View Full Version : Αναστολή δραστηριοτήτων μοτοσυκλέτας στα Μέγαρα μέχρι νεοτέρας
Aerobitch
30/10/2013, 10:58
Παιδια τώρα πήρα ένα μήνυμα απο τον Ζαφειρόπουλο το οποίο έλεγε:
Έκτακτη ανακοίνωση. Ολες οι δραστηριότητες μοτοσυκλέτας στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων αναστέλονται μέχρι νεοτέρας
Ξέρει κανεις τι παιζει? Εχει να κάνει με ολο το θέμα της ασφάλειας που δημιουργήθηκε απο το τελευταίο ατύχημα?
Μαλλον λογω του τελευταιου τραγικου συμβαντος......μιας και εχουν αναμειχθει αυτεπάγγελτα
ανακριτικες αρχες για τη διερεύνηση των συνθηκων του δυστυχηματος.
kostas777
30/10/2013, 11:45
ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ
Published 30 October 2013 | By BikerSpirit
Έκλεισε η πίστα των Μεγάρων μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος που έγινε πριν λίγο καιρό!
Όλες οι δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην πίστα των Μεγάρων αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης και αφού τελειώσει η έρευνα για τα αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος που έγινε πριν λίγο καιρό!
θα ενημερώνουμε για ότι νεότερο υπάρχει.
http://www.bikerspirit.net/main/?p=20584
RizlaPlusPlus
30/10/2013, 11:55
EDIT: Τωρα ειδα τι δημοσιευθηκε απο πανω. Ακυρο...
DoctoR_k6
30/10/2013, 12:43
Κλασικα ολα γινονται μετα το κακο...Ελλαδαρα στα καλα σου. Τουλαχιστον να βγει κ τιποτα απο αυτο.
blackbusa
30/10/2013, 12:52
και πολυ αργησαν...η λογικη (αν υπαρχει κατι τετοιο στην Ελλαδα) λεει οτι θα επρεπε να κλεισει αμεσως μετα το ατυχημα...αντε μετα την απεβιωση του πιαδιου...
mixalhsCr
30/10/2013, 13:29
Αυτο που έπρεπε να είχε γίνει χρονια πριν
και πολυ αργησαν...η λογικη (αν υπαρχει κατι τετοιο στην Ελλαδα) λεει οτι θα επρεπε να κλεισει αμεσως μετα το ατυχημα...αντε μετα την απεβιωση του πιαδιου...
Όχι αδερφέ...
Η λογική λέει πως το χωράφι των Μεγάρων δεν θα έπρεπε να λειτουργεί καν στην κατάσταση που είναι. :mad:
blackbusa
30/10/2013, 13:32
Όχι αδερφέ...
Η λογική λέει πως το χωράφι των Μεγάρων δεν θα έπρεπε να λειτουργεί καν στην κατάσταση που είναι. :mad:
εμπαινες στο Μεγαρο ολα αυτα τα χρονια???
Άντε πάλι...
Καλό του ταξίδι και κουράγιο στην οικογένειά του :(
Τι εγινε ρε παιδια?
ενα παιδι εφυγε στην Κ9 χτυπισε ασχημα με το κεφαλι και μετα απο μερικες μερες στην εντατικη δυστηχως κατεληξε, λογικα οι δικοι του εκαναν μηνυση και τα πραγματα πηραν τον δρομο τους...
δυστυχώς ναι ελλείψει άλλης επιλογής. Υποθέτω ότι Θα μου πεις αν δεν έμπαινες εσύ και όλοι οι υπόλοιποι, θα είχαν αναγκαστεί να τη βελτιώσουν. Το ζήτημα είναι ότι επέλεξα την πιο ασφαλή λύση από τις επιλογές μου για να κάνω το hobby μου. Το εμπάργκο θα ήταν πιθανή λύση, ίσως κάπου αλλού. Εδώ τόσα χρόνια λειτουργεί χωρίς να πληρεί τις τυπικές προδιαγραφές, και χρειάστηκε ένα θανατηφόρο ατύχημα για να γίνουν τα δέοντα. Η συζήτηση τραβάει πολύ σε κοινωνικό επίπεδο και το ρόλο του ενεργού πολίτη μέσα στο σύνολο, και τη θεωρώ ανούσια εξ αποστάσεως:wave2:
Billymuse
30/10/2013, 20:50
Διάβασα το εξής:
Έκλεισε η πίστα των Μεγάρων μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος που έγινε πριν λίγο καιρό!
Ο Υπεύθυνος της πίστας Σωτήρης Ζαφειρόπουλος μας ενημέρωσε πως την Δευτέρα – Τρίτη πρόκειται να εξετάσει την πίστα η επιτροπή που είναι αρμόδια για την καταλληλότητα της πίστας και θα αποφασίσει για το αν θα ανοίξει η πίστα και πότε.
Επίσης μας δήλωσε ότι η πίστα έχει πάρει έγκριση από την αρμόδια επιτροπή καθώς και από την αρμόδια επιτροπή της ΑΜΟΤΟΕ που έδωσε την άδεια να γίνουν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.
Επίσης μας δήλωσε ότι η πίστα έχει πάρει έγκριση από την αρμόδια επιτροπή καθώς και από την αρμόδια επιτροπή της ΑΜΟΤΟΕ που έδωσε την άδεια να γίνουν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. [/COLOR]
Αν αυτες οι επιτροπες θεωρουν καταλληλη τη "πιστα" δυο ειναι οι περιπτωσεις:
1.Ειναι ασχετοι με το θεμα
2.Εχουν οφελος απο τη λειτουργια της
Αν αυτες οι επιτροπες θεωρουν καταλληλη τη "πιστα" δυο ειναι οι περιπτωσεις:
1.Ειναι ασχετοι με το θεμα
2.Εχουν οφελος απο τη λειτουργια της
Απλά χωρίς τα Μέγαρα δεν θα υπήρχε ΠΠΤ;)
Αρα λογοι συμφεροντος ειναι που δε φτιαχνεται η πιστα (οχι οτι ειχα αμφιβολια, ρητορικο ηταν το ερωτημα) και πολυ φοβαμαι οτι ουτε μετα απο το τραγικο γεγονος θα αλλαξει κατι, γιατι ποτε δε καταφεραμε ολοι εμεις που ειμαστε οι πελατες της πιστας, να πουμε ενα μαζικο ΟΧΙ στην εισοδο με αυτες τις προϋποθέσεις.......
Κριμα......
blackbusa
31/10/2013, 01:32
Το ζήτημα είναι ότι επέλεξα την πιο ασφαλή λύση από τις επιλογές μου για να κάνω το hobby μου.
γενικα δεν μου αρεσει να απομονωνω ποστ αλλα αυτο ειναι ολο το ζουμι...δεν πρεπει να υπαρχει πιο ασφαλης...ασφαλης ΣΚΕΤΟ πρεπει να ειναι...
παντα ορθιοι...
Είναι κρίμα που έπρεπε να σκοτωθεί ένα παλικάρι για να αξιολογηθεί η πίστα ως προς την ασφάλειά της.
Προσωπικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ως προς την βελτίωση της πίστας.
Σίγουρα στην Κ10 που έγινε το μοιραίο μπορούν να μπουν λάστιχα.
Στα άλλα σημεία όμως; πχ στις Φυστικιές (Κ5) δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης ή στο τέλος της πίσω ευθείας (Κ6);;
Όσο για το εμπάργκο τι θα αλλάξει; Η καύλα θα παραμείνει καύλα και οι της κεντρικής Ελλάδος πρέπει κάπου να εκτονωθούν.
Να πάρουμε τα βουνά και τα στροφιλίκια με τους γκρεμούς και τα οχήματα στο αντίθετο ρεύμα;
Χαρακτηριστική περίπτωση:
Το παλικάρι που χάθηκε ήταν στο γκρουπ των γρήγορων. Εγώ ήμουν στα πιτς (ενδιάμεσοι), τον είδα να στούκαρει μπροστά μου.
Μετά το συμβάν μαζευτήκαμε στην αίθουσα να μιλήσουμε για την ασφάλεια.
Ε εκεί που λέγαμε πως θα κινηθούμε πετάγονται από τους γρήγορους και είπαν: "Πρώτα να ξαναμπούμε εμείς που αφήσαμε το σέσσιον στη μέση".
Σαν να μην έγινε τίποτα.
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί η καύλα είναι καύλα. Ελάχιστοι έφυγαν. Οι υπόλοιποι συνεχίσαμε.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ γιατί κι εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη από τις συγκεχυμένες σκέψεις μου.
Προσωπικά, όπως και πολλοί άλλοι που ξέρω, δεν έμπαινα Μέγαρα σαν σιωπηλή διαμαρτυρία.
Μπήκα μετά από 5 χρόνια, από τον Ρώσσο καλύτερα. Για Σέρρες δεν μπορώ αν και αυτές τέλος μέχρι νεωτέρας.
Δεν ξέρω τι είναι το σωστό να γίνει. Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.
Η πίστα δεν είναι ασφαλής και με το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορούν να γίνουν πολλά εκτός κι αν γίνει προέκταση του τριγύρω χώρου.
Από την άλλη δεν υπάρχει εναλλακτική...
menelaos46
31/10/2013, 05:21
Διάβασα το εξής:
Ο Υπεύθυνος της πίστας Σωτήρης Ζαφειρόπουλος μας ενημέρωσε πως την Δευτέρα – Τρίτη πρόκειται να εξετάσει την πίστα η επιτροπή που είναι αρμόδια για την καταλληλότητα της πίστας και θα αποφασίσει για το αν θα ανοίξει η πίστα και πότε.
Επίσης μας δήλωσε ότι η πίστα έχει πάρει έγκριση από την αρμόδια επιτροπή καθώς και από την αρμόδια επιτροπή της ΑΜΟΤΟΕ που έδωσε την άδεια να γίνουν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.
Αν η πίστα εξετασθεί από σοβαρή και αμερόληπτη επιτροπή ΔΕΝ θα ξανανοίξει ποτέ καλώς η κακώς γιατί είναι ακατάλληλη και αυτό το λέγαν αρκετοί πολύ καιρό τώρα. Θυμάμαι Άγγλο εκπαιδευτή του css χρόνια πριν να λέει πως δεν είναι δυνατόν τα πιτ να έχουν έξοδο και είσοδο σε στροφή και να υπάρχει τοίχος εκεί....
Επειδή απ τα γραφόμενα σας συμπερενω ότι νομίζετε ότι το κλείσιμο της πίστας έμεινε για παλαιότερο ατύχημα σας πληροφορώ ότι την 28η Ωκτωβριου δυστηχος είχαμε νέο θανατηφόρο .
Το πως και το γιατι δεν το ξέρω , άλλωστε για αυτο μπήκα στο θέμα , εγω το έμαθα απο φίλο πριν 20 λεπτά.
menelaos46
31/10/2013, 14:02
Επίσης οι περίφημες "φυστικιές" και η κ6 απαράδεκτες..... βέβαια καλύτερες από το δημόσιο δρόμο αλλά παραμένουν απαράδεκτες...
MG-KTiNoS
31/10/2013, 14:10
τα μηχανάκια έχουν γίνει πολύ δυνατά πια και πολλοί έχουν καλές γόμες....
(παίζει κι αυτό το ρόλο του)
DimChios
31/10/2013, 14:13
Επειδή απ τα γραφόμενα σας συμπερενω ότι νομίζετε ότι το κλείσιμο της πίστας έμεινε για παλαιότερο ατύχημα σας πληροφορώ ότι την 28η Ωκτωβριου δυστηχος είχαμε νέο θανατηφόρο .
Το πως και το γιατι δεν το ξέρω , άλλωστε για αυτο μπήκα στο θέμα , εγω το έμαθα απο φίλο πριν 20 λεπτά.
:eek: δε γραφτηκε τιποτα πουθενα...?
:eek: δε γραφτηκε τιποτα πουθενα...?
Μιλήσαμε στην στάση του λεωφορείου στα Μέγαρα με φίλο και στην ερώτηση εάν κατέβει κάτω (πιστα)το απόγευμα μου είπε ότι υπάρχει θέμα , σκοτώθηκε ενα παιδί την 28η , του είπα κι άλλος ρε γαμωτο , ήρθε το λεωφορείο της δουλειά του και μου έκανε νόημα ότι θα τα πούμε αυριο .
Για ότι νεότερο μια και θα παω για ψάρεμα ,περνώντας απ την πίστα εάν υπάρχει κάποιος εστο και ο Αζμιτ θα ρωτήσω και θα σας πω.
Με κάθε επιφύλλαξη, αν είχε γίνει κάτι θα είχε βουήξει ο τόπος όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη.
Θα σας παρακαλέσω να μην διαδίδετε τέτοιες ειδήσεις με τόση ευκολία.
Με κάθε επιφύλλαξη, αν είχε γίνει κάτι θα είχε βουήξει ο τόπος όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη.
Θα σας παρακαλέσω να μην διαδίδετε τέτοιες ειδήσεις με τόση ευκολία.
Εχεις μπερδευτη ειδησεις εκφωνουν τα καναλια , εδω ειναι φορουμ και λεμε οτι ακουσαμε , ειδαμε , διαβασαμε .
Εγω καμια ειδηση δεν εκφωνησα .
Μην πεις τιποτα για την ορθογραφια μου , ειναι ειδη γνωστο.
Εχεις μπερδευτη ειδησεις εκφωνουν τα καναλια , εδω ειναι φορουμ και λεμε οτι ακουσαμε , ειδαμε , διαβασαμε .
Εγω καμια ειδηση δεν εκφωνησα .
....
Αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα!
Και "είδηση" εκφώνησες και δεν την έχεις διασταυρώσει. Άρα, αν κατ΄ευχήν δεν ισχύει, διασπείρεις ψευδές ειδήσεις, που είναι και ποινικά κολάσιμο.
Εμάς σαν moto.gr δεν μας νοιάζει. Εσύ τα λές.
sapila racing
31/10/2013, 15:13
Δεν υπήρξε αλλο θανατηφόρο την 28η Οκτωβρίου στα Μέγαρα.
Δεν πετάμε τέτοια πράγματα πριν τα διασταυρώσουμε
Μιλήσαμε στην στάση του λεωφορείου στα Μέγαρα με φίλο και στην ερώτηση εάν κατέβει κάτω (πιστα)το απόγευμα μου είπε ότι υπάρχει θέμα , σκοτώθηκε ενα παιδί την 28η , του είπα κι άλλος ρε γαμωτο , ήρθε το λεωφορείο της δουλειά του και μου έκανε νόημα ότι θα τα πούμε αυριο .
Για ότι νεότερο μια και θα παω για ψάρεμα ,περνώντας απ την πίστα εάν υπάρχει κάποιος εστο και ο Αζμιτ θα ρωτήσω και θα σας πω.
Αυτο το θεωρειτε θεσφατο;
Billymuse
01/11/2013, 15:49
Η δικιά μου απορία επι του θέματος είναι ..ήταν ανοιχτή η πίστα την ημέρα της εθνικής εορτής?
Η δικιά μου απορία επι του θέματος είναι ..ήταν ανοιχτή η πίστα την ημέρα της εθνικής εορτής?
Πολλες φορες εχουν γινει track days και σχολεια οδηγησης ειτε 28η Οκτωβριου , ειτε 25η Μαρτιου.
devil's animal
05/11/2013, 10:43
ενα ρεπορταζ (http://www.zougla.gr/automoto/article/louketo-stin-pista-ton-megaron-me-aformi-to-8anato-motosikletisti) επι του θεματος....
p_sapelas
05/11/2013, 18:09
Πολλά blog αναφέρουν τις τελευταίες 2 μέρες το προσωρινό λουκέτο των Μεγάρων. Είτε βγει κάποιο θετικό αποτέλεσμα είτε τα πράγματα μείνουν ώς έχουν τουλάχιστον δικαιολογείται η κατάστασή της αφού δημοσιεύτηκε ότι η άδειά της αφορούσε πίστα καρτ και ως τέτοια και ή όποια έγκριση των σχετικών επιτροπών. Τώρα η ΑΜΟΤΟΕ σαν (Ε= Ελλάδος) έκανε ότι αναμενόταν, έβαλε μια επιτροπή να εγκρίνει τους αγώνες στην συγκεκριμένη πίστα και όχι να την ελέγξει. Κίνητρα μην ψάχνετε όσοι πλήρωσαν για να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα κατάλαβαν ότι η διοργάνωση στα Μέγαρα μόνο επιζήμια δεν ήταν για τους διοργανωτές. "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" λέει αρχαιοελληνική παροιμία αλλά στην Ελλάδα θα αργήσει να ανατείλει.
Antonisss
10/11/2013, 08:39
Ο αγώνας του ΠΠΤ για τις 17/11 που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στα Μέγαρα, μεταφέρεται στην Τρίπολη...
Φήμες θέλουν το σημείο που έγινε το ατύχημα να είναι καταπατημένο και να μην ανήκει στην πίστα. Αυτό έχει περιπλεξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και πρωην αγωνιζόμενος ανέφερε χαρακτηριστικά: "ξέχνα τα τα Μέγαρα, δεν ξανανοίγουν"! Μακάρι ναμην ισχύουν αυτά γιατί βλέπω να μένουμε πανελλαδικά χωρίς πίστα για πολύ καιρό:(
Καλά χρειάστηκαν 30 έτη και ένας θάνατος για να ανακαλύψει η πολιτεία και εμείς ότι η πίστα είναι πίστα καρτ, και ότι είναι επάνω σε καταπατημένα. Ε λοιπόν περαστικά μας και καλύτερα να μην ανοίξει ποτέ και να πάει και κάποιος φυλακή.
fazerakis
10/11/2013, 19:34
Καλά χρειάστηκαν 30 έτη και ένας θάνατος για να ανακαλύψει η πολιτεία και εμείς ότι η πίστα είναι πίστα καρτ, και ότι είναι επάνω σε καταπατημένα. Ε λοιπόν περαστικά μας και καλύτερα να μην ανοίξει ποτέ και να πάει και κάποιος φυλακή.
Προφανώς φίλε δεν έχεις και πολύ σχέση με το χώρο.
1. Η πιστα λειτουργεί μόλις 16 χρόνια όχι 30.
2. Η πίστα κάνει για καρτ, μοτο, F3 και πολλά άλλα. Η άδεια από την άλλη είναι για καρτ μόνο. Οι λόγοι πολλοί και διαφοροι συμπεριλαμβανομενης της Ελληνικής γραφειοκρατιας.
3. Για τα καταπατημενα χωράφια έχει βγει απόφαση Αρείου Πάγου και έχει ξεκινήσει η αποζημίωση με δόσεις από τον ιδιοκτήτη (πριν το ατύχημα).
4. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι λαμόγιο αλλά αν είναι να μπει φυλακή δεν είναι λογικό να γίνει για τον χαμό του άτυχου αναβάτ, ας μπει για αυτά που πραγματικά έχει κάνει.
5. Στα Μέγαρα έγινε πρώτη φορά θανατηφόρο ατύχημα οταν στο δρόμο χάνονται χιλιάδες ζωες το χρόνο. Που λες να πάνε όλοι αυτοί που δεν θα έχουν πίστα να ξεδοσουν;
Ας μην πεταμε έτσι τις "εξυπνάδες"
.
bros400pgm
10/11/2013, 19:39
...................
.
Μην ασχολεισαι. Αστο να παει. Ο καθενας εχει την αποψη του αλλα η σκεψη ισως δεν φτανει πολυ μακρια ;)
fazerakis
10/11/2013, 20:40
Μην ασχολεισαι. Αστο να παει. Ο καθενας εχει την αποψη του αλλα η σκεψη ισως δεν φτανει πολυ μακρια ;)
Με έχει εκνευρίζει το γεγονός ότι ο θάνατος ενός ανθρώπου έχει γίνει τροφή για να λέει ο καθένας άσχετος με το θέμα την άποψή του και ακόμα περισσότερο μιλάνε αυτοί που έχουν μπει μια δυο φορές στην πίστα και τα έχουν καταλάβει όλα.
Ας παμε να δούμε στατιστικά θανάτων και δοβαρων τραυματισμών σε "παγκόσμιες" πιστες πχ Imola, Nurburgring με σούπερ προδιαγραφές και μετά ας κρίνουμε τα Μεγαρακια.
menelaos46
10/11/2013, 20:41
Φήμες θέλουν το σημείο που έγινε το ατύχημα να είναι καταπατημένο και να μην ανήκει στην πίστα. Αυτό έχει περιπλεξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και πρωην αγωνιζόμενος ανέφερε χαρακτηριστικά: "ξέχνα τα τα Μέγαρα, δεν ξανανοίγουν"! Μακάρι ναμην ισχύουν αυτά γιατί βλέπω να μένουμε πανελλαδικά χωρίς πίστα για πολύ καιρό:(
Κι εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω.
Με έχει εκνευρίζει το γεγονός ότι ο θάνατος ενός ανθρώπου έχει γίνει τροφή για να λέει ο καθένας άσχετος με το θέμα την άποψή του και ακόμα περισσότερο μιλάνε αυτοί που έχουν μπει μια δυο φορές στην πίστα και τα έχουν καταλάβει όλα.
Ας παμε να δούμε στατιστικά θανάτων και δοβαρων τραυματισμών σε "παγκόσμιες" πιστες πχ Imola, Nurburgring με σούπερ προδιαγραφές και μετά ας κρίνουμε τα Μεγαρακια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι σε έξοδο στροφής πρέπει να υπάρχει τσιμεντένιο τοιχάκι έτσι;
menelaos46
10/11/2013, 21:07
Σίγουρα το ότι είναι χαμηλών προδιαγραφών ασφαλείας η πίστα δε το λένε άσχετοι αλλά όλοι. Τώρα το ότι είχαμε ένα θανατηφόρο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε πίστα. Ωστόσο το συγκεκριμένο ατύχημα προφανώς και δεν θα είχε την κατάληξη αυτή αν δεν υπήρχε εκεί τοίχος. Τώρα το αν θα λειτουργήσει ξανά η πίστα ως έχει και αν εξετάσουμε την σχετική νομοθεσία η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν θα ξανά λειτουργήσει πότε! Βέβαια στη φτωχή Ελλάδα άποψή μου είναι πως έστω και υπο αυτές τις συνθήκες πρέπει να λειτουργεί η πίστα!
fazerakis
10/11/2013, 22:22
Αυτό δεν σημαίνει ότι σε έξοδο στροφής πρέπει να υπάρχει τσιμεντένιο τοιχάκι έτσι;
Το τοιχάκι καλώς υπάρχει εκεί που είναι. Απλά πρέπει να καλύπτεται από υλικά αποροφησης κρούσης.
menelaos46
10/11/2013, 23:25
Το τοιχάκι καλώς υπάρχει εκεί που είναι. Απλά πρέπει να καλύπτεται από υλικά αποροφησης κρούσης. δε νομίζω.... ομοίως και στις Σέρρες στην έξοδο της 4. Είναι λάθος από θέμα ασφαλείας.
Επειδή έχουμε ξεφύγει προ πολλού και διαβάζω τόσο καιρό ότι εξυπηρετεί και βολεύει τον κάθε ένα που του παίρνουν το γλυκό απ' το στόμα.
Έχουμε τα @@ και θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα ?
ας το αντιμετωπίσουμε μπας και πάμε παρακάτω για να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας και τη συνείδησή μας. Σκοπός είναι να κάνουμε μόνο γύρω γύρω στην πίστα ?
Και στο δια ταύτα:
και μένα με έχει εκνευρίσει αφάνταστα το μεροκάματο του κάθε διαχειριστή και ιδιοκτήτη χωρίς το παραμικρό έργο που από την ημέρα που άνοιξε δεν έχει γίνει στο θέμα ασφάλειας αναβατών όπως και θα έπρεπε να με έχει εκνευρίσει αφάνταστα ότι με το ζόρι τη βαπτίσατε πίστα και ότι κανένας από τους χρήστες της δεν έκανε την παραμικρή συλλογική προσπάθεια με αποχή για το καλό όλων,
παρά μόνο ο καθένας κοιτούσε πως θα ικανοποιήσει την κάβλα του για πάρτη του.
Κατάντησα γραφικός από το 2000 που κράζω αυτή την κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια και μετά από όλα τα τεκτενόμενα φορέσατε και πάλι παρωπίδες.
Συγνώμη αλλά καλά μας κάνουν και μας φερμάρουν σα λαό παντού.
Έχουμε αυτό που αξίζουμε γιατί απλά εμείς είμαστε αυτοί που το καθορίζουμε.
Προς το παρόν καλαμάκι και ρόφημα..
Περαστικά και άμα ξυπνήσουμε ρίψατε μήνυμα
fazerakis
11/11/2013, 07:22
δε νομίζω.... ομοίως και στις Σέρρες στην έξοδο της 4. Είναι λάθος από θέμα ασφαλείας.
Το τοιχακι στα Μεγαρα είναι για να προστατέψει αυτούς που είναι από πίσω. Οσον αφορά τις Σέρρες είναι για να μην βρεθείς μετοπικα με αυτον που βγαίνει από την 5.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Οσον αφορά την αποχή που λέει ο nktr είναι ένας τρόπος αντίδρασης αλλά με το ρίσκο απλά να ρημάξει τελείως ο χώρος της αυτοκίνησης στην Ελλάδα μέχρι να βρεθεί ο νέος "Ωνασης" σωτήρας επενδυτής.
Βάζεις λεφτά παίρνεις αποτέλεσμα (τουλάχιστον ελπίζεις) Δεν βάζεις παίρνεις τrx:sou. .
Όπως και να χει δεν έχουμε πλέον επιλογή.
spyrakos35
11/11/2013, 07:29
Και στο δια ταύτα:
και μένα με έχει εκνευρίσει αφάνταστα το μεροκάματο του κάθε διαχειριστή και ιδιοκτήτη χωρίς το παραμικρό έργο που από την ημέρα που άνοιξε δεν έχει γίνει στο θέμα ασφάλειας αναβατών όπως και θα έπρεπε να με έχει εκνευρίσει αφάνταστα ότι με το ζόρι τη βαπτίσατε πίστα και ότι κανένας από τους χρήστες της δεν έκανε την παραμικρή συλλογική προσπάθεια με αποχή για το καλό όλων,
παρά μόνο ο καθένας κοιτούσε πως θα ικανοποιήσει την κάβλα του για πάρτη του.
Κατάντησα γραφικός από το 2000 που κράζω αυτή την κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια και μετά από όλα τα τεκτενόμενα φορέσατε και πάλι παρωπίδες.
Συγνώμη αλλά καλά μας κάνουν και μας φερμάρουν σα λαό παντού.
Έχουμε αυτό που αξίζουμε γιατί απλά εμείς είμαστε αυτοί που το καθορίζουμε.
Προς το παρόν καλαμάκι και ρόφημα..
Περαστικά και άμα ξυπνήσουμε ρίψατε μήνυμα
φωνή βοώντος εν τη ερήμω φίλτατε.....
την προηγούμενη εβδομάδα μίλαγα με μέλος team που τρέχει στο ΠΠΤ και μου έλεγε "τυπικό το θέμα να ανοίξει να τρέξουμε".....
ΟΛΑ ομως στ@ρχίδι@ τους καποιων.... τελικά για πολλούς πρέπει το οποιο ατυχές συμβάν να αγγίξει κάποιον προσωπικά ειδάλλως ο στ@ρχιδισμός και ο ωχαδερφισμός καλά κρατεί.....
ΓΤΠΚ είμαστε (εκτός των άλλων)......
soter3gm
11/11/2013, 08:27
Ρε παιδιά λέμε πως η πίστα είναι ελλιπής και επικίνδυνη ωραία.
Έτσι είναι, όμως έχετε μάθει την ιστορία αυτής της πίστας ; πως έγινε; πως έφτασε σε αυτή τη περιοχή; από κάπου αλλού που θα ήταν μακράν καλλίτερη ασφαλέστερη (και θα έμοιαζε με μερικές από της γνωστές πίστες του παγκοσμίου), ποια ΠΟΥΣΤΙΑ παίχτηκε και μετακόμισε στα Μέγαρα ; και ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ; ποιοι είναι αυτοί που την κακολογούν έμμισθη ; και γιατί ;
Που ξεκίνησε να γίνει πίστα, ποιοι εμπλέχτηκαν για να γίνουν συνέταιροι, και με ποιον τρόπο, μέσο ποιου έκαναν την όλη ΠΟΥΣΤΙΑ; και τι κάνει αυτός από την ώρα που άνοιξαν τα Μέγαρα.
Έχετε την εντύπωση πως ο ιδιοκτήτης της πίστας έχει ανάγκη τα λεφτά ; και έφτιαξε μια πίστα του κώλου για να τα "παίρνει" ; η αν μπορεί τώρα η τότε, να πάρει μέτρα για να την κάνει μεγαλύτερη εκεί που πρέπει.
Όλα καλά και Άγια αυτά που γράφετε και βέβαια είναι υπαρκτά προβλήματα και βέβαια είναι οχαδερφισμός από πολλούς αλλά πρέπει να γνωρίζουμε και την αρχή του κάθε προβλήματος την ιστορία του κάθε πράγματος
Υ.Γ Την ποιο σοφή κουβέντα που λένε οι παλιοί είναι πως της στραβής-κοντής τσουτσούς την φταίνε οι τρίχες, εδώ κολλάει ΑΚΡΙΒΟΣ το γνωμικό αυτό
Επειδή έχουμε ξεφύγει προ πολλού και διαβάζω τόσο καιρό ότι εξυπηρετεί και βολεύει τον κάθε ένα που του παίρνουν το γλυκό απ' το στόμα.
Έχουμε τα @@ και θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα ?
........
To αυτο
edit by TROOPER:δεν χρειαζοτανε αυτο.
Ναι είμαι άσχετος δεν έχω μπεί ποτέ Μέγαρα και εξυπνάκιας που λέω το αυτονόητο: αυτό το πράγμα εκεί δεν είναι πίστα είναι χωράφι.Για το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι ότι τα τελευταία χρόνια ήμουν θαμώνας. Συγχωρέστε το μυαλό μου που δεν πάει μακρυά.Συγχώρεσε με που τα τελευταία τρία χρόνια με 7 και άνω td τον χρόνο λέω το αυτονόητο.Επίσης μου θυμίσατε τον λόγο που δεν γράφω , καταλαβαίνετε ότι θέλετε να καταλάβετε.
menelaos46
11/11/2013, 19:54
Το τοιχακι στα Μεγαρα είναι για να προστατέψει αυτούς που είναι από πίσω. Οσον αφορά τις Σέρρες είναι για να μην βρεθείς μετοπικα με αυτον που βγαίνει από την 5.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Οσον αφορά την αποχή που λέει ο nktr είναι ένας τρόπος αντίδρασης αλλά με το ρίσκο απλά να ρημάξει τελείως ο χώρος της αυτοκίνησης στην Ελλάδα μέχρι να βρεθεί ο νέος "Ωνασης" σωτήρας επενδυτής.
Βάζεις λεφτά παίρνεις αποτέλεσμα (τουλάχιστον ελπίζεις) Δεν βάζεις παίρνεις τrx:sou. .
Όπως και να χει δεν έχουμε πλέον επιλογή.
Δεν υπάρχει ΤΟΙΧΟΣ στα τρία και στα δύο μέτρα από ΕΞΟΔΟ στροφής .... είναι ΛΑΘΟΣ όπως και να το κάνουμε.
MG-KTiNoS
11/11/2013, 20:36
Το τοιχάκι καλώς υπάρχει εκεί που είναι. Απλά πρέπει να καλύπτεται από υλικά αποροφησης κρούσης.
Όχι δεν το λες καλά
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
devil's animal
11/11/2013, 20:59
Δεν υπάρχει ΤΟΙΧΟΣ στα τρία και στα δύο μέτρα από ΕΞΟΔΟ στροφής .... είναι ΛΑΘΟΣ όπως και να το κάνουμε.
ελα μωρε και εσυ εκει θα πας να φυγεις?
δεν το προγραμματιζεις για την Κ10 που εχει άπλα??:lol:
menelaos46
11/11/2013, 21:02
ελα μωρε και εσυ εκει θα πας να φυγεις?
δεν το προγραμματιζεις για την Κ10 που εχει άπλα??:lol:
Ε... μα να σου πω κάτι στην 9 δε μπορείς να φύγεις έχει τοίχο, στις φυστοικιές έχει συρματόπλεγμα αν φύγεις πρέπει να είναι ψηλά... στην 6 δε μπορείς να φύγεις.... ε τέλος πάντων που να πέσουμε πείτε μας! :)
fazerakis
11/11/2013, 22:18
.Για το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι ότι τα τελευταία χρόνια ήμουν θαμώνας..
Καλύτερα από το να μετανιωνες για τους φίλους που έχασες στην Επίδαυρο στο Μπραλο και όπου αλλού θα ήσουν αντί για τα Μέγαρα.
Όσο η πίστα παραμένει κλειστή τόσο περισσότεροι μοτοσυκλετιστές κινδυνεύουν.
Ευτυχώς έρχεται χειμώνας.
blackbusa
12/11/2013, 01:07
Καλύτερα από το να μετανιωνες για τους φίλους που έχασες στην Επίδαυρο στο Μπραλο και όπου αλλού θα ήσουν αντί για τα Μέγαρα.
Όσο η πίστα παραμένει κλειστή τόσο περισσότεροι μοτοσυκλετιστές κινδυνεύουν.
Ευτυχώς έρχεται χειμώνας.
ερωτηση σοβαροτατη...δηλαδη εσυ δεν εχεισ παει ποτε Μπραλο και Επιδαυρο?
fazerakis
12/11/2013, 07:36
ερωτηση σοβαροτατη...δηλαδη εσυ δεν εχεισ παει ποτε Μπραλο και Επιδαυρο?
Καλή ερώτηση.
Μπραλο ποτέ (με τρώει η περιέργεια)
Επίδαυρο από το 2009 και πριν από αυτό το 2005 αν θυμάμαι καλα. Αη Γιαννη κάθε δεύτερη Κυριακή μέχρι πριν δύο χρόνια. Έχω κάνει άπειρες μ@λ@κι@ς στο δρόμο. Αρκετές για να μπορώ να εκτιμήσω τον κίνδυνο.
Δεν γίνεται να αποκλείσει κάνεις τις βόλτες στο δρόμο. Αλλά αν αντικαθιστά κάποιες από αυτές με track days, αν ξεδινει στην πίστα (ναι τα Μεγαρα είναι πιστα) και στο δρόμο πάει απλά βόλτα βελτιώνει τις πιθανότητες.
blackbusa
12/11/2013, 15:17
Καλή ερώτηση.
Μπραλο ποτέ (με τρώει η περιέργεια)
Επίδαυρο από το 2009 και πριν από αυτό το 2005 αν θυμάμαι καλα. Αη Γιαννη κάθε δεύτερη Κυριακή μέχρι πριν δύο χρόνια. Έχω κάνει άπειρες μ@λ@κι@ς στο δρόμο. Αρκετές για να μπορώ να εκτιμήσω τον κίνδυνο.
Δεν γίνεται να αποκλείσει κάνεις τις βόλτες στο δρόμο. Αλλά αν αντικαθιστά κάποιες από αυτές με track days, αν ξεδινει στην πίστα (ναι τα Μεγαρα είναι πιστα) και στο δρόμο πάει απλά βόλτα βελτιώνει τις πιθανότητες.
αρα το σκεπτικο σου οτι με μια πιστα δεν κινδυνευεις στον δρομο την καταριπτεις μονος σου...εκτος αν θελεις να πιστεψουμε οτι στην Επιδαυρο,στον Ρωσσο η σε βολτες γενικα δεν πας ταπα...τεσπα...παντα ορθιος
harris_x
12/11/2013, 15:22
αρα το σκεπτικο σου οτι με μια πιστα δεν κινδυνευεις στον δρομο την καταριπτεις μονος σου...εκτος αν θελεις να πιστεψουμε οτι στην Επιδαυρο,στον Ρωσσο η σε βολτες γενικα δεν πας ταπα...τεσπα...παντα ορθιος
ρε Πάνο...
Υπάρχουν κάποιοι που πάνε τάπα παντού και μπαίνουν και πίστα, υπάρχουν όμως και κάποιοι που λόγω του ότι έμπαιναν πίστα καλύπτονταν και δεν τους ήταν "ανάγκη" να πάνε τάπα στον δρόμο.
Εγώ έμπαινα Μέγαρα και δεν είχα την ανάγκη να πάω τάπα έξω.
Αν δεν υπήρχαν τα Μέγαρα μπορεί να πήγαινα και Ρώσο και Επίδαυρο
;)
blackbusa
12/11/2013, 15:27
ρε Πάνο...
Υπάρχουν κάποιοι που πάνε τάπα παντού και μπαίνουν και πίστα, υπάρχουν όμως και κάποιοι που λόγω του ότι έμπαιναν πίστα καλύπτονταν και δεν τους ήταν "ανάγκη" να πάνε τάπα στον δρόμο.
Εγώ έμπαινα Μέγαρα και δεν είχα την ανάγκη να πάω τάπα έξω.
Αν δεν υπήρχαν τα Μέγαρα μπορεί να πήγαινα και Ρώσο και Επίδαυρο
;)
Χαρουκο αν δεν καταλαβες τι εννοω να στο κανω λιανα...εσυ με την πιστα καλυψες την γκλαβλα σου και δεν πηγαινες'δρομο' κλπ...ο φιλος απο πανω αν καταλαβα καλα πηγαινε και στα 2...τεσπα ξαναλεμε...ολες οι αποψεις ειναι σχετικες...
harris_x
12/11/2013, 15:35
Χαρουκο αν δεν καταλαβες τι εννοω να στο κανω λιανα...εσυ με την πιστα καλυψες την γκλαβλα σου και δεν πηγαινες'δρομο' κλπ...ο φιλος απο πανω αν καταλαβα καλα πηγαινε και στα 2...τεσπα ξαναλεμε...ολες οι αποψεις ειναι σχετικες...Πανούλη μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ εγώ.
Αν δεν υπήρχε η πίστα, θα ήταν πολύ περισσότεροι αυτοί που θα έκαναν πίστα τον δημόσιο δρόμο (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
και ναι, όλες οι απόψεις είναι σχετικές.
εγώ σκέφτομαι πάλι ότι με κλειστές και τις δύο πίστες ίσως να βρεθεί η επιχειρηματική ευκαιρία εν μέσω κρίσης, και χαμηλών μισθών, εξόδων, πολύ χαμηλών τιμών για αγορά γης, κλπ κλπ να φτιαχτεί μία νέα πίστα διεθνών προδιαγραφών.... :a014:
Allst@rf
12/11/2013, 16:39
εγώ σκέφτομαι πάλι ότι με κλειστές και τις δύο πίστες ίσως να βρεθεί η επιχειρηματική ευκαιρία εν μέσω κρίσης, και χαμηλών μισθών, εξόδων, πολύ χαμηλών τιμών για αγορά γης, κλπ κλπ να φτιαχτεί μία νέα πίστα διεθνών προδιαγραφών.... :a014:
σωστός... και μένα έτσι μαρεσει να σκέφτομαι...
spyrakos35
12/11/2013, 16:48
Και μετα ξυπνησαμε.......
sapila racing
12/11/2013, 17:11
:lol: Κάπως έτσι.
Οι έχοντες έχουν ξεκινήσει απο πέρσι και πανε Ιταλία. :a11:
ξέρω είμαι πολύ αισιόδοξος....
αλλά κι ο ιππόδρομος κάτω στη Συγγρού 10 χρόνια ήταν ίσωμα και μέσα σε 1 χρόνο έχουν πέσει 10 εκατομμύρια κυβικά τσιμέντο. Και το ελληνικό περιμένει, αλλά κάτι είναι στα σχέδια...
έτσι και με την πίστα πιστεύω κάποιος θα βρεθεί να αδράξει την ευκαιρία....
οκ, ίσως και να ονειρεύομαι, αλλά δεν μιλάω για πίστα motogp (abu dhabi) αλλά για μια πιστούλα που να εξυπηρετεί Ελλαδίτσα και Βαλκάνια ίσως.... κάααπου στην κεντρική Ελλάδα....
DimChios
12/11/2013, 19:25
.... κάααπου στην κεντρική Ελλάδα....
στο Δέλεαρ να μαζευόμαστε που βολεύει όλους! Ειναι κεντρο!
Γλαρόσουπα που λένε!
Ρε μαγαλε τρελα μας πουλας τωρα,ελεος.......
fazerakis
13/11/2013, 07:32
Ρε μαγαλε τρελα μας πουλας τωρα,ελεος.......Δε σε πιανω.
Αν καθόσουν με το παιδί σου και άλλους 100 νοματεους και έβλεπες αγωνα στο σημείο εκείνο ποιο είναι το σωστό? Να έχει τοιχακι ή οχι?
Τα Μέγαρα, ναι, έχουν κάποια επικίνδυνα σημεία με βασικότερα τις "φυστικές" και το τέλος της ευθείας . Όταν όμως στην εξίσωση μπαίνουν παράγοντες πέρα από τις συνήθεις συνθηκες ενός ατυχήματος τότε δεν είναι εύκολο να προβλέψεις που έπρεπε να υπάρχει προστασία, αν γινόταν αυτό θα ζουαε και ο Σεννα και ο Κατο και πολλοί άλλοι λάτρεις της ταχύτητας...αλλά εμείς προτιμάμε να κάνουμε τους δικαστές παρά να κοιτάμε πως να βελτιωθούμε.
Αναρωτιέμαι, είδε κανείς τις βελτιώσεις ανά καιρούς στα Μέγαρα? Το οτι μεγάλωσε έστω και λίγο η απόσταση από το τέλος της ευθείας μέχρι το φράχτη, την εξομάλυνση του εδάφους στις εξόδους, ότι μπηκαν λάστιχα στο τοιχίο στην είσοδο. Προφανώς όχι. Έχουν κι άλλα να γίνουν αλλά με το να είναι κανείς αμέτοχος κριτης δεν αλλάζει κάτι.
bros400pgm
13/11/2013, 07:55
Οσο θυμαμαι εγω την πιστα, ποτε δεν ειχε φτασει αναβατης εκει, απο high ή οτιδηποτε αλλο. Κανω λαθος?:confused:
chillipf
13/11/2013, 09:54
Είναι απίθανο, αλλά να που έγινε κι αυτό.
Δε σε πιανω.
Αν καθόσουν με το παιδί σου και άλλους 100 νοματεους και έβλεπες αγωνα στο σημείο εκείνο ποιο είναι το σωστό? Να έχει τοιχακι ή οχι?
Τα Μέγαρα, ναι, έχουν κάποια επικίνδυνα σημεία με βασικότερα τις "φυστικές" και το τέλος της ευθείας . Όταν όμως στην εξίσωση μπαίνουν παράγοντες πέρα από τις συνήθεις συνθηκες ενός ατυχήματος τότε δεν είναι εύκολο να προβλέψεις που έπρεπε να υπάρχει προστασία, αν γινόταν αυτό θα ζουαε και ο Σεννα και ο Κατο και πολλοί άλλοι λάτρεις της ταχύτητας...αλλά εμείς προτιμάμε να κάνουμε τους δικαστές παρά να κοιτάμε πως να βελτιωθούμε.
Αναρωτιέμαι, είδε κανείς τις βελτιώσεις ανά καιρούς στα Μέγαρα? Το οτι μεγάλωσε έστω και λίγο η απόσταση από το τέλος της ευθείας μέχρι το φράχτη, την εξομάλυνση του εδάφους στις εξόδους, ότι μπηκαν λάστιχα στο τοιχίο στην είσοδο. Προφανώς όχι. Έχουν κι άλλα να γίνουν αλλά με το να είναι κανείς αμέτοχος κριτης δεν αλλάζει κάτι.
απλά μια απορία έχω.... πόσο κοστίζουν 500 μεταχειρισμένα λάστιχα και 200 δεμάτια άχυρο......?
δεν έπρεπε από την αρχή να είναι "ντυμένοι" όλοι οι τοίχοι και οι άκρες τις πίστας, τουλάχιστον με αυτά....? (που είναι και τζάμπα).
menelaos46
13/11/2013, 12:18
Σίγουρα οι οποιαδήποτε πίστα είναι καλύτερη από το δρόμο, σε αυτό δε διαφωνεί κανένας. Τώρα για το θέμα ασφαλείας έχουν καθαρά ευθύνη οι αρχές και όταν λέω αρχές εννοώ οι κρατικές αλλά και οργανωτικές. Είναι σχετικά εύκολο για έναν αγωνιζόμενο να αναγνωρίσει και να αντιμετωπίσει τις παγίδες αναλόγως αλλά είναι αδιανόητο να οργανώνονται τρακ ντέι ερασιτεχνών από διάφορους και να έχει σε έξοδο στροφής φράχτη. Βέβαια το φαινόμενο στην Ελλάδα είναι γενικευμένο σε όλους τους τομείς η υπευθυνότητα είναι μία λέξη που μερικοί έχουμε ξεχάσει. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον με τον θάνατο αυτό να αλλάξει κάτι ουσιαστικό και αυτό να μην είναι να κλείσει η πίστα.
Σίγουρα οι οποιαδήποτε πίστα είναι καλύτερη από το δρόμο, σε αυτό δε διαφωνεί κανένας. Τώρα για το θέμα ασφαλείας έχουν καθαρά ευθύνη οι αρχές και όταν λέω αρχές εννοώ οι κρατικές αλλά και οργανωτικές. Είναι σχετικά εύκολο για έναν αγωνιζόμενο να αναγνωρίσει και να αντιμετωπίσει τις παγίδες αναλόγως αλλά είναι αδιανόητο να οργανώνονται τρακ ντέι ερασιτεχνών από διάφορους και να έχει σε έξοδο στροφής φράχτη. Βέβαια το φαινόμενο στην Ελλάδα είναι γενικευμένο σε όλους τους τομείς η υπευθυνότητα είναι μία λέξη που μερικοί έχουμε ξεχάσει. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον με τον θάνατο αυτό να αλλάξει κάτι ουσιαστικό και αυτό να μην είναι να κλείσει η πίστα.
Νομίζω ότι το παραπάνω ποστ τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.
Δεν ειμαστε ειδικοί, ούτε και δικαστήριο. Ας δει την πίστα η όποια επιτροπή, να δώσει το πόρισμά της στον εισαγγελέα και θα δούμε τι θα γίνει.
Θα παρακαλέσω να ΜΗΝ συνεχίσετε τις προστριβές εδώ μέσα.
Antonisss
13/11/2013, 12:50
Freak accidents έχουν γίνει σε πάρα πολλές πίστες παγκοσμίως. Ποιος μπορεί να ξεχάσει του Hayden πέρσι στο Aragon? Και τι χειρότερη κατάληξη θα μπορούσε να έχει?
http://www.youtube.com/watch?v=LsjJWHw7Dzo
Αλλά όχι λόγω ενός freak accident να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά το χωράφι με την Ίμολα και τη Σουζούκα. Εκεί τουλάχιστον κάνανε σοβαρές επεμβάσεις για να αποτραπεί το ίδιο ενδεχόμενο. Μπορεί να πει κάποιος το ίδιο και για τα Μέγαρα επειδή μπήκαν 2-3 στοίβες λάστιχα σε εκείνο το σημείο? Σε μια "πίστα" γενικότερα όπου κάθε έξοδος στροφής δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει, αν είναι άλμα ή χαντάκι?
sapila racing
13/11/2013, 12:54
Εδω τίθεται και ένα άλλο θέμα με τα Μεγαρα. Η πίστα έχει ήδη καταπατήσει χωράφια απ οτι διαβαζω, και αν είναι όντως έτσι δεν μποτεί να επεκταθεί ο χώρος της προς καμμία κατεύθυνση.
Κατα συνέπεια δεν μπορούν να γίνουν έξοδοι διαφυγής, αμμοπαγίδες κλπ, ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης η οι διοργανωτές η οποιος άλλος, έβαζε τα κεφάλαια για ενα τετοιο έργο.
menelaos46
13/11/2013, 12:58
Εδω τίθεται και ένα άλλο θέμα με τα Μεγαρα. Η πίστα έχει ήδη καταπατήσει χωράφια απ οτι διαβαζω, και αν είναι όντως έτσι δεν μποτεί να επεκταθεί ο χώρος της προς καμμία κατεύθυνση.
Κατα συνέπεια δεν μπορούν να γίνουν έξοδοι διαφυγής, αμμοπαγίδες κλπ, ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης η οι διοργανωτές η οποιος άλλος, έβαζε τα κεφάλαια για ενα τετοιο έργο.
Δηλαδή για να γίνει πίστα μπορούσε να καταπατηθεί ενώ για να γίνει πιο ασφαλής η πίστα εκεί μπαίνει στον καταπατητή το όριο της ηθικής??? Πολλά μπορούν να γίνουν αν υπάρχει θέληση για κάτι περισσότερο από το μαρούλι!!!!
sapila racing
13/11/2013, 13:08
Δηλαδή για να γίνει πίστα μπορούσε να καταπατηθεί ενώ για να γίνει πιο ασφαλής η πίστα εκεί μπαίνει στον καταπατητή το όριο της ηθικής??? Πολλά μπορούν να γίνουν αν υπάρχει θέληση για κάτι περισσότερο από το μαρούλι!!!!
Εχεις δίκιο όπως το θέτεις βέβαια, αλλά τα θέματα καταπάτησης είναι περίεργα.
Εγώ διάβασα οτι το θέμα της καταπάτησης αποκαλύφθηκε οταν υποψήφιοι αγοραστες/επενδυτές πριν αρκετά χρόνια (Καββαθας κ σια) έψαξαν τα ιδιοκτησιακά της πίστας.
Οταν λοιπόν αποκαλύφθηκε η καταπάτηση, έκαναν πίσω φυσικά και η πίστα έχει παραμείνει ως είχε.
Είναι σαν να πηγαίνεις να αγοράσεις ενα σπίτι 100 τετραγωνικών και ξαφνικά να ανακαλύπτεις οτι είναι αυθαίρετο κι έχει καταπατήσει και το οικόπεδο του γείτονα.
Το αγοράζεις και το φτιάχνεις βιλλάρα η σηκώνεσαι και φεύγεις? μαλλον το 2ο.
Ετσι λοιπόν και ο ιδιοκτήτης την παράτησε στη τυχη της κι οσο του αποφέρει και φράγκα κερδισμένος είναι. Αμα του την κλείσουν ίσως σκεφτεί εναλλακτικές.
Εγω αν είχα το καταπατημένο χωράφι πάντως (η εκκλησία τα έχει) θα του είχα κανει τη ζωή κόλαση, και ειδικά σε μέρες αγώνα μοτοσυκλετας ωστε να μαθει όλος ο κόσμος τι παίζεται.
menelaos46
13/11/2013, 13:19
Εχεις δίκιο όπως το θέτεις βέβαια, αλλά τα θέματα καταπάτησης είναι περίεργα.
Εγώ διάβασα οτι το θέμα της καταπάτησης αποκαλύφθηκε οταν υποψήφιοι αγοραστες/επενδυτές πριν αρκετά χρόνια (Καββαθας κ σια) έψαξαν τα ιδιοκτησιακά της πίστας.
Οταν λοιπόν αποκαλύφθηκε η καταπάτηση, έκαναν πίσω φυσικά και η πίστα έχει παραμείνει ως είχε.
Είναι σαν να πηγαίνεις να αγοράσεις ενα σπίτι 100 τετραγωνικών και ξαφνικά να ανακαλύπτεις οτι είναι αυθαίρετο κι έχει καταπατήσει και το οικόπεδο του γείτονα.
Το αγοράζεις και το φτιάχνεις βιλλάρα η σηκώνεσαι και φεύγεις? μαλλον το 2ο.
Ετσι λοιπόν και ο ιδιοκτήτης την παράτησε στη τυχη της κι οσο του αποφέρει και φράγκα κερδισμένος είναι. Αμα του την κλείσουν ίσως σκεφτεί εναλλακτικές.
Εγω αν είχα το καταπατημένο χωράφι πάντως (η εκκλησία τα έχει) θα του είχα κανει τη ζωή κόλαση, και ειδικά σε μέρες αγώνα μοτοσυκλετας ωστε να μαθει όλος ο κόσμος τι παίζεται.
Χωρίς να το ξέρω με σιγουριά από αυτά που έχω ακούσει αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει κι εγώ. Κάτι για την εκκλησία έχω ακούσει, κανείς από αυτούς που το έχω συζητήσει δε ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει... ίσως μόνο ο Θεός :D
fazerakis
13/11/2013, 14:03
Από πρώτο χέρι λοιπόν σου λέω ότι ο Δικαστικος Κλητηρας δεν κάνει παρέμβαση ΣαββατοΚυριακο γιατί δεν δουλεύει!!!. Για αυτό και η πίστα έκλεισε καθημερινές μόνο με την παρεμβαση κλητηρα και φυσικά την επόμενη μέρα ήταν ανοιχτή.
Έτυχε Μάλιστα να κάνει προπόνηση αγωνιστική ομάδα και να μην είναι κάποιο trackday με πολύ κοσμο.
sapila racing
13/11/2013, 14:08
Από πρώτο χέρι λοιπόν σου λέω ότι ο Δικαστικος Κλητηρας δεν κάνει παρέμβαση ΣαββατοΚυριακο γιατί δεν δουλεύει!!!. Για αυτό και η πίστα έκλεισε καθημερινές μόνο με την παρεμβαση κλητηρα και φυσικά την επόμενη μέρα ήταν ανοιχτή.
Έτυχε Μάλιστα να κάνει προπόνηση αγωνιστική ομάδα και να μην είναι κάποιο trackday με πολύ κοσμο.
Καλά ας ηταν δικό μου το χωράφι και θα έμπαινα μεσα με JCB οτι μερα και να ήταν.
Κυριακή ενός αγώνα δεν θα ηταν ωραίο ας πούμε να εξαφανιστούν με τη μια οι περιφράξεις και μαζί και τα εισιτήρια? :D
Καλά ας ηταν δικό μου το χωράφι και θα έμπαινα μεσα με JCB οτι μερα και να ήταν.
Κυριακή ενός αγώνα δεν θα ηταν ωραίο ας πούμε να εξαφανιστούν με τη μια οι περιφράξεις και μαζί και τα εισιτήρια? :D
βέβαια για να γίνει αυτό θα έπρεπε να δούμε παπάδες με JCB...
και τότε θα γυρνάγαμε το σικουελ του παπασούζα.... ο παπαμπουλντόζας...
fazerakis
13/11/2013, 15:34
Επειδή ένα από τα χωράφια είναι γνωστού μου στο τσακ ήταν να μπει να οργώσει την Κ πιτς με τρακτέρ και να βάλει και κοτετσι στη μεση. Αλλά ο συγκεκριμένος έχει πάρει προκαταβολή της αποζημίωσης. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα καταπατημενα της εκλησιας και να μην γίνει στα Μέγαρα του Βατοπεδίου.
Ειστε σιγουροι για τα περι εκλησιας;
Γιατι η σχεση του ιδιοκτητη με την εκλησια δεν μπορει να γινει ουτε στενοτερη και ουτε σε μεγαλυτερο ορθοδοξο αξιωμα.:priest:
Ειστε σιγουροι για τα περι εκλησιας;
Γιατι η σχεση του ιδιοκτητη με την εκλησια δεν μπορει να γινει ουτε στενοτερη και ουτε σε μεγαλυτερο ορθοδοξο αξιωμα.:priest:
Ο Βαρθολομαίος την έχει την πίστα;;;;
Ο Βαρθολομαίος την έχει την πίστα;;;;
Πρωτος βαθμος συγγενειας :wave2:
Πρωτος βαθμος συγγενειας :wave2:
με το συμπάθειο κιόλας, αλλά δεν είσαι και πολύ αξιόπιστη πηγή πληροφοριών
με το συμπάθειο κιόλας, αλλά δεν είσαι και πολύ αξιόπιστη πηγή πληροφοριών
δεν φταιω εγω ρε φιλε με πουλησε η πηγη μου την προηγουμενη φορα που ενδεχετε να ειναι και τ ο ιδιο ατομο με αυτο που ανεφερε ο Fezerakias (ιδιοκτητη αγροτεμεχιου εντος πιστας , αλλα απο DUCATAKIA τι περιμενεις).
Giorgos19
13/11/2013, 20:46
Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της πίστας; Σε όσα ποστ ανάλογου περιεχομένου έχω παρακολουθήσει εδώ, όλοι του τα σούρουν αλλά κανένας δεν αναφέρει το όνομά του.
soter3gm
14/11/2013, 05:19
Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της πίστας; Σε όσα ποστ ανάλογου περιεχομένου έχω παρακολουθήσει εδώ, όλοι του τα σούρουν αλλά κανένας δεν αναφέρει το όνομά του.
Ο Δήμος Μεγάρων είναι
Bladerunner
14/11/2013, 08:06
Ο Δήμος Μεγάρων είναι
Είσαι σίγουρος; Γιατί νομίζω ότι ο Χρήστος Αναστασιάδης είναι ιδιοκτήτης.
harris_x
14/11/2013, 09:15
Ο Δήμος Μεγάρων είναι
Δεν είναι ο δήμος.
http://www.athenscircuit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22%3A2009-07-22-20-01-03&catid=6%3Ahistory&Itemid=7&lang=el
Δεν είναι ο δήμος.
http://www.athenscircuit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22%3A2009-07-22-20-01-03&catid=6%3Ahistory&Itemid=7&lang=el
δηλαδή πόσων χρονών είναι αυτός ο Αναστασιάδης... 90+...?
devil's animal
14/11/2013, 09:32
δηλαδή πόσων χρονών είναι αυτός ο Αναστασιάδης... 90+...?
μιλαει για την οικογενεια του και τα πρωτα χρονια ζωης του...αρα ειναι κατι περισσοτερο απο 48 (2013-1965)...
fazerakis
14/11/2013, 15:17
. Μπορεί να πει κάποιος το ίδιο και για τα Μέγαρα επειδή μπήκαν 2-3 στοίβες λάστιχα σε εκείνο το σημείο? Σε μια "πίστα" γενικότερα όπου κάθε έξοδος στροφής δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει, αν είναι άλμα ή χαντάκι?
Αντώνη από πότε έχεις να πατήσεις στα Μέγαρα?
Οσον αφορά το σημείο του freak acciden τι ακριβώς θα ήθελες να κάνουν? Η πίστα απέχει 20 μέτρα από τον τοίχο σε στροφή χαμηλής ταχύτητας. Τι να πούμε για την Κ15 στις Σέρρες δηλαδή. .. Δεν υφίσταται να γίνει κάτι άλλο. Στην καλύτερη να βάλουν πιο σωστά αποροφητικα υλικά με το ανάλογο κόστος. (Κάτι που πρέπει όμως οπωσδήποτε να γίνει στις φυστικες και στο τέλος της ευθείας)
Τα χαντάκια και τα βουναλάκια έχουν εξομάλυνθει αλλά όπως βλέπεις κι εσύ πιπιλας την ίδια καραμέλα που σου πασάρουν αλλοι εδώ και χρόνια, δεν πήγες να δεις από μόνος σου...πήγες;