PDA

View Full Version : Αναστολή δραστηριοτήτων μοτοσυκλέτας στα Μέγαρα μέχρι νεοτέρας

Σελίδες : 1 [2] 3 4

Antonisss
14/11/2013, 15:31
Αντώνη από πότε έχεις να πατήσεις στα Μέγαρα?
Οσον αφορά το σημείο του freak acciden τι ακριβώς θα ήθελες να κάνουν? Η πίστα απέχει 20 μέτρα από τον τοίχο σε στροφή χαμηλής ταχύτητας. Τι να πούμε για την Κ15 στις Σέρρες δηλαδή. .. Δεν υφίσταται να γίνει κάτι άλλο. Στην καλύτερη να βάλουν πιο σωστά αποροφητικα υλικά με το ανάλογο κόστος. (Κάτι που πρέπει όμως οπωσδήποτε να γίνει στις φυστικες και στο τέλος της ευθείας)

Τα χαντάκια και τα βουναλάκια έχουν εξομάλυνθει αλλά όπως βλέπεις κι εσύ πιπιλας την ίδια καραμέλα που σου πασάρουν αλλοι εδώ και χρόνια, δεν πήγες να δεις από μόνος σου...πήγες;

Να πάω από μόνος μου να κάνω τι? Να δοκιμάσω να το κόψω ευθεία ή να χάσω τα φρένα για να βεβαιωθώ ότι κάνανε καλή δουλειά στην εξομάλυνση? Το έκανες εσύ?

Ή να εύχομαι ότι δεν μπήκε ο Ζαφειρόπουλος την προηγούμενη μέρα να ρίξει τσιμέντο στην Κ1 για να μπαλώσει τρύπα και ξέχασε να καθαρίσει την τσιμεντόσκονη και να τσακιστούν 2-3 σε τρακντέι? (άσχετο αυτό αλλά το θυμήθηκα, άλλωστε και αυτός κάτι σαν διαχειριστής είναι πλέον, ή ήταν)

Υ.Γ. Έχω να μπω 2 χρόνια Μέγαρα... Να υποθέσω από τότε αλλάξαν οι προδιαγραφές? Από χωράφι έγινε αγροτεμάχιο?

MG-KTiNoS
14/11/2013, 15:36
και βάααααλε,
Έκοψε και τα λουλούδια από τΟν άσφαλτΟ !

fazerakis
14/11/2013, 16:01
Υ.Γ. Έχω να μπω 2 χρόνια Μέγαρα... Να υποθέσω από τότε αλλάξαν οι προδιαγραφές? Από χωράφι έγινε αγροτεμάχιο?

Αγρόκτημα...για εμάς τα ζώα που πάμε. (Πηγαίναμε)

Κτινε.
Εσυ τελευταία φορά με το TDΜ μπήκες ή με το Guzzi;

nktR
14/11/2013, 16:10
Αυτό δεν σημαίνει ότι σε έξοδο στροφής πρέπει να υπάρχει τσιμεντένιο τοιχάκι έτσι;

ακριβώς αυτό
Δεν θα έπρεπε να υπήρχαν τσιμεντένια μπλόκια εκεί. Η αμμοπαγίδα, αντί για χαλίκια, θα έπρεπε να έχει βάθος αρκετά μέτρα και δεν έχει ούτε 2 μέτρα αλλά έχει τσιμεντένια μπλόκια :mad::eek:
Όσοι γνωρίζουν από το χώρο λένε ότι όλα ξεκινούν από το λάθος τοποθέτησης της εξέδρας σε εκείνο το σημείο που έχει μπεί και η μοναδική είσοδος για να περάσει ο κόσμος εκεί είναι από το σημείο που έχουν βάλει το συρματόπλεγμα και τα τσιμέντα.
Όλα λάθος και όπως να΄ναι...
Τσιμέντα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εκεί όπως και τα σίδερα της συρματόπλεξης που εκτείνονται προς τα μέσα και όπως το τρακτέρ πιο παλιά με το αλέτρι πάνω...
Όπως καταλαβαίνετε αυτό το πράγμα (χωράφι, αγροτεμάχιο, πάρκινκ για παράνομα ζεύγη και ξεπέτες-πείτε όπως θέλετε) δεν έχει χώρο για να γίνει Πίστα.

Μακάρι να γίνει κάτι και να αναλάβει κάποιος που θα τα φέρει εις πέρας σωστά για την ασφάλεια όλων.
Τα Μέγαρα δεν πρέπει να κλείσουν αλλά να βελτιωθούν και να ξανανοίξουν.
Καλή συνέχεια

Antonisss
14/11/2013, 17:05
Αγρόκτημα...για εμάς τα ζώα που πάμε. (Πηγαίναμε) Κτινε. Εσυ τελευταία φορά με το TDΜ μπήκες ή με το Guzzi;

Ζωρζ, τα ζώα κ λοιπούς χαρακτηρισμούς άστα στην άκρη, δεν υπάρχει λόγος. Σε/σας καταλαβαίνω, ένας από εσάς είμαι και γω, ας πούμε όμως ότι εγώ έμαθα να συγκρατώ την ταύλα μου και να μη συμβιβάζομαι με αυτό που χρόνια τώρα προσφέρουν τα Μέγαρα. Όχι ότι πολλάκις δεν μπήκα ατον πειρασμό να πάω να κάνω ένα τρακντέι, αλλά οι ενδοιασμοί μου ακόμα υπερνικάνε τον πειρασμό.

Παρόλα αυτά, επειδή χρόνια τώρα η "πίστα" αυτή ήταν ναρκοπέδιο έτοιμο να εκραγεί με τα αρκετά επικίνδυνα σημεία της(όπως πχ αυτά τα χωρίς λόγο πανύψηλα κερμπ σε 2-3 στροφές της πίστας όπου την έχει πατήσει κοινός γνωστός μας και έγινε χαρταετός το μηχανάκι) και έγινε τώρα το ατυχές συμβάν στο όντως πιο άκυρο σημείο της, δεν σημαίνει ότι στο σύνολο του αυτό το μέρος δεν σηκώνει/χρειάζεται ολική "ανάπλαση"/"ανακαίνιση".... Για το καλό και το κέρδος όλων των εμπλεκομένων

Ζεύκας
14/11/2013, 17:17
Αντώνη από πότε έχεις να πατήσεις στα Μέγαρα?
Οσον αφορά το σημείο του freak acciden τι ακριβώς θα ήθελες να κάνουν? Η πίστα απέχει 20 μέτρα από τον τοίχο σε στροφή χαμηλής ταχύτητας. Τι να πούμε για την Κ15 στις Σέρρες δηλαδή. .. Δεν υφίσταται να γίνει κάτι άλλο. Στην καλύτερη να βάλουν πιο σωστά αποροφητικα υλικά με το ανάλογο κόστος. (Κάτι που πρέπει όμως οπωσδήποτε να γίνει στις φυστικες και στο τέλος της ευθείας)

Να βάλουν γαμημένα λάστιχα όπως έχουν στην Κ9, δύσκολο;

Τα χαντάκια και τα βουναλάκια έχουν εξομάλυνθει αλλά όπως βλέπεις κι εσύ πιπιλας την ίδια καραμέλα που σου πασάρουν αλλοι εδώ και χρόνια, δεν πήγες να δεις από μόνος σου...πήγες;

Να σου πω, συμφέροντα έχεις από τη πίστα και έχεις τόσο επιθετική στάση;

Θες εγώ να σου απαντήσω; Αυτή τη χαράδρα που είναι στην έξοδο της Κ8 τη μπαλώσανε;
Ξέρεις ότι ένα παλικάρι το Σεπτέμβρη έχασε τα φρένα για την 9, έπεσε μέσα στο χαντάκι, γαμήθηκε το μηχανάκι κι αυτός ευτυχώς που ήταν γυμνασμένος κ δεν έπαθε κάτι σοβαρό;

Αυτό το βουναλάκι στο κέντρο της Κ1 τι είναι; Πριν από ένα μήνα ένας Κρητικός έφαγε high γιατί άκουσον άκουσον τόλμησε να περάσει από πάνω του κι όχι από τα αριστερά όπως έπρεπε.

Τώρα, μήπως πρέπει κι εγώ να πώ από πότε έχω να πατήσω Μέγαρα κ με τι μηχανάκι;

MG-KTiNoS
14/11/2013, 17:38
Αγρόκτημα...για εμάς τα ζώα που πάμε. (Πηγαίναμε)

Κτινε.
Εσυ τελευταία φορά με το TDΜ μπήκες ή με το Guzzi;

Από περιέργεια θέλω να δω....
ΑΝ ο εισαγγελέας μιλήσει για εγκληματική αμέλεια που δεν υπήρχαν τα λάστιχα εκεί...
Λέω
Κι Αν βγάλει καμιά 200 000 ευρώ αποζημίωση για τον αδερφό του άτυχου παιδιού
θα βρεθεί κάποιος να πει...
-Πότε μπήκες ρε εισαγγελέα εκεί μέσα με το μηχανάκι τελευταία φορά?

Λοιπόν να στο πω και πιο απλά.
Απ ότι φαίνεται απ αυτά που γράφεις πιο πολύ σ ενδιαφέρει να δουλέψει η πίστα
παρά στεναχωριέσαι για το παιδί που χάθηκε.
Προσπερνάς σοβαρές παραλείψεις και το ρίχνεις στο ποιός είναι σχετικός και ποιός άσχετος.
Μακάρι να αποδειχτεί ότι δεν έφταιγε κανένας αλλά εγώ ο άσχετος
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Καλά ξεμπερδέματα !

fazerakis
14/11/2013, 21:26
Να σου πω, συμφέροντα έχεις από τη πίστα και έχεις τόσο επιθετική στάση;
;
Να σου πω. Συμφέροντα δεν έχω. Και πριν κλείσουν τα Μέγαρα και γ@μηθουν οι Σέρρες ήμουν πολύ ήρεμος άνθρωπος. Ρώτα οποίον με ξέρει. Τώρα τελευταία τα έχω πάρει. Λίγο η κρίση λίγο ο καιρός τις τελευταίες μέρες...

bros400pgm
15/11/2013, 08:08
Ηρεμη δυναμη θα σε χαρακτηριζα :D

Stabak
15/11/2013, 09:21
Ο Χ ιδιοκτήτης, έχει μια ιδιοκτησία που δεν τον ενδιαφέρει εδώ και πολλά χρόνια για τους όποιους λόγους να το κάνει σωστά. Μπάλωμα στο μπάλωμα εχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Δεν τον ενδιαφέρει ρε φίλε... αυτός ο Χ δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμα και κλειστή να μεινει.

Ερχεται ο Ψ και του λέει δώσε μου την διαχείριση όπως είναι, να κανουμε και 2-3 ψιλοεργάκια και εσυ θα βγάζεις και εγω. Μέσα του λέει ο Χ αλλα μην με ανακατεύετε. Βρίσκει και ο Ψ αλλους 3-4 συν διαχειριστές και στήνεται η μπιζνα.

Πάμ παρακάτ

Την πίστα αυτή εκτός απο εκατοντάδες μεμονωμένους πελάτες, την έχουν "εμπιστευθει" σχεδόν όλες οι αρχές, περιοδικά και οργανώσεις του χώρου. Απο την ΕΛ.ΑΣ μέχρι το CSS και απο τους 4 τροχούς μέχρι το τιντιεμκλαμπ ξέρω γω, μπορεί για διαφορετικούς λόγους αλλα η "ψήφος" πέφτει.

Ερχόμαστε τώρα με το τραγικό αυτό συμβαν να αναρωτηθούμε όλοι με τα αν και τα θα και τα αμα μήπως και η προσωπική μας ευθύνη μικρύνει ή μεγαλώσει για να αναλωθούμε στο ελληνικό σπορ του αναθέματος και της χολής. Όση ομως και συζήτηση να πέσει, η ανάγκη για το σπορ θα υπάρχει (άρα και πελάτες) και θα πρέπει να καλυφθεί με κάποιον τρόπο. Η ανυπαρξία επιλογής εξαναγκάζει και οχι η υπαρξη. Σεβαστή η άποψη παιδιών που για χ,ψ λόγους δεν επιλέγουν αυτήν την λύση δεν μπορούν όμως να επιβάλουν την άποψη τους και τις επιλογές τους.

Στην συγκεκριμένη πίστα εχω κάνει εντουρο στη φάκα και εχω χάσει το ποδόφρενο σε κάποιο κέρμπ. Εποχές που ξεροστάλιαζες όρθιος στον ήλιο να περιμένεις την σειρά σου να μπεις. Αντίστοιχα και Σέρρες μου χει πεταχτεί γάτα στην έξοδο της 16 και τα συνηθη νερα στην 5. Αν θέλει η στραβή να κάτσει θα βρει τον τρόπο. Δυστυχώς. Το τι θα έπρεπε να χε γίνει μπορώ να σας κατεβάζω λίστες... Αυτό όμως που δεν αποφεύγω είναι την δική μου ευθύνη βασισμένη στην πείρα και την γνώση.

Ανέκαθεν την Πάχη την αντιμετώπιζα σαν πίστα ξεκαβλώματος/βόλτας και όχι γρήγορων αναζητήσεων και δοκιμών (ασχέτως αν είναι ικανή για πολλά περισσότερα) γιατί ηξερα και ξέρω πως δεν συγχωρεί λάθη. Υποσυνείδητα δεν πίεζα ποτέ όσο μπορούσα. Το κακό με τους νέους αναβάτες ειναι πως εκτός απο την συμπυκνωμένη γνώση (και δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτό) δεν μπήκαν ποτέ στην λογική της προσαρμογής και αξιολόγησης των συνθηκών. Μηχανάκι, CSS, γκο πρό, ξύσαμε.. πάμε... πίστα ειναι, μας βλέπουν κιολας. Η ανάληψη του ρίσκου είναι προσωπική μας ευθύνη. Το μάτι μας πρέπει να εκπαιδεύεται πέραν του vanishing point.

Τα παραπάνω ακούγονται δασκαλίστικα αλλα είναι η διαφορά στην άποψη απο αυτόν που δεν εχει πιασει κλιπον στη ζωή του με αυτόν που έχει "πείρα". Ο δεύτερος ξέρει γιατί....

sapila racing
15/11/2013, 10:07
Τα παραπάνω ακούγονται δασκαλίστικα Ο δεύτερος ξέρει γιατί....

Εμένα δεν μου ακούγονται καθόλου δασκαλίστικα, ίσα ίσα.
Κι εγω μια τετοια αντιμετώπιση έχω με τα Μέγαρα όποτ εέχω πάει. Ισως εχει να κανει με το οτι πρωτα ειχα παει Σερρες 5-6 φορέ και μετα μπήκα Μεγαρα για πρωτη φορά και μου κακοφάνηκε.
Ποτέ δεν παω τέρμα εκει, πολλές φορές η πίστα μου κάνει εκπλήξεις οταν πατήσω καπου αλλού απο την συνηθισμένη γραμμή, και ποτέ δεν ζορίζω φρένα κλπ απλά γιατί φοβάμαι τι θα γίνει αν βγώ έξω.
Είναι πολύ καλή για προπόνηση αλλά ,για μενα τουλάχιστον, δεν προσφέρει το επίπεδο ασφάλειας των Σερρών, κι ας έχουν οι Σέρρες μεγαλύτερες ταχύτητες.
Ισως να είναι αυταπάτη το αίσθημα περισσότερης ασφάλειας των Σερρών σε σχέση με τα Μεγαρα, αλλά εγώ έτσι το έχω καταλάβει στην οδήγησή μου και στις Σέρρες εχω λιγότερες επιφυλάξεις και είμαι διατεθειμένος να το 'ζορίσω' περισσότερο.

TROOPER
15/11/2013, 12:29
Ο Χ ιδιοκτήτης, έχει μια ιδιοκτησία που δεν τον ενδιαφέρει εδώ και πολλά χρόνια για τους όποιους λόγους να το κάνει σωστά. Μπάλωμα στο μπάλωμα εχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Δεν τον ενδιαφέρει ρε φίλε... αυτός ο Χ δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμα και κλειστή να μεινει.

Ερχεται ο Ψ και του λέει δώσε μου την διαχείριση όπως είναι, να κανουμε και 2-3 ψιλοεργάκια και εσυ θα βγάζεις και εγω. Μέσα του λέει ο Χ αλλα μην με ανακατεύετε. Βρίσκει και ο Ψ αλλους 3-4 συν διαχειριστές και στήνεται η μπιζνα.

Πάμ παρακάτ

Την πίστα αυτή εκτός απο εκατοντάδες μεμονωμένους πελάτες, την έχουν "εμπιστευθει" σχεδόν όλες οι αρχές, περιοδικά και οργανώσεις του χώρου. Απο την ΕΛ.ΑΣ μέχρι το CSS και απο τους 4 τροχούς μέχρι το τιντιεμκλαμπ ξέρω γω, μπορεί για διαφορετικούς λόγους αλλα η "ψήφος" πέφτει.

Ερχόμαστε τώρα με το τραγικό αυτό συμβαν να αναρωτηθούμε όλοι με τα αν και τα θα και τα αμα μήπως και η προσωπική μας ευθύνη μικρύνει ή μεγαλώσει για να αναλωθούμε στο ελληνικό σπορ του αναθέματος και της χολής. Όση ομως και συζήτηση να πέσει, η ανάγκη για το σπορ θα υπάρχει (άρα και πελάτες) και θα πρέπει να καλυφθεί με κάποιον τρόπο. Η ανυπαρξία επιλογής εξαναγκάζει και οχι η υπαρξη. Σεβαστή η άποψη παιδιών που για χ,ψ λόγους δεν επιλέγουν αυτήν την λύση δεν μπορούν όμως να επιβάλουν την άποψη τους και τις επιλογές τους.

Στην συγκεκριμένη πίστα εχω κάνει εντουρο στη φάκα και εχω χάσει το ποδόφρενο σε κάποιο κέρμπ. Εποχές που ξεροστάλιαζες όρθιος στον ήλιο να περιμένεις την σειρά σου να μπεις. Αντίστοιχα και Σέρρες μου χει πεταχτεί γάτα στην έξοδο της 16 και τα συνηθη νερα στην 5. Αν θέλει η στραβή να κάτσει θα βρει τον τρόπο. Δυστυχώς. Το τι θα έπρεπε να χε γίνει μπορώ να σας κατεβάζω λίστες... Αυτό όμως που δεν αποφεύγω είναι την δική μου ευθύνη βασισμένη στην πείρα και την γνώση.

Ανέκαθεν την Πάχη την αντιμετώπιζα σαν πίστα ξεκαβλώματος/βόλτας και όχι γρήγορων αναζητήσεων και δοκιμών (ασχέτως αν είναι ικανή για πολλά περισσότερα) γιατί ηξερα και ξέρω πως δεν συγχωρεί λάθη. Υποσυνείδητα δεν πίεζα ποτέ όσο μπορούσα. Το κακό με τους νέους αναβάτες ειναι πως εκτός απο την συμπυκνωμένη γνώση (και δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτό) δεν μπήκαν ποτέ στην λογική της προσαρμογής και αξιολόγησης των συνθηκών. Μηχανάκι, CSS, γκο πρό, ξύσαμε.. πάμε... πίστα ειναι, μας βλέπουν κιολας. Η ανάληψη του ρίσκου είναι προσωπική μας ευθύνη. Το μάτι μας πρέπει να εκπαιδεύεται πέραν του vanishing point.

Τα παραπάνω ακούγονται δασκαλίστικα αλλα είναι η διαφορά στην άποψη απο αυτόν που δεν εχει πιασει κλιπον στη ζωή του με αυτόν που έχει "πείρα". Ο δεύτερος ξέρει γιατί....

υποκλινομαι στην προσεγγιση σου χρηστο!

laryfz1
15/11/2013, 15:50
το ατύχημα που έγινε στης 23 Σεπτεμβρίου ηταν κυριολεκτικά τρομακτικό!αφου η μηχανή του άτυχου παιδιου απογειώθηκε προς τα ΤΣΙΜΕΝΤΑ!!Το παλικάρι ηταν έμπειρος αλλα και παλι πόσοι έμπειροι στην πλατεια δεν εχουν φαει η πήγανε να πέσουν απο high side?πόσοι απο εμας παμε να δοκιμάσουμε τα ορια μας η να ξεδωσουμε η να βελτιωθούμε στην συγκεκριμενη πίστα¨?για αυτο παμε εκει ομως για ελαχιστοποιησουμε τους κινδυνους και οχι να γυρίσουμε στο σπιτι σε φέρετρο!και οταν σε ενα χωρο που λεγετε πιστα, απαγορεύετε να πεθαίνεις κοπανώντας σε τοιχο!!!!αν το βλεπατε το ατυχημα θα κρινατε με ποιο καθαρο μυαλο!!πως καποιοι εκεινη την ημερα ξαναμπηκανε απορώ μαζι τους!

TROOPER
15/11/2013, 16:57
...........πως καποιοι εκεινη την ημερα ξαναμπηκανε απορώ μαζι τους!

κι εγω θα ξαναμπαινα.
το οτι ειμαστε σε πιστα δεν σημαινει οτι δεν θα γινουνε και ατυχηματα, τουμπες, τραυματισμοι.

αυτο ειναι ασχετο με το αν η πιστα πληρει του κανονες ασφαλειας.

ArgirisVale
29/12/2013, 13:07
Μιλήσαμε στην στάση του λεωφορείου στα Μέγαρα με φίλο και στην ερώτηση εάν κατέβει κάτω (πιστα)το απόγευμα μου είπε ότι υπάρχει θέμα , σκοτώθηκε ενα παιδί την 28η , του είπα κι άλλος ρε γαμωτο , ήρθε το λεωφορείο της δουλειά του και μου έκανε νόημα ότι θα τα πούμε αυριο .
Για ότι νεότερο μια και θα παω για ψάρεμα ,περνώντας απ την πίστα εάν υπάρχει κάποιος εστο και ο Αζμιτ θα ρωτήσω και θα σας πω.

επειδη ημουν στις 28/10/13 απο το πρωι μεχρι και τις 15:00 το μεσημερι δεν εγινε κατι μεχρι αυτην την ωρα εκτος απο κατι πτωσεις που δεν ειναι τιποτα δηλαδη μονο σπασμενα πλαστικα... δεν ξερω για αργοτερα αλλα θα ειχε ακουστει απο πολλους νομιζω!!!

nktR
31/12/2013, 00:25
Αυτό που με ανησυχεί πάντως ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα χείλη για το όλο θέμα και την εξέλιξή του.

Το απίστευτο σενάριο θα είναι να δούμε αυτούς που έκριναν και έκλεισαν την πίστα που δεν είχε άδεια ως ακατάλληλη,
οι ίδιοι να την κρίνουν τώρα κατάλληλη χωρίς τα ανάλογα έργα βάσει ΦΕΚ και να πάρει άδεια....

Ο χρόνος θα μας δείξει τι αγαπούν περισσότερο....

CPANTELO
31/12/2013, 03:41
Το οτι δεν υπαρχει επισημη ενημερωση εκτος απο αυτο ειναι λιγο εκνευριστικο....
http://www.extremetrackdays.gr/site.asp

Παντως δεν αντεχω αλλο χωρις πιστα εστω και χωρις το προπονητικο κεντρο που ειναι τα μεγαρα.Στο δρομο το κουνησα αλλα μου αφησε πολυ πικρη αισθηση.Ειναι αδυνατο να πιεσεις εστω και στο 50%. Παιζεις και το κεφαλι σου κορωνα γραμματα.Ακομα και οι Σερρες να ανοιξουν λυση δεν ειναι....Χρειαζεται μια πιστα διπλα μας παει και τελειωσε.

Την μαυρη ημερα εκεινη προσωπικα ξαναμπηκα μετα αλλα 3 session και εαν υπηρχε και αλλος χρονος θα εμπαινα και αλλα 3. Δεν ειδα την πτωση γιατι εστριβα στη Κ6 και ουτε καταλαβα μετα οτι ο τραυματισμος του δημητρη ηταν τοσο σοβαρος παρα μονο οταν εσκασε η αστυνομια και εψαχνε για μαρτυρες , πραγμα που δεν εχει ξαναγινει. Βεβαια το λεω και παλι θα εμπαινα και να το ηξερα. Τραυματισμοι και πτωσεις θα υπαρχουν παντα δεν θα αλλαξει ποτε αυτο ακομα και στις καλυτερες πιστες. Αν ητανε να μην οδηγαμε σε καθε πτωση θα επρεπε να τα παραταγαμε πολλα χρονια πριν και να ασχολουμασταν με κατι αλλο που δεν εχει κινδυνους οπως η κηπουρικη. Ο καθενας μας παιρνει τα ρισκα του και ειναι αποκλειστικος υπευθυνος στη τελικη για οτι συμβει. Η πιθανοτητα ειναι μικρη αλλα παντα υπαρχει δεν πρεπει να το ξεχναμε. Τη τελευταια προπονηση στα Μεγαρα την εκανα με ξεφουσκωτο λαστιχο (4 ατμοσφαιρες ειχε οταν βγηκα) λογο βλαβης στη βαλβιδα και γλυστραγα παντου και παντα.Αντι να τα παρατησω το παλευα ο βλακας και γυρναγα και στο 5. Εαν τσακιζομουνα εγω θα εφταιγα πανω απ'ολα και το κουφιο μου κεφαλι που δεν τσεκαρα 10 φορες τη πιεση και οχι ο ανθρωπος που μου τουμπαρε το λαστιχο οπου χαλασε και τη βαλβιδα....

Τωρα για τα εργα που πρεπει να γινουν θα συμφωνησω με τον Νικο οτι ειναι πολυ δυσκολο. Δεν υπαρχει χωρος και φυσικα εχουν γινει πολλα κατασκευαστικα λαθη απο την αρχη που πολυ δυσκολα θα διορθωθουν. Το καλυτερο θα ηταν να τα γκρεμιζανε ολα και να τα εφτιαχναν απο την αρχη αλλα αυτο ειναι αδυνατο αυτη την εποχη και με αυτον τον ιδιοκτητη.

Σιγουρα ειναι καταντια αυτο που θα πω και χαρακτηριζει απολυτα τη χωρα αυτη που ζουμε αλλα μακαρι να ξανανοιξουν τα μεγαρα.

basiliss13
01/01/2014, 12:28
καλή χρονια

θα συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο από πάνω,άλλωστε παράδειγμα εγώ πάω από ην περιοχή της Χαλκίδας,στατιστικά οι πιθανότητες για ατύχημα έως να φτάσω,η να επιστρέψω είναι πολύ περισσότερες...με τόσα που έχουμε δει όλοι μας στους δρόμους όχι απλά δεν έπρεπε να οδηγάμε....έτσι ο καθένας αναλαμβάνει της ευθύνες του,και προσωπικά μη έχοντας άλλη επιλογή,μακάρι να ανοίξουν έστω και έτσι όπως ήταν

TROOPER
02/01/2014, 12:17
αυτο που με θλιβει ειναι η εκπτωση στα αιτηματα μας που γινεται αναλογα με τις συνθηκες.
οσο ειχαμε τις σερρες βριζαμε τα μεγαρα (και καλα καναμε αφου δεν πληρει τις προυποθεσεις), με το που βγηκε off η πιστα των σερρων ζηταμε να ξανανοιξουν τα ελειπεστατα μεγαρα.

περαστικα μας.:sad:

Allst@rf
02/01/2014, 12:26
αυτο που με θλιβει ειναι η εκπτωση στα αιτηματα μας που γινεται αναλογα με τις συνθηκες.
οσο ειχαμε τις σερρες βριζαμε τα μεγαρα (και καλα καναμε αφου δεν πληρει τις προυποθεσεις), με το που βγηκε off η πιστα των σερρων ζηταμε να ξανανοιξουν τα ελειπεστατα μεγαρα.

περαστικα μας.:sad:

Ειναι επειδη σκεφτεστε οτι ο δρομος δεν προσφερεται για γρηγορη και ξενιαστη οδηγηση...οποτε στην αναγκη καλα ειναι και τα μεγαρα,αν ανοιξουν...

TROOPER
02/01/2014, 12:53
Ειναι επειδη σκεφτεστε οτι ο δρομος δεν προσφερεται για γρηγορη και ξενιαστη οδηγηση...οποτε στην αναγκη καλα ειναι και τα μεγαρα,αν ανοιξουν...

ξερω την αιτιολογια κωστα αλλα αυτο δεν ειναι και δικαιολογια. :winka:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
02/01/2014, 13:21
να πω κατι και ας παραξυγιθω.
με την αναπτηξη του μηχανοκινιτου δυτροχου αθλιτισμου αλλα και με τον κοσμο να αγωραζει μοτοσικλετες ss χωρεις να εχουμε στην ελλαδα υποδομες για ss καποιοι ειδαν την ευκερια να κονομισουν.
ευτιαξαν καποιους χωρους που για την εποχη και της δυνατοτητες των τοτε μηχανων και αναβατων ηταν σχετικα ικανοποιητικες. αλωστε στην ελλαδα ο καθε ενας φτιαχνει κατι και το ονομαζει οπως θελει. για να φτιαξεις κατι ομως στην περιπτοση μας πιστα , πρεπει να ακολουθισεις καποια προτιπα και θα πρεπει αυτο που εφτιαξες με αυτα τα προτυπα να πιστοποιηθουν οτι τα ακολουθισες. στη ελλαδα δεν υπιρχε προτυπο και διμιουργισαμε δικα τους προτυπα περνοντας τα ευρωπαικα προτυπα και προσαρμοζοντας τα στα δικα τους γουστα και στην δικια τους τσεπι.
και στην συνεχεια με τον γνωστο και διαχρονικο τροπο με εναν τενεκε λαδι και λιγη φετα απο το χωριο περνανε την πιστοποιηση καταλληλοτιτος και βεβαιοση προτυπου.
λογο του οτι τα ευρωπαικα στανταρ ασφαλειας μας επευταν βαρια με το λαδακι τα κανανε να γλυστρισουν κατω απο το ραφι . και βαλανε λιγη φετουλα στην φακα και εμεις τα ποντικια τρεξαμε να φαμε. καποια στιγμη βεβαια η φακα εκλισε και μας εκοψε το κεφαλι.
εδω ειναι που λενε .... το τυρι το ειδες την φακα δεν την ειδες?
θα θυμαστε πριν πολλα χρωνια που ειχε ερθει το css στην ελλαδα που ειχα παει και ειχα κανε ικαι μετα σας ελεγα το τι εμαθα.
απο τοτε εκανα το 1 lvl 7 φορες το 2 lvl 12 και το 3 lvl 9 φορες.
απο την πρωτη φορα ειδα οτι οι ανθρωποι ειχαν γνωση και δεν σου επετρεπαν να ξεφυγης σου εβγαζαν μαυρη σημαια και σε πετουσαν εξω.
ετσι εστηλα και τα παιδια μου και εκαναν μαθηματα.
αυτο που τους ελεγα παντα ειναι να μην πιγενουν σε τρακ ντευ. αλλα εαν θελισουν να μπουν παλι στην πιστα να πανε σε μαθημα σωστο, απο σοβαρους επαγκελματιες (και πιστευω οτι ηταν).
καποιοι απο αυτους που κανανε μαθηματα με το css η καποιοι αγωνιζομενη βλεποντας κονομα στον ορυζοντα αρχισαν να διοργανονουν τρακ ντευ και μαλιστα καποιοι ανοιξαν και δικες τους σχολες ασφαλους οδηγησης οπως τις λενε.
κανοντας μαθηματα δηλαδη (οπως ειχα νανει και εγω ) και περνοντας το χαρτι οτι εχουν κανει τα ταδε lvl γινανε και δασκαλοι.
το χαρτι αυτο ωμος δεν σε κανει δασκαλο για να ανοιξης σχολη. αλλα εκμεταλευομενοι το παθος του κοσμου για να μπει στην πιστα και με την ελυψη νομου ( ο νομος μηλαει για σχολες οδηγος στην κυκλοφορια δεν αναφερει για εντος πιστας) μαζευουνε προβατα και τα στελνουν στο σφαγειο.
με αυτην την λογικη θα μπορουσα να εκμεταλευτο και εγω το κενο νομοθεσιας και να ανοιγα σχολη ασφαλους οδιγισης και να ελεγα οτι κοιτατε ποσες φορες εχω κανει τα μαθηματα. ειμαι και προτος μετα απο εμενα ο ROSSI.
ας ειμαστε σωβαροι παντα φωναζα οτι η πιστα των μεγαρων ειναι απαραδεκτη. εγω μπικα μια φωρα με μαθηματα του css και δεν το ευχαριστηθηκα και απο την πιστα αλλα και του οτι γνωριζωντας και οι εκπεδευτες μας την μιωμενη ασφαλεια που παρεχη η πιστα μας πιγεναν παααααρα πολυ αργα.
θα μου πεις οτι αυτο εχουμε με αυτο πορευομασται. .......... ναι δυστιχως......
πριν λιγους μηνες βρεθεικα σε τρακ ντευ που συμετιχε ο μεγαλος μου γιος διοργανοση αγωνιζομενου αλλα και συμαθητη μου στο css και ειδα οτι προσπαθουσε να μαθει στα παιδια αυτα που ειχε μαθει και αυτος στο σχολειο αλλα και μετα απο καθε σεζον που εβγενε το καθε γκρουπ του ελεγε οτι εκει η πιστα εχει αυτο να κοψεις η πρεπει να κανεις αυτο για να ελεγχεις καλυτερα την μοτο σου γιατι κανεις λαθει. και μαλιστα τους τονιζε συνεχος να μην πλακονονται οτι δεν ειναι η πιστα οτι καλυτερο και θελει προσοχη. και ηταν μεσα σηνεχος για να τους ελεγχη.
εν κατακληδη
πιστευω οτι οι επαγκελματιες θα πρεπει να γηνουν επαγκεματιες και οχι καθε τυχαρπαστος να δηλωνει επαγκελματιας. θα πρεπει να εχει ποιστοποιηση απο καποιο φορεα βαση καποιου ευρωπαικου η διεθνη προτυπου.
το κρατος θα πρεπει αυστηρα να ακολουθυση τα διεθνη προτυπα ωστε να μην παμε σαν τα προβατα στο αφαγειο υπερ της κονομας ορισμενων που εχουν το λαδι και το τυρι.
και ολοι εμεις θα πρεπει να σκευτομασται με το σωστο κεφαλικαι με τα ματια ανοικτα..
αυτα και με συνχωριται εαν καποιος θεωρει οτι τον προσβαβα

basiliss13
02/01/2014, 23:06
είναι δυο διαφορετικά θέματα(η ασφάλεια της πίστας,με τους επαγγελματίες διοργανωτές)για το δεύτερο έχεις την επιλογή να επιλέξεις που θα πας,για το πρώτο όμως?σαφώς και εγώ είμαι υπέρ να γίνουν όσα έστω μπορούν να γίνουν,το κυριότερο θέμα που έχουν έχει να κάνει με την πολύ πιεσμένη οδήγηση,όπου σαν χάραξη έχει σημεία πολύ επικίνδυνα,σαν εκπαιδευτική πιστα όμως θεωρώ ότι είναι από της πολύ καλές,σφικτή,και τεχνική..

παιδιά στην Ελλάδα ζούμε,γίνονται αγώνες στην Τρίπολη και στο Τυμπάκι!!!!(και td γίναν τελευταία)μην τα μηδενίζουμε όλα....όσο αφορά το δυστύχημα που έγινε,κανεις δεν είπε ότι το άθλημα δεν έχει κινδυνους.......κανεις δεν είπε ότι αν πέσεις θα ξανασηκωθείς.....στο συγκεκριμένο τοιχίο ήταν η πρώτη φορα μετά από τόσο χρονια λειτουργίας που πήγε όχημα.....ναι ok,θα μου πεις μπορεί να είχε λάστιχα και να σωνόταν το παλικάρι.....αυτό είναι όμως το θέμα?τα 10 λάστιχα?ακούω πολλούς που λένε ότι πρέπει να φτιαχτεί και αλλα τέτοια,πως?να φτιάξουν τι?για να γίνει σωστά θέλει χάραξη ξανά από την αρχή μην γελιόμαστε.......πιστεύει κανεις ότι το είναι εφικτό?η πιστεύει κανεις ότι κανομανε κάποιοι τόσα που μπορούν να το κάνουν....?αυτό που έβλεπα πάντως εγώ τον τελευταίο καιρό είναι διοργανώσεις με 5-10 συμμετοχές....(έχω πάει Τεταρτη και ήμουν μονος μου!!!)

τέλος πάντων,όπως προείπα για τα σημερινά δεδομένα της Ελλάδας μονο καλο έκανε,και όχι κακό...

spyrakos35
03/01/2014, 10:18
λέμε τώρα (έρευνα κάνω)

αν η οικονομική κατάσταση ήταν σε νορμάλ επίπεδα (και όχι το σημερινο χάλι)

αν η τιμή για να μπεις πίστα όλη μέρα είναι 50 ευρά (δεν ξέρω πόσα είναι, τυχαίο νούμερο)

και αν

ο ιδιοκτήτης εστρωνε ξανα την πίστα και είχε ουσιαστικότερα μέτρα ασφαλείας

θα δεχόσαστε να δίνετε 100 ευρά (παράδειγμα πάλι) την συμμετοχή?

devil's animal
03/01/2014, 11:16
λέμε τώρα (έρευνα κάνω)

αν η οικονομική κατάσταση ήταν σε νορμάλ επίπεδα (και όχι το σημερινο χάλι)

αν η τιμή για να μπεις πίστα όλη μέρα είναι 50 ευρά (δεν ξέρω πόσα είναι, τυχαίο νούμερο)

και αν

ο ιδιοκτήτης εστρωνε ξανα την πίστα και είχε ουσιαστικότερα μέτρα ασφαλείας

θα δεχόσαστε να δίνετε 100 ευρά (παράδειγμα πάλι) την συμμετοχή?

οχι γιατι το κοστος παει και αναλογικα με τις αλλες πιστες (εσωτερικου και εξωτερικου)...
δεν μπορει να πληρωνεις 100€ στο Mugello και 100€ στα Μεγαρα...
πρεπει να υπαρχει αναλογια στα πραγματα...και νομιζω οτι καλο θα ηταν αυτο να γινοταν και με τις προδιαγραφες της εκαστοτε πιστας...π.χ. αφου οι Σερρες ειναι προδιαγρφων F3, 75€ την μερα...αν ειναι προδιαγραφων F1, 100€ κλπ...(τα νουμερα ειναι τυχαια)

pipe_smoker
03/01/2014, 11:41
οχι γιατι το κοστος παει και αναλογικα με τις αλλες πιστες (εσωτερικου και εξωτερικου)...

Οπότε θα έμενες πάλι εκτός πίστας όπως τώρα? (υποθέτω, δεν ξέρω αν βγαίνεις εξωτερικό)

Γιατί, μιας και το πάμε τόοοοοσο υποθετικά και θεωρητικά (δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά in Spyrus we trust, μάλλον κάπου το πάει), μόλις έλεγες το επιχείρημα σου στον ιδιοκτήτη της πίστας στα Μέγαρα θα σου απαντούσε "Τράβα λοιπόν στο Mugello αφού κι εκεί 100€ κάνει".
Και θα έμενες πάλι να ξεκ@υλώνεις σε παραλιακές και βούτες (παράδειγμα φέρνω).

Δε λέω ότι έχεις άδικο, απλά λόγω αδιεξόδου πιστεύω πως όσοι έμπαιναν θα έμπαιναν και πάλι (κι όσοι δεν είχαν μπει αλλά το σκόπευαν θα έμπαιναν κι αυτοί).
Απλά ίσως όχι τόσο συχνά και με λίγη περισσότερη γκρίνια μέχρι να περάσουν κάποια χρόνια και να συνηθίσουν τη νέα φιξ τιμή του 100άρικου πλέον και να μην τους φαίνεται.

ΥΓ. Με δεδομένο ότι οι Σέρρες παραμένουν αγρόκτημα όλα τα παραπάνω.

bros400pgm
03/01/2014, 11:47
Καπου μπερδευετε/μπερδευεται το θεμα ζητησης και προσφορας.

TROOPER
03/01/2014, 11:49
Οπότε θα έμενες πάλι εκτός πίστας όπως τώρα? (υποθέτω, δεν ξέρω αν βγαίνεις εξωτερικό)...........

αληθεια θα τα βαζα κατω και αν εβλεπα οτι τον χρονο θα εκανα 5 td δλδ 500ευρω συν τα υπολοιπα εξοδα μου κανα 1200 χοντρικα (με τα λαστιχα) τον χρονο, θα προτιμουσα ενα 2ημερο-3ημερο td στην ιταλια με παρεακι και μπατζετ κανα 1500αρι :winka:

spyrakos35
03/01/2014, 11:52
πρεπει να υπαρχει αναλογια στα πραγματα...και νομιζω οτι καλο θα ηταν αυτο να γινοταν και με τις προδιαγραφες της εκαστοτε πιστας...π.χ. αφου οι Σερρες ειναι προδιαγρφων F3, 75€ την μερα...αν ειναι προδιαγραφων F1, 100€ κλπ...(τα νουμερα ειναι τυχαια)
Σωστα αυτα που λες αλλα σκεψου κ το αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται η καθε πιστα

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
03/01/2014, 12:09
για εμενα το θεμε ειναι ενα
θα πρεπει να κατασκευαζονται πιστες με διεθνη προτυπα. και οχι με σχεδια του κολου
το οτι εαν έλεγες το επιχείρημα σου στον ιδιοκτήτη της πίστας στα Μέγαρα θα σου απαντούσε "Τράβα λοιπόν στο Mugello αφού κι εκεί 100€ κάνει". θα ειχε δικιο γιατι θα ειχε ιδιες προδιαγραφες το MUGELLO με την πιστα των μεγαρων.
και εαν δεν ειχες 100 ευρω δεν θα εμπενες πιστα. τωρα ομως δεινεις 50 για να μπεις σε χωραφι.
οποτε πρεπει να κλησουν οι πιστες του κολου και να κατασκευαστουν με διεθνης προδιαγραφες. ποτε? μπορει σε 10 μπορει σε 20 χρονια.
εαν ομως συνεχιζεται να πηγενεται στα χωραφια αυτα και ακουμπατε χρημα γιατι να της φτιαξουν? στην υγεια???!!!??? των κορωιδων λενε ...και κονομανε.
και απο κοντα ο καθε επιτιδιος ανοιγη σχολη στου κασιδη το κεφαλι και κονομαει παιζοντας με την ασφαλεια σας....

TROOPER
03/01/2014, 12:12
Σωστα αυτα που λες αλλα σκεψου κ το αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται η καθε πιστα

case study του τμηματος διοικησης επιχειρησεων και management στο 3ο ετος του ΠΑ.ΠΕΙ. κανουμε ρε παιδια :confused:

τι ψαχνουμε να βρουμε?
σε ποια περιπτωση θα μπαιναμε στα μεγαρα?
μονο αν καναμε προπονηση στην τεχνικη. ειναι μια πολυ καλη πιστα καρτ. end of story :wave2:

devil's animal
03/01/2014, 12:37
Οπότε θα έμενες πάλι εκτός πίστας όπως τώρα? (υποθέτω, δεν ξέρω αν βγαίνεις εξωτερικό)

Γιατί, μιας και το πάμε τόοοοοσο υποθετικά και θεωρητικά (δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά in Spyrus we trust, μάλλον κάπου το πάει), μόλις έλεγες το επιχείρημα σου στον ιδιοκτήτη της πίστας στα Μέγαρα θα σου απαντούσε "Τράβα λοιπόν στο Mugello αφού κι εκεί 100€ κάνει".
Και θα έμενες πάλι να ξεκ@υλώνεις σε παραλιακές και βούτες (παράδειγμα φέρνω).

Δε λέω ότι έχεις άδικο, απλά λόγω αδιεξόδου πιστεύω πως όσοι έμπαιναν θα έμπαιναν και πάλι (κι όσοι δεν είχαν μπει αλλά το σκόπευαν θα έμπαιναν κι αυτοί).
Απλά ίσως όχι τόσο συχνά και με λίγη περισσότερη γκρίνια μέχρι να περάσουν κάποια χρόνια και να συνηθίσουν τη νέα φιξ τιμή του 100άρικου πλέον και να μην τους φαίνεται.

ΥΓ. Με δεδομένο ότι οι Σέρρες παραμένουν αγρόκτημα όλα τα παραπάνω.

ολα εχουν να κανουν με το προϊον που σου προσφερεται και κατα ποσο εισαι διαθετειμενος να δωσεις αυτα που σου ζητανε...(προσφορα και ζητηση δλδ)...

πολλοι ειχαν αποποιηθει τα 6 td στα Μεγαρα τον χρονο για να κανουν 2 στις Σερρες...
αλλοι εκαναν μονο Μεγαρα, αλλοι μονο Σερρες και αλλοι τα συνδυαζαν...
μετα μπηκε στο παιχνιδι και η Ιταλια και καποιοι μοιραστηκαν και παλι...γιατι αν το καλοσκεφτεις με βενζινες μεχρι την πατρα, εισητηρια πλοιου, ξενοδοχεια και κοστος πιστας, δεν βγαινει και πολυ εκτος απο τα κοστη των Σερρων (μιλαμε παντα να μενεις Αθηνα)...

αλλα ποσο κοστολογειται το αισθημα και η αξια να κανεις td σε μια πιστα που τρεχουν οι παγκοσμιοι ή τα SBK?

αρα πρωτιστως εχει να κανει με τα λεφτα που εχει καποιος και ποσα θελει να διαθεσει και μετα με τα δικα του "θελω"...

αλλος γουσταρει την τεχνικοτητα που εχουν τα Μεγαρα και αλλος τις ταχυτητες που πιανει στις Σερρες...

τωρα για μας τους φτωχομπινεδες Αθηναιους τα Μεγαρα αποτελουν μονοπωλιο...και δυστυχως αυτο εκμεταλλευεται ο ιδιοκτητης...
μετριο προς κακο προϊον που ειναι κοντα και κοστιζει φτηνα στο συνολο του (πας, ερχεσαι αυθημερον)...ειναι σαν το Jumbo ενα πραγμα...το ξερεις οτι εχει κινεζιες μεσα, αλλα ειναι παμφθηνα και κανεις την δουλεια σου...και οπως λεει η διαφημιση "τα βγαλαν τα λεφτα τους"...:rolleyes:

αν οι Σερρες παραμεινουν κλειστες και για το καλοκαιρι του 2014 και μπαφιασω, τοτε ΝΑΙ, θα μπω στα Μεγαρα και θα ειμαι κρατημενος (οσο μπορω) γιατι θα ξερω οτι ο κινδυνος παραμονευει..(οπως εγραψε και ο Stabak)...
μπορει να κανω και 1-2 πανω κατω στον Αγιο (παλι κρατημενα) για την βολτα και την εκδρομη...

δεν μπορω ομως να παω Ιταλια...τουλαχιστον με την δεδομενη οικονομικη μου κατασταση...και πιστευω οτι αυτο θα κανουν και οι περισσοτεροι...

αρα απαντωντας στην ερωτηση σου, θα τα δωσω τα 100€, βριζοντας και αναθεματιζοντας την οικονομικη μου κατασταση και την εκμεταλλευση του ιδιοκτητη, οπως γινεται στις περισσοτερες περιπτωσεις στην Ελλαδα...

bros400pgm
03/01/2014, 13:25
σε ποια περιπτωση θα μπαιναμε στα μεγαρα?
μονο αν καναμε προπονηση στην τεχνικη. ειναι μια πολυ καλη πιστα καρτ. end of story :wave2:

SuperMoto φιλε :D

iliasfyntanidis
05/01/2014, 15:44
Σε γειτονικό forum αυτοκινήτου ανακοινώθηκε απο χρήστη άνοιγμα της πίστας τον Φλεβάρη.Δεν ξερω αν θα αφορά το άνοιγμα της μονο εκδηλώσεις αυτοκινήτου.Για οτιδήποτε αλλο θα ενημερώσω.

cosgili
05/01/2014, 16:14
Σε γειτονικό forum αυτοκινήτου ανακοινώθηκε απο χρήστη άνοιγμα της πίστας τον Φλεβάρη.Δεν ξερω αν θα αφορά το άνοιγμα της μονο εκδηλώσεις αυτοκινήτου.Για οτιδήποτε αλλο θα ενημερώσω.
ΑΝ δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση της πίστας δεν πιστεύω τίποτα:rolleyes:

AXL954
09/01/2014, 22:45
Καλησπέρα σε όλους σας. Αν και εχω αποποιηθεί των td τα τελευταία 3 χρόνια λόγω οικογενειας αλλά και αλλαγής μοτοσυκλέτας σε τουριστική, εντούτοις ήμουν από αυτούς που πήγαινα αρκετά συχνά στα Μέγαρα. Συμφωνώ και διαφωνώ με όλους. Επί της ουσίας τελικά βλέπω ότι όλοι μεταξύ μας συμφωνούμε και διαφωνούμε. Από την μία μιλάμε για χωράφια και αρπακολατζήδεςς διοργανωτές, από την άλλη για προδιαγραφές Mugello, ενώ τελικά όλοι μας είμαστε με το πουλί στο χέρι...κοινώς χωρίς ένα μερος να εκφράσουμε την ιδιαίτερή μας αγάπη. Αυτό εγώ το αποκαλώ ΟΜΗΡΙΑ. Είμαστε σε μια ιδιότυπη ομηρία, ευθύνη της οποία έχουμε όλοι, της νεοελληνικής πραγματικότητας. Δεν θα μπώ στον κόπο να το εξηγήσω και σας κουράζω. Τα ξέρετε όλοι. Απλά γυρίστε γύρο σας, διαβάστε εφημερίδες, ενημερωτικά blog. Ζούμε σε μια χώρα που το παράλογο είναι λογικό, το αυτονόητο άπιαστο όνειρο. Ζούμε στη χώρα που δεν υπάρχουν δουλειές, στην χώρα που δουλεύεις μια ζωή για να σου πουν στο τελος ότι το πρώτο μνημόνιο ορίζει εγγυημένη σύνταξη τα 310 ευρώ. Και αν σου φτάνουν τα 310 για να ζήσεις, θα σε ξεκάνει το τελειωμένο συστημα υγείας και τα ληγμένα γεννόσημα (γιατί δεν πεθαίνουν και οι σκατόγεροι βλέπεις.....). Και αν την σκαπουλάρεις και από εκεί, ίσως η ξεφτίλα στην οποία καταδικάζουν τον κόσμο να σε οδηγήσει σε βίαιη κάθετη πτώση από κάποιο ρετιρέ. Και εμείς μιλάμε για πίστα. Οχι παιδιά, πίστα όπως την φανταζόμαστε σύντομα δεν πρόκειται να δούμε. Γιατί? Γιατί μας έχουν για ζώα, και δεν εχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο. Και δεν χρειάζεται να το πω εγώ, μιλάει η ζωή. Και όταν μιλαει η ζωή όλοι πρέπει να σωπαίνουν. Συγνώμη για το ύφος και τον τόνο μου. Ημουν πιτσιρικας όταν ονειρευόμουν να πάω, άκουσον ακουσον, στην πίστα του ... Αιδινίου (αιγινίου δεν θυμαμαι τώρα) στην οποία τοτε τα Μεγαρα έμοιαζαν Καταρ. Που όταν άνοιξαν τα Μεγαρα, τραξαμε ενα τσούρμο λιγούρια με τα παπάκια μας από αθηνα για να δούμε τον κολλητό μας με το "κτηνωδες" honda bros 650 να κανει γύρους,....με τζίν παντελόνι και αθλητικό asics gel ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΙΣΤΑΣ (η καλή μερα από το πρωϊ φαίνεται). Αργότερα άνοιξαν οι Σέρρες και μέσα μου ένιωσα σαν την πρώτη φορά που ήρθα σε οργασμό. Γίναμε επιτέλους ευρώπη σκέφτηκα. Μετά την ιστορία την ξέρετε παρακάτω και πως φθασαμε εκει που φθάσαμε. Είναι μακρύς ο δρόμος αδέλφια...αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευτάια.....

spyroszx
12/01/2014, 07:24
Η πίστα μπορεί να ανοίξει και αύριο το πρωί για αγωνιζόμενους το κόλλημα ειναι για την χρήση από μη αγωνιζόμενους δηλαδή τρακ ντεη

Nikosgus
09/02/2014, 07:37
Nικος 46 χρονων. Να πω και εγω τη μ@λακια μου, διαβασα προσεκτικα ολα τα ποστ. Εχω την αισθηση πως οι νεοτεροι εδω κρινουν με την ασφαλεια της αγνοιας και δεν ειναι κακο, μαλλον καλο ειναι να εχεις αγνοια απο συνθηκες που μεγαλωσε μοτοσυκλετιστικα η γενια μου. Το κακο ειναι να εχεις ''προπονηθει'' στο ντραφι, στα λιμανακια, στη βορεια Ευβοια, να εχεις καμαρωσει τον φιλο σου τον Σακη Μονιουδη να τα χωνει σε κοιλαρα αστυνομικο οταν μας εδιωχνε απο την Επιδαυρο και να του λεει ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΡΕ και μιση ωρα αργοτερα να πεθαινει στα χερια μου στη διαδρομη για το νοσοκομειο. Εχω ζησει μια ολοκληρη ζωη απο τοτε και καθε φορα που περναω καλα αναλογιζομαι τι εχασε εκεινος. Ζωες χαθηκαν στις μπαριερες, καριερες καταστραφηκαν απο αναπηριες. Με ολο το σεβασμο στη ζωη που χαθηκε σε μια πιστα θα πω οτι ειναι ενα δυστηχημα στα τοσα χρονια οταν καθε σουκου δεν ξεραμε ποσοι θα γυρισουμε πισω. Ποναω το ιδιο για το παιδι στα Μεγαρα αλλα ξερω πως η πιστα εκει ειναι καλυτερα απο το δρομο. Καλως η κακως the show must go on

Allst@rf
09/02/2014, 11:31
Nικος 46 χρονων. Να πω και εγω τη μ@λακια μου, διαβασα προσεκτικα ολα τα ποστ. Εχω την αισθηση πως οι νεοτεροι εδω κρινουν με την ασφαλεια της αγνοιας και δεν ειναι κακο, μαλλον καλο ειναι να εχεις αγνοια απο συνθηκες που μεγαλωσε μοτοσυκλετιστικα η γενια μου. Το κακο ειναι να εχεις ''προπονηθει'' στο ντραφι, στα λιμανακια, στη βορεια Ευβοια, να εχεις καμαρωσει τον φιλο σου τον Σακη Μονιουδη να τα χωνει σε κοιλαρα αστυνομικο οταν μας εδιωχνε απο την Επιδαυρο και να του λεει ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΡΕ και μιση ωρα αργοτερα να πεθαινει στα χερια μου στη διαδρομη για το νοσοκομειο. Εχω ζησει μια ολοκληρη ζωη απο τοτε και καθε φορα που περναω καλα αναλογιζομαι τι εχασε εκεινος. Ζωες χαθηκαν στις μπαριερες, καριερες καταστραφηκαν απο αναπηριες. Με ολο το σεβασμο στη ζωη που χαθηκε σε μια πιστα θα πω οτι ειναι ενα δυστηχημα στα τοσα χρονια οταν καθε σουκου δεν ξεραμε ποσοι θα γυρισουμε πισω. Ποναω το ιδιο για το παιδι στα Μεγαρα αλλα ξερω πως η πιστα εκει ειναι καλυτερα απο το δρομο. Καλως η κακως the show must go on

Ολοσωστος...

Καλο και αλητικο το road racing αλλα για πολυ λιγους "τρελους"...

basiliss13
09/02/2014, 15:44
Η πίστα μπορεί να ανοίξει και αύριο το πρωί για αγωνιζόμενους το κόλλημα ειναι για την χρήση από μη αγωνιζόμενους δηλαδή τρακ ντεη

με ένα δελτίο αθλητή από κάποιο σωματείο-λέσχη,γίνετε αγωνιζόμενος....είναι τυχαίες οι μεγάλες προσφορες σωματείων φέτος?

soter3gm
09/02/2014, 16:20
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

:wave2:

teo yzf r6
17/02/2014, 21:56
κανα νεο παιδια απο μεγαρα εχουμε παιδια???

fazerakis
18/02/2014, 07:53
Όταν θα υπάρχει νέο θα βουίξει ο τόπος :smokin:

Δυστυχώς πέρα από υποσχέσεις τίποτα άλλο :ZZZ: Τελευταίο νέο πάντως είναι οτι θα ανοίξει μέσα στο Φεβρουάριο αλλά αν δεν δω επίσημη ανακοίνωση για Track Day δεν πιστεύω τίποτα. :ninja:

spyroszx
18/02/2014, 08:57
ειχα παει για ψαρεμα στην Παχη την Κυριακη,και ακουγοντουσταν μηχανακια να γυρνανε μεσα ,απο το μεσημερι και μετα μεχρι περιπου τις 6 το απογευμα

GIXXERAKIAS
18/02/2014, 09:10
ειχα παει για ψαρεμα στην Παχη την Κυριακη,και ακουγοντουσταν μηχανακια να γυρνανε μεσα ,απο το μεσημερι και μετα μεχρι περιπου τις 6 το απογευμα
Σχολή θα ήταν για Αστυνομικούς.

teo yzf r6
18/02/2014, 09:48
μακαρι να ξανα ανοιξει η πιστα να κανουμε το χομπι μας και παλι,:) ,

spyroszx
19/02/2014, 10:15
Σχολή θα ήταν για Αστυνομικούς.
δεν νομιζω προτα απο ολα ακουγα 4-κυλινδρα,ειχαν σιφτερ και ακουγονταν να πηγαινουν γρηγορα

CPANTELO
19/02/2014, 11:20
Ξερεις τωρα σπυρο τι θα επαιζε....φιλοι του πιστά και ετσι! Μπορει να ηταν κανας ζαφειροπουλος με ορισμενους γνωστους του....εμεις να δω τι θα κανουμε πια την ελλαδα μου μεσα!

Ζεύκας
20/02/2014, 02:03
[Δεν ξέρω αν ισχύει 100%] Μέχρι στιγμής μόνο όσοι έχουν αγωνιστική λισάνς επιτρέπεται να μπούν Μέγαρα.

sotos 8
20/02/2014, 06:12
..εμεις να δω τι θα κανουμε πια την ελλαδα μου μεσα!
Κανε οτι κάνει κι ο Σπύρος ......τραβά για ψάρεμα.:lol:

CPANTELO
20/02/2014, 10:03
OXI δεν ισχυει αυτο με την αγωνιστικη λισανς!!!! Αμα ηταν ετσι θα ειχα/με βγαλει ηδη....Μακαρι δλδ να ηταν ετσι...

honda maniac
26/02/2014, 20:05
Παιδια αγωνιστικη λισανς ειχα βγαλει και εγω,δεν ειναι κατι το δυσκολο εκτος απο κατι εξοδα σε γιατρους και παραβολα(αν ισχυει αυτο για τους αγωνιζομενους).

McTalas
27/02/2014, 01:38
OXI δεν ισχυει αυτο με την αγωνιστικη λισανς!!!! Αμα ηταν ετσι θα ειχα/με βγαλει ηδη....Μακαρι δλδ να ηταν ετσι...
Μιλα με ζαφ.

CPANTELO
27/02/2014, 10:06
Με ολους εχω μιλησει και εχω πολλους φιλους αγωνιζομενους στο πρωταθλημα που δεν εχει μπει κανενας μεσα....

Manwlis
10/04/2014, 00:22
Καλησπέρα ! έχουμε κάποιο νέο ; εδώ δείχνει καθαρά πως θα γίνουν αγώνες στα Μέγαρα...

http://www.bikerspirit.net/main/?p=30146

teo yzf r6
10/04/2014, 09:23
ακωμα στο περημενε ειμαστε,ειναι παλια ανακοινωση αυτη μαλλον δεν πρεπει να υσχυει

Bladerunner
10/04/2014, 09:36
H ανακοίνωση είναι χθεσινή (9 Απριλίου) και αφορά την προκήρυξη - επιτέλους - του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας.

Για τους ιδιώτες δεν γνωρίζω να έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι διαθέσιμη για track-days.

teo yzf r6
10/04/2014, 20:43
επητελους θεεοθ μου,επητελους τοσα ευχελεα και τοσα ταματα εχω κανει ποτε θα ανοιξουν....

gv_gr
16/04/2014, 11:10
Τελικα τι ειναι αυτο που ζηταμε να βελτιωθει η πιστα σε καποια θεματα ασφαλειας για το καλο ολων μας ?

Η να βρουμε νομικο παραθυρακι για να ξαναμπουμε μεσα οπως ειναι τωρα ?

Αυτο εκμαιταλευονται καποιοι και μας εχουν κανει σιγουρο μεροκαματο.

Καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει

ΑΛΛΑ να μην ξεχναμε και τον αδικο χαμο του Δημητρη στα τσιμεντα μεσα στο χωραφι (πιστα Μεγαρων).Ακομα δεν εχει περασει 1

χρονος και το ατυχημα ξεχαστηκε ολα περασαν στα ψιλα και οι "υπευθινοι "επεσαν στα μαλακα

basiliss13
16/04/2014, 12:45
Τελικα τι ειναι αυτο που ζηταμε να βελτιωθει η πιστα σε καποια θεματα ασφαλειας για το καλο ολων μας ?

Η να βρουμε νομικο παραθυρακι για να ξαναμπουμε μεσα οπως ειναι τωρα ?

Αυτο εκμαιταλευονται καποιοι και μας εχουν κανει σιγουρο μεροκαματο.

Καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει

ΑΛΛΑ να μην ξεχναμε και τον αδικο χαμο του Δημητρη στα τσιμεντα μεσα στο χωραφι (πιστα Μεγαρων).Ακομα δεν εχει περασει 1

χρονος και το ατυχημα ξεχαστηκε ολα περασαν στα ψιλα και οι "υπευθινοι "επεσαν στα μαλακα

τι περιμένεις να αλλάξει δηλαδή?μήπως ξέρεις καμια πιστα στον κόσμο που να μην έχει σε κάποιο σημείο τοιχίο?ο Δημήτρης ήταν πολύ άτυχος,εκεί που έγινε το κακό θα έλεγε κάποιος ότι είναι αδύνατον να πάει μηχανή!!!παρόμοια έχουν γίνει σε όλον τον κόσμο,...και γενικά το άθλημα έχει τους κινδυνους του......αλλιώς πας για τάβλι,κοφτά και ξερα....

για εμενα ναι,τα μέγαρα έχουν μεγάλο θέμα με την χάραξη για χαμηλούς χρόνους,όπου κάποια σημεία που περνάνε στο ντούκου μιας και το θέμα μας είναι το τοιχίο(όπως η έξοδος της 9,η η 2 που αν φύγεις μπαίνεις στο ευθιακι απευθείας...)αλλα για td,και προπόνηση είναι μια χαρά...και με δεδομένο το 30αρι που δίναμε για ολοήμερο,.....εεεε συγγνώμη κιόλας τσάμπα ήταν....
οποτε στην Ελλάδα που είναι το μοναδικό πιστάκι στην αττική,μια χαρά ήταν,και μακάρι να ανοίξει σύντομα ,μιας και όλοι αυτοί που πήγαιναν πλέον θα τους δεις μπράλο-Άγιο

sniper
16/04/2014, 13:06
... ...και με δεδομένο το 30αρι που δίναμε για ολοήμερο,..... ...

30ρι; Σε άλλα Μέγαρα θα πήγαινα εγώ γιατί 50 και 60 θυμάμαι για όλη μέρα...

Allst@rf
16/04/2014, 13:26
15 ευρω το σεσιον...

:D

basiliss13
16/04/2014, 13:34
30ρι; Σε άλλα Μέγαρα θα πήγαινα εγώ γιατί 50 και 60 θυμάμαι για όλη μέρα...

καθημερινές 30 ήταν.....της Κυριακές ναι...

αλλα πάμε στο ρεζουμέ....τι θέλουμε?πιστα προδιαγραφών?ok....εγώ θα συμφωνήσω....δηλαδή όλοι όσοι φωνάζουν(προς θεού,όλοι θέλουμε να βελτιωθεί,...αλλα άλλο η ισοπέδωση...)δεν πάνε Ιταλία γιατί το πρόβλημα είναι τα μεταφορικά?όσο είχαμε της Σέρρες ποιο ήταν το πρόβλημα?το κόστος....ναι η όχι?(μιλάω για όσους είναι αττική)γίνετε να τα έχουμε όλα?όχι δεν γίνετε......οποτε όπως είπα βολεύει πολύ κόσμο το Μέγαρο....τώρα για την μάσα,και την μπίζνα,...εδώ είναι η ευκαιρία,φτιάξτε όλοι πιστάκια,εμείς θα ερχόμαστε,και εσείς θα κονομάτε...

sniper
16/04/2014, 13:37
καθημερινές 30 ήταν.....της Κυριακές ναι...

αλλα πάμε στο ρεζουμέ....τι θέλουμε?πιστα προδιαγραφών?ok....εγώ θα συμφωνήσω....δηλαδή όλοι όσοι φωνάζουν(προς θεού,όλοι θέλουμε να βελτιωθεί,...αλλα άλλο η ισοπέδωση...)δεν πάνε Ιταλία γιατί το πρόβλημα είναι τα μεταφορικά?όσο είχαμε της Σέρρες ποιο ήταν το πρόβλημα?το κόστος....ναι η όχι?(μιλάω για όσους είναι αττική)γίνετε να τα έχουμε όλα?όχι δεν γίνετε......οποτε όπως είπα βολεύει πολύ κόσμο το Μέγαρο....τώρα για την μάσα,και την μπίζνα,...εδώ είναι η ευκαιρία,φτιάξτε όλοι πιστάκια,εμείς θα ερχόμαστε,και εσείς θα κονομάτε...

Κάτι που δεν ξέρουμε;

basiliss13
16/04/2014, 13:49
Κάτι που δεν ξέρουμε;

έχεις δίκιο,παρασύρθηκα.....απλά δεν μπορώ αυτή την ισοπέδωση γενικά και όχι μονο για την πιστα....

νέο?τι νέο?....ο καθένας κοιτάει την πάρτη του,έτσι και τώρα οι διοργανωτές κοιτάνε πως να μην έχουν καμια ευθύνη ,που μεταφράζεται σε extra κόστος για εμάς,και γενικά δεν θα αλλάξει κάτι για εμάς πέρα από το ότι θα πληρώνουμε περισσότερα....

gv_gr
16/04/2014, 14:07
έχεις δίκιο,παρασύρθηκα.....απλά δεν μπορώ αυτή την ισοπέδωση γενικά και όχι μονο για την πιστα....

νέο?τι νέο?....ο καθένας κοιτάει την πάρτη του,έτσι και τώρα οι διοργανωτές κοιτάνε πως να μην έχουν καμια ευθύνη ,που μεταφράζεται σε extra κόστος για εμάς,και γενικά δεν θα αλλάξει κάτι για εμάς πέρα από το ότι θα πληρώνουμε περισσότερα....

Συγχαρητηρια για τις αποψεις σου.
Προσεξε την επομενη φορα μηπως οι διοργανωτες απαιτησουν να τους σκουπισεις και την πιστα πριν το td.
Tελικα ειμαστε αξιοι για αυτα που μας προσφερουν .

sniper
16/04/2014, 14:08
Tα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά... ακόμα και για λίγα ακόμα χρόνια θα κυκλοφορουν κάποια SS Στο δρόμο γιατί κάποια στιγμή μπορέσαμε και τ' αγοράσαμε. Οι περισσότεροι νέοι που παίρνουν μισθούς πάνω απο τον βασικό ή και λιγο πιο πάνω δεν θα είναι σε θέση να πάρουν SS και φυσικά και να το πάρουν θα εχουν τόσα άλλα έξοδα που δεν θα έχουν τα λεφτά για λάστιχα και έξοδα πίστας... Οπότε οι πίστες των Μεγάρων και των Σερρών θα πέσουν σε λήθη έτσι κι αλλιώς και θα χρησιμοιποιούνται μονο για αγώνες ή γι αυτοκινητάδες...

Οι υπόλοιποι που θα κυκλοφορουν στο δρόμο με σαραβαλα πλέον SS 20ετίας ή εντουράκια ή άλλα θα σκοτώνονται όπως και χθες και σήμερα εφόσον δεν εχουν μάθει να οδηγουν σ' ενα ασφαλές περιβάλλον όπως η πίστα.

Εκτός κι αν αλλάξουν τα πράγματα που για το άμεσο μέλλον πολύ αμφιβάλλω.

RIP πιστα στην Ελλάδα και καληνυχτα μας.

chillipf
16/04/2014, 14:30
Φίλε Sniper, μπορεί μέσα μου να μη θέλω να το παραδεχτώ, αλλά μάλλον έχεις δίκιο.
Προσωπικά, έχω να πάω Σέρρες πάνω απο 2 χρόνια, έτυχε και το ξήλωμα της ασφάλτου βέβαια,
αλλά κι αυτό να μη γινότανε, λεφτά δεν περισέψανε.
Και τώρα που μιλάμε, δεν τις έχω στο πρόγραμμα, όχι λόγω οδοστρώματος, (κυκλοφόρησε μια φωτό του γνωστού Βούλγαρου, ο οποίος με τις τωρινές συνθήκες γυρνάει στο 1,21 κάτι, άρα οδηγούνται οι Σέρρες), αλλά από αφραγκία.
Πιό σωστά, όχι αφραγκία, αλλά έλλειψη οικονομικής προοπτικής, πάντα επί πιστώσει πήγαινα άλλωστε.
Μέγαρα έχω να πάω πάνω απο 1 χρόνο, όχι ότι και όταν πήγαινα ευχαριστιόμουν οδήγηση, ξεμούδιασμα το έβλεπα.
Στο δρόμο να οδηγήσω γρήγορα, ούτε σκέψη, & το SS το κρατάω επειδή δεν μου πάει να το δώσω, γιατί αν το δώσω είναι σαν να παραδέχομαι ότι τελειώσαμε. :(
Το πλένω λοιπόν, το σκουπίζω, του άλλαξα & μπαταρία απο την ακινησία & περιμένω.. :cool:

nathair
01/06/2014, 20:13
Ανακοινώθηκε πως 14 Ιουνίου έχει CSS στα Μέγαρα. Επομένως; Αδειοδοτήθηκε η πίστα;

George_Sp
01/06/2014, 20:56
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα Μέγαρα αν δεν δωθεί το νομικό οκ. Και προς το παρόν ο φάκελος είναι ακόμα στον ανακριτή σε εκρεμμότητα.

sniper
02/06/2014, 09:31
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα Μέγαρα αν δεν δωθεί το νομικό οκ. Και προς το παρόν ο φάκελος είναι ακόμα στον ανακριτή σε εκρεμμότητα.

Θες να μας πεις και την πηγή της πληροφορίας σου;

Εμένα μου είπε ο Ζαφειρόπουλος ότι το θέμα "Άδεια για πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού" έχει κολλήσει στην Περιφέρεια, στη γνωμοδώτηση των γιατρών, κι ότι δεν εχει κάποια άλλα νομικά προβλήματα.

nathair
02/06/2014, 09:42
Δε νομιζω πάντως πως ο Κούτρας, έβαλε ημερομηνία 14 για CSS και 15 για Ride Day, στα "Κουτουρού", για να κάνω και λογοπαίγνιο...

Bladerunner
02/06/2014, 09:45
το θέμα "Άδεια για πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού" έχει κολλήσει στην Περιφέρεια, στη γνωμοδώτηση των γιατρών, κι ότι δεν εχει κάποια άλλα νομικά προβλήματα.

Και η δική μου "πηγή" αυτό μου είπε.

George_Sp
02/06/2014, 09:48
Μπορεί και να έχετε δίκιο. Η πληροφορία μου ήρθε από αγωνιζόμενο πριν περίπου 20-25 ημέρες. Από τότε δε ξέρω αν υπήρχαν κάποιες νεώτερες εξελίξεις. Υποθέτω όμως οτι επειδή στην Ελλάδα είμαστε και τα γραφειοκρατικά αργούν συστηματικά, οτι η 14 Ιούνη πέφτει πάρα πολύ κοντά για να είναι αληθινό.
Αυτό τουλάχιστον έγινε και στις 2 παλαιότερες προ-ανακοινώσεις (για όποιον παρακολουθεί) για css και στο τέλος ακυρώθηκαν γιατί προφανώς οι διαδικασίες αδειοδότησης της πίστας δεν είχαν τελειώσει.

nathair
02/06/2014, 10:18
Αυτό τουλάχιστον έγινε και στις 2 παλαιότερες προ-ανακοινώσεις (για όποιον παρακολουθεί) για css και στο τέλος ακυρώθηκαν γιατί προφανώς οι διαδικασίες αδειοδότησης της πίστας δεν είχαν τελειώσει.

Παράξενο, για πότε λες, δε μου είχε έρθει τίποτα...Τώρα μου ήρθε πρόσκληση στο Φατσοβιβλίο...

George_Sp
02/06/2014, 10:22
Παράξενο, για πότε λες, δε μου είχε έρθει τίποτα...Τώρα μου ήρθε πρόσκληση στο Φατσοβιβλίο...

ναι για τις ίδιες προσκλήσεις αναφέρομαι μέσω των facebook σελίδων όσων διοργανώνουν events στα Μέγαρα. Θυμάμαι 100% 2 παλαιότερες προσκλήσεις σε riding school και ενώ ακόμα ο φάκελος ήταν στον ανακριτή.
Προφανώς η ημερομηνία της πρόσκλησης ήρθε και το riding school ποτέ δεν έγινε.

Εξ ου και ο λόγος που κρατώ ξανά μικρό καλάθι στο κατά πόσο θα γίνει riding school στις 14.

kostas777
02/06/2014, 15:31
Είδα πρόσφατο video από την πίστα, έχουν μπει μπουλντόζες, ξηλώθηκαν όλα τα χόρτα και έχει γίνει «επίπεδη»

nathair
02/06/2014, 17:47
Copy-paste απο το event στο FB:

Sotiris Chatziathanasiou Θα ανοίξει η πίστα?????
18 hours ago · Like
Kimon Bats. Σπύρο θα εχουμε και ride day?
9 hrs · Like
California Superbike School Greece Προσπαθούμε και για το Ride Day.
8 hrs · Like · 1
Dennis Chatzis ανοιξαν τα μεγαρα;;;
8 hrs · Like
California Superbike School Greece Ανοιξαν ΜΟΝΟ για το C.S.S προς το παρόν!!!
5 hrs · Like

vangelis 64
02/06/2014, 18:49
Μόλις έλαβα αυτό το μειλ

----------------------------------------
PRESS RELEASE
Το πρώτο Σχολείο California Superbike School
στα Μέγαρα!!!
Το California Superbike School με μεγάλη χαρά ανακοινώνει το πρώτο σχολείο της χρονιάς στην
πίστα των Μεγάρων, Σάββατο στις 14 Ιουνίου 2014!!!
Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη
γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στην χώρα μας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο:
www.superbikeschool.co.gr
Βρείτε μας στο www.facebook.com/California.Superbike.School.Greece
Οι Υποστηρικτές

Άνοιξε λοιπόν!:beer:

vangelis 64
02/06/2014, 18:53
http://www.superbikeschool.co.gr/california_css.php?id=10

Μπορεί στην επικεφαλίδα να λέει 2013 αλλά για το 14 πρόκειται,όπως φαίνεται άλλωστε

iliasfyntanidis
02/06/2014, 19:20
Τα Μέγαρα έχουν ανοίξει τουλάχιστον για track day αυτοκινήτων.Απαραίτητα χαρτιά από γιατρούς και αθλητικό σωματείο.Αυτό το τελευταίο ακούγεται κάπως....
Περισσότερα εδώ για πρόγραμμα,δικαιολογητικά.
http://ttchallenge.gr/?q=el/content/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD-2014

Προφανώς δεν έχει να κάνει αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα αλλά μάλλον θέμα αδιοδότησης είναι.
Το σίγουρο είναι ότι εκεί που πήγαινες χαλαρός για ένα td τώρα ζητάνε ένα κάρο χαρτιά-και προφανώς λεφτά.
Οποτέ υπομονή.

georgezzr600
08/06/2014, 10:53
επιτρεψατε μου να πω και εγω μια γνωμη...μιλανε ολοι μιλαν και οι κ..οι θα πει καποιος και πολυ σωστα θα το πει.
τι πιστες ,τι χαραξεις,τι ss....
μεσα στ οσυνολο της κοινωνιας υπαρχουν και ανθρωποι που αντι να καθονται και να σκανε για το πως θα πληρωσουν το νοικι η το ρευμα,ξεσκανε με ενα track day.
υπαρχουν αλλοι που αυτα τα εχουν ξεχασει και αλλοι που τα θελουν,τα ονειρευονται και δεν μπορουν να το κανουν.θαυμα θα ηταν καθε πολυ να εχει ενα χωρο ελεγχομενο οπου θα μπορεσει να μαθει να οδηγει σωστα,θα ξεχαρμανιαζει με μεγαλυτερη ασφαλεια απο οτι σε δημοσιο δρομο και ολα αυτα τα θετικα που δίνει ενας ελεγχόμενος χώρος.
μεχρι να γίνει αυτο ισως πρεπει να καθησουμε να σκεφτουμε ολοι οχι μονο για τον εαυτο μας, αλλα και για το συνολο.
εγω ειμαι ενας απειρος αναβατης,που οδηγαω ενα zzr600.δεν εχω ιδεα πως στριβουν,δεν εχω πλαγιασει ποτε αλλα αν μου πουν σημερα οτι διαλεγω αναμεσαστη μηχανη και στα πτυχια μου διαλεγω τη μηχανη χωρις διαπραγματευση.έχω σκασει ολα μου τα λεφτα σε εξοπλισμο,έχω χασει τη δουλεια μου και δεν προκειτε ποτε να βρω καμμια που να μην έχει χαρακτηριστικα δουλείας και σαφως μαζευω τα κερματα σε ενα κουμπαρα που μεχρι τωρα εχω ανοιξει δυο φορες γιατι επρεπε να παω τη γυναικα μου στο γιατρο,γιατι θελω να μαζεψω πεφτα να παω στο california souprebike.
το ξερω οτι μπορει να ξεφευγω απο το θεμα,αλλα το θεμα ειναι οτι η αγαπη για κατι παντα γινεται αντικειμενο εκμεταλευσης απο καποιους αλλους ,ενω ταυτοχρονα οι ανθρωποι που ειναι απο έξω και δεν εχουν καποια ιδια εμπειρια τοποθετουνται αναλογα.
να ευχηθω να μας φωτισει ολους ο θεος και να παοκτησουμε ΠΑΙΔΕΙΑ ωστε να πρατουμε αναλογα σε καθε θεμα μας με γνωμονα το κοινο συμφερον και οχι το ιδιο..
να εισαστε παντα ορθιοι και σας ευχομαι πολλα και καλλα χιλιομετρα με τις κυραδες σας...

spyroszx
14/06/2014, 09:18
http://www.zougla.gr/automoto/article/anigi-ke-pali-to-aftokinitodromio-tis-polis-ton-megaron#.U5RYW9McqpN.facebook

akis_trevor
14/06/2014, 10:34
το css στο φατσαμπουκ εχει αναρτησει και φωτος απο την πιστα και γραφει:Το πρώτο California SuperBike School στα Μέγαρα είναι γεγονός!! Καλή μας αρχή!!

teo yzf r6
14/06/2014, 17:34
:) για να δουμε,6 μηνες κλειστα ειναι αρκετος καιρος,να παμε να ξεσκασουμε εκει ανετα ωραια και χωρις φοβο και παθος

nathair
14/06/2014, 19:06
Το CSS έγινε, 40 άτομα ημασταν. Από ότι φαίνεται η πίστα άνοιξε με ειδική άδεια, και μόνο για το CSS, ενώ προσπαθήσανε να πάρουνε και έγκριση για Ride Day, τελικά προφανώς δεν τους δόθηκε. Αρα στο θέμα άνοιγμα πίστας, δεν είμαστε ακόμα σε καλό σημείο προφανώς....

teo yzf r6
15/06/2014, 00:36
:a014:

g_m900
15/06/2014, 06:55
ρωτησα σημερα εναν φιλο μου και μου ειπε οτι εχει παρει αδεια απο την Πυροσβεστικη και οτι ειναι θεμα ημερων να ξανανοιξει.
εκανε την αρχη το CSS και ελπιζουμε ολοι να ανοιξει συντομα να ξεδωσουμε λιγο.

harris_x
15/06/2014, 09:03
Το CSS έγινε, 40 άτομα ημασταν. Από ότι φαίνεται η πίστα άνοιξε με ειδική άδεια, και μόνο για το CSS, ενώ προσπαθήσανε να πάρουνε και έγκριση για Ride Day, τελικά προφανώς δεν τους δόθηκε. Αρα στο θέμα άνοιγμα πίστας, δεν είμαστε ακόμα σε καλό σημείο προφανώς....έχουν φτιάξει τπτ ή είναι στην ίδια κατάσταση;

Gi_4ce
15/06/2014, 09:14
Το 2strokers ειδα οτι κανει τρακ ντει 15 ιουλιου?

nathair
15/06/2014, 10:20
έχουν φτιάξει τπτ ή είναι στην ίδια κατάσταση;

Μπά, τίποτα που να πρόσεξα εγώ τουλάχιστον, μάλιστα η πίστα φαίνεται πως είναι σε αχρηστία με αποτέλεσμα να έχει καφετί χρώμα σε ορισμένα σημεία από χώμα/σκόνη. Μας το είπανε και να προσέχουμε ιδιαίτερα καθώς η πίστα δε πατιέται οπότε...Εντάξει, μη φανταστείς τίποτα φοβερό, δεν ήτανε και χωματόδρομος δηλαδή...

teo yzf r6
15/06/2014, 20:28
ακωμα να βαλουν κανα λαστιχο και κανα πυροσβεστηρα?ειμαστε και εμεις για του λουτσο ειναι και το κρατος για τον λουτσο επι δυο και ολα πανε στον αυτοματο

:a014:

EVI
15/06/2014, 21:02
η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο.....1000 ποστ να κλεισουν τα μεγαρα που ειναι ακαταλληλα που σκοτωνετε κοσμος που αυτοι που διοργανωνουν ειναι ασχετοι που το κρατος δε κανει τιποτα που ο ιδιοκτητης δε κανει τιποτα που οσοι πανε ειναι λαλακες...... μετα απο 6 μηνες...αντε να ανοιξει η πιστα , αντε να παμε , ακομα δε γινετε τιποτα? χαχαχαχαχαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧ :P

notakos600
15/06/2014, 21:05
η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο.....1000 ποστ να κλεισουν τα μεγαρα που ειναι ακαταλληλα που σκοτωνετε κοσμος που αυτοι που διοργανωνουν ειναι ασχετοι που το κρατος δε κανει τιποτα που ο ιδιοκτητης δε κανει τιποτα που οσοι πανε ειναι λαλακες...... μετα απο 6 μηνες...αντε να ανοιξει η πιστα , αντε να παμε , ακομα δε γινετε τιποτα? χαχαχαχαχαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧ :P

:lol::beer:

stam2
16/06/2014, 10:30
Μπά, τίποτα που να πρόσεξα εγώ τουλάχιστον, μάλιστα η πίστα φαίνεται πως είναι σε αχρηστία με αποτέλεσμα να έχει καφετί χρώμα σε ορισμένα σημεία από χώμα/σκόνη. Μας το είπανε και να προσέχουμε ιδιαίτερα καθώς η πίστα δε πατιέται οπότε...Εντάξει, μη φανταστείς τίποτα φοβερό, δεν ήτανε και χωματόδρομος δηλαδή...

μια υδροφόρα με πιεστικό δεν σκέφτηκαν να βάλουν πριν μπείτε μέσα....???

teo yzf r6
16/06/2014, 11:26
εγω προσωπικα τα θελω τα μεγαρα ανοιχτα και με τις παραληψεις τους,τα ατυχηματα μπορουν να συμβουν οπουδηποτε,και μην ξεχναμε οτι καβαλαμε μηχανες και η ατυχια μπορει να συμβει καθε στιγμη.

nathair
17/06/2014, 10:17
Εδώ είμαστε ελλαδιστάν, πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι. Να κλείσουμε και τους δρόμους τότε όλους, γιατι είναι κακοί και γίνονται ατυχήματα, να τους αφαιρέσουμε την άδεια λειτουργίας...
Οποιος θέλει τα Μέγαρα κλειστά, κάνει μεγάλο λάθος...

Allst@rf
17/06/2014, 10:40
+πολλα στην evi...

akis_trevor
17/06/2014, 14:20
[QUOTE=nathair;2480820
Οποιος θέλει τα Μέγαρα κλειστά, κάνει μεγάλο λάθος...[/QUOTE]

μεχρι το επομενο(που ευχομαι να μην γινει ποτε)ατυχημα...
ωραιες λογικες εχουμε....

sniper
17/06/2014, 14:39
μεχρι το επομενο(που ευχομαι να μην γινει ποτε)ατυχημα...
ωραιες λογικες εχουμε....

Οπότε μέχρι να βρεθεί ο υπερχρηματοδότης των 3 ηπείρων να φτιάξει μια πιστα προδιαγραφών MotoGP (γιατί είμαστε και παγκόσμιοι), ας μάθουμε να οδηγουμε στο δρόμο.

Σωστά, δεν τρέχει τίποτα, τόσοι και τόσοι σκοτώθηκαν πριν ανοιξουν τα Μέγαρα, γιατί εμείς και τα παιδιά μας να γλυτώσουν;

Γαμάτη λογική.

@EVI : Κάτσε στ΄αυγά σου σπόρε. :moutza: