View Full Version : Νέα εκπομπή μοτοσυκλέτας
crfouras
23/10/2013, 17:45
http://www.bikeit.gr/newsfromworld/175-newsfromworld/4605-nea-kosmou-2013-moto-and-bike.html
Billymuse
23/10/2013, 18:33
καλόδεχούμενα τέτοια νέα. Μόνο traction και top gear θα έχει το κουτί ας δούμε και λίγο ρεπορτάζ για μηχανές :vroum:
Pan (dvs)
23/10/2013, 19:20
Πλακα-πλακα τοσος κοσμος ασχολειται με τις μηχανες και τα ταξιδια αλλα ,δεν βρεθηκε τοσα χρονια ενα καναλι να κανει μια εκπομπη.
KostasV2
23/10/2013, 19:32
Καλή επιτυχία!
akis_trevor
23/10/2013, 19:55
και το σκεφτομουν προσφατα οταν εβλεπα κατι βιντεακια στο νετ ελληνικα με παρουσιασεις και δοκιμες μοτοσυκλετων.μακαρι να παει καλα ...:beer:
στο καναλι 9 ειναι μονο για τους αττικοβιους.οι υπόλοιπα όπως πάντα.
akis_trevor
23/10/2013, 20:06
στο καναλι 9 ειναι μονο για τους αττικοβιους.οι υπόλοιπα όπως πάντα.
λεει οτι παιζει σε web tv...
SHOOTER045
23/10/2013, 20:43
νομιζω οτι παιζει και στο πακετο του οτε τν
crfouras
23/10/2013, 23:03
Η εκπομπή θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό CHANNEL 9 και στο web tv του CHANNEL 9 κάθε Κυριακή στις 19:00 και επανάληψη κάθε Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα. Θα υπάρχει επίσης ψηφιακή μετάδοση στην Θεσσαλονίκη, από την συχνότητα του OTE TV καθώς και από το διαδικτυακό κανάλι www.msfree.gr και το ηλεκτρονικό εβδομαδιαίο περιοδικό αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας Automag (www.auto-mag.gr).
crfouras
27/10/2013, 20:29
Πως σας φάνηκε η πρώτη εκπομπή;;
Ωραία ήταν.
crfouras
31/10/2013, 20:42
Παίζει σήμερα επανάληψη στο κανάλι 9, μετά τις 12:00.....
MG-KTiNoS
31/10/2013, 20:45
Καλή επιτυχία!
+900
panos_zip
31/10/2013, 20:48
Η εκπομπή θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό CHANNEL 9 και στο web tv του CHANNEL 9 κάθε Κυριακή στις 19:00 και επανάληψη κάθε Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα. Θα υπάρχει επίσης ψηφιακή μετάδοση στην Θεσσαλονίκη, από την συχνότητα του OTE TV καθώς και από το διαδικτυακό κανάλι www.msfree.gr και το ηλεκτρονικό εβδομαδιαίο περιοδικό αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας Automag (www.auto-mag.gr).
Ποιά είναι αυτή?
Έχω ΟΤΕ TV και δεν εχει κανάλι 9
Γι όποιον θέλει να την δει
http://m.youtube.com/watch?feature=c4-feed-u&v=V9yXXRvb8pA
zannisvel
01/11/2013, 08:26
thank you!!!!!!!!!!!!!
:beer:
Joyrider
01/11/2013, 09:31
Ωραίος :beer:
Προσωπικά δε μου άρεσε.
Παρ'όλα αυτά καλή κίνηση να υπάρχει έστω και μια εκπομπή μοτοσυκλέτας.
crfouras
01/11/2013, 18:25
Προσωπικά δε μου άρεσε.
Παρ'όλα αυτά καλή κίνηση να υπάρχει έστω και μια εκπομπή μοτοσυκλέτας.
Τι θα ήθελες δηλαδή να είχε στα περιεχόμενα της;
Τι θα ήθελες δηλαδή να είχε στα περιεχόμενα της;
Δεν μου άρεσε το στυλ των παρουσιαστών (δεν εννοώ ντύσιμο έτσι), θα ήθελα να είχε όντως παρουσιάσεις μοντέλων και όχι απλά ένα video που κυκλοφορεί στο δίκτυο, θα ήθελα να έχει παρουσιάσεις προϊόντων εξοπλισμού και άλλα. Σίγουρα ήταν η πρώτη εκπομπή, οπότε περιμένουμε βελτίωση!
:wave2:
akis_trevor
01/11/2013, 18:36
λογικα θα γινουν ολα αυτα στην συνεχεια.πηρε πολυ χρονο το πανελληνιο πρωταθλημα βασικα.φανταζομαι αν δουν οτι ο κοσμος βοηθαει την προσπαθεια και βλεπει την εκπομπη,θα πανε ολο και πιο ψηλα..μακαρι,ειναι κατι πολυ ομορφο..αξιζει τον κοπο η προσπαθεια...
zannisvel
01/11/2013, 19:19
Ωραια ηταν και νομιζω μπορει να γινει πολυ καλυτερη οσο τα παιδια παιρνουν εμπειρια.
Το trike λιγο δεν κολλαγε και θα ηθελα να δω και κανα test ride, εξοπλισμο αναβατη κ.α.
Μπραβο τους παντως.
Aπ τ ολότελα ...... μπράβο τους ! Πιστεύω θα βελτιωθεί....
Παιδιά η εκπομπή ειναι ημιωρη και εκτός απ μηχανές ασχολητε και με το ποδήλατο εξου και του τίτλου moto&bike , όπου απο bike δεν είδαμε καθόλου αφού το τραικ πήρε το χρόνο του.
KostasV2
01/11/2013, 21:34
Συμπαθητική... Ελπίζω σε βελτίωση στα επόμενα επισόδια.
teo yzf r6
01/11/2013, 23:25
:) καλη συνεχεια
επιτέλους κατάφερα να τη δω κι εγώ
μπράβο για τη προσπάθεια παίδες. μια χαρά μου φάνηκε.
:beer::beer::beer::beer:
Tip. την επόμενη φορά που θα πάρετε συνέντευξη απο αγωνιζόμενο ξεκινήστε την ερώτηση με μικρή παρουσίαση του τι έκανε ο παίχτης ή με συγκεκριμένο συμβάν,
"Μάριε Κίτσουλα, 3 θέση στον αγώνα, μια μάχη σκληρή με τον Νεκτάριο Ατσίδα στους πρώτους γύρους, η οποία όμως δε συνεχίστηκε μετά τον 5ο γύρο. τι συνέβη?" όχι του στύλ ..... " Αγαθοκλή τις εντυπώσεις σου για τον αγώνα". δώστε πάτημα για να γίνει κουβέντα. :beer:
crfouras
02/11/2013, 08:21
επιτέλους κατάφερα να τη δω κι εγώ
μπράβο για τη προσπάθεια παίδες. μια χαρά μου φάνηκε.
:beer::beer::
Tip. την επόμενη φορά που θα πάρετε συνέντευξη απο αγωνιζόμενο ξεκινήστε την ερώτηση με μικρή παρουσίαση του τι έκανε ο παίχτης ή με συγκεκριμένο συμβάν,
"Μάριε Κίτσουλα, 3 θέση στον αγώνα, μια μάχη σκληρή με τον Νεκτάριο Ατσίδα στους πρώτους γύρους, η οποία όμως δε συνεχίστηκε μετά τον 5ο γύρο. τι συνέβη?" όχι του στύλ ..... " Αγαθοκλή τις εντυπώσεις σου για τον αγώνα". δώστε πάτημα για να γίνει κουβέντα. :beer:
Έτσι θα χαθεί πολύτιμος χρόνος απο την εκπομπή κ δίνουν το ελεύθερο στον κάθε αγωνιζόμενο να κάνει τις οποίες δηλώσεις του. Στο μέλλον θα υπάρξουν συνεντεύξεις αθλητών κ ομάδων ώστε να έχουν τον πρέπον χρόνο.
crfouras
02/11/2013, 08:24
Οι πληροφορίες μας οι απαιτήσεις μας, τα θελω μας κ τα γούστα μας ειναι αυτά που θα πρεπει να τα ζητάμε σιγά σιγά κ πιστεύω πως θα ακουστούν, θα βοηθήσουν κ θα εξελιξουν το επίπεδο της εκπομπής.
Άντε να πέφτουν προτάσεις!!!
Εγω θελω χώμα κ οδηπορικο!!!
akis_trevor
02/11/2013, 10:44
crfoura εχεις καποια σχεση με την εκπομπη η καποιον συντελεστη της;
crfouras
02/11/2013, 16:41
crfoura εχεις καποια σχεση με την εκπομπη η καποιον συντελεστη της;
Ναι........ελπίζω να μην ειναι πρόβλημα στην συζήτηση μας, ούτε κ στο forum........
akis_trevor
02/11/2013, 16:45
προσωπικα για μενα,οχι,ισα ισα...
αν ειστε ανοιχτοι σε καποιες προτασεις,καλο θα ηταν να τις πουμε εδω ωστε να βοηθησουμε,ο καθενας απτην δικια του οπτικη.
GIOTIS750
02/11/2013, 17:35
http://www.bikeit.gr/newsfromworld/175-newsfromworld/4605-nea-kosmou-2013-moto-and-bike.html
:):beer:
crfouras
02/11/2013, 18:30
προσωπικα για μενα,οχι,ισα ισα...
αν ειστε ανοιχτοι σε καποιες προτασεις,καλο θα ηταν να τις πουμε εδω ωστε να βοηθησουμε,ο καθενας απτην δικια του οπτικη.
Είμαι λοιπόν όλος αυτιά........
Λοιπον εμενα μου αρεσε ...αρκετα περισσοτερο απο οτι περιμενα!
Βεβαια ηταν διαφορετικο απο αυτο που περιμενα να δω. Ομως εμεινα ικανοποιημένος απο το κειμενο τους και κυριως απο την ροη του λογου , πραγματα που μου φανηκαν δουλεμενα.
Θα ηθελα (παρακαλω):
1)Περισσοτερα θεματα αν γινεται...δλδ περισσοτερη διαρκεια.
2)Σιγουρα οχι κονσερβα video-presentation εταιριων. Ελπιζω η παρουσιαση του CRF450RALLY να εγινε με αυτον τον τροπο και γιατι ηταν πρωτη εκπομπη αλλα και πολυ ιδιαιτερη η μοτο!
3)Θελω προσωπικη αποψη αν γινεται στα θεματα.....σχολιασμο δλδ. Δυστυχως μεχρι τωρα αναλογες εκπομπες δεν ειχαν μεγαλη τυχη (διαρκεια) για διαφορους λογους. Δεδομενου αυτο καλο θα ηταν να κατατεθει προσωπικο σχολιο και ας μην ειναι αρεστο απο τα διαφορα τμηματα marketing.
4) (Αυτο το λεω με χιουμορ και χωρις παρεξηγηση) Λιγοτερο "πιστολακι" ρε μαγκες ...μηχανακια παρουσιαζετε οχι προϊόντα ανδρικης περιποίησης!
road spirit
02/11/2013, 20:18
Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι θα μου άρεσε να δω απο μια τέτοια εκπομπή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι αυθεντικό και θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Εξάλλου είναι αρχή και περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν.
Ξέρω όμως τι δεν μου αρέσει και τι δεν θα ηθελα με τίποτα να δω:
1) αναπαραγωγή βίντεο που υπάρχουν ηδη στο ίντερνετ και σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν όλα τα εταιρικά βίντεο-παρουσιάσεις μοντέλων. Με voice-over ή χωρίς, όχι, όχι. Μή πέσετε σε αυτή τη φάκα.
2) Χαζά σκετσάκια μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής.
Τυπικό παράδειγμα προς αποφυγή (για τα δικά μου γούστα) που ενσωματώνει κατά κόρον τα παραπάνω είναι η εκπομπή traction. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ανάλογο παίδες.
Βάλτε υλικό πρωτότυπο (πρωτότυπο δεν σημαίνει απαραίτητα καινοτόμο, σημαίνει υλικό δικό σας), και εκφέρετε άποψη με πάθος! Αυτό έχει και τα αρνητικά του γιατί σημαίνει έκθεση και θα πρέπει να είστε κατα συνέπεια έτοιμοι για κριτική. Αλλά γενικότερα, θεωρώ ότι είναι αυτό που λείπει από τον ειδικό τύπο μοτοσικλέτας τα τελευταία χρόνια (ιντερνετικό ή έντυπο). Η άποψη.
Αντικειμενικότητα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να υπάρξει σε αυτό το χώρο (κανείς αναβάτης δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο) πέραν απο την παράθεση ξερών τεχνικών χαρακτηριστικών.
Καλή συνέχεια!
crfouras
02/11/2013, 20:37
Λοιπον εμενα μου αρεσε ...αρκετα περισσοτερο απο οτι περιμενα!
Βεβαια ηταν διαφορετικο απο αυτο που περιμενα να δω. Ομως εμεινα ικανοποιημένος απο το κειμενο τους και κυριως απο την ροη του λογου , πραγματα που μου φανηκαν δουλεμενα.
Θα ηθελα (παρακαλω):
1)Περισσοτερα θεματα αν γινεται...δλδ περισσοτερη διαρκεια.
Η διάρκεια δυστυχώς ειναι συγκεκριμένη, μιας κ ο τηλεοπτικός χρόνος παραμένει ακόμα κ σήμερα πολύ ακριβώς....
2)Σιγουρα οχι κονσερβα video-presentation εταιριων. Ελπιζω η παρουσιαση του CRF450RALLY να εγινε με αυτον τον τροπο και γιατι ηταν πρωτη εκπομπη αλλα και πολυ ιδιαιτερη η μοτο!
Προσπάθεια κ σκοπός μας ειναι να έχουμε δικά μας θέματα κ παρουσιάσεις, αλλα το κομμάτι "προκατεψυγμενου" θέματος ειναι αναγκαίο κακό μιας κ το budget ειναι ανύπαρκτο κ ειναι αδύνατο για εμάς να προσπαθούμε να γεμίζουμε τον χρόνο λόγο υψηλού κ μόνο κόστους.
3)Θελω προσωπικη αποψη αν γινεται στα θεματα.....σχολιασμο δλδ. Δυστυχως μεχρι τωρα αναλογες εκπομπες δεν ειχαν μεγαλη τυχη (διαρκεια) για διαφορους λογους. Δεδομενου αυτο καλο θα ηταν να κατατεθει προσωπικο σχολιο και ας μην ειναι αρεστο απο τα διαφορα τμηματα marketing.
Αυτός ειναι ο σκοπός μας.....
4) (Αυτο το λεω με χιουμορ και χωρις παρεξηγηση) Λιγοτερο "πιστολακι" ρε μαγκες ...μηχανακια παρουσιαζετε οχι προϊόντα ανδρικης περιποίησης!
Πίστεψε με το τελευταίο που σκεφτόμαστε ειναι πως θα "βγούμε" στο γυαλί........
Την επόμενη κ 3 εν συνέχεια εκπομπή σκοπεύουμε να βγούμε......μες τις λάσπες!!!!
crfouras
02/11/2013, 20:50
Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι θα μου άρεσε να δω απο μια τέτοια εκπομπή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι αυθεντικό και θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Εξάλλου είναι αρχή και περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν.
Ξέρω όμως τι δεν μου αρέσει και τι δεν θα ηθελα με τίποτα να δω:
1) αναπαραγωγή βίντεο που υπάρχουν ηδη στο ίντερνετ και σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν όλα τα εταιρικά βίντεο-παρουσιάσεις μοντέλων. Με voice-over ή χωρίς, όχι, όχι. Μή πέσετε σε αυτή τη φάκα.
Το αναφέρω κ πιο πάνω, προς το παρών ειναι απαραίτητα μιας κ το budget δεν μας επιτρέπει να κάνουμε παραπάνω πράγματα!!!! Δυστυχως
Άλλωστε κ τα διαθεσιμα μοντέλα απο τις εταιρείες ειναι περιορισμένα κ αν τυχων ξεκιναγαμε να τα παρουσιάζουμε, δεν θα είχαμε τίποτα άλλο να δείξουμε μετά τα Χριστούγεννα. Κάτι τα περιορισμένα νέα μοντέλα, κάτι ο περιορισμός των budget των εταιρειών δεν μένουν κ πολλα διαθεσιμα μοτορια για τεστ!!!!
2) Χαζά σκετσάκια μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής.
Τα σκετσάκια.....μας αρέσουν, γιατί πάνω κάτω έτσι είμαστε κ πίσω απο τις κάμερες!!!
Τυπικό παράδειγμα προς αποφυγή (για τα δικά μου γούστα) που ενσωματώνει κατά κόρον τα παραπάνω είναι η εκπομπή traction. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ανάλογο παίδες.
Βάλτε υλικό πρωτότυπο (πρωτότυπο δεν σημαίνει απαραίτητα καινοτόμο, σημαίνει υλικό δικό σας), και εκφέρετε άποψη με πάθος! Αυτό έχει και τα αρνητικά του γιατί σημαίνει έκθεση και θα πρέπει να είστε κατα συνέπεια έτοιμοι για κριτική. Αλλά γενικότερα, θεωρώ ότι είναι αυτό που λείπει από τον ειδικό τύπο μοτοσικλέτας τα τελευταία χρόνια (ιντερνετικό ή έντυπο). Η άποψη.
Αντικειμενικότητα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να υπάρξει σε αυτό το χώρο (κανείς αναβάτης δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο) πέραν απο την παράθεση ξερών τεχνικών χαρακτηριστικών.
Έχουμε άποψη κ θα την εκφράζουμε!!!!
Καλή συνέχεια!
Να είστε καλα, ελπίζουμε η αυριανή 2 εν σειρά εκπομπή να σας αφήσει καλές εντυπώσεις (καλύτερες απο την πρώτη) κ εύχομαι να σας έχουμε κοντά μας ώστε να καταφέρουμε να παμε την μοτοσυκλέτα ενα βήμα ακόμα μπροστά. :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
akis_trevor
02/11/2013, 21:13
να πω κι εγω ετσι μια αποψη.
θα ηθελα να δω κανενα θεματακι τυπου τιπς εντ τρικς,ειτε οσον αφορα συντηρηση,ειτε οδηγηση κλπ.
ισως καποια ταξιδιωτικα(δεν χρειαζεται να ειναι εμβελιας βροχιδη κλπ)ειδικα μεσα απο φορουμ σαν αυτο μπορουν να βρεθουν ατομα με εμπειριες που να πουν 2 κουβεντες με 2-3 φωτογραφιες και ισως κανενα ον μποαρντ πλανο.μιας και τρεχει,ισως μια αναφορα στα παιδια με τις βεσπες που ειναι ηδη καθοδον,δεν ξερω βεβαια πως θα επικοινωνησετε μαζι τους.
ακομα και προορισμους κοντινους,δηλαδη πηγαινωντας μια βολτα,να γινουν καποια ον μποαρντ και μια μικρη περιγραφη του τοπου κλπ.
ισως σε συνεργασια με αντιπροσωπειες,καποιες παρουσιασεις μοντελων με τεστ ραιντ.
σε καποια εκδηλωση λεσχης-φορουμ να παραβρεθειτε(οταν γινει αυτη)και να κανετε ενα μινι αφιερωμα..
εγω γουσταρω που εγινε αυτη η κινηση και ελπιζω να εχει διαρκεια στον χρονο και να γινεται ολο και καλυτερη.και αν μπορουμε να βοηθησουμε με οποιονδηποτε τροπο,εδω ειμαστε...
αν μου ερθει τπτ αλλο θα το πω...καλη συνεχεια!
Πίστεψε με το τελευταίο που σκεφτόμαστε ειναι πως θα "βγούμε" στο γυαλί........
Την επόμενη κ 3 εν συνέχεια εκπομπή σκοπεύουμε να βγούμε......μες τις λάσπες!!!!
Ελπιζω να μην κρατησες μονο αυτο απο την απαντηση μου γιατι ειλικρινα το ειπα για πλακα!
Μια ιδεα που μου ηρθε ειναι να παρουσιαζετε μια μοτο μεσα απο την αποψη του κατοχου-χρηστη της! Κατι σαν παρουσιαση μεταχειρισμενου.
crfouras
02/11/2013, 23:31
να πω κι εγω ετσι μια αποψη.
θα ηθελα να δω κανενα θεματακι τυπου τιπς εντ τρικς,ειτε οσον αφορα συντηρηση,ειτε οδηγηση κλπ.
ισως καποια ταξιδιωτικα(δεν χρειαζεται να ειναι εμβελιας βροχιδη κλπ)ειδικα μεσα απο φορουμ σαν αυτο μπορουν να βρεθουν ατομα με εμπειριες που να πουν 2 κουβεντες με 2-3 φωτογραφιες και ισως κανενα ον μποαρντ πλανο.μιας και τρεχει,ισως μια αναφορα στα παιδια με τις βεσπες που ειναι ηδη καθοδον,δεν ξερω βεβαια πως θα επικοινωνησετε μαζι τους.
ακομα και προορισμους κοντινους,δηλαδη πηγαινωντας μια βολτα,να γινουν καποια ον μποαρντ και μια μικρη περιγραφη του τοπου κλπ.
ισως σε συνεργασια με αντιπροσωπειες,καποιες παρουσιασεις μοντελων με τεστ ραιντ.
σε καποια εκδηλωση λεσχης-φορουμ να παραβρεθειτε(οταν γινει αυτη)και να κανετε ενα μινι αφιερωμα..
εγω γουσταρω που εγινε αυτη η κινηση και ελπιζω να εχει διαρκεια στον χρονο και να γινεται ολο και καλυτερη.και αν μπορουμε να βοηθησουμε με οποιονδηποτε τροπο,εδω ειμαστε...
αν μου ερθει τπτ αλλο θα το πω...καλη συνεχεια!
Tips & tricks ειναι στο προγραμμα μας, όπως κ θέματα οδήγησης τόσο σε χωματινο τερέν όσο κ σε άσφαλτο.
Άνθρωποι της μοτοσυκλετας ειναι αυτούς που θελουμε να γνωρίσουμε κ να προβάλουμε την αξία της μοτοσυκλετιστικης κουλτούρας κ ξέρω απο πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολλοί σε αυτό το forum. Ειναι στα σχέδια μας.
Στα σχέδια μας επίσης ειναι κ τα ταξιδιωτικά, χωματινα, ασφαλτινα, κοντινά κ μακρινά!!!
Οι βοήθεια ειναι πάντα ευπρόσδεκτη, όπως κ η κριτική.....:beer:
crfouras
02/11/2013, 23:35
Ελπιζω να μην κρατησες μονο αυτο απο την απαντηση μου γιατι ειλικρινα το ειπα για πλακα!
Μια ιδεα που μου ηρθε ειναι να παρουσιαζετε μια μοτο μεσα απο την αποψη του κατοχου-χρηστη της! Κατι σαν παρουσιαση μεταχειρισμενου.
:D φυσικά κ δεν κράτησα μόνο αυτό κάθε άλλο, ελπίζω να μην με παρεξηγησες!!!! Χαβαλέ έκανα!!!! Ωστόσο όταν έλεγα ότι θα λασπωθουμε το εννοουσα, αφού θα έχουμε κ το 1ο (ελπίζω να τα καταφέρουμε) χωματινο στα χέρια μας
Ειναι project που έχει ήδη ξεκινήσει.....:beer:
akis_trevor
02/11/2013, 23:39
Tips & tricks ειναι στο προγραμμα μας, όπως κ θέματα οδήγησης τόσο σε χωματινο τερέν όσο κ σε άσφαλτο.
Άνθρωποι της μοτοσυκλετας ειναι αυτούς που θελουμε να γνωρίσουμε κ να προβάλουμε την αξία της μοτοσυκλετιστικης κουλτούρας κ ξέρω απο πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολλοί σε αυτό το forum. Ειναι στα σχέδια μας.
Στα σχέδια μας επίσης ειναι κ τα ταξιδιωτικά, χωματινα, ασφαλτινα, κοντινά κ μακρινά!!!
Οι βοήθεια ειναι πάντα ευπρόσδεκτη, όπως κ η κριτική.....:beer:
:beer::beer: αναμενω να τα δω με αγωνια!!!
(θα ανεβαινουν τα επεισοδια στο tube;αλλιως καποιο λινκ για να μπορουμε να τα δουμε σε επαναληψη; )
crfouras
03/11/2013, 00:08
:beer::beer: αναμενω να τα δω με αγωνια!!!
(θα ανεβαινουν τα επεισοδια στο tube;αλλιως καποιο λινκ για να μπορουμε να τα δουμε σε επαναληψη; )
Φατσοβιβλίο: https://m.facebook.com/pages/Moto-Bike-TV/614386718607562?id=614386718607562&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F&_rdr
Κανάλι στο YouTube: http://youtu.be/V9yXXRvb8pA
Όπως επίσης κ στο www.msfree.gr:beer:
Πολυμήχανος
03/11/2013, 09:49
Ναι........ελπίζω να μην ειναι πρόβλημα στην συζήτηση μας, ούτε κ στο forum........
Πες τότε ότι γενικά η εκπομπή καλή, αλλά ο δεύτερος παρουσιαστής, να μην κουνάει σπαστικά λαιμό-κεφάλι κάθε φορά που λέει κάτι (δες εκεί που παρουσιάζουν και οι δύο την Τρίπολη).
Έτσι κάναν παλιότερα παρουσιαστές σε εκπομπές τύπου ''μπάλλλλλα και δηλώσεις τυρεμπόρων παραγόντων'' και μέχρι και αυτοί το κόψανε, κατάλαβαν πόσο πίθηκοι φαινόντουσαν.
Κατά τα άλλα, πλούσια η εκπομπή, για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, συμπαθητικά θέματα, καλή η παρουσίαση, και όλοι κατανοούμε πως δεν είναι το MCN να παίρνει ότι μοτοσυκλέτα θέλει για τεστ, σχεδόν ότι κάνουν μόνοι τους μια χούφτα άνθρωποι είναι, ε δεν περιμένουμε και επεισόδια του ενός εκατομυρίου ευρώ...
Βάλτε μπόλικο χιούμορ, σκετσάκια, αστεία στην παρουσίαση, ''κόντρες'' και καλά των παρουσιαστών (εννοώ στην παρουσίαση, όχι κόντρες ταχύτητας), γενικά κάντε το λίγο πιο θεατρικό. Παρουσίαση μοντέλων και γεγονότων, στο 2013 είμαστε, τα έχει ήδη δει ο κόσμος στο ιντερνετ πριν καν ξεκινήσει να γράφεται το επεισόδιο, να τα ξαναδεί άλλη μια φορά μαζεμένα στην τιβί, οκ καλό, αλλά όχι αυτό που ψάχνει. Ενώ μια νέα φρέσκια εκπομπή, γεμάτη χιούμορ, θα στηθεί να την δει.
Όλοι θυμούνται ας πούμε την Σαμπανίκου ντυμένη μάγισσα, σε αποκριάτικο traction να σαβουρώνεται μούτρα με το σκουτεράκι που καβάλαγε, και να μας το ξαναδείχνει η εκπομπή και σε slow motion. Το βίντεο της παρουσίασης του νέου xc90pc35sp3 δεν το θυμάται κανείς.
Μην τραβάτε πολύ δηλώσεις ατόμων, που δεν την έχουν την ομιλία. Ένας από τους αγωνιζόμενους πρέπει να είπε 20 φορές ''ε εντάξει'', χωρίς τα άλλα τόσα λόγια του να λένε και τίποτα. Τι τον δείχνετε ένα λεπτό; Cut...
Μακάρι να συνεχιστεί.
crfouras
03/11/2013, 10:48
Πες τότε ότι γενικά η εκπομπή καλή, αλλά ο δεύτερος παρουσιαστής, να μην κουνάει σπαστικά λαιμό-κεφάλι κάθε φορά που λέει κάτι (δες εκεί που παρουσιάζουν και οι δύο την Τρίπολη).
Έτσι κάναν παλιότερα παρουσιαστές σε εκπομπές τύπου ''μπάλλλλλα και δηλώσεις τυρεμπόρων παραγόντων'' και μέχρι και αυτοί το κόψανε, κατάλαβαν πόσο πίθηκοι φαινόντουσαν.
Κατά τα άλλα, πλούσια η εκπομπή, για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, συμπαθητικά θέματα, καλή η παρουσίαση, και όλοι κατανοούμε πως δεν είναι το MCN να παίρνει ότι μοτοσυκλέτα θέλει για τεστ, σχεδόν ότι κάνουν μόνοι τους μια χούφτα άνθρωποι είναι, ε δεν περιμένουμε και επεισόδια του ενός εκατομυρίου ευρώ...
Βάλτε μπόλικο χιούμορ, σκετσάκια, αστεία στην παρουσίαση, ''κόντρες'' και καλά των παρουσιαστών (εννοώ στην παρουσίαση, όχι κόντρες ταχύτητας), γενικά κάντε το λίγο πιο θεατρικό. Παρουσίαση μοντέλων και γεγονότων, στο 2013 είμαστε, τα έχει ήδη δει ο κόσμος στο ιντερνετ πριν καν ξεκινήσει να γράφεται το επεισόδιο, να τα ξαναδεί άλλη μια φορά μαζεμένα στην τιβί, οκ καλό, αλλά όχι αυτό που ψάχνει. Ενώ μια νέα φρέσκια εκπομπή, γεμάτη χιούμορ, θα στηθεί να την δει.
Όλοι θυμούνται ας πούμε την Σαμπανίκου ντυμένη μάγισσα, σε αποκριάτικο traction να σαβουρώνεται μούτρα με το σκουτεράκι που καβάλαγε, και να μας το ξαναδείχνει η εκπομπή και σε slow motion. Το βίντεο της παρουσίασης του νέου xc90pc35sp3 δεν το θυμάται κανείς.
Μην τραβάτε πολύ δηλώσεις ατόμων, που δεν την έχουν την ομιλία. Ένας από τους αγωνιζόμενους πρέπει να είπε 20 φορές ''ε εντάξει'', χωρίς τα άλλα τόσα λόγια του να λένε και τίποτα. Τι τον δείχνετε ένα λεπτό; Cut...
Μακάρι να συνεχιστεί.
Όντως ο δεύτερος έχει μανία ρε παιδί μου να κινείται, να κινεί χέρια, πόδια, κεφάλι......ειδικά αυτό με το κεφάλι ειναι λες κ του κανεις σέντρα κ αυτός θέλει να το καρφώσει στο Γ!!!!!!
Θα του το μεταφέρω, αλλα δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι!!!! Θεωρεί ότι έτσι ειναι πιο παραστατικός.......
:D:D
Που να τον δεις να χορεύει κιόλας......
Ευχαριστούμε ωστόσο για τα καλα σου λόγια, θα προσπαθούμε συνέχεια για το καλυτερο.
crfouras
03/11/2013, 19:11
Πως σας φάνηκε η 2η εκπομπή;;;
Ωραίος ο Σώτος :a18:
Πως σας φάνηκε η 2η εκπομπή;;;
Την είδα στο youtube. Γιατί όχι HD ρε παιδιά; 2013 έχουμε.
Test Husqvarna Strada. Στην αρχή ο παρουσιαστής αναρωτιέται: ON ή OFF; Ανάθεμα αν είδα ένα πλάνο σε offroad διαδρομή.
Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρατε και καμιά μέση κατανάλωση βενζίνης. Ή πως είναι με δικάβαλο ή πως πάει σε καμιά κοντινή εκδρομούλα.
Είδα μόνο πάνω-κάτω 2-3 στροφές με ντριφταρίσματα κ κανά σουζάκι. Ε δεν νομίζω ο υποψήφιος αγοραστής της να νομίζει ότι αγόρασε 690 SMC.
Τα σχόλια είναι καλοπροαίρετα. Λείπει μια τέτοια εκπομπή τη σήμερον ημέρα.
Θα σας παρακολουθώ. Καλή συνέχεια!
crfouras
04/11/2013, 06:22
Την είδα στο youtube. Γιατί όχι HD ρε παιδιά; 2013 έχουμε.
Test Husqvarna Strada. Στην αρχή ο παρουσιαστής αναρωτιέται: ON ή OFF; Ανάθεμα αν είδα ένα πλάνο σε offroad διαδρομή.
Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρατε και καμιά μέση κατανάλωση βενζίνης. Ή πως είναι με δικάβαλο ή πως πάει σε καμιά κοντινή εκδρομούλα.
Είδα μόνο πάνω-κάτω 2-3 στροφές με ντριφταρίσματα κ κανά σουζάκι. Ε δεν νομίζω ο υποψήφιος αγοραστής της να νομίζει ότι αγόρασε 690 SMC.
Τα σχόλια είναι καλοπροαίρετα. Λείπει μια τέτοια εκπομπή τη σήμερον ημέρα.
Θα σας παρακολουθώ. Καλή συνέχεια!
Τα σχόλια ειναι πάντα ευπροσδεκτα, γιατί τα χρειαζόμαστε, έτσι αντλούμε πληροφορίες για να βελτιωθουμε.
Τωρα για το HD, τραβάμε 1080.....οποτε ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος κατα την ανάρτηση του στο YouTube, θα το κοιτάξουμε.
Όσο αφορά τα πλάνα με το Husqy, υπήρχαν πλάνα τόσο σε χώμα, όσο κ απο μια σύντομη εξόρμηση, που δυστυχώς όμως ο νόμος του Μερφη, τρύπωσε κ ετςι χάθηκε το υλικό κατα το μοντάζ κ δεν υπήρχε χρόνος για επανάληψη γυρισματος.
Όσο αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, δεν θα λείψουν στις επόμενες παρουσιάσεις να είσαι σίγουρος. :beer:
RORY FOR EVER
04/11/2013, 13:23
Ευχαριστω το μελος που ανεβασε το βιντεο και αν μπορει να κανει το ιδιο και με τη 2ρη εκπομπη...για ολους εμας στην υπαιθρο μετραει ιδιαιτερα...δεν εχουμε ολοι προσβαση στο καναλι 9...Και εχουμε ολοι αναγκη απο τετοιες εκπομπες...
Ευχαριστω το μελος που ανεβασε το βιντεο και αν μπορει να κανει το ιδιο και με τη 2ρη εκπομπη...για ολους εμας στην υπαιθρο μετραει ιδιαιτερα...δεν εχουμε ολοι προσβαση στο καναλι 9...Και εχουμε ολοι αναγκη απο τετοιες εκπομπες...
Εδώ είναι το κάναλι του Moto & Bike TV. Φαντάζομαι όλα τα επεισόδια θα ανέβουν και εκεί. Υπάρχει και το δεύτερο. Κάνε εγγραφή για να το έχεις.
http://www.youtube.com/channel/UC7lMjRE9pDXm5YDJK7ZC8yw
Καλή θέαση. ;)
RORY FOR EVER
04/11/2013, 17:11
Εδώ είναι το κάναλι του Moto & Bike TV. Φαντάζομαι όλα τα επεισόδια θα ανέβουν και εκεί. Υπάρχει και το δεύτερο. Κάνε εγγραφή για να το έχεις.
http://www.youtube.com/channel/UC7lMjRE9pDXm5YDJK7ZC8yw
Καλή θέαση. ;) χιλια ευχαριστω..
RORY FOR EVER
05/11/2013, 09:18
:beer: ειδα και το 2ο...η καλη μερα φαινεται απο την αρχη...και πιστευω οτι θα καλυψουν τις αναγκες και τις αποριες ολων των μοτοσυκλετιστων, ανεξαρτητου κατηγοριας...:a013:
crfouras
09/11/2013, 17:33
Την 2η εκπομπή εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο www.msfree.gr
Η 3η εκπομπή θα προβληθεί την ίδια ωρα κ μέρα, στις 19:00 στο κανάλι 9.
Περιμένουμε εντυπώσεις κ σχόλια......ιδέες αν υπάρχουν παρακαλω να τις ακούσουμε κ αυτές!!!!
Κάποια εκδρομή που θα διοργανώσει το moto.gr μέσα στο μήνα;;;
RORY FOR EVER
09/11/2013, 17:38
Η 3η εκπομπή θα προβληθεί την ήδη ωρα κ μέρα, στις 19:00 στο κανάλι 9.
Περιμένουμε εντυπώσεις κ σχόλια......ιδέες αν υπάρχουν παρακαλω να τις ακούσουμε κ αυτές!!!!
Κάποια εκδρομή που θα διοργανώσει το moto.gr μέσα στο μήνα;;; Να καλυφθουν σιγα σιγα ολες οι κατηγοριες-μοτο...και γιατι οχι, καποια συγκριτικα μοτο... πχ. HARLEY 500cc & 750cc VS YAMAHA BOLT R λεμε τωρα...
crfouras
10/11/2013, 14:30
Να καλυφθουν σιγα σιγα ολες οι κατηγοριες-μοτο...και γιατι οχι, καποια συγκριτικα μοτο... πχ. HARLEY 500cc & 750cc VS YAMAHA BOLT R λεμε τωρα...
Σωστή κ ωραία πρόταση......αρκεί να βοηθήσουν κ οι αντιπροσωπείες......αλλιώς μας βλέπω να τα ζητάμε απο ιδιώτες!!!!!:D
RORY FOR EVER
10/11/2013, 15:02
Σωστή κ ωραία πρόταση......αρκεί να βοηθήσουν κ οι αντιπροσωπείες......αλλιώς μας βλέπω να τα ζητάμε απο ιδιώτες!!!!!:D Πολυ σωστο.Τι να γινει, το Ελλαδισταν δεν εχει ουτε EICMA ουτε ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΚΙΟ...Χωρια το οτι, κατα την αποψη μου παντα, οι πολλοι σ' αυτη τη χωρα, και δεν εννοω τους μοτοσυκλετιστες, ειναι εχθρικοι και προκατειλημμενοι απεναντι στις μοτο.Ισως η οικονομικη κριση να εχει αλλαξει λιγο τα δεδομενα βεβαια...Δηλαδη να εχει στρεψει η να εχει επαναφερει στο χωρο της μηχανης πολλους οδηγους αυτοκινητων....Αυτο συμφωνα με τα περιοδικα ΜΟΤΟ της χωρας μας...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
RORY FOR EVER
12/11/2013, 11:26
Η 3η εκπομπή θα προβληθεί την ίδια ωρα κ μέρα, στις 19:00 στο κανάλι 9.
Κάποια εκδρομή που θα διοργανώσει το moto.gr μέσα στο μήνα;;;Ειδα και την 3η εκπομπη...πιστευω οτι θα βελτιωθειτε κι αλλο...Εξαλλου αρχη ειναι ακομη...Μου αρεσε η παρουσιαση του Inazuma,αλλα βρε παιδια,ο χρονος,εννοω τη διαρκεια της εκπομπης, ειναι πολυ λιγος...Τι να πρωτοπουν οι παρουσιαστες??Τα νεα απο την EICMA,απο την αγωνιστικη κινηση, η τα καινουργια μοντελα που κυκλοφορουν στην αγορα???Τουλαχιστον μιας ωρας θα επρεπε να ειναι καθε επεισοδιο, μιας και ειναι εβδομαδιαιο...
zannisvel
12/11/2013, 12:58
Ειδα και 'γω τη δευτερη και μ'αρεσε αρκετα. Πολυ συμπαθητικα τα παιδια που παρουσιαζουν. Οι δυο παρουσιασεις που εγιναν ηταν πολυ καλες, αλλα και κανενα αρνητικο σχολιο δεν θα ηταν κακο. Θα δω και την τριτη σιγουρα!!!
+1 για ωριαια!
akis_trevor
12/11/2013, 14:20
μολις ειδα και την τριτη εκπομπη.νομιζω ηταν καλυτερη απτις προηγουμενες,με αισθητη διαφορα!!μια μικρη παρατηρηση:σε δοκιμες βολτες κλπ,αφηστε σε καποια σημεια τον φυσικο ηχο να ακουγεται να παιρνουμε λιγο ....αυτι!!! :D
Για τις 2 πρωτες δεν θα κανω σχολιο για την τελευταια θα πω οτι ηταν ακρως βαρετη εχω επισης την εντυπωση οτι δοκιμαζεται τα μηχανακια στις ιδιες περιοχες ,ή οτι παιζουν λουπες για πολυ ωρα,το πιο καλο κομματι της ηταν εκεινο με το ποδηλατο .καλη συνεχεια
crfouras
12/11/2013, 20:18
Ειδα και 'γω τη δευτερη και μ'αρεσε αρκετα. Πολυ συμπαθητικα τα παιδια που παρουσιαζουν. Οι δυο παρουσιασεις που εγιναν ηταν πολυ καλες, αλλα και κανενα αρνητικο σχολιο δεν θα ηταν κακο. Θα δω και την τριτη σιγουρα!!!
+1 για ωριαια!
Ακούστηκε το σχόλιο κ θα μεταφερθεί!!!!:beer:
Για μονοωρη τωρα......πολύ πολυ δύσκολο, λόγω οικονομικών θεμάτων!!!!
crfouras
12/11/2013, 20:19
μολις ειδα και την τριτη εκπομπη.νομιζω ηταν καλυτερη απτις προηγουμενες,με αισθητη διαφορα!!μια μικρη παρατηρηση:σε δοκιμες βολτες κλπ,αφηστε σε καποια σημεια τον φυσικο ηχο να ακουγεται να παιρνουμε λιγο ....αυτι!!! :D
Πες το κ έγινε!!!!:beer:
RORY FOR EVER
12/11/2013, 20:22
Ακούστηκε το σχόλιο κ θα μεταφερθεί!!!!:beer:
Για μονοωρη τωρα......πολύ πολυ δύσκολο, λόγω οικονομικών θεμάτων!!!!και τι να πρωτοδουμε ρε φιλε μεσα σε μιση ωρα??
akis_trevor
12/11/2013, 20:24
ολες οι εκπομπες που διαρκουν στην tv μια ωρα,καθαρες ειναι γυρω στα 40 λεπτα.νομιζω εκει ειναι ενας καλος χρονος διαρκειας.
crfouras
12/11/2013, 20:26
Για τις 2 πρωτες δεν θα κανω σχολιο για την τελευταια θα πω οτι ηταν ακρως βαρετη εχω επισης την εντυπωση οτι δοκιμαζεται τα μηχανακια στις ιδιες περιοχες ,ή οτι παιζουν λουπες για πολυ ωρα,το πιο καλο κομματι της ηταν εκεινο με το ποδηλατο .καλη συνεχεια
Οι δυο πρώτες όντως είχαν πολλα λάθη, αλλα ειναι μια καινούργια εκπομπή, φτιαγμένη κ βασισμένη στην απειρία μας!!! Έχουμε όμως μεγάλη αγάπη για την μοτοσυκλέτα κ θελουμε να γίνουμε καλύτεροι εκπομπή με την εκπομπή.
Οι μοτοσυκλετες δεν τεσταρονται ούτε στα ίδια μέρη, ούτε στους ίδιους δρόμους, όμως κάποιες λούπες μπορεί να έχουν παίξει, αν κ προσπαθούμε να τις αποφεύγουμε.
Τι προτείνεις ώστε να γίνει πιο ενδιαφέρον; Είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις. :beer:
RORY FOR EVER
12/11/2013, 20:30
...Και κατι επιπλεον...Δωστε στον κοσμο που σας βλεπει στην τηλεοραση τη δυνατοτητα να επικοινωνησει με τους συντελεστες,με τη συνταξη της εκπομπης,κ.λπ .Με καποιο email φερ' ειπειν, οπου θα στελνει ο τηλεθεατης τα σχολια, τις προτασεις, η τα παραπονα του...
crfouras
13/11/2013, 14:41
Επικοινωνία με την εκπομπή:
www.motoandbiketv.gr
info@motoandbiketv.gr
Σχόλια, προτάσεις, ιδέες όλα ειναι καλοδεχούμενα κ θεμιτά.
Πολυμήχανος
13/11/2013, 15:14
To σήμα industry στους τίτλους για το μοντάζ, κάτι μου θύμιζε, κάτι μου θύμιζε...
http://dauntlessmedia.net/wp-content/uploads/2008/11/the_incredibles.jpg
:)
Πολυμήχανος
13/11/2013, 15:29
Προτάσεις:
Εκεί που λέει ας πούμε ότι οι αναρτήσεις στο Inazuma είναι τηλεσκοπικό πηρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω, πράγματα αυτονόητα και που τα βλέπουμε στην εικόνα, να έλεγε ας πούμε κάποια τεχνική λεπτομέρεια που ΔΕΝ φαίνεται ούτε είναι αυτονόητη.
Π.χ. θα μπορούσε να έλεγε ''το πηρούνι μπροστά είναι συμβατικό τηλεσκοπικό 41mm με 110mm διαδρομή, χωρίς cartridge και χωρίς ρυθμίσεις, και δουλεύει πολύ καλά στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, δεν κοπανάει στις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων, δεν κουράζει, αλλά και όταν οδηγηθεί πιο σβέλτα ανταποκρίνεται στην σπορ οδήγηση χωρίς ασάφεια ή κουνήματα.''
Ή ας πούμε τι είναι το εξάρτημα που προεκτείνεται κάτω από τον ένα καθρέπτη;
Γενικά τα βασικά δεν χρειάζονται, τις ιδιαιτερότητες πρέπει να λέει η εκπομπή. Και τις εντυπώσεις του οδηγού-παρουσιαστή που το οδήγησε, πως του φάνηκε, όχι τι λέει το πρες κιτ.
Α, και πολύ προσοχή στα λάθη, αν άκουσα καλά λέει για διπλά δισκόφρενα και μάλιστα 310 mm στο ιναζούμα και μετά βλέπουμε ένα μόνο του και για 310 δεν το βλέπω...
Το soundtrack του τρίτου επεισοδίου, πολύ καλό!
RORY FOR EVER
13/11/2013, 16:29
Προτάσεις:
Εκεί που λέει ας πούμε ότι οι αναρτήσεις στο Inazuma είναι τηλεσκοπικό πηρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω, πράγματα αυτονόητα και που τα βλέπουμε στην εικόνα, να έλεγε ας πούμε κάποια τεχνική λεπτομέρεια που ΔΕΝ φαίνεται ούτε είναι αυτονόητη.
Π.χ. θα μπορούσε να έλεγε ''το πηρούνι μπροστά είναι συμβατικό τηλεσκοπικό 41mm με 110mm διαδρομή, χωρίς cartridge και χωρίς ρυθμίσεις, και δουλεύει πολύ καλά στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, δεν κοπανάει στις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων, δεν κουράζει, αλλά και όταν οδηγηθεί πιο σβέλτα ανταποκρίνεται στην σπορ οδήγηση χωρίς ασάφεια ή κουνήματα.''
Ή ας πούμε τι είναι το εξάρτημα που προεκτείνεται κάτω από τον ένα καθρέπτη;
Γενικά τα βασικά δεν χρειάζονται, τις ιδιαιτερότητες πρέπει να λέει η εκπομπή. Και τις εντυπώσεις του οδηγού-παρουσιαστή που το οδήγησε, πως του φάνηκε, όχι τι λέει το πρες κιτ.
Α, και πολύ προσοχή στα λάθη, αν άκουσα καλά λέει για διπλά δισκόφρενα και μάλιστα 310 mm στο ιναζούμα και μετά βλέπουμε ένα μόνο του και για 310 δεν το βλέπω...
Το soundtrack του τρίτου επεισοδίου, πολύ καλό! Πιθανον να εχεις απολυτο δικιο,τουλαχιστον ως προς τις τεχνικες λεπτομερειες...αλλα η ουσια δεν ειναι μηπως αυτο που επισημανα?Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ...Πρεπει να μεγαλωσει η εκπομπη...και να καλυφθουν και αλλες κατηγοριες μοτο...
RORY FOR EVER
13/11/2013, 16:30
Επικοινωνία με την εκπομπή:
www.motoandbiketv.gr
info@motoandbiketv.gr
Σχόλια, προτάσεις, ιδέες όλα ειναι καλοδεχούμενα κ θεμιτά.
:beer::beer:
crfouras
30/11/2013, 19:39
Αυριο στις 18:50, θα μπορέσετε να απολαύσετε το πρώτο off-road οδηπορικο στα γερανεια ορη με ενα BMW 1200 GS σε συνεργασία με τους patahoma.
Καλη τηλεθέαση!!!!!!!:beer:
https://m.facebook.com/pages/Moto-Bike-TV/614386718607562?id=614386718607562&refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FMoto-Bike-TV%2F614386718607562
zentakiasSF
01/12/2013, 01:15
ενδιαφερον θεματακι :beer:
akis_trevor
02/12/2013, 15:31
αν και δεν ειμαι του χωματος(λογο συγκυριων περισσοτερο)το ειδα ευχαριστα.το μονο που θα ηθελα μια πιο πληρη αναφορα στο πως φανηκαν τα μηχανακια....ελα και το επομενο ασφαλτινο!!!
crfouras
21/12/2013, 20:35
Αύριο Κυριακή κ ωρα 19:00, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια καυστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Χελιώτης, καθώς κ την παρουσίαση - τεστ μιας μοναδικής μοτοσυκλετας (κυριολεκτικά) enduro Sherco 300 se, την οποία είχαμε την χαρα να οδηγήσουμε παρέα με τον Γιώργο Κοινωνα. Καλη τηλεθέαση.
MiltiadisK.D
22/12/2013, 08:27
[QUOTE=crfouras;2411842]Αύριο Κυριακή κ ωρα 19:00, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια καυστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Χελιώτης,
Δώσε Λευτέρη να δούμε τον Δόκτωρ Μήτσο:beer:,που θα το δούμε δεν γνωρίζω μιας και εγω δεν το πιάνω το κανάλι:(,θα παίξει net όμως:)
crfouras
22/12/2013, 09:42
[QUOTE=crfouras;2411842]Αύριο Κυριακή κ ωρα 19:00, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια καυστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Χελιώτης,
Δώσε Λευτέρη να δούμε τον Δόκτωρ Μήτσο:beer:,που θα το δούμε δεν γνωρίζω μιας και εγω δεν το πιάνω το κανάλι:(,θα παίξει net όμως:)
Μπορείς να το παρακολουθήσεις στο www.msfree.gr κ στο κανάλι του YouTube του moto & bike tv. :beer:
MiltiadisK.D
22/12/2013, 17:29
[QUOTE=milvas;2411905]
Μπορείς να το παρακολουθήσεις στο www.msfree.gr κ στο κανάλι του YouTube του moto & bike tv. :beer:
Thanks mate:beer:
KAWAMANRIDER
23/12/2013, 23:29
καλησπερα & απο ' μενα . πιστευω οτι αρκετος κοσμος περιμενε μια εκπομπη για μοτο , μας εχουν πρηξει διαφημισεις & παρουσιασεις για αυτοκινητα , παντως & καμμια διαφημιση απο εξωτερικο ή εσωτερικο δεν θα μας χαλαγε & ενδιαμεσα στην εκπομπη ,
προτασεις :
παρουσιαση & για εξοπλισμο & την σωστη χρηση του
αφιερωμα & προβολη σε συνεργασια με συγκοινωνιολογους , περιβαντολογους κτλ για την αναγκη χρησης δικυκλου γενικοτερα & ειδικα στις μεγαλες πολεις
προβολη συλλογων μοτο ή φορουμ μοτο & των δραστηριοτητων τους , να προβληθει η παρειστικη & ομαδικη εκδοχη της μοτο
πρoωθηση με καποιο αφιερωμα ισως , γενικα της ορθης & ασφαλους χρησης μοτο & ποδηλατου & καποια προσπαθεια να προβληθει η σωστη οδηγικη συμπεριφορα & παιδεια γενικοτερα μεσω της εκπομπης
σιγουρα υπαρχουν αρκετα πραγματα που μπορουν να προβληθουν μεσω της εκπομπης & υπαρχει αναγκη να γινει στη χωρα μας για τα υπερ που προσφερει η μοτοσυκλετα & για την σωστη ενημερωση οχι μονο των μοτοσυκλετιστων αλλα ολων οσων θα παρακολουθησουν την εκπομπη
μπραβο & απο ΄μενα για την προσπαθεια σας , θα παρακολουθω & ' γω την εκπομπη σας & ευχομαι αν χρειαστειτε καποια βοηθεια οπως μπορει ο καθενας μας να προσφερει για να εχουμε & εμεις μια εκπομπη για την αγαπημενη μας μοτο & να γινεται ολο & καλυτερη
crfouras
25/12/2013, 10:25
Πρώτα απο όλα να σας ευχαριστήσω όλους τόσο για τα καλα σας λόγια, όσο κ για τις προτάσεις κ σχόλια τα οποία μας βοήθησαν για να ξεκινήσει κ να αρχίσει να δομειται σιγά σιγα η εκπομπή. Σας ευχαριστώ όλους προσωπικά, αλλα δυστυχώς δεν θα είμαι πλέον κομμάτι αυτής της εκπομπής απο την νέα χρονια (για προσωπικούς λόγους), οποτε για τις οποίες προτάσεις σας, ιδέες, συμβουλές, απόψεις κτλ, θα πρεπει να επικοινωνείτε με το mail της εκπομπής.
akis_trevor
25/12/2013, 11:23
η τελευταια στο youtube δεν εχει ανεβει ακομα παντως..καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανεις!!!
Καλησπερα !
Αν και ειναι λιγο παλιο θεμα και εχει ψιλογενικο τιτλο...νομιζω οτι ειναι καλο να το ξερουμε αφου ασχολουμαστε με μοτοσυκλετα γι'αυτο το γραφω εδω...
εγω παρακολουθω εδω και μερικους μηνες την εκπομπη μοτοσυκλετας 2wride που ειναι σε web tv και μπορω να πω οτι τα παιδια κανουν καλη δουλεια και το καλο ειναι οτι εχει μεγαλη θεματολογια και ειναι εβδομαδιαια!!
Αυτη ειναι τις προηγουμενης εβδομαδας
http://dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/2wride-ekpomph-motosykletas/471-2wride-ekpomph-16
retronio22
22/07/2014, 22:05
Είναι τέλεια εκπομπή και οι τύποι απίστευτοι,έχουν πολύ πλάκα!!!!!!Δεν υπήρχε εκπομπή με μηχανές τα τελευταία χρόνια!!!!!
retronio22
22/07/2014, 22:08
Κι επίσης αν γίνεται να βάλετε κανένα backstage video στο youtube,πχ σημεία που κόπηκαν στο μοντάζ,που γελάτε κλπ!
ποιοι τυποι εννοεις οτι εχουν πλακα? στην εκπομπη 2wride εννοεις?
Παντως και εγω πιστευω οτι καλυπτει πολλους! :)
Kαλησπερα και ευχαριστουμε για τα καλα λογια!
Η εκπομπη απο τον Οκτωβρη θα βρισκετε και σε πολλα τηλεοπτικα καναλια Αθηνα και Επαρχια (μερικα απο αυτα ειναι το SBC - KRHTH TV - STAR K.Ελλαδος - ΑΧΑΙΑ ΤV ).
Προσπαθουμε να βελτιωσουμε την προβολη και τον κοσμο της μοτοσυκλετας οσο γινεται περισσοτερο στην χωρα μας και κανουμε οτι μπορουμε!
Καθε παρατηρηση ειναι εννοειται δεκτη και σημαντικη!!