#t=33)

Pan (dvs)
28/07/2014, 08:30
Συγκόλλησαν το χέρι του 3χρονου - Σκληρή μάχη έδωσαν οι γιατροί...........

Ετυχε να βρεθω στο συγκεκριμενο νοσοκομειο την Κυριακη,ευτυχως οχι για κατι πολυ σοβαρο.Καποια στιγμη οποιον γιατρο εψαχνα απουσιαζε.Τους "στολισα" καταλληλα και αφου εκανα τη δουλεια μου επεστρεψα στο σπιτακι μου.
Αργοτερα εμαθα οτι επι 13 ολοκληρες ωρες ειχανε πεσει ολοι πανω απο το 3χρονο παιδι και προσπαθουσανε να σωσουνε το χερακι του.

Ολο αυτο μου εδειξε για αλλη μια φορα δυο πραγματα.Απο τη μια ,καλο ειναι να μη βγαζω βιαστικα συμπερασματα και απο την αλλη υπαρχουνε ανθρωποι οι οποιοι τιμουνε τον ορκο που δωσανε.Ευτυχως στα νοσοκομεια των Ιωαννινων ειναι η πλειοψηφια.Τα στατιστικα στοιχεια των νοσοκομειων των Ιωαννινων μας κανουνε ολους να πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα για τον πιτσιρικα.

http://www.news123.gr/nea/newsgroup.php/6006066/

MG-KTiNoS
28/01/2015, 16:12
http://www.lifo.gr/now/culture/59388

Ο Έλληνας φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος επέστρεψε από το ετήσιο συνέδριο της παγκόσμιας φωτογραφικής ομοσπονδίας (SWPP ) στο Λονδίνο, κερδίζοντας συνολικά τέσσερα από τα σημαντικότερα βραβεία του θεσμού!

(είχα καιρό να γράψω κάτι εδώ...)

MG-KTiNoS
24/02/2015, 13:14
http://www.tribune.gr/celebrities/news/article/116943/kerdise-oskar-ke-fonaxe-zito-ellada.html

Ελλάς Γαλλία...