View Full Version : MotoGP Round 17, Motegi, Japan
[QUOTE=Billymuse;2393140]200 ΝΙΚΕΣ
Μ' αρέσει η φατσούλα του Μπράντλεϋ
...που τον βρήκανε ρπστμ...
devil's animal
28/10/2013, 20:02
Σιγα την απωλεια που ειχε ο Λορε...Σε ολη την χρονια δεν εχει παρει βαθμους σε εναν αγωνα ενω ο μικρος σε 2. Ο πρωτος ηταν πτωση μολις ειχε παρει την προτοπορια του αγωνα και ο δευτερος η μαυρη σημαια. Στους αγωνες μετα τον τραυματισμο του ο Λορε ειχε χειροτερο αποτελεσμα μια 5η και μια 6η θεση και μετα σταθερα 3ος οχι λογω τραυματισμου αλλα γιατι υπηρχαν τα 2 Χοντα;)
Τωρα αν βλεπεις οτι Χοντα και Γιαμαχα ειναι λιγο πολυ ισοδυναμα τοτε ναι μαλον οπως λες και εσυ βλεπουμε διαφορετικους αγωνες και οχι μονο εμεις αλλα και ο Λορε-Βαλε που με καθε ευκαιρια δηλωνουν οτι πρεπει να βελτιωθουν για να πλησιασουν τα Χοντα.
:beer:
σε ολη την χρονια εχει βγει 7ος, 6ος και 5ος και δεν εχει βαθμολογηθει και σε εναν αγωνα...
αντιθετα ο marquez δεν εχει βαθμολογηθει σε 2 αγωνες...
για πες μου τωρα ποιος ειναι αυτος που ειχε τις περισσοτερες απωλειες...
επισης οταν νικαει ο lorenzo, ειναι μες στην τρελη χαρα, οταν ειναι δευτεροτριτος φταιει το μηχανακι του...ειναι αστειο και μονο που αναφερεται...
και μονο το γεγονος οτι εχουν "σπασει" τοσο σημαντικες χοντοπιστες οπως ειναι το motegi και το assen, τα λεει ολα οσον αφορα την δυναμικοτητα των honda και yamaha...
RaGe_Raptor
28/10/2013, 20:27
Δείτε πως είχε καταντήσει ο φουκαράς όταν τον περνούσαν τα χόνδα...
σε ολη την χρονια εχει βγει 7ος, 6ος και 5ος και δεν εχει βαθμολογηθει και σε εναν αγωνα...
αντιθετα ο marquez δεν εχει βαθμολογηθει σε 2 αγωνες...
για πες μου τωρα ποιος ειναι αυτος που ειχε τις περισσοτερες απωλειες...
επισης οταν νικαει ο lorenzo, ειναι μες στην τρελη χαρα, οταν ειναι δευτεροτριτος φταιει το μηχανακι του...ειναι αστειο και μονο που αναφερεται...
και μονο το γεγονος οτι εχουν "σπασει" τοσο σημαντικες χοντοπιστες οπως ειναι το motegi και το assen, τα λεει ολα οσον αφορα την δυναμικοτητα των honda και yamaha...
Καλα συγνωμη το οτι στο βρεγμενο le mans τον περασε και η κουτση μαρια και βγηκε 7ος θα το πουμε απωλεια βαθμολογιας? Αν μπορουσε ας πηγαινε καλυτερα! Οποτε 3 ειναι οι αγωνες που λογω τραυματισμου δεν πηγε 100%, Πες οτι ΑΝ νικουσε και στους 3 θα επερνε 75 βαθμους και τελικα πηρε 21, οποτε ειναι χαμενος 54 βαθμους οκ? Ο Μαρκ αντιστοιχα στους 2 αγωνες που σημειωσε πτωση και πηρε την μαυρη σημαια ΑΝ νικουσε εχασε 50 βαθμους...Οποτε πατσι!
Και ειναι λαθος που μετραμε τις απωλειες, αν ειναι ετσι να παρουμε πισω το πρωταθλημα του Χειντεν που σε ολη την σαιζον ειχε 2 νικες και 1 εγκαταλειψη και να το δωσουμε στον Ροσι που ειχε 5 νικες και 3 εγκαταλειψεις...
Και τελος αν ειναι τοσο μ@λακας ο Λορε που στις νικες ειναι ξετρελαμενος και οταν δεν νικαει του φταιει το μοτο τι να πω...Δεν ακουσα παντως κανεναν οδηγο της χοντα να λεει οτι εχουμε μεινει πισω και πρεπει να φθασουμε την Γιαμαχα.
devil's animal
28/10/2013, 20:40
Καλα συγνωμη το οτι στο βρεγμενο le mans τον περασε και η κουτση μαρια και βγηκε 7ος θα το πουμε απωλεια βαθμολογιας? Αν μπορουσε ας πηγαινε καλυτερα! Οποτε 3 ειναι οι αγωνες που λογω τραυματισμου δεν πηγε 100%, Πες οτι ΑΝ νικουσε και στους 3 θα επερνε 75 βαθμους και τελικα πηρε 21, οποτε ειναι χαμενος 54 βαθμους οκ? Ο Μαρκ αντιστοιχα στους 2 αγωνες που σημειωσε πτωση και πηρε την μαυρη σημαια ΑΝ νικουσε εχασε 50 βαθμους...Οποτε πατσι!
Και ειναι λαθος που μετραμε τις απωλειες, αν ειναι ετσι να παρουμε πισω το πρωταθλημα του Χειντεν που σε ολη την σαιζον ειχε 2 νικες και 1 εγκαταλειψη και να το δωσουμε στον Ροσι που ειχε 5 νικες και 3 εγκαταλειψεις...
Και τελος αν ειναι τοσο μ@λακας ο Λορε που στις νικες ειναι ξετρελαμενος και οταν δεν νικαει του φταιει το μοτο τι να πω...Δεν ακουσα παντως κανεναν οδηγο της χοντα να λεει οτι εχουμε μεινει πισω και πρεπει να φθασουμε την Γιαμαχα.
ας ξεκινησουμε απο το τελος...
το τι λενε στους οδηγους οι managers επικοινωνιας να πουνε στις συνεντευξεις θα καθομαστε να συζηταμε? οι μεν λενε ετσι, οι δε λενε αλλιως...το θεμα ειναι εμεις τι βλεπουμε απο τους αγωνες...
καμια απωλεια σε δυναμη το yamaha σε σχεση με το honda και οριακα στα σημεια καποιο περναει πιο μπροστα απο το αλλο..
τωρα οσο για τους βαθμους το lorenzo, ας πουμε οτι στο le mans ειχε λαθος ρυθμισεις...γιατι δεν ειναι τοσο χαλια στο βρεγμενο...παρ'ολα αυτα ειναι απωλεια βαθμων...
αλλα ας πουμε οτι εχεις δικιο και ο ενας εχει 50 βαθμους απωλειας και ο αλλος 54...αν αυτοι οι 4 προστιθενται στους 305 που εχει ηδη ο lorenzo παμε στους 309, 9 λιγοτερους απο τον marquez...
αρα με μια πρωτια του lorenzo στην valencia και μια 3η του marquez ισοβαθμουν και παιρνει το πρωταθλημα ο lorenzo λογω περισοτερων νικων...
ΑΡΑ και αυτοι οι 4 βαθμοι ΠΑΙΖΟΥΝ τον ρολο τους...
αυτα ομως ειναι αερολογιες...οι 2 τους εχουν 13 βαθμους και πρεπει να ερθουν τα ισια αναποδα στην valencia για να χασει ο μικρος το πρωταθλημα...
ας ξεκινησουμε απο το τελος...
το τι λενε στους οδηγους οι managers επικοινωνιας να πουνε στις συνεντευξεις θα καθομαστε να συζηταμε? οι μεν λενε ετσι, οι δε λενε αλλιως...το θεμα ειναι εμεις τι βλεπουμε απο τους αγωνες...
καμια απωλεια σε δυναμη το yamaha σε σχεση με το honda και οριακα στα σημεια καποιο περναει πιο μπροστα απο το αλλο..
τωρα οσο για τους βαθμους το lorenzo, ας πουμε οτι στο le mans ειχε λαθος ρυθμισεις...γιατι δεν ειναι τοσο χαλια στο βρεγμενο...παρ'ολα αυτα ειναι απωλεια βαθμων...
αλλα ας πουμε οτι εχεις δικιο και ο ενας εχει 50 βαθμους απωλειας και ο αλλος 54...αν αυτοι οι 4 προστιθενται στους 305 που εχει ηδη ο lorenzo παμε στους 309, 9 λιγοτερους απο τον marquez...
αρα με μια πρωτια του lorenzo στην valencia και μια 3η του marquez ισοβαθμουν και παιρνει το πρωταθλημα ο lorenzo λογω περισοτερων νικων...
ΑΡΑ και αυτοι οι 4 βαθμοι ΠΑΙΖΟΥΝ τον ρολο τους...
αυτα ομως ειναι αερολογιες...οι 2 τους εχουν 13 βαθμους και πρεπει να ερθουν τα ισια αναποδα στην valencia για να χασει ο μικρος το πρωταθλημα...
Βασικα εγω πιστευω και βλεπω διαφορα αποδοσης απο τα αποτελεσματα παραλληλα με αυτα που δηλωνουν οι αναβατες...
Για να καταλαβεις οτι η Γιαμαχα ειναι πισω σε αποδοση δες και κατι αλλο...Εκτος απο τις πιστες που κυριαρχησε ο Λορε στις υπολοιπες τον περασε ακομα και ο looser Ντανος, ο Λορε εχει μολις 1:eek: δευτερη θεση μεχρι τωρα! Ο Πιτσιρικας ομως με τον συνδιασμο Χοντα και ανωτεροτητας του εναντι του κοντου εχει 6:uplate: δευτερες θεσεις! Εκει εχασε το πρωταθλημα ο Χορχε...(αν το χασει τελικα).
Οι οδηγοί που έχουν αναφερθεί στο γεγονός πως οι Honda είναι μπροστά από τη Yamaha είναι ο Crutchlow και ο Rossi.
Ο Lorenzo δεν έχει κάνει τέτοια δήλωση. Όπως δεν είχε κάνει και πέρυσι, παρά μόνο μετά τον τερματισμό στο Philip Island.
Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχει πει είναι πως βολεύονται περισσότερο όταν κάνει κρύο. Αυτό δεν το λες «του φταίει το μηχανάκι».
Το ότι όταν νικάει είναι μες στην τρελή χαρά και όταν χάνει είναι σαν τον κ*λο της μαϊμούς ισχύει, αλλά και πάλι δεν κατηγορεί το μηχανάκι, λέει μια τυπική μ@λ@κί@ για να βγει η υποχρέωση της δήλωσης.
Το αν το Honda είναι καλύτερο μηχανάκι εγώ το βλέπω από το γεγονός πως ο Lorenzo ακόμα και όταν νικάει το κάνει γιατί είναι σταθερά γρήγορος και όχι γιατί είναι ο ταχύτερος στην πίστα.
Απόδειξη πως από όλους τους αγώνες που έχουν γίνει, μόνο 2 φορές έχει κάνει τον ταχύτερο γύρο (η μία ήταν μόλις χθες ενώ η άλλη στη Jerez)
Δηλαδή ακόμα και όταν κερδίζει, κάποιο Honda μπορεί να πάει πιο γρήγορα απλά οι αναβάτες της Honda δεν μπορούν να γυρίζουν συνέχεια σε αυτόν τον ρυθμό, ενώ ο Lorenzo σταθερά του πίνει το αίμα σε όλο τον αγώνα.
Ακόμα και στο Qatar που κέρδισε πιο άνετα από παντού, ταχύτερο γύρο έκανε ο Marquez.
ripseventh
28/10/2013, 22:40
Εχουμε καμια δηλωση του Εspargaro τι συνεβη με τα φρενα του και ξεκαβαλησε ετσι το μηχανακι εφοσον εβλεπε οτι δεν σταματαγε,αν και κατι ειπε ο cal για τον αλεχ οτι ειχε και αυτος θεμα με τους δισκους,οπως και ο rossi.
πάντως οι του BBC εκφωνητές που είναι γενικά marquezικοι το λένε ξεκάθαρα σε κάθε αγώνα οτι το yamaha είναι πίσω και οτι μπορεί κάνει ο κακομοίρης ο lorenzo. οι συγκεκριμένοι δεν είναι τυχαίοι και είναι με διαφορά το πρώτο κανάλι απο όλα στο κόσμο στα paddock. οι πρώτες δηλώσεις στο park ferme σε αυτούς πάνε.
οκ τώρα εγω δηλαδή απο το δωματιακι μου και το laptop μου να κάτσω να βγάλω άλλα συμπεράσματα απο τη τεράστια εμπειρία μου.
MG-KTiNoS
28/10/2013, 23:15
πάντως οι του BBC εκφωνητές που είναι γενικά marquezικοι το λένε ξεκάθαρα σε κάθε αγώνα οτι το yamaha είναι πίσω και οτι μπορεί κάνει ο κακομοίρης ο lorenzo. οι συγκεκριμένοι δεν είναι τυχαίοι και είναι με διαφορά το πρώτο κανάλι απο όλα στο κόσμο στα paddock. οι πρώτες δηλώσεις στο park ferme σε αυτούς πάνε.
οκ τώρα εγω δηλαδή απο το δωματιακι μου και το laptop μου να κάτσω να βγάλω άλλα συμπεράσματα απο τη τεράστια εμπειρία μου.
+1
:cool:
ripseventh
28/10/2013, 23:16
Eδω βλεπουμε ενα προβαδισμα που εχουν τα χοντα εναντι των γιαμαχα στα πρωτα μετρα μετα την στροφη (και εφοσον ο μαρκ ειναι πισω απο τον βαλε) βλεπουμε το χοντα να καταπινει αρκετα παραπανω χλμ στα ιδια μετρα(στην συνεχεια το γιαμαχα εξισοροπει την κατασταση)αυτο και αν ειναι απο μονο του διαφορα για την οποια τον πρωτο λογο εχει το σασμαν των χοντα!302414
Οι οδηγοί που έχουν αναφερθεί στο γεγονός πως οι Honda είναι μπροστά από τη Yamaha είναι ο Crutchlow και ο Rossi.
Ο Lorenzo δεν έχει κάνει τέτοια δήλωση. Όπως δεν είχε κάνει και πέρυσι, παρά μόνο μετά τον τερματισμό στο Philip Island.
Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχει πει είναι πως βολεύονται περισσότερο όταν κάνει κρύο. Αυτό δεν το λες «του φταίει το μηχανάκι».
Το ότι όταν νικάει είναι μες στην τρελή χαρά και όταν χάνει είναι σαν τον κ*λο της μαϊμούς ισχύει, αλλά και πάλι δεν κατηγορεί το μηχανάκι, λέει μια τυπική μ@λ@κί@ για να βγει η υποχρέωση της δήλωσης.
Το αν το Honda είναι καλύτερο μηχανάκι εγώ το βλέπω από το γεγονός πως ο Lorenzo ακόμα και όταν νικάει το κάνει γιατί είναι σταθερά γρήγορος και όχι γιατί είναι ο ταχύτερος στην πίστα.
Απόδειξη πως από όλους τους αγώνες που έχουν γίνει, μόνο 2 φορές έχει κάνει τον ταχύτερο γύρο (η μία ήταν μόλις χθες ενώ η άλλη στη Jerez)
Δηλαδή ακόμα και όταν κερδίζει, κάποιο Honda μπορεί να πάει πιο γρήγορα απλά οι αναβάτες της Honda δεν μπορούν να γυρίζουν συνέχεια σε αυτόν τον ρυθμό, ενώ ο Lorenzo σταθερά του πίνει το αίμα σε όλο τον αγώνα.
Ακόμα και στο Qatar που κέρδισε πιο άνετα από παντού, ταχύτερο γύρο έκανε ο Marquez.
Με μια πολυ προχειρη αναζητηση:
"Όπως και στο Misano, οι δυο Yamaha είμαστε γρήγοροι, έχοντας πετύχει σημαντικές βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα μας. Έτσι, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε και τη διαφορά μας από τις Honda. Ενδεχομένως αύριο να δούμε έναν όμορφο αγώνα!"
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=15363
MG-KTiNoS
28/10/2013, 23:25
302417
Με μια πολυ προχειρη αναζητηση:
"Όπως και στο Misano, οι δυο Yamaha είμαστε γρήγοροι, έχοντας πετύχει σημαντικές βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα μας. Έτσι, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε και τη διαφορά μας από τις Honda. Ενδεχομένως αύριο να δούμε έναν όμορφο αγώνα!"
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=15363
Το παραπάνω προφανώς αναφέρεται στον αγώνα στο Aragon.
Με μία όχι και τόσο πρόχειρη αναζήτηση λοιπόν, διαβάζω τις αυθεντικές δηλώσεις.
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013: (http://www.motogp.com/en/news/2013/yamaha+never+won+at+motorland )
Με πέντε αγώνες να μένουν ακόμα για το 2013, ο Lorenzo έχει κερδίσει τους δύο τελευταίους και τώρα έπιασε τον Dani Pedrosa στη 2η θέση.
«Ανυπομονώ για τον αγώνα στο Aragon γιατί είχαμε ένα πολύ καλό τεστ εκεί πριν τον αγώνα του Assen», λέει ο παγκόσμιος πρωταθλητής. «Σε αυτά τα τεστ ήμασταν οι ταχύτεροι και τώρα έχουμε ακόμα καλύτερο μηχανάκι. Ανυπομονώ να δω το νέο μας επίπεδο στο σιρκουί. Αισθάνομαι πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και επίσης το τελευταίο τεστ στο Misano μας πήγε πολύ καλά, οπότε πάω στο Aragon με θετική διάθεση».
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: ( http://www.motogp.com/en/news/2013/Aragon+2013+Yamaha+FP2+Review )
“Ελπίζαμε να βελτιώσουμε το μηχανάκι σε σχέση με το πρωί αλλά δεν μπορέσαμε. Έχω χειρότερη αίσθηση από ότι όταν ήμασταν εδώ για τεστ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλέψουμε για τη βελτίωση της μοτοσυκλέτας και του ρυθμού. Οι άλλοι αναβάτες βελτιώνουν το ρυθμό τους αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Μπορούμε να βελτιώσουμε το μηχανάκι και να κάνουμε ένα βήμα ακόμη. Χρειάζεται να είμαστε ανταγωνιστικότεροι ανεξάρτητα από το αν θα κάνει ζέστη ή όχι.”
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013: ( http://www.motogp.com/en/news/2013/Aragon+2013+Yamaha+Q2+Review )
«Ήξερα πως έκανα καλό γύρο και ήλπιζα να είμαι στην 1η θέση, αλλά ήξερα πως οι άλλοι αναβάτες θα ήταν είτε πολύ κοντά μου είτε μπροστά μου,» δήλωσε ο Lorenzo το απόγευμα του Σαββάτου. «Τελικά για ένα εκατοστό την έχασα. Το να κάνεις έναν γρήγορο γύρο είναι ένα πράγμα, το να κάνεις γρήγορους γύρους για όλο τον αγώνα είναι άλλο. Στα τελευταία δοκιμαστικά πριν τις κατατακτήριες βρήκαμε λίγο έξτρα ρυθμό και έτσι είμαστε δυνατότεροι και στον ένα γύρο αλλά και στη διάρκεια του αγώνα. Αν ο αγώνας παραμείνει στεγνός, θα είναι ένας ωραίος αγώνας».
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 (μετά τον αγώνα): ( http://www.motogp.com/en/news/2013/Lorenzo+Aragon+2013+race+review )
"Όπως πάντα, προσπάθησα να ανοίξω μαι διαφορά στο ξεκίνημα, αλλά όταν ο Marc κάλυψε όλη αυτή τη διαφορά απλά χαλάρωσα και προσπάθησα να κρατήσω λίγη ενέργεια και να προσπαθήσω να μείνω μαζί του για το τέλος του αγώνα. Αληθινά, ήταν δυνατότερος όλο το Σαββατοκύριακο. Πίεσα στο όριο για να τον ακολουθήσω, αλλά ήταν αδύνατον. Χωρίς δικαιολογίες. Ήταν ταχύτερος σήμερα και πρέπει να σκεφτούμε για τον επόμενο αγώνα”
Καμία αναφορά στη Honda, καμία αναφορά σε διαφορά που τυχόν έχουν τα μηχανάκια, τίποτα. Κλασσικός Lorenzo.
Προσθήκη:
Είδα και τα free videos
http://www.motogp.com/en/videos/2013/What+Theyre+Saying+Aragons+Thursday+press+conference
και
http://www.motogp.com/en/videos/2013/What+Theyre+Saying+Aragons+postqualifying+press+conference
Επίσης ο Lorenzo δεν αναφέρεται σε μείωση της διαφοράς από τη Honda. Ακόμα και αν το είχε κάνει όμως, θα ήταν προφανές πως αναφέρεται στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα στα δοκιμαστικά.
"Η Yamaha είναι ένα απίστευτο εργοστάσιο που προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά από τη Honda. Δουλεύουν 24 ώρες την ημέρα και πιστεύω σ' αυτούς. Οι μηχανικοί τους έχουν την πλήρη εμπιστοσύνη μου. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να συνεχίσουμε να πιέζουμε τους άλλους δυο, διότι πλέον είμαι καλά και μπορώ να τους πιέσω, σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες. Όσο είμαστε σε θέση να τους πιέζουμε, είναι πιθανό να κάνουν το λάθος!"
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=15030
Thursday, 29 August 2013
Jorge Lorenzo heads to the Hertz British Grand Prix third in the Riders’ Championship and some 44 points behind rookie leader Marc Marquez. Although he has already commented that Repsol Honda Team are currently quicker than Yamaha Factory Racing, the current title holder is determined to take advantage of any unexpected happenings at Silverstone this weekend
http://www.motogp.com/en/news/2013/Yamaha+preview+Silverstone+Thursday
Δεν ξαναψαχνω τι δηλωσε ο Λορε, χεστηκα κιολας αν εχει πει ο ιδιος οτι η Γιαμαχα ειναι πισω απο τα Χοντα. Η δικη μου προσωπικη αποψη ειναι αυτη παντως.
MG-KTiNoS
29/10/2013, 07:24
Εγώ νομίζω ότι και του χρόνου θα πάρουν το μπούλο οι Γιαμαχαίοι
ΜΕΤΑ θα φτιάξουν το νέο μηχανάκι και θα δούμε (ΑΝ και το σαΖμάν δε δουλεύει ακόμα)
Antonisss
29/10/2013, 08:38
302441
H.A.Balafoutre
29/10/2013, 08:44
Μια χαρά είναι το Yamaha Μ1 απέναντι στα χονδα. Είναι η μόνη εταιρία στον κόσμο που ξεκάθαρα μπορεί να το κάνει και μάλιστα κάποιες φορές την έχει ξεπεράσει. Φέτος τα Yamaha είναι άψογα, βάλαμε και το κιβώτιο να είμαστε στη μόδα αν και δεν το είχαμε ανάγκη...η χονδα έπρεπε να βάλει λυτούς και δεμένους να περάσει το Μ1. Το θέμα είναι πως φέτος η χονδα όπως και το 2011 τσίμπησε τουφέκι αναβάτη...αλλιώς ο Ντάνι που είναι το σημείο αναφοράς στα Motogp είναι στα ίδια και χειρότερα. Άρα ο Ρόσσι έπεσε σε απόδοση αφού το M1 είναι η μηχανή να έχεις για πρωτάθλημα. Η άλλη είναι το χονδα.
Δυστυχώς αυτό που δεν έχουνε καταλάβει οι περισσότεροι και συνεχίζουνε να καταπίνουνε αμάσιτα είναι πως έχουμε ένα σόου για 3 μηχανές εκ των οποίων 2 είναι χοδνα. Πάντα έτσι ήτανε και πάντα έτσι το θέλουνε να είναι, ένα κλειστό πρωτάθλημα. Οι άλλοι δεν μπορούνε και οι κανονισμοί και το χρήμα τους έχει εξαφανίσει...Όσο η Yamaha χαλούσε το πάρτι ο κόσμος ήτανε πολύ μπερδεμένος...Ρόσσι ή Yamaha, χονδα ή Ρόσσι....ναί αλλά χονδα θέλουμε (σαν τους παραδοσιακούς δεξιούς), ναι αλλά ο Ρόσσι μας με Yamaha τρέχει και κερδίζει...απλά μετά ήρθε ο Στόνερ το 2007 και μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο ο κόσμος, ίσιωσε λίγο όταν πήγε χονδα και πήρε πρωτάθλημα....να τα λέμε αυτά...λίγοι είμαστε Yamahaκιδες και στα πέτρινα χρόνια...οι υπόλοιποι είστε σαν τον άνεμο. Όποιος κερδίζει... Απλά με την Ducati επιτέλους έσπασε το κατεστημένο των κουμπάρων Ιαπώνων και είδαμε και μερικούς από τους καλύτερους αγώνες και χωρίς τη χονδα...μετατέθηκε το κέντρο βάρους του μοτοσικλετιστικού αθλητισμού... Κάτι που συνέβει και στα WSBK αλλά φρόντισανε να το διαλύσουνε...όλως τυχαίως.
λίγοι είμαστε Yamahaκιδες και στα πέτρινα χρόνια...
Καλά, εδώ που τα λέμε Yamahaκιδες είστε λίγοι έτσι κι αλλιώς...
Μετά τους Hondαίους είμαστε οι SUZUKάκηδες...:a08:
:a22: :a22: :a22:
H.A.Balafoutre
29/10/2013, 08:56
Τι να κάνουμε....αγαπάμε...
MG-KTiNoS
29/10/2013, 09:02
Giappone Honda 6 13 6 19 15 2 61
Giappone Yamaha 4 9 5 14 4 3 39
Italia MV Agusta 16 9 5 7 37
Italia Aprilia 9 10 19
Giappone Suzuki 7 3 5 15
Giappone Kawasaki 4 4 1 9
Οι τίτλοι για την ιστορία
υγ
-Στο σαζμάν δεν είναι ψυχολογικό το θέμα είναι ουσιαστικό. Της γιαμάχα ακόμα δε δουλεύει τέλεια (νομίζω δε δουλεύει καθόλου για 2α 3η)
-Τι να πουν και σουζουκάδες?
H.A.Balafoutre
29/10/2013, 09:12
Ρε κτίνε...για το Θεό...για μένα τα γράφεις αυτά ή για τους άλλους...εσύ τι λες δεν τα ξέρω....Ά δηλαδή εμείς με το κιβώτιο έχουμε κι ένα χάντικαπ 2.5 ετών πλήρους εξέλιξης, όταν οι άλλοι το βάζανε άνετα από την αρχή της χρονιά κιόλας κι όχι από τη μέση όπως κάναμε εμείς, όταν το πρωτάθλημα παίζει στην τρίχα με πολύ δυνατούς αναβάτες και με κίνδυνο μήπως έχουμε θέματα αξιοπιστίας και μετά όλοι εσείς...γελάτε με τα "παρτάλια" τα Yamaha...
MG-KTiNoS
29/10/2013, 09:17
-δε μιλάμε μόνοι μας (Οι τίτλοι για την ιστορία )
-οι άλλοι το πήραν πακέτο το σαζμάν
-εγώ δεν είπα ποτέ παρτάλια τα γιαμάπα κι όποιος γελάει είναι χαζός
:D
H.A.Balafoutre
29/10/2013, 09:18
:D :wave2:
Antonisss
29/10/2013, 09:22
Giappone Honda 6 13 6 19 15 2 61
Giappone Yamaha 4 9 5 14 4 3 39
Italia MV Agusta 16 9 5 7 37
Italia Aprilia 9 10 19
Giappone Suzuki 7 3 5 15
Giappone Kawasaki 4 4 1 9
Οι τίτλοι για την ιστορία
Κάνε μια μετάφραση στις λίστες ρε συ, μη μας τα πασάρεις αμετάφραστα!
MG-KTiNoS
29/10/2013, 10:10
Κάνε μια μετάφραση στις λίστες ρε συ, μη μας τα πασάρεις αμετάφραστα!
Με το μπολτ είναι το σύνολο
Τα άλλα είναι από αρ . προς δεξιά
Gp 500 350 250 125 80 50
Πιο καλά δες εδώ
http://it.wikipedia.org/wiki/Albo_d%27oro_del_motomondiale#Titoli_vinti_dai_costruttori
Ας ξαναδουμε τον αγωνα σε πολυ καλη ποιοτητα αλα γκρεκ
http://flashx.tv/video/AK73YRXW8Y3X/MotoGP2013RaceMotegiJapanOTEtvx264DSRGrLTvmkv
Γιώτη με το εφτάμιση, να 'σαι καλά...:beer:
είχα καιρό ν' ακούσω ελληνική περιγραφή:
«Ο Ανδρέα Ιανόνε κάποια βλακεία έκανε και έμεινε πίσω...» :lol:
«Ο Πεδρόσα έχει το πάνω χέρι γιατί ελέγχει την κατάσταση...» :lol:
«- Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Πεδρόσα είναι ο πρώτος που θα κάνει επίθεση...
Απ: - Ή ο τελευταίος...» :lol:
«Πρέπει να του το υπενθυμίζουν (του Marquez δηλαδή) ότι "Κοίταξε, δεν έχεις περιθώριο λάθους, γιατί ο Ντάνι θα σε περάσει..."» :lol:
«Εδώ το βλέπουμε (το λάθος του Marquez)...
Απ: - Λες να πήγε να κόψει το τράξιον κοντρόλ της Γιαμάχα από την εξωτερική; Η Γιαμάχα όμως το 'χει κρυμμένο καλά...» :lol:
«- Ο Λορένθο κάνει τον ταχύτερο γύρο του αγώνα...
Απ: - Είναι η παρουσία του προέδρου της Γιαμάχα που τον πιέζει...» :lol:
«Πάλι κάνει καλό αγώνα ο Ρόσσι αλλά δίνει τη μάχη για την 6η θέση»
Διαμάντια ανεκτίμητης αξίας
:bawl: :bawl: :bawl:
«- Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Πεδρόσα είναι ο πρώτος που θα κάνει επίθεση...
«Πρέπει να του το υπενθυμίζουν (του Marquez δηλαδή) ότι "Κοίταξε, δεν έχεις περιθώριο λάθους, γιατί ο Ντάνι θα σε περάσει..."» :lol:
Απ: - Λες να πήγε να κόψει το τράξιον κοντρόλ της Γιαμάχα από την εξωτερική; Η Γιαμάχα όμως το 'χει κρυμμένο καλά...» :lol:
Στανταρ θα ΞΑΝΑΔΩ τον αγώνα :lol:
Antonisss
29/10/2013, 10:33
Με το μπολτ είναι το σύνολο
Τα άλλα είναι από αρ . προς δεξιά
Gp 500 350 250 125 80 50
Πιο καλά δες εδώ
http://it.wikipedia.org/wiki/Albo_d%27oro_del_motomondiale#Titoli_vinti_dai_costruttori
Μήπως έχουν κάνει ένα λάθος στους τίτλους MotoGP? Εκτός και αν δεν λέμε για οδηγών αλλά για κατασκευαστών
Γιατί για οδηγών είναι τα παρακάτω
Yamaha: 2004,2005,2008,2009,2010,2012
Honda: 2002,2003,2006,2011
H.A.Balafoutre
29/10/2013, 10:52
Για κατασκευαστές μιλάει.
MG-KTiNoS
29/10/2013, 11:12
Για κατασκευαστές μιλάει.
Είδες η μότο γκουτσι ...
:lol:
εγω απο την ιαπωνια ενα εχω να πω.
ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ MOTO2 ΚΑΙ ΤΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟς ΑΥΤΟς Ο ΕΣΠΑΡΓΚΑΡΟ!!!!!!!!!!
οσο για τα μεγαλα...υπνε που παιρνεις τα παιδια...παρ' ολα αυτα παμε τελευταιο αγωνα και το πρωταθλημα ακομα δεν εχει τελειωσει μαθηματικα.
Antonisss
29/10/2013, 14:51
http://www.youtube.com/watch?v=0u9lq0pLMVA
GIOTIS750
29/10/2013, 15:27
fkol.k4:beer:
sapadak :beer:
KostasV2
29/10/2013, 17:33
αχαχαχαχαχα, καλά που μου θύμησες γιατί δε βλέπω ποτέ ελληνική μετάδοση... :D
GIOTIS750
29/10/2013, 21:21
http://www.youtube.com/watch?v=0u9lq0pLMVA
Antonisss:beer:
46:a08:
DoctoR_k6
29/10/2013, 22:32
Αχ αυτα τα ηλεκτρονικα...Μακαρι να βλεπαμε ποιοι οδηγοι θα μπορουσανε να διαχειριστουνε αυτες τις ιπποδυναμεις, τα λαστιχα κ να βγουνε πρωτοι σε ενα αγωνα!!
Εμενα ενας μου ερχεται στο μυαλο.(Ροσι)
Αντε κ ο λορεντσος...
Ωραιος ο Αντωνης btw!!:beer:
MG-KTiNoS
29/10/2013, 22:57
(όταν σας έλεγα για το @ του Ντούχαν μου λέγατε μου σου ξου... πάρτε τώρα )
blackbusa
30/10/2013, 13:14
Εμενα ενας μου ερχεται στο μυαλο.(Ροσι)
Αντε κ ο λορεντσος...
Ωραιος ο Αντωνης btw!!:beer:
ο μοναδικος που θα μπορουσε ειναι ο Vale...ο λογος απλα γιατι εχει τρεξει και με τα 2...και εχει κερδισει και με τα 2...πιλοταρα ο Lore αλλα να μην ξεχναμε οτι στις αρχες στα μεγαλα δεν αφησε οικοπεδο για οικοπεδο...
ισως ο δευτερος που μου ερχετε στο μυαλο ειναι Stoner...
DoctoR_k6
30/10/2013, 14:13
ο μοναδικος που θα μπορουσε ειναι ο Vale...ο λογος απλα γιατι εχει τρεξει και με τα 2...και εχει κερδισει και με τα 2...πιλοταρα ο Lore αλλα να μην ξεχναμε οτι στις αρχες στα μεγαλα δεν αφησε οικοπεδο για οικοπεδο...
ισως ο δευτερος που μου ερχετε στο μυαλο ειναι Stoner...
Ο λογος που διαλεξα Λορενθο κ οχι στονερ ειναι γιατι ο στονερ δεν το εκλεινε πουθενα το γκαζι να προστατευσει κ να προστατευθει κ πιστευω πως δεν θα αντεχε απο ελαστικα πχ!!
Ο λορε μου θυμιζει(πλεον) λιγο απο Βαλε σε οτι εχει να κανει απο την ηρεμια κ το "στρωτο" της οδηγησης του.
Αλλα αδικα τα λεμε γιατι οπως ειδαμε οποιος εχει τα καλυτερα(ηλεκτρονικα) κερδιζει πλεον...
MG-KTiNoS
30/10/2013, 15:05
As βγάλουνε τα μπλιμπλίκια και μετά θα σου πω ο Βγάλε και ο Στόνερ και Λόρε τι τέλος θα χουν....
Αυτό φυσικά ΔΕΝ θα γίνει -γιατί τρελοί δεν είναι- οπότε λέμε και από καμια μλκια που και που να περνάει η ώρα :D
Με Α παπαρλόγο το Στόνερ φυσικά που είπε ότι θα γυρίσει ΑΝ βγάλουν τα μπλιμπλίκι και βάλουν και πιο πολλά άλογα....
Εμ δε τα βγάζει απ τη μπίζα να τον δούμε?
:rotflmao:
Ο Στόνερ πράγματι δεν το έκλεινε το γκάζει γιατί έκοβε το μηχανάκι μόνο του στις εξώδους.
(γιά άλλα κόλπα που είχαν και πολύ ΠΟΝΟ, ρωτάτε το Ντούχαν)
blackbusa
30/10/2013, 15:17
As βγάλουνε τα μπλιμπλίκια και μετά θα σου πω ο Βγάλε και ο Στόνερ και Λόρε τι τέλος θα χουν....
Αυτό φυσικά ΔΕΝ θα γίνει -γιατί τρελοί δεν είναι- οπότε λέμε και από καμια μλκια που και που να περνάει η ώρα :D
Με Α παπαρλόγο το Στόνερ φυσικά που είπε ότι θα γυρίσει ΑΝ βγάλουν τα μπλιμπλίκι και βάλουν και πιο πολλά άλογα....
Εμ δε τα βγάζει απ τη μπίζα να τον δούμε?
Ο Στόνερ πράγματι δεν το έκλεινε το γκάζει γιατί έκοβε το μηχανάκι μόνο του στις εξώδους.
(γιά άλλα κόλπα που είχαν και πολύ ΠΟΝΟ, ρωτάτε το Ντούχαν)
re kastora pote beike to TC sta motogp?
MG-KTiNoS
30/10/2013, 15:36
από την 1 μέρα
για την ιστορία
RC = Honda's traditional racing prefix for 4-stroke bikes
211 = first works bike of the 21st century
V = V engine
Antonisss
30/10/2013, 15:43
Ktinos, αν το πάμε έτσι, ο Doohan είναι το αριστερό αρχίδι του Agostini που έτρεχε σε 2 πρωταθλήματα ταυτόχρονα, το 1970, με τα λάστιχα του τότε κοκ...
Δεν μπορείς να συγκρίνεις... Σε όποια εποχή και να τρέχανε οι νεότεροι, θα προσαρμοζόντουσαν το ίδιο καλά όπως προσαρμόστηκαν και τώρα
Antonisss
30/10/2013, 15:48
Και για όσους έχουν συνδρομή, πάνε να γουστάρουμε onboard!
http://www.motogp.com/en/videos/2013/Motegi%20race%20from%20OnBoard%20point%20of%20view
MG-KTiNoS
30/10/2013, 16:10
Ktinos, αν το πάμε έτσι, ο Doohan είναι το αριστερό αρχίδι του Agostini που έτρεχε σε 2 πρωταθλήματα ταυτόχρονα, το 1970, με τα λάστιχα του τότε κοκ...
Δεν μπορείς να συγκρίνεις... Σε όποια εποχή και να τρέχανε οι νεότεροι, θα προσαρμοζόντουσαν το ίδιο καλά όπως προσαρμόστηκαν και τώρα
Θα στο πω απλά
Ο Αγκοστίνι ήταν ο πιο μεγάλος οδηγός της ιστορίας μαθηματικά και ο ένας από τους πιο μεγάλους λογικά.
Ένας από τους κύριους λόγους ήταν ότι έζησε για να γεράσει και να χαρεί τους τίτλους που πήρε. Βλέπεις αυτός έτρεχε στο νησί και σε πίστες με γκαρ ρέιλ.
Ο Ντούχαν πάλι έτρεχε με μηχανάκια χωρίς πολλά μπλιμπλίκια 2Τ κλπ κλπ και με σίδερα στα πόδια γνωστά αυτά.
Δεν λέω ποιός είναι καλύτερος απλά βλέπω τη διαφορά.
Το 990 λοιπόν του Ρόσσι ήταν διαστημικό μηχανάκι σε σχέση με τα 500 και από το 02 είχε ένα σύστημα προ-τράξιον (ας το πούμε έτσι) με 3 σκάλες.
Hταν πιο εύκολο και γρήγορο από το NSR 500 στην οδήγηση και δεν χρειάζονταν χειρουργική ακρίβεια στο γκάζι για να χαρείς τη γλυκιά ζωή !
Το ν ακούω σήμερα αναβάτες να λένε ότι θέλουν να βγάλουν τα μπλιμπλίκια (που δεν είναι μόνο το τράξιον έχει και πολλά άλλα) μου φέρνει γέλια.
Σόρι.
υγ
Μόνο ο Ρόσσι έτρεξε μια χρονιά στα 500 και με το τελευταίο μοντέλο το καλό και δεν τον άκουσα να θέλει να γυρίσει πίσω.
Υπόλόγισε ότι
για 1 ή 1,5 εκ. λάθος στη γραμμή έσκασε ο ντούχαν στο Ντοίχο και άβαλε ΤΕΛΟΣ για πάντα.
Μπρρρρρρρ....
υγ
Μόνο ο Ρόσσι έτρεξε μια χρονιά στα 500 και με το τελευταίο μοντέλο το καλό και δεν τον άκουσα να θέλει να γυρίσει πίσω.
Φυσικά και δεν θέλει.
Όπως δεν ήθελε και κανένας από αυτούς που πρόλαβαν και τις 2 εποχές (Gibernau, Biaggi, Checa, Capirossi, Barros κτλ) γιατί δεν υπέθεταν, το είχαν ήδη φάει το ζόρι.
Έξω απ'το χορό, πολλά τραγούδια λέμε...
Και μέχρι εδώ συμφωνούμε απόλυτα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι τωρινοί είναι χειρότεροι. Ακόμα και αν δεν είχαν μπει ποτέ τα ηλεκτρονικά, κάποιο θα κέρδιζαν και τώρα. Και μπορεί να ήταν και οι ίδιοι με τους σημερινούς, ανάλογα και με τις συγκυρίες.
Απλά, τα γυρολόγια θα ήταν πιο αργά και αυτή η συζήτηση (για τα ηλεκτρονικά) θα γινόταν μερικά χρόνια πιο μετά και όχι σήμερα.
Antonisss
30/10/2013, 16:29
Δεν αντιλέγω, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν αναβάτη της δεκαετίας του 70 με έναν τωρινό και να πεις ότι είναι πιο αρχιδάτος επειδή έτρεχε με σκοτώστρες και σε πίστες που η ασφάλεια τους σήμερα μοιάζει με ανέκδοτο. Έτσι ήταν η εποχή τότε, δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι Rossi/Lorenzo/Pedrosa/Marquez του τότε δεν θα προσαρμοζόντουσαν και δεν θα νικούσανε? Αν ξεκινούσανε με το αντίστοιχο 125, μετά πηγαίνανε στο αντίστοιχο 350 και τέλος στα 500?
το θέμα δεν είναι το ηλεκτρονικά vs χωρίς ηλεκτρονικά αλλά τι μηχανάκι έχεις συγκριτικά με τους υπόλοιπους της εποχής σου.
αν σου δίνει το confidence να το πιέσεις ή οχι, αν σε βοηθάει να πάς γρηγόροτερα απο τον δίπλα σου, αν σου κάνει τη ζωή πιο ευκολη συγκριτικα με τους άλλους στο grid.
το πιο smooth και προβλέψιμο μηχανάκι το χε ο Ρόσσι ένεκα furusawa. οι υπόλοιποι στην εποχή της Μ1-furusawa πάλευαν με κάτι χρέπια και κάτι χάρους. δηλαδή ποιος την είχε πιο μεγάλη τότε? ο Ρόσσι που είχε το πιο προβλέψιμο και ομαλό μηχανάκι και σάρρωνε πρωταθλήματα ή οι άλλοι που προσπαθούσαν να κάνουν τα λοιπά χρέπια να δουλέψουν?
:confused:
MG-KTiNoS
30/10/2013, 17:58
Σήμερα τα πράματα είναι διαφορετικά.
Οι οδηγοί είναι διαφορετικοί, τα μηχανάκια είναι διαφορετικά.
Το πράμα είναι πιο μπίζνα.
Παλιά ήταν σχεδόν αδύνατο να ανέβεις στα 500 και να πας καλά την ίδια χρονιά. Ήθελες και 2 και 3 χρονιές για να κάνεις κάτι.
Σπάνια την ίδια χρονιά είχες πάνω από 3 αναβάτες που μπορούσαν να πάνε τάπα.
Κάποιοι δε τα κατάφεραν ποτέ κλπ κλπ
Τα ατυχήματα τότε ήταν και πιο βίαια κυρίως από χάι σάιντινγκ αλλά και η ιατρική δεν ήταν και τόσο καλή όσο σήμερα.
Ήταν όμως πιο αθώα, τότε...
Φαντάζεσαι σήμερα το Ρόσσι πχ να πάρει ένα μπλακ εν ντέκερ και ν ανοίξει μια τρύπα για τσιγάρο στο κράνος?
Τώρα για να γυρίσουμε στην ερώτηση δεν ξέρω αν ήταν καλύτεροι οδηγοί αλλά ξέρω ότι είχαν πιο πολύ τρέλα για να τρέχουν εκείνους τους χάρους.
Νομίζω ότι σημερινοί δεν θα δοκίμαζαν καν και θα έβρισκαν κάποιον άλλο τρόπο να βγάλουν λεφτά!
Αυτό νομίζω!
Νομίζω ακόμα ότι μέχρι σήμερα δεν έφυγε κάποιος από το μότο τζι πι με τον τρόπο που έφυγε ο Σβάντς.
Δεν σταμάτησε κανένας να πάει να βοηθήσει σ ένα ατύχημα κλπ κλπ
Και γράφε γράφε συνειδητοποιώ κι εγώ ο ίδιος ότι σίγουρα ήταν καλύτεροι άνθρωποι...οι παλιοί !
υγ
Γυρίζω στη σπηλιά μου !
Antonisss
30/10/2013, 18:56
Newly retired racer Ben Spies will be known for many things in his career: He won the WSBK world title in his first try, easily knocked back Rookie of the Year honors in Grand Prix, and won a GP at one of the most historic tracks in the world--Assen.
That said, historically what Spies may well be most renown for may be his intense rivalry with Australian Mat Mladin when the pair raced factory Suzuki Superbikes for Yoshimura here in the US. Spies and Mladin hated each other more than any two teammates since the era when Wayne Rainey and Fred Merkel barely tolerated each other at Team Honda.
So, what does Mat Mladin think of Spies' early retirement? Judging by his response, Spies and Mladin won't be arranging a traveling pub show where they offer warm tributes, toasting the good old days.
Asked for comment on Spies retirement, Mladin responded with just two words: "F*#king pussy."
Mladin refused to be drawn out on the subject, saying "You got my quote."
http://www.superbikeplanet.com/2013/Oct/1310281166.htm
blackbusa
31/10/2013, 01:42
Θα στο πω απλά
υγ
.
νταξ...τρολλαρεσε μονος σου...και βασικα ετρεξε 2...εστω εμαθες και κατι σημερα...
και για να μην πεταχτεις και πεις παλι κατι ασχετο...η ερωτηση ηταν ποιος θα μπορουσε και οχι αν του αρεσε η οχι...και μονο ο Vale εχει τρεξει και με τα 2...
το πιο smooth και προβλέψιμο μηχανάκι το χε ο Ρόσσι ένεκα furusawa. οι υπόλοιποι στην εποχή της Μ1-furusawa πάλευαν με κάτι χρέπια και κάτι χάρους. δηλαδή ποιος την είχε πιο μεγάλη τότε? ο Ρόσσι που είχε το πιο προβλέψιμο και ομαλό μηχανάκι και σάρρωνε πρωταθλήματα ή οι άλλοι που προσπαθούσαν να κάνουν τα λοιπά χρέπια να δουλέψουν?
:confused:
Αυτό από που προκύπτει ρε Σπύρο?
Το Μ1 σχεδιάστηκε απ΄την αρχή κομμένο και ραμμένο στις επιθυμίες του rossi, αφού διάλεξε τρόπο λειτουργίας του κινητήρα,πλαίσιο κλπ για να ανταγωνιστεί το RCV που σαρωνε και μόνο χρέπι δεν ήταν...
Μην ξεχνιόμαστε παίδες. Η Honda τότε ήταν κυρίαρχος, ο Biaggi δήλωνε οτι ο Rossi δεν θα τολμήσει να εγκαταλείψει τη Honda για να πάει σε μηχανάκι που μόνο νικητή δεν το έλεγες, και ο τότε πρόεδρος της Honda έκανε τις υπερφίαλες δηλώσεις του στυλ...
21/10/2003
THE PRESIDENT OF THE HONDA: "VALENTINO LEAVES THE HONDA"
PHILLIP Island - «Valentino Rossi has already signed for another team and we will replace him with an anonymous pilot Japanese. We will still win and we will show that our motorbike doesn't need a strong pilot to win. Because the motorbike is stronger than the pilot». If there were still some doubts on the goodbye of Valentine Rossi to the Honda, here they are, rather near, even the number one. Takeo Fukui, president and managing director of the Group, confirm it during a supper held him to Tokyo on the occasion of the Saloon of the auto.
Ε, ήρθαν τα ιπτάμενα τσουτσούνια τα επόμενα χρόνια, για να καταλάβουν οτι δεν είναι μόνο το μηχανάκι που μετράει.
@Κτινε, κοίταξε τα αποτελέσματα του 2000 και θα καταλάβεις πόσο κοντά ήταν ο rossi στο να πάρει πρωτάθλημα στα 2Τ 500cc στην 1η του χρονιά εκεί. Το πήρε στην 2η, με το "ήρεμο" το "καλό" :tooth:
spyrakos35
31/10/2013, 07:23
αχμ, γκουχ γκουχ....
μην ξεχνάμε οτι ο ρόσσι είχε τον ντούχαν δίπλα του στην χόντα να του τραβάει κανα αυτάκι.......
MG-KTiNoS
31/10/2013, 07:49
νταξ...τρολλαρεσε μονος σου...και βασικα ετρεξε 2...εστω εμαθες και κατι σημερα...
και για να μην πεταχτεις και πεις παλι κατι ασχετο...η ερωτηση ηταν ποιος θα μπορουσε και οχι αν του αρεσε η οχι...και μονο ο Vale εχει τρεξει και με τα 2...
Έλα ρε δίδαξε μας,....
αχμ, γκουχ γκουχ....
μην ξεχνάμε οτι ο ρόσσι είχε τον ντούχαν δίπλα του στην χόντα να του τραβάει κανα αυτάκι.......
Στον οποίο δεν είπε ουτε καν ένα θενξ και φρόντισε πάντα να θυμίζει σε όλους πως η καριέρα του κλπ κλπ
MG-KTiNoS
31/10/2013, 07:51
@Κτινε, κοίταξε τα αποτελέσματα του 2000 και θα καταλάβεις πόσο κοντά ήταν ο rossi στο να πάρει πρωτάθλημα στα 2Τ 500cc στην 1η του χρονιά εκεί. Το πήρε στην 2η, με το "ήρεμο" το "καλό" :tooth:
Το NSR που έτρεχε ο Ρόσσι δεν ήταν ίδιο μ αυτό του o Ντούχαν το 94
(2ος ήταν νομίζω αλλά όπως σου είπε από πάνω είχε το Ντούχαν δάσκαλο όλο το καλοκαίρι, + Ο Μικ είχε φροντίσει ν αδιάσει τη κλάση και να τους στείλει όλους SBK γιατί τα 500 τα είχε Καπαρώσει:lol:)
αχμ, γκουχ γκουχ....
Αυτο απο που προκυπτει παλι? Για πειτε ρε παιδες, με ποιο ρολο συμμετειχε ο doohan στην ομαδα του rossi? Ηταν συμβουλος,μεντορας,γκομενος,δασκαλος? Για πειτε, γιατι εκτος απο κατι συνεντευξεις για το μελλον του σπορ και κατι μαρκετιστικες φωτογραφιες, δεν θυμαμαι να συμμετειχε πουθενα. Μονο ως guest star-μαιντανο και σχολιαστη.
Μην αρχισετε να λετε για μηχανικους και burgess, ναι? Αμα κερδιζονταν πρωταθληματα με μηχανικους και με τραβηγμα αυτιων ktine, o pedrosa θα επρεπε να μοιαζει με τον bugs bunny.
YΓ. Ktine το διορθωσες το καταπληκτικο επιχειρημα για το αν ειχαν ιδια μηχανακια. Οχι δεν ειχαν.
Μηπως ειχε ο doohan το συναγωνισμο του rossi τις χρονιες που επαιρνε πρωταθληματα βαρεμαρας και υπνου?
Για τους νεωτερους που παρακολουθουν το αθλημα τα τελευταια χρονια, να θυμησω οτι οι χρονιες 95-2000 ειχαν την ενταση ενος αγωνα γκολφ και το ενδιαφερον ενος αγωνα πλεξιματος πουλοβερ.
(2ος ήταν νομίζω αλλά όπως σου είπε από πάνω είχε το Ντούχαν δάσκαλο όλο το καλοκαίρι, l:)
Link ?
spyrakos35
31/10/2013, 12:20
Αυτο απο που προκυπτει παλι? Για πειτε ρε παιδες, με ποιο ρολο συμμετειχε ο doohan στην ομαδα του rossi?
Rossi was rewarded in 2000 for his 250 cc World Championship by being given a ride with Honda in what was then the ultimate class in World Championship motorcycle racing, 500 cc. Retired 500 cc World Champion Michael Doohan, who also had Jeremy Burgess as chief engineer, worked with Rossi as his personal mentor in his first year at Honda.
πηγή
http://en.wikipedia.org/wiki/Valentino_Rossi
Antonisss
31/10/2013, 13:03
Να ξεκινήσουμε petition προς Dorna o τίτλος του 2001 να γράφει Rossi/Doohan ή Rossi* !!
MG-KTiNoS
31/10/2013, 14:32
Link ?
Κοίτα να δεις, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι...
Από τις αρχές των 80ς παρακολουθώ μότο τζι πι.
Τότε κάθε πρωί με το καφέ διάβαζα γκαζέτα ντελό σπορτ. Μετά που βγήκε το ιντερνέτ συνέχισα με ηλ. τρόπο.
Από εκείνη την εποχή έβλεπα και μοτο τζι πι λάιβ.
Πάει να πει ότι μπορεί να μην τα θυμάμαι όλα απ έξω γιατί γερνάω κι όλα
αλλά όταν λέω κάτι να είσαι σίγουρος ότι δεν το έβγάλα απ τη γκλάβα μου.
Να στο πω απλά μια το γουίκι πίντια και μια εγώ.
Έχω φάει τα χρόνια μου μ αυτό το χόμπι.
-------------
Από την επόχή των 2,5 λοιπόν ο Ρόσσι έκανε βόλτες στην ίδια πίστα με τον Μικ
και του έδειχνε γραμμές. Όλοι το έλεγαν -έργαφαν- τότε.
Για τα άλλα που λες ένα Σε λέω...
5 σερί !
Μπορείς να καταλάβεις τι πάει να πει αυτό???
Ο Στόνερ πχ (που μας τα έχουν κάνει ζέπελιν δεν μπόρεσε να κάνει ούτε 2 σερί)
Ενώ ο Ρόσσι έκανε 4.
Πρόσεξε όμως τη διαφορά. Ο Μικ έτρεχε με σκοτώστρες κι έφυγε σακάτης
Από την εποχή εκείνη και μετά θενξ στο τράξιον και όλα τ άλλα αυτά κόπηκαν
(γιατί έχουμε πολύ λιγότερα χ. σ )
Λινκ να βρεις μόνος σου.
υγ
Φυσικά ήταν βαρετό γιατί όλοι άλλαζαν κλάση για να μην βρουν το Μικ στο δρόμο τους.
Τότε φτιάχτηκε και το ΣΒΚ
Rossi was rewarded in 2000 for his 250 cc World Championship by being given a ride with Honda in what was then the ultimate class in World Championship motorcycle racing, 500 cc. Retired 500 cc World Champion Michael Doohan, who also had Jeremy Burgess as chief engineer, worked with Rossi as his personal mentor in his first year at Honda.
πηγή
http://en.wikipedia.org/wiki/Valentino_Rossi
Κάτσε γιατι θα τρελλαθούμε τώρα...:tooth:
Ο Rossi ανέβηκε κατηγορία το 2000, ναι? Το 2000, για την ακρίβεια απ΄τα μέσα του 99 ο Doohan είχε αποσυρθεί. Πήρε θέση στα 500 και το team του ανενεργού οδηγού πλέον Mick Doohan. Τι σχέση έχει η ομάδα και ο μηχανικός του με το "τράβηγμα αυτιού" απ΄τον Mick για να μάθει να οδηγάει το 500, μπορεί κάποιος να μου πει. οέο ?
Καταρχήν στο ποστ το αρχικό έγραψες οτι ένα καλοκαίρι κάνανε βόλτες μαζί :tooth:. Summer vacation στα Μάταλα κιετσ? :tooth:
(2ος ήταν νομίζω αλλά όπως σου είπε από πάνω είχε το Ντούχαν δάσκαλο όλο το καλοκαίρι, l:)
Δηλαδή το καλοκαίρι του 2000 έκανε προπόνηση με τον Doohan που είχε αποσυρθεί. :uplate:
Μετά γράφεις το θεϊκό οτι ο doohan, αναβάτης και πολυπρωταθλητής οδηγός των 500 σε HONDA, έδειχνε γραμμές σε ένα πιτσιρικά 250άρη που έτρεχε με Aprilia (!).
Που τα διάβαζες ρε μαν αυτά τα καρότα? Στο Αστρα και Όραμα?
spyrakos35
31/10/2013, 14:56
Ελα ρε Βυρωνα....
Το τραβηγμα του αυτιου ειναι δικη μου εκφραση για να επισημανω οτι ηταν τροπω τινα καθοδηγητης του στα αντρικια.......
Antonisss
31/10/2013, 15:02
Κοίτα να δεις, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι...
Από τις αρχές των 80ς παρακολουθώ μότο τζι πι.
Τότε κάθε πρωί με το καφέ διάβαζα γκαζέτα ντελό σπορτ. Μετά που βγήκε το ιντερνέτ συνέχισα με ηλ. τρόπο.
Από εκείνη την εποχή έβλεπα και μοτο τζι πι λάιβ.
Πάει να πει ότι μπορεί να μην τα θυμάμαι όλα απ έξω γιατί γερνάω κι όλα
αλλά όταν λέω κάτι να είσαι σίγουρος ότι δεν το έβγάλα απ τη γκλάβα μου.
Να στο πω απλά μια το γουίκι πίντια και μια εγώ.
-------------
Για τα άλλα που λες ένα Σε λέω...
5 σερί !
Μπορείς να καταλάβεις τι πάει να πει αυτό???
Ο Στόνερ πχ (που μας τα έχουν κάνει ζέπελιν δεν μπόρεσε να κάνει ούτε 2 σερί)
Ενώ ο Ρόσσι έκανε 4.
Πρόσεξε όμως τη διαφορά. Ο Μικ έτρεχε με σκοτώστρες κι έφυγε σακάτης
Από την εποχή εκείνη και μετά θενξ στο τράξιον και όλα τ άλλα αυτά κόπηκαν
(γιατί έχουμε πολύ λιγότερα χ. σ )
Ώπα ώπα.... πάμε μαζί....
2001(NSR 500), 2002(RC211V), 2003(RC211V),2004(YZR-M1),2005(YZR-M1)....και το 2006 έκλεισε τα μάτια ο θεός
Άρα που σταμάτησε το σερί??
Ώπα ώπα.... πάμε μαζί....
2001(NSR 500), 2002(RC211V), 2003(RC211V),2004(YZR-M1),2005(YZR-M1)....και το 2006 έκλεισε τα μάτια ο θεός
Άρα που σταμάτησε το σερί??
4 ειναι, δεν ξερεις να μετρας :tooth:
MG-KTiNoS
31/10/2013, 15:55
Κάτσε γιατι θα τρελλαθούμε τώρα...:tooth:
Ο Rossi ανέβηκε κατηγορία το 2000, ναι? Το 2000, για την ακρίβεια απ΄τα μέσα του 99 ο Doohan είχε αποσυρθεί. Πήρε θέση στα 500 και το team του ανενεργού οδηγού πλέον Mick Doohan. Τι σχέση έχει η ομάδα και ο μηχανικός του με το "τράβηγμα αυτιού" απ΄τον Mick για να μάθει να οδηγάει το 500, μπορεί κάποιος να μου πει. οέο ?
Καταρχήν στο ποστ το αρχικό έγραψες οτι ένα καλοκαίρι κάνανε βόλτες μαζί :tooth:. Summer vacation στα Μάταλα κιετσ? :tooth:
Δηλαδή το καλοκαίρι του 2000 έκανε προπόνηση με τον Doohan που είχε αποσυρθεί. :uplate:
Μετά γράφεις το θεϊκό οτι ο doohan, αναβάτης και πολυπρωταθλητής οδηγός των 500 σε HONDA, έδειχνε γραμμές σε ένα πιτσιρικά 250άρη που έτρεχε με Aprilia (!).
Που τα διάβαζες ρε μαν αυτά τα καρότα? Στο Αστρα και Όραμα?
Όχι τα έγραφε η γκαζέτα ντε λο σπορτ από τις πιο έγκυρες εφημερίδες σ όλο το κόσμο.
(κι αν Θεός έκλεισε το μάτι και έσπασε το σερί του Ρόσσι, τότε για το ντούχαν έκλεισε και τα 2 μάτια, τ αυτιά
και τη κωλ...δα:D)
MG-KTiNoS
31/10/2013, 15:57
4 ειναι, δεν ξερεις να μετρας :tooth:
4 + 1 είναι .. Σόρι (1 με 2Τ και 4 με 4Τ) άρα δεν είναι 5 σερί γιατί το ένα έχει γίνει σε άλλη κλάση.
(και στο ξαναλέω όχι με τις σκοτώστρες τα 500 και χωρίς μπουλόνια καρφιά και βίδες στα πόδια. Έναν ΟΜΟ:D έβγαλε και θυμάσαι τι έγινε)
Antonisss
31/10/2013, 21:55
4 + 1 είναι .. Σόρι (1 με 2Τ και 4 με 4Τ) άρα δεν είναι 5 σερί γιατί το ένα έχει γίνει σε άλλη κλάση.
(και στο ξαναλέω όχι με τις σκοτώστρες τα 500 και χωρίς μπουλόνια καρφιά και βίδες στα πόδια. Έναν ΟΜΟ:D έβγαλε και θυμάσαι τι έγινε)
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα....
Υ.Γ. Ο Θεός μπορεί να έκλεισε τα πάντα προς τον Ντούχαν, αλλά τελικά κάτι άφησε ανοιχτό, γιατί με το τι "πατέντα" κατάφερε ο Dr.Costa να του σώσει το δεξί πόδι( http://www.visordown.com/motorcycle-top-10s/top-10-hardest-rides-of-all-time/10957-11.html ), είναι τυχερός που κράτησε το πόδι, όχι απλά το ότι καβάλησε πάλι μοτοσυκλέτα
Υ.Γ.2. Σε αυτό το ωραίο λινκ http://www.awesomeentertainmentmagazine.com/index.php/component/k2/item/368-mick-doohan κάπου κάτω στη σελίδα έχει το εξής "ωραίο"(μην με πείτε και αιμοδιψή δλδ) quote
If it weren’t for his “Big Crash” in 1999, his career might have lasted a while longer. It took 18 months to throw away the crutches that supported him, and a further 6 months of rehabilitation to regain un-aided use of the leg. Faced with the prospect that next time he may not be as lucky, Australia’s greatest motorcycle racer retired his leathers and helmet.
(1 με 2Τ και 4 με 4Τ) άρα δεν είναι 5 σερί γιατί το ένα έχει γίνει σε άλλη κλάση.
αχχαχχχαα
αχχαχχαχχχαχχαχα
αχαχαχχαχαχχχχχαχχχχχ
αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχχχχχαααχ
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Νταξ, παραδίνομαι. Απο τη κοριέρε ντε λα σέρα και τις μυστικές δοκιμές του 2000, καταλήξαμε οτι το σερί λέγεται σερί μόνο όταν είναι ίδια μηχανάκια.
Αν είναι διαφορετική εταιρία ή διαφορετικός ο σπόνσορας μετράει, ή μπα? :cry:
MG-KTiNoS
31/10/2013, 23:20
Να σε πω ο Μάρκες αν το πάρει φέτο θα έχει 2 σερί πρωταθλήματα στο μοτο τζι πι?
Όταν λες σερί ναι μιλάμε για την ίδια κατηγορία.
Κι όταν λένε ότι ο Ρόσσι έχει ρεκόρ ΠΠ με διαφορετικά μηχανάκια για αυτό το λένε.
Οι δοκιμές του Ρόσσι δεν ήταν μυστηκές μονό εσύ δεν τις ξέρεις γιατί τότε απλά δεν έβλεπες.
(και με τόσα λ7 που έσκασαν όχι τεστ θα έκαναν αλλά μέχρι και σφαλιάρα στο Μπέτζιο έριχαν)
Και τέλος οκ ρε παντογνώστες μου τα ζαλίσατε.
Αντε να πούμε ότι είναι 5 σερί...
Ο άλλος έτρεχε με χάντικαπ ένα πόδι και πήρε ΠΠ όταν οι άλλοι έκαναν αβαβά τον ΟΜΟ
και πάθαιναν γουταμίνη...
Για αυτό και 2 μαζί κάνουν το δεξί του @
όπως είπα και στην αρχη...
Αλλά εσείς είστε φωστήρες οπότε τι να λέμε...
Ρόσσι και ξερό τυρί !
:moutza:
Antonisss
01/11/2013, 00:14
Να σε πω ο Μάρκες αν το πάρει φέτο θα έχει 2 σερί πρωταθλήματα στο μοτο τζι πι?
Όταν λες σερί ναι μιλάμε για την ίδια κατηγορία.
Κι όταν λένε ότι ο Ρόσσι έχει ρεκόρ ΠΠ με διαφορετικά μηχανάκια για αυτό το λένε.
Ρε αγόρι, τι λες? Κανονικά, έχει 3 σερί, το 2002 επειδή ήταν ντεμέκ κατηγορία, δίχρονα-τετράχρονα, μετράει σε άλλη κατηγορία...
Πέραν του δουλέματος, έχει 5 συνεχόμενα στη μεγάλη κατηγορία, είτε αυτή ήταν 500, είτε 1000... Του Μάρκεζ το παράδειγμα ήταν ολίγον άστοχο με ταμπλό, μην πω και αίρμπολ από τη γραμμή των βολών... Άντε καληνύχτα και...... το Siempre ξέρεις που πέφτει αύριο...
MG-KTiNoS
01/11/2013, 00:22
(Εσύ πας για ύπνο εγώ δουλεύω όλη νύχτα :D)
Μεγάλη κατηγορία δεν υπάρχει (εμείς το λέμε)
Υπάρχουν
μοτο τζι πι (από 2002)
και 500 (ως το 2001)
;)
Δες και πως αναφέρουν τα ΠΠ του Ρόσσι να καταλάβεις γιατί είπα 4 σερί
Valentino Rossi Italia Italia 9 (1 in 125, 1 in 250, 1 in 500, 6 in MotoGP)
Εγώ πάντως ο άσχετος ήξερα ότι από το ξεκίνημα (50ς) motogp λένε την μεγάλη κατηγορία στο ΠΠ πρωτότυπων μοτοσικλετών ασχέτως τύπου κινητήρα....
blackbusa
01/11/2013, 03:51
αχχαχχχαα
αχχαχχαχχχαχχαχα
αχαχαχχαχαχχχχχαχχχχχ
αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχχχχχαααχ
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Νταξ, παραδίνομαι. Απο τη κοριέρε ντε λα σέρα και τις μυστικές δοκιμές του 2000, καταλήξαμε οτι το σερί λέγεται σερί μόνο όταν είναι ίδια μηχανάκια.
Αν είναι διαφορετική εταιρία ή διαφορετικός ο σπόνσορας μετράει, ή μπα? :cry:
τι γελα ρε φιλε???
MG-KTiNoS
01/11/2013, 06:25
Από αμηχανία γελάει γιατί κάποιος του είπε την αλήθεια....
(την οποία βλέπει και μόνος από τους χρόνους τους Χόρχε, ο οποίος ΔΕΝ ήξερε να στήνει μηχανάκια το οποίον μλκ κλπ κλπ)
Οι δοκιμές του Ρόσσι δεν ήταν μυστηκές μονό εσύ δεν τις ξέρεις γιατί τότε απλά δεν έβλεπες.
(και με τόσα λ7 που έσκασαν όχι τεστ θα έκαναν αλλά μέχρι και σφαλιάρα στο Μπέτζιο έριχαν)
Ναι έχεις δίκιο. Μόνο απ΄το 88-89 που μπήκε free το eurosport στην Ελλάδα έβλεπα.
Εσύ που είχες πρόσβαση στην κοριέρε ντε λα κρουά, θα μας πεις κάτι περισσότερο για τις μυστικές δοκιμές που έδειχνε γραμμές ο doohan στο rossaki ή επειδή είμαστε άσχετοι θα μας αφήσεις στην άγνοια. ?
Δώσε πόνο :a014:
Antonisss
01/11/2013, 07:20
(Εσύ πας για ύπνο εγώ δουλεύω όλη νύχτα :D)
Μεγάλη κατηγορία δεν υπάρχει (εμείς το λέμε)
Υπάρχουν
μοτο τζι πι (από 2002)
και 500 (ως το 2001)
;)
Δες και πως αναφέρουν τα ΠΠ του Ρόσσι να καταλάβεις γιατί είπα 4 σερί
Valentino Rossi Italia Italia 9 (1 in 125, 1 in 250, 1 in 500, 6 in MotoGP)
Και δες κάποιοι άλλοι πως το αναφέρουν!
http://www.motoracereports.com/wp-content/uploads/19-MotoGP-trophy.jpg
Antonisss
01/11/2013, 07:28
Ναι έχεις δίκιο. Μόνο απ΄το 88-89 που μπήκε free το eurosport στην Ελλάδα έβλεπα.
Εσύ που είχες πρόσβαση στην κοριέρε ντε λα κρουά, θα μας πεις κάτι περισσότερο για τις μυστικές δοκιμές που έδειχνε γραμμές ο doohan στο rossaki ή επειδή είμαστε άσχετοι θα μας αφήσεις στην άγνοια. ?
Μην το γελάς....
Υ.Γ.2. Σε αυτό το ωραίο λινκ http://www.awesomeentertainmentmagazine.com/index.php/component/k2/item/368-mick-doohan κάπου κάτω στη σελίδα έχει το εξής "ωραίο"(μην με πείτε και αιμοδιψή δλδ) quote
If it weren’t for his “Big Crash” in 1999, his career might have lasted a while longer. It took 18 months to throw away the crutches that supported him, and a further 6 months of rehabilitation to regain un-aided use of the leg. Faced with the prospect that next time he may not be as lucky, Australia’s greatest motorcycle racer retired his leathers and helmet.
Εάν τα μαθηματικά μου δεν σκουριάσανε και ΑΝ το λινκ είναι έγκυρο (καθότι δεν έχω πρόχειρη κόπια της gazzetta), Μάιο του 1999 είχε το ατύχημα στη Jerez o Doohan και 18 μήνες να πετάξει τις πατερίτσες, πάμε Νοέμβριο του 2000...
MG-KTiNoS
01/11/2013, 08:52
είχα μια φαγούρα που λες να δώσω πόνο...
MG-KTiNoS
01/11/2013, 09:09
Μην το γελάς....
Εάν τα μαθηματικά μου δεν σκουριάσανε και ΑΝ το λινκ είναι έγκυρο (καθότι δεν έχω πρόχειρη κόπια της gazzetta), Μάιο του 1999 είχε το ατύχημα στη Jerez o Doohan και 18 μήνες να πετάξει τις πατερίτσες, πάμε Νοέμβριο του 2000...
ki εγώ σου λέω όπως λένε όλες οι σελίδες ότι ήταν Μέντορας του Ρόσσι από την εποχή της Απρίλια αφού έσκασαν ένα κάρο λ7.
Λέω ακόμα ότι αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο αφού και ο ΓΚουαρέσκι βοήθαγε το Στόνερ στα πρώτα του βήματα στη ντουκάτι κλπ κλπ
και ο Ντούχαν ήταν Χοντάνθρωπος.
(όπως και ο Κέιζι φτιάχνει το μηχανάκι τώρα)
Αυτά
(και ναι βλέπω ιταλικό τύπο ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ σόρι)
MG-KTiNoS
01/11/2013, 10:20
kai gia κλείσουμε τη κουβέντα από το wikipedia για Rossi
Retired 500 cc World Champion Michael Doohan, who also had Jeremy Burgess as chief engineer, worked with Rossi as his personal mentor in his first year at Honda.
302707
kai gia κλείσουμε τη κουβέντα από το wikipedia για Rossi
Personal mentor ξέρεις τι σημαίνει? Αντί να βάζεις τις παπαρίτσες του wiki δεν βρίσκεις και κάπου αλλού το παρακάτω?
(2ος ήταν νομίζω αλλά όπως σου είπε από πάνω είχε το Ντούχαν δάσκαλο όλο το καλοκαίρι
και επειδή βλέπω οτι το ψάχνεις και έχεις φάει και τα χρόνια σου, μήπως είναι πιο εύκολο να βρεις το παρακάτω?
-------------
MG-KTiNoS
01/11/2013, 13:55
Personal mentor ξέρεις τι σημαίνει? Αντί να βάζεις τις παπαρίτσες του wiki δεν βρίσκεις και κάπου αλλού το παρακάτω?
Τι συμαίνει για πες...
Γιατί εγώ ξέρω ότι τον είχε από κοντά και Αγγλικά δε του έμαθε.
Η σχέση αυτή είχε αρχίσει από τότε που ο Ρόσσι ήταν στα 2,5 και είχε υπογράψει για τη Χόντα.
Έλεγαν από τότε ότι ο Μικ ήταν για να φύγει ΠΡΙΝ πέσει.
Όχι δεν μπορώ να βρω κάτι τώρα γιατί δεν έχω αρχείο εφημερήδων. (όταν θα έχω χρόνο θα το δω)
Όμως τότε στην ιταλία όλοι πανηγύριζαν για αυτό.
Και αν το σκεφτείς είναι πολύ λογικό μια ομάδα και να δοκιμάσει κάποιον και να επενδήσει πάνω του.
Η Ντουκάτι πχ έχει δοκιμάσει ένα κάρο οδηγούς τον τελευταίο καιρό. (όλοι με συμβόλαια στη μοτο2 ή στα ΣΡΤ)
Αν εσύ νομίζεις ότι τον πήραν και το πέταξαν στα 500 κι αυτός ήρθε δεύτερος έτσι ξαφνικά
επειδή το Αγ. πνεύμα του είπε πως χαλάνε τα λάστιχα στα 500 και όλα τα σχετικά.
οκ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ
(και μάλλον έχεις πρόβλημα εν τέλει)
(και μάλλον έχεις πρόβλημα εν τέλει)
Κοίτα, με την επίθεση δεν βγαίνει τίποτα. Λες, λες, λες και πρέπει να πιστέψουμε ότι λες επειδή έχεις φάει τα χρόνια σου στο άθλημα...ουάου ρε Κτινε, να πέσουμε και στα τέσσερα επειδή μίλησε ο αναγνώστης της corriere δηλαδή?
Χρονικά δεν σου κολλάει το καρότο, και το πας και το φέρνεις όπως και το καρότο με τα 4+1 που δεν κάνουν 5. Στο net μπορείς να βρεις τα πάντα για αγώνες του 1950 και μετά, και λες οτι έχω εγώ το πρόβλημα που δεν σε πιστεύω πως ο Doohan έδειχνε γραμμές στον Rossi 2 χρόνια πριν υπογράψει? Όπως και δεν θα μπορούσε να του δείχνει γραμμές εφόσον ήταν σακατεμένος μέχρι το 2001?
Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή? Οτι δεν στέκουν αυτά που λες?
blackbusa
01/11/2013, 14:29
Από αμηχανία γελάει γιατί κάποιος του είπε την αλήθεια....
(την οποία βλέπει και μόνος από τους χρόνους τους Χόρχε, ο οποίος ΔΕΝ ήξερε να στήνει μηχανάκια το οποίον μλκ κλπ κλπ)
α καλα...οτι ναναι...
MG-KTiNoS
01/11/2013, 14:33
Στέκουν κι έχω δίκιο...
Η Χόντα ήταν πάντα πίσω από το Ρόσσι όπως ήταν και πίσω από τον Μάρκεζ.
Αν δε έδιναν οι Αυστραλοί το οκ δεν έπαιζε η ιστορία.
Αυτό δεν αποτελεί πρωτοτυπία, πάγια τακτική είναι για όλες τις ομάδες και τους ρούκι.
(2 χρόνια πριν έχουν κάνει τεστ και όλοι της μότο2 ΣΡΤ που θα πάνε φέτο στα μεγάλα)
Τώρα για το 4 +1 σου ξαναλάω
ή είναι ο μόνος που κέρδισε σε 4 κλάσεις (125 250 500 και motogp) οπότε έχουμε σερί 1+4
ή οι κλάσεις είναι 3 (125 250 και μεγάλα) οπότε το σερί μετράει μεν αλλά δεν είναι ο μόνος που κέρδισε σε 4 κλάσεις
αλλά σε 3 όπως και μερικοί άλλοι.
ΔιλΙΕχτε και πέστε μου κι μένα γιατί και τα 2 δεν παίζουν.
υγ
εγώ ούτε γέλασα ούτε κάστορα είπα κανένα ούτε τρολ ακόμα, άρα εγώ δεν έκανα επίθεση σε κανέναν.
Είπα αυτά που ξέρω κι έχω διαβάσει.
Εσύ πήρες ένα απόσπασμα και το έκανες σίριαλ.
Ξέχασες όμως το ρεζουμε. Ο Μικ πήρε ΠΠ σακάτης
Κόλπα στα 4 κάνω μόνο με το Χίο γιατί είμαι γέρος και δεν μπορώ να έχω πολλούς εραστες.
:wave2:
MG-KTiNoS
01/11/2013, 14:34
α καλα...οτι ναναι...
οκ δάσκαλε συγνώμη...
Antonisss
01/11/2013, 15:13
Τώρα για το 4 +1 σου ξαναλάω
ή είναι ο μόνος που κέρδισε σε 4 κλάσεις (125 250 500 και motogp) οπότε έχουμε σερί 1+4
ή οι κλάσεις είναι 3 (125 250 και μεγάλα) οπότε το σερί μετράει μεν αλλά δεν είναι ο μόνος που κέρδισε σε 4 κλάσεις
ΔιλΙΕχτε και πέστε μου κι μένα γιατί και τα 2 δεν παίζουν.
Διαλέγω motogp.com...
302747
Μόνο πάνω σε αυτό:
Οι κλάσεις εδώ και αρκετά χρόνια είναι 3 και δεν είναι καν 125 250 και μεγάλα, αλλά μικρά (125 κάποτε και moto3 τώρα), μεσαία (250 κάποτε και moto2 τώρα) και μεγάλα (500, motogp).
Η 80cc καταργήθηκε και δεν αντικαταστάθηκε. H 350cc επίσης.
MG-KTiNoS
01/11/2013, 17:45
Antoniss
ξέχασες να μου πεις ότι η επιλογή για να σου βγάλει αυτό έγραφε...
Rider Championship
All seasons
Motogp / 500cc
All countries
natalemeafta
RaGe_Raptor
01/11/2013, 18:46
καλά εδώ δε μπορούμε να τα βρούμε στο ότι 4+1 κάνουν 5, θα τα βρούμε στο counter steering?:cry::lol: (χούμορ)
Antonisss
01/11/2013, 19:32
Antoniss
ξέχασες να μου πεις ότι η επιλογή για να σου βγάλει αυτό έγραφε...
Rider Championship
All seasons
Motogp / 500cc
All countries
natalemeafta
Ναι, το οποίο σημαίνει ότι τα βλέπει σαν ένα, αλλιώς θα είχε ξεχωριστή επιλογή τα 500 και ξεχωριστή τα MotoGP
Billymuse
01/11/2013, 21:04
Ναι, το οποίο σημαίνει ότι τα βλέπει σαν ένα, αλλιώς θα είχε ξεχωριστή επιλογή τα 500 και ξεχωριστή τα MotoGP
σωστό:a10:
KostasV2
01/11/2013, 21:36
Πολύ σχετικά όλα αυτά με τον αγώνα της Ιαπωνίας...
motomaniac
02/11/2013, 07:33
Κτηνε χασατε το νοημα.. αν και συμφωνω μαζι σου οσον αφορα το ροσσι ντουχαν στην αρχη κλπ.. οπως κι οτι βοηθησε στο στησιμο της rcv κλπ μετα με τις πληροφοριες των μυστικων υπηρεσιων το χασαμε το νοημα.. κι οχι απλα, ειναι κι εντελως ασχετα με το θεμα. γιατι καθε φορα ολοι σας πηδατε το θεμα του αγωνα αφου υπαρχει θεμα με την διαμαχη για τον καλυτερο ολων των εποχων?? (αυτο αφορα ολους, κι εμενα και τον κτηνο και τον βυρων κι ολους)
MG-KTiNoS
02/11/2013, 09:20
Κτηνε χασατε το νοημα.. αν και συμφωνω μαζι σου οσον αφορα το ροσσι ντουχαν στην αρχη κλπ.. οπως κι οτι βοηθησε στο στησιμο της rcv κλπ μετα με τις πληροφοριες των μυστικων υπηρεσιων το χασαμε το νοημα.. κι οχι απλα, ειναι κι εντελως ασχετα με το θεμα. γιατι καθε φορα ολοι σας πηδατε το θεμα του αγωνα αφου υπαρχει θεμα με την διαμαχη για τον καλυτερο ολων των εποχων?? (αυτο αφορα ολους, κι εμενα και τον κτηνο και τον βυρων κι ολους)
Ξέρεις κάτι?
Μ ενοχλεί αφάνταστα όταν λέω κάτι να πετίεται κάποιος και να μου λέει ότι λέω ψέματα.
Ποιών μυστικων υπηρεσιων μου λες?
Ο Ντούχαν ήταν μάνατζερ στην ομάδα επί Ρόσσι και προ Ρόσσι ήταν άνθρωπος σύμβολο στη Χόντα δεν θα είχε γνώμη για το Ρόσσι?
Ο οποίος Ρόσσι κάβάλησε το 500 κι άρχισε να ντριφτάρει απ τη 1η μέρα χωρίς τράξιον...
Απροπόνητος...
Νιάου νιάου στα κεραμίδια ΔΕΝ κάνει ο σκύλος που μιλάει ξένες γλώσσες.
υγ
μπάι δε γουέι έστειλα και μέιλ στη γκαζέτα ντελο σπορτ γιατί το αρχείο τους είναι χάος
και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για κάτι πού έγινε 15 χρόνια πριν (οκ περίπου 15 μη βει κανείς και πεί...:D)
---------------------------------------
Περί ταξινόμησης των αποτελεσμάτων
http://it.wikipedia.org/wiki/Albo_d%27oro_del_motomondiale
Αυτή είναι η σωστή, και αυτή που μέτραγαν μέχρι Ντόρνας και περίπου έτσι μετρτάνε σε όλα τα αθλήματα
(πχ ο γαύρος λέει είμαι πρώτος στα επαγγελματικά πρ. Η ΕΣΣΔ σε στίβο κλπ)
Μέτα μια και οι ΠΠαθλητές έγιναν ΕΝΑΣ (ο Ρόσσι) και η χόντα είχε το κουλοΝτάνο ο τρόπος άλλαξε αυθαίρετα
και τα μετράνε όλα.
Έτσι ο Ντάνος και ο Χόρχε και μερικοί ακόμα είχαν κι αυτοί.
Η αλήθεια είναι όμως ότι ο ντάνος έχει 0.
Κακό για την τι βι.
Antonisss
02/11/2013, 09:40
Και λίγο p0rn! (Οι φωτό δεν είναι από Motegi αλλά who cares)
302777
302778
302779
Antonisss
02/11/2013, 09:41
.........
302780
302781
302782
Antonisss
02/11/2013, 09:42
.......